Last news in Fakti

29 Юни, 2021 13:00 16 210 104

Кой скрои шапката на падишаха?

  • бойко борисов-
  • падишах-
  • записи

Неуловимите и неоткриваеми конспиратори, които крояха шапката на Падишаха не го оставиха на мира

Кой скрои шапката на падишаха? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Някой скрои шапката на бившия премиер Борисов. Бутна го от власт и той вече не е Падишах, всемогъщ самодържец, от когото зависят съдбините на държавата, не е Бащицата, който раздава парите, той вече е просто гражданина Борисов. Никак не му е весело. Той обвини „олигарсите” (не каза кои), че са организирало протестите срещу него, каза че на власт били дошли „старите комунисти”, значи може те да са му скроили шапката.

Истината обаче е, че незнайни сили му крояха шапката от много години. Всячески се опитваха да го компрометират пред обществеността, като най- мръсният трик, който прилагаха е да го записват, а после да пускат записите в медийното пространство.

Него го записваха навсякъде- в резиденцията му в Бояна, в кабинета му или по улиците, когато се обажда на някого по телефона, че дори и в тоалетната му в къщата му в Банкя. Записваха гласа му, а понякога го записваха и тялом, как спинка полугол.

Не минали и две години от качването му на премиерския престол, през 2011г. излезе запис направен със специални разузнавателни средства - СРС, на негов разговор с шефа на митниците Ваньо Танов. От записа на разговора на премиера с Танов се вижда, че Падишахът му нарежда да спре митническа проверка на пивоварна "Леденика", която по това по това време работи без лиценз, отнет заради многобройни акцизни и данъчни нарушения, като му казва: "Хайде прибирай ги оттам (б. р. – митничарите), нали поехме ангажимент да не... Ако трябва, обади му се ей-сега (б. р. – на Мишо Бирата) и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент.... Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам".

Борисов заявява, че записите били манипулирани, скалъпени от различни разговори. Независима експертиза в елитна френска лаборатория обаче показа точно обратното.

Становището на прокуратурата? Записите били копие, което поставя под въпрос автентичността им, не е и ясно кой ги е изнесъл в публичното пространство и делото бива прекратено.

През април 2013г. излезе нов скандален запис направен със СРС-та- за среща на Борисов в неговата къща в Банкя с градския прокурор на София Николай Кокинов. На срещата присъства и министъра на земеделието Мирослав Найденов, срещу когото имало по някакво дело три обвинения. Кокинов се оплаква по някакъв повод от Главния прокурор Цацаров и казва на Борисов "Не ми се подсмихвай, ти си го избра", а на тръгване предава на Падишаха резултати от прокурорски проверки преди да са публикувани. На срещата се обсъжда и как да бъде решен проблема на Найденов,

Записът е направен със СРС-та, но как и кой го е направил? Неизвестният изпращач на файла до медиите се представил за настоящ служител на Специализираната дирекция "Оперативни технически операции" (СДОТО), който при "тренировъчна мисия" по нареждане на Цветан Цветанов е извършил подслушването. Но на 5 април. Бойко Борисов заяви, че Цветан Цветанов се е заклел в децата си, че не го е подслушвал. А на 29 април на въпрос на журналистка кой го е записвал, се възмути, че го записвали как пикае и заяви, че иска да разбере кой идва в дома му да записва малките и големите му нужди и запита присъстващите : "вие сутринта пикахте ли?". Заяви в МВР има паралелна структура, която "действа, работи, записва, манипулира, компилира".

Главният прокурор Цацаров образува проверка за автентичността на записите, прокуратурата установи, че записите не са резултат от законно подслушване и проверките бяха прекратени. Съдържанието на записа за да установи има ли опит за търговия с влияние изобщо не беше разследвано.

