Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 17:23 22 525 253

ФАКТИТЕ за и около личността на Кирил Петков

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната

ФАКТ е, че Кирил Петков е най-успешният министър на икономиката в последните около 70-75 години

ФАКТИТЕ за и около личността на Кирил Петков - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Изглежда едно от най-трудните неща в обществено-политическия дебат в България е да се заемат позиции, в които има съобразяване с обективните факти.

Точно такава е ситуацията около личността на Кирил Петков и конституционния му казус.

Едната част от публичните говорители - къде от симпатия, къде от определен личен интерес брани Кирил Петков, независимо от обективните факти, а другата го клейми поради цивилизационни и/или политико-икономически причини.

А какви всъщност са ФАКТИТЕ за Кирил Петков в хронологичен ред, от това малко хора се интересуват, но те са важните в контекста на предстоящите парламентарни избори.

ФАКТ е, че Кирил Петков е най-успешният министър на икономиката в последните около 70-75 години. Най-малкото нито един от субектите, били преди него на този пост, не може да се похвали със спирането на милионни течове към политико-икономическата мафия в България, а Петков може. Благодарение на него в България през последните месеци влязоха и нови чуждестранни инвестиции.

Това, че по време на министерстването му ГЕРБ, ДПС, "Има такъв народ" (и в някаква степен БСП) бяха най-големите хулители на работата му, потвърждава в някаква степен неговата политическа и професионална надеждност.

Докато те го хулеха на общо основание, а обикновените трудещи му се радваха, изведнъж се появи казусът с двойното му гражданство. И ако в началото беше мътно и не ни се вярваше, съзирахме атака, базирана на измислица, то впоследствие здравият разум и личната обективност спомогнаха с просто око да се види, че нарушението на Конституцията от негова страна е ФАКТ. Разбира се, за който иска да види.

От десет кладенеца вода може да се носи, стотици трактовки могат да се извадят в полза на Кирил Петков - предимно с емоционален характер, но това не може да промени ФАКТИЧЕСКАТА реалност и в този смисъл Конституционният съд взе логично и съобразено с Конституцията ни решение.

А че този съд прилага двойни стандарти няма никакво съмнение. ФАКТ е.

Че Конституцията ни е пълна с "мини", заложени от сравнително учени комуняги, някои от които и до ден-днешен се бъркат в българската политика, това също е ФАКТ, срещу който обаче Кирил Петков и компания не надигат глас в пълна степен. Посочват се слабостите в основния ни закон, но не и виновниците за това. Както и техният комунистически генезис, който е предопределящ.

В този ред на мисли притеснителен ФАКТ е, че липсва категорична позиция на "Продължаваме промяната" за скъсване с комунистическото и посткомунистическото минало и настояще - а това са хора, фирми и партии, които са носител и вносител от Изток на корупцията, с която Кирил Петков, Асен Василев и компания твърдят, че ще се борят, ако им бъде дадена тази възможност.

Това може да се случи преди всичко през Закон за лустрацията, а след това и чрез промени в съдебната система и законодателството като цяло, които да гарантират справедливост и непреодолими препятствия за корупционни схеми. Всичко друго е ала-бала. И за съжаление от ПП като че ли са тръгнали по пътя на алабалистиката, защото в листите им има трима агенти на зловещите комунистически служби.

Освен споменатото дотук, когато човек си изгражда мнение за някого, хубаво е да види кои го хули и кой го хвали.

ФАКТ е, че цялото парламентарно статукво плюс проруските Атака, Възраждане, АБВ, както и МВРО атакува Кирил Петков. Това показва, че Петков може би не е от тяхната порода и никак не им харесва, че той е фактор, и то харесван такъв от млади и стари в страната. А извън нея още повече. По обясними причини.

Може обаче и да е просто ревност.

ФАКТ е и обаче, че човек като Огнян Герджиков определя решението на КС за Кирил Петков като "правен абсурд", а човек като Андрей Райчев с публичните си изяви вдига акциите на "Продължаваме прoмяната".

Лошо впечатление прави и това, че другият мотор на ПП - Асен Василев, е силно предразположен пред журналист като Беновска. Пя ѝ "Хубаво си моя горо".

А до този момент към поканата от ФАКТИ за разговор не се взима никакво отношение. Дори не ни отказват. Мълчание. "Има такъв народ" правеха същото и виждаме докъде стигнаха.

Всеки има времето и възможността сам да си направи изводите. Или както е модерно напоследък: Всеки сам си преценя.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 143 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само Радев

    253 165 Отговор
    ПП победа и бойко гешев на затвор !

    Коментиран от #15, #178, #198

  • 2 Въпросът е

    233 100 Отговор
    Кой се страхува от Кирил.

    Коментиран от #86, #127

  • 3 Николай

    250 250 Отговор
    По-тъпо нещо не бях чел... Лъжеца Кирчо. С лъжа влезе в политиката... Пари дал за Боян Петров...

    Коментиран от #47, #165

  • 4 ВЪЗРАЖДАНЕ

    176 194 Отговор
    долна американска подлога

    Коментиран от #11

  • 5 Тиквуня,колкото и да

    202 73 Отговор
    се пъне,все е седмак спатия срещу младия Киро.Вече никой не го харесва,освен мен.Бай Ставри ми викат..

    Коментиран от #177

  • 6 отегчен

    309 101 Отговор
    "ФАКТ е, че Кирил Петков е най-успешният министър на икономиката в последните около 70-75 години"

    Автора, 1 Ноември е, не Април.

    Коментиран от #120

  • 7 Валката

    127 33 Отговор
    Всеки плюе другия а никои не иска Борисов.
    : Не те познавам ама не те искам. Простотата на хора наричащи се българи.
  • 8 Да е

    185 130 Отговор
    жив и здрав , изпълнен с енергия и сила , за да продължава напред !
  • 9 Кико Кокорчев

    209 94 Отговор
    Авторчето, ходи се прегледай, сериозно... Кирчо даже не бил министър пнимайш
  • 10 Последния Софиянец

    122 124 Отговор
    С Кирчо ще вземем 200 депутати.
  • 11 Аве

    149 56 Отговор

    До коментар #4 от "ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Докато Кирчо спря кражбите на мафията ,лудия Коста ти промива мозъка с разделение на русофили и русофоби
  • 12 КРОКОДИЛА

    115 76 Отговор
    НАШИЯ АЛЕН ДЕЛОН - ПОРЕДНИЯ СЦЕНАРИЙ ...................
  • 13 стари градски

    133 74 Отговор
    Де е Киро - на кирия ,следва подпис и печат. Вместо дансинга - килия (две напред ,едно назад).
  • 14 зачуден

    137 37 Отговор
    Абе ,ама във факти се публикували изключително смешни фейлетони ?! Не знаех.
  • 15 Факт

    171 119 Отговор

    До коментар #1 от "Само Радев":

    Факт е, че Кирил Петков беше първият министър, който бръкна в схемите на ДПС във министерството на икономиката
    . За пръв път от 32 години, се намери смел човек, да прогони мафиотски схеми на Пеевски, Доган и Борисов.... Затова хвърлят толкова много кал по Петков и президент Радев.. Съда, прокуратура и медиите да все още под контрола на модела Борисов-Доган-Пеевски-Гешев, под контрола на ДПС и ГЕРБ !

    Коментиран от #74, #138

  • 16 Майна

    113 91 Отговор
    С тоя гащник ли още се занимавате...

    Коментиран от #61

  • 17 smyah

    122 75 Отговор
    Единственият който завършил Харвард в Канада
  • 18 Справка

    118 111 Отговор
    Абсурдно тълкуване на КС. Човека е подал документ за освобождаване и ще стои в зависимост от трета страна да благоволи решение? Това трябва да проумеят конституционалистите. Иначе са за ниво другарски съд!!!
  • 19 БОЛШЕВИК 🌟

    102 55 Отговор
    Кире може да си позволи да плаща за такава реклама и да го хвалят! Къде отидохте на най-добър през последните 70 - 75 години?
  • 20 хан Аспарух

    164 73 Отговор
    Кире бил най успешният министър (на икономиката) за последните 70-75 години ???!!! Как го разбрахте това ,не ???!!! Ми той дрънка и прави глупости като министър само три месеца . Какво толкова велико направи , че така го величаете ???!!! Аз предлагам ,да му се даде титлата НАЙ УСПЕШНИЯТ МИНИСТЪР ОТ 681 Г. ДО ДНЕС . СЪВСЕМ Е ИЗКУКАЛО АВТОРЧЕТО (лизането на д-та , явно му е сериозно хоби)
  • 21 развеселен

    132 46 Отговор
    Хи ,хи ,хи ,хи ,хи ,хи ,хи ,хи! Ще ме уморите от смях. По смешно нещо, не знам дали съм чел. Евалла на автора - или е голям майтапчия или е пациент на някоя лудница.
  • 22 Та за лустрацията кайш...

    61 33 Отговор
    Истинският кандидат-президент на автентичната или градската или, както там се наричаше, десница, е Луна Йорданова! За отрицателно време тя избълва любимите понятия на всеки "автентично десен българин" - лустрация, ДС, комунизъм., руски шпиони...Даже и декларация беше подготвила, която даваше на останалите кандидати. Точно както правят ДБ. Луна е само за тях! ДБ трябва да направи всичко възможно, за да я привлече в редиците си..

    Това написа в социалната мрежа журналистът Петър Волгин. А повод за коментара бе провелия се по-рано по bTV доста колоритен кандидат- президентски дебат.

    Коментиран от #80

  • 23 БОЛШЕВИК 🌟

    57 26 Отговор
    Сега за сега Луна Йорданова е най - върлия антикомунист, или поне така го играе по нечия воля! 😁
  • 24 Стефан Петров

    50 35 Отговор
    Като чуя за провеждане на лустрация в главата ми се появява идея за лустрация на турските агенти от преди 1978г. Който трябваше да бъде лустрован отдавна не е жив, на пенсия е или не заема никакви значими обществени позиции. Мога да го потвърдя с факти, но някои хора говорят за лустрацията като панацея, с която ще се решат всичките ни проблеми.Страната ни е пълна с американски НПО и техни агенти, но за тях нищо не се чува.

    Коментиран от #246

  • 25 БОЛШЕВИК 🌟

    2 68 Отговор
    Гласувайте за президент с номер: 3 и за партия и парламент с номер: 8 - за безусловен базов доход.

