Last news in Fakti

5 Април, 2022 13:02 6 152 172

"Клането в Буча"

  • клане-
  • буча-
  • убийства-
  • украйна-
  • русия

Никакви обяснения не се дават, защо руски войници и техни командири ще изтезават мъже, че и жени след което ги убиват.

"Клането в Буча" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Медиите ни поднесоха поредната потресаваща новина. Някои под заглавие "Светът се ужаси от клането в Буча".

В гр. Буча край Киев, след отстъплението на руските войски украинците са открили стотици убити мъже и жени, някои с вързани зад гърбовете им ръце. Открито било даже някакво подземие на детски санаториум, където изтезавали и убивали цивилни. Така както са правили нацистите от SS през Втората световна война. Внушението е- между руските войски и есесовците няма разлика.

Никакви обяснения не се дават, защо руски войници и техни командири ще изтезават мъже, че и жени след което ги убиват.

Не спирам да се удивлявам как лесно хора вярват на пропаганда по време на война, когато им се поднасят подобни версии, обслужващи услужливо едната страна в конфликта.

Русия между впрочем отрече да са извършвани убийства. Посочиха, че труповете и сведенията са се появили четири дни след като руските войски са се оттеглили. И че всичко е постановка.

А сега него да разсъдим трезво.

Руските лидери не са някакви племенни вождове, станали генерали и диктатори. Не са глупави. Те знаят, че Зеленски и компания водят мощна пропагандна война, която се предава само от западни и и в нашия случай и от български медии. Защо и на Русия да убиват цивилни мъже и жени, при това с вързани на гърба ръце и да ги оставят на улицата за да правят с тях пропаганда украинците, като показват какви животни са руските войници? Но и предположим са убили някой по някаква причина, логично е той да поичезне някъде. Русия има опит от Катин и трябва да са идиоти за да оставят следи от убийства на цивилни, като непогребани тела по улиците. А идиоти Путин и руснаците не са. Даже хитлеристите заравяха гробовете на убитите евреи далече от хорски очи, да избегнат обвинения.

Втората световна война започна ето как: Полски войници нападат на 31 август и превземат германска радиостанция на границата между Германия и Полша, идват немски подкрепления и ги избиват. Излагат се трупове и се снимат за пресата - на убитите полски войници и цялата германска нация настръхва и на други ден Хитлер нарежда нападение на Полша.

Само че отдавна е доказано, че убитите полски войници са преоблечени концлагеристи.

Когато по време на Студената война ЦРУ и западните служби разработиха провокация срещу България, през август 1982 г. в списанието "Рийдърс Дайджест", където шеф на европейското бюро е българинът- емигрант Дими Паница, излизат публикации-дезинформации, или както днес се наричат фалшиви новини, от свързаната с ЦРУ Клеър Стирлинг, за българска следа в покушението срещу папата. На 25 ноември същата година.

Самата Стърлинг споделя пред журналисти по-късно, че Паница ѝ предложил щедро финансова помощ да публикува статии и книги срещу България. Именно от публикациите на Стърлинг и на "Рийдърс Дайджест", с участието и покровителството на Дими Паница, започва ”разплитането” на т.нар.„българска следа” и до съдебния процес в Италия срещу трима невинни български граждани, като главното обвинение е срещу арестувания Сергей Антонов, служител на БГА „Балкан” в РИМ. На 25 ноември 1982 г. в Рим арестуват представителя на авиокомпанията ни "Балкан" Сергей Антонов, който прекарва в следствието и под домашен арест около четири години. Клеър Стърлинг публикува на 10 юни 1984г. обширна статия в Ню Йорк Таймс, наново развивайки тезата за българско участие в покушението. Сергей Антонов е оправдан в крайна сметка през 1986 г. от италианския съд поради липса на доказателства, но животът му е разбит, рухва физически и психически, и умира на 59 г. възраст самотен в дом, жертва на студената война. А на името на Дими Паница има кръстена улица в София.

Когато съдеха Сергей Антонов се изнасяха в медиите изфабрикувани "доказателства", и светът повярва, че България е замесена и Антонов е главният организатор на място в Рим. И в България повярваха. По това време бях Културен аташе във Вашингтон и през 1983 г. бях сменен от известен наш режисьор, който между културната работа се надяваше да събере материал и направи филм за българското участие в опита за убийство на папата. Беше убеден човекът в българската следа.

Така става. Поднасят ти фабрикувани "факти" и ако не се замисляш и не задаваш въпроси вярваш.

Та ето един друг възможен сценарии за "клането" в Буча. Руснаците се оттеглят от окупираните райони около Киев. В момента се води не само реална война, но и ожесточена пропагандна такава. В тази война правила няма. На украинците се представя възможност да покажат зверства извършени от окупационните руски войски- страшно важно и уместно за печелене на световното обществено мнение. И се прави постановка. Доставят се тела на убити хора, някъде другаде по време на войната. Връзват се отзад ръцете на някои от убитите за ефект. Правят се снимки и са разпращат по света. Нито една известна световна информационна агенция обаче на се наема да потвърди достоверността на изнесените „факти“. Само ги съобщават.

Бившият премиер Бойко Борисов, който иска на намеси страната ни във войната, като изпратим оръжие на украинците, заяви : "Няма оправдание за отнемането на човешки живот. Бог да прости невинните жертви!".

Ами ако наистина „клането в Буча“ се окаже постановка? Как може да се приема нещо като достоверно, без достоверни доказателства? Миналото и примерите за дезинформация с цел да бъде нанесен тежък удар на политическият противник в пропагандата война не са ли научили да не бъдем толкова лековерни?


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 176 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колко точен израз

    193 33 Отговор
    Медиите ни "поднесоха" поредното фентъзи. В главната роля - публиката. Главен сценарист - еуглената. Продуценти - наглосаксите.
  • 2 Браво

    181 31 Отговор
    Пропагандата на натовци е в пълна сила. Даже вече първо лъжат, пък после търсят доказателства.
  • 3 сила

    45 160 Отговор
    днешните руснаците са дивашка орда......ония отпреди 32 години,от СССР бяха грамотни и образовани а тия са банда алкохолизирани мародери

    Коментиран от #86

  • 4 5678

    56 141 Отговор
    Да беше обяснил ,толкова подробно примерно.Какъв го дирят руснаците в суверенна държава.

    Коментиран от #36, #55, #65, #102, #103

  • 5 Грульо

    114 11 Отговор
    "Не спирам да се удивлявам как лесно хора вярват на пропаганда по време на война, когато им се поднасят подобни версии, обслужващи услужливо едната страна в конфликта."

