Last news in Fakti

1 Август, 2021 18:00 28 908 159

Пламен Николов е парашутист

  • пламен николов-
  • има такъв народ-
  • слави трифонов

Какъв кастинг за политици, какви пет лева. Политик не се става като спечелиш риалити шоу

Пламен Николов е парашутист - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Емил Соколов, историк от университета в Екзитър, Великобритания:

Тъпо е да се подиграваме на Пламен Николов за работата му. Шнорхели бил продавал, тъпа била фирмата, това са глупости. Ако искате да го критикувате, има причини да го направите и те са следните:

1. Довчера никой не беше чувал за Пламен Николов. Какви са приоритетите му? Какви са каузите му? Нищо не се знае за този човек. Освен, че е непознат за обществото, той не е и някое от водещите лица на партията, от която е издигнат. Пламен Николов е обвит в мистерия, което не е нормално, когато е номиниран за премиер. Очаква се тази личност да е добре позната, да е участвала активно в кампанията, в дебати, срещи с гражданите и други. Пламен Николов е парашутист. Спуснат е отгоре, защото Слави така е решил. Волята на суверена, за която Слави не спира да говори, въобще не е фактор в избора на премиер. Това е проблем.

2. Пламен Николов е избран за политик на кастинг за политици. Такава простотия само ние можем да сътворим. Какъв кастинг за политици, какви пет лева. Политик не се става като спечелиш риалити шоу. Не те избират за политик със смс-и. Тук проблемът е също, че самият Пламен Николов се е явил на такъв кастинг с мераците да става политик. Лъха на як опортюнизъм и просто не е сериозна цялата ситуация. Ако ти се занимава с политика, трябва да си изградиш име с действията и позициите си, а не като отидеш при Слави и му кажеш "направи ме политик". Политик не те правят, политик се става, когато обществото ти гласува доверие, защото отстояващ интересите му.

3. Никой не може да обясни какво точно означава "Доктор по философия на правото, политиката и икономиката". Терминът на английски е PhD - доктор по философия и вече след това се казва в коя сфера - история, политика, право и тн. Разбирам обаче, че тук не става въпрос за титлата, ами Николов е писал дисертация по темата философия на правото, политиката и икономиката. Точната тема е: "Философско-антропологична рефлексия върху времето". С тази тема Пламен Николов е станал доктор по философия (PhD) на правото, политиката и икономиката. Какво точно е учил Николов ли? Нямам идея. Аз също съм писал докторат, но заглавието на тезата му звучи като нещо от виц за професори и колко неразбираеми са публикациите им.

4. Последно, Пламен Николов беше издигнат след 3 неуспешни кандидатури - шахматист, царист и юрист-масон. Тук няма как да не възникне въпросът - ако Пламен Николов е толкова добър, колкото Слави твърди, защо е бил чак четвъртият му избор за министър-председател? Трябваше ли да го има цирка преди това, или Пламен Николов е избран в последния момент, защото президентът измести датата за връчване на мандата.

Оставете какво работи кандидатът за министър-председател, това не е проблем. Други са червените линии. Горе са описани. Още по-забавно е, че на фона на всичко това, вчера Николов е обяснил как "България не е имала премиер като него". На това му се вика на гол гъз, чифте пищови. Никой не знаеше за него довчера, така че може по-кротко и по-скромно.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 308 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    318 35 Отговор
    Започна лошо с лъжа в Панорама.

    Коментиран от #7, #27, #79, #113, #158

  • 2 ГЕРБ

    351 60 Отговор
    Този няма научна степен .Пълен лъжец.Цялата сган на чалгаря е такава ФАЛШИФИКАТИ ОТ ВСЯКЪДЕ.

    Коментиран от #3, #151

  • 3 млъквай

    142 120 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРБ":

    всичко е по-добро от ваща гнусна мутричка

    Коментиран от #71, #94

  • 4 На челото

    284 35 Отговор
    му го пише ! А биографията му го потвърждава!
    Извадиха го в последния момент , а и кой читав българин ще се навие да влиза в чалга компанията ?
  • 5 Посетител

    192 25 Отговор
    Ясно и точно казано.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стига със стари мутри

    38 127 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Да дадем възможност на младите хора.

    Коментиран от #154

  • 8 Глупости

    208 32 Отговор
    Не е никакъв парашуст човека. Шнорхел е!

    Коментиран от #122

  • 9 Майна

    232 25 Отговор
    Трифонов каза ,,участниците в правителството,, МИ ТЕ ВСИЧКИ СА ,,ПОДБРАНИ ,, ,САМО ТОЗИ ГО ИЗТЪРСИХА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, ЧЕ И ТОЙ НЕПОДГОТВЕН ПОЧНА ДА ГИ ПЛЕЩИ ПЕТ ЗА ЧЕТИРИ.. ТРИФОНОВ, ХОРАТА НЕ ИСКАТ ,,УЧАСТНИЦИ,, ТОВА НЕ Е ШОУ , ВЪПРЕКИ ЦИРКА , КОЙТО НАПРАВИХТЕ!..ВЪН , !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 АЛИОСМАН

    132 11 Отговор
    МАЙ НЕ МУ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА .. ХА
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Фаро

    65 185 Отговор
    Защо трябва да чета мнението на някой си Емил Соколов още по-малко познат от въпросния кандидат премиер?Хората искат нови лица и пламен Николов е ново лице,ама бил неизвестен,ама продавал шнорхели,ама бил парашутист...Уважаеми Емил Соколов в случая вие сте парашутиста на герб,но да знаете,че герб парашути не слагат просто ви бутат от самолета пък вие се оправяйте по нататък

    Коментиран от #152

  • 15 1618

    257 29 Отговор
    Cтaниcлaв Трифoнoв нe caмo e жaлък,тoй e нaй-oтврaтитeлния прeдaтeл в иcтoриятa нa Бългaрия,кoйтo в мирнo врeмe e прeдaл нaдeждитe нa вcички прoтecтирaщи хoрa зa cмянa нa мoдeлa Бoриcoв!Лъжeц и мaнипулaтoр! Злe e пcихичecки и физичecки! Зa тoвa гoвoри , чe нямaлo нуждa дa излизa мoжeл дa рaбoти и oт вкъщи! И кaквo щe рaбoти? Щe мaнипулирa и ръкoвoди лъжливия и зaвиcим oт Пeeвcки нoв прeмиeр, тoecт щe cъcипвa Бългaрия бaвнo и мeтoдичнo ! Нямa дa му ce пoлучи, зaщoтo нaрoдa нe e cтaдo! Ceгa тeпървa щe уceти нaрoдния гняв!

