Last news in Fakti

1 Юни, 2022 21:30 45 925 405

Списъкът на Костадинов: В България се надига нещо черно и страшно

  • възраждане-
  • копейкин-
  • костадин костадинов

И нека не фейлетонизираме повече политическата роля на Костадин Костадинов, пришивайки му смешен прякор, защото работата изобщо не е нито за смях, нито за подигравки

Списъкът на Костадинов: В България се надига нещо черно и страшно - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Костадин Костадинов нарече свой колега от друга партия „тъпак“, след което мина в „саморазправа“. Работата не е нито за смях, нито за подигравки. Тук се надига нещо страшно, което България не заслужава, пише А. Андреев.

Според мен г-н Костадинов е обществено опасен. Ако Народното събрание свали имунитета му, г-н Костадинов може да бъде съден най-малкото за обида. При това днешната му парламентарна изява изобщо не е изключение, напротив – тя хармонично се вписва в едно агресивно поведение, което насажда у хората злоба и омраза и пряко води към бъдещи насилия. Още преди няколко години пишещият тези редове беше набелязан като индивидуална цел на такива насилия.

Кой е врагът?

Ето „нежните“ редове, с които в блога си г-н Костадинов посочи врага: "На уродливия мутант, роден от абсурдната симбиоза между културния марксизъм и либералния фашизъм, очевидно не му остава много време." И по-нататък, лично към автора на този коментар: "Така че скоро ще дойде моментът, в който на неговите служители и проводници у нас ще се наложи да плащат за деянията си. И накрая да не забравя – в този ред на мисли, Сандьо, ти ще си един от първите в списъка, нали знаеш?".

Правоприлагащите органи в Република България може би трябва да се заинтересуват от този списък, за чието съществуване уведомява самият Костадинов. Кои хора фигурират в този списък? И каква съдба им отрежда лидерът на „Възраждане“, когато неговата партия евентуално дойде на власт? Тези въпроси трябва да се зададат не само от името на хората в списъка, но и заради съдбата на демокрацията и правовата държава в България.

Има и други ужасяващи примери

Защото световната история дава редица ужасяващи примери за подобни списъци, които един ден се превръщат в кървава реалност. Нека не изброявам всички. Един от сравнително по-пресните примери е свързан с расистка организация в САЩ, която е известна със съкращението КК.

И нека не фейлетонизираме повече политическата роля на г-н Костадин Костадинов, пришивайки му смешен прякор. Защото работата изобщо не е нито за смях, нито за подигравки. Тук става дума за надигането на нещо черно и страшно, което България не заслужава.

Този коментар изразява личното мнение на автора, което може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на ДВ като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 393 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 истина е

    223 86 Отговор
    По страшно от шарените златки няма !!!

    Коментиран от #198, #392

  • 3 те така

    282 515 Отговор
    Още в началото казах, че този е най голямото зло за България

    Коментиран от #169

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СЗО

    197 286 Отговор
    Докато нямаме прокуратура, ще е така.
  • 6 интересно

    192 51 Отговор
    Българите не бяха ли Бели
  • 7 Възраждане=ГЕРБ=ДПС

    240 502 Отговор
    Костя Копейкин се мисли за Хитлер или Сталин! Такива психари като него трябва да са на 2 метра под земята!

    Коментиран от #45, #177, #270

  • 8 Анализатор

    207 443 Отговор
    Копейкин е извратен извратеняк от ПП Израждане!
    Срам и позор!

    Коментиран от #38, #188, #218

  • 9 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    109 252 Отговор
    НИЕ сиги избираме помните ли преставителя от ВЪЗРАЖДАНЕ за КОЗЛОДУЙ които посегна на МИНИСТЪРАна КУЛТУРАТА същия господин така ли ще възпитава с ИЗВИНЕНИ неговия СИН които е сега за ВТОРИ КЛАС просто питам

    Коментиран от #22, #199

  • 10 ХаХаХа

    203 293 Отговор
    Още един който е яхнал наивния българин...преди време имаше един който беше яхнал същите наивници,уж щеше да накара Турция да плаща репарации,уж щеше да спре изборния туризъм,уж щеше.....а Бе все приказки за наивници. Този е същия,но докато има наивници,ще има и такива

    Коментиран от #14, #318

  • 11 Боро

    162 257 Отговор
    Чака Чичко Паричко да му напълни джобчетата. Щот много "патриоти" се облажиха: Воленчо, Шкембе воевода, Валери бургазлийчето......... Ми, що до няма още един? Чи десетина - двайсе милиона, пари ли са?
  • 12 Гост от Силистра

    72 171 Отговор
    Костадинов е възпитан по принцип ....но ,масата народ не харесва типове като Волен, Костадинов, Валери, една каска чанта била с неговия мафиотски антураж,като онзи......това плаши не само ромите (визирам атака)а и създава дискомфорт и гняв в българите!

    Коментиран от #18

  • 13 Въпросния тъпак

    161 126 Отговор
    Е един от многото паразитни организми с особено големи размери и нанасящи особено големи вреди, какво заслужава ли, каквото заслужава всеки особено вреден паразит
  • 14 За Волен Гюлето

    76 40 Отговор

    До коментар #10 от "ХаХаХа":

    Ли говориш?Печели по 0,2% на избори.