    Коментиран от #101

  • 26 отегчен

    64 45 Отговор
    пОРЕДНАТА подлога на цру,сорос и гейтс !!!НЕЩО НЕЯСНО???
  • 27 до ФАКТИ

    80 32 Отговор
    До редакцията на ФАКТИ : Уважаема редакция ,не е хубаво (не е и хуманно) да се подигравате с пациентите на психодиспансера , като им публикувате драсканиците ,които те са писали в състояние на делириум. Моля , не се гаврете с психично болните хора , те не са виновни , че са луди.
  • 28 Глупччо

    70 23 Отговор
    Дядо ми викаше глупости на търкалета
  • 29 Исус Христос

    99 54 Отговор
    На мен пък Киро ми е безкрайно антипатичен.Вникнете малко в поведението му и ше видите наглост, невиждана при други,арогантност,мислейки че е недосегаем.Ами утре може да пребие някой,и ще намери мотиви за невинност.Айде стига сте го превъзнасяли.
  • 30 нннн

    67 38 Отговор
    След германския проект(Борисов) никак не вярвам и на американския(Петков).
  • 31 Гоце

    95 41 Отговор
    Стига вече! Омръзна ми журналисти-мисирки да принизяват Кирето! Той е най-добрият не само в България, но и в света. И не за последните 75, а за последните 750 години, че и преди това. И тука някакви селяци да го принуждават да се отказва от канадско гражданство! Кой сега ще помогне на Канада да спре течовете???

    Коментиран от #45

  • 32 ЧОЧО

    74 32 Отговор
    Стига с тоя Киро,какво постояно е в медиите,всеки има глава на раменете си и ще прецени за кого да гласува. И Симеончо го величаехте а сега го псувате И така ,ченедейте слага каруцата пред коня.
  • 33 стоян

    72 40 Отговор
    Кумунягите колко ли плащат за такива рекламни статии -,,Кирчо бил най успешния министър от 70 години и спрял кражби за стотици милиони ,,-проблема е че уж ги спрял ама парите ги няма и фигуранта взе два дълга за един милиард и пак няма пари

    Коментиран от #37, #40

  • 34 МАЧКАЙ КИРЕ...

    55 75 Отговор
    ....Крадливата и Корумпирана Шайка-ГЕРБ-ДПС..!Разбирам ги- квичат на умряло и дават мило и драго да компрометират младият и напорист Кирил Петков,който им бръкна под лъжичката,изкарвайки кирливите им ризи на светло...!НО!По-голямата част от народа ни те разбираме и подкрепяме...!УСПЕХ в неравната битка с Мафията-ГЕРБ-ДПС...!!!

    Коментиран от #38, #43, #44

  • 35 Цуца

    55 58 Отговор
    Ейййййй, много помия се изля върху читав доказал се професионалист!
    Той (г-н Петков) само печели от тази антиреклама! Продължавайте, мили тролчета да му вдигате рейтинга!

    Коментиран от #49

  • 36 HIBUHUHLINUI

    81 31 Отговор
    Кирил Петков е най-успешният министър на икономиката в последните около 70-75 години. И то само за два месеца дето НЕ Е БИЛ министър. ПРЕКАЛЯВАТЕ.
  • 37 Ех Стоянчо...?!

    52 44 Отговор

    До коментар #33 от "стоян":

    А Тиквата колко заеми взе и колко открадна ...?!И въпреки това ни докара от предпоследно,на последно място в ЕС...!!!

    Коментиран от #222

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Best

    52 21 Отговор
    Този очилатия смешко какви глупости пише,бая си е повярвал.

    Коментиран от #103

  • 40 Хе,хе...!

    46 38 Отговор

    До коментар #33 от "стоян":

    Много ми е смешно като кажете...- ,,комунягите"...?!Нима има в България по-голяма и дърта Комуняга от Бойко Методиев Борисов...?!Същият лиза подметките и разтрива ушите на Баш-Комунягата-Другаря Тодор Живков...!!!Коментара е излишен....
  • 41 А бе

    52 15 Отговор
    Единствения достоверен факт е, че авторът е кон с капаци.
  • 42 Република

    65 27 Отговор
    Петре стига писа глупости,Киро е нарушил закона това е
  • 43 Хаха

    21 20 Отговор

    До коментар #34 от "МАЧКАЙ КИРЕ...":

    С голо д, у, п, е таш, а, ц, и, , т, е на Бойко

    Коментиран от #50, #59

  • 44 Република

    27 10 Отговор

    До коментар #34 от "МАЧКАЙ КИРЕ...":

    ще видиме кой кого на 15.11.21г
  • 45 Делчев

    29 45 Отговор

    До коментар #31 от "Гоце":

    Агенте ,,Гоце"...,разбирам безвкусният ти сарказъм и напъни за цветущо оригиналничене...!Но колкото и да се пънеш,да обезцениш действията на Кирил Петков,обикновеният БГ-гражданин ,до сега не е виждал друг политик,така да се опълчи решително срещу 12 годишното ограбване на народа ни от ОПГ-ГЕРБ-ДПС...!!!
  • 46 Пачо

    47 31 Отговор
    Само да попитам при кого сте вземали най високи доходи, че не се сещам,май само при ГЕРБ а ???

    Коментиран от #58, #84

  • 47 ЧУДНО

    18 4 Отговор

    До коментар #3 от "Николай":

    Сигурно имаш средно селско УбразУвание та оценяш....
  • 48 жжжжжж

    44 7 Отговор
    Здравко , и ние знаем , че преди избори се лъже най-много. сайтът е факти . изброените точки в статията не са факти.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Хе,хе...!

    21 29 Отговор

    До коментар #43 от "Хаха":

    Не разбрахте ли ,че Буцката е вече...- Пунта-Мара...😂😛🤣😉🤣😛😂!!!
  • 51 Фатмак на БУНИЩЕТО

    52 17 Отговор
    Петре, каква лустрация бе мамин? Та тия двамата лъжци имат трима доносници на ДС в листите. В ред ли си, или смяташ читателите за идиоти?

    Коментиран от #144

  • 52 Петър Здравков, пишман журналист

    61 15 Отговор
    Този П.Здравков е "журналист" от 2 г. Преди това се мотаеше при Маги Халваджан в Господарите. Което не му пречи да обяви Киро Лъжеца за най добрия министър на икономиката за последните 70-75 г. Защо не и за целия период след Освобождението 1878 г.?Впрочем М-во на икономиката съществува от 2000 г., което не пречи на недоучилия и недочел "журналист" П.Здравков да обяви Киро П. за най добрия министър на несъществувалото министерство за последните 70-75 г. Посмали малко Пешо!
  • 53 ПК инк

    57 9 Отговор
    -...Кирил Петков е най-успешния министър на икономиката???...
    Колко ли шумящи хартийки е прибрал тоя здравков, за да напише тези измамни "факти". Той да посочи поименно тези свои твърдения. Иначе, неговия спонсор така и ще си остане с новото име - киро лъжата.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Време за реклама

    60 8 Отговор
    Петърчо, симпатично момче, ама малко неграмотно и много зомбирано!Не се пише ПРЕЦЕНЯ, а ПРЕЦЕНЯВА! Това е дребно, в сравнение с констатацията, че видите ли "Кире, бил най-успешния икономически министър за последните 75 години"! Пълен смЕх!!!Отвсякъде прозира, че статията е добре подплатена от кирчо и кокорчо, както се казва има продуктово позициониране😂😂😂Е, затова някои са журналисти, а други си остават мисирки😂😂😂
  • 56 МИХАЙЛОВ

    43 13 Отговор
    ...ТЪПА ПОРЪЧКОВА ПУБЛИКАЦИЯ
    СПУСНАТА НАГОТОВО
    НА ПОРЕДНИЯ ТЪПАНАР
    ОТ ЦРУ НА САЩ...
    ...ОТНОСНО ЛУСТРАЦИЯТА -
    - АМИ НАЛИ ВСИЧКИТЕ
    БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ
    ОТ ВСИЧКИ ОТДЕЛИ
    НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА
    ТАЙНА СЛУЖБА - ДС
    БАРАБАР С ПОВЕЧЕТО
    АГЕНТИ НА ДС
    ОЩЕ ОТ 1989Г.
    БЯХА ПРИЕТИ НА СЛУЖБА
    В НОВИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ
    НА ЦРУ НА САЩ В БЪЛГАРИЯ
    И СА СЕ ЗАКЛЕЛИ
    ВЪВ ВЯРНА СЛУЖБА
    НА ЦРУ НА САЩ
    И ДА СЛУЖАТ
    САМО НА ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ
    И НА РАЗНИ ДРУГИ
    СЛУЖБИ НА САЩ И НАТО...
    ...ТЕЗИ БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ
    И АГЕНТИ НА ДС
    СТАНАХА АГЕНТИ НА САЩ
    И НЯКОИ БЯХА ПОСТАВЕНИ .ОТ САЩ
    ЗА ВОДАЧИ НА ВСИЧКИ
    НОВИ И УЖ ДЕМОКРАТИЧНИ
    ПАРТИИ,
    ДРУГИ БЯХА НАЗНАЧЕНИ
    ЗА БИЗНЕСМЕНИ, БАНКЕРИ,
    ПРОКУРОРИ, СЪДИИ,
    ШЕФОВЕ В МВР,
    ШЕФОВЕ НА ПРОФСЪЮЗИ,
    КМЕТОВЕ И ОБЩИНАРИ
    И ШЕФОВЕ НА ВСЯКАКВИ ДРУГИ
    ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ СЛУЖБИ,
    ИНСТИТУЦИИ, БАНКИ, ФИРМИ,
    АГЕНЦИИ, АСОЦИАЦИИ
    В ТЕЛЕВИЗИЯТА, РАДИОТО,
    ПРЕСАТА, В АРМИЯТА, В ТРАНСПОРТА,
    В ОБРАЗОВАНИЕТО,
    В ИЗДАТЕЛСТВАТА И БИБЛИОТЕКИТЕ,
    В ШОУ БИЗНЕСА,
    В ЗАСТРАХОВАНЕТО
    И РЕКЕТЬОРСКИТЕ
    ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ,
    В ТУРИЗМА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
    И ДОРИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ...
    ...ТЕЗИ БИВШИ ОТ ДС
    КОИТО ОЩЕ СА ЖИВИ
    ВЕЧЕ СА В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ...
    ...А ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ СЕГА
    СА НАЙ - ВЕРНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ
    И АГЕНТИ НА ЦРУ НА САЩ...
    ...Е КАК МИСЛИТЕ...
    ...ДАЛИ САЩ ЩЕ ПОЗВОЛИ
    ДА ЛУСТРИРАМЕ
    ВСИЧКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И АГЕНТИ
    НА ЦРУ НА САЩ...
  • 57 Изчегъртайте Радев!