    Защото добитъка се радва, когото на някой друг му се е случило нещо по-лошо. Дава му чувството, че не толкоз зле, колкото е, благодарение и на управляващите го, а не само на собствената си глупост.
  • 6 Клането в Буча

    141 24 Отговор
    Филма не е за оскар, Зеленски и щатите се орезилиха и станаха за смях, именно тях трябва да ги съдят!
  • 7 123

    129 19 Отговор
    МНОГО ЧИСТИ ДРЕХИ ИМАТ УБИТИТЕ БЕ. ЛИЧИ СИ , ЧЕ Е ПОСТАНОВКА.
  • 8 Тиква американска

    114 16 Отговор
    Мисирките са много активни по нареждане на Мустафата и подлогите и!
  • 9 Данчо

    80 9 Отговор
    Стават Нагли вече с тези статии! Всеки може да прецени кое е пълен Фейк и кое НЕ! До довечера ще има поне още десет такива де.
  • 10 Пучо Капучо

    90 11 Отговор
    Постановка е, но истината ще излезе наяве след 40-50 години, ако тогава изобщо има свят, де...
  • 11 УКРИ НАЦИСТИ И ЧЕРНОБИЛ ИСКАХА

    91 13 Отговор
    НА 4 ДЕН СЕ ПОЯВИХА,,ЖЕРТВИТЕ "
    НА СТЛАН.ОГЛЕДАЛО СЕ ВИЖДА КАК СЯДАТ И ВДИГАТ РЪЦЕ НЯКОИ ,,УБИТИ"
    АМИ ВЗРИВЕНИА ТАНК НА 5 МЕТРА ОТ НЕГО ВСИЧКИ ПРОЗОРЦИ ЗДРАВИ!!!
  • 12 Българка

    28 119 Отговор
    Каква постановка БЕ, долен путинист? Постановка ли са ракети и бомби по училища, болници, домовете на хората? Постановка ли е изобщо инвазията на варварските руски орди? Последно Русия нападна ли Украйна?

    Коментиран от #51, #94, #96, #136, #147

  • 13 Емил

    18 59 Отговор
    Ужасен съм как може нормален човек да извърти нещата до такава степен, че да каже на черното бяло! Не се учудвайте на множеството инсулти - Висшите сили не понасят такива деформации!

    Коментиран от #30

  • 14 Евала

    8 49 Отговор
    Добре казано от русофил
  • 15 Джони

    30 5 Отговор
    Така е!!!
  • 16 промиването продължава

    95 11 Отговор
    Промивката на мозъци продължава с пълна сила.

    Няма да засягам сутрешното телевизионно шоу по темата „най-добрия снайперист в света“, който ще убие всички руснаци, защото това беше върха на журналистическата простотия.

    Тази сутрин, обаче, чух истината само истината и цялата истина за руската армия. Според тази доказана и напълно доставерна истина, руските войници крадяли прашките на украинките /дори от убитите/, за да ги носят на жените и любовниците си в Русия. Освен това са вечно пияни и изнасилват денонощно всичко каквото видят пред очите си, защото са деморализирани и уплашени от смелите украинци, които пък ги трепят като мухи. Затова украинската армия се увеличава по време на войната /тя няма никакви сериозни загуби според официалните данни/, а руската армия е почти унищожена. Беше победена само за тридесет дни и скоро в Русия ще се говори на украински език. Всеки момент смелите украинци ще влязат в Москва и ще възстановят мира по целия свят. Слава.

    Коментиран от #41, #99

  • 17 Зззз

    54 4 Отговор
    На този паница ли кръстиха улица? Лицемери , нагаждачи и предатели ,ей това е политическия елит от освобождението досега . ЕЛИТ ? Един прост работник ила повече елитност от тези продажници.
  • 18 не вярвам на укро новини

    79 7 Отговор
    В момента в който руснаците се изтеглят, украинците „контраатакуват и превземат“ населеното място. А в него руснаците /понеже са били пияни/ са оставили непокътнати всички доказателства за извършените от тях военни престъпления!? Искат да бъдат уличени! Нека целия свят да види и чуе, че руснаците се гаврят с малки деца, изнасилват и вземат прашките на украинките, тиганите и тенджерите им, пералните машини, спалното бельо, посудата и застрелват за забавление възрастни хора, докато те бягат като полудели от страх по улиците. Колко са глупави руснаците, че даже не прикриват следите си и колко сме умни ние!?
  • 19 Корекция

    64 7 Отговор
    Труповете се почвиха 4 дни след изтеглянето на рускте войски. Междувременно кметът на града се записа с доволен въд във видео, МВР на Украйна записа на видео разходките си из града (никакви трупове), а сега и МО на РФ показа филмче от изтеглянето (никакви трупове). За сметка на това има видео от украински военни формирования където се питат по кого може да се стреля и се чуват изстрели.
  • 20 Поредният

    18 67 Отговор
    Изпълзял путинофил …….
    Украйна се само нападна , сами се бомбардират и само избиват ….
    А руснаците провеждат операция …
    И няма :
    Война
    Наборни войници
    Жертви от цивилните
    И бомбандировки над жилища и болници …
    Много е удобно на орките да говорят така , но фактите са други .
  • 21 Емил

    11 47 Отговор
    ФАКТИ, нямате минимално уважение към мъртвите! Съдбата е безпощадна към такива прояви!

    Коментиран от #100

  • 22 Клането е чист фейк

    63 10 Отговор
    Мъртвите не са фейк, ако да мъртви. Горките. Фейк е, че е правено от армията. А за да ни внушат, техни са си ти избили. Дано след като Зеленски подпише капитулация, Руснаци да то пипнат. Ной ще си разкаже всичко

    Коментиран от #27

  • 23 Българин

    21 66 Отговор
    Антон Гицов е патологичен русофил известен с животинската си злоба срещу всеки опонент на Русия, а СБЖ, в който членува отдавна е известно като русофилско котило развъдник на проруска хибридна пропаганда.
  • 24 Пенсионер

    19 67 Отговор
    Не знам ,каква е истината но знам,че руснаците нямат никаква работа в чужда страна.И се радвам ,че украинците им разказват играта .

    Коментиран от #105, #150

  • 25 прпаганда за русороби

    11 34 Отговор
    украинците посрещат руснаците с хляб и сол,и махат радостно с ръце!
  • 26 SDEЧЕВ

    38 1 Отговор
    НАЙ СЕТНЕ МАЛКО ФАКТИ В ФАКТИ.
  • 27 А бе каУн

    10 45 Отговор

    До коментар #22 от "Клането е чист фейк":

    Фейк ли е ,че Русия нападна Украйна!?Утре ако Турция като по голяма нападне България, пак така ли ще разсъждаваш.

    Коментиран от #83, #133

  • 28 Прозявам се..

    42 5 Отговор
    Западът се изчерпа откъм СИЛА.Сега се срива,както кулите си в Нови Йорк.И рита на умиране..По-настрана от потъващият Тайтаник..Филмът с Лео ди Каприо беше готин,но бълбучките от потъването ич не ме кефят..На който му се бие,да оди в Крайната.Аз съм ПАССС...

    .
  • 29 мнение

    46 4 Отговор
    Името Буча просто си плаче за „кървав“ сценарий. На английски butcher, произнася се „бъча“, означава касапин. Поражда кървава асоциация в съзнанието на англоговорящите и звучи стряскащо по техните медии. И сценаристите на Зеленски очевидно са осъзнали каква възможност за horror movie им се открива. Да не забравяме, че имат и американски медийни пиари. Затова им трябваха 4 дни. Все пак от идея, през сценарий, до заснемане и медийно разпространение си трябва време. Ама пак не са го изпипали! Посланието е насочено към англоговорящата публика, ама изпълнението е украинско.
  • 30 Зззз

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "Емил":

    Ти се пази от инфаркт от прекомерна злоба.
  • 31 Василева

    39 3 Отговор
    Когато снимаха разчитането на улицата от военните имаше двама убити,както на снимката.След това попаднах на снимка от същото място,но между двамата убити имаше още един убит човек.Коя е вярната снимка?
  • 32 Сър

    11 41 Отговор
    Рашките само отричат за гората Катрин, за Чернобил, за Курск. За нищо никога не са виновни те, нье

    Коментиран от #42, #48, #52

  • 33 Абе...

