Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 20:06 6 775 75

Радев и Борисов имат най-малка вина, че БСП вече е просто партийка

  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • оставка

Корнелия Нинова утвърди БСП като присъдружна организация на ГЕРБ и ДПС, а в същото време направи партията по-ретроградна, отколкото я получи от Михаил Миков

Радев и Борисов имат най-малка вина, че БСП вече е просто партийка - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не че случващото се в Българската социалистическа партия е от национално значение и трябва да му се придава извънредна важност, но зараждащите се симпатии към "откровената Нинова", към "боркинята с олигарсите Нинова", трябва да бъдат поохладени с истината за случилото се на БСП.

Когато Корнелия Нинова пое лидерството в БСП от Михаил Миков, партията беше едно посмешище и вече загубила много електорат. Основно заради председателя Миков, който бе завещал на Нинова един микс от соцносталгия и и плах либерален поглед оставен от времето на Сергей Станишев като председател на социалистическата партия.

Основните опорни точки за "дружба с Русия, за строеж на "Белене" и висок бюджетен дефицит" бяха в ход по времето на Станишев и Миков. Имаше си ги и агентите на комунистическата Държавна сигурност в редиците на БСП и листите на социалистите за ред парламентарни избори, включително и за последните. И то Българската социалистическа партия почти винаги е първенец по този показател. Заради това и тя няма как да има каквито и да е претенции, че може да е носител на позитивна промяна в България.

Корнелия Нинова не промени нищо от това. Напротив! Тя изрече думите: "Демокрацията ни отне много", тя искаше отмяна на прословутите "санкции срещу Русия", които всъщност не са срещу Руската федерация, а срещу близкото обкръжение на Путин, тя се застъпваше за корупционния проект "Белене" в един глас със съпартийците си и тя, докато не се скарат за нещо, имаше нелоши отношения с руския гражданин Георги Гергов.

Нещо повече, БСП на Нинова се противопостави на Истанбулската конвенция, която бе изкарана документ едва ли не писан от Сатаната, който иска да поквари българския народ. Всички нормални хора се сещат чия дълга ръка е зад тази пропаганда, в която БСП се включи с охота, мислейки си, че ще извлече страхотни дивиденти.

А! Щях да забравя. Социалистическата ни партия и парламентарната ѝ група в 44-ия Парламент, начело с Корнелия Нинова, по никакъв начин не се противопостави на реализацията на загробващия България проект Руско-турски поток.

Същата парламентарна група изпрати своя квота членове на ВСС, които избраха Иван Гешев за главен прокурор. Същата парламентарна група, макар и не в цялост, помогна в избирането на Сотир Цацаров за председател на КПКОНПИ.

С оглед на всичко това, а вероятно и нещо бива пропускано, защото за 4-5 години се случиха множество неща, трябва да постановим, че Корнелия Нинова утвърди БСП като присъдружна организация на ГЕРБ и ДПС, а в същото време направи партията по-ретроградна, отколкото я получи от Михаил Миков.

И когато на политическия пазар се появиха нови партии като "Има такъв народ" и "Продължаваме промяната", съвсем логично е гласоподавателите на БСП в млада и средна възраст да се преориентират към тях с оглед практическите действия и бездействия на доскорошния им избор.

Тоест няма никаква изненада в това, че българските социалисти в този им ултраконсерватиен вид и в съглашателство с ГЕРБ и ДПС, получават доверието на под 300 000 човека.

А кой е виновен за това? Разбира се, че председателят на Българската социалистическа партия.

Корнелия Нинова имаше и времето, и възможността да отправи БСП по нов, модерен път - без руска опека, соцносталгия, ченгета от ДС и ретроградност, с всичките рискове по този процес. Тя не го направи, а в същото време не бе и достатъчно радикална в ретроградността, за да привлече гласуващите за шовинистични и нацистки партии, и резултатът е налице. БСП вече е една малка партийка, Нинова си тръгва, като за това, дори и да имат принос, най-малка вина имат Румен Радев и Бойко Борисов, които вчера председателката на социалистите спомена.