    Коментиран от #38, #84, #135

  • 16 Мунчо

    31 119 Отговор
    Абе Соколов, не загрява ш ли, че Слави се шегува и си прави майтап с политическата система, ве ахмак!? :))))
  • 17 Българка

    189 23 Отговор
    Не ни трябва парашутист с фалшива биография, напомпано его, но никому неизвестен! Трябва ни премиер боец срещу мафията

    Коментиран от #32, #35, #88, #153

  • 18 1618

    182 27 Отговор
    Плaмeн Никoлoв c кaквa cъвecт и нaхaлcтвo oтидe при Прeзидeнтa cлeд кaтo цялaтa му биoгрaфия e нaбързo фaлшифицирaнa? И зa дa ce фaлшифицирaт държaвнитe рeгиcтри дa ce прoмeнят дaтитe нa уж нaпрaвeнитe му диceртaции, дa ce прoмeнят публикaции , чe и уикипeдия, тoвa oзнaчaвa, чe тoзи чoвeк e зaвиcим или oт Пeeвcки или oт някoй друг? При вcички cлучaи жaждaтa му зa влacт щe зaкoпae Бългaрия!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЕВРО НЮЗ

    113 16 Отговор
    От много време ви писах да изучите историята и съдбата на италианското шоу ПЕТ ЗВЕЗДИ за да сте наясно какво ви чака. Но вместо да учите ми цъкате минуси. Сега ще гледате. ШОУТО НА СОРОС.

    Коментиран от #25

  • 21 мандата

    155 17 Отговор
    Сламен Николов да се оттегли, чалгарите да върнат мандата, и т. н.
  • 22 кайман

    75 9 Отговор
    Не бе, водолаз е - амазонски
  • 23 Спасов

    91 6 Отговор
    Най-вероятно България не ше да е имала такъв министър...
  • 24 не е бардак

    202 22 Отговор
    Чалгарите излъгаха народа и заслужават само омерзение. Първо издигнаха Малкия Мук от бандата на царя, после плешатия масон- плагиат, сега друго менте. Стига толкова! Това е държава, не е бардак, нито 7/8

    Коментиран от #40

  • 25 Виталия

    58 4 Отговор

    До коментар #20 от "ЕВРО НЮЗ":

    Ааа " Особености на руския лов" класика в жанра. Сорос е като невменяем пред този класически филм!
  • 26 Подмяна!!!

    77 17 Отговор
    Точен коментар, в не работния вчерашен ден шефката на НАЦИД - гербаджийска овца - спешно и незаконно е в писала лицето пи в регистъра научните степени. Значи, това е ка дидата на Герб!!!!!!

    Коментиран от #31, #82

  • 27 1618

    142 15 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Цялата същност на Пламен Николов е фалшива! Цялата му автобиография е променена най- вероятно с помощта на Пеевски! Всичко е фалшифицирано -от държавните регистри, , линковете , статиите , уикипедия- всичко!Станислав Трифонов и ИТН прибавиха към предателството си и фалшифициране !Предатели и фалшификатори!

    Коментиран от #86

  • 28 Гост от Силистра

    39 80 Отговор
    Харесвам Слави и ИТН, да не забравяме, че с негова помощ мутрите ако не прогонени поне са заставени в режим стендбай!... но за съжаление той няма нужните хора за каузата която преследва..дано ги намери някой ден
  • 29 гадно

    97 11 Отговор
    У нас както винаги всичко е менте. Каскета е с менте диплома, тоя е менте философ изобщо останали нещо истинско на тази територия???
  • 30 Клати

    54 17 Отговор
    Абе големи разбирачи станахте всички дебили в тази държава .И какво стана само нарциси,лишпери простаци и дебили са резервирани за политиката .Егати дебилската държава то за това е пълно с тъпанари и простаци навсякъде

    Коментиран от #49

  • 31 1618

    138 17 Отговор

    До коментар #26 от "Подмяна!!!":

    Станислав Трифонов и ИТН все повече будят погнуса! Предатели, фалшификатори, манипулатори , лъжци!
  • 32 ЕВРО НЮЗ

    94 3 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Не обиждайте парашутистите.. Това са хора с отлично здраве, бистър ум. способността да вземат бързо ясни, верни и точни решения. Измислете си друго сравнение МОЛЯ

    Коментиран от #59

  • 33 По-скоро е

    81 9 Отговор
    водолаз, Пацо Шнорхела ;)
  • 34 Селяк

    87 15 Отговор
    Абеее какъв САЩ и тяхната земя на неограничените възможности се питам аз? Тея не са чували за България, ако бяха нямаше да има такива тези... България е страната не неограничените възможности: Премиер - бивш охранител?! Къде го има това в света? Никъде.. Президент - летец?! Пак никъде по-света го няма. Парламент - пълен с простолюдие събрано от Натфиз, през Кърджали та стига чак до Филиповци... Да не говорим, че някои представители там, дори не знаят български език. Вие, сте седнали да се чудите за Пламен Николов - поредният клоун, който дори не знае българската история добре, но това не е от значение, важното е, че БГ дава шанс на всеки, нали? Аз чакам някой по-интересен да дойде, тези клоуни ми омръзнаха нещо, скучно става.
  • 35 Славчо се наака и не му е за първи път

    123 26 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    КАЖИ СИ ГО НАПРАВО - СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! КАТО ИЗКЛЮЧИМ КАЦАРОВ, ТО Е ПЕРФЕКТНО БАЛАНСИРАНО, СЪСТОИ СЕ ОТ ОПИТНИ КУЧЕТА, КОИТО МОМЕНТАЛНО НАДУШВАТ ВЯРНАТА ПОСОКА. ПО - ДОБРО НЕЩО ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ЖЕЛАЕ!
  • 36 МАЧКАЙ СЛАВИ

    14 64 Отговор
    БСП КО УНЯГИТЕ....ДОКАТО УМ ИМ ЗАЙДЕ
  • 37 БСП...ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    24 46 Отговор
    СПУКАХА ГИ ОТ БОЙ, И ПАК СЕ НАПИНЯТ ЗА ВЛАСТ..
  • 38 4902

    74 8 Отговор

    До коментар #15 от "1618":

    Не луд този, който яде баницата, а този който му я дава. Та в този случай луди са тези, които го избраха.