    38 4 Отговор
    Баш постановка си беше...Заливат целия свят със фалшиви и театрални сцени .
  • 34 Статията .

    10 17 Отговор
    Е за всички промити мозъци
  • 35 мнение

    43 5 Отговор
    Професията на тъй нареченият „президент“ на Украйна Зеленски е КЛОУН. Той управлява, чрез РЕЖИСИРАНЕ и АКТЬОРСТВО. Цялата му театрална трупа е впрегната да създава филмови трагедии, с които да предизвиква съжаление и подкрепа. С една дума КЛОУНАДА. Клоунът най-много се нуждае от овациите на публиката и по тази причина всеки ден западнаците му предоставят възможност да играе хамлетовската си роля пред парламенти и международни организации и му ръкопляскат, а той покорно се покланя. НАТО много добре знаят, че това е ТЕАТЪР и го насърчават да продължава, защото това като част от съвременната дезинформациоона война предизвиква омразата на обикновения човек към Русия.
  • 36 ИмамОчи

    44 5 Отговор

    До коментар #4 от "5678":

    Украйна не е "суверенна". Суверенна е Унгария, САЩ, Русия, Китай и др. Държава, която се управлява отвън, е разходен материал за управляващия. България на суверенна ли ви прилича ? Кога за последен път е било направено нещо за развитието на промишлеността, образованието ? Някой голям проект (не калпав асфалт) ? Решение след решение водят надолу. Защо се избира все "надолу"-то ? РФ спасява гражданите си от неизбежното нацистко нападение (планирано било за 8 март). Да се чете трябва, на (не съвсем) чужди езици.

    Коментиран от #45

  • 37 Съветски чугун

    8 30 Отговор
    Явно Гицов продължава да си живурка в своя съветски свят, където отрицанието на фактите се смята за достатъчно доказателство за тяхната липса. Но те наистина толкова си могат!
    Далеч по-голяма и по-глупава е лъжата му, че не е имало общ марш между части на Червената армия и на Вермахта (в друга публикация ). Имало е и още как, при това тъкмо по силата на пакта между Сталин и Хитлер, наричан от (не)удобство заради внезапно бликналото през 1939 година нацистко-комунистическо побратимяване в рамките на пакта “Рибентроп-Молотов”, наречен на името на слугите на двамата диктатори, упълномощени да олицетворяват съветско-германския сговор.
  • 38 Българин

    9 46 Отговор
    След Буча света окончателно се раздели на две. Едни подкрепят психопата Путин и армията му от военнопрестъпници а останалите избрахме да останем хора!
  • 39 Зззз

    37 5 Отговор
    Нов сезон на "Живите мъртви" с участие на украински статисти със сърежисьор Зеления.
  • 40 Ганьо

    18 4 Отговор
    Добре че по време на руско-турската война е нямало интернет, тогава да ги бях чел тези коментари...
  • 41 Абе маани, маани

    26 6 Отговор

    До коментар #16 от "промиването продължава":

    Ама азовци, айдарци и т.н фашеги на 9 май ще парадират на Червеният площад.... и то опаковани в черни найлонови чували!!!
  • 42 стари истории

    31 5 Отговор

    До коментар #32 от "Сър":

    И какво за Катин ?
    Ако Република Полша се чуства унижена от т.н. от тях "Катинско клане" има начин за реагиране. А той е - Република Полша предявявява претенции /финансови/ към Руската федерация, по повод т.н. от тях "клане". Ако Руската федерация откаже да ги изпълни, то Република Полша обявява война на Русия.
    Така е по мъжки, ама на полските ку...ви дали им стиска????
    Хич не ми пука за 4000 полски стражари и офицери. Втората световна е свършила и без тях.
    В Ленинград през зимните месеци са мрели по 4000 от глад всеки ден.....
    АМА ГРАДА СИ НЕ ПРЕДАДОХА.

    Коментиран от #47, #69

  • 43 1-ви белоруски фронт

    0 23 Отговор
    награждаю товарищ путин за "доблестната" война срещу 3-ти Украински фронт!
  • 44 ЯКУДЗА

    5 19 Отговор
    това са варвари убийци
  • 45 Какви

    7 29 Отговор

    До коментар #36 от "ИмамОчи":

    Очи имаш ,бе червенушко?Имаш само дупки и полиран мозък.Утре ако Ердоган дойде да спасява мюсюлманите ,като убива и изнасилва твоите близки ,пак така ли ще разсъждаваш.
  • 46 правила

    13 0 Отговор
    Животът не е кино . Така се пее в една френска песен.
  • 47 Както

    4 32 Отговор

    До коментар #42 от "стари истории":

    Виждаш и украинците не се предават и защитават родината си .От варварите и окупаторите.
  • 48 има заключение

    32 4 Отговор

    До коментар #32 от "Сър":

    За сведение на всички коментиращи темата Катин напомням, че на 18-ти юни 2012г. Европейският съд по правата на човека прие сензационно решение за това, че предоставените по времето на Горбачов и Елцин документи доказващи(в кавички) вината на Сталин за разстрела на няколко хиляди полски офицери и войници под Катин са пълен фалшификат с което решение Съдът по правата на човека сне вината на СССР за това деяние с това решение на съда бе доказано по категоричен начин , че в последните 20 години правителството на Елцинова Русия се е съгласило умишлено да бъде обвинено в нещо за което СССР не носи вина нещо повече документите представени от члена на Политбюро на ЦК на КПСС Алесандър Яковлев били толкова нескопосано подправени , че Съдът по правата на човека ги е отхвърлил още на първата фаза на разглеждането като абсолютен фалшификатА сега де, още една опорна точка подхвърлена от Козяк пропадна в киреча...относно статията мисля, че на всички ви става ясно, ДИР пропагандира само АНТИ-Руски измислици и клеветническа помия насочена срещу Русия...
  • 49 Само питам

    5 27 Отговор
    Има ли руско зверство или военно престъпление, което петата колона на Москва да не обоснове, омаловажи и оправдае? Дори ако роднините и приятелите им са жертви на руснаците, те ще ги изкарат, че сами са виновни защото са ги провокирали!
  • 50 Мдааа

    33 1 Отговор
    Довечера зеления пред ООН ще представи интервю на живо с убитите в Боча!!!
  • 51 Niknay

    28 2 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Леко да не пукнеш някоя артерия ! Когато противника ти се крие и обстрелва от училища , болници и жилищни згради каква очакваш да е целта на ответния удар .. .....

    Коментиран от #57

  • 52 гледна точка

    24 2 Отговор

    До коментар #32 от "Сър":

    Елена Прудникова и Иван Чигирин в книгата Катин. Лъжата, станала история обръщат внимание на много интересни нюанси. Всичките трупове, намерени в гробовете край Катин, били облечени в полски униформи с отличителни знаци. До 1941 г. в съветските лагери не било позволено да се носят отличителни знаци. Вероятно хитлеристите не са дообмислили този нюанс и сами се разобличили. Полските военнопленници са разстреляни след 1941 г., но тогава Смоленският край бил окупиран от хитлеристите.
    Частният детектив Ернст Асланян обръща внимание на един интересен детайл. Полските военнопленници били убити от огнестрелно оръжие, произведено в Германия.

