Last news in Fakti

16 Март, 2022 16:05 21 744 216

Стефан Гамизов за ФАКТИ: Путинистите в България се окопават за отбрана на живот и смърт

  • стефан гамизов-
  • българия-
  • правителство-
  • асен василев-
  • диктатурата в москва-
  • путинистка агентура

"Правителството ни е проруско в своята дълбочина. То не предприема ходове за реална депутинизация на България", коментира анализаторът и енергиен експерт

Стефан Гамизов за ФАКТИ: Путинистите в България се окопават за отбрана на живот и смърт - 1
Стефан Гамизов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

С отслабването на руското настъпление в Украйна заради всеобхватната несъстоятелност на Путинова Русия, все повече започнахме да се завръщаме в българския контекст, където Кремъл отдавна е осъществил окупация, макар и не по военен път.

Ситуацията в България с всеки изминал ден става все по-тревожна, защото висши "родни" политици все по-явно се проявяват като национални предатели.

За да поговорим за българската реалност, от ФАКТИ се свързахме с анализатора и енергиен експерт Стефан Гамизов, който бе любезен да отговори на въпросите на медията ни.

Интервюто на медията ни с г-н Гамизов четете в редовете надолу;

- Г-н Гамизов, благодаря, че отново се съгласихте да разговаряме. Ще започна от това, че в началото на февруари в интервю за ФАКТИ определихте българските президент и премиер като "свестни" и казахте, че се опитват да ги скарат. Това свидетелстваше в посока, че имате оптимистични нотки за текущата властова конфигурация в България. Напоследък обаче, съдейки по публикациите Ви във Фейсбук, сте доста по-скептичен. Конкретни събития ли промениха Вашето мнение или просто толерансът Ви към Кирил Петков и Румен Радев приключи?

- Не става дума за Петков или Радев. Те не са толкова силен фактор в управлението вече. Честно казано не бях отчел силата на г-н Асен Василев, независимо от фактите за неговите стари обвързаности с Плевнелиев и ГЕРБ. Всъщност той управлява държавата и той решава еднолично дори неща, които са дълбоко технически в лицето на ядрени технологии и проекти, заводи за батерии от мащаба на решенията на Елън Мъск, помпено-акумулиращи централи, въобще милиардни проекти, за които в корпорациите и нормалните държави решенията се взимат не еднолично, а след дълги технически консултации и съвети, в което присъстват от технически специалисти до граждански организации и така бива представено цялото общество практически. А той, г-н Асен Василев се е натоварил със задачи като вожд в Северна Корея, явно нямайки доверие на никой друг, освен на себе си. Времето на енциклопедистите отдавна отмина и светът е прекалено сложен, за да може един човек, макар и гений - дали според него или реално такъв, да взема правилни решения сам.

Концепцията, че всеки несъгласен с г-н Асен Василев е лош и незаслужаващ внимание, е една неработеща севернокорейска концепция, която вече я живяхме с Бойко Борисов 12 години. Тя ни доведе до 2-ро място по кумулативна смъртност след Боливия в пандемията, както и станахме марионетка на руската диктатура.

Нека да не забравяме, че и г-н Асен Василев все още дължи обяснение, защо отговаряйки за енергетиката не сменя хората, назначени от ДПС основно и донякъде от ГЕРБ. Така е и в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), където управлението е в ръцете на семейство Ненкови, а те са от тесния кръг на Борисов, КЗК е първа инстанция за обжалване на милиарди левове обществени поръчки. Започвам да имам усещането, че г-н Асен Василев не разбира конструкцията на демокрацията и Конституцията, както и че е под влиянието на някаква своя вяра за месианство и гениалност, както и на други фактори, които са проруски в своята същност.

Добронамерено бих казал на г-н Асен Василев, че светът е много малко село и всичко се знае. Знае се в детайли. “Аржентинската схема”, която се разиграва в този момент в България, която “чисти” кредитите на олигарсите и унищожава живота на българите, не е нещо много сложно да бъде разгадано, че се случва. Напомпване изкуствено на инфлация във валутен борд в деиндустриализирана държава наистина е много лесно различима схема. Много голям риск поема г-н Асен Василев, че не прави нищо срещу нея, както и че не маха хората на ДПС и ГЕРБ в енергетиката, които работят срещу НАТО и Европейския съюз. Но това си е негово виждане, на което има право, защото в спечелил изборите. Наше право е после да помним и да искаме равносметка, както и да се съпротивляваме срещу решения, които увреждат обществените и национални интереси. Тази политика скоро ще доведе до възможност ГЕРБ и ДПС да съборят правителството. Путинистите в България се окопават за отбрана на живот и смърт.

- В България и Европа най-после усилено се говори за край на зависимостта от руските енергоносители. Постижимо ли е това и в какъв срок?

- В Европа да, но в България не, защото цялата система е все още проруско ориентирана. Толерира се Лукойл. Пазят се интересите на Росатом. Напълно се върши всичко, за да не бъде заменен Газпром. Г-н Асен Василев трябва да реши: кога и ще има ли изобщо промяна. Правителството ни е проруско в своята дълбочина. То не предприема ходове за реална депутинизация на България. Няма какво да се заблуждаваме. Приказките са само прах в очите. От месеци на масата им стоят предложения за пълно скъсване с Русия в енергетиката, а те отказват дори да ги погледнат. Не се заблуждавайте по тези въпроси. Пълната путинизация на България, постигната от ГЕРБ и ДПС, е недокосната и не виждам да се прави нещо да бъде променено това. Пак повтарям, че всички назначени в енергетиката от ДПС и ГЕРБ, а енергетиката е основното оръжие на диктатурата в Кремъл, са недокоснати и недосегаеми. Има снимки на шефа на "Марица Изток 2" със санкционирания Илко Желязков и този въпросен шеф продължава да е недосегаем. С оглед всичко, което казах, ние реално сме съюзническа държава на Русия във войната с Украйна през енергетиката.

- В контраст със заявките идващи преди всичко от високите нива в Брюксел, българският министър на финансите Асен Василев в неделя каза, че точно в този момент ще купуваме руски петрол, защото е по-евтин и с това, макар и естествено той да не го призна, ще спонсорираме ужасяващата руска военна агресия в Украйна. Какъв е Вашият коментар за това?

- Нямам коментар, различен от казаното по-горе. Разочарован съм от тази позиция, която вещае превръщането на България в неофициален парий в НАТО и ЕС. Загрижен съм много, че това ще доубива българската нация. Да припомням ли, че 12 години ГЕРБ и ДПС ни струват 1 милион по-малко българи? Още от тази путинистка политика ли искаме? Искаме да изчезнем като нация ли? Руснаците градят в българската енергетика нещо като бункер, който ще отбраняват на живот и смърт, защото голяма част от санкционираните имат планове да ползват България за заобикаляне на санкциите на САЩ и ЕС.

