Last news in Fakti

10 Януари, 2022 18:06 8 264 85

Една снимка, много послания. Не знам дали "Възраждане" са имали предвид точно тях

  • възраждане-
  • зелен сертификат-
  • любомир аламанов

Колко е важно да се четат книги

Една снимка, много послания. Не знам дали "Възраждане" са имали предвид точно тях - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Любомир Аламанов, пиар eксперт, публикация във Facebook:

"Цяла България се смее на депутатите на "Възраждане", които се омотаха в обясненията си дали и колко са се ваксинирали. То си е по-смешно и от истеричните прес-конференции на Комсомолци-ГЕРБ.

Като анти-кризисна мярка, комуникаторите на "Възраждане" решават да пуснат надъхващ пост, за да вдигнат духа на малкото останали им последователи. И публикуват тази снимка с някакъв леко несвързан текст, но с идеята как те ще устоят, ще дойдат и ще победят.

Една снимка, много послания. Не знам дали "Възраждане" са имали предвид точно тях

Снимката е впечатляваща, настръхвам като я гледам. Конници, страшни, могъщи, готови да препуснат, готови да смажат всичко по пътя си. Но да видим какви послания се крият в нея:

1. Снимката е с фентъзи герои. Т.е. "Възраждане" сами се оприличават на фантасмагорични образи. Найс.

2. Героите са по романа на Дж. Р. Р. Толкин „Властелинът на пръстените“. Т.е. за "Възраждане" няма български юнаци, няма руски богатири, няма славянски герои. Има преклонение пред добрата стара Англия. Още повече найс.

3. Снимката е от филм по книгата на Толкин, сниман в Нова Зеландия. Не в България, не по руската шир, а в страна от Общността на нациите (или Британската общност). Съвсем найс.

4. Показаните на снимката герои са Назгули. Могъщи хора, които са си продали душите за злато и власт. Хм, сериозно ли някоя политическа сила се хвали с това?

5. Назгулите някога са били хора. Вече не са.

6. Назгулите са символ на злото. Мрачното. Тиранията на безпросветието.

7. Назгулите са подчинени на Диктатора от Изток. Хахаха.

8. Назгулите се борят срещу Светлината.

9. Назгулите си мислят, че са безсмъртни. Но пръстените, за които са си продали душата, само разтеглят съществуването им.

10. Да, назгулите не живеят. Те само съществуват.

11. Назгулите са слуги. Направо са роби без собствена воля.

12. Назгулите са насилници. Тероризират малки населени места. Психопати.

13. Назгулите са страхливи, като всички насилници. В много случаи само един смел човек ги разпилява. Нещастници.

14. Назгулите са духове, сенки. Мислят, че са много силни, но на практика всяка съпротива може да ги разпилее по вятъра. Страхливци.

15. Назгулите са символ на алчността. На загърбването на всякакви човешки качества за няколко жълтици повече.

16. Назгулите са символ на управленческия терор.

17. Назгулите могат да постигат целите си само с ужаса, който вдъхват на обикновените хора.

18. Точно в момента на снимката Назгулите са изпуснали Арвен, която им е избягала и след секунди ще ги разпилее в реката. Осем яки мощни героични Назгула не могат да се справят с една елфка.

19. Предводителят на Назгулите се прави на величествен, ужасяващ и непобедим, но е ранен от малък хобит, а след това убит от жена. Да, могъщият насилник е убит от обикновена жена.

20. И останалите осем Назгула са избити. Край с тях. Изчезват от историята. Никой не ги помни повече.

21. На края на романа Диктаторът от Изтока е победен от Обединената армия на Запада. Всичко приключва. И хората могат да живеят свободно.

Една снимка, много послания. Не знам дали "Възраждане" са имали предвид точно тях, но така се получава.

Виждаме колко е важна политическата комуникация в днешни дни.

Виждаме колко е важно да уважаваш хората, включително избирателите си.

Виждаме колко е важно да се четат много книги. Не само Винету.