    Коментиран от #61

  • 53 Войникът 🇧🇬 без армия

    29 3 Отговор
    Че ,кой вярва на това ,че това е дело на Руските войници!?!? Няма абсолютно никаква логика да е така,както е написал и човекът в статията! То дори и тези които го твърдят не вярват,че това грозно деяние е направено от Руските войници ,но в името на парата и липсата на човешко достойнство вземат престъпно лъжлива страна ! Които не е воювал за съжаление трудно го разбира и взема по лесно престъпната страната на пропагандистите 😒

    Коментиран от #64

  • 54 Явно и Гицов е активиран

    8 27 Отговор
    Преди в Кремъл да разберат, че има сателитни снимки. Чудно ми е, дали след като истината излезе наяве ще се извини публично, но едва ли. Досега не съм чул извинение от оркофил
  • 55 12345

    33 3 Отговор

    До коментар #4 от "5678":

    След 2014 година Украйна не е суверенна държава.Легитимният държавен глава Виктор Янукович (факт е че беше явен корупционер,но във никакъв случай не беше кръвожаден като тези след него) беше свален с въоръжен преврат, организацията на преврата по признание на Виктория Нюланд е струвала 5 млрд долара на американския данъкоплатец,същата тази Нюланд в изтекли телефонни разговори редеше постове в бъдещата следмайданна Украйна, Кличко за кмет на Киев, Арсений Яйценюк за министър председател и т.н. В сградата на Службата за безопасност на Украйна(СБУ) след Майдана е имало цял етаж отделен само за сътрудници на ЦРУ.....примерите са стотици на мен просто не ми се пише повече.Украйна след 2014 година се управлява от марионетки, а да и още един пример, Джо Байдън, тогава вицепрезидент на САЩ се похвали как лично той е уволнил главния прокурор на Украйна...всичко което съм написал свободно може да се провери

    Коментиран от #66

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 8743

    7 31 Отговор

    До коментар #51 от "Niknay":

    Ти в ред ли си!?Не украинците са навлезли в чужда страна а ватенките.Украинците могат да бъдат противник ако са нападнали Русия.

    Коментиран от #78, #163

  • 58 Другарю Гицов

    7 24 Отговор
    Ти нас за будали ни вземаш?

    Коментиран от #109

  • 59 123

    21 3 Отговор
    Стига вече фантазии урките са фашеджи
  • 60 ДО(......)☝

    7 0 Отговор
    ДОБРЕ ,ЧЕ НИ СИ ГИ ПИСАЛ „УМРЕЛИ” ОТ К19 И ВАКСИНАТА........п.п.ЗАПОМНИ СИ МИСЪЛТА ЗА ПО КЪСНО КОГАТО ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ👌
  • 61 Напразно се мъчиш

    6 26 Отговор

    До коментар #52 от "гледна точка":

    Самите руснаци признаха, че е тяхно дело зверството в Катин
  • 62 Браво за коментара

    29 2 Отговор
    Макар и веднъж на две седмици, е удоволствие да се прочете нещо различно от пропагандата!
  • 63 Даа дааа

    31 4 Отговор
    Не съм и вярвал, че може да са толкова некъдърни медийните изяви на Зеленски и неговите ментори!!! Поне да бяха сложили сини левти на убитите! Така излиза, че четири дни след като са напуснали Буча руснаците са убили собствените подръжници! А иначе Скот Ритър казва истината в " Битката за Украина"!!!
  • 64 Българин

    6 35 Отговор

    До коментар #53 от "Войникът 🇧🇬 без армия":

    ....... кой вярва на това ,че това е дело на Руските войници...... Всеки нормален човек по света е наясно, че руските психопати и садисти са извършили клането в Буча!

    Коментиран от #79

  • 65 Както

    16 1 Отговор

    До коментар #4 от "5678":

    каза автора в коментара, "задавайте си въпроси"! Ако го беше направил, щеше да знаеш този и още много други отговори!
  • 66 7654

    5 31 Отговор

    До коментар #55 от "12345":

    Ватенките са агресори.Не украинците.Факт.Пък ти можеш да си плещиш простотиите нон стоп.Но това не променя факта,че Русия нападна вероломно по слабия си съсед.

    Коментиран от #71, #91

  • 67 Дар за реализации

    3 6 Отговор
    Защо някои хора искат аз да не живея добре никога и да нямам приятелка деца и като цяло истинско щастие?
    Тези хора вероятно не са добре с мозъците си и трябва да се лекуват и излекуват!
    Освен това те са истински демони, завистливи вредители, смятат се за БОГ, обичат да правят УМИШЛЕНИ проблеми на хора, които си набележат, не струват пукната пара и т.н.!
    Настройвали са хора против мен за да нямам нищо в този мой живот !
    Те искат други хора да имат грешно мнение за мен и да не живея добре аз !
  • 68 Я глей

    19 2 Отговор
    Ама днеска по нашия телевизор даваха същата подобна лутура вързан от сестра му пред руския клуб... абе артисти, тарикати за снимки... бе пйич!!!
  • 69 Ми то на Путин не му стисна

    4 20 Отговор

    До коментар #42 от "стари истории":

    Да обяви война....та обяви спецоперация😂😂😂
  • 70 Нецензор Псувалников

    20 5 Отговор
    @укрите са факири във фабрикуването на фейкове , много години , преди началото на довършителната операция по започналата през 2014 г война срещу Донбас.
  • 71 12345678

    25 5 Отговор

    До коментар #66 от "7654":

    Вероломно? След 8 години системно избиване на мирното население в Донецк и Луганск от украинската армия и нацистки батальони...
  • 72 БСП за България и Радев

    4 13 Отговор
    Прекрасна статия. Разобличава западните нацисти и наркозависими. Другарят Путин би признал, ако непобедимата безаналогова червена армия би направила подобни зверства
  • 73 Отдавна Гицов е компрометиран

    5 18 Отговор
    И за всички е ясно, че е скаран с фактите. Затова преживява като от време на време му подхвърлят трохи за някоя поръчкова статия.
  • 74 Хохохо

    5 22 Отговор
    В безсилието си мутрофанова вади куцо и сакато на тролският фронт. Напразно.
  • 75 Винету

    4 24 Отговор
    Този е отказал тотално. Ами ако били постановка?
    Ами ако агресията на Русия в Украйна е постановка!
    Този трябва да бъде изключен от СБЖ.
  • 76 Наблюдател

    29 1 Отговор
    Какво виждаме на снимката и кое е съмнително ??
    - убитите не лягат така - с прибрани крака
    - всички са закачулени - няма едно лице
    - лежат с чисти дрехи в калта
    - прилича повече на перформанс
    Разбира се, не оправдавам Путин, не обичам Русия,
    само гледам и анализирам.
    Жал ми е за украинците, Зеленски трябва да се обеси на площада.