- Алармирате, че почти нищо от старото лошо в държавата не е мръднало от местата си. Очаквате ли то да свали правителството скоро и след това да се завърне официално като водеща властова сила?

- Това правителство ще падне, когато разпореди диктатурата в Москва. Засега то им е крайно удобно. Двете им прокси партии ГЕРБ и ДПС са спасени, Трифонов е под контрол. БСП също. Когато дойде заповед от Москва, ще разберете по социални вълнения, ежедневно говорене на Борисов по телевизията, трите национални медии ще започнат да говорят, че трябва да настъпи мир и ще показват все повече кадри за уж преговори с Москва. Ще се създава атмосфера, че е време за доброто старо времe, в което имаше корупция, но нямаше война. Така корупцията на ГЕРБ и ДПС ще се окаже нещо съвсем нормално и приемливо, нищо, че война в България няма, но са мъртви 1 милион Българи и още толкова са избягали на Запад.

- Как си обяснявате това, че Националният ни план за възстановяване и устойчивост отново не е одобрен от Европейската комисия?

- Днес прегледах последната версия на Плана, чието одобрение е отложено за 15 април. Това е работа на аматьори и хора, които са “нагласявали” Плана според своите желания за корупция и злоупотреба. Планът нарушава практически всички цели, поставени от Европейската комисия (ЕК) в енергетиката, цели, които са свързани с ефективност, непричиняване на допълнителна вреда с изграждане на фотоволтаици, за което отдавна ГЕРБ и ДПС изпраха огромни пари от корупция в земи за тяхното разполагане. Нарушава се главната цел на ЕК за изграждане на ветрогенератори с голяма единична мощност в крайбрежните зони. Нарушава се изискването за край на кръстосаното субсидиране и ще се създава нова държавна компания за съхранение на енергия. Всичко описано изисква големи законодателни промени, а сроковете си текат.

В схемата за ВЕИ с батерия е написано, че минималните изисквания са проектите да имат ПУП (land use and zoning permits) и да са в необходимия разрешителен режим, да имат идеен проект и т.н, което е заложено да облагодетелстват определен кръг от хора.

Налице е явно несъобразяване с изискването на ЕК за дю дилиджънс на цялата верига на добавената стойност на батерийната технология, както и са пропуснати важни аспекти на кръговата икономика и цялостната устойчивост на предлаганите решения.

Накрая има и комична част как са остойностили разходите. Сложи ли са линк към компанията Lazard и обща информация от сайта ѝ. Това са хора, занимаващи се с инвестиции в активи и публичната им информация е несериозно да се превръща в национална политика, защото е с големи отклонения от реалността - никой не си казва на сайта търговските тайни. Някой си е играл с Гугъл, нагласявал е някакви числа и е фантазирал без нищо да разбира от технологии и енергетика. Ужасна работа. Нещо като днес - на всяка цена да се сложи свързан с ДПС шеф на БНБ, защото трябва да се градят схеми в полза на диктатурата в Москва за заобикаляне на санкциите. От издаването на кредитни карти за руснаци до разплащане и контрабанда на ембаргови стоки за и от Русия. До дни ще анализираме всичко и ще последва реакция. Надявам се да се вразумят. Ако ли не - ясно е какво следва.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 201 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    352 76 Отговор
    За путинистите не знам, ама ти и другите като теб, започвайте да копате! Два на един на два дълбочина! Всеки за себе си! Иде за вас второ пришествие!

    Коментиран от #149, #163

  • 2 pepi777

    267 47 Отговор
    Проруско или американско то е избрано от българския народ да те светна малко!

    Коментиран от #164, #196

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ветеринарен психолог

    345 39 Отговор
    Иди се прегледай бе. Мислиш ли,че някой вярва на българските медии? И на платени лаладжии,като теб. Мисир
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Човекът

    325 43 Отговор
    Без да съм Путинист на тоя смешко такива шамари ша му бия, че може и малко акъл да му дойде, откъде ги намирате тия?

    Коментиран от #12, #41, #48

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 BOBO

    229 39 Отговор
    И СЕГА КАЖЕТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ФАШИСКА СТРАНА

    Коментиран от #166

  • 9 123

    265 31 Отговор
    Гамизчето е пич! Прост, но пък държи да го демонстрира................пък и да заработи някое центче, че здравата го е окъсал :)
  • 10 Путинофил

    109 78 Отговор
    Ние путинофилите в България обичаме Путен повече от самите руснаци!
  • 11 Много е охладнял завалията

    224 24 Отговор
    Чак жал да ти стане. Браво факти, че давате на човека възможност да изкара някой цент
  • 12 Голубой

    25 144 Отговор

    До коментар #6 от "Човекът":

    Да не стане обратното той да те набие?
  • 13 Путински продажници!

    67 194 Отговор
    Българските продажни и алчни олигарси продадоха на руснаци 500 000 имота по морето. Варна, Бургас, Поморие, Несебър, Равда, Свети Влас, Слънчев бряг, Обзор, Черноморец са вече руски губернии и така поставят под пряка заплаха националната ни сигурност. На Путин може да му скимне да направи „ Договор за Дружба и сътрудничество „ и ще станем Украйна 2.

    Коментиран от #22, #54, #69, #161

  • 14 Обикновен

    213 27 Отговор
    Най обичам такива специалисти и експерти...и като ги вкарат в схемите, за да могат и те да облажат изведнъж си сменят "експертното" мнение :-)
    А относно "путинисти", "байданисти" и всякакви други ".....исти" - уважаеми г-н Гамизов, ако руските "окупатори" не бяха стигали два пъти до нашата територия сега или щяхте да сте Гамизов бей или Хер Гамизов,но при всички случаи щяхте да ближ..те чужди ..адници ;-)

    Коментиран от #125, #171

  • 15 00014

    188 21 Отговор
    Стефан Гъэимов - апологет на прощатския слугинаж.
  • 16 666666

    163 13 Отговор
    Още един не док-атен се изказа ,за да напълни малко шкафче
  • 17 SH BG

    158 16 Отговор
    Този пак ли избяга от психото?...

    Ха, ха, ха.... :::)))
  • 18 Стефчо

    171 10 Отговор
    Айде и тоя изтрещя) абе аланкоолу, първо гледай всички в правителството да станат българисти и да работят за интереса на българския народ а не на някой си в щатите и европа, пък после мисли за путинистите. 20 и кусур години все Путин ви е виновен, а сме една шепа хора, и никакси не можем да се отървем немотията и социялното неравенство. Ако България се управляваше от истински патриоти, отдавна щяхме да сме като Швейцария!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Сиганин .Фен на Путен

    43 6 Отговор
    Че откраднеме на Путин всичките танкове.
  • 21 Ееееее

    37 88 Отговор
    айде спрете се де. Пожеланието за смърт в този сайт е ежедневие вече. Колко злоба таи в себе си русофилът, че все за смърт приказва. Вече прекалявате с директните и вулгарни обиди и пожелания за смърт. Тревожно е за всяко общество да има такава агресия.
  • 22 00014

    109 16 Отговор

    До коментар #13 от "Путински продажници!":

    Никой не ти се връзва бе! Смени плочата ако имаш умствен багаж.

