Last news in Fakti

22 Януари, 2022 13:00 5 092 45

Инжекция за неродените

  • николай николов-
  • медицина-
  • здраве-
  • инжекции-
  • ваксини-
  • реакции

Голяма е отговорността на учените и на хората, печелещи от нашето здраве. Ала можем ли да им се доверим?

Инжекция за неродените - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Програмата на САЩ за безопасност на ваксините (англ. Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) е управлявана съвместно от Центровете за контрол на заболяванията и от Агенцията за контрол на храните и лекарствата. Създадена е през 1986 год. Медицинските специалисти са задължени да съобщават там за нежелателните реакции, проявили се у пациентите след имунизирането им.

Натрупаната информация се използва от контролиращите органи при вземането на решение дали ползата от даден препарат превишава достатъчно неговата вредност и би ли била оправдана по-нататъшната му употреба. Защото, както е казал великият Парацелз, един от мъдреците, допринесли за появата на съвременната фармакология: «Alle Dinge sind Gift, und nichts is ohne Gift, allein die Dosis macht dass ein Ding kein Gift ist»... Сиреч: «Само дозата разграничава отровата от лекарството».

Голяма е отговорността на учените и на тези, от които зависи нашето здраве. Ала можем ли да им се доверим, имат ли те съвест?

За единадесет месеца в базата на VAERS са регистрирани 2899 записа за смърт на плода, настъпила след ваксинирането на майките срещу Ковид – 19 (най-честата причина е спонтанен аборт). Трябва да отбележим, че това число е общо и обхваща също прецеденти, чийто фатален край не е бил предизвикан от инжекциите срещу Короната. Но неизвестностите може да се елиминират посредством съпоставянето на две равностойни системи…

Архивът на същата организация за последните три десетилетия включва 2225 случая на загуба на плода, провокирана от имунизацията на бременни с други (не противоковидни) препарати. Излиза, че средногодишната ембрионална смъртност се е повишила рязко от 75 броя на няколко хиляди.

2015 от регистрираните във VAERS «противоковидни» спонтанни аборти са настъпили след инжектирането на ваксината на «Пфайзър», 689 – на «Модерна».

В статия, публикувана през октомври 2021 год. в «Медицинския вестник на Нова Англия» (The New England Journal of Medicine», се твърди, че резултатите от изследванията, с които Центровете за контрол на заболяванията и Агенцията за контрол на храните и лекарствата оправдават своето решение да препоръчат ваксинирането на бременни, са били «погрешно изтълкувани». Указаните данни били препроверени от други специалисти и се оказало, че при 81,9% от жените, получили противоковидна ваксина до двадесетата седмица от бременността, е настъпил спонтанен аборт.

А ако имунизирането е било направено до 13 седмица на бременността, шансът за нормално износване на детето се стопява до 7,7 процента. Тези показатели се отличават значително от първоначално представените цифри (разликата варира между два и осем пъти в отделните области на изследването).

Трябва да имаме предвид, че даденият материал е подписан от сътрудниците на Института за чисти и приложни знания (Institute for Pure and Applied Knowledge), чийто директор, Джеймс Лайънс – Уейлър (James Lyons – Weiler), е лишен от съда от правото да се изказва за Ковид – 19, тъй като «бил направил множество лъжливи и подвеждащи изявления за болестта и ваксината». Правото на новия орднунг действа решително срещу опонентите.

Мистър Джеймс е бивш преподавател в Питсбъргския университет, притежава учени степени по зоология, екология и консервационна биология.

Голяма е отговорността на учените и на хората, печелещи от нашето здраве. Ала можем ли да им се доверим? Е, по въпросите за човеколюбието и разума те са много красноречиви, на моменти биват дори плашещо напористи... Навярно е така, понеже най-охотно се говори за неща, които не притежаваш.

Всеки е свободен да трактува горепосочените числа по свое усмотрение, да ги отрече, или да има едно наум при вземането на решение.

При новия орднунг малко неща са ясни и нормални. Затова трябва да се съмняваме, да мислим… И да пазим своите беззащитни близки – възрастни, деца, неродени. Никой – нито ние, нито някой мазен милиардер или слугата му, няма право да се разпорежда с техния живот.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 какъв ужас

    117 2 Отговор
    От мстериала излиза, че само доказаните убийства на неродени деца са 3000.
    Бодете се наволя, иначе сте прости, нали?