През октомври и декември 2015г. върху главата на Падишаха се струпаха нови ядове. Сайта "Биволь" публикува в края на октомври записи, този път не беше записан лично той, конспираторите, които му кроят шапката се опитаха да го компрометират косвено, като са записали разговор между бившият председател на СГС Владимира Янева и бившият съдия от Търговското отделение Румяна Ченалова, от които става ясно за влияние упражнявано върху ВСС от Главния прокурор Цацаров и от страна на премиера, чрез него. По това време Янева е въвлечена в скандал за незаконно разрешаване на СРС-та и тя се оплаква на Ченалова, че Бойко наредил на Сотир Цацаров да я „опраска“ и тя се чуди как да се спаси. От нов запис от 7 декември става ясно, че се обърнала за помощ към Александър Сталийски, бизнесмен и приятел на премиера. А Сталийски и казал: "Той иска да се види с тебе и да се разбере с тебе, така, че аз не мога да посреднича, съжалявам! Мога, след като ти си говорила с него, да го ръчкам после и да говоря..”. Тук Ченалова я посъветвала: “Ами ти защо не отидеш и да си говориш с него?”. На което Янева отговаря: “Ами защото не искам”.

Защо Янева не иска да се види с Падишаха може да се предполага от записаният разговор между нея, Ченалова и и адвокат Момчил Мондешки. Янева казва, че ако е искала да преспи с Борисов, за да си реши проблема, е можела да го направи преди 5 години. "Ся за к'во трябва да отида да влизам в някаква ситуация, в която да се чудя ни напред, ни назад, да стане още по-лошо....Ти к'ъв мислиш ще ми бъде разговора с него?- казва тя. Явно се съмнява, че Падишахът иска да я изчука, без да е гаранция, че ще и реши проблема. Тя има определено мнение за Борисов като женкар. В записите казва на едно място: "Факт е, че към определени жени има и положително отношение... Не му е било само „като за едното чукане“ – уточнява тя. Отношението се изразявало чрез постове, скъпи подаръци и дискретност. Към други жени обаче нямал такова специално отношение, а ги възприемал единствено като сексуален трофей, и Янева вероятно подозира да не попадне в тази категория. „За сметка на това за Мая бяха разбрали половин София, което е страшно неприятно да ти кажа“ – казва Янева. „Ужасно. Сега има една, на която ѝ купи къща в Барселона за 1.5 млн. евро".

Що се отнася до премиера, той заяви , че не желае да коментира какво са си говорили помежду си "две каки". Прокуратурата започна разследване на аферата "Янева гейт" и разпита двете съдийки. Янева го подплаши, набързо се отрече от казаното, аудиозаписите били "манипулирани", което не я спаси от дисциплинарно наказание. През януари 2016г. прокуратурата също заяви, че записите били "манипулирани". Ирландската лаборатория "Акустек"обаче, на която "Биволь" възлага да направи експертиза, излиза със становище, че записите не са манипулирани. Ченалова също потвърди истинността на записа. После делото беше възобновено, но през март 2017г. Специализираното звено "Антикорупция" прекрати разследването, записите били "незаконни". Не бил известен и кой е извършителят на записите.

От аферата "Яневагейт" обаче изскочиха някои неприятни неща за премиера Борисов. Роди се аферата "Барселонагейт", с разнищването на която се зае Елена Йончева. Тя изнесе информация за лица свързани с Падишаха , които са финансирали Борислава Йовчева, „Мис Бикини”за закупуването на къща- имение в Барселона за нея и детето и, за което се заговори, че може да е от Падишаха. Силно раздразнен, Борисов неколкократно заяви, че нямал къща в Барцелона.

Неуловимите и неоткриваеми конспиратори, които крояха шапката на Падишаха не го оставиха на мира. На 12 юни 2020г. в „You Tube“ беше качен запис на негов телефонен разговор изпълнен с изречени от от него цинизми. За председателката на Народното събрание от ГЕРБ Цвета Караянчева той говори с пренебрежение и я нарича който той казва: "Просто Цвета да каже "проста кърджалийска пут.а" и се хвали как уж е прост, пък е "нае.ал с двеста тези чужденци премиери".