И всъщност, който и да наследи Корнелия Нинова на председателското място в Българската социалистическа партия, ако не сложи край на негативните традиции в партията, на захласването по ретроградни политики и антиполитки и на съглашателството с ГЕРБ и ДПС по различни теми, на следващите избори БСП ще продължи естествения регресивен път и ще получи под 200 000 гласа. А на по-следващите, продължавайки досегашната линия, може би дори няма да влезе в Народното събрание.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на Герб

    23 121 Отговор
    Герб за 10 години построи 4000 завода,1400 училища,345 болници,и 3000 км магистрали и минималната заплата вече е 1600 лева

    Коментиран от #14, #22

  • 2 БСП🌹

    73 32 Отговор
    БСП Е ФЕНИКС ЩЕ НАДЖИВЯ ВСИЧКИ СЕДЕСАРСКИ ПАРТИЙКИ И ЕДНОДНЕВКИТЕ ПП, ИТН, ДБ ще надживее ти не се притеснявай!
  • 3 СДС

    44 66 Отговор
    БКП=БСП=МИЗЕРИЯ И ГЛАД
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Вампир

    70 49 Отговор
    Г-жо Нинова,
    Не Ви е виновен нито г-н Радев, нито "БАНКЯНСКИЯ МБАПЕ".
    Истината е, че с поведението си Вие ГЕНЕРИРАТЕ ОМРАЗА и отблъсквате нормалните хора!!!
  • 6 Грульо

    53 5 Отговор
    Две години плашат електората на БСП с ковит, и не смят да ходят на социални събития. Затва им падна толоз резултата, не е само зарди биологични причини. :D

    Коментиран от #28

  • 7 Психиатъра

    22 10 Отговор
    Видите ли го такова в главата знайте, че не читаво и редовно кубенце Грозната Бети!
  • 8 Нинова

    23 36 Отговор
    Съсипа Бсп , направи я партийка , на другите избори извън парламента
  • 9 Толкова много

    68 9 Отговор
    Клевети лъжи и извъртания на едно място трудно мога да се намерят. Каквато и да е Корнелия най-малкото само заради мандатността която тя въведе заслужава някакво уважение. Не че самата тя няма много кусури Но въпреки това такава злобна статийка просто не заслужава
  • 10 Комуниста

    18 6 Отговор
    Гласа на ДПСто ФАКТИ Turkey
  • 11 Панов

    41 23 Отговор
    Партията беше атакувана и от герб и от Радев.По опасен се оказа предателят.
  • 12 пациент

    38 5 Отговор
    ако резултатите на бсп са на "партийка", тия, с които бозаете от едно място, ги няма от времето на ваню църния, драги петърчо!
  • 13 Антифен на ГЕРБ

    34 36 Отговор
    Герб за 10 години построи 4000 завода,1400 училища,345 болници,и 3000 км магистрали и минималната заплата вече е 1600 лева
    ПРИ ГЕРБ 600 НАСЕЛЕНИ МЕСТА БЯХА ЗАЛИЧЕНИ ОТ КАРТАТА. ДВА МИЛИОНА ДУШИ ИЗБЯГАХА ОТ СТРАНАТА ДА ТЪРСЯТ ХЛЯБ И ПРЕПИТАНИЕ НАВЪН. МИЛИАРДИ БЯХА ОКРАДЕНИ ОТ ПРИБЛИЖЕНИ НА ТИКВАТА

    Коментиран от #17, #18

  • 14 Магарето

    44 6 Отговор

    До коментар #1 от "Фен на Герб":

    Бибитко каза 500 хиляди км. магистрали?