    Коментиран от #27, #201

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Само възраждане

    407 122 Отговор
    Оставка на продажното харвардско правителство DWразбрахте ли
  • 17 3.14К

    424 96 Отговор
    Какъв е тоя Андреев, какви са тия от DW, да ни определят какво трябва и какво не трябва да се правимв държавата. Вече ми писна от тая напаст, като медии и допистници-слуги. И списъци трябват и народен съд се задава! Вече не се търпи по телевизии, радиа и всякакви пропаднали сороски сайтове.

    Коментиран от #39, #48, #331, #335

  • 18 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 12 Отговор

    До коментар #12 от "Гост от Силистра":

    ИНТЕРЕСНО от опит ли знаеш не се заяждам

    Коментиран от #30

  • 19 Грульо

    363 59 Отговор
    "Работата не е нито за смях, нито за подигравки. Тук се надига нещо страшно, което България не заслужава, пише А. Андреев."

    Тез боклуци 32 годнини унищожаваха народа и държавата, и чак сега взеха да се плашат, че някой ще им потърси сметка за вредите и смъртта на народа.

    Коментиран от #200

  • 20 Не съм привърженик на Костадинов

    377 59 Отговор
    но...... Видях един младок тъкмо дърпа вратовръзката все едно че е повод. Ако мен някой ме дърпаше така представете си най-лошия вариант на това което щеше да му се случи. Просто всеки трябва да си правим някаква сметка дори на трибуната на народното събрание...... А според мене Костадинов се държеше по сериозно и отговорно. Още един път не съм му привърженик.

    Коментиран от #322, #341, #369

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Козлодуй -Оригинала

    30 10 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не разбрах?!
  • 23 Дами

    225 30 Отговор
    Джендаре и продажници, ще дойде ли и вашият ред?
  • 24 Лост

    154 13 Отговор
    Да наречеш хората толупи какво е?

    Коментиран от #204

  • 25 Само коментирам

    315 56 Отговор

    До коментар #1 от "Факти":



    Щом толкова бързо сте измислили тази ДВ ПРОПАГАНДА и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, изводите са два:


    1. Наистина идват предсрочни избори;

    2. Наистина ВЪЗРАЖДАНЕ са станали по-желана политическа сила от проучванията ви.



    ПС: ДВ, не се протеснявайте, НАРОДЪТ също има списък. След 2 години ковид робство заради грип и сега евроробство заради военна операция, която не е срещу наш партньор, НАРОДЪТ има за какво да ви "благодари". Каквото сте си заслужили, рано или късно ще си го получите.





    😉
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ХаХаХа

    29 73 Отговор

    До коментар #14 от "За Волен Гюлето":

    Съвсем скоро навниците пак ще прогледнат,но вече ще са разширени. Навника първо се оставя да го разширят,чак тогава му се разширява и зеницата и проглежда

    Коментиран от #34

  • 28 Ганьо

    101 19 Отговор
    Какъвто народа, такива са и политиците другото е оправдание...
  • 29 Значи -някой си

    198 24 Отговор
    позволява от трибуната на Народното събрание да иронизира свой колега, като използва ситуацията, за да заяви угодничеството си знаете към кого. Бихте ли ми казали каква е функцията на Народното събрание в ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и какво от тази функция е реализирано чрез въпросното изказване?

    Коментиран от #208

  • 30 Гост от Силистра

    3 10 Отговор

    До коментар #18 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Измислям си

    Коментиран от #100

  • 31 дядото

    187 26 Отговор
    той,костадинов не е по-различен от другите.малко бърза и е рязък.опасен е с това,че не се подчинява като другите и често е непредвидим за господарите.черното и страшното което идва в страната не е свързано с него.ако не е той-друго име ще излезе.тези които де факто се разпореждат в страната не познават психологията на българина.заедно с бедността,мизерията и насила насажданата русофобия движат нещата.и вярно може да стане страшно.но на кой ли му пука
  • 32 Обществено известен

    159 9 Отговор
    Ами списъкат е обществено известен - отправната точка са мутантите на културния марксизъм и либераsтният нацизъм,тоест хора с номенклатурни биографии преди 1989г. и либерастsоросоидни биографии след 1989г. Навсякъде по света никой не уважава ретегатите,нагаждачите и gьонсуратите. 30 - годишните шорошни sукалчета са смешни и неважни щото всите са меки киtки.

    Коментиран от #385

  • 33 Копейкин

    63 218 Отговор
    е селски цървул. Но за съжаление има много други като него, затова е и харесван от най-простата част от обществото.
  • 34 Само напомням

    205 33 Отговор

    До коментар #27 от "ХаХаХа":



    Наивниците вече се вързаха и гласуваха за Джендерократична България и Продължаваме Подмяната.



  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 бтр

    211 42 Отговор

    До коментар #15 от "Възраждане=ГЕРБ=ДПС":

    Че вие до къде докарахте по-голямата част от българите , не само до бедност , но насилствено ни свързвате с нацисти и ни вкарвате в чужда война . Аз ще гласувам за Възраждане .