    Коментиран от #48

  • 39 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК

    26 66 Отговор
    ЖАЛКО, ПЛАМЕН НИКОЛОВ НЕ Е УЧИЛ В МОСКВЕ И НЕ Е МИНАЛ ПРЕЗ ...КГБ
  • 40 Гост

    86 11 Отговор

    До коментар #24 от "не е бардак":

    Най-долното е, че нито едно от тези ментета не са го показвали преди изборите. Мълчат и изведнъж ти натрисат парашутисти и водолази, без преговори с другите партии, без обществото да знае тези хора какви са, що са, за какво се борят.
  • 41 67778

    14 39 Отговор
    Поредния гербав льйномет се включи да плюе
  • 42 Цанков

    35 35 Отговор
    Гербавите газ пика ят че един прост чалгата, направил партия преди 2 месеца ги би на. Изборите след като те 12 години държаха в плен цялата Държава и притежават всички ресурси.
  • 43 БСП и ИТН вечна дружба

    33 24 Отговор
    Ааа, не така другаре! До вчера Славчо беше по-по-най, а днес не спряхте да го оплювате!Ама то е ясно, няма от къде да се вземат идеалните, а Ристьо може само да обслужва, но не и да управлява.Нека да видим какво ще направят ИТН и ако не се хареса, софиянеца ще събере клошарската банда и това правителство ще си отиде,,😂😂😂
  • 44 ПОРЕДНИЯТ МЪПЕТ

    40 0 Отговор
    50 млн.са много пари. Така че Слави ако трябва ще вади ката ден по някой случайник да предлага. Белким стане. Иначе няма сделка!
  • 45 наблюдател

    18 52 Отговор
    А ти кой си бе Соколов ,колко хора са гласували за теб,че си позволяваш да квалифицираш предложението на първата политическа сила ?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    31 51 Отговор
    Абе малко ми идва в повече дали Николов има или няма диплома , дали продава шнорхели или ски е все тая . А за 12 години избирахте мутра от подземния свят който не може да се разписва козируваше в Европа и ходеше с преводачи и охрана като Дон Готи . Това ли искате анализаторите на Костов това че Слав ви отряза е добре сега му дайте поне 100 дни за да видим какво ще направи . Аз съм в чужбина точно заради Драгалевския крадец 2000 година заминах после си инсталираха Питека тия затова не искам политици от миналото

    Коментиран от #98, #130

  • 48 1618

    62 14 Отговор

    До коментар #38 от "4902":

    Тотално измамени са всички хора, които са Гласували за ИТН!Станислав Трифонов можем да го сравним единствено и само с предателя на Левски - поп Кръстьо!По същия начин както бяха предадени идеите на Левски за шепа пари, по същия начин Станислав Трифонов предаде надеждите на хиляди хора за смяна на диктаторския мафиотски модел Борисов! Съжалявам целия български народ а към Станислав Трифонов и ИТН можем да изпитваме само отвращение и погнуса!

    Коментиран от #66

  • 49 Ти си

    5 2 Отговор

    До коментар #30 от "Клати":

    Един от тях
  • 50 123589

    52 7 Отговор
    "Философско-антропологична рефлексия върху времето". Това означава влиянието на лунната светлина във фаза първа четвърт върху рамножаването на градинските червеи, макар че второто има все пак някакъв смисъл. Първото, колкото и да го четох, нищо не разбрах какво аджеба изобщо означава. Фърлях и боб, не става.

    Коментиран от #73

  • 51 Мразя боклуци

    27 27 Отговор
    Избягали от родината си, да ми дават акъл
  • 52 ПСР

    46 3 Отговор
    Финикийците въвели парите.И тръгнала икономиката,много отдавна.С една простичка и вечна философия.
    Римляните прочели урок по право от гърците,доразвили го,та философията на тяхното право е фундамент и до днес.
    Философия на политиката?
    Няма такова понятие,освен общоприети правила.
    Сламен Николов е гений,намерил общото.Само,дето Светът не е чувал за това.

    Коментиран от #55

  • 53 плюс минус

    43 3 Отговор
    До нови избори, пак, пак и пак.
    Какво са няколко стотин милиона за избори в сравнение с
    милиардите откраднати.
    Така мръсната пяна от некадърни, алчни, сменящи цвета си политици, ще се оттече в канала и дано останат читави и честни хора.
    Но системата също е виновна - стотина партии и партийки, где го има това по света. Явно трябва и нова конституция, че тази дава фира.
  • 54 Бамбука

    35 4 Отговор
    Пламен Николов се само предложил и казал "Аз ставам". Огледали се от ИТБ - "Ми те не ставали" и взели, че го избрали. Така започва приказката, а как ще завърши ще каже принципала - негово величество народа.
  • 55 Виталия

    37 2 Отговор

    До коментар #52 от "ПСР":

    Той светът не беше чувал и за цар-премиер, но нашия Кобур г беше нали?
  • 56 Шъ тъ праа звездъ

    35 1 Отговор
    Аз, Евгени Минчев ги правя звезди, а Славун ги прави политици!
  • 57 Тиквун

    14 5 Отговор
    Тоя тЪпоъгълник пак ли го пуснахте да дрънка Тъпотии!
  • 58 луди хора

    46 5 Отговор
    ИТН ще се разпаднат, защото излъгаха хората, проиграха надеждите, подиграха се с демократичните правила, изложиха и президента, който им връчи мандат, показаха се като анархисти и налудничави хора.