    Коментиран от #19

  • 15 наблюдател

    43 9 Отговор
    атаките срещу нинова от всички страни са заради позицията ѝ по редица важни за територията въпроси - стамбулска конвенция, присъствие на "партньорски" аскер и пр.
    80-те процента ще го разберат, когато стане късно. ако вече не е.
  • 16 истина е

    31 8 Отговор
    В БСП имаше много вождове и малко индианци
  • 17 Е то бивало лъжи бива

    47 6 Отговор

    До коментар #13 от "Антифен на ГЕРБ":

    Ама толкова не бива. Ние сме ходили на училище и знаем че 4000 завода построени от ГЕРБ прави по завод и половина на ден. Истината е че няма нито един завод построен а тук-там се появява по някоя работилница или празно Хале на които тиквата казва че са заводи
  • 18 гошо

    27 3 Отговор

    До коментар #13 от "Антифен на ГЕРБ":

    при тия 1600 льеа, ти по-добре кажи колко струва един самун хляб, кило сирене, кило кашкавал...
    другите ти дивотии - без коментар.
  • 19 Бибитко

    31 4 Отговор

    До коментар #14 от "Магарето":

    Докара в Перник 3000 кубически метра вода в секунда. Добре че не е вярно защото цяла България щеше да превърне в море за една година
  • 20 ха ха ха

    32 12 Отговор
    П росто П артийка са ония краварските подлоги, кирчо и кокорчо... БСП ще се оправи без проблем, след като простаците си платят цената за глупостта да гласуват за парашутисти 😉
  • 21 ПЛЕШИВА GN.IDA

    30 10 Отговор
    Не се радвай паразит БСП я има и ще я има докато България я има!
  • 22 ПАРДОН

    31 17 Отговор

    До коментар #1 от "Фен на Герб":

    ГЕРБ ВСЯКА ГОДИНА ОТКРАДНА ПО 9 МИЛИАРДА ОТ ХАЗНАТА, ТАЗИ ЦИФРА Е НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ РАЗСЛЕДВАЩИ ИНСТИТУЦИИ, СЛУЖ. ПРАВИТЕЛСТВО СЪЩО ГО ДОКАЗА С ДОКУМЕНТИ.

    Коментиран от #24, #38

  • 23 P1amen

    21 22 Отговор
    Точно властовите мании на Радев сринаха БСП.
    За Борисов БСП бяха безкрайно удобни.Подаваха си топката не нарушаваха добрия тон.Правеха абстрактни критики,нищо конкретно за да не включва прокуратурата.Радев е мръсник лешпер от армията.
    Само Анастас може сега да ни оттърве от него.
  • 24 КОНТРАТА

    15 8 Отговор

    До коментар #22 от "ПАРДОН":

    Никой няма да ги раследва Боко носи сакове с пачки в Брюксел не разбра ли!

    Коментиран от #37

  • 25 Оня

    11 25 Отговор
    Трябваше Корнела да остане още няколко годинки. Така столетницата щеше по-бързо да отиде в небитието. Не , че и сега не е тръгнала натам със страшна сила :)
  • 26 пълни глупости

    25 16 Отговор
    Ей сега ще видиш за кой ще гласуваме в Неделя - който гроб копае, в него пада... и без тва няма значение кой ще е президента!

    Радев го избрахме заради плювналиеф, този път обаче него го няма!
  • 27 proi4o

    5 18 Отговор
    Тoecт нямa никaквa изнeнaдa в тoвa, чe бългaрcкитe coциaлиcти в тoзи им ултрaкoнceрвaтиeн вид и в cъглaшaтeлcтвo c ГEРБ и ДПC, пoлучaвaт дoвeриeтo нa пoд 300 000 чoвeкa.



    A кoй e винoвeн зa тoвa? Рaзбирa ce, чe прeдceдaтeлят нa Бългaрcкaтa coциaлиcтичecкa пaртия......1953; 1956 ...1989...2021 ! :)))))))
  • 28 asd

    17 1 Отговор

    До коментар #6 от "Грульо":

    Ама Пешо каза, че не било вярно! Виж само къв експертен вид има с тези очила, как да не му се довериш на преценката! Бойко е невинен, Костов и той!
  • 29 розово

    25 4 Отговор
    Партията начело с Нинова нямаше куфарчета и тези които бяха свикнали с тези куфарчета започнаха да си ги набавят от другаде.Седна дума всяка партия лишена от властта е очаква съдбата на БСП.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Сатана