Не бъдете Назгули, не се занимавайте с насилници. И с лъжливи политици. Накрая винаги губят".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 104 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това са тези от Възраждане

    47 82 Отговор
    Кандидат-депутат на Костя Копейкин остави на улицата 9-членно семейство, вижте кой е Ангел Георгиев (СНИМКИ)

    Кандидат-депутат на Коста Копейкин и партия „Възраждане” остави 9-членно семейство на улицата. Тарикатът Ангел Георгиев, който е водач на две листи за депутати и областен координатор на Възраждане в Пловдив, закупил от ЧСИ триетажна къща зад гърба на изпадналото в затруднение семейство-собственик.Хитрецът с мераци за власт научил за проблема на 9-членното семейство, докато те подкрепяли „Възраждане” на пореден протест.Семейната къща на три етажа се намира в близкото до Пловдив в село Цалапица. Семейството на младата майка Екатерина Бързева тегли ипотечен заем за подпомагане на семейният бизнес, но не успяват да се справят с вноските и имотът е обявен за продажба от ЧСИ.
    Циничното е, че имотът е обявен за продажба на 6 пъти по-ниска цена от пазарната – това е типична схема на мафиотските структури, каквито са ЧСИ-тата.Разбирайки, че имотът им е продаден, сем. Бързеви издирват новият собственик, без да знаят, че това е доскорошният им съратник в уличните протести.
    След като разбират кой се е възползвал от временното им затруднение, те го молят да заплатят изцяло сумата плюс направените от него разходи, за да си върнат имота, но областният координатор на партия „Възраждане” категорично отказва, а напротив дава няколко дни срок, да се опразни имотът.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 кирчо

    68 25 Отговор

    До коментар #1 от "Това са тези от Възраждане":

    ти ли си ?
  • 3 И пак

    110 80 Отговор
    ще гласуваме за Костадинов. Някои ги е много яд, че е в парламента и разваля далаверите на богизбраните депутати и министри.

    Коментиран от #10, #49, #76

  • 4 УжАсен

    62 59 Отговор

    До коментар #1 от "Това са тези от Възраждане":

    Представяте ли си..Семейство симпатизанти на Възраждане отиват на техен протест такъв като този сега в сряда...Споделят проблема си, на координатора на Възраждане и сега депутат, той се свързва с ЧСИ и зад гърба им взема имота на хорицата...Къща 475 квадрата с 6 декара двор за 55 хиляди лева...Като ходиха журналисти при него им отговори че няма ключ да отвори, отиде да го търси и не се появи повече...Пфуууу...И тези ще спасяват България!!!!

    Коментиран от #17

  • 5 не го знам кой е тоя

    37 53 Отговор
    ама направи на 1скъсана рубла копейкаджиите 😆

    Коментиран от #39, #57

  • 6 КОВИД ИДИОТ

    94 42 Отговор
    ДНЕС СЕ ПОПИЛЯХТЕ ПЛАТЕНИ МИСИРИ ДА ГИ ПЛЮЕТЕ ,НО ПОСТИГАТЕ ОБРАТЕН ЕФЕКТ КАТО С КОМПОТИТЕ НА ЕВРЕИТЕ,ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ЗА ПАРИ ЕДНА ТЕМА 30 ПУБЛИКАЦИЙ ДНЕС МОЖЕ ДА ПОСТНЕТЕ,ТАКА СА ПИК БЛИЦ И ОНИЯ С СЧУПЕНИЯ ОФИС,ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ КАКВА ЖАЛКА КАРТИНКА СТЕ И КОЛКО НИСКО СТЕ ПАДНАЛИ

    Коментиран от #14

  • 7 сила

    26 5 Отговор
    а кой е АМ ГЪЛ.....само питам
  • 8 Тодор Правешки

    41 73 Отговор
    Хахаха, браво! Много точен коментар! Костя Копейкин без да иска, показва истинските си господари от Масква 😀 Губернатор Митрофанова ще му дърпа ушите!!

    Коментиран от #60

  • 9 гадно

    54 14 Отговор
    Ало мисирките според ваши колеги председателят на европарламента Давид Сасоли е приет в болница в тежко състояние заради проблеми с имунната система, а вие ни занимавате с Костя копейкин.
  • 10 а с търнокоп в киферицата

    9 9 Отговор

    До коментар #3 от "И пак":

    ше можеш ли ?