    Коментиран от #167

  • 23 айде

    111 13 Отговор
    ба този пак не му е станала работата и взе да оревава орталъка. Чакаме да докара ордите от корпорации за които говори да оправят енергетиката на България. Но май играта му е да си орави положението, там обаче все не мусе получава номера. Явно и до търговете за ток не са го пуснали.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Мим

    95 15 Отговор
    Абе цъ....в. л.Какви глупости говориш.Боко и ДПС. били за Путин и против нато.Ти фашага ли си и не виждаш ли ,че работят за себе си,а не за Путин.Ако искаш и имаш смелост отиди при него в Москва и го питай,ама с такива твои плюения на Путин,не знам дали няма да заминиш за една област наречена Сибир,е там е малко хладно ,но идеално за прочистване на мозъци....
  • 26 Потребител

    111 11 Отговор
    Още един гнус.сен плу.жек изпълзя да плюе и лае ,страдат обикновените хора, Абе мисирки долни, как един път не показахте някои, който мисли за Българите,какво ще направите с жалките пари които вземате това ли е обеквната ви журналистика, срам сте всички
  • 27 улав

    71 10 Отговор
    кой го знае този дали е добре ?
  • 28 Гамизов!! Завършил Световно неизвестния

    96 11 Отговор
    Михаиловградски Ел техникум, слаби токове а се прави на Експерт по Ел централи и Експерт по Всичко!?
  • 29 Предателите ще ядат дървото!

    95 25 Отговор
    Скоро всички американски лакеи ще се крият в миши дупки.За тази гнуснамедия също няма да има комп-ромис.Преди една вечер Иран са отправили ракетен удар срещу американска база и американско посолство,като са ги превърнали в развалини..Официално Иран обявява че отваря втори фронт срещу САЩ и Израел.Очаква се Китай да отвори третия фронт и Индия 4-ти.Американците са в готовност да бомбандират Иран,но явно не им стиска,защото нищо не правят,поввече от 24 часа..А вие плебей стойте на страната на НАТО и САЩ.Скоро такава държава и такъв военен блок няма да има а от там и вас няма да ви има.

    Коментиран от #70

  • 30 !!!?

    59 10 Отговор
    Путинофил: "Путин Миротворец" !!!?

    Коментиран от #170

  • 31 5 -та колона

    47 12 Отговор
    само чака сигнал от Москва и ще направят правителство на " Отечественият фронт".
  • 32 ..................

    67 8 Отговор
    Даже не прочеох статията , идва 9ти май
  • 33 ууууу

    89 14 Отговор
    Не мисли путинистите,глист такъв.Гледай себе си,че скоро ще спринтираш с 200 към самолета,та да си спасиш прогнилата кожа.
  • 34 Бай Благой

    68 10 Отговор
    Кой беше този?
  • 35 Тома

    78 10 Отговор
    Вече нямам съмнение че гамизов е изнасилен от група путинисти и му личи много
  • 36 Хвърчилото от село

    23 77 Отговор
    Путинистите трябва да се притиснат много сериозно, това са новите фашисти в света! ZZ!
  • 37 На такива Всезнайковци в днешна

    59 7 Отговор
    Монтана им казват Пустиняци!??
  • 38 С варварската агресия в Украйна ...

    24 81 Отговор
    ... започна разпадът на путинизираната Руска федерация или т. нар. милитаризирана газстанция. С цивилна икономика, колкото на щата Тексас в САЩ. И нула духовни ценности. Патологичният руски военен героизъм е човешка патология, а не духовна ценност за насаждане в "путински зони" на влияние. Депутинизацията на българските путинофили е въпрос на време. Просто ще ги изолираме от себе си. Сигурен съм, че някои от тях ще се върнат към нормалността.

    Коментиран от #45

  • 39 Българин

    78 6 Отговор
    Големи изненади последните месеци - първо си викам по зле от Бойко няма как да има, а то взе че се домъкна Кирчо, викам си по луд от Витанов няма и ей го на - на хоризонта се появи Гамизов.
  • 40 Орел

    39 3 Отговор
    Казва се ГЪМИЗОВ.
  • 41 НИК

    61 8 Отговор

    До коментар #6 от "Човекът":

    ТОЗИ КОЙ ГО ПУСНА ТУК ДА ГОВОРИ МНОГО ПРОТИВЕН.
  • 42 Врачка

    72 16 Отговор
    Гамизов, Гамизов,черна душа имаш и кофти карма.
    Но, България ще отсъди дали да бъде фашистка държава или близо до Русия.

    Коментиран от #168

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 гамиз

    71 9 Отговор
    Този мухльо и национален предател, не се спря да лъже. А бре лъжец още ли не си разбрал че т.н. запад вече е мъртвец? Тези на които служиш още малко и няма да ги има. Русия ще ги приключи. Огледай се и завърти задницата и почвай да търсиш нави господари на които да слугуваш. Ти си такъв предател че лесно ще се извъртиш. А ние ще ти се смеем от сърце. Със краварите е свършено, Путин ги приключи.
  • 45 Въпрос

    68 8 Отговор

    До коментар #38 от "С варварската агресия в Украйна ...":

    На вас байдънофилите какви ви са духовните ценности - да си смените пола и да приемете джендърството като религия ли?
  • 46 ivan

    55 8 Отговор
    То и Зеленски мислеше като тебе ама яде махалото.
  • 47 ДА ДА

    14 67 Отговор
    БРАВО ГАМИЗОВ ТОВА Е ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ НА ЧЕРВЕНАТАПУТЛЕРИСТКАКОЧИНА НЯМА НУЖДА ПУТЛЕР ДА НИ НАПАДА НИЕ СМЕ ПРЕВЗЕТИ ОТЪПРЕДАТЕЛИТЕ МАЛИНКИ КОПЕЙКИ КУРНЕЛИИ И БОЛЕНОВЦИ
  • 48 LOSHIA

    12 23 Отговор

    До коментар #6 от "Човекът":

    Ела да ти покажа НАГЛЕДНО И ПРАКТИЧЕСКИ (върху тебе де) , как да ги биеш?!?!!

    Коментиран от #182

  • 49 DOZER🇧🇬🇩🇪

    53 9 Отговор
    Гарнизов е виден ИЗМАМНИК. Това е човек, на който НЕ МУ Е ЧИСТА РАБОТАТА...
    Аз лично не бих му вярвал.
  • 50 Никой

    14 59 Отговор
    Путинистите в България са на страната на палача.Те са другата гледна точка която ни представят русофилските медии.
  • 51 геш

    16 56 Отговор
    Американския конгрес обяви Путин за военнопрестъпник.