    Коментиран от #68

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 КАКВО НОВО ИМЕ

    15 4 Отговор
    ИЗПРАЖНЕНИЕ НА ПАРАШУТИСТ НА КОЙТО ПАРАШУТА СЕ ОТВАРЯ ДЕСЕТ МЕТРА ОТ ЗЕМЯТА😵😵🤓🤓
  • 61 Да бе да

    50 7 Отговор
    Пацо ( шамандурата) Николов, е човек в който няма нищо премиерско! Ако бъде одобрен ще е папагал на пълни дилетанти и разбира се, дпс и царистите. СлаФчо е провинциален комплексар , и го е страх от коалиции защото популистката му формация е безидейна и доста неопитна.
    Христо Иванов, просто трябва да подкрепи служебното правителство което се доказа вече и нови избори ! Маймуна в джоб СлаФчо, не се купува , та благодарим за участието ,заповядай пак !
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 1OX

    19 29 Отговор
    Така ли ми се струва или някакъв неизвестен муньо от затънтен английски град ръси мозък в български вестник. Крайно време е да се премахне двойното гражданство и всеки българин, който е решил да живее и работи в чужбина да престане да дава акъл за нещо което не го засяга.
  • 64 Независим

    56 6 Отговор
    Дами и господа народни представители, вече имахме министър председател цар и пъдар, МОЛЯ ви не давайте власт и на шута !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #69, #106

  • 65 Обречени души

    41 13 Отговор
    ИТН отново показаха че са пълни некадърници в политиката. Пускат разни кандидатчета понеже Слави ги бил познавал от кастинги и им бил ходил на гости! Що за абсурд! Явно Бойко е незаменим, ама да бяхте помислили ПРЕДИ да викате оставка кой ще слагате на неговото място. С "политици" като ИТН и народ който гласува за такива, няма да се оправите и след 500 години.
  • 66 37747

    20 15 Отговор

    До коментар #48 от "1618":

    Не можеш - поп Кръстьо не е предал Левски, така че можеш да го сравниш с ББ - лъжеца на века, предал всичко за пари.
  • 67 Трябват

    31 5 Отговор
    Нови избори. Щом не оставиха и плюха по служебното правителство значи имат други планове. Избори до дупка
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 377447

    24 1 Отговор

    До коментар #64 от "Независим":

    Страхотен коментар, браво!!!!
    По точно не може да се каже, дано го прочетат тези към които е адресиран!
  • 70 Наглите ИТН

    59 3 Отговор
    Някoй ceриoзнo ли миcли, чe чoвeк c уcпял мeждунaрoдeн бизнec или дoбър мeниджър, cъc coлиднo oбрaзoвaниe, ceбeувaжeниe и eлeмeнтaрнa културa щe ce яви нa кacтинг в caмoдeeн cтил при Cлaви Трифoнoв? Тук нoрмaлни хoрa ocтaнaхa ли въoбщe?Гoлeмият прeдприeмaч никoгa нe e имaл фирмa. НИ-КO-ГA!Гocпoдинът нe e никaкъв прeдприeмaч, a рaбoти нa зaплaтa. Фирмaтa e aмeрикaнcкa и тoй e прocтo нaeмeн рaбoтник в нeя Oттук нaтaтък нaрoдът щe cпрe дa бягa прeз Тeрминaл 2. Вeчe щe ce изнacямe пo мoрcки път. Шнoрхeлитe и плaвницитe щe ce ocигурявaт oт нoвия прeмиeр.

    Кaквa “Пaнoрaмa”, кaкви миниcтър-прeдceдaтeли, кaквa рeвизия нa прecпaнcкия дoгoвoр. Кoшмaр някaкъв.
  • 71 Айде бе

    23 16 Отговор

    До коментар #3 от "млъквай":

    Никой не е оспорил научната степен на Бойко и той никога не е парадирал. Като ви надъхаха Черепа и Радев, та не мислите какви ги дрънкате. Явно сте комплексари, които се чувстват добре да плюят по- изявените
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 вяра

    18 2 Отговор

    До коментар #50 от "123589":

    яко, пандахме от смях. ама не е никак смешно
  • 74 марги

    43 4 Отговор
    Ама наистина ли сте очаквали от Слави Трифонов нещо друго? Нещо читаво, или политическа линия? Що за хора гласуваха за него...смаяна съм!

    Коментиран от #123

  • 75 врял и кипял

    37 3 Отговор
    Жална ни майка! До скоро ни ... пожарникар, а предстои да ни ... самовлюбен /друг като мен не е имало/. Всяко стадо си заслужава гегата! Боже, спаси България!!!
  • 76 Гост

    12 13 Отговор
    Тоя парашутист от Екзитър какво иска? "Известен", като безкнижника, ПКП, станишгей, лостофф, комарджията от Мадрид, малкия Мук, а може би направо шефовете им - Духан и ПееФски?! Ами не, мерси.... Точно от "известни" разбойници бягат хората и не ги щем...
  • 77 Гошо

    16 1 Отговор
    Пламен Николов е парашутист.Е ко ми обесневат че бил водолазин тогаз.Начи сигур е зелена барета парашут водолазин бой с ножки.Ама пък благ човек ми наглежда не да е побойник.
  • 78 ЯСНА РАБОТА

    15 11 Отговор
    : вчера Николов е обяснил как "България не е имала премиер като него" ..................НЕ Е ИМАЛА И ПРЕМИЕР ТЪПАК КАТО БОЙКО - СЪЩО МЕНТЕ ДОКТОР НА НАУКИТЕ ....... ТОЯ СЕГА МАЙ Е СЪЩИЯ МЕНТАК , ЛЪЖЕЦ И НЕ Е ЛОШО ДА ЗАЯВИ ЧЕ И ДЯДО МУ Е УБИТ ОТ КОМУНЯГИТЕ !
  • 79 изрод от ГЕРБ

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Тебе не те ли арестуваха в Петък??
  • 80 ЦАЙС

    27 2 Отговор
    ИЗБРАЛИ СА ГО ЩОТО ИМА ОЧИЛА - ПО АВТОРИТЕТНО Е !
  • 81 врял и кипял

    25 10 Отговор
    Не хвалете пожарникаря, учил съм в Симеоново криминалистика, пожарникарите по цял ден ритаха топка. Каква ти дисертациая?!, по-скоро излагация. Боже, пази България!!!