    Коментиран от #47

  • 11 пълни глупости

    44 13 Отговор
    Изобщо не им се смея... на който му е трябвало сертификат си го е купил, това не го прави льош 😁

    А и прокиш телевизии не гледам, та за какво иде реч?
  • 12 КОКО

    87 34 Отговор
    Тази статия ми прилича на ментален оргазъм на автора от собственото му словозадоволяване/остроумие!
    С други думи: Автора се опиянява от таланта на собственото си слово!
    Тежък медицински случай!

    Коментиран от #15, #18, #50

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ку ку

    14 6 Отговор

    До коментар #6 от "КОВИД ИДИОТ":

    ку ку , ку ку
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Е, няма що,

    61 13 Отговор
    Голямо надплюване пада! Но, не е зле тия, дето плюят, да вземат да проверят някои цифри! На агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство например. Данни за смъртността в последната седмица на миналата и първата седмица на тази година. И да сравнят броя на смъртните случаи сред неваксинирани и сред ваксинирани с две/три дози! Може да им секне плюнката!
  • 17 Кво се чудите

    37 35 Отговор

    До коментар #4 от "УжАсен":

    На депутата им че измамил едни обикновени , НЕСРЕТНИ хорица бивши техни симпатизанти? Костя с партийната субсидия си купи сграда ит 2 хиляди и 450 квадрата която дава под наем за офиси, 3 апартамента , къща на Варненското езеро и се разведе фиктивно с жена си другите апартаменти да останат за нея. Купи си и няколко нови автомобила. Когато репортери ходиха да ги снимат се появи първия му братовчед Николай Костадинов с Мерцедес S klass ( сега също депутат) с група да прогонва абонатите. Обеща че ще върне субсидията и така не я върна и един от листата му тогава Минчо Христов водещ по Евроком го напусна с думите че едва ли има по голям политически измамник от Костя
  • 18 Българин

    23 28 Отговор

    До коментар #12 от "КОКО":

    Разбирам , че е трудно да възприемеш какво ти казва човека драги, трудно е, да беше типичен чалга текст да го разбереш, а то е нещо написано с тънко чувство за хумор !!!

    Коментиран от #29

  • 19 Някой

    14 11 Отговор
    Любобилбо Алабегинс или до Безценните трийсет сребърника и обратно
  • 20 Ми се....

    47 18 Отговор
    Като чуя за пиар експерт и веднага ми се повръща.
  • 21 тия дни

    60 24 Отговор
    Вдигнахте рейтинга на "Възраждане" до небесата!

    Толкова си можете!
  • 22 Bg men

    57 33 Отговор
    Коста ви бръкна доста дълбоко и няма как да не го мразите . Той обаче не се смущава като гледам и продължава да вкарва чадъра все повече .Интересен ще е моментът като го отвори и започне да го вади ...

    Коментиран от #42

  • 23 Възраждане

    32 31 Отговор
    Къде се скри ония депутат от Възраждане дето взе къщата на семейство с 9 деца и с инвалид и ги изхвърли на улицата?

    Коментиран от #65

  • 24 Копейкин

    30 29 Отговор
    :))))) Няма такива клоуни . :))))
    Комиците в парламента . :))))
  • 25 Костя Назгула Копейкин

    33 31 Отговор
    Учредител на „Възраждане” избухна: Костя Копейкин се разведе с жена си, за да гепи партийни пари за апартамент и къща (ДОКУМЕНТИ + СНИМКИ)

    Ето какво написа отвратеният от Костя Копейкин доскорошен съмишленик:

    Колко долен трябва да си разведеш с жена си на 26.03.2018 година, за да запишеш на нейно име една къща и един апартамент, купени с пари от партийната субсидия и след това със същата жена и с децата си да се преместиш да живееш в новата си къща?!

    Да, дами и господа това е частният случай на д-р Костя Копейкин, който обикаля България и се прави на честен, почтен и загрижен за хората!

    Колко голям боклук трябва да си, за да даваш такъв пример на децата си, да се развеждаш по документи с майка им, само за да откраднеш едни пари!?
  • 26 Някой

    50 27 Отговор
    Това, че всячески се опитват да омаловажат предстоящия протест и да осмеят "Възраждане" и председателят и, говори, че властимащите и техните задкулисни ментори, бая ги е шубе от задаващото се.