    Коментиран от #334

  • 37 оставете тая работа

    153 16 Отговор
    Дойчланд я по добре напишете нещо за някой прайд .
  • 38 Като свършат доводите,

    57 9 Отговор

    До коментар #8 от "Анализатор":

    започват квалификациите, а епилогът са лозунгите. Така пише в едни дебели книги. И продължението на написаното - "Подобни прояви издават комплексираност и чувство за малоценност и неосъщественост".

    Коментиран от #156

  • 39 Тоя Андреев -е "борец за справедливост".

    146 11 Отговор

    До коментар #17 от "3.14К":

    Някога успешно се инсталира в Германия, откъдето изпълнява дълга си да ни води към светлото бъдеще. Помните ли "Кой не скача е..."? И той помни. Умее ги тия работи - да скача като пуделче.

    Коментиран от #53

  • 40 Гаглей

    33 152 Отговор
    Копейкин, по черно и страшно от теб няма с побелели коси.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Мдаа

    40 167 Отговор
    Кажете си го напрвво че Костадинов е долен нацист !
    Точно като тези в Кремъл. Трябва да бъде затворен моментално
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ????

    36 14 Отговор

    До коментар #7 от "Възраждане=ГЕРБ=ДПС":

    Ти ли си Господ????

    Коментиран от #47

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Старата песен на нов глас

    31 86 Отговор

    До коментар #17 от "3.14К":

    Съдебното следствие по делото "Марешки", което се води във Варна на първа инстанция, е установило, че не друг, а именно Костадин Костадинов се е приближил към бизнесмена, извадил си е телефона и е започнал да го дразни. От своя страна аптечният бос направил опит да избегне срещата с Костадинов, но съветникът продължил да го провокира с обидното си поведение: "Айде, ве, Марешки, ко се криеш, ела да те снимам!”, викал Костадин Костадинов. 
    Това нагло поведение ядосало бизнесмена, който на свой ред не останал длъжен на провокатора и му забил един в лицето, след което, оказва се, е бил арестуван неправомерно.

    Коментиран от #290

  • 49 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    48 129 Отговор
    господин КОСТАДИНОВ налетя на БОЙ утре може да налети на бой на обикновени ХОРА които не одобряват възгледите му КОСТАДИНОВ вие сте СРАМ

    Коментиран от #205, #248

  • 50 Аре

    98 8 Отговор
    Хубаво си отваряйте очите, има списък на предатели и мръсници.

    Коментиран от #54, #332

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Петков

    123 17 Отговор
    Тоя път си намерихте майстора западни продажници, шефовете ви ще ви занулят сметките скоро за слаби резултати

    Коментиран от #68

  • 53 А ти какво умееш?

    10 62 Отговор

    До коментар #39 от "Тоя Андреев -е "борец за справедливост".":

    "Установената от първата инстанция фактическа обстановка по спора очертава възникнал личен конфликт между Костадинов и Марешки, грубо провокиран от първия, и предприети действия от страна на полицията за предотвратяването на саморазправа с Марешки от страна на лицето, което го е провокирало към агресия. Именно заради това по делото липсват каквито и да е данни за грубо нарушаване на обществения ред и изразено явно неуважение към обществото от страна на задържания”, гласи съдебното решение на ВАС, което не подлежи на обжалване.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Някой

    39 108 Отговор
    Въпрос към копейкаджиите какво си мислите че ще стане ако извадите БГ от ЕС и НАТО? Мислите и вярвате че ще бъдем независими?! Ами , така ще ви налази руския ботуш че ще се чудите от къде ви дойде.

    Коментиран от #59

  • 57 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    111 15 Отговор

    До коментар #41 от "ПРИПОМНЯМ -":

    имахме ИКОНОМИКА ИНДУСТРИЯ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЗАКОНИ РАБОТА ПОЧИВНО ДЕЛО за бананите е вярно но ЖИВОТЪТ не е банани аи някога бяхме ХОРА и ЧОВЕЦИ а сга ЧОВЕЩИНАТА е кът малка
  • 58 Гофрен

    113 32 Отговор
    Само Възраждане! Неолиберализъмъ приключи!
  • 59 Хадес

    31 85 Отговор

    До коментар #56 от "Някой":

    Аз ще ти отговоря ще реват като кучета за парите от ЕС .Жадни , гладни ,опънати на задна експлоатирани по всякакъв начин, уж в полза на държавата. А Копейкин ще им хвърля по някое парче сух хляб .Ама те си заслужават такъв живот за безмозъчни мекотели толкова.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Крайно време е

    108 9 Отговор
    всички нпо та и прилежащите им структури да напуснат България,и да бъдат забранени !!!

    Коментиран от #81, #398

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Вън България

    84 25 Отговор
    От нато и ес
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 медията на гнусотиите

    96 18 Отговор
    Малко му е на тъпака , цената е два предни зъба , за подобно махленско държане от трибуната на НС . Зловредната лицемерна либерастия не е лошо да ги разберете тия неща.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Аре

    6 44 Отговор

    До коментар #54 от "Внимавай":

    Слушай сега моето момче, преди да почнеш да ме заплашваш с каквото и да е било хубаво би било да знаеш ,че физиката която притежавам е 183см. и130кг. Не искам да те плаша с нищо . Друг път не заплашвай това няма да ти се получи.