Записът е скандален. Падишахът по стар маниер първоначално отрече гласът на записа да е неговия, това било имитация от друг човек. " Личи cи, чe тoвa нe e мoят глac" каза той, докато на всеки изслушал записите е ясно, че това е точно неговия глас. По-късно беше принуден да признае, че гласът е негов, но думите му били монтирани от различни негови записани изявления. Но за негова беда, според експертиза възложена от сайта Биволь на aмeрикaнcкaтa лaбoрaтoрия Primеаu Fоrеnsiс изтеклият прeз юни зaпиc c глac приличaщ нa тoзи нa прeмиeрa Бoйкo Бoриcoв нe e мaнипулирaн или пoдпрaвeн. До същите заключения е стигнала и другa лaбoрaтoрия – Bеryl Аudiо Fоrеnsiсs Lаbоrаtоry, която e изгoтвилa eкcпeртизa възлoжeнa oт Eлeнa Йoнчeвa.

На 17 юни същата година нова сензация!: сайтът "Афера" публикува поредица от снимки, от спалнята на Борисов в Бояна. На една от снимките е спящият премиер. На кадрите се вижда препълнено с пачки по 500 евро чекмедже, а на шкафчето е оставен черен пистолет. Кой е направил снимките? В интервю Падишахът обяснява, че имa „чoвeшки пoтрeбнocти“ и зaтoвa гo пoceщaвaли „крacиви жeни“ и eднa oт тях, „Мaтa Хaри“, кaктo я нaричa тoй гo е cнимaлa и инcцeнирaлa другитe кaдри c пaчкитe и кюлчeтaтa. Той пояснява, че става дума за "една прекрасна госпожа", която го е посещавала във вилата, но не е проверявана от Националната служба за охрана и е успяла да вмъкне пари и злато за реквизит. Папките и златото в чекмеджето били "аранжирани"

Становището па прокуратурата? Приобщените видеозапис и снимки отразявали специално аранжиран интериор с вещи, с цел представяне на определен негативен образ на министър-председателя. А коя е "Мата Хари", правила записите и снимките? Прокуратурата не е в състояние да я открие, макар че това би могла да научи от Борисов. Ако го е питала... А от НСО. опровергаха премиера за това, че при него влизат гости без проверка на багажа.

На 29 юли 2020г. в публичното пространство изтече нов скандален запис с гласа на премиера Борисов със заглавие ”Баце и Томи”. На него се чува как Борисов говори с Томислав Дончев за президента по изключително вулгарен начин. Изреченията му са изпълнени с цинизми и вулгарни псувни.

Пред журналистите верният Дончев потвърждава, че често си говорят с премиера, но че не си спомня Борисов да е употребявал такъв език. На въпрос дали е редно премиер да използва такъв език, Дончев отговори: "Публично в никак случай, но когато ставало дума за частен разговор премиера бил свободен да говори както си иска. И добавя, че според него не е важно съдържанието на разговора, а това, че някой го записва.

Всичките тези изнесени записи нанесоха петно върху светлия образ на Падишаха и несъмнено допринесоха за неговото падение от престола. С една дума, конспираторите постигнаха целта си.

Но кои са те, кои са тези тъмни сили, които му скроиха шапката?

Комунистите? Заговорници в МВР? КГБ?

Мистерия. Никой не знае.

Даже ДАНС и Гешев не знаят!


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 185 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 asd

    149 11 Отговор
    На кого? За тлъс.тия Чекмедже Шкембе ли става въпрос?
    Той си има торта Сахер с мас...
  • 3 768

    189 12 Отговор
    Борисов се самозабрави неграмотника му селски и ГОСПОДА БОГА НАШЕГО го смири и го показа гол и истинен-крастава жаба превърнала Република България в гнусно мутренско блато!!!!!!!
  • 4 Виж

    110 10 Отговор
    му акъла и му крой шапка !
  • 5 Aхаааа

    76 11 Отговор
    ШАПКАТА ГО СЛОЖИХА НА БОКЧО ОБРАТНО ВЕЧЕ..
  • 6 Псевдоним

    37 55 Отговор
    Шапката му е скроил този, който има изгода от това Борисов да е удобен, наведен и послушен. И който е помислил и се е подготвил за това далеч преди ГЕРБ да спечелят първите си избори.
  • 7 един