    Коментиран от #106

  • 77 Тошо

    4 18 Отговор
    Антончо е дърт комуняга и путинофил ! Неговото ,, мнение" е ясно !
  • 78 Нецензор Псувалников

    24 3 Отговор

    До коментар #57 от "8743":

    @урките , нападнаха през 2014 г 5,5 милионно население , бомбардираха (и все още) жилищни сгради , избиваха невинни граждани , само защото говорят на родния си език.
  • 79 Войникът 🇧🇬 без армия

    4 13 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Не ,вярват че Руските войници са го извършили това клане само предубедените ,не мислещите трезво и тези ,които в даден момент не различават черното от бяло! защото им е по лесно или по изгодно! Желая ти всичко най -добро и в повече сиво вещество!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ivanov

    14 0 Отговор
    Стигааааааа, петрола по скъп от кръвта не плачете
  • 82 Обяснение

    30 4 Отговор
    Има достатъчно видео материал,който не се показва по западните сатанински медии/разбирай и в завладяната територия,някога наричана България/
    1/ Руските войски напускат града на 30 март
    2/ Кмета на града се връща на 31 март и казва ,че града се е отървал от руснаците и сега в града всичко е наред.Събират се навсякъде хора и няма никакви трупове
    3/На 1 април през града минават части от украинска милиция/заснети са на видео как обикалят същата улица и съседните на нея/ и няма никакви труппове
    4/ На следващия ден в града пристигат укрите нацисти/има видео и разговор между този който ги води в града и началника им който е в някъв друг град и този началник заповядва да се стреля по тези които са водели диалог с руснаците/
    5/На следващия ден цялата инсценировка е извърешна и пристига английската посланничка/тази която е заповядала инсенировката / с репортери.
    Най - интресното е че никой не знае кои са жертвите.Никой не ги е търсил,.Никой не си е дал труда да разбере кога са убити преди колко дни като време и с какви рани са.
    Английската пропаганда води такава информационна война от стотици години.
    Така че няма какво да се учудваме.

    Коментиран от #93

  • 83 МИ НАЛИ СИ В НАТО БРЕ ФОБ

    18 4 Отговор

    До коментар #27 от "А бе каУн":

    ЗАЩО СИ В НАТО,ДОРИ НЕ ЗНАЕШ
    САМО РУСИЯ ВЪЗПИРА ЕРДОГАН ДА НЕ ,,ОТИДЕ" ДО СТАРА ПЛАНИНА!!!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Владо

    5 20 Отговор
    Тук вони на путинофилски червени гадини ! Дано и тях да ги видим проснати на някоя улица !
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 д-р Косев

    4 19 Отговор
    " А идиоти Путин и руснаците не са."

    Абе да не се изхвърляме, но всико случило се през последния един месец подсказва, че Путин и голяма част от руснаците са точно идиоти. Всъщност трудно ми е да си представя нещо по-идиотско от тази война. Изолираха се, сринаха си икономиката, загубиха пазари, население, жертви и отгоре на всичко се орезилиха и военно (кой ли ще ги възприема сериозно и ще им купува железата след тоя бой от украинските чичаци). Дано поне успеят да докопат Мариупол, че иначе ще требва да си направят ритуално самоубийство с ядрени ракети (ако проработят).
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Абе

    4 20 Отговор
    Има видео в Туитър още от Първи Април, същите тела са си там на пътя, може да се види на сайта на 24 Часа. А на сателитни снимки от Maxar Technologies, телата са там още от 19 март. Така че няма как да мине номера на руснаците!!!
    Тези, които пишат "Мнения" да потърсят първо информация и тогава да заблуждават!!

    Коментиран от #101, #129

  • 90 Некой си

    20 1 Отговор
    Хайде и тук да питам.
    Защо зеленски и кментът на Буча вчера се хилеха като тикви на интервюто пред tg la7 от мястото на трагедията?
    Моля за ергументирани отговори, без лозунги.

    Коментиран от #97

  • 91 Хахаха

    21 2 Отговор

    До коментар #66 от "7654":

    Друго си е на нападнеш такива велики сили като Либия, Виетнам, Югославия, Ирак, Афганистан или да пуснеш няколко атомни бомби над Япония, нали? Байдонофилите ме забавлявате на макс:)

    Коментиран от #98

  • 92 Ала бала

    21 2 Отговор
    Добре! Просто невероятно в последно време да прочете човек подобна статия във фактическия сайт, където царуват други автори, заливащи читателите през 5 минути с всякакви измишльотини и изсмукани от пръстите "новини"...
    Харесва ми паралела, който прави със случая с папата, където по подобен начин България беше натопена от сегашните ни отвъдокеански големи братя...Трябва да им се признае, че са майстори на измамата и заблудата, особено онези на оня остров западно от нашия континент! Очевидно е, че Русия загуби пропагандната война, но не защото не водеше такава, а просто защото средствата са им слабички...Ония оттатък владеят най-мощните пропагандни средства, глобални телевизионни канали, информационни агенции, а цели институти, частни и държавни, се занимават само с това как да ти набият фалшивата информация в очите така "напарфюмирана", че да те накарат да повярваш дори и на най-очебийната лъжа...Каквото впрочем става и сега! И за съжаление има индивиди, които сляпо вярват на каквото им поднесе телевизорът, образно казано! И за това не малка заслуга има и изкривеното и докарано до абсурд "образование", чиято цел е не да изгражда разсъждаващи хора, а да произвежда немислещи "биороботи"...
  • 93 Първо

    6 18 Отговор

    До коментар #82 от "Обяснение":

    Обясни ,чий го дирят ватенките в Украйна.

    Коментиран от #116, #134

  • 94 НЯМЯ УКРАЙНА ИМА КИЕВСКА РУСЬ

    19 5 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    УКРАЙНА ИМА САМО В РАМКИТЕ НА СССР
    ДОРИ ОФИЦИАЛНО ЗАЯВЕНИ ГРАНИЦИ
    НЯМА ПРОЧЕТИ МАЛКО
  • 95 Нико

    6 22 Отговор
    Статията е тенденциозна болшевишка мръсотия.Хората са избити и то по подобие на 20 те хиляди поляци в Катинската гора от болшевиките.Руските болшевишки зверства продължават вече над 100 години .В различни държави--в Сирия,в Грузия в Афганистан.Но тук взеха връх защото това е срещу реснаци които не искат да живеят под болшевишкия ботуш на главореза Путин.Тези руснаци в Украйна оказаха най- върлата съпротива която руските болшевики не могат да понесат .Затова са и такива зверствата към своите им етнически дънародници.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Ами

    6 1 Отговор

    До коментар #90 от "Некой си":

    както обикновено единият напушен, или назобен, а другият очевиден глупак...
  • 98 В момента

    4 16 Отговор

    До коментар #91 от "Хахаха":

    Коментираме човеколюбците от Русия. Които не се посвениха да наемат мюсюлмани да колят православните им кръвни братя.

    Коментиран от #114

  • 99 Констатация

    18 2 Отговор

    До коментар #16 от "промиването продължава":

    Ххахахаах
    Само oligofren като теб може да се хване на въдицата на западните сатанински медии!
  • 100 Балък

    7 0 Отговор

    До коментар #21 от "Емил":

    Надявам се да е безпощадна и за дебил като теб!
  • 101 Реалност

    25 4 Отговор

    До коментар #89 от "Абе":

    На 31 март когато кмета на Буча обикаляше ухилен до уши нямаше ни едно тяло по улиците, датата на сателитните снимки може да се промени и от ученик трети клас и последно ти труп на три седмици виждал ли си - почнал е да се разлага, а не маха с ръка или да посядва на тротоара.
  • 102 пс77кжж

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "5678":

    Ами те май казаха, че дирят оръжия, които ги заплашвали, че не искали ядрени ракети на нато насочени към тях.
  • 103 неутрален

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "5678":

    Едва ли са навлезли за забавление.

    Коментиран от #115

  • 104 Анти трол

    8 14 Отговор
    Комунист.ически промит мозък... Всичко лошо за България идва от Русиястан...
  • 105 Zа победу

    16 3 Отговор

    До коментар #24 от "Пенсионер":

    А ФАЩ каква работа имат по целия свят?