    58 25 Отговор
    Най - наглото, противно и нечистоплътност нещо в българската политика за последните 30 г. след началника му радефф!!
  • 58 Чапо

    31 40 Отговор

    До коментар #46 от "Пачо":

    Само да попитам...!При кой се крадеше най-много от Обществени Поръчки ,натъкмени за ... - ,,Наши хора",че не се сещам ..?!Ах да...сетих се...не бе трудно ..!При ГЕРБ...!!!

    Коментиран от #66

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Смешници

    60 11 Отговор
    Ами, не, не е най-успешния министър.
    И 100 статии да напишете все там. Не е лошо под статията да пишете, че е предизборно послание и да посочите кой я е платил.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 sbs no КОМУНИСТ

    39 11 Отговор
    Публикувано във факти.бг
    ФАКТ е, че Кирил Петков е най-успешният министър на икономиката в последните около 70-75 години
    ---ИКОНОМИКА -ЗНАЧИ РАЗВИТИЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО ---
    ОТГОВОРИ -С КАКВО ТВОЯТ НАЙ УСПЯЛ МИНИСТЪР ДОНЕСЕ ЗА НЯКАКВО ПРОИЗВОДСТО ---ДОКАРА ИНВЕСТИТОРИ - ЛИ -ПОМОГНА НА БИЗНЕСА ЛИ --С КАКВО ---АКО ТИ СИ ЗАВЪРШИЛ ---1.5 ВОЛТОВОТО -С ВРЪЗКИ ---АЗ ГО ЗАВЪРШИХ СЪС СОБСТВЕН ТРУД ---НЕ МЕ СРАВНЯВАЙ В КОМЕНТАРА СИ С ТЕБ -----
  • 64 Ама

    55 9 Отговор
    Как разбрахте,че е най-успешен.Защото той ви го каза.Ами може и да е излъгал?!Аз за 40 години,не съм сигурна винаги, мъжът ми какви ги върши,обаче за два месеца,всички "експерти" знаят точно колко Кирил Петков е велик. Човекът имаше усещане,че всичко е наред и с канадското му гражданство.Аз съм обикновен човек,обаче как ли се смеят хората,чиито парични потоци Кирил Петков обявява,че е спрял.
  • 65 Ееееее как го изпуснаха

    54 8 Отговор
    Канадците този бе
    За цва месеца станал бил най успешния министър на икономиката ХА ХА ХА ХА
    една фабрика не е направил бе за 10 човека
    Има период в бъргарската икономика в който са създадени десетки заводи и цели сектори алоуууу
    Може ли дефиниция за успешен министър че нещо се понапънахте и изходихте….
  • 66 Пачо

    24 10 Отговор

    До коментар #58 от "Чапо":

    Сигурно при другите не се крадеше,а забравяте батко и братко и кой ли още не.

    Коментиран от #75

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Абсурдна държава

    53 9 Отговор
    От публикацияна лъсва един единствен факт: в България няма нищо по-продажно от журналистиката. Представителите на тази професия надминаха всички други по предлагане на услуги срещу заплащане. Срямо тях труженичките от околовръстноно изглеждат като скромни девици. Да пишеш, че Петков е успял в борбата с мафията е толкова вярно, колкото и че слънцено изгрява от запад. Да смениш ръководството на ББР със свои хора е толкова ход срещу мафията, колкото да предложиш Ал Капоне за нобелова награда за икономика.
  • 69 Кукубенд

    32 10 Отговор
    Киро-Факиро! Най-добрият! 😂😂😂
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ААААААХААААА....АВЕ...ПЕТЪРЧО, КОМСОМОЛЕ

    37 7 Отговор
    МЛАД,..ПОНЕ УТОЧНЯВАЙ, ЧЕ ТОВА Е .."ПЛАТЕНА ИНФОРМАЦИЯ"!,..ИНАЧЕ ХОРАТА СЕ ТЪРКАЛЯТ ПО ЗЕМЯТА...ОТ СМЯХ!!😂✊
    ТОЛКО ГЛУПОСТИ И ПРОСТОТИИ НА ЕДНО МЯСТО НЕ БЯХ ВИЖДАЛ ОТ ГОДИНИ!!
    АААААААААААХАХАХАХАААААА...
    ЕДИНСТВЕНИЯТ ФАКТ ЗА "ВИРТУАЛНИЯТ ГЕРОЙ" НА ФАТМАКА И СОРОСА ПРОКОПИЕВ , Е...РЕШЕНИЕТО НА КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД,..А ИМЕННО : ЛЪЖЕЦ !!!! ВСИЧКО ДРУГО Е..НЕЗДРАВИ ХОМО-ФАНТАЗИИ, КОПНЕЖИ И..ШИЗОФРЕНИЯ!!!✊😂🇸🇮🇻🇳
    ....ПРОБВАЙ..ПАК.....
    ААААААА ХААААА
  • 72 МИХАЙЛОВ

    20 2 Отговор
    ....ЛЕСТРАЦИЯ
    БЕЗСПОРНО Е НУЖНА....,
    НО ЛУСТРАЦИЯ
    НА ЕДНА ДРУГА КАТЕГОРИЯ ЛИЦА...
    ...ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕДЕ
    ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ
    НА ШЕФОВЕТЕ, ЧЛЕНОВЕТЕ,
    СЪТРУДНИЦИТЕ, АГЕНТИТЕ,
    НАЕМНИЦИТЕ, ПОМАГАЧИТЕ
    И НА СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ
    РОДНИНИ И ЛИЦА...
    ...НА ВСИЧКИ
    ТЕРОРИСТИЧНИ, РЕКЕТЬОРСКИ
    И МАФИОТСКИ ОРГАНИЗАЦИИ
    СЪЗДАДЕНИ И ДЕЙСТВАЩИ
    В БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989Г. -
    ...ОТ НАЙ - ГОЛЕМИТЕ И СВИРЕПИ -
    - СИК, ВИС, ТИМ, МУЛТИГРУП...
    И ОЩЕ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ
    ПО - МАЛКИ ТЕРОРИСТИЧНИ
    ОРГАНИЗАЦИИ...
    ...И ТАЯ ЛУСТРАЦИЯ
    ДА Е В КОМПЛЕКТ
    С КОНФИСКАЦИЯ
    НА ВСИЧКОТО ИМ ИМУЩЕСТВО
    И КАПИТАЛИ - ТЯХНОТО
    И НА ЧЛЕНОВЕТЕ
    НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА, РОДНИНИ
    И СВЪРЗАНИ ЛИЦА...
    ...САМО ЧЕ И САЩ, И ЕВРОКОМИСИЯТА
    И БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ
    И ПАРЛАМЕНТА
    НЕ ИСКАТ ДОРИ
    ПОНЕ ДА ОБЯВЯТ ОФИЦИАЛНО
    СИК, ВИС, ТИМ, МУЛТИГРУП
    ЗА МАФИОТСКИ ТЕРОРИСТИЧНИ
    ОРГАНИЗАЦИИ...
    ...А И СИК И ВИС...
    ...И ТИМ....
    ...И МУЛТИГРУП...
    ...СА ТОЧНО И БЕЗСПОРНО
    ДОКАЗАНИ И ДОКАЗАЛИ СЕ
    МАФИОТСКИ ТЕРОРИСТИЧНИ
    ОРГАНИЗАЦИИ...
  • 73 радко шишарко

    44 9 Отговор
    Факт е че този лъжец и ортакът му който е съден за кражба в Англия, назначиха за шеф на НАП човек който си продал заднажнялата си фирма на бездомник
  • 74 Греда

    34 7 Отговор

    До коментар #15 от "Факт":

    ЗначИ, казваШ, че "...Зa пръв път oт 32 гoдини, ce нaмeри cмeл чoвeк, дa прoгoни мaфиoтcки cхeми нa Пeeвcки, Дoгaн и Бoриcoв..."?1
    Как мислиш, дали преди 32 години някой е имал идея кой са Певски, Доган и Борисов? Е, за Сокола са имали идея неговите създатели - ДС, ама те са създателите и на ПП, а преди тях на ИТН... Виж им листите, виж министрите и областните управители на Радев! Ченеге/ДС, връз ченге/ДС!
  • 75 Аман от тая ,,мантра"...

    11 27 Отговор

    До коментар #66 от "Пачо":

    ....- ,,сигурно при другите не се крадеше..."...!Ами да дремем тогава- ,,от тук- до края на света..."...!И да се успокояваме,че и...,,другите са крали"...?!Народе,стегни се!Да изметем Крадливата Шайка -ГЕРБ-ДПС...!!!
  • 76 ГЕРБ

    17 7 Отговор
    Измамник
  • 77 карамфила

    40 10 Отговор
    Айде стига сте правили от този мошенник киро спиро ангел хранител.Не ви ли идва на ум че мръсотиите които е правил един ден ще го застигнат и повалят.Inside man.
  • 78 ЧОБАНИН

    31 10 Отговор
    НЯМА СТРОЕЖИ НЯМА РАЗХОДИ БРАВО АМИ НЯМА ПЕНСИОНЕРИ НЯМА ПЕНСИИ /ГЕНИАЛНО/ КОАЛИЦИЯ БСП ПП ДБ ДПС ,НОВАТА КОМУНИСТИЧЕСА БОЗА ДЕРИЖИРАНА ОТ РАДЕВ /АБЕ НАЙ УСПЕШНОТО МИНИСТЪР НЕ БЕШЕ ЛИ МИЛЕНЧО ВЕЛЧЕВ ДЕТО ХАРИЗА ЕДНИ ПАРИ НА КРЕДИТОРИТЕ Е ТЕ ТОЯ Е СЪЩИЯТ /СПРЯЛ ТЕЧОВЕТЕ/ ОТ ПРОВЕРКИТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ТАКОВА НИЩО КАТО ОТ КОМИСИИТЕ НА МАНОЛОВА И ЗЛАТОТО НА БОРИСОВ АМАН ОТ МОШЕНИЦИ
  • 79 ПЕНКО

    25 8 Отговор
    КЬОРАВ "ЗДРАВ" ПИШЛЬО ---КИРО ОТИВА ПО ПЪТЯ НА ЗАЕЦ;ЗАЕВ ; ГОВНАЙДО; ЦИПРАС И ЮГОИЗТОЧНОТО ЦРУ МОЖЕ ДА СИ ЗАВРЕ ГЛАВАТА В ГЪ ЗА И ДА ЗАТВОРИ ЦИКЪЛА СИ НА СЪЩЕСТВУВАНЕ !!!!!
  • 80 карамфила

    16 3 Отговор

    До коментар #22 от "Та за лустрацията кайш...":

