Last news in Fakti

11 Август, 2021 13:50 60 107 187

Осман Октай пред ФАКТИ: Отвращението ще бъде съпроводено с агресия от избирателите. Най-губещи ще бъдат ИТН

  • осман октай-
  • слави трифонов-
  • предсрочни избори-
  • 46-то народно събрание-
  • има такъв народ-
  • итн-
  • парламентаризъм-
  • народно събрание

"За създалата се ситуация вина носи единствено Слави Трифонов и неговата политическа формация", смята Октай и прогнозира нови избори между 10 и 20 октомври

Осман Октай пред ФАКТИ: Отвращението ще бъде съпроводено с агресия от избирателите. Най-губещи ще бъдат ИТН - 1
Осман Октай; Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„На 13 юли – два дни след изборите, след като преди да получи резултатите, Слави Трифонов обяви кабинета на Николай Василев и прочете нещо подобно на програма, още тогава аз изразих моето мнение, че Слави Трифонов с това си действие – почти провокативно, аматьорско, отвори широко вратите за предсрочни избори. За съжаление се оказах прав, защото с едно такова поведение от спечелилата парламентарни избори партия, която има 65 мандата, тя обрича и своя мандат, обрича и парламентаризма, обрича и нормалният диалог“.

Това каза в интервю за ФАКТИ бившият заместник-председател на ДПС, дългогодишен парламентарист и политически анализатор Осман Октай.

„Оттогава, до ден днешен и след днешния ден цялото поведение на Слави Трифонов от дивана трябва да се анализира много сериозно, трябва да се разбере какви са причините за него. Някои казват неопитност, други казват провокация, знаейки, че 65 мандата не му стигат и му трябват повече, за да реализира мнозинство в следващ парламент. При всички случаи, това, което Слави Трифонов направи, е провал не само за него в личен план, не само за неговия политически проект, но провал за парламентаризма в България“, каза още Октай.

Той посочи и своето обяснение на въпроса откъде идва желанието на Трифонов за нови предсрочни избори: „Приемайки това поведение за алогично от страна на Слави Трифонов, още на 13 юли заподозрях, че на него му е било поставено условие от хора зад гърба на Николай Василев. Самият Николай Василев каза на пресконференция в БТА, че той сам готви този кабинет от два месеца. Това доказва, че веднага след 4 април, когато бяха редовните избори и формацията на Трифонов се оказа втора политическа сила, някой е поставил пред Трифонов условието Николай Василев да бъде министър-председател и да подготви свои кадри за кабинет. Както се оказа, някои от кандидат-министрите в неговия проектокабинет казаха, че лично Василев е разговарял с тях, а не Слави Трифонов, не ръководителите на парламентарната група на партията на Слави Трифонов.

По-скоро цялостното действие е било извършено от кандидат-премиера Николай Василев. Той призна, че в рамките на два месеца е работил по състава и проектоуправлението си – нещо, което за мен беше изненада. Зададох си въпроса защо два месеца преди още Слави Трифонов да знае дали печели изборите, Николай Василев е имал техния мандат да подготви екип и програма. Всичко това говори за зависимости и други отношения – задкулисни отношения, капани, в които Слави Трифонов е попаднал заедно със своя политически проект“.

На въпроса кое задкулисие може да стои зад Трифонов, Осман Октай отговори: „Ако анализираме хората, които агитираха за проекта на Николай Василев няколко дни в медиите, а след това се скриха, беше видно, че са от различни Лондонски клубове, различни ВТБ клубове – тоест на банката на Русия. Хора, които разполагат с фондове и средства, бяха хората, които лансираха проекта Николай Василев – тоест говорим за взаимоотношения на Слави Трифонов с тези фондове“.

„Аз лично не познавам Слави Трифонов, не съм разговарял с него, независимо, че съм участвал в негови предавания и в bTV, и в предавания на 7/8 TV. При всички случаи, ако някой ми беше казал, че след изборите ще видим точно такова поведение от Трифонов, аз бих се обзаложил, че едно такова действие от негова страна не е възможно. И в негово предаване, и в предаването на Тошко Йорданов директно съм задавал в участията си въпроса дали са готови да носят отговорностите, за които ние, като анализатори и странични наблюдатели, ще следим под лупа. Винаги съм си мислел, че едно такова предателство от него към неговия бизнес, към неговия политически проект, към България и парламентаризма не е възможно“, допълни Октай.

Това, което се случи е именно предателство и днес виждаме, че парламентът отново е в безизходица“, каза още Осман Октай, имайки предвид правния казус, който възникна след като Трифонов обяви, че „Има такъв народ“ ще оттегли гласуването на предложения кабинет: точката за гласуването му беше премахната от дневния ред на днешното заседание на Народното събрание с оттеглянето на съгласието на Пламен Николов да бъде министър-председател по “лични причини”, но процедурата по изпълнението на връчения мандат не се счете за изпълнена. В крайна сметка беше решено утре парламентът да гласува отхвърлянето на кандидатурата на Пламен Николов за премиер, за да може процедурата да бъде формално завършена.

„Видяхме как Ива Митева, която е защитила свои дисертации относно конституционализма, парламентаризма и преподава такива дисциплини, днес се гърчи и от израза на лицето ѝ личи, че е с извити ръце да не приключват конституционната процедура в парламента след издадения указ на президента. Така парламентът е поставен в изключителна криза, защото не може да вземе решение и да приключи процедурата за гласуване на кандидат-премиера и неговия кабинет. Това добавя допълнителен щрих към доубиването на парламентаризма и авторитета на партиите в Парламента“, коментира Октай.

Той коментира още вероятността за съставяне на правителство с третия мандат: „Всички парламентарни групи в този парламент вече знаят, че не е възможно съставянето на правителство. Парламентарните групи влязоха в изключително тежък конфликт и конфронтация. Всеки се опитва да се покаже пред бъдещите си избиратели като загрижен за съдбата на България до такава степен, че е готов да дискутира темата за експертно правителство, кризисно правителство. Дори се говори за продължаване на служебното правителство в редовно. Това са все неща, които обслужват предизборна кампания, но не са възможности, които бихме очаквали да се случат“.

„Каквито и опити да направи Слави Трифонов да прехвърля отговорността върху т. нар. партии на промяната, партии на протеста, няма да му се получи. Единствено той носи цялата вина за това, което се случи. Напомням и ще продължавам да напомням през следващите дни и месеци, че за създалата се ситуация вина носи единствено Слави Трифонов и неговата политическа формация – с всички зависимости, на които е бил подвластен, така че да провали и парламента, и своя мандат, и очакванията на хората. Всичко това ще се отрази на поредните предсрочни избори, които според мен ще се проведат между 10 и 20 октомври. Тези избори ще доубият авторитета на парламентаризма, ще доубият авторитета на партийните лидери и партийните формации“, категоричен беше той.