    Кирчо ще се запъти набързо към Терминал 2..... За хубаво или за лошо...
  • 27 Хахаха

    17 15 Отговор
    Що се гаврите така с възражденците. Копейкин и проваксърите не харесват този пост
  • 28 Сух

    48 23 Отговор
    Авторе с тази дърта физиономия на бебе, някак трудно би вдъхнал доверие на разумен индивид. Поръчителите на тази пихтия изглежда са насочили поглед към инфантилите, щом са опрели до теб, или просто са същите олиго-та.. Определено щом има пуснати мижави лакейчета опитващи се да очернят Възраждане, значи избора е правилен, Възраждане е партията!
  • 29 КОКО

    40 12 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    Колега, наричат се "Българин"!
    Проблемът е, че у нас не се подкрепят каузи, а хора!
    Ако не са ни симпатични - не подкрепяме и каузата зад която са застанали!
    Не иде реч за "Възраждане"!
    Иде реч за СВОБОДАТА НА ИЗБОР! Твоята също!
    Иначе, чалга МРАЗЯ!
    Както музикална, словесна и поведенческа!
  • 30 Грульо

    34 22 Отговор
    "3. Снимката е от филм по книгата на Толкин, сниман в Нова Зеландия. Не в България, не по руската шир, а в страна от Общността на нациите (или Британската общност). Съвсем найс."

    "Съвсем найс"?! Туй щото е много български израз, та соросоидът Аламанов е тръгнал да вади сламките от чуждите очи. :D
  • 31 Догатка

    26 25 Отговор
    Кадрите н Възраждане, явно са подбрани от 4 ти километър, като лично са одобрявани от вожда им от съседното отделение.

    Коментиран от #59, #62

  • 32 авторът

    13 15 Отговор
    Е назгул

    Коментиран от #40

  • 33 77777

    44 19 Отговор
    Костадин Костадинов никога не е говорил, че е против ваксината - против е за зеленият сертификат.
  • 34 Костя Гуцанов

    19 24 Отговор
    "14. Назгулите са духове, сенки." .... Браво бе Аламанов, браво ! Ето как ги е събрал Костя 550 учредители в зала за 110 в читалището на Плиска . :)))) Казвайте ги тези неща, че и дежурните списвачи на Възраждане се объркват, не знаят каква глупост да съченят.
  • 35 Д-р Косев

    27 30 Отговор
    Коцето си е един обикновен крадлив индором със скромни интелектуални способности. Какво има толкова да му коментираме глупотевините. Да не очаквате да постне философски трактат в Фейсбук или пък оригинално доказателство на математическа теорема? Намерил е още по-загубени индивиди от себе си и гледа да ги баламосва докато изплати ипотеката на къщурката. За по-големи схеми нема нито акъл, нито характер. Ще го преживеем и това недоразумение.
  • 36 Я у лево

    42 25 Отговор
    Какво не сте разбрали бе тъъъпоъгълници???Възраждане е против зелените сертификати и насиственото ваксиниране.Дали има ваксинирани и колко е без значениое.защото те никъде не са споменавали че са против ваксините а че това е свободен избор на всеки.С помията днеска която изливате ме накарахте утре да излезна и да ги подкрепя.Хайде у лево нещастници.
  • 37 Кодош

    37 20 Отговор
    Назгулите са не тия от Възраждане, а тия, дето 33 години смучат кръвта на народа. Включвам и сегашните харвардски управници.
  • 38 Фил

    41 20 Отговор
    Не съм сигурен, че последователите на Костадинов са намалели.Даже смятам, че с тази поръчка на БТВ, качиха повече гласове. А нагзулите не са конници, а едни летящи зверове, пак се обърка.

    Коментиран от #44

  • 39 мдаааа

    14 21 Отговор

    До коментар #5 от "не го знам кой е тоя":

    Днес е отвратителен ден за русоснята ...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 100%

    19 11 Отговор
    Кyрвитe винаги вървят след победителите, до първата им загуба. Тази е от тях!
  • 42 Христо Христов

    13 14 Отговор

    До коментар #22 от "Bg men":

    Звучи като да имаш сериозен опит с чадъри и този им начин на употреба другарю, признавам ти го!