    Коментиран от #22

  • 2 МОЛ

    69 2 Отговор
    Хайде на опашката !
  • 3 само питам

    112 1 Отговор
    При доказани проблеми в менструацията след вакса, с какъв акъл ще седнете да бодете бременни жени?
  • 4 Крум

    98 1 Отговор
    Когато всички политици бизнесмени ваксинират децата си,тогава ще им повярвам във ваксините

    Коментиран от #42

  • 5 Последния Софиянец

    85 1 Отговор
    Ужас!
  • 6 Тато из Правец

    94 1 Отговор
    Пазете децата !!! Те са целта на ЕВРЕИТЕ !!!
  • 7 Прокуратурата

    117 1 Отговор
    Прокуратурата ще се самосезира ли? Или само д-р Мангъров е неудобен?

    Коментиран от #10

  • 8 1111111

    100 1 Отговор
    Дори един случай на смърт или заболяване след ваксинация трябва ваксината да бъде спряна веднага. Кой сега ще отговаря за стотиците хиляди похабени и загубени човешки живота от ваксините?

    Коментиран от #28

  • 9 КРА

    75 0 Отговор
    Горете в ада изроди.
  • 10 1111111

    102 2 Отговор

    До коментар #7 от "Прокуратурата":

    Нищо няма да му направят, освен да му повишат още акциите на този смел и достоен човек - доц. д-р Мангъров! Респект!

    Коментиран от #20

  • 11 Blackthorn

    81 3 Отговор
    "е лишен от съда от правото да се изказва за Ковид – 19, тъй като «бил направил множество лъжливи и подвеждащи изявления за болестта и ваксината" - демокрация ли??? Диктатура на пролетариата е това!

    Коментиран от #45

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Това кога ще го видим в официални те нов

    58 0 Отговор
    2015 от регистрираните във VAERS «противоковидни» спонтанни аборти са настъпили след инжектирането на ваксината на «Пфайзър», 689 – на «Модерна».
  • 14 Конспирациите са факт

    83 0 Отговор
    Нали нямало официални случаи на смъртност след ваксините!???

    Коментиран от #30

  • 15 Алоо какво става

    73 0 Отговор
    Какъв е тоя рязък завой? Направо е трудно да повярвя човек.Ама хората от година и нещо ви казват и пишат за близки и познати починали от тия отрови бе,ама ката почне да жеже отдолу мишетата обръщат посоката.Хубавото е,че има хора които няма да се откажат да търсят отговорност от всички продажни слуги на бялата мафия...

    Коментиран от #21

  • 16 Българин

    69 0 Отговор
    Браво на Николай Николов - сериозна статия !
    И много важна за страна с нашите демографски проблеми !
  • 17 Прост и Ваксиниран1403

    85 2 Отговор
    И това с мъка и е обявено официално. Представете си какво се крие!! А тук искат да се разправят с Мангъров, който сподели по малко и от половината гнусна истина, която крият.
  • 18 Самовнушение

    51 0 Отговор
    Били страничните (д)ефекти от ваксините!
    От експерименти против хрема и грип, та на геноцид!
  • 19 Верно ли

    52 2 Отговор

    До коментар #12 от "Джок Съдбата":

    Това не е чувство за хумор, а елементарни цифрички в системата на VAERS, които обаче никой не коментира! А ти тичкай за бустера, докато е време - може и да заченеш, знае ли се...
  • 20 И дълбок поклон!

    76 2 Отговор

    До коментар #10 от "1111111":

    Поклон пред лекаря и човека Мангъров! На колене!
    Ако в Бг имаше повече лекари като него, нямаше да имаме тая висока смъртност!....Единици са като него! Уви....
  • 21 1111111

    57 0 Отговор

    До коментар #15 от "Алоо какво става":

    Добрата новина е, че в света има не само уроди, а и много богати и авторитетни хора, които не стоят пасивно. Америка, например, отново е пред завой - глобалистите демократи губят позиции постоянно.
  • 22 Освен

    59 1 Отговор

    До коментар #1 от "какъв ужас":

    Спонтанни аборти, броя на мъртво родени бебета в Канада се е увиличил стократно.

    Коментиран от #26

  • 23 Въпросче

    61 0 Отговор
    Как ли ще реагира плешивия щатско-турски слуга в прокуратура който искаше да преследва Мангъров ?
    Сега и краварите признават фаталните поcледcтвия !?
  • 24 Мангъров

    65 0 Отговор
    В ютуб има видео на проф. Люк Монтание където обяснява на митинг в Милано вредата от ваксините.Ако Мангъров не е на достатъчно високо ниво за да му повярвате то поне на един от корифеите на микробиологията би трябвяло да се има доверие.