    Тая луна ли беше месечина ли каква е ,туркиня или циганка.Нищо лично,just business.
  • 81 Ivanov IK

    15 12 Отговор
    Всичко гореказано е вярно.
    От мен една конспиративна хрумка или може би теория.: Защо се забавиха с решението канадските власти!?!- Може би защото Кирил а и всички здравомислещи тук се срамуват п концесията на ,,Дънди прешънс" ,а същата бе заметена под килима и не само - защо?- Защо ли или като как дъщерята на б.б. притежава 0.75 процента от акциите на компанията ...ФАКТ

    Коментиран от #133

  • 82 Бай Ой

    17 5 Отговор
    Хахаха Смех
  • 83 ВЕРНО ЛИ

    23 4 Отговор
    ПЕШО ПОНАУЧИЛ СИ НЯКОЙ НОМЕРА 1/НЕ СЕ КАЗВАТ САМО ЛЪЖИ А И ИСТИНИ НО ЛЪЖИТЕ СА ПЪРВИ И НАЙ ВАЖНИ 2/ ЛЪЖИТЕ ТРЯБВА ДА СА ОБЩИ И ВПЕЧЕТЛЯВАЩИ ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРОВЕРЯТ/ НАИ ДОБЪР ЗА 75 ГОДИНИ И ТЕЧОВЕ ПОНЕ 8 000 000 000 ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ КОЛКО /НЕ СЕ КОМЕНТИРА/ 3/ НЕУДОБНИ НО МЛКО ИЗВЕСТНИ ФАКТИ НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ НОВ ДЪЛГ ОТ 500 000 000/ УКАЗАНИЯТА СА ВЗЕТИ ОТ СТАР НАРЪЧНИ НА КГБ 1952
  • 84 Да ти отговоря

    13 21 Отговор

    До коментар #46 от "Пачо":

    Да ти отговоря, че от както ГЕРБ е на власт заплатите, моята и на моята половинка, не са се вдигали. Като за моя шеф знам плащаше, такса спокойствие, на НАП и подобни, играеше фективно в обществени поръчки и винаги е подизпълнител.

    Коментиран от #219

  • 85 Боко

    5 14 Отговор
    Боко тикваря да го
  • 86 Legal

    20 5 Отговор

    До коментар #2 от "Въпросът е":

    И на каква основа са тези "факти" - пълна лъжа и измама. Няма такава наглост
  • 87 Веси

    33 5 Отговор
    Това не е журналистика,това е проституция!
    Колкото повече се напъвате да му лъскате имиджа на Кире Язовиро,толконва повече личи колко фалшиво и нагласено е!То чак отблъсква,навсякъде мазната усмивка и бобъра с изкочилите очи!Аман бе!
  • 88 Професор

    43 6 Отговор
    Виж сега, Здравков, не ги разбираш нещата. Ще ти изброя защо по организиран начин, белким ме чуеш. Не че разчитам, де, но все пак. ПЪРВО, като говориш за фактите около и за личността, не трябва ли да споменеш за тия пусти факти около и за личността И на баща му? Човекът, благодарение на когото Кирчо е придобил канадско гражданство, но го е придобил с ИЗМАМА -- като се е обявил за политически преследван през 1990-1991 г, когато в България никой вече не преследваше никого по политически причини. Следователно, Петкови (баща и син) са станали канадски граждани с ИЗМАМА, понеже Петко е получил статут на политически бежанец през 1991 г, когато в България политически преследвания ИЗОБЩО НЯМАШЕ. ВТОРО. Погрешна ти е тезата, че на Запад корупция няма, а на Изток има. Има разлика в корупциите на Изток и на Запад, но и двете ги ИМА. Западната е мазна и легализирана. Източната е мутренско-брутална. Съгласен съм, че източната е много противна, но западната е много ОПАСНА и създава овчедушно чувство на безпомощност сред хората. ТРЕТО. Обещанията на Кирчо и Кокорчо за икономически подем в България са смешни и ИЗЦЯЛО противоречат на икономическата наука. При наличие на пазар(и), икономически подем можеш да имаш по ДВА начна: 1) Чрез увеличаване на работоспособното население при запазване на средната производителност на труда; ИЛИ 2) Ако работоспособното население остава същото на брой, то (а) да си увеличава непрекъснато производителността на труда; и/или (б) да усвоява н

    Коментиран от #89

  • 89 Професор

    35 4 Отговор

    До коментар #88 от "Професор":

    (б) да усвоява нови производства, водещи до по-големи печалби, и/или да ползва иновации и нови машини/утройства/техники и умения, които да водят също до по-големи печалби. Да си видял карикатурите Кирчо и Кокорчо да обсъждат тези ТРИ БАЗИСНИ точки и подточки? Не. Няма и да видиш. Да си видял някой журналист да ги РАЗПИТА по тези ТРИ точки и подточки? НЕ. Няма и да видиш. После не идвай да ми плачеш на рамото "Ау, пак ни излъгаха"... Излъгаха те, защото ИСКАШ да си излъган, това е. Затова, мил пардон и бон шанс...

    Коментиран от #91, #131

  • 90 Матей

    10 9 Отговор
    Само боко и к.петков ли са на тепиха,до тях ли опря работата,ми това е нонсенс,хвани единия удари другия.И двамата да се пръж-дос-ват,заедно с радев.Не бива така да се поставя въпроса,в толкова стеснен кръгозор,да погледнем по-широко,че едва ли не някой чобанин по-така не е по-достоен от тях,поне не е предател и нищо не е крал.
  • 91 Професор

    30 3 Отговор

    До коментар #89 от "Професор":

    В България, имаш СВИВАНЕ на работоспособното население ПРИ непрекъснато намаляване на производителността на труда му, ПЛЮС никакви усилия за развиване на иновации, нови начини за увеличаване на производства водещи до по-големи печалби, или на употреба на нови машини, методи или технологии водещи до същото. Така че, КОЙТО и да ви дойде на власт БЕЗ ДА Е ОТГОВОРИЛ ТОЧНО КАК ще осигури (1) прираст на работоспособното население; (2) повишаване на производителността на труда; (3) въвеждане на иновации и новости с цел увеличаване на печалбите; и (4) откриване на нови и по-печеливши ниши на пазарите (вътрешен и външен) ИДВА НА ВЛАСТ ЗА ДА ВИ ОКРАДЕ. Просто е. Сега разбра ли ЗАЩО Кирчо и Кокорчо са мошеници? Защото в Харвард Бизнес Скуул БИ ТРЯБВАЛО да са ги учили тези неща още в първия си семестър, НО ИЗОБЩО не ги обсъждат с вас, нито са част от "програмата" им... Вместо това ви занимават с Ицо Хазарта и Митко Илиев БеЕмВе-то.

    Коментиран от #95

  • 92 Пацо

    21 6 Отговор
    Фатмака и Кирето да агенти на мустафата.Фатмака преметна БСП.

    Коментиран от #113

  • 93 Ю.кортес

    4 11 Отговор
    Толупа и фатмака заедно в една килия.
  • 94 оаожа

    21 3 Отговор
    Тоя Петър Здравков е типичния соросоид
  • 95 Професор

    28 4 Отговор

    До коментар #91 от "Професор":

    Та, Здравков, да завърша -- ДОРИ и да се спре НАПЪЛНО краденето, ДОРИ и да изкорениш корупцията НАПЪЛНО, без горните УСЛОВИЯ за икономически растеж, а оттам -- и за повишаване на доходите на глава от населението, НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ. И когато РАЗБЕРЕШ, че НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ ти става ясно, че ти остава едно едничко нещо докато си на власт -- да се ОБЛАЖИШ от нея поне за малко. ОБАЧЕ, когато идваш на власт ЗНАЕЙКИ горните базисни истини и НЯМАЙКИ никакво намерение да ги адресираш, значи ти идваш за да се ОБЛАЖИШ по информиран и целенасочен начин. Има малка разлика -- в първия случай, поне имаш добри намерения, но си некомпетентен. Във втория, си просто мошеник. СЛЕД КАТО МИ ПРОЧЕТЕ ЛЕКЦИЯТА, според ТЕБЕ, Кирчо и Кокорчо към коя категория принадлежат?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Сотир

    28 3 Отговор
    Нито един факт не прочетох в жалката, подлогаджийска статийка.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 А50

    19 3 Отговор
    Ако беше скрил руско гражданство досега да са го обвинили в шпионаж и предателство, но с канадско гражданство си е наш kучи син
  • 100 Сатана

    23 5 Отговор
    ФАКТ е ,че Кики 5ков е мошеник .
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Местният

    5 19 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ НЯКОЙ ВЛАСТ ИМАЩИ И БИВШИ В ТОВА ЧИСЛО СА НАЦИОНАЛЕН ПРОБЛЕМ. СЕГА ГЛЕДАТ ДА ПРЕЦАКВАТ ЧОВЕКА ДА ПРАВЯТ МРОСОТИИ . ИМАЛ ДВОИНО ТРОИНО ГРАЖДАНСТВО И КАКВО ОТ ТОВА!?! ЧОВЕКА СИ Е КАДЪРЕН . ТРЯБВА СЕРИОЗНА РЕФОРМА В СЪД.СИСТЕМА И Т.Н. ТИЯ ТАКА НАРЕЧЕНИ ПРОКУРОРИ И МАГИСТРАТИ СЪДИИ ВЗИМАТ ОТ ДАНЪЦИ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ С ПАЧКИ ЗА ЛУДО ЕДНО ДЕЛО ГО ДОЧАТ С ГОДИНИ АКО Е ГРАЖДАНСКО ,ТЪРГОВСКО А АКО Е НАКАЗАТЕЛНО СА МНОГО БЪРЗИ!?! ИМАТ И ОХРАНА И ДР. ВСИЧКИ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИ. КАТО СЕ ПОЯВИ КАДЪРЕН И ЧИТАВ ЧОВЕК РАБОТЕЩ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ А НЕ САМО ЗА ОЛИГАРСИ ДАЛАВЕРАДЖИИ И ИЗЕДНИЦИ ГЛЕДАТ НЯКАК ДА ГО ОТСТРАНЯТ .

    Коментиран от #130

  • 103 Смирна

    25 2 Отговор

    До коментар #39 от "Best":

    По-глупав писач на долнопробни писания факти не е имала. Тоя е нещо като Луна в главата

    Коментиран от #183

  • 104 малкий

    10 10 Отговор
    Браво на Най -успешния министър на Прокопиев.Спрял кражбата и увеличил чуждите инвестиции в Абсурдистан.И още 5-6000 го разбраха.