    Коментиран от #93

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Митко

    24 74 Отговор
    Вдига се стойността на еврото и долара, а рублата пада. Това е черното което идва...
    Намалява на Костя хонорара.
  • 76 Ами ДА

    36 73 Отговор
    Черното и страшното което се надига над БГ се казва ПП Възраждане.Господ да ни пази.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Костя Копейнкин е мазохист

    26 67 Отговор
    Как застава и предизвиква да бъде ударен, също като при Марешки на два пъти.
  • 79 Ники

    114 14 Отговор
    Кой го е писал това ?
    Кой е този човек?
    Какви са тези DW?
    Трябва да има списъци , трябва да се потърси сметка за 33 годишното издевателство над този народ.
    Тази пропаганда по всички"медии" не се търпи , всякакви анонимници ни дават наклон на живота и ни казват кое е черно и кое бяло.
    Опитват се да ни превърнат в затъпели гласоподаватели които гледат телевизия и кимат с глава , затова и съсипват образованието.

    Коментиран от #216

  • 80 да питам

    36 79 Отговор

    До коментар #41 от "ПРИПОМНЯМ -":

    И си мислиш, че тоя лешпер, Копейкин, ще ти върне всичко това ли? Тряббва много да ти скърца дюшмето, за да верваш на това. Тоя ако дойде на власт, ще стане гражданска война в България. И ще напълни яко гушата..катпеликан ...

    Коментиран от #217

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 аматьорска работа

    100 24 Отговор
    Някои хора, уж да очернят Костадинов, ама май само себе си очерниха.
    Лоши актьори, не им се получи
  • 84 ТуентинКарантино

    95 14 Отговор
    Надига се. Недоволството на народа, лъгон и използван 30 години, много черно ще е. Пазете се от гнева на търпеливия

    Коментиран от #90

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Щерев

    30 75 Отговор
    Костя от как захвана политиката, купува по два имота годишно. И защо не, след като има толкова много балъци

    Коментиран от #91, #94

  • 87 Кирил

    42 9 Отговор
    Не е черно, не е страшно, а е кафяво и миризливо
  • 88 МалкоЛогика

    82 17 Отговор
    Щом като DW публикува нещо срещу някого, той трябва да е хубав и ценен човек.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Капитан Магарет

    27 6 Отговор

    До коментар #86 от "Щерев":

    Нали знаеш че за клевета носиш наказателн отговорност
  • 92 Килиан Велпапе

    53 7 Отговор

    До коментар #90 от "Луд умора няма":

    Пич, ти дори и четенето ти е трудно, как успяваш да преживяваш изобщо?? Да не си депутат от пп?
  • 93 Не се хаби

    32 5 Отговор

    До коментар #72 от "Аре":

    Въй уплаши ме какво зобиш на село и защо си мислиш ,че това че си шишко ще ти помогне? Намали храната Никокадо Авокадо и не се репчи на грешните хора.
  • 94 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 5 Отговор

    До коментар #86 от "Щерев":

    това е точно така в НЕТА има ФАКТИ
  • 95 избирател

    24 40 Отговор
    Ще му дойде времето и на тоя смешник, ще го изхвърлим в някой контейнер!

    Коментиран от #98

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 2 Отговор

    До коментар #30 от "Гост от Силистра":

    ДО КОГА БЪЛГАРИТЕ ще сме с преклони ГЛАВИ къде кои ни хване ни лъже мами злоупотребява даже някой злоупотребяват в ЧОВЕШКОТО в ЧОВЕКА
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ганю

    16 8 Отговор
    фашизъм не е нужен това вече го е имало няма да се повтори
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Дембо

    84 18 Отговор
    Манипулативна статия.Явно има спусната задача да се очерня Костадинов с цел да губи подкрепа от хората.

    Коментиран от #108, #330

  • 105 Да живее България!

    74 7 Отговор
    Каквото повикало, това се обадило, соросоидални тролчета.
  • 106 Да живее България!

    58 7 Отговор
    Каквото повикало, това се обадило, соросоидални тролчета.
  • 107 Дойче Веле

    64 9 Отговор
    са мръсни лъжци
  • 108 Ми НЕ

    11 34 Отговор

    До коментар #104 от "Дембо":

    Този който сам се очерня с далаверите си няма нужда друг да го прави.Време е българина да започне да се интересува повече за кого гласува.Сляпата вяра ни е довела до тук.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Напълно убеден

    72 14 Отговор
    Щом ДВ лаят срещу някой, за него трябва да гласуваме! Това са истинските родолюбци, а не подлоги или Харвардски джендъри.

    Коментиран от #113

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Механик

    74 11 Отговор
    От 2014-та в Украйна не само се надигаще нещо черно и страшно, ами и това нещо бе култивирано и подхранвано от запада.
    Стига сте прехвърляли от болната на здравата!