    159 7 Отговор
    Никой на никого не е скроил шапка! Падишахът от ден на ден олекваше, колкото по вече говори и колкото по вече се изявява в медиите! Няма как да се управлява държава цял живот- тук не е Северна Корея!!! Най трагично за всички поданици на тая държава е, че националното богатство се съсредоточи в ръцете на няколко десетки ултра богати криминални елементи близки до властта!!!

    Коментиран от #80

  • 8 Миризлив пор

    57 18 Отговор
    Толкова народ се оплаква че е подслушван, накрая само записи на тиквата по медиите?

    Коментиран от #21, #77

  • 9 най обикновен

    146 11 Отговор
    Какъв "падишах"??? Един най обикновен бай никой, лъжец и крадец, прост като шотландска гайда, който заедно с разбойниците му ограбиха българите. Бай Ганьо беше излъган от най простия бай Ганьо, на територията. Срам и позор е че още има българи, дето не са разбрали за какъв прост галош си говорим.
  • 10 На снимката

    105 10 Отговор
    Бай Ганьо се нас......
    наслади на властта.........
    Истина , е че е изключително примитивен и противен , като слушам новия премиер се чудя как от 20г като беше секретар съм му слушал просташкото веселие , съпроводено с изключително смотан речников запас. Чуйте сега премиера Янев - човека говори културно и разбрано , а не като Бай Ганьо .
  • 11 Последния Софиянец

    48 10 Отговор
    Бяхме двеста човека които не се отказахме и в студ и в сняг.
  • 12 One

    56 5 Отговор
    Слугите му-те го предадоха. Защото "страстите и интересите са присъщи на слугите с каменни лица и владетелите с оловни сърца!"
  • 13 КОЙ

    62 12 Отговор
    Бойко някой те сготви ,с толкова турски шпиони около тебе няма как,отначало те почнаха руснаците, но те довършиха Американците и пак през турските шпиони
  • 14 правова държава???

    73 6 Отговор
    много добър синтез на компрометиращи разговори, потвърдени за автентични, и уличаващи замесените лица в много и извънредно сериозни престъпления. определено трябва да се разпитат участниците и да се прецени дали да се започне разследване. ако прокуратурата не го направи значи там всички са за уволнение.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ГОРСКИ

    64 8 Отговор
    Много му се искаше да бъде баща на нацията, но отсега нататък ще бъде бежанец на нацията!!!!!
  • 18 мироюб бенатов

    40 5 Отговор
    Разпитайте Миролюба Бенатова, доста може да разкаже
  • 19 за борисов

    29 4 Отговор
    Абе суеверния,да беше накарал мис бикини и тя да обуе червени кюлоти против уроки на гениталната система,пази боже!!!
  • 20 Илхан

    69 16 Отговор
    Хoрa aкo иcкaтe някoй дeн в Бългaрия дa видитe дeпутaти или миниcтри в зaтвoрa, излeзтe нa 11 юли и глacувaйтe прoтив cтaтуквoтo-БCП-ДПC-Гeрб-Пaтриoти. Cтигa 12 г. гeнoцид нaд нaрoдa!

    Коментиран от #93

  • 21 мислещ

    12 20 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    Ами другите не са такива примати и дори да не им е хич чиста работата, няма да се издадат така лесно и да обсъждат по телефона престъпленията си. Та не, че не са подслушвани, просто не могат да използват нищо смислено срещу тях.
  • 22 Кой68

    12 47 Отговор
    Гицов ....
    Защо плачеш на чужд гроб?
    Б.Б не го мисли
    Имах началник който махнахме със подписка,а на довиждане ни каза:
    -Не се радвайте,че ако знаете какво идва на мое място!!
    И беше много прав.