    31 6 Отговор
    Със Соросоиден пламък Петърчо громи врага от първа линия.Слабо,Петъре,никаква проницателност.Нинова заведе неблагодарника Радев на Дондуков 2 .Това не бива да се забравя!
  • 32 Разбира се,че

    12 10 Отговор
    Борисов е виновен.Той разцепи вътре партията и той подкокороса Нинова да му стане слуга
  • 33 БСП АКТИВИСТИ

    26 5 Отговор
    НИНОВА ЩЕ РАЗМАЖЕ ВИНОВНИТЕ ДЖЕНДЪРИ И БСП ПАК ЩЕ Е N1.

    Коментиран от #62

  • 34 ФАКТ

    6 12 Отговор
    ..БСП СИ ИМА ПАРТИЯ..ПОРЕДНАТА СЪЗДАДЕНА ИМЕННО ОТ БСП..КАЗВАТ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА..ДО КОЛКОТО ЗНАМ РАДЕВ ГО ИЗДИГНА БСП..РАДЕВ НАПРАВИ ПЕТКОВ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА..СЕГА ПЕТКОВ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ..АЙДЕ СЕГА ВСЕКИ ДА СЛЕДВА ПРОСТИЧКАТА ЛОГИКА..НА КОГО Е ПАРТИЯТА "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА"..??,,,Е КАКТО ВИЖДАТЕ ВЪРТИМ СУЧЕМ ВЪРТИМ СУЧЕМ..И НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ ПАК БСП НИ УПРАВЛЯВА..Е ДА СЕ НАДЯВАМЕ ТОЗИ ПЪТ..ДА НЕ ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА..ЗАЩОТО ТОВА ВЕЧЕ НАИСТИНА ЩЕ Е БРУТАЛНО ....ТАКА ЧЕ АКО НЯКОЙ ТУК СИ МИСЛИ ЧЕ БСП Е ПАРТИЙКА..АМИ НЕ НЕ ПАРТИЙКА ТЯ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ..ПРОСТО ПОД ДРУГО ИМЕ..И С ДРУГИ ХОРА..СЕГА ВСИЧКО ЩЕ ЗАВИСИ ОТ НЕЯ..И ТЯ ЩЕ КОНТРОЛИРА НЕЩАТА..КАКТО КАЗАХ..НЯМА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ КОЯТО ДА НИ Е УПРАВЛЯВАЛА ДО СЕГА..И ДА НЕ Е БИЛА СЪЗДАДЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ..ТАКАВА ПАРТИЯ НЯМА НЯМА И ДА ИМА...МИСЛИТЕ СИ ЧЕ СТЕ ЗАПОЧНАЛИ ПРОМЯНА..:)ХА СЕГА ДЕ.... И КАКВА Е ТОЧНО ПРОМЯНАТА..ЧЕ БСП ОТНОВО Е В ВЛАСТТА..?????...Е-АТИ И ПРОМЯНАТА Е-АТИ И ЧУДОТО..:)ПРОМЯНА НЯМА..ИМА САМО НОВИ ЛИЦА...НИЩО ДРУГО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО..НО НЕКА НАРОДА СИ МИСЛИ ЧЕ ИМА НЕЩО ПРОМЕНЕНО..:)
  • 35 Трябва

    26 2 Отговор
    Трябва да злорадствам,защото от години не харесвам БСП,но е истина,че Нинова се бореше "мъжки" и отстояваше имиджа на партията Сега и на нея й скроиха шапката,защото им трябват послушни наши момчета.Факт е обаче,че тя подкрепи машинното гласуване и всички възрастни хора,колкото и да ги обучават,не се справиха.Свекърва ми е бивша учителка и е на 85 години и ми каза,че въпреки подсказването,се объркала.А възрастните хора,от носталгия,са голяма част от симпатизантите.А и колкото и да отричат,ПП е президентска партия,която дръпна много гласове Явно така е планирано,но жалко
  • 36 ПЕТЪРЧО УМЕН