    Коментиран от #107

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Факт е

    24 4 Отговор

    До коментар #104 от "малкий":

    Че Кирил Петков до последно отричаше да е подписал невярна декларация и през цялото време говореше за почЕтеност. Май е същия като баща му дето се говори,че е получил навремето пари в куфарчета от комунистите

    Коментиран от #109

  • 108 Кирило

    20 2 Отговор
    Авторе, свикнал съм да лъжа ама от това дето си изтипосал и аз умрях от срам
  • 109 Хе хе хе

    14 4 Отговор

    До коментар #107 от "Факт е":

    ,,Факт е"....!Пък после - ,,говори се"...!Знаеш ли...- говори се,че си умен...,а в действителност си обикновен...- тъп@нар...!!!
  • 110 Абе

    28 3 Отговор
    с тия манипулативни статии, ставате смешни! За два месеца министър и стана "най успешният"! 😂 Ние доматето с колците кльопаме! Колко трябва да си глупав, за да не видиш лак влязоха с точен "проблем" и ежедневно бълване по медиите! После всичко приключи! Или снимките от протеста! Като манекен на сесия! Толкова прозрачно! И за капак манипулациите ви!
  • 111 Кокорчо

    19 4 Отговор
    Авторе, мини през Харвардо направо да ти дадат една дипломка.
  • 112 абе

    9 14 Отговор
    не е вярно ,че киро е найдобрия икономист в последните 70-75години това е всеизвесно пожарникаря винету е най но е учил само събиране и умножение до един милярд

    Коментиран от #116

  • 113 A50

    17 6 Отговор

    До коментар #92 от "Пацо":

    "Фатмака" преметна БСП, Кирчо преметна "фатмака". В крайна сметка Мустафато ги върти
  • 114 ЖORO PAVETO

    17 8 Отговор
    ЗДРАВЕЙТЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!! НАБЛИЖАВАТ ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ИЗРОДИ КОИТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ПОХАРЧАТ КУПИЩА НАРОДНИ ПАРИ ЗА ДА МОТАТ ТИЯ ИЗРОДИ ДА СЕ НАРЕДАТ ЗАД ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА И ДА МУФТАТ НАРОДА.ОБАЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ИМ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА И ЩЕ СИ СЧУПЯТ ГЛАВИТЕ.
  • 115 Оплювките по Кирчо- край нямат...!

    4 21 Отговор
    И въпреки това- ще гласувам за него и Асен...!!!

    Коментиран от #122

  • 116 ТОЧНО ТАКА...!

    7 11 Отговор

    До коментар #112 от "абе":

    Никой висш математик не може да изчисли както Буцката изчисли с лекота ,а и после сам каза,че е построил... - 500 милиарда километри магистрали ..😯🙄😔👍👏
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ФАКТИ,..А???😂

    24 4 Отговор
    МИНАЛАТА СЕДМИЦА ,ТИЯ "УСПЕШНИТЕ" ИЗТЕГЛИХА ОЩЕ..500 МИЛИОНА,..ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ В ЦЕННИ КНИЖА,..НО...СТРАННО ЗАЩО ПРИ ТИЯ УСПЕХИ,...И ТАЗИ СЕДМИЦА ЩЕ ТЕГЛЯТ ОЩЕ....500 МИЛИОНА?!?!?
    ✊😂🇸🇮🇻🇳
    ...САМО ЗА 14 ДНИ,....1 МИЛИАРД?!?!
    ✊😂
    НА ТИЯ..." УСПЕХИ" БИ ЗАВИДИЛ И...ЖАН ВИДЕНОВ!!!✊😂
    ФАТМАШКАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА Е...ФАКТ
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 23233232

    23 5 Отговор

    До коментар #6 от "отегчен":

    Как пък така го разбраха за 3 месеца като икономиката не мръдна грам. Платени публикации.
  • 121 Павел пенев

    4 17 Отговор
    Правилно се посочва че КС прилага двойни стандарти. Защо не приемете че решението на този съд е именно двойния стандарт с цел забъркване на каша около личността на Петков. Канадските власти можеха да отбележат от друга страна,че Петков е освободен от гражданство от датата на подаване на нотариално заверения отказ,което също решаваше въпроса. Но и това не стана. Какво да направи г-н Петков освен да каже честито мошеници. А Факти не са никакъв фактор,че да се явява пред тях.

    Коментиран от #125, #126, #137

  • 122 Ами

    12 5 Отговор

    До коментар #115 от "Оплювките по Кирчо- край нямат...!":

    твой проблем! Не всичко се набива! 😀 Ако сам не си задаваш правилните въпроси на база фактите, никой не може да те спре да кълвеш на евтините задкулисни проекти за подмяна!
  • 123 въпрос

    17 3 Отговор
    Може ли някой да коментира, назначението от " най-успешния министър" на директора на ББР-Цанко Арабжиев?
    Жокер:
    "Способностите на Цанко Арабаджиев са високо оценени от менте министърът Кирил Петков, който с тактиките на покера няколко дни след като е блъфирал президента, че е само български гражданин и е подписал декларация с невярно съдържание за липсата на канадско гражданство, на 11 май 2021 г., се опитва да измами и Българската народна банка (БНБ), като депозира документите за одобрение на покерджията Арабаджиев като шеф. БНБ не се хваща на блъфа и установява, че на тази дата Кирил Петков все още не е министър."
  • 124 ЕДна

    9 6 Отговор
    Щом е ЗА зеления сертификат, не ми го хвали!
  • 125 Не може

    24 1 Отговор

    До коментар #121 от "Павел пенев":

    от Канада да ти сложат датата на подаване! Защото с подаването, там тръгва процедура! Отказването не е автоматичен акт! Може да имаш задължения към страната им! Данъци, глоби, заеми, да имаш дело и т.н.! Всичко това трябва да се провери! И когато имат резултат, се произнасят! Тогава е и датата на решението им!
  • 126 КСК СИ ОБЯСНЯВАШ ФАКТА, ЧЕ СИ ТОЛКОВА

    8 5 Отговор

    До коментар #121 от "Павел пенев":

    КУХ?!? РАБОТНИЧЕСКО-СЕЛСКА ВЛАСТ ЛИ СИ ОБРАЗ?!?
  • 127 Отговор

    16 9 Отговор

    До коментар #2 от "Въпросът е":

    Защо борисов е хулен от всички партии Защото е наи успешния министър председатель от основаването на България Защо бсп дпс итн пн атака ндсв патриоти мутри / радев/ научили да спазват конституцията

    Коментиран от #129

  • 128 минавам

    10 2 Отговор
    Ми ний изобщо министър на икономиката и министерство на икономиката имаме от 1999-та. Не достигат петдесетина до 70-75, да?
  • 129 Аха

    8 14 Отговор

    До коментар #127 от "Отговор":

    По лъжа, кражби и обслужване на Доган ага, по добър от Борисов не сме имали! Така е!
  • 130 Професор

    18 2 Отговор

    До коментар #102 от "Местният":

    Как точно ТОЙ работи за ТЕБ, че да живееш ТИ по-добре, след като КРИЕ от тебе КАК МОЖЕ това да стане? А това се учи в Икономика 101... По-горе ти ОБЯСНИХ начините как може това да стане, тоя Кирчо чул ли си го да дискутира ТЕЗИ начини? Не. После си задай въпроса ЗАЩО не ги дискутира? Има два възможни отговора. ПЪРВИЯТ Е -- не знае. Значи е некомпетентен. ВТОРИЯТ Е -- знае, че няма как това да стане и КРИЕ това, за да се облажи от властта, знаейки, че евентуално ще се провали. Значи е мошеник. Кой отговор е по-достоверен, според ТЕБ?
  • 131 Заварчик

    8 10 Отговор

    До коментар #89 от "Професор":

    Професорите днес са над път и под път. Горките , ако случайно закрият университета им, те нищо не могат- нито да работят (отучили са се, само мохабети да въртят са се научили), нито да мислят( само с преписване се занимават и гонитба на импакт фактори(т.е от колкото по- неизвестни автори и публикации преписваш по- високи ИФ ще има предписаното ти творчество). С тази автономност вече всяка паланка с "университет" си произведе по стахановски доценти и професори. Сигурно са над 10 Хил. Виж зварчици- паспортчици може и 100- на да няма вече.

    Коментиран от #132

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Професор

    25 1 Отговор

    До коментар #81 от "Ivanov IK":

    Пълни дивотии. ПЪРВО, както вече ви се обясни, лишаването от канадско гражданство е свързано с определено време, за да се проверят някои основни неща. ВТОРО, всеки може да си купи акции от Дънди на канадската борса, защото те са публична компания. ТРЕТО, вместо да търсиш под вола теле, ВИЖ кой е "почетният консул на Канада в България"... Да не вземеш да установиш, че е Иво Прокопиев? И, пардон, това не е конспирация, а е напълно реален ФАКТ.
  • 134 Заварчик

    7 10 Отговор
    Търсят се заварчици, както разбрахте, професорите и доцентите -вече с метлата...Освен това и много лъжат. Освен за обслужващ персонал, днешните професори за друго не стават. Колкото по- голям началник обслужват, с толкоз по- превити гърбове. Баш вожда много обичаше да се обгражда с 2- 3 и повече, друго си професор( може + и генерал да е) да ти вее ветрец. Отчайваща е нашата "интелигенция" (така самонарекла се), вечно с властта и никога опозиционна.Е, имали сме и достойни люде, но не са между живите вече. Без майтап, но се търсят заварчици. Полезни хора!

    Коментиран от #136

  • 135 Мой

    2 15 Отговор
    Много небългарски имена надничат зад тях и се опасявам, че ПП са заложници на зли сили. Но, всичко различно от ГРОБ е по-добре.
  • 136 Професор

    19 2 Отговор

    До коментар #134 от "Заварчик":

    Ами кажи това на Кирчо и да става заварчик. Както виждаш, от икономика нищо не разбира. Помогни му да се реализира професионално най-сетне...

    Коментиран от #140

  • 137 Законът

    11 1 Отговор

    До коментар #121 от "Павел пенев":

    Законът е императивен.Не е въпрос на желания и тълкуване
  • 138 Хахаха

    17 2 Отговор

    До коментар #15 от "Факт":

    Факт е, че Кирчо лъжливото канадче се опита да подготви почвата за своите (прокопиевите) схеми. ФАКТ! ФАКТ! ФАКТ!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Заварчик

    3 14 Отговор

    До коментар #136 от "Професор":

    За него не се кахъря. Той със сигурност ще си наеме, но баш сикаджия и пожарникар трудно ще стане...жалко, а толкоз лесно щеше да си напълни чекмеджето!