    Коментиран от #24

  • 23 Ива

    54 9 Отговор
    Асо прокурора падне и сменят съдийте мафиоти , престъпната мутра и крадците от шайката ще бъдат разследвани , гласувайте българи !
  • 24 Де е Киро на...Кирия...?!

    41 11 Отговор

    До коментар #22 от "Кой68":

    Твоят н-к е сменен само с една подписка...и е управлявал 10-20 човека !НО!Тук става на въпрос,че с избори...- хиляди ще гласуват за избор на нов Министър -Председател...!Против крадеца,мошеника и далавераджията на съвременна България-Буци Тиквониев Чекмеджеков...!!!

    Коментиран от #28, #68

  • 25 Неделко

    38 5 Отговор
    Каквото и да се случи сикаджията е и ще си остане ГН никой на следващите избори !

    Коментиран от #36

  • 26 Нали

    7 10 Отговор

    До коментар #16 от "Тат нощний":

    Знаеш,че клетвите,когато са несправедливи,се връщат като бумеранг.Не дърпаш дявола за опашката.Успокой се малко бе човек!Пий хапчета,ракия--каквото ти е под ръка.Мале ,Мале! Ужас!

    Коментиран от #33, #53

  • 27 Цанков

    42 10 Отговор
    Горкият дърт, тлъст и при ост Тиквун. Много му се ще да омаскари Радев, че той и/или неговите хора е/са крадец/ци като него и неговата шайка.
    Търсиха в продължение на години и НИЩО! Ама дори и не са толкова умни, че да правят като американците - когато едно нещо не съществува - изфабрикуваш го! Ама така е - кога си само на 1 книга за 65 години, акъл няма от къде да дойде.
  • 28 Кой68

    10 2 Отговор

    До коментар #24 от "Де е Киро на...Кирия...?!":

    325 души униформени.
    Но не се даде гласност,а и ние неискахме да разлайваме кучетата....
  • 29 комодски варани

    19 5 Отговор
    Диктаторът, още не знае, но го спохожда съдбата на бивола от филмчето...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Мутри вън

    25 8 Отговор
    Боко може да е простак, но хич не е прост. Трябва да имаш акъл за да накараш и манипулираш простия народ да гласува в твоя полза.

    Коментиран от #38, #75

  • 33 Тат нощний

    11 3 Отговор

    До коментар #26 от "Нали":

    ААА, несправедливи,значи и ти си от неговото котило!!!

    Коментиран от #52

  • 34 Чегърт чегърт

    39 6 Отговор
    Само абсолютно изтрещял индивид може да гласува за такъв тулуп

    Коментиран от #87

  • 35 Диоген

    21 2 Отговор
    "Кой ми ср@ в гащите?" е стар философски въпрос, на който втори отговор, до сега никой не е успял да намери, даже и Прокуратурата.
  • 36 ХУХУХУ

    3 4 Отговор

    До коментар #25 от "Неделко":

    А ТИ СИГУРНО ЩЕ СТАНЕШ ГОСПОДИН НЯКОЙ
  • 37 СРС

    27 5 Отговор
    Регистрирани са два вида звук свързани със скромното тяло на Борисов...!
    1.Чегърт...Чегърт...Чегърт...(звук от изчегъртването му от властта...)!
    2.Щрак...Щрак...Щрак...(звук от заключване на белезници...)
  • 38 МААТРИАЛА

    11 22 Отговор

    До коментар #32 от "Мутри вън":

    СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА МАЯ ,ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ПР-ОСТ ДА ГЛАСУВАШ ЗА НЕЯ
  • 39 Не специалист

    5 8 Отговор
    Записвали са го извън територията на България, чрез електромагнитни микровълни, тези технологии са поне 50-60 години напред от познатите ни казват се СРС и дори могат да контролират жертвата включително да го накарат да се самоубие !
  • 40 Баба Ганьос

    27 4 Отговор
    Половин милиард километра магистрали, мбухаха
  • 41 ЗатворЗаШайката