    Коментиран от #61

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Stefan

    61 16 Отговор
    Убедих се, че под понятието путинисти интерюираният син комсомолец има предвид най-нормалите българи, които не клатят капа на пропагандата от западните централи.

    Вижте. Народът ни е беден, но не е глупав. Толкова много е лъган, че усеща неведомо подмолните камъни.

    А и няма нужда от специални сетива. Всеки, който иска, може да види прекрасните плодове на т нар демокрация.

    От 9, на 5 милиона народонаселение.
    Без здравеопазване, образование, икономика, армия, пазари, мечти... Смърт и разруха сеете, смешници Гамизовци, Пасита, Инджевци и прочие проскубано ястребовска сган от скалъчине подчовеци.

    Струва ми се, че ви предстоят интересни времена.

    Коментиран от #79

  • 54 оня

    34 6 Отговор

    До коментар #13 от "Путински продажници!":

    Я си пий хапчетата:))
  • 55 Зззз

    50 17 Отговор
    Путинист съм и не се срамувам от това ,но от тебе гамиз като отцеругател много ме е срам ,за за зловонията които излизат от устата ти няма да коментирам.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Тредстоун

    35 7 Отговор
    Стига разводнява ситуацията с тва лопане на менчето ... , блаблабла ...ГЕРБ ... блаблабла .. ДПС .. ..., истината е съвсем простичка , тия са гнили от вътре , с лъжа дойдоха и с лъжи се мъчат да управляват ... , да ама не , доверието към тях се срина , нищо не става от тях . Уволниха хората от газпром заради 30% скок , сега имаме 60 , казаха инфлация под 10% , сега имаме 15 , казват ще помагаме на бизнеса ..., ама от април , да де до тогава може и да няма бизнес ... , и цени , цени , опашки ... а те анализират , куцжи коне , паразити сега и батерии...

    Коментиран от #84

  • 58 345678998765

    39 7 Отговор
    не се укопаваме....
    подготвяме се да ви смажем, продажните, крадливите, мултикултурните безполови дебили
    с нами бог

    Коментиран от #68

  • 59 Некой друг

    46 8 Отговор
    Отиде си пенкилера Каролев и Гамизов иска неговото място
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 И какво

    42 9 Отговор

    До коментар #51 от "геш":

    На тебе много ли ти се подобри благосъстоянието от това ,че говедарския обор го е обявил за нещо си.?
  • 62 Людо

    42 12 Отговор
    Да живее Русия .
  • 63 путин лавров

    15 35 Отговор
    и хората около тях много скоро ще бъдат свалени от власт и осъдени за военни престъпления

    Коментиран от #180

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Хан Аспарух

    55 8 Отговор
    Аман от пишмян анализатори на Сороска и Америкоска хранилка.....Кога ще погледнете Бъгарският интерес бе Родоотстъпници недни,за срам не говоря ,оперирани сте от това по рождение...поне спрете да Мърсите Българското Самосъзнание и Достойнство.....Партакешите под мищка и в Америка отивайте,да видим дали ще ви базари някой...НЕ със сигурност...Слугите никой не ги ценинза това тук в БГ се изживявате на велики...НЕКАДЪРНИК Продажен долен му кажи и разбирай Лицето от снимката.....
  • 66 Аре

    9 47 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Да прав си необходима е мащабна и незабавна депутинизация, дерусофилизация повсеместно, и най вече в служните и и държавното управление!!!
    Трябва незабавно да се отървем от кремълското влияние! Проводниците на путинските интереси се знаят от всички, доган, борисов, бсп, абв, първанов, сидеров, а койпвката той си е явно купен от руското посолство, дори и не се е стещал с путин!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Аре

    8 40 Отговор

    До коментар #58 от "345678998765":

    Е бог не е с вас, вие сте атеисти и богохулници! Вие не обичате и не уважавате ближния, вие сте се продали на антихриста в кремъл!
  • 69 Морски

    38 7 Отговор

    До коментар #13 от "Путински продажници!":

    Ти що не си купи имот тука!?Всички могат да си купят не само руснаци.
  • 70 LOSHIA

    9 48 Отговор

    До коментар #29 от "Предателите ще ядат дървото!":

    Само като чуете НАТО и ви бършат през час! Твоя кумир Путлер ще използва химическо оръжие,защото се видя че руската армия не става за нищо!Много хора ще пострадат,ние също И ТИ СЪЩО!! А тези фантазии за които бленуваш,не могат да бъдат осъществени,защото зависят от хора, които имат необходимото в междуушието си, за разлика от тебе!

    Коментиран от #190

  • 71 Смешници

    45 10 Отговор
    А краварските мекерета треперят ако Русия реши да понамине и в България.От къде ще крадат и лапат такива като този .Крадци и продажници на България.Не съм комунист но за 30 години такива като този дето защитават еврогейските ценности прокудиха над 3 милиона българи.

    Коментиран от #113

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ТОЯ СИ ТЪРСИ

    31 6 Отговор
    БЕЛЯТА , ХЕМ ЗНАЕ ЧЕ НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ ЗА ЮЖЕН ПОТОК !
  • 74 Говедо

    28 3 Отговор
    По цял ден ята зелени папагали прехвърчат от медия на медия.И цвъкат яко.Преди време в Китай е имало едни хунвейбини,дето като тях са възхвалявали денонощно "Великия кормчия" и са громели враговете.Е ,доживяхме пак хунвейбинизация.Та така!
  • 75 Русофилчо

    20 6 Отговор
    Хи хи хи хи!!! Някои се посраа!!!
  • 76 любител

    36 7 Отговор
    кой си ти бе краварски гъзоблизов и парите които се дават от нашите са за избягалите пръцли на краварските подлоги в украйна които са крали и избивали руснаци.
  • 77 Sion

    30 6 Отговор
    Аре и тоя стана "специалист" по всичко... Факти, следващото стъпало е Йоло Денев..Да си знаете
  • 78 Един Българин

    38 7 Отговор
    Гледам го този Гъзолизов и си мисля: Не свърши ли простащината в България?
    Кой дава глас на такива идиоти?
    Няма огледало в къщи, пък тръгнал да преценява правителството в България.
  • 79 Специалиста

    22 8 Отговор

    До коментар #53 от "Stefan":

    Стевчо, предстоят ни интересни времена,но те уверявам че за теб няма да са никак интересни,а тягостни!

    Коментиран от #118

  • 80 ГруЮ

    28 7 Отговор
    Остап Бендер в роден вариант. Няма даже да му чета излиянията.
  • 81 Морски

    29 7 Отговор
    Говнизов ще ти.... мутрата скапан@!
  • 82 Факт

    33 10 Отговор
    Кои са русофобите по света и у нас … забогателите са сметка на народа си…
  • 83 Абе

    36 8 Отговор
    Като гледам,Путин се надява ден и нощ на нашето подпомагане,иначе ще загуби войната.Глупости на търкалета. Даже САЩ и Германия не се отказват на 100 % от нужните им суровини,ама РЪЧКАТ слабите и бедните като нас да се "вкараме в джаза".И като се откажем какво-- ще получим ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО.Не съм съгласна--ако ще,както и ще да ме наричате,аз не искам българи да умират от глад ,студ и болести,заради чужди интереси
  • 84 изрод от ГЕРБ

    20 8 Отговор

    До коментар #57 от "Тредстоун":

    А бре на вас персонално ли трябва да ви се набива в главите,че власт никога няма да видите по вече!АМА НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА !!