    Коментиран от #115, #231

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Просветен илюминат

    16 50 Отговор
    Костадинов само говори и в каква посока са му клиповете ежедневно качвани в YouTube?
    Ако погледнете една година назад,фокуса му е върху това какво правят другите и коментарите са еднотипни от жертвите,които го харесват,защото той им потвърждава,че не самия народ е виновен за това,което получава вследствие на своето бездействие и следване на тарикатите и затвърждава ролята им на жертва,която очаква в негово лице да ги спаси,а това няма как да стане,защото човек,който говори и коментира действията на другите не е на честотата на промяната.
    Какъв пример е Костадинов с това си говорене и нищо правене за промяна?

    Коментиран от #118

  • 115 Троловете са падение

    13 57 Отговор

    До коментар #112 от "Механик":

    През 2014 Русия незаконно анексира Крим нещо което е недопустимо в цивилизования свят . На времето и Добруджа беше анексирана от Румъния ако зависи от малоумни като теб и ние ще останем без държава .
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Отворете си очите

    21 53 Отговор

    До коментар #114 от "Просветен илюминат":

    На този принцип работи всяка пропаганда набелязва най - податливите . Хора недоволни от живота си ,неграмотни, необразовани ,неосведомени . На тях за всичко им е виновна държавата , ЕС или Америка . Чакат да им оправят живота такива като Копейкин ,но уви заблудата все някога отстъпва място на реалността.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Хахаха

    44 7 Отговор
    никой ли не е гледал записа от парламента? а вярвате на тези? лоша работа пичове...

    Коментиран от #374

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Стайков

    65 15 Отговор
    Щом сте голям демократ г-н Андреев, що не пишете нещо критично за "тъпака", който говори лъжи и убиди за къщата на Костадинов и го нарича "копейкин" без основание?! И от какво се плашите?! Списък... Не е ли патент на Петков изготвянето на списъци и арести по неотложност... Да, трябва възмездие и наказание, но си има процедура и ред. А онзи епизодичния дето уж оправял вратовръзката на Костадинов си е за риза с дълги ръкави вързани отзад. И за всичко Народа има отговор в поговорките. "Каквото повикало, такова се обадило". Нищо лично, но тоягата има две страни, не гледайте само едната.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Казуар

    16 53 Отговор
    А не е ли редно службите да направят списък на хора от Възраждане които застрашават националната сигурност.

    Коментиран от #146

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Читателка

    12 5 Отговор
    Има компетентни органи в нашата правова държава, които имат богат доказателствен материал, за да се задействат,!!!

    Коментиран от #212

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 123

    1 1 Отговор
    ......... ;)
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 123

    14 4 Отговор

    До коментар #143 от "Боко Тиквата от Банкя":

    Перфектен довод. Давай да се разправяма с една дванайста част от човечеството. Ше им се невиди и овните!

    Коментиран от #148

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Искрен Митев ще напляска Копейкин

    18 45 Отговор

    До коментар #138 от "Казуар":

    Ами службите и Гешев спят докато копейката си подскача като сърничка в парламента. Много ми хареса това момче днес как го хвана за врътоврзкаката като на синджир. Май искаше да му покаже 50 нюанса на промяната.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Факт

    8 8 Отговор

    До коментар #144 от "123":

    Тъпото е ,когато една стотна/държа да те поправя/иска всички останали да се съобразяват с нея.

    Коментиран от #154

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Да бе да

    12 32 Отговор
    "В България се надига нещо черно и страшно"

    Стига с този расизъм! Вярно по тъмен е "човека " , но той твърди че това е тен( нали е от варненско)😁

    Коментиран от #400

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Браво

    17 43 Отговор
    Копейкин на синджир като панаирджийска мечка. Браво Матев браво .
  • 156 Като няма доводите, започва копейкинщина

    10 40 Отговор

    До коментар #38 от "Като свършат доводите,":

    Защо му трябваше на Костя Копейкин да казва че ще чупи носа му и да се саморазправя? Същото направи и с Марешки но побойника не се сдържа.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 По тихичко

    17 51 Отговор
    Копейки много лаете и забравяте , че сте най малобройната партия в парламента. По някаква случайност едва прескочите бариерата за което трябва да благодарите на ковид. Очаква ви съдбата на Атака, но те поне имаха хубава песен надъхваща вашата като я чуя и заспивам от скука.

    Коментиран от #399

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Нещо

    16 30 Отговор
    Като списъка на Берия ??! Да, личи си съветската школа !
  • 164 Ежко Бежко

    63 17 Отговор
    Костадинов е единствения достоен политик в България. Напълно подкерепям желанието му за разправа с властимащите ни политици. Управинците ни за последните 30 години трябва да получат заслуженото си. Костадинов не е тяхното наказание, той е тяхното възмездие. Дойче Веле не се нуждаят от коментар. Срам за тези, които ги публикуват.
  • 165 Николай

    51 8 Отговор
    Време е този парламент да си ходи.хора събудете се.тия ще ви докарат до фалити тия парламент е невероятен и неграмотен и не им дреме за народа. А защитава чужди интереси
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 абе ДВ,