    16 7 Отговор
    Преди повече от век един друг сабозабравил се Ай дук и "Падишах" е бил посечен със сабя през кратуната,като са му отсекли и крадливите кунки/ръчички/. Сега има паметник насред София и малко се знае за това.Преди много години Банкерът Буров е казал истината за причините за тази вендета.
  • 42 ПЕНКО

    8 22 Отговор
    ПОРЕДНИЯ, КОЙТО СЕ ПОВДИГА НА ПРЪСТИ ЗА ДА ДОСТИГНЕ ПИШ КАТА НА "БОБО" С ЦЕЛ СВИРКА !!!! ЙОНЧЕВА ДОРИ ПОДСКАЧАШЕ ,НО СТИГАШЕ ДО КОЛЯНОТО МУ И ПАДАШЕ КЪМ ЮРОПИЪН" ФУК ДА МЕ НЕМА " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Народа му скрои шапка

    21 7 Отговор
    Народът бе този който с митинги неуспял( Бойко изпати срещу народа от когото пие кръв! Да бъде мачкан.бит.заключван! Само и само да остане на власт това говедо и всички вампири около него! Но ето че доидоха избори и нещата може би след изборите ще се оправят за обикновените хора! Поне силно се надявам! Дано Слави не ни подведе като всички останали досега!!!
  • 45 ПЕНКО

    6 6 Отговор
    ДАЛИ ГИЦОВ Е ПРОИЗВЕДЕН ОТ БАБА ГИЦА ????
  • 46 Наблюдател

    24 6 Отговор
    Не с "шапка" а с "Раиран костюм" спешно трябва да бъде обзаведен "падишаха"- Краля на лъжците и основен коордивнатор на корупцията в България!!
  • 47 От далечед

    11 24 Отговор
    Срам за автора Гицов.Тази дума ,,падишаха,, я измисли Кеворкян, голям журналист, но малък човек. Какъвто и да е Борисов, след него няма да е по- добре.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ПЪЛЕН БОКЛУК

    32 6 Отговор
    ДОРДЕ БАЙКО НЕ ОТНЕСЕ ПЛУВКАТА НЯМА ДА МИРНЕ НАРОДА , ТРЯБВА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ФИЗИЧЕСКИ ОТ ТАЯ ГНЯС !

    Коментиран от #54

  • 50 НЕНУЖНИК БОКО

    25 6 Отговор
    БОЙКО Е НЕНУЖНИК НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БГ.
  • 51 мекерето

    23 4 Отговор
    гражданина борисов/тиквата/, никой не му е виновен че е жалък, глупав, прост, корумпиран, крадлив и мн.др.. Ако си е мислел че с мутренските си простотии ще е вече - много се е заблудил. Може да е благодарен на всевишния че все още е жив.
  • 52 Ленин

    14 9 Отговор

    До коментар #33 от "Тат нощний":

    Борисов си отива безвъзвратно.Даже в момента си е купил билет за филма Момчето си отива,,пораза га го порази дано!!!

    Коментиран от #99

  • 53 чичо Том

    16 6 Отговор

    До коментар #26 от "Нали":

    Това което му урочасах е нищо!Трябва като дучето и жена му,надолу с главите и с голямата любов на италианскиат народ!!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Румен

    12 4 Отговор
    Кой го прецака ли? И децата знаят. Доган.
  • 56 1010

    10 16 Отговор
    Първо, никой не може да те прецака както ти сам:) Второ, всички харесват Бойко, а той не успя да се наложи и да помете боклука, просто не довърши работата докрай и затова сега вижда другата стана на любовта- омразата.
  • 57 Румен

    14 6 Отговор
    Доган подготвя Слави за премиер. Докат не вкарате Доган в затвора България няма да се оправи. КГБ и Доган. Това действа в БГ
  • 58 ИНЖ

    10 9 Отговор
    Добре де, толкова много записи и какви ли не издънки....А хората гласуват за ГЕРБ!? Герберасти.