    Коментиран от #61

  • 43 ген Столти

    28 18 Отговор
    Абе Аламанов, що не се хванеш за някоя сериозна работа ама се занимаваш с глупости.Вземи кандидатствай за рабоста в Чистотата с твоето високо образование имаш големи шансове.Безделник с големи претенции.
  • 44 Руски патриот

    15 19 Отговор

    До коментар #38 от "Фил":

    Аз съм сигурен, че са се увеличили. Всички от "Комеди клуб" го последваха и са му фенове. ;)
  • 45 Behemoth

    15 15 Отговор
    Е те тия са поредните майкопродавци..маймуните от ВМРО днеска вееха знамена пак за прехрана в името на майка България на три морета...
  • 46 набухвател

    36 16 Отговор
    Малиии.......,представете си утре каква психоатака ще бъде!Щом така се реве по медиите,значи Възраждане са на прав път.С това елементарно оплюване ще спечелят следващите избори!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Стамат

    20 32 Отговор
    Психопата Костадинов си намери 130000 хиляди малоумника явно бивши симпатизанти на един друг психопат- Долен .По минусте под тази статия си проличава че са налазили и този сайт. Жалки провалени неуспели в живота панелни мишки чакащи на една марионетка да ги спасява и пак като предишния болен индивид няма да бъдат спасени.Хахах Заслужавате си мизерията. П.С До всички които все още не са се вързали на глупостите на Възраждане В парламента на България няма място за хора които са там за да се хранят от страховете на хората . Не вярвайте на това нещо Костадинов . Прочетете му автобиографията вижте какво е работил къде и при кой .Неудачник с големи амбиции.

    Коментиран от #54

  • 49 Няма страшно

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "И пак":

    Като поумнеят хората спират да гласуват за подлеци и продажници! Спреш ли, значи си по мъдрял!
  • 50 И аз да кажа

    6 4 Отговор

    До коментар #12 от "КОКО":

    И научи кога се пише пълен член- изучава се някъде към 2-3- ти клас. Понеже се броиш за много знаеш!
  • 51 Хахаха

    17 19 Отговор
    Може ли ,да обясниш на стадо овце.Та тези вкараха Магарешки в парламента.Като вярваха,че ще им намали бензина и хапчетата.Как да им обясниш, че коня който държи лъжеца Коста в парламента е,уж борбата ми срещу нещо,което всъщност не е задължително.А повечето от тях всъщност са ваксинирани до 5 то коляно.Ох как да им обясниш, та тези овце вярваха ,че Магарешки младши износва дрехите на баща си.Даже и плакаха.Да живее пайнер поколението ,което вярва,че без да работи,пари ще вади хахаха

    Коментиран от #63

  • 52 Ами

    18 18 Отговор
    тя тая снимка с тези послания, перфектно описва тези жалки орица от израждане!

    Коментиран от #56

  • 53 Таман сме се

    18 13 Отговор
    наместили в парламента и в министерствата, вземаме заплатки, почваме с далаверките и се появи този Костадин да ни ръчка. Много е лош!! Ще ни развали рахатлъка. Само ни гледа в ръчичките. Ха, ха!

    Коментиран от #67

  • 54 Луди всякакви

    13 17 Отговор

    До коментар #48 от "Стамат":

    Съгласен съм с теб; освен това не беше ли тоя, дето се изцепи, че ще си дари субсидията? И после си купи къща и кола, а жена му апартамент? Ми то за зелника се знае... Като има хора, които помнят колкото амебите! Аз лично мисля, че той си е накупил имотите с рублите, наследявайки Волен, но съвпадението си е съвпадение! Но за него не се вълнуват " почтените"
  • 55 ИНтелигенцЯ

    23 11 Отговор
    Като гледа човек каква е българската "интелигенция"свят му се завива.
    Бай Ганьо ряпа да яде.Тези народили се соросоиди , активисти на НПО- тата от всички земни кълбета, хората получаващи грандове от "Америка за България " и от медицинските фашисти, напоследък са много дейни.Само едно нещо им липсва-патриотизъм и липса на пронадлежност към народа който е субект на една от основните цивилизации в света.
    Но това са "дребни неша" !
    Важното е да се заработят "зелени хартийки " и то по възможност по бързо и в по-големи количества!