    Коментиран от #33

  • 25 5577

    49 0 Отговор
    Само статистика дайте, колко диагнози на инфаркта, инсулта и тромбози са поставени след ваксинация. Само информация искаме. Разбира се пояснете че те и без ваксината са щели да се разболеят. Никъде я няма тая информация, а трябва ежедневно да се съобщава по информационния бюлетин. Моля спасете човешки животи. Колкото по рано толкова пораженията ще са по малко. Така или иначе историята ще ви заклейми. Те американците са набъркани във всичко.
  • 26 Фют

    50 0 Отговор

    До коментар #22 от "Освен":

    Не е стократно ,а с 1400% за 2021г ,да 1400% по официални техни данни.Но нямало пряка връзка с ваксинцията те 1400% та стават от глобалното затопляне.
  • 27 😷😷😷

    53 0 Отговор
    Изтребление на това се казва изтребление!!!! «Само дозата разграничава отровата от лекарството». Бустери, бустери, бустери....дозата отдавна е минала в отрова?
  • 28 БАЙ КУРТИ

    47 0 Отговор

    До коментар #8 от "1111111":

    Как ще ги спрат , като фирмите за производство на ваксини печелят 6 000000 на минута .Не на час или ден а МИНУТА . По страшно от БЯЛАТА МАФИЯ няма . Нея и закона е пази .
  • 29 набухвател

    64 0 Отговор
    Данните от статията са страшни,но още по-страшна е човешката глупост да позволиш да ти вкарат в кръвта неизвестна субстанция,да настояваш и другите да постъпят"правилно"като теб и да се съгласиш да експериментират със собствените ти деца?!

    Коментиран от #40

  • 30 kaptain Morgan

    53 0 Отговор

    До коментар #14 от "Конспирациите са факт":

    Само в България няма смъртни случаи! Така каза Кунчо триигления....
  • 31 Hoho Boho

    48 0 Отговор
    Съд за продажниците, които ни натрапиха тази отрова!
    Ваксинираните няма да им простят престъпленията...
  • 32 ДВИЖЕНИЕ„ ВТОРИ ФЕВРУАРИ”

    16 2 Отговор
    НИЕ(👬👬👬)НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ С БРЕМЕННОСТТА👍ПРАВЕТЕ ВАКСИНИ А НЕ ВОЙНА☝
  • 33 Що за лекари са в БЛС!!!

    53 0 Отговор

    До коментар #24 от "Мангъров":

    Прокуратурата и блс искат да разследват Мангъров!
    Това име стана за мен символ на лекар, на професионализъм и човещина, на доблест и достойнство!

    Коментиран от #36

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 saso

    18 0 Отговор

    До коментар #33 от "Що за лекари са в БЛС!!!":

    не е прокуратура,а проститура
  • 37 Грульо

    32 0 Отговор
    От време на време пускат по някоя бяла лястовица в сайта, а трябва да са поне толкова, колкото са и ковит мършоядите. Браво на Николов!
  • 38 Bulava

    16 1 Отговор
    Е щом е казъл САМО ДОЗАТА РАЗГРАНИЧАВА ОТРОВАТА ОТ ЛЕКАРСТВОТО то тогава да сте видели на някой по отделно да му правят различна доза във ваксинационните пунктове.Замислете се малко
  • 39 Rock

    18 0 Отговор
    Тези в тинята не искат никой да стои с вдигната глава и да диша свободно- затова са му забранили да говори. Същото се случва и с Доцент Мангъров.Затова някой беше казал мъдростта- ,, Можеш да извадиш човек от калта, но не и калта от главата му. Изглежда у повечето хора има много кал в главите им.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 набухвател

    11 0 Отговор

    До коментар #40 от "Върви народе възродени":

    "Пътят към ада е постлан с добри намерения!"
  • 42 Въпрос

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Крум":

    А дали тяхната ваксина ще е като тези за нашите деца? Дълбоко се съмнявам аз поне.
  • 43 Матей преображенски

    10 0 Отговор
    Не,вижте сега,те неродените деца не ги броят за хора,така че и убийство не регистрират.Настояват да стартира ваксинация на деца,изглежда няма желаещи,защото от няколко дена секнаха призивните реклами по радиото.Установи се ,че всеки следващ щам е с по-леко протичане,и въпреки това продължава усърдното натрапване на експерименталките,изнасят се изопачени статистики.Изглежда тук последни ще се отървем от той терор,в цяла Европа ще спрат и накрая и тука.
  • 44 а после?

    4 0 Отговор
    А какво ще последва с набучените занапред, даже не ми се мисли. Той Мангъров го обясни човекът какво става в тялото с тия протеини. Но трябва да се чете, хора... да се интересувате много преди да си вкарате бозата в тялото. Защото ония гледат само милиардите и да ни уморят.
  • 45 asd

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Blackthorn":

    Къде го видя пролетариата? В международния икономически форум ли? Или в СЗО?