    Коментиран от #67

  • 59 войводата

    19 5 Отговор
    Самозабравили се мутри ГЕРБ Е МАФИЯ да помни мало и големо и никога повече да не допуска мафията на власт
  • 60 XYZ

    15 6 Отговор
    Шапката си е шапка, време е за раирания костюм!
  • 61 Ицо

    9 3 Отговор
    абее какво е това краднене било тук 10 години абее ейй това е било голямо крадене на държавата направо ужас от крадене народа знае ли го какво крадене е било
  • 62 чичи

    13 3 Отговор
    БУЦИ КЪДЕ СА ПАРИТЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ
    ЗАТВОООООООР!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ЗОРО

    14 6 Отговор
    Трябва да си много откачен за да гласуваш за Герб освен ако не си на яслата
  • 65 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 3 Отговор
    Да станеш толкова нагъл,та дори ДС...Дявола,който те е създал и турил на престола,да искаш да....с 200...!Получава наказание свише,а това мен ме радва!на 11.07 .Живот и здраве ще бъда от първите пред машината!Номер 22!Чака ги Тежка работа ИТН!
  • 66 СЕВЕРОЗАПАДА

    6 0 Отговор
    Всичко написано тук е добре написано, но защо не се изпращат тези компромати в Брюксел или някой се притеснява да не се получи като на женския пазар.
  • 67 Още един ИНЖ.

    9 5 Отговор

    До коментар #58 от "ИНЖ":

    Е добре де колега...,какво се чудиш...?!Той Борисов си го каза в прав текст,типично за Банкянският му селски диалект...!,,Аз съм прост и вие сте прости...,затова се разбираме..."...!!!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Тошко

    9 13 Отговор
    И какво ще получат след като "гласуват много"? Ще получат един татуиран гущер, който е още по проЗт, по алчен и много по вулгарен! Подставеното лице на жадния за власт Фатмак е Слави, който му служи насила!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Бойко

    3 6 Отговор
    Тук с тези компромати срещу мен се отваря работа на ЕП (Кьовеши) и тя ще изясни кой и защо е правил тази престъпна дейност с подслушване (незаконно) на министър председател в Бг. с политически цели.
  • 75 посмали

    8 0 Отговор

    До коментар #32 от "Мутри вън":

    Купуването на гласове и мазането на протоколи не иска много акъл.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 1111

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    Не е само подслушване! Защо мислиш ви солят всеки ден отгоре?
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 www

    5 0 Отговор

    До коментар #78 от "дегенерат":

    Фактите без изопачаване, моля! Няма десетилетие, имаше прекъсвания и помним кой го върна.
  • 80 милиционер

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "един":

    върни се в първи клас и вземи читанката ! пише се слято "ПОВЕЧЕ" !!!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Сър Пичук

    4 2 Отговор
    Утре подслушвалите и правилите компроматите ще го направят пак и със следващото правителство. И ще го правят винаги за да защитават интересите си, защото никой не иска да ги пипне.
    Така действа паралелната дълбока държава.
  • 87 МЯСА НА ДЖАБА ОТ МЕЖДУЗВЕЗДНИТЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Чегърт чегърт":

    .........
  • 88 Бамбука

    3 1 Отговор
    А, имаше един генерал в ПАНАМА. Колко време, нерви и пари би спестило на българския народ.
  • 89 sbs no КОМУНИСТ

    4 8 Отговор
    ДО АВТОРА НА СТАТИЯТА ----ТАКА И НЕ РАЗБРАХ ---НЕЩО ИСКАШЕ ДА КАЖЕШ --ИЛИ СИ ОТВОРИ УСТАТА ---ДА НАПРАВИШ ТЕЧЕНИЕ ПРЕЗ ЗАДНИЯТ СИ ОТВОР ЗА ОХЛАЖДАНЕ В ЖЕГАТА
  • 90 реалност

    12 3 Отговор
    Гешев с липсата си на един орган в главата, с който се мисли, скрои шапката на Борисов. А и самият Борисов допринесе за това. Няма тук мистерия, просто няма как мафиот да да не се издъни в един момент. Дори и на заспала и замръзнала в страх България, ѝ омръзна от държавната мафия.
  • 91 Пеленов