    Коментиран от #143

  • 141 Последствия

    11 1 Отговор
    Абе, Здравков, каква липса на позиция за скъсване с комунистическото минало!? За да я имаш трябва първо да си здраво във властта! А, ако я обявиш предварително, няма да помиришеш власт! Та нали във всички партии са производните на БКП, тези, които трябва да бъдат изгонени от политиката и властта!
  • 142 Професор

    13 3 Отговор

    До коментар #139 от "Заварчик":

    Какво значение има откъде пишеш? Прочете ли какво ти казах? Разбра ли го? Каза ли нещо адекватно по тези въпроси? Или посланието ти беше -- "вие, професорите, сте подкупни тъпанари, аз не разбирам нищо от това какво ми говорите, но съм заварчик и такива като мен се търсят, а такива като вас -- под път и над път и с лопата да ги ринеш". Аз ти обяснявам как стоят нещата. Девизът ми е като този на българските читалища от Възраждането: "Помогни ми да те възвися". Не ми помагаш, така че -- бон шанс, и ай с-к-т-р.
  • 143 Професор

    14 4 Отговор

    До коментар #140 от "Заварчик":

    и за мене не се кахъри. И аз със сигурност ще си наема. Даже и тебе мога да наема, ако искам, само че не бих те наел да ми заваряваш нищо. Бих те наел само да седиш и да се кокориш наоколо.
  • 144 Иван4о

    8 5 Отговор

    До коментар #51 от "Фатмак на БУНИЩЕТО":

    Моля, каква е разликата м/у агент ДС и член на БКП - освен че членът контактува с парт.секретаря той - в МВР, а агента - на офицер от ДС - служба ха МВР. Всичко под шапката на БКП. Всички такива са "от един дол дренки - тоталитаризъм/комунузъм.
  • 145 ЛИЛИ

    9 9 Отговор
    Тиква, Сер-гей, Лупи, Гоце, Симеон-комарджията, Фернандел от Пловдив, президентът Чехльо, Драгалевския командир, разпределителя на порциите и десетки боклуци от статуквото са основата на просперираща България.
    Опомнете се български юнаци и по подходящ начин да изринем боклука завинаги!
    Българинът заслужава по-добра съдба!
    Не вие сте дебили, а горе цитираните!!!
  • 146 JEFF

    8 18 Отговор
    ПП и ген. Радев ! Браво на Кирил Петков и Асен Василев ! Смели, умни и достойни българи!
  • 147 Продължаваме ПРОМЯНАТА София

    4 18 Отговор
    То е ясно, че сме първи ! По важно е кой ще е
    втори Д Б или ИТН! Четвъри са ИБГНИ!
    Другите са пълни боклуци!

    Коментиран от #223

  • 148 Току що си хвърлих членската книжка

    7 16 Отговор
    от ГЕРБ и мисля да гласувам за Кирил Петков.
    Поне малко да изтрия срама. 12 години!
    Простете ми!

    Коментиран от #152

  • 149 5ков

    13 2 Отговор
    То голямо хвалене на доказан мошенник и не става въпрос за някакво си гражданство. Совите не са това , което са

    Коментиран от #150

  • 150 Професор

    14 4 Отговор

    До коментар #149 от "5ков":

    В България се наблюдава един много интересен процес на трансформация на корупцията от източна (тоест, грубовато-силовашка) към западна (тоест, подло-рафинирана). Бате ви Бойко се опита да я трансформира ВЪТРЕШНО -- започна като грубоват силовак, но понечи да стане рафиниран подлец, като си запази властта и овладее законовите лостове (съдебна система, главен прокурор). Издъни тъпо поради хедонизъм, софраджийство и дрънкане на глупости (типични грубовато-силовашки маниери) без да се съобразява с новите технологии, които го регистрираха като безпардонна мутра. Затова ще си ходи, НО -- идва ви рафинираната западна корупция. Тя не може да понася източната, понеже директно й пречи. Ще иска да овладее съдебната система и прокуратурата за себе си. Ще го направи мазно, ще назначи западни възпитаници за да го направи, и ще ви изтиска с усмивка като лимончета, оставяйки ви доволни от изтискването. При това изтискване, ще си загубите националната държава. Накратко, това ви предстои.
  • 151 Sion

    17 3 Отговор
    Честно, не съм чел по-тъпо нещо!!! Факт единствено е, че за да стане министър шанаджията умишлено погази конституцията и че единственото, което направи е да уреди познати и приятели на държавна хранилка..Що никой не пита кво стана с договора за стотици хиляди на Лена Бориславова, която сега е кандидат депутат от партията на КирчУ Измамника?!
  • 152 Професор

    17 3 Отговор

    До коментар #148 от "Току що си хвърлих членската книжка":

    А на Линда, дето си е татуирала на Кирчо оная р-бота между ц-ц-те, заедно с една пеперудка отляво, кой ще й мие срама?

    Коментиран от #167

  • 153 Фатмак на БУНИЩЕТО

    20 2 Отговор
    Фактите около един измамник. Кой поема отговорност за неговото включване в политиката? Господарят на лицевите опори пак нощо не знае (каква изненада)...
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Предпоследния Софиянец

    9 2 Отговор
    Така е, по успешен е даже от Стефан Стамболов! СПЕЦПРОКУРАТУРА-ДАРЖАВНА ИЗМЯНА(ТУК НЕ ТРЯБВАТ И ДОКАЗАТЕЛСТВА,ИМАЛ ЛИ Е ПРАВО НЕ,ПОЛЗВАЛ ЛИ Е ДА)-ОСЪДЕН от СПАСИТЕЛ -ПРЕДАТЕЛ
  • 157 Бай Ставри

    14 4 Отговор
    След две седмици Кирчо ще ми пристане. Ще го кътам и ще го пазя само за себе си. Млад, красив, почтен . . . е не много, ама . . .
  • 158 просто човек

    10 1 Отговор
    Много апологетика! Явно имат нужда от медийна подкрепа защото народа не им вярва. Пари похарчени напразно ...
  • 159 ПП СОРОС

    13 3 Отговор
    Слугите на САЩ, нямат място в управлението на България.
    Зеленият Нацизъм на Радев Петков и Василев е недопустим.
    Готвят задължителна ваксинация, джендър обучение, подаряване на ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА САЩ-отново Устингхаус, затова Херото се облизваше като гладна кокошка в Белене, да пресмята комисионните.
    Това значи НЕПОСИЛНИ ЦЕНИ ЗА ТОК, както ТЕЦ1 и 2 на КОСТОВ САЩ.Когато ТЕЦ2 беше 78 лева мегават, САЩ ТЕЦ 1 е 3 БЯХА 320 МЕГАВАТ, и иплащахме ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ. само за една ГОДИНА сме платили над МИЛИАРД вредни емисии.
    А за оборудването е платил БГ народ БЕЛЕНЕ, което Устинг-една новоизлюпена, без опит САЩ компания ще приватизира, а цените ще са БЕЗОБРАЗНИ. Белене трябва да е ИЗЦЯЛО ДЪРЖАВНА-иначе няма смисъл от нея, както и Козлодуй.
    ПП-приднаване Македония.
    ПП-унищожаване ядрена енергетика и ТЕЦ2-76% от енергетиката на България.
    ПП-затриване на лев.
    ПП признаване Македония.
    Петков и Василев са ЗЛО за България, ще обслужват ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, а сметката ще я плащат Българите.
  • 160 никой

    8 1 Отговор
    Без ловен билет, без шофьорска книшка и
    ловец съм и шофьор съм..........
  • 161 Владо.Ленин

    6 2 Отговор
    Подлоги.Само СуперРумениге.Почтенни подлоги.
  • 162 Илон

    5 10 Отговор
    За казуса на Кирил Петков КС реши поръчково, защото няма как да каже, че към 13 май, когато той е заел длъжността министър е имал двойно гражданство без да вземе предвид Канадското законодателство. А КС НЕ може да го вземе предвид, защото нямаме Ратифицирано споразумение с Канада и следва да се позовава само и единствено на Конституцията на РБ. Братинята Велчев и останалите ГЕРБ калинки от съда се престараха и побързаха да омаскаряват. Герджиков е прав
  • 163 Пълен смех

    12 3 Отговор
    Точно от напъните на такива поръчкови и добре заплатени журналисти като Здравков се разбира, че ФАКТИТЕ за Кирил Петков , че е най-успешния министър на икономиката/как го разбра Здравков този ФАКТ , че Кирил Петков като министър само за 2 месеца е бил най-успешният министър на икономиката в последните около 70-75 години не е ясно...?!?!!??/ са точно толкова верни, Колкото и "ФАКТИТЕ" с охулването на Бойко Борисов, че е най големия крадец ограбил народа и откраднал милиарди за да ги сложи в джоба си...?!?!!!
  • 164 ЦарВул

    9 5 Отговор
    МОЖЕ ВСЯКАКЪВ ДА Е ,НО НАЙ ВЕЧЕ Е ЛЪЖЕЦ ОТ КЛАСА И СИ Е ЗА ПАНДЕЛАТА,КЪДЕТО ГО ЧАКАТ С НЕТЭЪРПЕНИЕ БРАТЯТА РОМИ!!!

    Коментиран от #180

  • 165 Гената

    4 12 Отговор

    До коментар #3 от "Николай":

    Да сравняваш "престъплението" на Киро Харварда с чутовните мискинлъци на Бою Тиквата е все едно да сравняваш този, който ще ти зашие два яки шамара с един сериен убиец !
  • 166 Нане

    6 8 Отговор
    Крадливите политици в затвора! Не на еврото! Вън от ЕС!
  • 167 Пешо

    5 7 Отговор

    До коментар #152 от "Професор":

    Професоре, судоволствие бих поканил ББ да ти го наука с 200!

    Коментиран от #216

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 ТКП

    10 5 Отговор
    Браво на ФАКТИ!
    Не спят!
    Вече сме на 110 място по свобода на словото!
  • 171 Тошо

    7 12 Отговор
    Приканвам всички изроди-престъпници да започнат да треперят:
    КИРЧО ИДВА СЛЕД 12 ДНИ !!

    Коментиран от #226

  • 172 вида

    7 3 Отговор
    Имам въпрос по отношение казуса с декларацията за отказ от канадско гражданство - има ли вариант след като си декларирал, че се отказваш от дадено гражданство да не ти разрешат отказ и да си останеш такъв гражданин въпреки искането си?