    11 5 Отговор
    ПЕТЪРЧО БОРИСОВ НЕ ДЪЛЖИ НИЩО НА БСП ОБРАТНО БСП Е ДЛЪЖНИК НА БОРИСОВ ЧЕ ОСТАВИ ПЪПЕША БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ ПАДЕВ ПЪПЕША ДЪЛЖИ НА БСП ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ КАРИЕРА НА 110 % И И Е ДЛЪЖНИК НО МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ТОВА НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЗА НАЦИОНАЛЕН РАЗЕДИНИТЕЛ И ЛЪЖЕЦ
  • 37 Тиквоний не носи сакове с пачки в

    3 6 Отговор

    До коментар #24 от "КОНТРАТА":

    Брюксел, а ги кешира в Абу Даби при неговия приятел Черепа, защото скоро и той ще забегне от правосъдието натам, че като сменят главния прокурор и няма да има кой да го защитава и ще трябва да бяга. 👽
  • 38 ВЕРНО ЛИ

    7 6 Отговор

    До коментар #22 от "ПАРДОН":

    ПОВЕЧЕ СА А С ДОКУМЕНТИТЕ РАШКОВ СИ ЗАВИВА ДАМАДЖАНИТЕ
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 СОДОМИТ

    8 3 Отговор
    НИНОВА ГЕРДЖИКОВ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ИЗВАДИ СОПАТА ЗА ДА НАЧУКА ФАТМАШКИЯ ПЪПЕШ АМА ТИ МАЙ ЩЕ Е СВЪРШИШ ТАЯ РАБОТА А АКО ПЕНДЕЛЧЕТАТА НЕ НАПРАВЯТ КАБИНЕТ ТО МАЙ ЩЕ Е ГЕРБ ДПС БСП
  • 41 371

    6 11 Отговор
    Нинова не направи нищо за своите гласоподаватели, които вярваха в една идея, но уви бавно , а сега и по-бързо измират от мизерията
    в една бедна мафиотска държава.
    Няма писател да опище тези времена 90-92 г., когато една малка част от партийната върхушка реши да става милионери. Останалите да мрат.
    Нинова от СДС с далаверата Техноимпекс, фаворитка на Костов, каква гавра, мина в БСП под закрилата на червения олигарх Р.Овч. и логично я доведе до разгром.
    Искаще да стане Орбан, но и липсват качества. Твърде неясни са и финансите на БСП и тъмните и сделки, за които дори Станишев бе принуден да я уволни. Другото леке, което мислеще само за пари и власт.
    БСП ще остане в рамките 6/8 % доста време до постепенното и изчезване. Ще дойдат формации като Възраждане и други подобни.
  • 42 МалкоЛогика

    13 1 Отговор
    Най-лошите лъжи са полуистините. Авторът е майстор в тях. Евала!
  • 43 Светльо

    15 4 Отговор
    Миков не може да стъпи на малкия пръст на Нинова. Такова безличие досега щеше да си държи Герговците в партията и да се съюзи с ГЕРБ за общо мафиотско управление на държавата.
  • 44 Светльо

    13 0 Отговор
    От къде изпълзя това безличие Миков. До сега щеше да обедини Герговците с ГЕРБ да управляват държавата. Ама от злоба не успя.
  • 45 БиБи Кинг

    7 5 Отговор
    Мразеф геротефилина изнасили столетницата и им изпи кръвтъ! Киро крадливио и Адамс мъжелюбивио мо помагаа!
  • 46 История

    7 6 Отговор
    Да си припомним фактите. Радев беше представен на широката публика в шоуто на Слави, след едно авиошоу. Пак в същото шоу му беше изградена легендата на бунтар. За кандидат президент беше предложен от агент Гоце, в БСП беше класиран на 6-то място. След един разговор на Нинова и Решетников, Радев стана първи ..... след натиск от Кремъл, Борисов предложи неизбираемата Цачева, подаде оставка и елиминираха Реформаторите .... необезпокоявани фалираха КТБ, платиха старото желязо за Белене, построиха руско-турски поток ... това са фактите, а троловете да си пишат каквото им е спуснато .
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 хъм