    Коментиран от #103

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Премия за Гамизов от Вашингтон?

    27 7 Отговор
    Отслабнал му е главния мозък на този ,ако изобщо е работил по-добре някога ,а не руското настъпление в Украйна.Пак някакви измислени връзки на съвременните западни марионетки с Кремъл.....Трите "национални" телевизии щели да пригласят на Русия...Господи какви глупости е надробил този хахаха ...Дали пък да не вземе да седне сега да си ги препрочете.Трябваше да се подготви по-добре или поне да участва в редакцията...Дори и най-малоумните ни съграждани няма да повярват в тази шизофрения...А и да напомня че докато бяхме съюзници със Русия ,единствената велика сила алианса с която е ВЗАИМНОЗГОДЕН ,българите за които този господин толкова се е загрижил отиваха към 10 милиона и имаха в пъти по-добра медицинска система.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Тити

    9 21 Отговор
    Къде ще рубладжии днеска се продава 300 за долар кефители се?

    Коментиран от #106

  • 91 Хх77

    21 8 Отговор
    Да питам тоя "анализатор" какво ше стане с козлодуй като стане време за плановите ремонти
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Гамизов

    24 8 Отговор
    Кажи първо......
    Кога е била ,,путинизацията,,?
    За да има ,,депутинизация,,
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Гъзлизов

    17 9 Отговор
    Пет лева ми плащат от посолството на САЩ за да плюя русофилите
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Българин

    11 26 Отговор
    Русофили взимайте по 300 рубли и газ за Сибир,там има място за всички Ви
  • 100 простекиро

    17 6 Отговор
    Ваксите не прощават тоа се е активизирал за грантове.
  • 101 tate

    10 23 Отговор
    Купувам РУСКИ КОМПЮТЪР,КОМПАКТДИСК ПЛЕЪР,ЕЛСИДИ ТЕЛЕВИЗОР , ПЛАЩАМ ЩЕДРО В РУБЛИ

    Коментиран от #108

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Никога

    26 4 Отговор

    До коментар #84 от "изрод от ГЕРБ":

    Никога не казвай никога! Сега се успокой и признай кога животът беше по-добър и по-спокоен.Вярно,че не са ни обещавали промяната да е към по-добро,но толкова много се фукаха, че са голяма работа,че хората им повярваха.Ама какво стана?!Мрънкане, врънкане,туткане,моткане, всеки ден все някой им е виновен и им пречи.Ами щом не могат да се справят,трябва да се махат.Не ни трябват ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ,които по цял ден да анализират нещата.Сега сме били Путинисти,защото ,след като сме 80%зависими от руските газ и петрол,не искаме да плюем Путин и да се набутваме между шамарите. Най тъпото е,когато си зависим от някого,да се правиш на ЕРБАП."На гол тумбак,чифте пищови"
  • 104 tate

    9 19 Отговор
    Предвид очакването на БРАТУШКИТЕ заменям .Телевизор Панасоник 42 инча за Юност 402 ,заменям усилвател Грундиг за Амфитин.дек СОНИ за дек ЯУЗА или НОТА,фотоапарат Олимпус за Смена СИМВОЛ ,Колело СКОТТ за Школник ,грамофонни плочи на Пинк Флойд заменям за ПЕСНЯРИ или Весьолие Ребята ,Тонколони Техникс за Радиотехника ЕС 90 или Амфитон ,часовник Сейко 5 за Польот ....предложения чакам ма по бързо................

    Коментиран от #107, #117

  • 105 Теодоро2

    20 6 Отговор
    Мазен Пасквил.гамизов в затвора.
  • 106 времето

    22 7 Отговор

    До коментар #90 от "Тити":

    Глупчо в Русия олиото струва 1,52 лв. Можеш ли да смяташ и да мислиш с това нещо между ушите. Ти утре какво ще ядеш, ако можеш да мислиш де?

    Коментиран от #120

  • 107 tate

    12 4 Отговор

    До коментар #104 от "tate":

    Заменям пъзел на Ниагарският водопад за пъзел с Ленин или поне ПУТИН !
  • 108 Ами

    23 4 Отговор

    До коментар #101 от "tate":

    Недей да сравняваш несравними неща.Иронията е неуместна.На теб ти трябва това,на друг друго.Днес цял ден се говори,че строителите го закъсват заради желязото от Русия.А...и да питам--мислиш ли,че ядрен реактор се прави по-лесно от компютър.

    Коментиран от #115, #121

  • 109 kkk

    16 7 Отговор
    Гъмизов, веднага да се явиш да си получиш полагаемите табуретка, сапун, 3м. въже и инструкция как да се провесиш от близката улична лампа. Ако до 15мин. не се явиш- сапун няма да има и ще ти бъде проведен инструктаж (еднократен) как да изпълниш задачата. За инструктажа ще бъде използван твоят врат + въжето и табуретката от твоя комплект...
  • 110 ZZ01

    15 7 Отговор
    Малко ти беше като те тровиха в Цюрих и пак не си научи урока да не вдигаш ръка срещу Матюшка Рус!

    Коментиран от #112

  • 111 tate

    6 13 Отговор
    Заменям активна колонка БОСЕ за радиоточка Звезда
  • 112 tate

    10 21 Отговор

    До коментар #110 от "ZZ01":

    Като е МАТКА РУС кво търсиш ТУК бе марш в МАТКА Рус
  • 113 изрод от ГЕРБ

    10 26 Отговор

    До коментар #71 от "Смешници":

    А бре путиниски михлюзин,знаеш ли че багодарение на този интернет можеш да ръсиш на воля това което текне в междуушието ти! А този интернет идва от САЩ,а не от азиатската ти Русия! Бил ли си в Русия,знаеш ли как е там?На втория ден ще доприпкаш тук,за да не опъваш уши от глад!