    Коментиран от #111, #123

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Аз26

    11 6 Отговор
    Браво на автора за статията много добре е написано.

    Коментиран от #121

  • 108 Империя на лъжата

    5 16 Отговор
    Когато инстинктът да лъжеш е по-могъщ от таланта ти да измислиш правдоподобна лъжа...

    Публикуваните от The New York Times сателитни снимки светкавично обезсмислиха напъните на Лавров да убеждава света, че труповете са се появили по улиците на киевските предградия след оттеглянето на руските агресори от тях.
    На руската култура обаче, чувал съм, ешът ѝ го нямало.

    Коментиран от #157

  • 109 Що бе

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Другарю Гицов":

    не си ли? Айде недей да скромничиш, ами си признай!
  • 110 Реалист

    5 13 Отговор
    Русия е уплашена от разпад. От това, че Украйна поиска да влезе в ЕС и НАТО. И от това, други части на Руската федерация да не поисщат същото. И от това, че нейните поддръжници чувствително намаляха и минаха в противниковия лагер.
  • 111 Пенсионер

    4 13 Отговор

    До коментар #105 от "Zа победу":

    Утре ако Турция нападне България и турския аскер прави същите неща с твоите близки пак ли ще питаш за ФАЩ.Болен ,червен мозък.

    Коментиран от #119

  • 112 Българин

    14 1 Отговор
    Да ви припомня 1968-ма година Сонг Ми.
    Който не знае, нека си го намери в нета.
  • 113 Само питам

    3 16 Отговор
    В коя страна руснаците не са се държали като диваци и варвари? Дори след войната в "братска" България руските окупатори са убивали български граждани :„… към септември 1946 г. от съветски войници и офицери (…) са били убити 123 деца, жени и мъже, българи и българки. Списъкът не е пълен и се отнася само за 1946 г. … Убитите жени са на възраст от 18 до 23 години. ". История на комунизма в България”, том I, стр. 245.

    Коментиран от #126

  • 114 Хахаха

    16 1 Отговор

    До коментар #98 от "В момента":

    Аха, ще коментираме само това, което на теб ти отърва:) И защо пък да не коментираме човеколюбците от САЩ, които не се посвениха да колят православните сърби заради шепа косовски мюсюлмани. А децата от Алеята на ангелите не бяха ли православни кръвни братя на Зеленски и компания или щом са нямали навършени 10 години няма да ги броим за жертви?

    Коментиран от #120

  • 115 Ами кажи

    7 1 Отговор

    До коментар #103 от "неутрален":

    Де за ,какво?Щом си ,толкова отворен.
  • 116 Питай боклука САЩ

    12 0 Отговор

    До коментар #93 от "Първо":

    Като допълнение и защо плащат за лъжи и пропаганда! После може и да не задаваш глупави въпроси! То е достатъчно и сам да се запиташ, защо ежеминутно им е зор да те излъжат? 😃
  • 117 Антон Гицов! Поредната постановка на

    13 4 Отговор
    Театър Зеленски от Откритата сцена на Буча!!постановката се казва"живите мъртви" Гицов гледай всички клипове и информацията около този град и ще видиш, че това е една голяма Провокация, но лошо изпълнена! Гледай, как" Умрел" си прибра ръката, да не я сгази джипа от който снимаха!! Имаше "Умрял" с колело, който стана от пътя, след като го ПОДМИНА колата с камерата! На Огледалото се вижда чудесно че човека стана! Гицов Излагаш се, има още много примери, че тази постановка се играе от Статисти Аматьори!! Не ставай Гицов и ти за смях!?
  • 118 а сега де

    14 1 Отговор

    До коментар #106 от "8764":

    Вярно е, че Украинците си защитават границите на родината. Руснаците също са с мисълта, че си защитават родината, но по причина да не разположат в Украйна ядрени ракети на противника им.

    Коментиран от #128

  • 119 Софиянец

    15 2 Отговор

    До коментар #111 от "Пенсионер":

    Турския башибозук е правил в Батак много по-кофти неща.
    А сега защо да ни напада?!Нали сме НАТОвски "братя" !!!!
    И друго:Ние в България не трепем турците, както урките в Донбас изтребват русите.

    Коментиран от #124

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 хах

    3 5 Отговор

    До коментар #107 от "Аз26":

    "...много добре написано." - браво и на теб, откри "майстор" на писалката, не на истината ! Какви идиоти има по света ?
  • 122 Перо

    15 2 Отговор
    Това са холивудски постановки от ционисткия шут и Президент! Избиваните и изгорени хора,през време на преврата,пак ли бяха от руснаци? Защо им е да разрушават училища,детски градини и да избиват мирно население,което няма никаква логика за военната операция! Това се прави от болни ционистки и бандеровски мозъци за пропаганда. Зеленски всеки ден квичи по видеовръзка с чужди парламенти и безсрамно лъже! Прочетете старите сайтове от 2015 г.на БТВ за избиването на бесарабските българи в Украйна. Също ли бяха руснаци? Сега раздробяват административно българските общности за да не бъдат избирани във отделните власти! Каквото си надробиха от години,това сърбат сега!
  • 123 мдаа

    14 2 Отговор

    До коментар #105 от "Zа победу":

    Търсят си врагове, за да оправдават съществуването на нато.
  • 124 Пак червени

    0 9 Отговор

    До коментар #119 от "Софиянец":

    Опорки.Ти там ли беше ,че знаеш ?

    Коментиран от #127

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Само Отговарям

    12 0 Отговор

    До коментар #113 от "Само питам":

    ВиетнамНапалмСонгМиХирошимаНагасакиЮгославия.....и още и още.....

    Коментиран от #131

  • 127 Софиянец

    7 1 Отговор

    До коментар #124 от "Пак червени":

    Има нет, беДРИСЛИВЕЦ. :-)

    Коментиран от #130

  • 128 Да си

    4 7 Отговор

    До коментар #118 от "а сега де":

    Сложат и те ракети.Но на тяхна територия.Все едно аз да ти казвам ,как да си оправяш жената.Украинците имат право сами да се определят ,къде и в какви съюзи да влизат.
  • 129 БРЕНДО, КАКВО НАПРАВИ С ТЕЗИ?

    11 5 Отговор

    До коментар #89 от "Абе":

    А КАК ИЗГЛЕЖДА ТРУП СЛЕД 17 ДНИ КАКТО ТВЪРДИШ ,ЗНАЕШ ЛИ ?
    ТУК БОЯТА НЕ Е ИЗСЪХНАЛА И С ТЕЗИ ЧИСТИ ДРЕХИ ,СЛЕД МЪЧЕНИЯ И ИЗДЕВАТЕЛСТВА ? ВИЖ АЗОВЦИ КАКВИ САДИСТИ СА И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ
  • 130 Точно

    2 12 Отговор

    До коментар #127 от "Софиянец":

    Така ,има НЕТ. И там се показва ,какви ги вършат ватенките в чужда суверенна страна.Но с полирания си мозък ,едва ли ще схванеш ?
  • 131 Тогава

    3 7 Отговор

    До коментар #126 от "Само Отговарям":

    С ,какво ватенките са по различни от гадните янки!?