    4 8 Отговор
    Пред вид положените усилия излиза , че са некадърни. Всъщност са си виновни самите бесепари барабар с председателката им. Те си сътвориха ритуалното самоубийство с това , че отблъскваха хората , които Простия им поднасяше на тепсия с вътрешната си нестабилност и нескончаеми крамоли с които Нинова не съумя да се справи. Нито да разчупят лепналият им етикет от БКП-еца Борисов , че са " комунисти " , каквото и да означава това , нито да решат въпроса , че партията чиито наследник сами се представяха е свързана с установяване на тоталитарен режим , ред такива.

    Коментиран от #56

  • 49 Анонимен

    7 2 Отговор
    Как Нинова не се е сетила да покани автора на тази статия да напише програмните документи и стратегия на БСП. Сега БСП щеше да управлява страната а Нинова най-малкото премиер.
  • 50 .....

    12 4 Отговор
    Хаха, коментарите под статията са по-съдържателни от нея.
    Авторе, защо се опитвате да оценявате партия на над 100 години и Жена с повече топки от мъж?
  • 51 Примитивно

    8 1 Отговор
    разбиране има автора за това какво значи някой "да оправи" БСП.
  • 52 ТоП

    4 6 Отговор
    наБСП електоратът просто е вече в отвъдното! Понякога как родените през 30 те и 40 те години на миналият век тичаха в ранни зори да подкрепят комунетта, но те си отидоха младите нямат носталгия по комунизма.
  • 53 Ха така

    10 4 Отговор
    Смешници сте.Радев изсмука електората ви,но това не го виждате,а упреквте Нинова.Изчегъртвахте,но и вас Радев изчегърта с кеф,а вие нямате срам да го признаете и още го обичате безкрай
  • 54 БСП не е социалистическа партия

    4 7 Отговор
    Съвършено прав е Господин Здравков! БСП на Корнелия Нинова,е ултранациовалистическа партия,която няма нищо общо с левите прогресивни западни партии,и там е проблема!

    Коментиран от #58

  • 55 Глупости

    12 6 Отговор
    Кой написа тази помия? Когато Бойко управляваше, бяха изпоуволнени всички кадри на БСП в цялата страна, хората на БСП бяха преследвани, избивани, фирмите им ограбени, мачкани, цели семейства бяха избити, маса хора бяха умишлено разболяни, виждах как страдат и именно това промени мнението ми за ББ, намачка и другите партии, бизнесмените им, размазваше всико по пътя си!

    Коментиран от #73

  • 56 ссссссс

    11 3 Отговор

    До коментар #48 от "хъм":

    Бойко, с парите на народа и държавни поръчки, изкупуваше депутати в партиите, включително и в БСП и така ги разбиваше отвътре, така в един момент, Нинова се е оказала сред недоброжелатели, а не сред колеги единомишленици бесепари!
  • 57 Соцагент007

    4 6 Отговор
    За покойниците или хубаво,или нищо.Столетницата се спомина другарки и другари и нищо хубаво не може да кажем за нея.Така че,да запазиме тишина и да предадеме тленните останки на Историята.Амин.

    Коментиран от #59

  • 58 Анонимен

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "БСП не е социалистическа партия":

    Ако не беше споменал западни можеше да ти повярвам.
  • 59 Айде бе

    6 0 Отговор

    До коментар #57 от "Соцагент007":

    , не може да бъде!
    Тези, които се писаха най-големите и върли антикомунисти , забогатяха именно с откраднатото от соца, което бе построено и създадено през социализма, нищо свое не създадоха, един пирон не забиха, само крадяха, не станаха и капиталисти, а крадци на народна пара и държавни поръчки, рекетьори, извършващи паразитиране, ей такива са върлите "антикомунисти" , напапкаха се с построеното и създадено от социализма, а капитализъм, раб. места и производство - йок, нищо не създадоха! Иначе устите им са много големи.
    Паразити!