    Коментиран от #116

  • 114 стоян

    6 28 Отговор
    Браво за коментара на Гамизов - винаги с удоволствие чета коментарите му които са много точни и реални
  • 115 kkk

    19 4 Отговор

    До коментар #108 от "Ами":

    И защо реши, че тоя смешник изобщо знае що е то "ирония"? Но пък ярко демонстрира сегашното консуматорско общество- искам да имам 1000 неща и не ми пука, че 950 от тях не ми трябват и няма да ги ползвам, ВАЖНОТО Е ДА ГИ ИМАМ...
  • 116 Смешник

    22 3 Отговор

    До коментар #113 от "изрод от ГЕРБ":

    Да ли съм бил в Русия??? Карам съм две военни академии в Русия ,в момента живея е Русия ,Франция и Испания .Ти излизал ли си от България въобще? Дечко вземи си учи уроците и не пиши глупости ,а и вземи се образовай малко,доста ти е зле членоразделната реч.
  • 117 Лелее

    13 3 Отговор

    До коментар #104 от "tate":

    Ти си явно някакъв" юноша бледен",който го вълнува само техника .Ама това си е чист егоизъм.Само за сведение--за добър стандарт ти трябват много повече неща.Пък,ако работиш яко,ще можеш да си купиш каквато си искаш техника.Ама трябва да гледаш нещата в глобален план,а не само от твоята си камбанария.

    Коментиран от #127

  • 118 Пустиняк от Монтана

    16 4 Отговор

    До коментар #79 от "Специалиста":

    И ти като специалиста Гамизов! Спрете се бре, специалисти, анализатори, политолози и професори ...... край няма.
  • 119 Ахил

    15 7 Отговор
    Стефане,и преди си драскал тъпотии,но сега счупи тъпомера.
  • 120 стоян

    7 17 Отговор

    До коментар #106 от "времето":

    До 106 ком -другарю -при руска заплата от 150 лв колко да им е олиото -даже е скъпо за руснаците

    Коментиран от #152

  • 121 tate

    5 16 Отговор

    До коментар #108 от "Ами":

    ЕЙ ЧОВЕКО Знаеш ли колко ми дреме за строителите НУЛА ! Там печалбата е 300% в София вече застрояват градинките ,селтаците продават ниви и идват тук АЗ КЪДЕ ДА ИДА КАТО НЯМАМ СЕЛО ти ми кажи ,аз карам колело тровят ме с 15 годишни дараци !! А за реактора незнаеш че моя роднина беше сол.....таш.....к на КУНЕВА -ПРЪМОВА дето затвори 3 и 4 блок !! И като я попитах "Що затворихте реакторите " Тази МОЯ БРАТОВЧЕТКА каза "Няма нищо да ти кажа на така зададен въпрос" Още да ти разправям ли .........че съм работил в Козлодуй и ме боли / и че Белене още по Татово е сетифициран като земетръсна зона и там така седят построени панелки !!

    Коментиран от #126

  • 122 Тоз

    22 4 Отговор
    Тоз пак изпълзя. Явно Паситу, Инджев, Агов и пр. вече дават фира, та в боя се включват последните резерви. Сума ти пари потрошиха американците, как един свестен не намериха. В същност те свестни не им трябват.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 А гамизовците

    17 4 Отговор
    за кво се окопават? България не е Украйна, ненормалнико. Тук няма да има гражданска война, щото подобните ти се броите на пръсти и ще виснете от фенерите много бързо.
  • 125 Той

    8 3 Отговор

    До коментар #14 от "Обикновен":

    Той и сега ги ближе.
  • 126 Като

    13 2 Отговор

    До коментар #121 от "tate":

    нямаш село, купи си. Дал господ в България села.

    Коментиран от #128, #131

  • 127 tate

    7 11 Отговор

    До коментар #117 от "Лелее":

    ТИ явно си некъв хибрид ,я да видим какви неща са нужни за добър живот КАЖИ БЕ ???? Купувам си каквото искам ,ям каквото искам,пия каквото искам ,ходя където искам ,говоря каквото мисля ,имам имоти достатъчно !! ТИ от кое село дойде та ти се налага да бачкаш здраво за да си плащаш наема в София или евентуално апартамента на изплащане !! Ти в моето канче не гледай .............................

    Коментиран от #137, #145

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 !!!!!!!!

    8 0 Отговор
    ..унищожава живота на българите..😒
    ..точно.
  • 130 ТИНА

    20 4 Отговор
    АЗ СЪМ БЪЛТАГАРКА И СЪМ ПРИЗНАТЕЛНА НА РУСИЯ ЧЕ НЕ НОСЯ ФЕРИДЖЕ

    Коментиран от #133

  • 131 tate

    2 13 Отговор

    До коментар #126 от "Като":

    НЕ ИСКАМ искам "Гражданите " дето напълниха София да си вървят ,че вече не се търпи от мякане и миекане ! Те са излезли от село но селото не е излязло от тях !! Толкова

    Коментиран от #134

  • 132 Перо

    20 5 Отговор
    Ако Сидеров е прав,че мисирките получават по 1000€ за пропаганда само на украинската позиция,както обяви по Нова ТВ, като гледам ТВ каналите с национален ефир и ционистките новинарски сайтове,означава, че в БГ са изсипани стотици милиони $ за пропаганда. Денонощно 24/7 няма други новини! Сигурно и парите за пропаганда на ваксините са пренасочени за пропаганда на украинската позиция! Крайно време е и тук да се въведе закон за чуждите агенти,както е в САЩ и Русия!
  • 133 tate

    6 12 Отговор

    До коментар #130 от "ТИНА":

    Нямаше и да знаеш ,но иди в Кърджали да видим каква песен ще пееш за Руската любов !! Верно ли си толкова застреляна ?? По Турско БЪЛГАРИТЕ С ЧЕСТ СА УМИРАЛИ ЗА ВЯРАТА , А НЕ СА ЧАКАЛИ НЯКОЙ "ОСВОБОДИТЕЛ"
  • 134 Като

    13 0 Отговор

    До коментар #131 от "tate":

    искаш да се махнат, стани мин пред, възстанови предприятията, икономиката,здравеопазването и т.н. в другите населени места, и те сами ще си тръгнат. А дано, ама надали. Щото шопианчетата от тошово се имате за нещо повече. И натуралните и новите.

    Коментиран от #143

  • 135 Грабвайте мешките

    20 6 Отговор
    И тук в Бг-то е пълно с подкрепящи окрайна хибридчици ама у телевизора, вестника и пред компютъра. То не са мисирки, водещи, пишещи, хиeни, яcтpeби, пълководци, титуловани и не титуловани аналлизатори, коментатори, че даже и най обикновени и не само пeндили!!!!
    Ама защо тая цялата cгaн пишман герои не грабват мешката и право на фронта да бранят „правата" си вяра, а нон стоп ни хибридят и искат да ни докарат зорлем мечката!!!

    Коментиран от #142

  • 136 Супер

    11 5 Отговор
    А Байденистите за какво се подготвят?
  • 137 Лелее

    16 1 Отговор

    До коментар #127 от "tate":

    Когато човек няма достатъчно доводи,започна да става груб.Аз пък много се дразня от хора,които постоянно и непрекъснато говорят АЗ,АЗ,АЗ...Явно не ти се е налагало да мислиш,да се грижиш и да се притесняваш за някой друг,освен за себе си.Аз не съм дошла от село,но понеже съм на 50+,съм си купила вила на село и съм предоволна.Просто съм решила да си живея в България и ме е грижа всички да са добре,а не само аз.