„Днешното първоначално нерешаване на казуса с приключването на процедурата от страна на парламента относно мандата на кандидат-премиера, посочен от „Има такъв народ“, показа до каква степен е блокиран парламентаризма. Това говори за политическа криза на формациите в парламента. Единственото решение на конституционалистите е да се окаже натиск върху парламента да реши две неща. Първо да приключи тази процедура, натоварена с указ на президента, тоест задължително да има някакво гласуване. Второто нещо е да бъде обявена незабавно датата на президентските избори, които да бъдат насрочени между началото и средата на ноември. Това са двете неща, които много бързо трябва да бъдат решени, за да не изпаднем освен в политическа, и в конституционна криза. За другите неща, за които се говори – като актуализация на бюджета, не очаквам да има воля, отговорност и грижа. Именно затова казвам, че на следващите предсрочни избори всички ще платят много висока цена от избирателите си“, каза още Осман Октай.

Той даде и своята прогноза за резултатите от едни нови избори: „Допълнително ще дебатираме в началото на септември, но още отсега като предварителна прогноза определено мога да кажа, че отвращението ще бъде съпроводено с агресия от страна на избирателите. Най-губещи според мен ще бъдат „Има такъв народ“. Авторитетът на ГЕРБ допълнително ще рухне. Въпреки че много хора – техни пиари, коментират, че Бойко Борисов би могъл да се върне на бял кон, това не е възможно. БСП – с това поведение на Корнелия Нинова, допълнително ще загуби много избиратели. Същото се отнася и за Движението за права и свободи, както и за „Изправи се.БГ! Ние идваме“.

В настоящата ситуация най-нормалното поведение, най-адекватното поведение беше на „Демократична България, на Христо Иванов. Колкото да съм критикувал Христо Иванов през последните месеци, преди изборите на 4 април и тези на 11 юли, виждам, че има една отговорност, израстване в него. Може би единствено „Демократична България“ ще има ръст на тези избори.

Смятам, че ниската избирателна активност и отливът на избиратели ще бъдат придружени с агресия. Това има вероятност да вкара нов играч в следващия парламент – говоря за партия „Възраждане“, която да мобилизира този агресивен вот“.

„При всички случаи единствената светлина в тунела са действията на служебното правителство, доверието, което то генерира в публичното пространство, както и стабилността на президентската институция, независимо, че президентът Радев е пред старта на своята предизборна кампания за втори мандат. Считам, че единствено тези две неща успокояват българските граждани в тази сложна ситуация “, каза още Осман Октай.

В края на разговора Октай коментира решението на „Има такъв народ“ да подкрепи президента Радев за втори мандат, което обяви вчера Трифонов. „Вече трета формация се опитва да се качи на авторитета на тази институционална стабилност. За вчерашното действие на Трифонов бих казал, че след сепукото, което се направи, сега се опитва да възкръсне чрез авторитета на президентска институция и евентуално да минимизира загубите на едни предсрочни избори“, завърши Осман Октай.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 274 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    125 283 Отговор
    Ще върнат Бойко на бял кон, а той ще си вземе бял джип!

    Коментиран от #3, #23, #40, #119, #121

  • 2 Последния Софиянец

    376 64 Отговор
    Не агресия,а забрава за ИТН.

    Коментиран от #27, #35

  • 3 Бойко Разбойко

    198 31 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Коня скъса менискус и си купих бяла Дачия.
  • 4 разочаровани

    241 230 Отговор
    Гласувайте за формациите на Мая Манолова и Христо Иванов!

    Коментиран от #13, #103, #129, #179

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 pepi777

    82 151 Отговор
    А най-печеливш ще е БСП!

    Коментиран от #155

  • 8 ТаУмВзе

    118 22 Отговор
    Имало една Коледа, един румънски диктатор...

    Коментиран от #152

  • 9 pepi777

    304 61 Отговор
    Очаквам Кирил Петков и компания да управляват държавата известно време!
  • 10 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    131 47 Отговор
    ТИ ЕДИН ПЪТ ГИ ИЗДИГАШ ЗА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ИМ ЧЕСТИТИШ,СЕГА ГИ ОБЯВЯВАШ ЗА ГУБЕЩИ!!Я СЕ УТОЧНИ!?И КАЖИ ЗАЩО СА ГУБЕЩИ СЕГА,ЗАЩОТО НЕ МОЖАХА ДПС ДА ВЛЕЗНАТ В ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД ЧРЕЗ ТЯХ ЛИ??

    Коментиран от #73

  • 11 Октай

    67 142 Отговор
    Октай, не говори глупости. Проблемът на Мики Маус е, че е корумпе. Но ако трябва да си говорим за интелектуалните му качества…. много над дузината професори политици в Бг-то. В интересен на истината първият екип беше много силен, но Слави се поддаде на емоцията и го изтегли прибързано.
  • 12 Поп Груьо

    73 55 Отговор
    Абе умен народ са тези турците...

    Коментиран от #17

  • 13 Мнение

    124 72 Отговор

    До коментар #4 от "разочаровани":

    Не мерси. Прокопиев трябва да се изчегърта от властта!

    Коментиран от #29, #157, #177

  • 14 Истината

    195 63 Отговор
    След това изказване си мисля, че Василева и ИТН само загатнаха какво задкулисие се е вихрело, без да разкрият напълно нещата, защото това ще взриви политическото пространство. Всички знаем как се преговаря за правителство, но някакси да го чуеш от първо лице с подробности, звучи плашещо. Може би Слави допусна много грешки поради неопитност и некомпетентност, но едно му признавам. Направи нещо, което 30 години никой друг не стори. Показа на цялото общество, че винаги, ама абсолютно винаги става въпрос за пари, постове и влияние. Този, който твърди друго е просто един лъжец.

    Коментиран от #16, #106, #163

  • 15 Люси

    38 87 Отговор
    Рязаният, а стига!
  • 16 Навалний

    25 42 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Лъжеш!
  • 17 Български турчин/Безпартиен

    45 7 Отговор

    До коментар #12 от "Поп Груьо":

    Неволята, учи.
  • 18 Нещо не можах сега да разбера!

    80 125 Отговор
    Уж Слави бил зависим ,ама от кого?
    Никой не го ще !
    Явно е единственият независим ,и затова се излива всичката помия върху него.
    Мисли народе ,имаш няколко месеца, мисли ,гледай слушай и накрая действай с бюлетината.
    Олигарсите с пачките не спят, а сега заработват яко на чужд гръб.
    Мислете.