    Коментиран от #87

  • 82 И аз да кажа

    21 8 Отговор

    До коментар #26 от "Подмяна!!!":

    Защо пък гербаджийска? Както някой каза, след толкова недоволства и клевети, ГЕРБ сега да сяда удобно в опозиция с плик пуканки и да ги гледа новите неадекватници какво ще магерят. Аз съм човек със спомени от соца и в най-голяма степен съм за смени в управлението, но когато напъваш да сменяш някого, трябва да имаш по-добър да загрява на линията! Миналото лято ме вбесяваха протестиращите с призива: "Дай сега да срутим всичко, да изгоним ГЕРБ- всеки друг ще е по-добър!" Пълна дивотия- как знаеш, че друг е по-добър? А ако е луд? А ако е по- лош? А ако ни тласкат към анархия и разруха? Е сега ще им берете грижата! Има пословица, че най-краткият път е познатият- помислете по това.
  • 83 ГЕРБ

    22 8 Отговор
    Тоя е пълен фалш даже няма и научна степен ЛЪЖЕЦ
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ХАН КРУМ

    15 2 Отговор
    КОЙ СЕ УЧИ ДА ПЛУВА В НАЙ –ДЪЛБОКОТО?УДАВНИКА НАЛИ!
  • 86 Продавач на плавници от Орландовци

    29 3 Отговор

    До коментар #27 от "1618":

    Журналиста Григор Лилов е разследвал за титлата доктор. Излиза че е била вписана по спешност тези дни в някакъв там регистър, но вписването не било много по правилата направено. Мирише на факшификация.
  • 87 И аз да кажа

    17 13 Отговор

    До коментар #81 от "врял и кипял":

    Лъжеш- пожарникарският факултет е на друга площадка, не е в Симеоново. Преподавал съм там и се учеха доста сериозни неща от химия, механика, сградостроителство- поне половината обем на строителното инженерство. Но след '92-'93 нещо промениха програмите и не съм в течение. Бойко е завършил доста по-рано. Да, по- престижни и желани бяха другите два факултета, но в Противопожарния преподаваха цивилни математици, инженери, архитекти, правеха задачи и курсови работи и е доста мерзко да се разправя за неграмотност и еднокнижие. На по- ниско ниво бяха "боеваците", но те не бяха в магистърския цикъл
  • 88 Правилно българке...

    12 6 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Вече звучиш разумно и много интелигентно, не ни трябва някакъв неудачник, лузър, продавач на дребно от пазара в Илиянци за премиер, на всичкото отгоре и лъже за титли, докторати, звания и постове, най-вероятно е бил заварчик трети разряд. Но това да го оставим, ти пишеш нещо много правилно..не ни трябва такава мека китка за премиер, трябва ни боец..като Багата например, може да набие всеки мафиот, може да набие и Тома Биков, Десислава Атанасова, Христо Иванов и Мика Зайкова ако се наложи...такъв ни трябва нили???, следя постовете ти, уникални са, изпълнени със съдържание и филосовска мисъл..продължавай в същият дух..и ще се влюбя в теб😍❤
  • 89 юал

    22 5 Отговор
    второстепенната тиква трифонов днеска си призна че търси нарочно конфликт с ДА БЪЛГАРИЯ..първо не е намерил причина да намери връзка директно с тях-не си е дал телефона..второ повтори че христо иванов иска постове 15 пъти..туй е лице свикнало да получава аплаузи на посредствените си прояви искаме да ни разясни как смята да управлява държавата в близко бъдеще без обществено доверие ??
  • 90 юал

    13 2 Отговор
    ее най-нова тиква как смяташ да възстановиш реда в държавата
    без голямо обществено одобрение..нито бсп нито дпс се радват на такова ДА БЪЛГАРИЯ излиза от калта тепърва..кой си ти и защо ти миришат чорапите ??
  • 91 Ван дер Любе

    30 1 Отговор
    Аз си мислех, че подводничар, но сигурно има и подводни парашутисти. Иначе написаното е вярно. В добавка и арогантното държане на Слави е също показателно и то не спрямо Да, България и Изправи се. А спямо хората - да издигнеш Ники Василев - видно корумпе и некадърник. Това ли е визията на Куку бенд?
  • 92 танк

    16 2 Отговор
    само огнепръскачка ще оправи тука нещата
  • 93 Абе

    20 4 Отговор
    Не знам дали е парашутист, ама ми мяза да е от боята.
  • 94 млъквай

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "млъквай":

    Млъквай ти бе,не виждаш ли поср... ания гъ ..з на чалгопитека.Ще ми управлява той България,това да не е като да продаваш мартеници бе?
  • 95 БOKo-кaпyт

    21 0 Отговор
    Още един некачествен и некадърен епизод от чалга-шоуто "Премиер-2"! Цъфнаха некадърните пocpaни дyпeта на "великоте" чалга-шоу-мени - вече съдpaните шарени и напудрени пpeзepвaтиви (кaпyти) на задкулисната БКП+БЗНС+ДС-олигархия!
  • 96 681

    18 0 Отговор
    това е като Гинка и ЧЕЗ...
  • 97 SAAB

    6 0 Отговор
    НЕ е ......наколенка е !
  • 98 историята

    15 7 Отговор

    До коментар #47 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    След като от 20 години си в чужбина, ти ли искаш да определяш как ще живеем ние тук в България? Гледай си живота и не ни мисли нас, не трябва такива като теб да решават бъдещето на страната ни, който не иска да живее тук - да няма право да гласува на избори!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 1234