    Коментиран от #224

  • 173 Кирчо Лъжеца

    22 6 Отговор
    Колкото и да се напъва тролската армада на Канадеца и Кокорчо,всички разбрахме фактите за Кирчо.А те са,че е патологичен лъжец.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 ПРИШЪЛЕЦ

    5 12 Отговор
    Аз лично , бих гласувал за "канадски " професионалист , от колкото за мутра изпълзяла от зайчарника - факт!!!
  • 176 Допълвам

    5 8 Отговор
    Завист срещу можещия и страх да не успее в Тиквостан окупиран от Чекмедже бандита и прасчо , прасчо от мъка се стопи ...!!!!!

    Коментиран от #179

  • 177 Свен

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Тиквуня,колкото и да":

    Абе много ти харесва бай Ставри.. Колко пъти си му бил булка??
  • 178 Свен

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "Само Радев":

    Победа за ПП през крив макарон! Лапни - шарани като теб за жалост още съществуват!
  • 179 Свен

    8 3 Отговор

    До коментар #176 от "Допълвам":

    Докажи чекмедже в Прокуратурата с факти и доказателства бе неграмотник!?
  • 180 Ром пандиз

    7 1 Отговор

    До коментар #164 от "ЦарВул":

    Бате пращайте го този ,чи много карсив,леко ши отива
  • 181 Чичо Пешо

    12 3 Отговор
    Факт е, че това е поредният фалшив герой на задкулисието. А че хора като Ог. Герджиков, адвокат Марковски, авторът на статията и други подобни лица се излагат, като публично защитават подобни фалшивикати, не е проблем на обществото. Обществен проблем е , че допускаме доказани мошеници да ни манипулират със сладки приказки. Явно не сме дорасли като общество.

    Коментиран от #195

  • 182 Томчо Биковски

    6 8 Отговор
    "Бoриcoв нe e диктaтoр. Тoй e кaрикaтурa нa диктaтoр. Втoрoтo нe e пo-мaлкo врeднo oт първoтo. Тoзи чoвeк дoтoлкoвa cи e пoвярвaл, чe e зaбрaвил кoй e и oт къдe идвa. Пo-лoшoтo e, чe cякaш и ниe зaпoчвaмe дa зaбрaвямe…Oбeщaвaм ви, чe щe нaпрaвя кaквoтo зaвиcи oт мeн Бoйкo Бoриcoв, никoгa пoвeчe дa нe ceднe в крecлoтo нa миниcтър-прeдceдaтeля“.
    „Бoриcoв нямa изхoд – или oщe eдин мaндaт прeмиeр, или дa бъдe cилнo рaзcлeдвaн. Имa шaнc тoй дa бъдe първият прeмиeр, кoйтo щe лeжи в зaтвoрa. Пo чecтeн път нямa кaк ГEРБ дa cпeчeлят втoри мaндaт. Aкo тoвa ce пoлучи, тo избoрът щe бъдe c фaлшификaция, a тoвa щe дoвeдe дo eднa cъщинcкa рeвoлюция", кaзa тoгaвa днeшният прaвoвeрeн рупoр нa миниcтър-прeдceдaтeля- Томчо Биков
    В тази връзка: Моля, Кириле, помогни на Т.Биков
  • 183 Свен

    9 3 Отговор

    До коментар #103 от "Смирна":

    Абсолютно си права! Няма ли най - после да сложат червена точка с надпис " Платена статия"!
  • 184 Спите ли

    11 3 Отговор
    Къде са фактите? Щом е спрял милиони те къде са? Моля покажете ги, че да станат факт, иначе си е просто оня дето го фали. Министъра на икономиката не му ли беше друга работата? Факт министъра на икономиката има 38 задачи /чл.5/. За най-успешният очаквам поне по 10 отлично свършени задачи по всяка точка. Къде са фактите?

    Коментиран от #186, #189

  • 185 Спите ли

    12 2 Отговор
    Сигнал. До Факти.бг До ЦИК. Във статията си " Публикувано във факти.бг: ФАКТИТЕ за и около личността на Кирил Петков"която по същество е хиперболизирана и дълбоко невярна, което я прави политическа и заради субекта й предизборна, авторът Петър Здравков не е включил задължителното по закон текст "Купуването и продаването на гласове е престъпление"
  • 186 Грую

    12 3 Отговор

    До коментар #184 от "Спите ли":

    Е па нема факти, но прякорите им говорят красноречиво: Киро байдъна и Асенчо сороса! В тоя случай фактите са излишни!
  • 187 даадаада

    3 5 Отговор
    Вие па и на антел паднал от небето кусур ще намелите... то и за туй сме цъфнали и вързали и накрая ибирате някой башш..@ и после олеле ко стана?!!

    Коментиран от #227

  • 188 Кокорчо

    18 3 Отговор
    Твърдението, че К. Петков е на-успешния икономически министър в последните 70-75 г е лишено от всякакви основания и си е обикновен плонж пред един евентуален Премиер. Защо не е вярно:
    1. Колко е успешен един министър се вижда от резултатите на икономиката в дългосрочен план, а не в това да затвориш или пренасочиш едни парични потоци. Аз пък твърдя, че Дянков е много по-успешен, защото спаси икономиката ни при световната икономическа криза, която потопи редица по-мощни икономики.
    2. По въпроса за инвестициите може да се спори. За да се твърди такова нещо, те трябва да се изброят с всичките си параметри. Защото това, да дадеш на някакъв албански авер 35 милиона срещу обещание да инвестира след години 140 милиона не е успешна инвестиция.
    3. КС изобщо не показва двойни стандарти в случая, потвърждавайки, че Петков е нарушил Конституцията като е станал министър чрез лъжлива декларация.
    4. Когато имаш в листите си 3-ма доносници от ДС и си човек на Радев, който има в инициативния си комитет 27 такива, то е ясно на кои кръгове служиш и чии интереси ще защитаваш. Затова ореола на честен борец срещу корупцията и градител на нова модерна и просперираща България, който автора му слага е абсолютно фалшив.
    Накратко, това е една платена реклама.
    Или както е модерно да се казва ПП. ПП за ПП (Продуктово Позициониране за партията ПП)
  • 189 Кокорчо

    10 3 Отговор

    До коментар #184 от "Спите ли":

    Ти пък сега какви въпроси задаваш.
    Не стига, че тези милиони ги няма, но се сключи нов заем за 500 милиона, а бюджетния излишък намаля с над 350 милиона. Ако приемем, че е спасил един милиард и кусур, то от времето на "най-успешния" момента се губят само някакви си 2 милиарда.
    Не е зле за най-успешния министър от 75г насам!
  • 190 За протокола

    12 9 Отговор
    Много хора не разбират, че в Харвардското бизнес училище учат как да се печелят и правят пари по всевъзможни начини, а не да се прави политика в интерес на народа и държавата.
    Така, че Кирчо Шмекера не е никакъв политик, а просто прави бизнес на гърба на народа използвайки държавата. Надявам се този, който го назначи за главен бизнесмен на държавните ресурси да си понесе наказателната отговорност един ден. И да се сбъдна пожеланието на В. Сидеров Кокорчо да пребивава в килия. Аз се надявам да е съседна на тази на вкаралия го в политиката.
  • 191 дограмата

    6 10 Отговор
    Кире ,набутвай го на шайката на суджуците

    Коментиран от #192, #202, #247

  • 192 Крокодила Гена

    9 0 Отговор

    До коментар #191 от "дограмата":

    Такива като ККирчо го набутват на плебса, а другите са добре при всички управления. Защото ги купуват.
  • 193 ганкиното

    8 6 Отговор
    Имам вече сериозни съмнения, че на авторо нещо му хлопа.
  • 194 Случаен

    8 5 Отговор
    Това е най-големият виц! За два дена! И какво точно е направил?
  • 195 Подкрепям

    8 0 Отговор

    До коментар #181 от "Чичо Пешо":

    Всеки народ си заслужава съдбата!
  • 196 Паисийй

    9 7 Отговор
    и да помнят младите Герб и ДПС са мафия

    Коментиран от #240

  • 197 войводата

    8 7 Отговор
    Вкарай шайката в затвора и кметовете станали милионери при Борисов от общински поръчки еврофондове и далавери
  • 198 Шердан Българов

    8 10 Отговор

    До коментар #1 от "Само Радев":

    Прокопиев Плаща Повече от Пеевски а Киро и Ачо са с особен афинитет към парите ! Които е зайграл с тях все е ИЗГЪРМЯЛ така че не виждам повод за разсъждения от типа на най-успешен министър!
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 татко карло

    13 4 Отговор
    ХАхахаха, ей умрях си от смях, то бива пропаганда, слагачество, но като българското няма такова!
    Само за няколко месеца Кирчо направи това, за което на другите бяха нужни години!!!!??? ЕХАААААА!
    Гоуем си Кире! Има и още ......!? Били потекли инвестиции!?
    Моля? Накрая се оказа, че тези инвестиции се дължат на години преговори и то от страна на мразеният и недолюбван Плевенлиев!
    Може да му викате чехльо, гей и какво ли още не, но човекът си има хубава жена и милиони, както и акъл за разлика от много от вас!
  • 202 татко карло

    4 5 Отговор

    До коментар #191 от "дограмата":

    Точно на теб ще ти го набута Кирето, но не го знаеш!
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 том и джери

    4 6 Отговор
    Гражданството на Петков е много по-важно от златните тухлички в чекмеджето,пачките по 500 Евро,патлака,скъпите ...ви по 5000 лева на сеанс.Златните копчета на асаньора Цецов.Три милиарда индулгенции за самолети с темперни боички .Съдии и прокурори са с фамилия Пеевски.
  • 206 Все пак

    8 3 Отговор
    Малоумника,който е написал тази статия да покаже с факти и цифри ,че тоя е най-успелия министър.Глупаци.
  • 207 Реалист

    8 3 Отговор
    Измамник с една дума!!!
  • 208 681

    5 3 Отговор
    симпатичен измамник
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 гост

    4 0 Отговор
    Когато вкарат половината политици в затвора за поне 10г. всеки, ефективно, тогава ще им повярвам, че са на прав път. Вите румънците, направиха го и сега летят пред нас като развитие, минават през нашата страна да ходят на почивка, а българите ходят ли в тяхната страна, май не. Един лекар в румънско започва с 1200евро стартова заплата, опитен взима до 2х.евро.

    Коментиран от #220

  • 211 Георги v.