    46 8 Отговор
    черното и страшното вече се е надигнало в т.н. "цивилизован свят" и вече дори му се вижда истинското лице зад съдраната маска на "демокрацията".
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Забелязах, че има много мощно

    12 36 Отговор
    тролско активиране за ТОЧНО тази статия!!! Всеки може да го види нагледно по гласуването за даден пост. И да уточня: тролското масирано активиране е в полза на главния герой от статията. Човекът със СПИСЪКА! => За тези хора (с дребните монети) е явно много важно да дадат "здрав отпор" на врага! А реално хората, привърженици на Костадинов, са доста по-малко, независимо КАКВИ конфигурации дават социологическите налучквания! Та, се питам дали е случайно това тролско активиране или има нещо случващо се, нещо сериозно притеснително, което предстои да се разгърне?

    Коментиран от #176

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Да, оказа се, че наблюдението ми е

    9 21 Отговор

    До коментар #174 от "Забелязах, че има много мощно":

    вярно! Още топъл коментарът ми и бе "дамгосан" с минус от бодро дежурен буден, наблюдателен трол! => Това активиране НЕ е случайно! Това е някаква своеобразен тест докъде могат безнаказано да си позволят да правят това, което правят!!! Ььь, дали да стягам куфарите...

    Коментиран от #339

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Хъм!

    16 16 Отговор
    Ами отговорете си къде отидоха феновете на бареков, бялата мисирка, каракачанов, а пък и на първанов( за който има памет от къде започна сирищника)? Просто трябва да се държиш като простак, за да си в актуален за подобните на теб!
  • 179 БЕЗКОПЕЙКИН

    16 50 Отговор
    ДРУГАРКО КОСТАДИНОВА МАРЕШКИ ТЕ ТЪРСИ ДА ТЕ ВАКСИНИРА!
    И НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ СЕ СКРИЕШ ПОД ПОЛАТА НА МИТРОФАНОВА ЗАЩОТО АКО МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ РАЗВЯВАШ РУСКО ЗНАМЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕШ ВАКСИНИРАН ПОДОБАВАЩО!!!

    Коментиран от #185

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 КИРО ЖЪРТЪ

    13 50 Отговор
    ПАК. ЩЕ. КАЖА. ИВАН ГЕШЕВ
    ДА. НЕ. СЕ. ПРАВИ. НА. ЛЕКО РАЗСЕЯН. А. ВЕДНАГА. ДА. МУ
    ИСКА. ИМУНИТЕТА. НА ТОЗИ
    УЗУРПАТОР, ЗА ПОДСТРЕКАВАНЕ НА ЧЛЕНОВЕ. НА ВЪЗРАЖДАНЕ КЪМ ПОКУШЕНИЕ НА МИНИСТЪР
    ПРЕДСЕДАТЕЛЯ. НА. 3 МАРТ
    НА. БУЗЛУДЖА .ТОЗИ. ЧОВЕК Е
    ЕКСТРЕМИСТ. ПОДКЛАЖДАЩ НАСИЛИЕ. И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА .ПРОКУРАТУРАТА. СПИ
    ЗИМЕН. СЪН. ОТ 32 ГОДИНИ.
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Бяката Златка

    10 15 Отговор
    Ей, този ми изяде хлбеца и субсидийката.
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Да живее РУСИЯ

    45 20 Отговор

    До коментар #179 от "БЕЗКОПЕЙКИН":

    Да живее Възраждане

    Коментиран от #214

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 БЕЗКОПЕЙКИН

    18 36 Отговор
    НА ТОЯ СМЕШНИК БАТ ВЕСО МАРЕШКИ С ЕДИН УДАР МУ СМЕНИ ФИЗОНОМИЯТА!
    И СМЕШНИКА ИЗБЯГА КАТО ЦИГАНИН С ТРАМВАЙНА РЕЛСА ПОД МИШНИЦА!
    КОЦЕ-ЦИ☆☆☆☆НА ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРСКИ СИ ТЪРСИ НОВИЯ МАРЕШКИ И ЩЕ СИ НАМЕРИ!
  • 188 Офчар

    33 8 Отговор

    До коментар #8 от "Анализатор":

    То в статията пише за Костадинов но пък кой от управляващите е по добър в каквото и да е отношение досега никой
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 ВъZраждане

    17 41 Отговор
    Е най-голямата опасност за България в момента. Следват омагьосаният от метресата си Янев и бясната пропаганда, която личи и в коментарите тук.
  • 192 777

    16 27 Отговор
    Мноо прос копейкин
  • 193 Борислав

    42 5 Отговор
    Ако тия дето си дадоха живота за България бяха в този парламент щяха да ги избият, не само да се бутат. Виждали сме много по брутални сцени в парламента на друга държава. В нашия парламент 90%от партиите са дошли предатели на държавата.
  • 194 Tутанкамон

    14 29 Отговор
    Тоя е опасен за всички,лично го видях в предизборната кампания ,когато нападна обикновен човек за да го бие
  • 195 777

    19 32 Отговор
    Най-вероятно копейкин е руснак, защото толкова прос българин няма.