    Коментиран от #68

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Нали

    19 5 Отговор

    До коментар #5 от "не го знам кой е тоя":

    Този е един от соросоидите.
    Да знаеп и да не питаш.
    Абе вие хора в коя държава живеете?
    Вече се броим на пръстите на едната ръка ,а вие не знаете какви ги върши вашия съсед!
  • 58 Ами

    4 5 Отговор

    До коментар #56 от "Отговор":

    не е хубаво така да се определяш като такъв......! То е ясно и без да ни го казваш! Иначе нямаше един продажник да те лъже толкова евтино!

    Коментиран от #66

  • 59 Мдааа

    18 23 Отговор

    До коментар #31 от "Догатка":

    Ами вижте безумния поглед на Копейкин! Поведението му е като на младия Адолф.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Bg men

    1 4 Отговор

    До коментар #42 от "Христо Христов":

    Произвеждам ги .
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Меч

    25 10 Отговор

    До коментар #51 от "Хахаха":

    А ти за какво се бориш бе продажник?
    Байдън благодари на някакъв си карал курсове в Харвард.
    От къде знае името му?Много ясно-това е хамерикански проект.
    Ама тъп народ -избихте се да гласувате за хора които ще ни поведът към синергия на американските интереси.И това ли сте пропуснали?
    Тепърва много неща ще ви се изяснят,но ще бъде късно!!
  • 64 Деее....аааа

    5 5 Отговор
    Боклуци
  • 65 Бай петко

    5 4 Отговор

    До коментар #23 от "Възраждане":

    Бот, не повтаряй едно и също!
  • 66 Отговор

    14 7 Отговор

    До коментар #58 от "Ами":

    Кой е продажник ще се види след като следваме синергията на интересите на хамериканците!
    Радев го каза в прав текст,
    А втория поздравен от Байдън е завършил курсове в Харвард,а не завършил там.
    И от къде знае неговото име след като не си спомня името на президента на който е бил вице?
    Не бе това не е американски проект!
    Аман от дебили!

    Коментиран от #69

  • 67 Ха-ха

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "Таман сме се":

    По-скоро те гледа под поличката

    Коментиран от #70

  • 68 Аааа

    2 2 Отговор

    До коментар #55 от "ИНтелигенцЯ":

    Не така! Коойките, къде ги слагаш?
  • 69 Ами

    10 10 Отговор

    До коментар #66 от "Отговор":

    що си мислиш, че ме интересува това дето ми драскаш? 😃 Сега темата е за този проект и за него пиша! Като е за другият тогава за него! Всичко по реда си витаминчо! Всички ли поддръжници на продажника копейкин толкова трудно схващат? Ясно е защо ви лъже толкова елементарно този продажник! 😃
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 анонимен

    10 15 Отговор
    Аламанов няма какво да се упражнява и да напада „Възраждане“. Те не са виновни, виновните са идиотите, които отричаха съществуването на вирус, който уби много хора. Костадинов и тия около него са знаели колко е опасен Ковид-19, Пламен Пасков също го е знаел, той е лекар. Но нали почна хейт от началото на пандемията, за България, през март 2020 и тези мръсници яхнаха тая антиковид и антиваксърска вълна, за да направят политическа кариера. Сега са в НС. Всички ви казваха, че има вирус и че е опасен и, че трябва да се ваксинирате, но вие не вярвахте и още не вярвате във ваксините и науката. А като сте толкова отворени защо ви беше нужен Костадин Костадинов да се представя пред вас като антиваксър, какъвто се оказва, че не е. На мен нито Бойко Борисов и Мутафчийски можеха да ми сложат маската, нито Копейкин да ми я сваля. Ако бях примитив като тия, които твърдяха, че няма вирус, нямаше да стоя вкъщи преди близо две години, пролетта, когато ни затвориха и нямаше да слагам маска никъде, в Кауфланд и Лидл нямаше и да влизам. Нямаше и да се ваксинирам. Сам, без да ми се казва. Както не ми казваха да спазвам правилата и да се ваксинирам. И носех маска в магазините, и не излизах, докато не си поставих втората доза, и се ваксинирах, преди два месеца си сложих и бустер, защото бях убеден и съм, че коронавирусът е опасен. Всеки чака друг да му каже да спазва правила и изисквания и да ги нарушава. Пак да кажа на Аламанов, че „Възраждане“ не са виновни, а са виновни при
  • 73 сори сорос

    16 9 Отговор
    Прави впечатление, че в последните дни всички сороси за грантове са на амбразурата. Само забележете, 30 г. тия същите плюеха по комунизма и тоталитаризма, но сега гък не обелват за тоталитарния зелен сертификат. Нали знаете, че соросоида не го интересува Род и Родина, а това за което му плащат. Соросоида е по-лощ от комуниста, защото комуниста е идеологизиран и вярва в тази идеология, но соросоида като горния, за грантове ще продаде и майка си.
  • 74 Аайдее...