    24 5 Отговор
    Смях в залата. Пълен провал е и Слави и ИТН и барабар с дъртата комунистка Мая Манолова и сбирщината от анархисти. Лакоми за власт и пари - това е истината. Подведоха изтерзания народ да им гласува за да се направят на политици. Пълен провал. Нямат нито един стойностен политик-държавник. Прав е човека - калинки и парашутисти. Каква философия на правото, защитил е теза по право. И какво от това - нищо. Пълен провал. Язък за напъните на главнокомандващия. И той се провали изцяло с налудните служебни министри.
  • 102 Ккккк

    20 6 Отговор
    Учиндолския чалгарин и неговата измислена партийка ИТН бързо се разкриха,че са креатура на ДПС и задкулисието. Най доброто за България е.служебното правителство да продължи да управлява.
  • 103 Ама

    3 9 Отговор
    какво точно искате?" Довчера никой не беше чувал за Пламен Николов" Нали искате нови хора в политиката, а пък после се оплаквате, че са нови. Наистина, какво точно искате?

    Коментиран от #112

  • 104 5687

    18 1 Отговор
    По очите и физиономията на Слави му личи, че за почва постепенно да осъзнава в каква каша се е забъркал. В каква лай*на се е потопил и вече му минават над главата. Лошото е, че потопи и държавата в тях. Намирисва ми на остри параноидни реакции, депресивни състояния е т.н. когато съвестта започва да гризе отвътре и не можеш да си покажеш носа на улицата щото ще го линчуват накрая.
  • 105 Плавников

    18 2 Отговор
    Трябва да оттеглят ментето Николов от кандидат-премиер. Или да върнат мандата .Нищо не става от чалгаджиите.
  • 106 Гергов свинаря

    7 1 Отговор

    До коментар #64 от "Независим":

    у нас се ценят от властта : цар, пъдар, чалгар, сладкар, свинар, .урвар, комплексар, сценар, ....
  • 107 четящ

    11 1 Отговор
    прочете в фрогнюз статията на Григор Лилов и ще ви стане ясно за каква манипулация става въпрос относно доктората на този пишман политик гласен за мин.председател.А на оня къдравия ямболия не му обръщайте внимание.Толкова си може човекът.
  • 108 Баба Тиша

    2 7 Отговор
    На фона на служебното правителство не вярвам, че ще има гарнитура, която да задоволи обществените очаквания. Особено след като видяхме първия вариант от какви личности се състоеше. Затова новото правителство да изкара една година, след което да си изберем истинско.
  • 109 гост

    6 3 Отговор
    Пламен Николов е парашутист . ЩОТО ТИКВАТА НЕ Е ПАРАШУТИСТ . ПОЖАРНИКАРЯ ВИНЕТУ НЯМАШЕ ХАБЕР КАК ДА СЕ ВОДИ ПРАВИТЕЛСТВО . НАПЪТСТВАХА ГО СИКАДЖИЙСКИТЕ МУТРИ И ЧУЖДОЗЕМНИ ШПИОНИ . КОЙТО И ДА Е МИНИСТЪР ЩЕ БЪДЕ ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО ДОБРЕ ОТ КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРАСИ .
  • 110 Слави не става

    14 1 Отговор
    Що за идиотщина да предложиш за премиер човек преминал на кастинг при Слави. Университет за политици ли има що ли. И какво му разбира голата глава от управление. Такива школи има в най-престижните уневурситети по света. Този човек са го изпитвали по пеене, скечове, сценки. Да не говорим, че Слави лъже и създава интриги. Един шут и улево. България да не му е тъпото шоу. Оставяме настрана, че май се явява нечия маша.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Шайба

    4 1 Отговор

    До коментар #103 от "Ама":

    Е нови,нови ама не тепърва прохождащи в политиката,без абсолютно никакъв опит и тотално неизвестни на обществото.В случая това което се предлага е не нов а новоизлюпен политик,даже бих казал още в ембрионална фаза.Народа може да го смятат за стадо овце,ама това стадо съвсем не пасе трева!
  • 113 Моряка

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Софианче,всички на паветата,може ис павета,но този път без мутри,като майчето и Бабикян,които са на всяко гърни меродия и отблъскват народа.
  • 114 Малко помислете

    3 3 Отговор
    В България , нищо не е нормално . Всичко е объркано и е с главата надолу . Примери без брой . Най голямото ни можене е одумването-сиреч плуенето. За да има някаква положителна промяна , се налага нестандартен подход във всяка една посока. Оставете , тези които са избрани първи да направят своя избор . Тоест , спрете да плуете !!!!

    Коментиран от #115

  • 115 Шайба

    3 0 Отговор

    До коментар #114 от "Малко помислете":

    Е не можеш да спреш да плюеш точно в момента,когато ти се предлага нещо,което е наистина за плюене.Отказът от плюене в такъв момент е напълно неадекватен избор,защото всъщност уронва собствения ти авторитет,докато мисълта ти те лъже,че си се издигнал с благородната си постъпка.
  • 116 Детство мое

    10 2 Отговор
    Тази смешка Платен Николов щял да замени лидерът Борисов! Николов е човек без капка политически дела или опит, който мощно се изложи в самохвални лъжи, и моментално беше хванат във фалшификации и фантазии. По добре да изберем ученик от прогимназията със същите качеста и опит.
  • 117 Буха ха

    13 1 Отговор
    Не знам дали е парашутист, но със сигурност е измамник и самохвалко. Кастинга му от 2018 пред Чалгослав Трифонов е на Фейса, всеки може да го гледа и да си прави изводи. Там се похвали че фирмата му Силис ли е, Милис ли е, била най голямата фирма за плувни принадлежности. И глупака Чалгослав вместо да го пита наистина ли е по голяма от Спийдо или Арена или Адидас или Найки или която друга се сети, той само седи (всъщност бяха четирима интервюиращи) седят и гледат умно как бъдещият премиер лъже и маже. Така става когато простак интервюира лъжец, ха ха ха