    Коментиран от #24, #137

  • 19 До Октай

    80 45 Отговор
    Така и така си тръгнал да разправяш кой къв е, хайде сподели каква работа си вършил в бившето Второ управление на ДС, после в Национална Следствена Служба и сега в ДАНС. Хайде, чакаме.

    Коментиран от #98

  • 20 Въпрос

    43 55 Отговор
    ИТН си патят от лоши съветници, Октай беше ли един от тях?

    Коментиран от #25

  • 21 Да се възродим

    60 64 Отговор
    Единственото с което не съм съгласен с г-н Октай е, че партия "Възраждане" е агресивна. Не това е напорът на новият живот, израстващ върху торта на старото.

    Коментиран от #26

  • 22 Фффффф

    138 21 Отговор
    Когато тъпите селяни избират тъп водач , резултатът е тъп..да живее тъпотията българска...
  • 23 Пепи

    31 7 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Как си позволавате да пишете преди Последния софиянец.

    Коментиран от #143

  • 24 Сам Войнът е Пак Войн

    37 54 Отговор

    До коментар #18 от "Нещо не можах сега да разбера!":

    Такива като Октай и сие, не го осъзнават, защото са се ояли във феодализъм и рекет.
  • 25 Октай е мекере

    35 30 Отговор

    До коментар #20 от "Въпрос":

    Няма любимо блюдо. Яде все от различни места. Ама десерта е един и същ. Нали тъй агент ...
  • 26 Аз пък обратно

    36 18 Отговор

    До коментар #21 от "Да се възродим":

    Точно това е абсолютно вярно.
    С нищо Костя не е доказал ,че е способен .

    Коментиран от #41

  • 27 коко

    65 18 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    До скоро те четях, как ще навиете Слави за това, за онова - как го навивахте тогава, а сега ще го забравяте ? За ИТН не забрава, а омраза - наравно с герб.
  • 28 Анджело

    79 12 Отговор
    ИмаЛО Тъп Народ
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ГЕРБ

    38 104 Отговор
    Победа ГЕРБ.

    Коментиран от #34, #57

  • 31 Как пък не

    9 15 Отговор

    До коментар #6 от "русенец":

    Мохамед е и го играе пророк. Те имат такива наклонности. Незнам защо не нсорави и реклама на сокола и себе си както обикновено.
  • 32 Този се превзел в Ролята

    26 9 Отговор
    На Архитект, но нещо номера на китайката няма да мине, другарю.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 пурко

    68 19 Отговор

    До коментар #30 от "ГЕРБ":

    Видяхме им победите - първи и нежелани . Затова връщат и мандата - никой не иска допир до тях.

    Коментиран от #44

  • 35 Има Такъв Последен Софиянец

    24 36 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Престани да ми ползваш Ника. Приятелите ми от протестите знаят, че никога не бих написал такава глупост. Слави работи за избори 2 в 1 и създаване на президентска република

    Коментиран от #38

  • 36 Октай

    12 29 Отговор
    Лъсна и ти , отдавна те наблюдавам как спамиш за наще евроатлантически партньори и яко подпираш дб .. жалко , че едно време те харесвах
  • 37 Илхан

    65 28 Отговор
    Слави хвани Тошко за ръчичка и вън от България а и да не забравиш и Тулупа, ще има Нар. съд.
  • 38 сара

    11 3 Отговор

    До коментар #35 от "Има Такъв Последен Софиянец":

    Моля те, не се излагай...
  • 39 Академик

    14 28 Отговор
    А нещо за партия Възраждане на следващите избори???

    Коментиран от #53

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Да се възродим

    15 16 Отговор

    До коментар #26 от "Аз пък обратно":

    "Костя" е един от многото в тази партия, но нали овцата е свикнала да върви все след коч, трябва ви Бойко, Слави или някой такъв.
  • 42 Бареков 2

    73 21 Отговор
    Проектът Слави е копие на проекта Бареков. Върви по една и съща линия, изповядва една и съща линия, плаща им се от едни и същи хора, за шоуто, което правят. Жалко за родината, пак изместиха темата тези със шоуто, няма да има съдебна реформа, няма да се махне каскетът.. Целта е постигната.

    Коментиран от #43

  • 43 Ристе

    28 17 Отговор

    До коментар #42 от "Бареков 2":

    Не предлага нилаква съдебна реформа, само да сложи ръка на пуркоратурата. Ма дайте да гласуваме за прокурори бе другаре
  • 44 Ха-ха

    29 47 Отговор

    До коментар #34 от "пурко":

    Така са всичките, никой не ще да подкрепя без постове.
    Всичките са еднакви, един дол дренки.
    Никой не му дреме за народа, само Слави се бори, затова решиха да го закопаят. Но народа не е прост,колкото им се ще на някой.

    Коментиран от #49

  • 45 Илхан

    69 39 Отговор
    Единствената светлина в тунела са действията на служебното правителство и президента Румен Радев.
  • 46 Мая Ма

    24 13 Отговор
    “Обещай им и после не го изпълнявай”
  • 47 Стоик

    35 5 Отговор
    Ще чакаме още десетки лета, докато се промени изцяло политическият модел в България. И сигурно нито една от сегашните т.н. политически партии няма да съществува, ще изчезнат една след друга, поради липсата на идеи.
    Ще поживеем, ще видим.
  • 48 ХРИСТО Иванов

    28 7 Отговор
    Кадруване, както беше едно време преди 30 и кусур години.
  • 49 Отново ще гласувам за

    22 49 Отговор

    До коментар #44 от "Ха-ха":

    ИТН и РАДЕВ!

    Коментиран от #60

  • 50 1111

    36 19 Отговор
    Защо всички смятат, че подкрепата за президента от страна на ИТН е ход? никой ли не помни, че преди месеци Слави Трифонов каза, че на президентските избори ще подкрепят Румен Радев?
    Ясно е, че всеки си изкривява истината през неговата призма, но фактите са си факти.