    Коментиран от #402

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 С.В

    46 8 Отговор
    Къде бе господин писачи виждаш демокрация в България днес. А Закона на Кокорчо не е ли заплаха и не е ли черен и страшен. Че той е изцяло фашизъм
    Вие който толкова сте потресен от изказването на Костадинов защо не видите това което се случва у нас в момента. Мизерия,престъпност, кризи които никой не прави за преодоляване,абсолютна излагация в Европа от малоумните изяви на Киро,корупцията във управляващите никога не е била така ужасяваща при нито едно правителство,пръскане на пари от непрекъснати заеми които не се знае къде са и като връх Закона на един мошеник който е известен с "чистата" си работа. И още една подигравка с хората и правото,новият шеф на една от най важните структури за борба с корупцията,един върл комунист,некадърен алкохолик който идва на местото на много знаеш,интелигентен, компетентен човек който изритаха защото си вършеше работата а на днешните продажници на държавата това им пречеше. Така че уважаеми "автор" на тази тъпотия която си написал наистина може да си в някакъв списък но Костадинов ти е най малкия проблем. Виж в списъка на Кокорестия може и да те има.

    Коментиран от #363

  • 198 тиква

    5 18 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    Музейното експонатче се прави на политик, колко е смешен, пълна пародия.
  • 199 С.В.

    13 3 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Къде има министър на културата

    Коментиран от #317

  • 200 Лея13

    10 26 Отговор

    До коментар #19 от "Грульо":

    Как така 32 години,бе!?А предишните 45 години бедност,разправа и убийства с инакомислещите, шуробаджанащина и облажваме на всички лица, свързани с "партията- майка" потисничеството и авторитаризма на смешният селяк,неграмотника бай Тошо?Да, бедността беше повсеместна и всички бяха доволни от това.Но това не прави нещата по хубави.Та къде забрави това време!?За тези гад пати кой ще търси отговорност,кой ще отговаря?
  • 201 СВ.

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "За Волен Гюлето":

    А кой говори тук за Волен.
  • 202 Припок

    7 22 Отговор
    Другия път гласувайте за Марешки ,да влезе в парламента. За да може да си поговорят с припока . Копейкин ще му замиришат гащите ,даже е хубаво да ги настанят един до друг в залата. Нали са си варналии ,Веско ще го подкрепя ...
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 С.В

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "Лост":

    Абсолютна истина
  • 205 СВ.

    23 5 Отговор

    До коментар #49 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    О не,това е тъпо та дрънка. Утре Кокорестия като ви подписка че не сте съгласни с ПП тогава ще видите
  • 206 ЛилиПутин

    15 22 Отговор
    Това страшно и мощно нещо е проруския приятел - Възраждане.
  • 207 Кочо

    38 9 Отговор
    България 32 години се управлява от национални предатели което разсипаха и унищожиха държавата и народа! Продажни американски марионетки, които си пълнят гушите за сметка на предателствата и злините които причиняват на българите! За тези твари няма закон, няма възмездие! Време е всеки да получи своето!

    Коментиран от #367

  • 208 Лея 13

    11 29 Отговор

    До коментар #29 от "Значи -някой си":

    Значи ако имаш предвид вчерашната ситуация само, значи пак използваш двоен аршин.Защо никой не обръща внимание на изявленията от въпросната трибуна на самият герой- борец за правда- въпросният Копейкин, който сам се навря в ситуация и се изложи здраво с реакцията си на изказването на колегата си.Та той не беше наречен с официалните си имена, които майка му и баща му благовидно са му дали когато се е родил.Твърде смешно се получи, тъй като той сам се разпозна в прякора Копейкин.И отиде да се тика в лицето на седналият Митов.Който какво следваше да направи?Абе много забавна ситуация, като цяло.Но въпроса ми към теб беше- чувал ли си как Копейкин се изказва в зала и какви квалификации използва срещу колегите си.Така ли си реагирал на простотиите му, както сега реагираш?И въобще, този човек не е нищо по различно от гламавия Волен, който вече е история в политиката.Агресивен, постоянно действащ и говорещ просташки, макар че е интелигентен,по принцип.Всичко при тези хора е игра и артистизъм, както и малко психо отклонения.Затова- психологически тест за всеки ламтящ за власт и живуркане в политиката.

    Коментиран от #366, #378

  • 209 Иво

    14 31 Отговор
    Фашистката путинска партия на Копейкин застрашава националната сигурност. Ако не бъде забранена веднага ще активира нацистите които чакат знак от Путин.
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Никсан

    40 12 Отговор
    Крайно време е един такъв патриот да дойде на власт и да измете всички паразити от парламента!Успех Костадине!

    Коментиран от #228, #395

  • 212 С.В.

    2 0 Отговор

    До коментар #140 от "Читателка":

    За какво да се зафействат
  • 213 Този случка

    36 8 Отговор
    В парламента е активно мероприятие на някоя служба! Слушах много добре заседанието и речта на човека провокиращ Костадинов! Целта беще точно, да бъде предизвикан г-н Костадинив! Целта на мероприятието да подобри имиджа на Стефан Янев, защото партийте които ще са най-силни в следващия парламент са "Възраждане" и "Възход на България"! Много далечна цел, преследват менторите на провокатора!
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Да попитам

    30 7 Отговор

    До коментар #80 от "да питам":

    И защо да стане гражданска война?И кой срещу кого?Хайде от едната страна са българските граждани и Възраждане,но не виждам кои са отсреща.Или си приказваш ей така да сплашваш.