    Коментиран от #118

  • 118 Буха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #117 от "Буха ха":

    Сори, фирмичката на премиерчето се казвала Финис
  • 119 PhD

    4 1 Отговор
    В англоамериканската емпирична традиция няма доктор по химия, доктор по литература, доктор по биолоия - всички с изключение на медиците са доктори по философия, включително и авторът на безумния в т. 3, коментар,. който също е доктор по философия, макар да се е разминал с философията в далечното историческо минало. Българският каталог на научните специалности следва континенталния стандарт, зададен от немската и възприет от руската и нашата наука. Там такива абсуди като ботаник доктор по философия нама. Затова не хвърляйте камъни в нашата градина, преди да сте прекопали вашата.
  • 120 чичо

    4 4 Отговор
    Може да е неизвестен,но ще е по добър от тиквената бащица,стига да не е послушко на дългие и се ръковододи от неговите прищявки !!!!
  • 121 продал на герб

    5 1 Отговор
    лошо гласувал после глава го боляла
  • 122 Крокодил

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Глупости":

    Т.е. парашутист с шнорхел, плавници и очила! Автора на статията е абсолютно прав! Този философ няма да остане дълго на този пост, ако въобще се случи да имаме кабинет!?!

    Коментиран от #126

  • 123 Палко

    3 1 Отговор

    До коментар #74 от "марги":

    Няма какво да се смайваш! Това остана от България, след 32г геноцид. Другия вариант е да внесем политици от западни държави!

    Коментиран от #128

  • 124 АЙ СТИГА БЕ

    3 0 Отговор
    Не - той е водолаз
  • 125 ДОКО

    2 8 Отговор
    ЛЕЛЕ БЪЛГАРИНО СЪВСЕМ ОГЛУПЯ..ЕМИ КОГО ДА ИЗБЕРЕМ ПАК МОМЧЕТО ОТ ПОЖАРНАТА ПАК ДА ИМА НАШИ И ВАШИ ФИРМИ И ПАК НАПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА С ДИАМАНТИ...А НЕ АЗ СЪМ ЗА ПЛАМЕН КАКЪВТО И ДА Е ТОЙ ПАК Е ПО МАЛКОТО ЗЛО...
  • 126 АЙ СТИГА БЕ

    3 1 Отговор

    До коментар #122 от "Крокодил":

    Ясно е, че кабинет ще има, след като ГЕРБ + ДПС излязат от зала, за да намалят кворума и тогава с гласчетата на ИТН и БСП правителство ще бъде излъчено. Тогава обаче на чалгарите ще им се ...
  • 127 Емил Соколов, измислено име!!!???

    3 3 Отговор
    Критикува бъдещия мин Председател!! Какво трябва е бил преди това някой, за да стане мин Председател!!!!! КАДЪР НА СИК, ОТРТАК С ДРУГИ СИКАДЖИИ, ДА Е БИВШО ЧЕНГЕ, ДА ГО ПРЕПОРЪЧАТ БИВШИТЕ ОТ ДС, ДАГО ОДОБРЯТ ФОНДАЦИИТЕ И DW??? Много да краде и лъже!??? Такъв го търпях ме 12год,айде стига Умници!!!
  • 128 yorval

    4 0 Отговор

    До коментар #123 от "Палко":

    Не стаа, щото тая същата попара вече я папахме веднъж - преди близо век и нещо, когато наехме по погрешка и взехме акъл от продажници и п*д*ли као царЯ австро-хунгарския хазартен кабаретист ФЕРДИНАНД, за когото наскоро некъф прАфессор дори изписал цел ферман книга дори - да пичели паре, бира се...
  • 129 тото

    5 0 Отговор
    Проверете какъв доктор е този, защото в регистъра няма нито на коя дата е защитен труда му, нито самата дисертация, при останалите има такава информация
  • 130 марги

    9 2 Отговор

    До коментар #47 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    А пък вие, от чужбина, дето гласувахте за Слави, да си налягате парцалите и да ви се отнеме изобщо правото на глас! Против съм твърдо, хора клели се на друга държава, да ми определят собственото бъдеще! България вече не е ваша! Против съм двойното гражданство, и разни бежанци, избягали от родината си, да се месят!
  • 131 БРАВО

    2 0 Отговор
    Да предложи Джоузеф Диксън !
  • 132 Един

    2 1 Отговор
    Ами като си помисля те всички премиери са били "парашутисти"! Филип Димитров, и Жан Виденов, и Костов, и Симеончо, и Бойко ...!
  • 133 petar svilenov

    3 2 Отговор
    Много,ама много си завишихме критериите.Тук не е Лондон,тук може да ни напътства ПКП,като председател.Един Висаджия,един 200 кг.мафиот.И един паша със сараи и собствена електроцентрала подарена му от благодарните български поданици.Тук едно,, пиле,,подарява швейцарски,златни тухлички.Отгоре пише волкамби.Тук не е Лондон.
  • 134 Драган

    2 5 Отговор
    Дългия е зависим и това се вижда. Само Президента може да ни води ! С Генерала марш, в бой да летим, враг да победим напреед !
  • 135 нафарфорий

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "1618":

    напълно сте прав Слави е нередовен

    Коментиран от #141

  • 136 аз съм Веска

    2 0 Отговор
    Много анализатори , политолизи , антрополози ...и всякакви нумеролози ...
    Но от всички, двама имат попадение .