    Коментиран от #58, #70, #107

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ККК

    5 12 Отговор
    Слушам днес хоризонт и там говорят халил карадая и още някокъв от турция и ништо не разбирам
  • 53 изрод от ГЕРБ

    10 3 Отговор

    До коментар #39 от "Академик":

    ОТНОВО В КЕРЕЧА!
  • 54 Мануил Манев Лъже от трибуната

    33 17 Отговор
    Твърди, че не бил милиционер, а в комисия Манолова беше казал, че има най висок достъп до класифицирана информация. Това последното става само ако си агент на ДАНС. Тази държава само Президетска ако стане ще се оправи. Тия кръчмари от караниците си нямат време за истинските проблеми! Срамота!
  • 55 ККК

    0 5 Отговор
    Като съм в столипиново
  • 56 ККК

    17 2 Отговор
    Искам чиста и свята република
  • 57 изрод от ГЕРБ

    15 8 Отговор

    До коментар #30 от "ГЕРБ":

    Бързо при доктора,докато не е станало късно.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 67778

    28 31 Отговор
    Осман казваше, че Слави е закъсал за пари и е бил принуден да действа така. Ония ден обаче Слави върна субсидията от няколко милиона - опорката на Октай отпадна, но той се прави на луд и продължава с глупостите по адрес на ИТН.
  • 60 един друг

    13 2 Отговор

    До коментар #49 от "Отново ще гласувам за":

    Поне знаем един виновен, за положението в БГ.
  • 61 Чалга Кючек

    27 11 Отговор
    Марш в чалготеките, чалгари арогантни
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Въпрос

    31 19 Отговор

    До коментар #62 от "Без Негри в БГ":

    Що не продължи-Възраждане, чужди интереси-сАветски.
  • 64 Най точния

    43 12 Отговор
    както винаги открит коментар -поздравления.За Възраждане мисля,че и там има нарцисизъм и индивидуални изпълнения и самовлюбеност,така че мерси.Неуместно е мотиката пак да ни удря по главите.Най-смислено поведение и говорене имаха ДБ и ИСНи.А голямата всезнайка ИВА МИТЕВА се оказа в положение на ПКП не може адекватно да реагира,защото е от ИТН.Разочарова ме,защото преди изборите в 7/8 говореше как трябва да съкратят парка от автомобили на НС и разходи,А ПЪРВА ЗАЩИТИ ГОЛЕМИТЕ им депутатски заплати и не уважи предложението на МАЯ МАНОЛОВА.Е няма как да и се ВЯРВА.Така,че в държавната баница вита-ПАРИТЕ СА МАГНИТА.Да,има такъв народ-страдащ и беден,но НО НЕ ИТН ЩЕ ГО ПОВЕДЕ В ПЪТ ВЕРЕН.ТЕ СА ГАФОВАТА БЕЗПЪТИЦА-шутове.

    Коментиран от #81

  • 65 Българка

    36 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Това, което се случи е именно предателство и днес виждаме, че парламентът отново е в безизходица....двa мeceцa прeди oщe Cлaви Трифoнoв дa знae дaли пeчeли избoритe, Никoлaй Вacилeв e имaл тeхния мaндaт дa пoдгoтви eкип и прoгрaмa. Вcичкo тoвa гoвoри зa зaвиcимocти и други oтнoшeния – зaдкулиcни oтнoшeния, кaпaни, в кoитo Cлaви Трифoнoв e пoпaднaл зaeднo cъc cвoя пoлитичecки прoeкт“.
    ИТН, Станислав Трифонов, Тошко Йорданов и сценаристите са ПРЕДАТЕЛИТЕ! Не екзекутират за втори път парламентаризма, показно разстрелват демокрацията и се изгавриха над всички българи!!!!!!!!

    Коментиран от #79

  • 66 Асистент

    17 15 Отговор
    Тоя "супер-запознатия" ,дето събира информация при шахматистите и картоиграчите пред народния театър , кво въобще му давате трибуна ???
  • 67 Провинция

    29 6 Отговор
    Много странно е защо Октай така се обърна срещу Слави Трифонов и ИТН? Понеже нееднократно е гостувал в 7/8 тв и е бил изключително сервилен към тях като отношение и доста ги поощряваше и хвалеше. Останах с впечатление, че ги подкрепя. Обаче не би!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 LOSHIA

    10 4 Отговор

    До коментар #50 от "1111":

    Да наистина преди месец го каза и го повтори преди два дни.но тук повечето са трудно развиващи се и им трябва време да го осмислят.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 .......

    13 13 Отговор
    НАЙ ОБИКНОВЕНИБРИКЧИЯ Е ОКТАЙ ,НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ВОЛЕН
  • 73 И ОТНОВО8434

    8 9 Отговор

    До коментар #10 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    ЧЕНГЕТО ОКТАЙ ИСКА ДА ПОДСКАЖЕ НЕЩО,КАТО ЧЕ ЛИ..............
  • 74 Невярващ

    36 6 Отговор
    Не, ИТН няма да го спаси прокламираното, че ще спаси Президента в изборите. Защото си остава само прокламация. И в двете Наросни събрания, ИТН се противопоставяха на най-главното - подкрепа на финансиите с актуализация на бюджета. В първото от 04 април, Ива Митева няколкократно повтаряше : " Не, няма да го допусна". В настоящето, тази неподкрепа е факт. Днес Нинова почти умоляваше. Събранието безмълво разглеждаше второстепенен въпро - изслушване на министър от Служебното правителство.
    Има опасност, ттози парламент да си отиде без актуализация. Как тогава ще се обясни неподкрепата на Служебната хпавителство на Президента с някаква гола прокламация.
    Изглежда някой желае забатачването на държавата.
  • 75 ИСТИНАТА

    39 11 Отговор
    Г-н Трифонов , дали поради некомпетентност , дали умишлено защото бягаш от управлението или си подплатен финансово или имаш зависимости , ти си вече тотално компрометиран! Още преди да си съставил правителство недоверието към теб е огромно! Дори миналия ден Десислава Атанасова от Герб злорадстваше и написа -" Гледам хейта и се наслаждавам. Аз идвам и водя ада със себе си а", и дори го бе превела на Английски. Трифонов, Слави ...Аз също гласувах за теб и семейството ми за да детронираме ГЕРБ. Но с твоите неадекватни действия дали целенасочено или неволно ти работиш за връщането на ГЕРБ и ДПС. Докато имаш възможност да запазиш поне част от достойнството и себеуважението се оттегли. Защото както е видно от обществените настроения ще бъдеш принуден от обществото да се оттеглиш и тогава няма да има път занапред за теб!