    Коментиран от #164, #169

  • 132 Отврат

    2 14 Отговор
    Чета западната преса ии...чета истината за това което всеки българин служил в БНА на срочна служба знае и е видял с очите си.
    "Новите наборници често са измъчвани и дори изнасилвани като част от брутални посвещения, датиращи от стотици години.
    Културата на мразене в армията (известна като „стария“) включва използване на физическо и психологическо насилие за „закоравяване“ на младите новобранци.
    Само през 2019 г. имаше 51 000 регистрирани случая на нарушения на правата на човека сред младите руски военнослужещи - и 9 890 сексуални посегателства, според министерството на отбраната на Москва.
    Междувременно в понеделник бяха пуснати сателитни снимки на украински цивилни, заклани в Буча - град в Киевска област, на които се виждаха тела, облицовани по улиците преди повече от две седмици, развенчавайки руските твърдения, че клането е организирано от Украйна, за да подстави нейните войски."

    Коментиран от #139

  • 133 Мародер

    6 0 Отговор

    До коментар #27 от "А бе каУн":

    Вече няколко пъти отговарям на този въпрос ноо, ти "явно само пiсател не i чiтател".

    Коментиран от #158

  • 134 Отговор

    17 2 Отговор

    До коментар #93 от "Първо":

    Явно си от най -тъпите и неосводомени.
    Защопто имало заповед от нато на 5 март да се атакуват Донбас и Крим от укрите фашисти.
    Защото на конференцията в Мюнхен Зеленски призна че е започнала направата на мръсна атомна бомба
    Защото от години се знае че в Окрайна и Грузия има десетки биолаборатории за биологично оръжие от Пентагона.
    Защото от преврата извършен от краварите в Киев , се обстрелва Донбас и има 15000 жертви,от които 14000 жени и дежа
    Защото в Донбас има алея на ангелите на която са погребани стотици деца
    Защото..
    Няма да продължавам защото дебили като теб или oligofreni в България сте сте милионо.
    Вие въобще поне малко образовате ли се?
    Гледате ли различни канали?
    Американски,западни,Китайски,Руски?
    Прочели ли сте някога поне една книга от американски или английски автор за това което са вършени техните политици във всички войни до сега.
  • 135 Явно и Гицов е активиран

    3 11 Отговор
    Преди в Кремъл да разберат, че има сателитни снимки. Чудно ми е, дали след като истината излезе наяве ще се извини публично, но едва ли. Досега не съм чул извинение от подобни

    Коментиран от #168

  • 136 селянка

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Не се напъвай толкова за да ни казваш на кое да се вярва и на кое не . Наивница , която не знае в какъв свят живеем .
  • 137 bVlgari

    1 17 Отговор
    Авторът на този пасквил е бил културен аташе в Ню Йорк през далечната 1983г.Твърде добре съм запознат,кои точно"наши"хора,са заемали подобни длъжности "на Запад",през онези години.
    Дезинформацията и лъжата не са от вчера,камо ли когато се води война.С това съм съгласен.Лично аз,на Путин и хунтата му,нямам грам доверие.На украинците-също.Американските сателити са заснели кадри,оборващи изцяло версията за "постановка".Десетилетия руснаците лъгаха за Катин,уважаеми авторе.И не признаваха.Те и Чернобил скриха.И за "Курск",излъгаха.Пропаганда,азиатска,човеконенавистна държавна политика още от времето на императорите.Ниското ниво на подготовка,лошата логистика,жертването на хиляди и милиони във войни е типично за тях.Дали е"клане",лично аз не знам.Твърде много фейк тече,вместо реална информация.А дали някои били"идиоти",както пише авторът-ами да,тотално такива са.Да си въобразяваш,че сам,ще се изправиш безнаказано срещу половин Свят,с цялата му икономическа и финансова мощ....
  • 138 Инфо

    14 0 Отговор
    В инстаграм Libkos има видео десетминутно от Буча.Няма трупове.Видеото и снимките са от преди четири дни
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Руски вестник

    2 13 Отговор
    Истината за Донбас и Луганс също ще излезе наяве.Руски наемници завземат властта, масова зачистка по модела Буча, въвеждане на целия креминалитет от Русия там, изселване на украинците оттам в Сибир и масови обстрели на украинска територия.
    По официална статистика на Архивите в Москва, към 2 400 са жертвите там от 2014.Лъжеца Путин ни зомбира с 14 000.И жертвите явно са на въдворените там затворници и изверги от руските затвори.
  • 141 mi6osp

    13 0 Отговор
    Има клипове , заснети како при изтеглянето на руските войски на 30.03.2022, така и при навлизането на 02.04.2022 в Буча на отряда украински националисти от Десен сектор. Там на улиците няма трупове
    Труповете по улиците се появяват на 04.04.2022. Те са в реда един отляво, един отдясно,един отляво, един отдясно ... И независимо, че са застрелвани,на асфалт около тях няма кръв
    Което означава,че тези хора са избити другаде, на трети срещу четвърт през нощта труповете са натоварени на камион и хвърляни от него по улиците, един вляво, друг вдясно.
  • 142 Трола под моста

    1 14 Отговор
    Има сателитни снимки, които доказват колко е "фабрикувано" клането. Дано не ти плащат в рубли, мили Антоне, защото тогава и ракиена чашка с олио няма да можеш да си позволиш. Моля, ако искаш направо им дай личен пример как се прави, след като толкова разбираш как стават нещата, излез на улицата, пистолета, главата и покажи на всички ни как изглеждат нещата наистина, а не с манекени и стари трупове. А да, да попитам и другите тролове - каква последно е версията, че украинците си играят на Холивуд или че са убили украинците, помагащи на руснаците? Като лъжете, поне лъжете с една лъжа, оставете ги настрана доказателства като снимки от сателити и тн, че вече не смешно, а жалко става.

    Коментиран от #148

  • 143 124

    14 0 Отговор
    Русия доказа в ООН, че украинските фашисти изтребват собствения си народ! В Буча те са извършили зверствата, но Империята на лъжата и злото САЩ без доказателства манипулира света. Лицемерни изроди.
  • 144 Я виж...

    11 0 Отговор
    ГОСПОД БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!!

    Ама то можело да се пише и безпристрастно и трезво... поздравления за автора!!!
    А ХИБРИДЧИЦИ ще получат заслуженото рано или късно!!!
  • 145 цъцъцъ

    2 11 Отговор
    кой го пусна тоя мана. ф да пише анализи въе Факти?
  • 146 33 ГОД.,,ДЕМОКРАЦИЯ " ЧЕСТИТО

    10 0 Отговор
    БЛАГО
    ДАРЯ АМЕРИКА!!! СЕГА ЖИВЕЕМ
    ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРЕ И ВСИЧКО Е ПРЕКРАСНО!!! МАГАЗИНИТЕ ДА ПЪЛНИ С КАЧЕСТВЕНИ И ЕВТИНИ СТОКИ!!! А ГОРИВАТА И ТОКА ПО- ЕВТИНИ ОТ ВРЕМЕТО НА ГАДНИТЕ МЪЧИТЕЛИ
    И СЕГА ОПАШКИ ЗА БАНАНИ НЯМА АМА ЗА ОЛИО.......
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Въпрос

    12 1 Отговор

    До коментар #142 от "Трола под моста":

    Защо САЩ и ЕС отказаха да представят тези "доказателства" пред ООН? Само този ФАКТ ДОКАЗВА кой е крив и кой прав, кой лъже и фалшифицира. Между другото датата на коя да е снимка - било то сателитна или не, се променя за секунди с една елементарна програмка.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Doni Brasko

