Last news in Fakti

8 Март, 2013 20:53 2 529 21

Волен Сидеров: На България й трябва някой като Уго Чавес

  • волен сидеров-
  • "атака"-
  • венецуела
Волен Сидеров: На България й трябва някой като Уго Чавес - 1
Сидеров се разписа в книгата за съболезновмания в посолството на Венецуела. Снимка: "Атака"
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Уго Чавес е пример за българските патриоти като държавник, който следва интереса на народа си, а не чужди олигархични интереси. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който заедно с други депутати от неговата партия вписаха посланията си в книгата за съболезнования, отворена във венецуелското посолство у нас.

Сидеров изтъкна, че Чавес е венецуелски националист, който е точният пример какво трябва да се направи в България - връщане на ресурсите, на икономическите активи в български ръце и печалбите да работят за народа на България, а не за чужди компании.

Това, което "Атака" иска, Чавес го е направил във Венецуела, подчерта още атакистът и добави:
„Чавес и неговият път, неговият начин за управление е точният пример за управление на България. Това трябва да се направи и тук, за да има този висок стандарт на живот".

Според Сидеров, ще успеем да го направим, ако начело на държавата застане човек с характера, мисленето и смелостта на Чавес: „Днес венецуелските граждани са убедени, че друг път няма за страната им, след като видяха и усетиха добрите последици от неговото управление."

Лидерът на "Атака" разказа и за един много интересен аналог, за който разбрал по време на 30-минутната си среща с посланика на Венецуела у нас. По същия начин, по който Сидеров е изобразяван с хитлеристка свастика на ръката, така американска телевизия е представяла и Уго Чавес.

Така са искали да отблъснат хората от него, но за щастие това не е станало във Венецуела. Тук донякъде постигнаха успех, но сега виждаме, че много хора на протестите скандират нашите лозунги и вече са узрели за онова, което "Атака" говори осем години, коментира националист номер едно, добавяйки, че е оптимист и за България.

По време на срещата двамата с посланика си разменили взаимно информация за това какво става в България и Венецуела. Сидеров е използвал възможността да изясни един много важен въпрос, а именно за ситуацията около чуждите компании, на които е била отнета концесията. Той добави, че в България най-много се плашим от това, че ако си върнем златодобива или енергото в български ръце, ще плащаме много.

Венецуелските депутати го успокоили, че чуждите компании, които те изгонили, са завели дела, но са ги загубили.
Трябва да сме наясно, че не ни застрашават такива плащания, с които се опитват да ни плашат определени политици. България може да спечели делата срещу чуждите монополи, убеден е лидерът на "Атака".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ллакса

    1 1 Отговор
    Умрял и балсамиран ли?
  • 2 Стефан

    1 1 Отговор
    Ако няма мажоритерни избори съм твърдо зад АТАКА!

    Коментиран от #13

  • 3 адон

    1 0 Отговор
    Точно така браво Волене....
  • 4 Кофти

    1 1 Отговор
    Не, просто НЕ й трябват такива като теб, Воленчо! Аман от такива лами за власт и пари, жалко, че хората се лъжат от фалшивите му идеали, всичко е с комерсиална цел!!!!! Уф, няма да се оправи БГ никога май, все едни и същи л...а миризливи във власта и само лъжат хората, колкото да се докопат до големите пари....
  • 5 Душевен доктор

    0 0 Отговор
    Волене а на тебе какво ти трябва?
  • 6 Адолф Хитлер

    1 0 Отговор
    На България и трябва човек като Волен Сидеров!
  • 7 гнж

    0 1 Отговор
    Остава да кажеш и...защо ни трябва Чавес!?Може би,за да си намерим и ние толкова много нефт!Или защото така ти наредиха от Москва!Защо да го търсим,като си имаме Болен!Трябва само да полежи малко в психодиспансера,и след това ще бъде готов!
  • 8 муспи

    1 0 Отговор
    Нашите еврейски лакей са изпуснали възможноста да си отидат цивилизовано, - сега на България й трябва Караджа!
  • 9 гост

    2 1 Отговор
    Защо да е болен Волен.Само болните ги е страх от Волен защото станаха много и ще ги настани там където им е мястото.Давай ВОЛЕНЕ ти си силен много сме.ПОБЕДА.......ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ.Сега е момента.
  • 10 yersinia

    1 1 Отговор
    тоя секи ден ръси по некои бисер болен циркенхофен
    това и треа на българия психар с чусво за хумор
    що от сички шизофреници ибраха баш тоя да вкарат в парлмента
  • 11 гост

    1 0 Отговор
    Ами тебе ли бе неграмотен гражданино я си погледни писането какво е.Скрии се някъде да не набиваш повече.
  • 12 гост

    1 2 Отговор
    Какво е направил тоя Чавес бе Алчо,освен мизерия......
  • 13 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стефан":

    ti si umopomrachen
  • 14 тото

    0 0 Отговор
    на 31 години съм и последно гласувах когато избираха царя, сега съм твърдо решенен да гласувам и избора за мен е очевиден, макар че несъм напълно съгласен с Волен. Уго чавес е комунист и както каза един колега по долу е донесъл повече мизерия на народа си отколкото блага, никога не може да бъдем всички равни не го ли разбрахте, не ви ли стигнаха 45 години комунизъм за да го разберете
  • 15 НОРМ

    0 0 Отговор
    Като говори този човек ,вгледаите се внимателно в погледа му.Той не мига...или мига много рядко.Това е признак за някои отклонения.Между ,другото и пловдивския митрополит е същия.
  • 16 Пиночет

    0 0 Отговор
    Само Волен ще оправи тая корумпирана държава.
  • 17 свободен

    0 0 Отговор
    Прав е другарят Сидеров, прав е......
  • 18 аз

    0 0 Отговор
    до всички които са против волен.вие страдате от кокоша слепота и голяма доза глупост.маи си заслужавате батака в които са ви натикали и живота които водите

    Коментиран от #19

  • 19 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "аз":

    преди да му целуваш г.за на Воленчо го питай що 2005 година зе от Ахмед Доган 1600000 лева за задачата която е свършил има и документи обиколиха нета
  • 20 ГОСТ

    0 0 Отговор
    Абе готин ти беше ли там да видиш като ги взема.Че коментираш.А преди 2005 г защото преглъщаш далаверите сигурно си се облажвал.Ще си отидете по местата такива папагали когато му дойде времето.ПРОДАЖНИЦИ.
  • 21 НОВА ШВАБИЯ

    0 0 Отговор
    НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ТРЯБВА КУРАЖ ЗА ДА СМАЧКА АЛЧНИТЕ СИ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ И ДА ГИ НАТИКА В ЛАГЕР . ТАМ ЩЕ ПОЛУЧАТ ТОВА КОЕТО ЗА 23 ГОДИНИ СИ ЗАСЛУЖИХА ! А НА УГО ЧАВЕС ЛЕКА МУ ПРЪСТ . БЕШЕ ЧОВЕК– ВЕЛИКАН !