    Коментиран от #85

  • 76 Пешо

    12 7 Отговор
    Октай, да мъ сажалява ама взе да се върти кат девица на пилон.
  • 77 Продай България

    12 16 Отговор
    Октай слуга на Мустафа Херо приятел на Мавъра Гаргамел,Радев,Сорос колко ли му палщат соросоидите да ви работи
  • 78 LOSHIA

    5 6 Отговор

    До коментар #62 от "Без Негри в БГ":

    Те са мафиоти и чужденци. Ще служат на себе си.
  • 79 LOSHIA

    11 17 Отговор

    До коментар #65 от "Българка":

    Вашия Червен Ицко е най наясно с капаните.Безброй пъти влиза в тях с два крака.........ха ха ха ха ха ха ха..............,
  • 80 Абсурдна

    9 1 Отговор
    Ни е системата, политическата! Първите да паднат в “ кърви”, а последните, да станат първи?!
  • 81 лизамишпека

    21 0 Отговор

    До коментар #64 от "Най точния":

    Митева е кукла на конци, дърпа ги Стоян Денчев, видяхме ги в църквата. Може пък да са се загаджили двамата 😀
  • 82 ИСТИНАТА

    38 9 Отговор
    Чалгаря постигна това за което бе проектиран! Успя да измести народната омраза и гняв от ДПС,Гешев и Борисов към него и сбирщината му. Вниманието сега е насочено към него, какъв състав на правителство ще предложи и кои ще го подкрепят! Борисов пое глътка въздух! И това е целта- престъпленията му са се размиват напред във времето! Чалгаря увери че няма да има нито един представител от служебното правителство , чийто рейтинг е 60%. Най висок за изпълнителна власт от промените! Проектирания в лабораториите на мафията и олигархията от ДПС и ГЕРБ успешно върши своята роля. Но зимата всичкия народен гняв ще се стовари върху него и както бе казал политическия анализатор Октай " от тях няма да остане ни партия , ни телевизия".

    Коментиран от #93, #95

  • 83 Има ли друга

    10 15 Отговор
    Държава, в която да победиш, спечелиш джакпота , от тотото, а някакви загубили, да искат печалбата?!

    Коментиран от #162

  • 84 Доволен от вота

    29 12 Отговор
    Браво Осман ага. Пак си перфектен. Слави се самоуби.

    Коментиран от #90

  • 85 LOSHIA

    4 13 Отговор

    До коментар #75 от "ИСТИНАТА":

    До кога ще представящ глупостите си за истина бре троле? ха ха ха ха ха ха ха ха...........
  • 86 Иван

    37 12 Отговор
    Чалга месията на последните избори имаше 650 хил.гласа а ДБ имаха 350 хил. От тези 650 хил. 200 хиляди гласуваха само затова защото според проучванията само те имаха шанс да детронират ГЕРБ от 1-то място. След провала на ЧАЛГАРИТЕ и станалите ясни зависимости от олигархията и задкулисието на ИТН , на момента тези 200 хиляди се оттеглят като избиратели на Трифонов. Насочват се към други протестни формации , предимно към ДБ , ИБНИ, Възраждане и малка част към БСП. С течение на времето останалите 400 хиляди започват да се люспят постепенно и също се насочват към другите протестни формации или няма да гласуват . До няколко месеца чалгарската сбирщина пада на 150-200 хиляди колкото е границата за влизане в парламента. ИТН ще остане в историята като най бързо разпаднала се партия от създаването си.
  • 87 Баба

    20 4 Отговор
    Точно в десятката! Тиквата няма шанс.
  • 88 LOSHIA

    31 10 Отговор
    Мутрите от Герб и мутрите на СЛАВУЦА чалгаря нямат разлика! Около първите са мутри осъждани като Стъки Георги Валентинов, Даниел Илиев( вижте снимките им прегърнати) а мутрите около втория са подобни наркопласьори като Емо черния, Миро пашата , Данчо пръча. Напишете в Гyгъл Слави Трифонов Емо черния Миро пашата и ще се ужасите. Едно и също са тиквата и чалгата

    Коментиран от #94

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 LOSHIA

    4 19 Отговор

    До коментар #84 от "Доволен от вота":

    Да видим след като Слави се е самоубил кой отново ще се възроди?........Отново Слави.......ха ха ха ха ха ха
  • 91 УжАсен

    30 4 Отговор

    До коментар #71 от "Спасителя на народа":

    Олелее бoжеее, никога не съм допускал че Българския народ може да стигне дотам да гласува за подобно същество..Изгледах видеото и се ужасих
  • 92 Няма нужда

    9 15 Отговор
    От избори! Да се съберат известните комунета и да си назначат правителство! Нинова, Татяна , Мая , бабикян и Ицето…., защото са известни …
  • 93 Гришиш,

    10 28 Отговор

    До коментар #82 от "ИСТИНАТА":

    Народът не мрази Борисов и Гешев ,,,,!

    Коментиран от #97

  • 94 LOSHIAА

    3 8 Отговор

    До коментар #88 от "LOSHIA":

    Защо ми крадеш ника бре толуп?????
  • 95 Истината

    2 3 Отговор

    До коментар #82 от "ИСТИНАТА":

    Е относителна и въпрос на гледна точка!
  • 96 Потресен

    26 8 Отговор

    До коментар #71 от "Спасителя на народа":

    Българския народ доказа че като етнос не заслужава да тъпче земята и са съществува на този свят. След като гласува за подобен дегенерат , персоналното забавление на мутрите от групировките в миналото , а в момента свързан с наркопласьори и рекетьори. Тези са съдружници и с Йордан Тонов- Данчо Пръча , осъждан за наркоразпространение, рекет и трафик на жени с цел прocтитуция..Просто народа ни няма място на тази планета. Напишете също в гугъл- Миро пашата , Данчо пръча Слави Трифонов
  • 97 LOSHIA

    10 6 Отговор

    До коментар #93 от "Гришиш,":

    САМО 80% ОТ НАРОДА НЕ ИСКА НИ ДА ГИ ВИДИ, НИ ДА ГИ ЧУЕ!!!!!

    Коментиран от #104

  • 98 Ако е по - съвест, свалям шапка!

    10 2 Отговор

    До коментар #19 от "До Октай":

    Работил е това, което по съвест трябва да работи всеки български гражданин, независимо от какъв етнос е!
  • 99 Време е

    11 12 Отговор
    ималите министри във всяко едно правителство от времето на Костов, до наши дни - ДБ да бъдат изчегъркани заедно с ГЕРБ! Тзи две формации са двете лица на една и съща монета!!! За мен Пеевски, ББ или Прокопиев са злото, и те заедно с измекярите които ги обслужват трябва да изчезнат от политическата сцена! Така че най много ще загуби ДБ, които разкриха същността си!!!!
  • 100 Продай България

    5 10 Отговор
    Октай серосоид и предател ,Слуга на Мустафа предал всички в живота си,ДПС,България,Турция предателите са долни
  • 101 Бавно и полека,

    7 5 Отговор
    Отиваме към мнението на Франсиско Франко , че по-добра политическа система, от монархията няма! А той, Франко дребосъкът с огромен ум, знания и опит, е без еквивалент!
  • 102 Точно

    9 28 Отговор
    ИТН ще излязат най-чисти от тази комедия и ще покажат какъв свинарник е държавата и как се управлява от корумпирани и алчни мародери. Славчо така ще им го вдене, че ще се чудят какво ги е огряло.
  • 103 кьорфишек

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "разочаровани":

    е не,мерси за тия двамата,толкова са ми противни че не искам да ги гледам и чувам никога повече,където и да било
  • 104 Колко депутати

    4 2 Отговор

    До коментар #97 от "LOSHIA":

    Има ГЕРБ? А колко ментетата …, А?
  • 105 ЧАПАЕВ

    25 5 Отговор
    ИТН ЗАПОЧВАТ КАТО В ПЕСНИТЕ СИ - С КЛАСИЧЕСКО РОК ПАРЧЕ НА ПЪРПЪЛ И ИЗВЕДСЪЖ СЕ ИЗВИСЯВА МАЗЕН КЛАРНЕТ И ПРЕМИНАВА В ТУРСКО ЗВУЧЕНЕ И РИТМИ! ЦИТИРАМ НОЙЗИ.