    5 11 Отговор
    Задавам въпрос към автора: е аджеба тия хора живи ли са? Или вече не оспорваме, че са умрели, но са донесени от някъде. Много прости руски тролове има. Няма значение откъде са телата те са жертва на руската инвазия в Украйна. На всички руски подлоги пожелавам съдбата на всички"артисти" от клиповете и снимките в Буча, които "възкръсват" веднага щом репортерите си тръгват.
  • 152 Бездарна укро-нацистка постановка

    13 2 Отговор
    Забележете, че:
    1. Труповете са разхвърляни равномерно от двете страни на пътното платно и повечето са хвърлени по очи. Странно как са били застреляни на сравнително равномерно отстояние един от друг и почти всичките са изпопадали по очи!
    2. Руските войски напускат Буча на 30.03.2022 г. а на следващия ден - на 31.03.2022 г. кметът на Буча във видео съобщение с усмивка на уста обявява победа, но не тъжи за измислените на 02.04.2022 г. "избити от руснаците" съграждани!!!!
    3. На ръкавите на някои труповете има бели ленти, което означава, че са били приятелски настроени към Русия!!!
    4. КОЙ ИМА ИНТЕРЕС?
    Русия или западното прокси - нацистка Украйна - и нейните куратори от колективния Запад от повод за нови санкции срещу Русия, и за доставка на още оръжие за Украйна, с цел продължаване на войната между славяните????
    5. Има видео от влизането на украйнските войски в Буча на 31.03.2022 - движещ се брониран автомобил - и никакви трупове около него на 31.03.2022 г.!!!

    В заключение: Престъплението е извършено от укро-нацистите след като руснаците са се изтеглили, като укро-нацистите са разстрелали приятелски настроените към Русия украински граждани с бели ленти на ръкавите си и тези, които са били наклеветени, че са взимали от руската армия помощи - хляб, мляко, консерви - с двойна цел, а именно, за назидание на украинците приятелски настроени към Русия и на второ място да припишат собственото си престъпление на Русия, като предизвикат съчувствие към себе

    Коментиран от #153

  • 153 Бездарна укро-нацистка постановка

    11 1 Отговор

    До коментар #152 от "Бездарна укро-нацистка постановка":

    (продължение)

    В заключение: Престъплението е извършено от укро-нацистите след като руснаците са се изтеглили, като укро-нацистите са разстрелали приятелски настроените към Русия украински граждани с бели ленти на ръкавите си и тези, които са били наклеветени, че са взимали от руската армия помощи - хляб, мляко, консерви - с двойна цел, а именно, за назидание на украинците приятелски настроени към Русия и на второ място да припишат собственото си престъпление на Русия, като предизвикат съчувствие към себе си в Европа и в САЩ, а и в останалия свят.

    Именно заради укро-нацистката и западна измама на народите по света, Великобритания, председателстваща Съвета за сигурност на ООН, на два пъти не допуска заявлението на Русия за свикване на Съвета за сигурност на ООН за разследване на престъплението на укро-нацистите в Буча.
  • 154 СЛАВА УКРАИНЕ

    8 1 Отговор
    ЛЕЛЕ АМА ДОРИ НА ТОЯ НА СНИМКАТА МНОГО СА МУ ЧИСТИ ДРЕШКИТЕ ДОРИ И ОБУВКИТЕ СНЕЖНО БЕЛИ ПОДМЕТКИ ОСВЕН ТОВА НА САТЕЛИТНИТЕ СНИМКИ ОТ МАРТ Е РАЗПОЗНАТ ТРУПА НА ЗЕЛЕНСКИ ПОНЕ НА ТРИ РАЗЛИЧНИ МЕСТА КОЕТО ПРАВИ ГЕРОИЧНАТА МУ СМЪРТ СИГУРНА / СЛАВА НА ГЕРОИТЕ

    Коментиран от #155

  • 155 СОДОМИТ

    7 1 Отговор

    До коментар #154 от "СЛАВА УКРАИНЕ":

    ВИЖ СЕ И ОРЪЖИЕТО ПРАЗНА БУТИЛКА ОТ БИРА
  • 156 Васил

    11 2 Отговор
    Това се случва поради едни основен факт Европа снася кинтите за да се води тази война и две мнения по въпроса няма.
  • 157 Niknay

    12 1 Отговор

    До коментар #108 от "Империя на лъжата":

    Колега , намираме се в ерата на дигитализацията и виртуалните реалности ! Не вярвам на нищо и на никого докато сам не видя с очите си - само като се сетя какво мога да правя с фотошопа ,еповете и филтрите на телефона
  • 158 Червенушко

    3 8 Отговор

    До коментар #133 от "Мародер":

    Ватенките нямат работа в чужда държава. За това и ще ядат хурката.
  • 159 Бих искал

    4 7 Отговор
    да напомня на тези които ще сметнат,че в писанието има нещо смислено,а именно,че такова мнение различно от официалното може да се появи точно в държавите от "лъжливия запад",но не и в чистата като сълза Русия,където впрочем има строга цензура за всичко което може да покаже в неодобрявана от властта светлина, руската армия.И Русия която никога не лъже,до 23 февруари отричаше и се подиграваше на всеки,който я заподозреше,че ще нападне Украйна,а най-циничното е, че и сега казва,че не я е нападала.Абе защо с такъв плам защитавате Русия,но не и България.

    Коментиран от #162

  • 160 многополюсен

    6 2 Отговор
    В ООН казаха че:
    "Медиите ни поднесоха поредната потресаваща лъжа"
  • 161 Дидо

    9 1 Отговор
    Смислено обвинение може да има само след идентификация на телата, време на смъртта и причина за нея. Уточняване на местопрестъплението. Експертизи. Всичко останало е Холивуд.
  • 162 Защото

    4 3 Отговор

    До коментар #159 от "Бих искал":

    Спасението на България е Русия. Затова. Но не се притеснявай -не е за пръв, няма да е и за последен път. Само трябва да се направят нужните исторически справки. А не просто да се пише по поръчка.
  • 163 Niknay

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "8743":

    Колега , много си зле щом за теб прптивник е този който напада - и въобще не знам защо си хабя времето да ти отговарям .....
  • 164 ДДТ

    9 0 Отговор

    До коментар #131 от "Тогава":

    С това, че доколкото е възможно, пазят цивилните. И не правят бомбен килим като янките - пък долу каквото оцелее, оцелее. С това, че не хвърлят атомни бомби върху хората.
  • 165 Цвете

    8 1 Отговор
    Поздравления за автора!
  • 166 Елементарна

    6 1 Отговор
    Провокация за злепоставяне на руската армия, много тъжно ако са цивилни
  • 167 САЩ ще се

    7 0 Отговор
    Бият геройски до последния украинец, на самите украинци къде им е ума, че влязоха в този капан
  • 168 1917

    6 1 Отговор

    До коментар #135 от "Явно и Гицов е активиран":

    А защо си мислиш, че няма сателитни снимки и от руски спътници??????
  • 169 1945

    7 1 Отговор

    До коментар #131 от "Тогава":

    Прочети нещо за бомбандировките над София, прочети и за АТОМНАТА БОМБА ПУСНАТА НАД ЦИВИЛНИ КАТО ЕКСПЕРИМЕНТ!!!!! Няма друга държава освен талибаните от ХВАЩ, котяо да е използвала атомни бомби срещу хора!!!!!
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Мнение

    1 5 Отговор
    Нормални хора няма да извършат тези убийства. Явно " великата руска армия " е попълнена от откачалките на криминогена в затворите и пратена за пушечно месо плюс " убийците на Рамзан".