    6 3 Отговор
    Цяла България работеше за него и сигурно ги има тези 3,5 милиарда евро. Не беше ли същото със Станишев 1,5 милиарда ,но той успя да избяга и не се чува за него.Същия беше Костов, Луканов, Софиянски.Трябва да се направи като Хитлер - прибра парите на евреите. Явно има начин и за нашите хубавци
  • 92 анонимин

    8 2 Отговор
    Какъв падишах,аз виждам един измамник и крадец.
  • 93 сноу

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Илхан":

    Значи викаш да гласуваме за тебе, че ще ни мажеш с имам баялдъ преди да ни заръфаш..Кючека сега или после..
  • 94 Съдията Дред

    3 0 Отговор
    Всички знаят, че записите "Двете каки" са от Момчил Мондешки, той е третият в разговора, дето почти не се обажда, а само сумти и пъшка. Щото знае, че се записва. Ама никой не го пита.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ааааааа

    3 0 Отговор
    Бойко можеше да управлява много дълго, но Цецо и герберите се самозабравиха и оссс раха! Терора над населението и кражбите го събориха, неангажираността с промлемите на населението го събориха, страха обхванал страната го събори, "дай да разделим едни порции за наши хора,а народа да го дуфа", много примери като "Осемте джуджета" го събори, алчността и диктатурата му сама го събори!
    А кой го събори, вероятно чуждите служби, не българските, но ако не беше се оссср ал,тероризирал и крал, щеше да управлява още дълго.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Върви си

    3 2 Отговор
    Ти си жесток масов убиец и нагъл крадец, разруши хубавата ми държава, мачкаше и тероризираше кротките българи,прокуждаше ги от страната, напълни страната с чужди шпиони, контролиращи населението!
  • 99 Ichko 113

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Ленин":

    А Мая Манолова-Галева ще гледа филма "Тя танцува само едно лято"!...
  • 100 аз съм Веска

    2 0 Отговор
    Смятам , че от трите кабинета , разговорът с Мишо Бирата му е най - успешният .
    Разрешителни , лицезионни , срокове - всичко това е административен , или държавен рекет.Рекетирали са Мишо ,
    БОРИСОВ МУ Е ОБЕЩАЛ ЛИЧНО , ДА НЕ ГО " ЗАКАЧА " .
    ХАЙДЕ БИБИ ПРЕДИЗБОРНО , МИНИ ПРЕЗ ВСИЧКИ ФИРМИ , И ИМ ОБЕЩАЙ ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАШ.
    ПРЕЗ МОЙТА НЕ МИНАВАЙ , ДА НЕ ВЗЕМА ДА СИ УМРА СКОРОТЕЧНО КАТО МИШО .
    ВИЖДАТЕ ЛИ КАКЪВ Е БИЗНЕС КЛИМАТЪТ : ИЛИ СЕ ОТЧИТАШ НА РЕКЕТЬОРИТЕ , ИЛИ СИ ЧАО ...
  • 101 Жорв

    2 0 Отговор
    Гкупости той зам си е виновен защото много се хвали а хората живеят бедно и не им се нрави да го гледат по цял ден всеки ден как асфалтира млечния път.
  • 102 Жан Виденов

    1 2 Отговор
    При мене здравната вноска за безработен беше 3 лв. При Мутрата Бойко е 26 лв. Задължителната застраховка гражданска безотговорност при мен беше 60 лв. При Мутрата Бойкп е 260 лв.

    Коментиран от #103

  • 103 Сър Пичук

    2 1 Отговор

    До коментар #102 от "Жан Виденов":

    При теб доларът беше 3 000 лв, при Бойко е 1,65.
  • 104 Иванов

    2 0 Отговор
    Кой е скроил шапката на Борисов ли? Олигарсите като Цветан Василев, Васил Божков, Миньо Стайков, Иво Прокопиев и Николай Банев, които пострадаха от мерките на Борисов срещу тях!