    13 10 Отговор
    Наближава 12-ти ,и всички са започнали едно очерняне на Възраждане че направо прекаляват. А бре дежурни писачи, не схващате ли че това води до обратен ефект?
  • 75 Варненец

    9 11 Отговор
    Аламанов /Цънцарова/ колко ти платиха?
  • 76 Да,ама-НЕ...!

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "И пак":

    Другаря ти Костадинов,няма да има втори шанс...!!!
  • 77 Някой

    4 6 Отговор
    Очевидно е, че на снимката са изобразени "слугите на злото", а не "воини" от Възраждане. Явно преиначаване на очевидното е често използван похват на "пиар eксперт" Аламанов.
  • 78 Кочо

    6 6 Отговор
    Възраждане са единствената партия в парламента, която се интересува от проблемите на българите! Соросоидните неолиберали в лицето на ПП, ДБ, ИТН са американски слуги продължаващи 32-годишната традиция по ликвидирането на България! ГЕРБ са корумпирани до мозъка на костите си, доскорошни любимци на САЩ,оставени да крадат на воля, стига да изпълняват геополитическите приоритети на Вашингтон! БСП е напът да изчезне като социална партия с това безпринципно включване в четворната коалиция! ДПС е мафиотска и антибългарска организация! Целите на новото правителство са зададени от глобалния неолиберален елит - ликвидиране националното самосъзнание на българите и предаване на националната история, приемане на джендър-идеологията, ликвидиране енергийната система на страната с т.н. зелена сделка, приемане на нови чужди войски и превръщане в прифронтова територия, масова ваксинация!Това е ситуацията! А този клеветник да си завре писанието знае къде!
  • 79 Пере го съчмата

    6 6 Отговор
    Тоя го пере съчмата здраво. Много тъпи интерпретации са това, па даже сте му ги и публикували..
  • 80 Матей преображенски

    4 4 Отговор
    Тоя тълкувател е направил напълно погрешна обяснение,всъщност са искали да кажат нещо съвсем друго.На никой не му е до смях,защото както си пролича,правителствените цербери не се шегуват,от много грижи ще ни уморят.Много им бъркат в болното здраве от Възраждане ,особено Костадинов,прави ги на пух и прах във всяко изказване,има и много интервюта.сега ще видим какво ще стане на протестите,защото ще има много и различни причини за тях,всичко ще се слее в едно,и за порязаните пенсии,и за инфлацията,и за ковид,за зелената сделка,скъпия ток,измамите с кредити и чси и пр.Ако падне властта,тогава Костадинов от раз става премиер,какво ще правят дрън-кал-ни-ци-те тогава,ще им се отели вола.
  • 81 Емилия Шаламанова

    3 4 Отговор
    Ти си нтибългарин подигравач жалък! Това са толкова грозни фантасмагории дето си написал, че само си губил времето на хората и своето!смотаняко - кучетата си лаят, кервана си върви!
  • 82 Азът

    3 0 Отговор
    Идва обновяване на Земята, такава каквато я познаваме, който оцелее ще разказва.
  • 83 Реалист бг

    1 2 Отговор
    Много точно . Тези тотално се дънят .
  • 84 Рядко глупава статия!

    2 0 Отговор
    Детинска злоба и дребнавост изпълва горния пасквил! Авторът да се засрами! "Възраждане " винаги са твърдели,
    че са ЗА доброволна ваксинация, но са ПРОТИВ дискриминационния абсурден сегрегиращ хората по медицински признак сертификат. СРАМ и позор за всички нас, което позволяваме да ни третират и окачествяват като месо със сертификат за качество. Превръщат ни в безгласни букви! "Възраждане ", дерзай и ни освободи от задокеанските подлоги.
  • 85 пенсионер 1

    1 0 Отговор
    Алабалов стига глупости!Ясно е че за пари всичко ще направиш,но определено прекаляваш!