    Коментиран от #63

  • 60 До Анонимен

    5 2 Отговор
    Капиталът на Маркс,Комунистическият манифест тоже,источни ли са? Источни са тоталитарните системи,цинично нерекли се социалистически! Анадъмо,Анонимен! 😁

    Коментиран от #61

  • 61 ахаааа

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "До Анонимен":

    Даааа, беееее, хахахааааа, затова съседите ми турци ревяха за бай Тошо, когато дойде демокрацията и цяла лекция изнасяше майката, какъв по-хубав бил живота през управлението на Бай Тошо и масата им как била винаги затрупана с храна!
    Пропагандата е едно, но реалния живот е съвсем друго нещо, хората бяха добре през социализма.
  • 62 така така

    2 5 Отговор

    До коментар #33 от "БСП АКТИВИСТИ":

    Нинова ще размазва вече само пода в банята... свърши. мандата.
  • 63 Соцагент007

    6 2 Отговор

    До коментар #59 от "Айде бе":

    А нещо за "червените милионери",за ченгетата от ДС,за Кака Корнела-Приватизаторката,Р.Овч,Курумбашев и т.н.,"борци за лявата идея","социалисти" от "най-социалната" партия?Къде изчезнаха парите и не само те по времето на Луканов?Купоните и опашките за захар,куфарчетата с кинти?Целият "преход",беше една рафинирана ченгесарска схема за ограбване на народа.Никакви "антикомунисти" не е имало,а цялата политическа олигархия през последните 30 години е с ченгесарско-болшевишки корени.БСП, СДС,ДПС,ГЕРБ и която и да е партийка,включително "протестърите" от ДБ,"мутрите вън",та дори и в ИТН.Всичките са бъкани с комунета и ченгета.

    Коментиран от #64

  • 64 ама

    4 4 Отговор

    До коментар #63 от "Соцагент007":

    То си е тяхно , те са го създали, но не социалистите крадяха, голямото разграбване беше след управлението им, но когато управляваха социалистите, малко или много мислеха за народа, имаше и все още работещи предприятия, заводи, дойде Баце и опостуши всичко, мина като хала, затвориха се маса работни места, заводи, цели села изчезнаха напълно и т.н.
  • 65 Нищо ново

    1 2 Отговор
    Жената има опит вижте къде е СДС тя беше там с драгалевеца сега ще оправи по същия начин и БСП, разбира си от работата пък сее учила от специалисти а и на ГЕРБ беше уж опозицията но прибираше здраво
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Сатъра на Хана

    2 0 Отговор
    ПЕШО , МОЙТО МОМЧЕ
    ....
    ПЪРВО ПЪРВО ПОРАСНИ НОРМАЛНА МЪЖКА БРАДА
    .........
    СЕТНЕ ПОРАСНИ И ОСТАВИ БРАДАТА ДА ПОБЕЛЕЕ КАТО НА ЧИЧО
    ......
    И ТОГАВА МОЖЕМ ДА СЕДНЕМ ДА РАЗГОВАРЯМЕ СА СМИСЛЕНИ НЕЩА .... ИНАЧЕ Е ТРУДНО ДА СЛИЗАМ ДО ТВОЯ ПРИМ(А)(И)ТИВИЗЪМ :)))
  • 68 Сатъра на Хана

    1 0 Отговор
    ЦК НА БСП Е СЪСТАВЕНО
    ....... САМО ОТ ТЪПИ СОФИЙСКИ ТАРИКАТИ И КЕЛИПИРАДЖИИ КОИТО САМИТЕ НЕ ВЯРВАТ В СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ
    .....
    С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА НИНОВА (КОЯТО Е НАЙ-ОБРАЗОВАНАТА ОТ ТЯХ) ..... НИТО ЕДИН ОТ БЮРОТО НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП ......
    ЗАЩОТО ИЛИ ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАЧАТ НА МОЕТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО , ИЛИ АЗ ТРЯБВА ДА СЛЯЗА НА ТЯХНОТО
    .....
    ПОПОВЕТЕ СА ПО-ДОБРИ В ПРОДАВАНЕТО НА СОЦИАЛИЗМА , ОТКОЛКОТО БЮРОТО НА БСП :))
  • 69 Радев терминатора на БСП