    1 . писателят каза-
    след царя и пъдаря, иде шута.
    откривам го със звънчетата в образът на жокера / ШОКер / .
    2 .коментаторката каза - ламята е при братята .
    Тези двамата уцелиха в десятката .
  • 137 червен

    4 2 Отговор
    А боко каква научна степен имаше.СМЕШНИЦИ
  • 138 гост

    3 2 Отговор
    А защо трябва да е на всяка цена.... ИЗВЕСТЕН ? Питам Г-н Соколов, защото от ''ИЗВЕСТНИТЕ'' до сега освен ''ИЗВЕСТНИ ДАЛАВЕРИ И МАШИНАЦИИ'' друг кабахат не видяхме !!!
    Е сега според Вас, в БГ кой ''ИЗВЕСТЕН'' в момента става че, не разбрах нещо...???
  • 139 Обора на народа е тук

    2 5 Отговор
    Много прост народ,личи си от коментарите тук.На вас никой не може да угоди.Докато Бойко беше на власт викахте и блеехте като стадо овце че трябват нови и млади хора в политиката,сега пък той не бил познат на никой,не е защото не е бил в корупционното блато на старите политици.Така че продължавайте да блеете стадо овце
  • 140 лъжата

    3 2 Отговор
    Световно неизвестния автор на статията, и платените лози, не спряха да облъчват народа си с лъжи. Ами защо например не ни обясните за потомствените политици: простия лъжец и крадец от Банкя, Ваньо сиганина, Пешо коня, Дани къдравата Сю, Корнелата, Дръндарския сиганин и групата му, Ристю и сие. Все цървул до цървула и тоя тръгнал да ни говори за позициите им. Трябва ни човек дето ще си обича народа и няма да го краде. А тези потомствените дето грабиха българите да ги вкара където трябва, при бай Ставри. Особенно потомствения лъжец Тиква и другарчетата му
  • 141 ЛИли

    4 1 Отговор

    До коментар #135 от "нафарфорий":

    Поредният тъпанар.
  • 142 Марко

    6 2 Отговор
    12 години държавата се управляваше от абсолютен дебил ,не мрънкахте ,а сега мърморите
  • 143 Тодор Колев

    5 0 Отговор
    Поне не е Конкистадор и шофьор на гумена лодка
  • 144 Еииии

    4 3 Отговор
    Обаче няма угодия. Никито Василев бил такъв, бил онакъв. Бил от тези, бил от онези. Трябвало нови лица в политиката, а не познати.
    Дават ви сега ново лице, ама той какъв политик е, нищо не знае. От Марс ли да ви падне премиера. На нас трябва директно от Щатите ли Брюксел да ни го внесат и наложат иначе сами нищо не можем да изберем братче.
  • 145 МислетеХора

    4 1 Отговор
    Един човек с принципи и мозък никога не би се поддал на внушения и винаги може да прецени кога някой има морал и капацитет. Пропагандата и демагогията която се вихри в небивъл мащаб, ясно показва колко много интереси са накърнени и колко много гащи са усрани! Интелигентния човек няма нужда от това и всичката тази помия, която се лее върху хора които не е заслужават въобще!
  • 146 Меди Доганов

    3 0 Отговор
    Е почти същото като Емо Соколов, и двамата дофтори по синергетика на различни научни дисциплини в лоното на царицата-майка Философия. Между другото, дисертацията на Меди също не е отразена в Националния каталог на незнам кво си и незнам що си, известен като НАЦИД. Така че воплите на другия разобличител с григорианското име са като звон на кимвал в пустиня.
  • 147 Който не скача е червен

    2 1 Отговор
    30години преход и е...н не ви ли стигна?
  • 148 Биби Тривонов

    6 0 Отговор
    Не е парашотис бе,водолаз е човека! Шноркели и плавници продава деа!
  • 149 Дани

    3 4 Отговор
    Народе, показа ни се, че има истински бълрски хора, които могат и искат да помогнат на България, да започне да излиза от блатото. Визирам служебното правителство и браво на президента Радев, че ги е открил и сложил на местата им. Българи, не позволявайте на Слави и неговите поданици /сценаристите/, с просташкото си и цинично държане, да продължи агонията на страната ни. Да кежем стига вече сме затъвали в тинята, да се изправим и да тръгнем нагоре. Кали Юга отдавна е отминала за Земята, само ние още сме в нея.
  • 150 Веселин Георгиев

    1 0 Отговор
    Затънали сте в злоба!
    Точно такъв трябва! Да не е бил политик.
    Тези дето бяха докъде докараха държавата?
    Радев да не би да е бил политик?
    Поклон пред Радев и Слави!
  • 151 Пламбата Шнорхела

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРБ":

    Споко бе критици мои!! Може да съм парашутист,ама ако не ми се отвори парашута и падна във водата ще оцелея,щото имам шнорхел,бански и плавници!! Всички - от моя американски магазин!! Схващаш ли бе овчи народе???
  • 152 Нов шуй

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Фаро":

    Ей фаро какви нови лица това да не тие като да си смениш жената със съседката от горния етаж щото ти била омръзнала .
  • 153 Хан Крум

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Ако можех щях да ти дам 100 плюса много точно казано.
  • 154 Буров

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Стига със стари мутри":

    Да му дадем възможност, защото е млад или защото е неопитен и тепърва да се учи и упражнява върху страната ни. Това е безумие!
  • 155 мдаа

    1 0 Отговор
    Прилича ми на мекогело с фалшива биография. Той няма нужните качества за премиер.
  • 156 Ризов

    1 0 Отговор
    Мисля че от ИТН ни се подиграха на нас българите с този фалшив политик, като му изградиха набързо приличен образ, но това е по-скоро едно нищо и никакво недоразумение. Палячо. Марионетка.
  • 157 Бобо

    0 0 Отговор
    Преди ми се гадеше от комунистите;
    после от социалистите;
    после от модернтите леви
    при монархистите си виках че са нещо качествено;
    след пожарникаря вече губя ориентация и преценка!
  • 158 Бобо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    То има ли вече кадри, та и да бъдел Борец срещу...
  • 159 А да видим

    0 0 Отговор
    По делата ще ги познаете ..другото е ала бала..
    Ако арестуват хора от предишното правителство за кражби и ги вкарат в затвора ,значи че ще работят за хората.Ако заметът следите и сложат само техни си хора на отговорни постове но без да търсят отговорност на предишните то значи са дошли да крадат ,както и всички преди тях вече 30 години