    Коментиран от #140

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 tate

    3 12 Отговор

    До коментар #137 от "Лелее":

    Ма много правилно , марш на село чудесно прав ти път !! АЗ мразя НИЕ ние е несподелена безотговорност !! АЗ ЗНАМ И МОГА ,НИЕ Е ЗА НЕУДАЧНИЦИТЕ дето се крият в "колектива "

    Коментиран от #147

  • 141 Верно ли

    22 4 Отговор
    Гамизов, аз като чета пресата, май козяците се окопавате на живот и на смърт, че кво ще правите като ви спрат грантовете?!? Със сигурност не можете да копате :)))
  • 142 tate

    7 17 Отговор

    До коментар #135 от "Грабвайте мешките":

    А ТИ кво правиш ТУК? Иди в СССР защити Я
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Стефан Петров

    23 3 Отговор
    Тонът на този човек е арогантен с кръчмарски речник и нетърпящ никаква критика. Всъщност знае ли някой какво точно работи? След като привържениците на Русия се приравняват с привърженици на Путин и нещата са на живот и смърт аз питам- ще ги колят ли или ще ги затварят в концентрационни лагери? От подобни "експерти" нацията се разединява. Ами ако нещата са съвсем различни- за това не се мисли дори. У нас се появиха материали от мозъчни центрове на САЩ, които още от 2018г. предлагат да се подтикне Русия към война с Украйна. Така тя си решава стратегическите задачи- отдалечава Европа от Русия, скарва Русия и Украйна и пречи за развитието на Русия със санкции. И всичко това без да харчи пари и човешки жертви. Старият римски девиз- разделяй и владей и днес се употребява от САЩ.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Много станахте

    12 4 Отговор
    На фалшивата история. Ще дойде време къде ще се криете или очаквате безвъзмедени пенсий зад океана.
  • 147 Добре ли си

    17 4 Отговор

    До коментар #140 от "tate":

    Добре ли си,бе човек?! Тук не е място да философстваш. Гледам окупирал си темата с ПЛАЗНОСЛОВНИ КЛИШЕТА.Като не ти харесва София,защото е пренаселена,презастроена и т.н--прав ти път.Иди където искаш.В Нидерландия например,има перфектни велоалеи.Ние ,т нар.от Гамизов Путинисти,се страхуваме великите сили да не ни вкарат във война и да пострада целокупният БЪЛГАРСКИ НАРОД.Това е темата.Ако няма какво да кажеш,не е нужно да участваш.Хапвай си,пивай си и си живей във виртуален свят.

    Коментиран от #151

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 100

    9 19 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Който пожелава гроб другиму.... нали така, путинистче зомбирано.
  • 150 Баце

    23 6 Отговор
    Поредният зомбиран либерски мозък на хранилка на некое НПО или служба, но и да е прав пак съм доволен, щото като дойде Красная Армия няма да изоре и да направи тука както коубойте у Сирия или Ирак, а ще си пази собствеността, а и да не е прав, само показва какво нещо е платената пропаганда.
  • 151 tate

    6 23 Отговор

    До коментар #147 от "Добре ли си":

    НеМИ харесват ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ ,ПУТИНИСТИ СЕЛСКИ , Слепци Дето се молят на МАТКА РУСЪ все едно тя (Русия ) ще го направи по богат, умен,красив ! Аман от разбирачи а тук са повечето такива "Селски Мариачи"

    Коментиран от #155

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 9689

    14 4 Отговор
    Защо само крадци на прехода дават акъл?
  • 154 @!#$%

    7 5 Отговор
    Гамизов страшни глупости!? Герб са русофилите , я пак !?
  • 155 На това

    14 4 Отговор

    До коментар #151 от "tate":

    На това се казва ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ.
  • 156 ak47bul

    20 6 Отговор
    Боклук беше и такъв си оставаш. Само гледаш да се нагласиш към управляващите. Гадост.
  • 157 693

    18 4 Отговор
    Защо непрекъснато навирате мнение на някой индивид в общественото пространство.
  • 158 Кйгг

    18 4 Отговор
    Гамизката е по голям измамник от Боко
  • 159 Мдаа

    15 2 Отговор
    Да отиваш в анадола чалмар
  • 160 ньид

    20 3 Отговор
    Гъзмизов , много си прозд!
  • 161 Инсайдър

    21 5 Отговор

    До коментар #13 от "Путински продажници!":

    Що не си ги купихме ние тези имоти,ами бедните и гладни руснаци,живеещи под фашизъм и диктатура.Сигурно защото сме с евроатлантически "ценности" и не купуваме ,а само подаряваме.,...то бази,то златни мини,то тецове .Не знам колко ти плащат,ама трябва да е много ,че да се излагаш така.Или си много тъп или си на хапчета.Ако е второто искай от Козяк по силни
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Лея13

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "pepi777":

    Нищо не е избрано от българския народ!Вземи малко се информирай,почети и помисли...ако можеш,де.Много наивен тоя матриал.Страхотия просто.
  • 165 Лея 13

    5 9 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Абсолютно!Марш от БГ на всички руски мо шенници, саботьори на българските интереси, на смо тания им газ , нефт ,на постоянната подривна дейност, която ни дърпа назад във всяко отношение,на шантажите, които държат нашите глу прави политици на каишка.

    Коментиран от #187

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Лея13

    5 15 Отговор

    До коментар #22 от "00014":

    Ти си готов да замениш успешно бай си путя.Браво.Който не е с нас е против нас.Инакомислещите не може да си казват мнението.Това ли искаш за себе си и децата си!?И ТИ българин ли се наричаш!?Плюн ка.Я не нареждай кой какво да говори! Неща стник медомътен.Няма пак да направите от България територия! Няма връщане от пътя, който сме поели.То ходи при авера си в масква,той щи охлади страстите.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Зоро

    18 7 Отговор
    Как може да има такива предатели в България?Ти ли излезе най умният ЛИЗАЧ.Не може да създаде семейство а раздава акъл.Навярно си с други наклонности.Иди в зоопарк там може да реализираш като мъж. По добре е да идеш USA и там да реализираш твоите ( умствени )способности Място в тази страна няма за продажници,имаме си много.Умнико колко ще струва цената на суровините ако не се купуват от Русия.Такива като тебе ПЪРВИ трябва да им отнемат гражданството.Вие не разбрахте че голяма част от народа уважава Путин За тези 20 г. този човек създаде нова Русия за което всички европейски, американски пендари завиждат.Внимавай те когато плюете такива велики мъже Вятъра се обърна и плюеш сам себе си.Над 1,5 мил.са работили в СССР за това има хора които не може да им отнемете уважението към сегашната Русия.Вашата фалшива хуманност и демокрация видяхме докъде докара България.Всичко се унищожи за последните години.Разходисе и виж какво остана от село. стопанство от заводите и домовете по България Имаме 3мил.емигранти желаете да останете само хайка разбойници които да продадете и малкото което остана.?
  • 170 Лея13