    Коментиран от #133

  • 106 вярно е

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Коментарът ви е в десетката, само с един нюанс - при някои се видя опит за спазване на принципи. Но оновните мотиви са тези, които споменавате.
  • 107 Ехо

    16 4 Отговор

    До коментар #50 от "1111":

    Това е ход на Трифонов, защото няма да подкрепи правителството на Президента, а само него за втори мандат. Без това ИТН са в музея. Това е отврат политика на сметките. Срещите им щяха да са публични, но не. Няма достоверна информация кой какво е искал на тези срещи, а сега се обвиняват. Още не са се появили истински българи.
  • 108 Какво да кажа,

    6 5 Отговор
    както винаги - брилянтен. Успех на него и екипа му.
  • 109 Христо

    8 13 Отговор
    При нови избори ще спечелят герб и дпс защото само техния електорат е мобилизиран а българина го мързи да ходи да гласува
  • 110 До Факти

    0 4 Отговор
    Тов глашатай цял ден няма да го гледам на първа страница махайте го да няма бойкот!
  • 111 Никой

    19 8 Отговор
    Кое не разбрахте? Зад ИТН стоят бившите юпита на някакъв си цар.Зад царя стояха ДПС и БСП.Охранителя се радваше на царските хора зер той беше в тяхното МВР.Значи и за него ще има.Тайно щеше да подкрепя.ОПАСНОТО идва от поредната откровенна РУСКА ПАРТИЯ " ВЪЗРАЖДАНЕ ".Която открито проповядва връщане в ЕВРАЗИЯ.
  • 112 Пипи Чорапчето

    24 2 Отговор
    След всичките бози, които натвориха от ИТН, не знам защо се сетих за ироничното, че даже саркастично питане на Черепа и то малко преди изборите на 11.7. -"питайте Слави дали партията му е все още негова"... карам по памет, че не ми се рови за точните му думи, но смисъла беше този...
  • 113 ...

    5 24 Отговор
    Ами точно обратно даже ще гласувам за Слави , защото не клекна

    Коментиран от #142

  • 114 Наблюдател

    21 6 Отговор
    Незнам защо продължават да търсят логика от 1 наркоман!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ПУТИН

    6 12 Отговор
    МНОГО ОЛЕКНАХА ПАРТИИТЕ НА ПРОМЯНАТА! КАКВО ЩЕ ПРОМЕНЯТ ВЕЧЕ? ДО ТУК САМО РАЗВАЛЯТ, РУШАТ И СЕ РАТ!

    Коментиран от #120

  • 117 мдааа

    23 6 Отговор
    Разликата между хората и животните е, че животните никога не си избират прост водач да води стадото.
    Един нов политически лидер, мислещ се за велик със 65 депутата трябва да му е ясно, че няма как да управлява САМ цяла държава. И то от висотата на дивана си и от фейсбук без всякакво желание и амбиция за срещи и разговори с другите лидери, от които търси подкрепа. И най-наглото и позорно в стремежа му след като не е спечелил доверието им, е да ги обвини в предатели. А клоуна му Тошко такива цветущи изрази си позволява от трибуната на народното събрание, такива обиди нанася на членове на партиите на протеста, че да го е срам човек да го слуша. Опозориха и превръщат в цирк и шоу парламентаризма. И все друг им е виновен за пошлостта, простотията и вулгарния език. На следващите избори отиват да правят компания на ГЕРБ в трета глуха. Време е партия Възраждане да влезе в парамента.

    Коментиран от #161

  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 3 Отговор
    никога герб никога БМБ

    Коментиран от #174

  • 119 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 2 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    БОЙКО е мутра сикаджия бандит преистъпник и е аут

    Коментиран от #173

  • 120 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 4 Отговор

    До коментар #116 от "ПУТИН":

    защото интереса клати феса всичко е борба за кокала ИТН са обречени

    ХОРАТА по
    дрехите посрещат
    по ум испращат
  • 121 Бай-Ставри

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Боко се завръща на бяло...магаре и право при мен...!!!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 А.Манов

    5 6 Отговор
    Аго Османе, вземи вече се срии някъде, че и ти почна да приказваш приказки от1001 нощи.......
  • 124 Виолета

    16 6 Отговор
    И аз мисля така, г-н Октай, но дали феновете на Слави са здравомислещи, дали трезво анализират - или просто "цъкни на макс да чуем поредната чалга"? Смятате ли, че много хора гледат неговата кабеларка? И откъде тогава черпят инфо за намеренията, за концепциите му? Някаква инерция кара много хора да търсят несистемни играчи, а българите от чужбина се умиляват на патриотарските песни на Куку-бенд, изпълнени в леко нацистки ритъм. Дано се събудят, дано да видят немощта на ИТН в целия й блясък и на следващите избори повече да мислят.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 РЕАЛИСТА

    9 6 Отговор
    ОКТАЙ СИ ИСКАРА ПАК НЯКОЙ ЛЕВ С ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПЛЯМПА.
  • 127 ПУТИН

    2 11 Отговор
    НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЛНИ ХОРА БЕ! ТОВА ЧАЛГАРЯ, МАЯ, НИНОВА, ТОШКО, ПИНОКИО И ПОЛОВИНАТА ОТ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СА БОЛНИ, В КРИТИЧЕСКАТА, С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ, АЛЧНИ, ЗАВИСИМИ ОТ АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ, ИЗВРАТЕНЯЦИ И ДР! ЩЕ ПОЧАКАТЕ ДА ВИ ОПРАВЯТ. КАТО ГИ СЛУШАХ ДНЕС И ВИДЯХ КОЙ ЩЕ ОСЪЩЕСТВИ ПРОМЯНАТА. НАПОЛЕОНОВЦИ - ТОШКО И ХАДЖИГЕНОВ, СТРАСТНИ ТИГРИЦИ - КАПОН, НИНОВА, МАЯ.... ЛУКАВИЯ - ДЪЛГИЯ, ДЕСАНТЧИКА ПИНОКИО, ТАНЯ С НОШНИЦИТЕ - ТИХО И СУХО В СПАЛНЯТА, А МОЖЕ ДА ОБИЧА И С КАМШИЦИ И БЕЛЕЗНИЦИ?
  • 128 Никой