    12 4 Отговор
    Нито е млад, нито е симпатичен. Поредния измамник и лъжец, имащ вид на лустросан цигански тарикат.
  • 212 Турчин

    9 4 Отговор
    Щом може да лъже, значи може и да краде. Това мисля аз за Кирчо Канадеца.
  • 213 васик атанасова

    4 2 Отговор
    този е фея
  • 214 ТОЧКАТА

    9 0 Отговор
    Имаме си приказка....За да откраднеш милиони,ТРЯБВА ДА ИЗЛЪЖЕШ МИЛИОНИ!!!!!!!
  • 215 Зайо Байо

    8 1 Отговор
    Оф, ФАКТ е че този материал е предизборна РЕКЛАМА!
  • 216 Професор

    10 2 Отговор

    До коментар #167 от "Пешо":

    Това ще изтрие ли на Линда татуировките?
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 истинко

    6 1 Отговор
    Всички са ДС агенти! Активират ги когато им е удобно - един път Главния прокурор, друг път - съд - от обикновени съдии до конституционни съдии, медии - купени радиа, телевизии, вестници.... Тази държава е много много болна! Истината е че крадците - комунисти и агентите на репресивния им апарат от ДС я доведоха до смъртния й одър! И ако с комунизма можем лесно да се справим, защото е мъртво родена доктрина, то с мръсниците и убийците от ДС не можем да се справим лесно! Те са като вирус - изяждат всичко което могат и убиват приемника! Тук лекарството трябва да бъде вкарано "от вън", защото явно ние не можем да се справим!
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Мислител

    6 3 Отговор

    До коментар #210 от "гост":

    Затова пък Радев взема 12хил.а Деса 2хил. само да се кокорят и ръсят простотии!!!
  • 221 Биби Долапчиев

    3 3 Отговор
    Лъжлив циганин
  • 222 И аз да кажа

    5 3 Отговор

    До коментар #37 от "Ех Стоянчо...?!":

    Ами не взимаше, тиквата- погасяваше- или само за рефинансиране! Външният ни дълг 209-2020 даже малко спадна. А Кирчо лъже на едро- през цялото време, споменавайки Банката за развитие, казва "раздала. .. не знам какви милиони и милиарди" без да доизкаже, че е раздала КРЕДИТИ на такава стойност и получателите си ги изплащат с лихви, от които банката печели и е добре. После се изхвърли за други милиарди, които са два пъти повече от целия портфейл на банката, ама вие рупайте и вервайте как ша ва упрай! Най-най- добрият ... Боже!
  • 223 Пффффф

    3 1 Отговор

    До коментар #147 от "Продължаваме ПРОМЯНАТА София":

    И на колко ракии ги направи тези прогнози?!
  • 224 И аз да кажа

    3 1 Отговор

    До коментар #172 от "вида":

    Разбира се- ако имаш престъпления или дългове като техен гражданин, трябва да се провери и затова процедурата отнема време
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 За протокола

    1 2 Отговор

    До коментар #187 от "даадаада":

    Разбира се!
    Не може свестен ангел да пада!
  • 228 Малее

    4 2 Отговор
    ква обективна статийка, няма що, бравус, кието в канадски долари ли ви плати?
  • 229 Знайш

    0 1 Отговор
    Колко ме интересува...
  • 230 Го4о

    3 2 Отговор
    ФАКТИ, очаквам албански електромобили да "залеят" България, като инвестиция на Кирил Петков!
  • 231 Тошко

    3 1 Отговор
    5ков и фатмаКА са политически прости ТУТКИ!

    Коментиран от #233

  • 232 666

    7 3 Отговор
    Как стана толкова успешен министър на икономиката за толкова кратко време? И то за последните 75 години! Напълно тенденциозна статия.
    Абсолютни глупости.
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 вили

    1 4 Отговор
    КИРЕ ТУРАЙ ГО НА СУДЖУЦИТЕ ИЗ БЪЛГАРИЯ ЯКООО!
  • 235 Вяра

    2 4 Отговор
    Статията Ви е много добра. Но мнението ми относно критиката, че "Продължаваме промяната" не посочват конкретните комунистически служби и личности от посткомунистическото минало не е достатъчно реалистично. Това е фактор с 2 лица. Та те току- що навлязоха в политиката и много е рано да посочват лица, защото те не се страхуват да ги посочат. Обаче в момента те са подложени на жестока критика от политическата мафия. Те ще посочат лицата, за които споменавате, но това ще стане след като сформират правителство. Тогава ще изпълнят предизборната си програма. А там е залегнала борбата с корупционните схеми. Защо Конституционният съд не отне двойното гражданство на Станишев, който имаше руско и бълг.гражданство и Царя,който имаше испанско и българско гражданство и ги остави спокойно да заемат длъжността " Министър председател "
    . Къде бяха тогава Конституционните съдии? Или за тях МОЖЕ , а за Кирил НЕ МОЖЕ.

    Коментиран от #241, #242

  • 236 777

    0 0 Отговор
    Ох, милият глупак какво съчиненяване е изработил...
    Едно голямо и доста потно усилие...
    ТЦ, тц, тц, тц... 🙃
  • 237 Вяра

    1 2 Отговор
    Защо Прокуратурата и Висшият съдебен съвет още не са разгледали делото за убийството на Милен Цветков, а толкова бързо и светкавично се произнесоха по казуса с " двойното гражданство" на Кирил Петков. ?

    Коментиран от #243

  • 238 Вяра

    1 2 Отговор
    Защо Прокуратурата и Висшият съдебен съвет още не са разгледали делото за убийството на Милен Цветков, а толкова бързо и светкавично се произнесоха по казуса с " двойното гражданство" на Кирил Петков. ?
  • 239 Вяра

    1 4 Отговор
    Адмирации за статията на един достоен журналист Петър Здравков. Смел и точен. Конкретен и абсолютно верен, находчив и креативен. Заслужава огромно доверие и признателност.

    Коментиран от #244

  • 240 Ист.

    2 0 Отговор

    До коментар #196 от "Паисийй":

    А най големите от мафията са БСП и техния президент РАДЕВ
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Професор

    9 0 Отговор

    До коментар #235 от "Вяра":

    Нито Станишев е бил съветски гражданин когато е ставал депутат или министър, нито Царят е бил испански гражданин. Защо трябва да ЛЪЖЕТЕ по този безпардонен начин?
  • 243 Предпоследния Софиянец

    1 0 Отговор

    До коментар #237 от "Вяра":

    Напротив разгледано е,но се отлага постоянно!!! Защо!!!!!Случая с Милен Цветков е убийство (лека му пръст),в наказателни дела има много начини да протакаш и отлагаш делата,като напр.: подсъдимия болен,свидетеля отишъл в чужбина пък бил важен,експерт не се явил че има друго дело,адвоката имал разтройство и един куп други извинения,който отлагат делата и то не с ден два,понякога и с 6-7месеца,защото такива дела имат давност и адвокатите правят всякакви пируети да я минат,за да оневинят клиента им по давност,и за това става бавно!!!!!!!В случая на Кирчо бързо и светкавично( колко да е бързо и светкавично, 2-3 месеца) Решението е бързо,защото този съд не се занимава с обвинения, изслушвания, свидетели и т.н.,НЕ издава присъди,той просто казва нарушена ли е Конституцията или не! И ако има нарушение органа по компетентност обвинява и се стига до съд,които издава присъда!Което в случая на Кирчо предстой!
  • 244 9809

    1 1 Отговор

    До коментар #239 от "Вяра":

    Това е майтап, нали? Ха, ха, ха, ха... 😂
  • 245 8856

    3 0 Отговор
    Някой може ли да каже, на какво е К. Петков, на бяло? Тази несекваща усмивка и възторженост, той не слиза от педалите на мечтата си да яхне тукашното стадо!Неуморим клоун, циркът е пълен! Но скоро, ще се реве, яко ще се реве!
  • 246 Мислител

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Стефан Петров":

    Нямаме паметник на ЛИНКЪЛН "ОСВОБОДИТЕЛ НИТО ПАМЕТНИК НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ В всеки наш град а А НА" УШАНКИТЕ "ИМА, ФАКТ!!!
    САМО РУСКИТЕ ДОНОСНИЦИ ТАЧАТ 9СЕПТЕМВРИ ДЕНЯ ВЪВ КОЙТО БЪЛГАРИЯ СТАНА СЪВЕЦКА КОЛОНИЯ!!!
  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 ЧОБАНИН

    3 1 Отговор
    МИЛЕН ВЕЛЧЕВ НАЙ УСПЕШНИЯТ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР ДАЖЕ НАГРАДА ПОЛУЧИ /ПОМНИШ ЛИ БЕ МИСИР/ПОДАРИ ЕДНИ БЪЛГАРСКИ ПАРИ НА ЗАПАДНИТЕ БАНКИ И ГО НАГРАДИХА АМИ КУНЕВА ДА НЕ РАБОТИ СЛУЧАЙНО В ЧИСТОТАТА
  • 249 Предпоследния Софиянец

    0 0 Отговор
    Кирчо я смени посрещачите,че в 5- ти град те посрещат едни и същи хора😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 250 вертеп

    0 0 Отговор
    ДА БЕ!ДА!АМА ОТЗАД НАПРЕД!!А ИНАЧЕ ПО ЛЪЖИТЕ ТВЪРДО ДЪРЖИ ПЪРВОТО МЯСТО С НАД 99.00 ПРОЦЕНТА ОДОБРЕНИЕ ОТ НАРОДЕЦА НИ ИЛИ "ХАЙДЕ"ОТ ОНЕА С ГАЙДИТЕ"!!!!!
  • 251 Виктор браво

    0 0 Отговор
    ОТВРАЩЕНИЕ КЪМ КИРИЛ,АКО ГО ВИДИМ С ЧЕККМЕДЖЕТА И КУФАРИ С МИЛИОНИ.С 1/2 КГ.ЗЛАТО НА КЮЛЧЕТА.
    ДА МОДИ СИЛИКОНОВИ КАКИЧКИ В РЕЗИДЕНЦИЯ БОЯНА,НА КОИТО ,,ГРАДУСА,,ИМ ПЛАЩА УСЛУГИТЕ.И АКО И ТОЙ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ,,ДОН,,
  • 252 Стойчо Пенев

    0 0 Отговор
    Такава журобадженащина като тази на правителството на Кирил Петков и по времето на соца, не е имало.От тук нататък ще берем плодовете на бездарното управление на този лъжлъо с фалшива харвардска диплома. Те,бедите вече започнаха.Всеки ден ще следва нова серия. докато на народа не му писне и помете цялата шайка от негодници заедно с Кирил Петков, с радев и всички ченгета от президентството
  • 253 БГ Истина

    1 0 Отговор
    Най успешният министър на коя икономика. Икономика която вече не може да функционира от безбожно високите цени на тока, горивата, и газа. Всички виждаме колко е успешен този продажник. Той 25г. е бил някъде в странство и видиш ли много му домиляло за Българската икономика. Ако продължава в същият дух не икономика а държава няма да остане. Милиарди заеми кой ще ги връща тези двамата платени послушници ли?!