    4 2 Отговор
    Симпатизантите на БСП гласуваха за Киро лъжеца , като по този начин затриха собствената си партия. И мислеха Радко за руски шпионин. Но през втория мандат той ще го играе американски шпионин. И първото предателство което ще извършат с Киро вече предателят е спрямо българите в Македония. За да обслужат американските интереси.
  • 70 Радев предателя на БСП

    4 2 Отговор
    Трябва да му признаем на Радко че много добре си дирижира нещата. И за проекта му с Киро лъжеца излъга БСП и партиите на протеста. Сви ги почти до нула и сега няма кой да му се опълчи. Социалистите гласуват за десен проект. Хамерикански.ти да видиш.
  • 71 Георги

    4 1 Отговор
    Престанете със глупостите .Добрев и Стойнев са подлогите на Пеевски и през тях искаше да вземе партията а Бойко плати на Първанов да разцепи БСП.Така че играта е страшна и Нинова до сега се справяше на срещу тези изверги Неможе да спечели.
  • 72 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    И уличните псета проумяха, че в БСП няма нищо социалистическо, още по-малко социално !!
    Някой е написал, че ЦК на БСП се състои само от софийски келипирджии !! И това е вярно! И хората в страната , съпричастни на социалистическата идея се лъжеха, че аха, аха ... тези ще ни оправят. Защото системата е такава - ти не знаеш за кого гласуваш !!!
    Доста от гласоподавателите за тази партия я караха по инерция- БСП = БКП. Няма такова нещо! Думи, думи и отново празни приказки !! После за последните 30 години починаха много привърженици и съмишленици на "социалистите". Всички разбраха , що за социалистическа партия е най-вече, когато прогласуваха в Парламента партийните субсидии.Те нямат нищо общо с работника и селянина , с трудовия народ. На времето Д.Благоев да не е влязъл в Парламента с държавни ,бюджетни, субсидии ??? Разбира се още много антинародни и антисоциални действия и решения на тази партия отврати хората от нея !!
    И аз се надявах , че БСП ще се опре на всичко чисто и себеотдайно, което е имал един истински комунист от годините 1925- 1944 -та. Те, завалиите съхраниха всичко долно , което имаше т.н. БКП в годините 1975-1990 -та. Е-е-е , какво искат! Субсидии от 1000 лева на вот !?!?
  • 73 Абе Главоч

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "Глупости":

    вярно си написал глупости, ама бъркаш годините и хората.Още малко и трудовите лагери Бойко е измислил!?
  • 74 Таня

    1 2 Отговор
    Редно е , след като Нинова каза А, да каже и Я. Кое е това задкулисие, което е преминало към Радев? Ако обаче наричаш задкулисие, всички който не са ти симпатични или по един или друг начин ти опонират, не и прави чест. Не може да забиеш нож и после да замълчиш. Когато си на висок пост, трябва да владееш емоциите си. Когато си подвластен на гняв и завист, правиш много грешки. Както казва мъдреца Йода в Междузвездни войни- когато не можеш да владееш емоциите си, това е най краткия път, да преминеш към тъмната страна.
  • 75 хатакая

    1 2 Отговор
    Eдин хeви-мeтъл и eдин пeнcиoнeр oт БCП ceдят нa пeйкa в пaркa. Мeтълa cи e пуcнaл уoкмeнa, cлушa "Irоn Mаidеn" и ce трece цeлия - куфee. Вдигa възтoржeнo двa пръcтa и викa нa пeнcиoнeрa:
    - Бруc Дикинcън!
    Oня oт БCП и тoй цeлия ce трece. Oтгoвaря:
    - Пaркинcън!