    5 18 Отговор
    Влезем ли ние от партия Възраждане в парламента ви обещаваме.Излизане от ЕС и НАТО.Връщане на всички българи от Европа.Визи за всички европейци искащи да пребивават в България.Визи за българи излизащи за Европа.Безвизово към Русия,Беларус,Таджикистан,Узбекистан,Армения,Виетнам.
  • 129 Ender

    9 20 Отговор

    До коментар #4 от "разочаровани":

    Кой луд ще гласува за тези Мая или Христо те са си от статуквото от както се помним, верно, че хубаво лъжат и до там, нямам идея кой интелигентен човек е гласувал за тях. Всъщност интелигентните гласуват за ИТН, защото само те предлагат нови лица, нова кръв в политиката, а само така може да има истинска промяна, а другото си е чиста подмяна!
  • 130 Герберастията е всеобхватна !

    8 2 Отговор
    Обхванала е всичко и всички за пусти парички !
    Затова са тези пошли игрички !
  • 131 Толкоз изглупях !

    10 4 Отговор
    Че гласувах за тях !
    За къв народ ! Без водород !
  • 132 Всички станаха за резил....

    7 2 Отговор
    А,бе! Дебил до дебил.....
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Б Р А В О на С Л А В И !

    6 6 Отговор
    Пак всички ошашави !
    Нови избори и 140 депутати !
    И статуквото ще пати !
  • 135 Учуден

    5 3 Отговор
    Османе и ти ли защитаваш лицемерите бе.
  • 136 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    5 16 Отговор
    Всички в USA ще гласуваме пак за Слави !
    Няма какво друго да се прави ! Бой по герберугите и по другите ! Yes, Yes,Yes !
  • 137 LOSHIA

    5 9 Отговор

    До коментар #18 от "Нещо не можах сега да разбера!":

    ЩОМ ЧЕНГЕТО ОКТАЙ СКИМТИ,ЗНАЧИ ПОСОКАТА Е ПРАВИЛНА!ПЛЮЕ СЛАВИ И ИТН,КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ИТН НЯМА НИКАКВИ ЗАВИСИМОСТИ ОТ ДПС. ТЪПАТА И КУХА ОПОРКА НА ДБ, ИЗПРАВИ СЕ И ГЕРБ ОКОНЧАТЕЛНО СЕ СРУТИ!ЧЕНГЕТО ЗАПОЧВА ДА УХАЖВА ЧЕРВЕН ИЦКО ЗАЩОТО СЛАВИ ОТКАЗА НА ДПС!ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!!
  • 138 БОЙКО БОРИСОВ

    9 4 Отговор
    Слави е попил от мен....
    СТАВА точно като мен....
  • 139 гост

    13 3 Отговор
    Тези нагли безочници,остави дето ни излъгаха на изборите, но сега се
    опитват да ни правят на глупаци,като прехвърлят отговорността за
    некадърщината, наглото си и подло поведение на останалите. Но народът този път ще им го върне тъпкано, ще гледат парламента през
    крив макарон.

    Коментиран от #148

  • 140 Слави ги разкри....

    8 8 Отговор
    Какви са маскари....
    Ламтят само за пари 💸💰 !
  • 141 Бойко да се връща !

    6 13 Отговор
    Че от тези ми се повръща !
  • 142 Е как да

    2 0 Отговор

    До коментар #113 от "...":

    клекне, като е полегнал на масоните?
  • 143 Хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Пепи":

    Сега ще му орежат хонорара. Горкия лумпен
  • 144 Нормален човек

    3 0 Отговор
    Единственото хубаво на тази статия е лицето на авторката
  • 145 ПРЕСТЪПНИЦИ

    8 1 Отговор
    ПЕЧЕЛИВШИ КЕ БЪДАТ ДОГАН И МУТРАТА ТОГАВА ТРЯБВА ДА ГИ ЗАГРОБИМ ПО НАРОДНОМУ СЛАВИ НЯМА ДА СВЪРШИ РАБОТА !
  • 146 Ехо ехо

    2 15 Отговор
    Гарантирам че и другите избри ИТН пак ще бъдат първи.Видяхме колко са алчни и нагли старите муцуни.Мачкай и изчегъртвай до дупка.Успех на ИТН.Така се прави браво на Слави.
  • 147 БОКОКРАД

    4 8 Отговор
    ОКТАЙ ГРЕШИ ЗА ДБ И ХРИСТО ИВАНОВ МЕНТЕ ГЕНЕРАЛА АТАНАС АТАНАСОВ - ТЕ СА ПОДЛОГИ НА БОЙКО , ДОГАН , БКП И ДС ! А МОЖЕ И ДА НЕ ГРЕШИ АМИ И ТОЙ ДА Е ПОДЛОГА НА СЪЩИТЕ ПРЕСТЪПНИ МАФИИ !

    Коментиран от #158

  • 148 Кой кой

    2 4 Отговор

    До коментар #139 от "гост":

    Те излъга бе не виждаш ли че направиха .всичко което трябва.Ония са захапали кокала и не пускат.Оплюха образовани и интелегентни хора.Свикна ли сте неграмотници да ви управляват
  • 149 БойкодасевръщА

    5 1 Отговор
    ЧЕ ОТ НЕГО МИ СЕ ПОВРЪЩА
  • 150 КРАДЕЦА

    7 1 Отговор
    БОЙКО ОБИЧА ВСИЧКИ ДА ГО МРАЗЯТ ! ОСОБЕН МАЗОХИЗЪМ .
  • 151 НЕКА ДЕ

    14 3 Отговор
    НЕКА БОЙКО ДА СЕ ВЪРНЕ - ДА ВИДИМ КАК ЩЕ СТАНЕ ! НЯМА ДА ПРИПАРИ ДО ДОНДУКОВ - СВЪРШИ СЕ НЕГОВАТА !
  • 152 Баро

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ТаУмВзе":

    Абсолютно само това е до светлината в тунела друга няма
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 всезнайко

    0 7 Отговор
    Октай да спре да се излага, понятие си няма, но прави внушения. Да се ограничи с ДПС там шапка му свалям.
  • 155 Ниньова

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "pepi777":

    Най мъдри!
  • 156 Боко

    9 1 Отговор
    Най РАЗУМНИЯ ПОЛИТИК за всички времена се казва Осман Октай,респект!
  • 157 Ха-ха

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мнение":

    Точно така, той е най-големият еднокнижник и крадец! Да се изкукурига.
  • 158 Данчо ментата