    6 17 Отговор

    До коментар #30 от "!!!?":

    В това, което твърдиш и което кремълската пропаганда каканиже до несвяст, за да поизплакнат малко имиджа на шефа си и да го канонизират за светец, няма смисъл.Защо ли само той вижда себе си в такава светлина,а никой в цивилизования свят не му се връзва на бутафориите представления!?
  • 171 Да дааа

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Обикновен":

    Той и сега си ги ближе и не осъзнава разликата.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Бил Гет

    11 4 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Еми тогава ще останете , ти , Пасито , пастирката , Киро и Спиро .
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Райхсвер

    6 13 Отговор
    Мръсни рубладжии за злоупотреба от кремълския дядка - платените тролове на Мутрофанов и полезните иди.оти на Копейкин ,🤮
  • 176 ГАМИЗОООВ , ТИ СИ ДРУГИЯ ЕДНОКНИЖНИК

    14 3 Отговор
    НЕКАДЪРНИИИИИИК ! ПОДЛОГАААА !
  • 177 Запознат

    17 2 Отговор
    Като приключи с денацификацията в Украйна, Путин ще дойде и в бг да денацифицира. Гамизов ще е от първите му клиенти
  • 178 Петкан

    11 2 Отговор
    Смешник!
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Демократ

    19 2 Отговор

    До коментар #63 от "путин лавров":

    Едва ли, колкото осъдиха в Хага краварски президенти и генералите им избили милиони невинни в десетки войни по света
  • 181 Жжж

    15 2 Отговор
    Поредният глупак.
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 А ПА КОЗЯЦИТЕ ...

    13 2 Отговор
    НАПРАВО СТЕ СЕ ЗАРОВИЛИ ЪНДЪРГРАУНД,
    КАТО КЪРТИЦИ ДЕ!
  • 184 Емо

    11 3 Отговор
    Гамиз пии си хапчетата и бягай се скрили някъде!!!!
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Истинският

    11 3 Отговор
    Гамизов.Защо не отидеш да си живееш зад океана на спокойствие,или си решил авторитет да трупаш и без това на гърба изстрадалия Български народ.
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Истинският

    10 2 Отговор
    Поредния селски тарикат
  • 189 Дядо Щукар

    14 2 Отговор
    Не му обръщайте внимание на този, той живее от и за това. До сега се подвизаваше само във "фактор.бг", ама сега са го мобилизирали. Щом извадиха от ръкава такива като Инджев и Агов
    ... Тежката артилерия. Не знам как още гениалния блусар Васко трътката не се е проявил.
  • 190 Дядо Щукар

    7 1 Отговор

    До коментар #70 от "LOSHIA":

    Събуди се бе, Пройчо!
  • 191 Gogo

    13 2 Отговор
    Ех Гамизов,Гамизов, колкото си енергиен експерт,толкова си и политически анализатор.Толкова прозира личната ти злоба.А къде беше последните 5-6 години,когато само говорехте за тази прословута дегъзи...фиксация" .
  • 192 111122233

    11 1 Отговор
    Жалко човече! СВитанов са си лика-прилика!
  • 193 Браво!

    2 15 Отговор
    Поздравления г-н Гамизов! Много точно казано.
    И Слава Украине!

    Коментиран от #204

  • 194 1122

    10 0 Отговор
    Ти така ли правиш? Не съди по себе си,защо да се страхува човек за собственото си мнение,нали имаме демокрация,или не е така?ТИ какво би направил на човек с различно от твоето мнение,господин Гамизов,или всички трябва да мислят като тебе...,а? Такъв демократ ли си по комунистически ,всички да мислят като тебе...не става така,може някой да мисли и по африкански и той е прав.
  • 195 Един

    10 2 Отговор
    Айде всякакви там "евроценители", натолюбители като сПаси (себеси) - хващайте пътя към евроатлантика и се удавете в него!
  • 196 stan40

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "pepi777":

    Те всички правителства от 1989 година са избирани чрез "избори", но не значи, че са работили за националните интереси. Национален интерес е българите да не са бедни, а те се държат бедни през целия преход.
  • 197 Gamizov,

    9 3 Отговор
    га еди кифтетата ни рива,а?Пожелавам ти да повърнеш всичко до стотинка,дето открадна.
  • 198 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 11 Отговор
    Комунизма е нелечима болест. За съжаление болните не го осъзнават.

    Коментиран от #201, #202

  • 199 ivan

    11 3 Отговор
    хахаах кой се окопава бе клоун,вси4ки слуги на запада са се окопали и вият по цял ден в телевизиите,вси4ки са подпла6ени,то се вижда,къде е Нато,за6то не навлизат,лицемер
  • 200 Аман

    6 2 Отговор
    И то е измамник не се налапа американска подлога измамна
  • 201 Не знам

    5 0 Отговор

    До коментар #198 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    За комунизма но олигофренията със сигурност е нелечима
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 нднс

    4 2 Отговор
    англосакско мекере скрий се
  • 207 Злобар

    5 2 Отговор
    На всяко каче капаче. Най компетентния. С много приказки почти се чува злобата му. Продажни мекерета колкото искаш в нашата татковина. Колко ли им плащат за да плюят. Май са заможни.
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Гошо

    5 1 Отговор
    Заради подобни на тоя ХЕМОРОЙД предатели , България се срина до сегашното плачевно положение
  • 210 В.В.П.

    4 1 Отговор
    Когато дойдат демократите в сащ ,в България изпълзяват седесарските подлоги..Само войни и смърт и отрова .
  • 211 Jak

    4 1 Отговор
    Тоя е с наследствена носталгия по анадолскитеманафи
  • 212 Антикомунист

    1 1 Отговор
    Всеки осъждащ, путинизма и русофилията е безкрайно П Р А В.......
  • 213 Добронамерено

    1 0 Отговор
    ти казвам, че не си никакъв енергиен експерт, а измамник и крадец и ще дойде време да плащаш. Забрави колко пари изкраде от ТЕЦ 2 по времето на БСП - ДПС като консултант с измислени часове и ставки. И кой си ти да се изказваш и кои са тия, които ти дават думата да се изказваш и да съдиш?!
    Смешници! Направо да се смее ли, да реве ли човек?! Цялата хунта мошеници - експерти, професори, анализатори в ход срещу Путин и Русия. Ако я нямаше тази измислена демокрация сигурно щеше да е комсомолски секретар или партиен секретар този. Такива се нагаждат винаги и са винаги в крак с управляващите. Само и само да са на хранилка.
  • 214 преминаващ

    0 0 Отговор
    Гамизов,много си зле -иди се гръмни!
  • 215 Въпросче

    0 0 Отговор
    Какъв.е този мръхльо който се изживява като медйна звезда?
  • 216 Томи

    0 0 Отговор
    Този просто олигофрен ли е или е на хранилка и той при американците.