    0 0 Отговор

    До коментар #147 от "БОКОКРАД":

    Гршиш! Мои подлоги са.
  • 159 Лустрация

    2 1 Отговор
    Съд и затвоооор
  • 160 Аз Негодника

    1 7 Отговор
    Партиите на протеста...Забиха в задънена улица,без изход...Олигархичните им ,зависимости все повече ЛЪСВАТ...А логичните оправдания СВЪРШВАТ...Последната им стъпка,да опитат да ОЧЕРНЯТ медиино,партията ИТН...Е по скоро...КАУЗА ПЕРДУТА...ИЛИ ИЗПЪРДЯНА КАУЗА...Гласуващите за ИТН няма да променят мнението си,и ще гласуват пак за ИТН...При едни нови избори...Най потърпевши ще са ДБ и ИБНИ...Гласуваащите за тях,кариеристи от времето на КОСТОВ...Няма да виждат смисъл...Няма как ДБ са отново във власта...без да спечелят избори...

    Коментиран от #181

  • 161 Лустрация

    3 2 Отговор

    До коментар #117 от "мдааа":

    И затвор за комунисти и бандити
  • 162 КотДивоар

    5 0 Отговор

    До коментар #83 от "Има ли друга":

    Докато постигането на висок резултат на избори, се гледа като на печалба от хазарт,мизерията ще е вечен спътник...Мдааа...
  • 163 неразбрал

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Бре, Слави пръв показал, че винаги ставало въпрос за пари, влияние и постове?!
    Ти изби рибата, бе?!
    Преди Слави, ни е ручахме доматите с колците барабар!
    Добре ,че беше чалгаря, та прогледнахме!
    Верно, няма такъв народ!

    Коментиран от #164

  • 164 Истината

    0 1 Отговор

    До коментар #163 от "неразбрал":

    Говорим, че за пръв път ПОЛИТИК го доказва, а това че ние го знаем е ясно.
  • 165 орт

    2 4 Отговор
    османджък,колко ти платиха комунягите?
  • 166 асан

    1 4 Отговор
    "зa cъздaлaтa ce cитуaция винa нocи eдинcтвeнo Cлaви Трифoнoв и нeгoвaтa пoлитичecкa фoрмaция – c вcички зaвиcимocти, нa кoитo e бил пoдвлacтeн, тaкa чe дa прoвaли и пaрлaмeнтa, и cвoя мaндaт, и oчaквaниятa нa хoрaтa"
    ОАКВАНИЧТА НА ХОРАТА!- са точно това което беше обещал на хоратас никой коалиции, на никого министерски кресла и за всички ИЗЧЕГЪРКВАНЕ!
  • 167 Биби Кинг

    0 0 Отговор
    Октай гласувай за Бацо,инак че сажалиаваш на турски!
  • 168 Фермер

    2 4 Отговор
    Само ПП Възраждане.
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 олигархия

    3 1 Отговор
    Не, г-н Октай! Това което направи ИТН е провал за олигархията! Която за пореден път искаше да яхне протестите и на гребена на вълната да поеме властта! ПО-добре избори до дупка, отколкото след изборите в дупка!
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Негрите в Афрка

    3 2 Отговор
    Отново и отново срещам лъжи и клевети на сайтове, че Костадинов служи на Руски интереси.
    Към всички онези нападайки Костадинов за зависимост или служба на "Русия".
    Хaйдe дoкaжeтe ми, чe Възрaждaнe cлужи или щe злужи нa "Cъвeтcки или Руcки" интeрecи.
    Кoлкo пaри ca взeли oт Руcия?
    Дaйтe дoкaзaтeлcтвa срещу Възраждане!
    Aкo нямaтe дoкaзaтeлcтвa значи - лъжите и клеветите.

    Коментиран от #175, #180

  • 173 Карнобат

    0 2 Отговор

    До коментар #119 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Прост народ просто изказване слави бойко няма разлика. Курнелия мая целия курник е за смяна
  • 174 Най смешен

    0 0 Отговор

    До коментар #118 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Смешник всички са мутри.
  • 175 Абе

    0 0 Отговор

    До коментар #172 от "Негрите в Афрка":

    Пише се лъжЕте, независимо как го произнасяш.
  • 176 ХММ

    2 2 Отговор
    На следващите избори избирателнта активност ще бъде максимум 20%.
    Какъвто и да бъде резултата няма да е легитимен. Тежка политическа а след това и икономическа криза ни очква.. Ако не са необходими реформи това не е проблем държавата ще функционира, но при необходими реформи, както е в случая трябва мнозинство, а го нямаме. Очертават се 5-10 г. безвремие. Кой каквото си направи никой друг неможе да му го направи.
  • 177 Толуп Трети

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Мнение":

    Не не трябва. Знае се кой трябва. Онуй животно от банкя
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 ултра

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "разочаровани":

    Ще гласувам както и досега, единствено за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!
  • 180 хахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #172 от "Негрите в Афрка":

    Във всеки случай прякорът му Костя Копейкин идва отнякъде и не съм си го измислил аз! А вие по-добре вземете да му поадвокатствате и да обясните ЗАЩО И КАК кумирът ви си купи огромна къща с изглед към морето и луксозна кола, с парите от партийната си субсидия? По нова ТВ си го показаха хората! Аман вече от такива руски патриоти, милеещи за "народа"!
  • 181 Ами да

    2 0 Отговор

    До коментар #160 от "Аз Негодника":

    Вашият ник сам говори за електоралния профил на ИТН!
    Брандът "ИТН" вече не струва и пукната пара!
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Анонимен

    0 1 Отговор
    Селтаците като славуца са навсякъде, арогантни, безскрупулни и свръхнагли. Ни са спират прид нищо. Само и само да са на върха, и са придимно мьекогуворящи. Правописът ми е по техните правила. С такива примитиви прогрес няма!
  • 184 Башбаш

    0 0 Отговор
    До кога ще слушаме този висок "специалист" ченге ДС и доносник. Отдавна информацията му не е меродавна и нищо не познава. От такина като него с по 20г в паррамента какъв е резултата. Много учени и знаят а сме най цедните. Затова вън. Който е спечелил изборите той ще управлява а не тези с 4процента дето само лаят най учените са исккат да грабят пари и нищо до сега не са спечелили избори еле Дончева.
  • 185 Ива С

    0 0 Отговор
    Много умен е този човек. Най-доброто решение за България е Президентска република.
  • 186 Ива С

    0 0 Отговор
    Най-доброто решение за Българие е Президентска република. Стига сме плащали на некадърници.
  • 187 Ива С

    0 1 Отговор
    Най-доброто решение за България е Президентска република.