    Коментиран от #227

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 ДойчЗеле

    34 8 Отговор
    С поредната статия извадена от носа, за да има резултати има причини, но те не са важни. А гнусното психопатче от ПП когато обиждаше от трибуната не е проблем. След това първи физически контакт направи отново това гнусно психопатче опитвайки се да дърпа вратовръзката на Костадинов. Едно е сигурно, че на този пикльо от ПП щях да му откача главата, още преди да си е помислил, че може да ми посяга.
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Джони

    38 7 Отговор
    Радвам се че има хора като Костадинов които да говорят истината право и директно в очите! Вярвам че той е различен и не е от продажниците които вече 30 години лъжат и заробват българския народ! Пожелавам на него и партията му успех и да се борят за доброто на народа ни!
  • 227 Само питаш а то не е дъжд

    8 19 Отговор

    До коментар #217 от "Да попитам":

    От другата страна са несъгласните с лъжите на ПП "ВъZраждане".
  • 228 нееееее

    13 26 Отговор

    До коментар #211 от "Никсан":

    ТОТАЛНА ЗАБРАНА НА НЕОФАШИСТКАТА И ПРОКРЕМЪЛСКА ВЪЗРАЖДАНЕ!ВЪН ОТБЪЛГАЕСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!
  • 229 иво

    26 6 Отговор
    аха, а да му лепиш прякори на всеосмотрение в парламента не е обида, я си оправи аршина бе допусника. Ти ако си льохман и даваш да те подиграват то той имс достойнство и име.

    Коментиран от #235, #238

  • 230 Българин

    11 20 Отговор
    Тоя заразен от путлера
  • 231 Лея13

    10 17 Отговор

    До коментар #112 от "Механик":

    Оф,офф...Как не ви писна от повтаряне като папагали руска пропаганда!?? Няма да стане истина една лъжа,повтаряна хиляди пъти!Крим беше украински,харизан им преди много години от Хрушчов! Какво още има да се философства и да се извъртат нещата?

    Коментиран от #234, #243

  • 232 Просто човек

    13 27 Отговор
    Копейкин трябва да бъде спрян! Да живее България! 🇧🇬
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Дядя

    27 6 Отговор

    До коментар #231 от "Лея13":

    "Крим беше украински...". Е точно в средната думичка се крие целия смисъл на проблема-беше, и повече никога нямада бъде!
  • 235 За кого пишеш?

    10 2 Отговор

    До коментар #229 от "иво":

    Нали имал име? а за достойнството му има съдебни дела с влезли в сила решения.
  • 236 субсидия

    11 19 Отговор
    По подобен начин са се отнасяли в германия към едно човече с малки мустачки и после нацията им още плаща. Така, че докато е време в психодиспансера.
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Митьо

    28 9 Отговор
    По-добре някой като него, отколкото досегашните плебеи.
  • 240 коце

    15 27 Отговор
    Коцеето е класически пример за майцепродавец.Държи спестяванията в евро,забил си е две дози Файзер ,но кряска срещу Еврото и срещу ваксинацията.Спонсорите му от Москва му дърпат юздите да клати властта и естествено му плащат с евро а не с рубли.Но балъците му вярват и викат с него:::)))
  • 241 Лея13

    3 9 Отговор

    До коментар #55 от "честно казано":

    Честно казано... Боже,кои може на днешно време да мисли като баба ми!? Такива са ти приказките.Фано наистина не го мислиш.Щото наистина нищо добро не ни чака!!
  • 242 Ха-ха-ха

    29 13 Отговор
    Да му свалят имунитета,защото казал на някакъв тъпак,че е тъпак!!!Измамниците много ги е страх от Костадинов !

    Коментиран от #246, #255, #264, #344

  • 243 Писна ми от полирани

    9 4 Отговор

    До коментар #231 от "Лея13":

    Стига с тези изрази "подарък" Явно не си от четящите и не са ти говорили за Киевска Рус и Московско Княжество. С лъжи няма да стигнете далеч.
  • 244 Йеронимус БОШ

    15 9 Отговор
    Вярно , че Костадинов е недоразумение , копие на Сидеров. Но тогава какво да кажем за по-голямото зло Борисов , което оставихме да коли и беси цели 12 години. Той е опасния случай , а не само лаещо куче , което не хапе , като Възраждане !
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Марешки

    6 12 Отговор

    До коментар #242 от "Ха-ха-ха":

    Треперя от страх, два пъти ми скачаше като петле. И два пъти се опита да ме съди. Тези копейкини номера на ваще събрания.
  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 едно мнение

    7 10 Отговор

    До коментар #49 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Обикновено, този който налита на бой идва момента когато бива набит!

    Коментиран от #258

  • 249 Шшшшт

    33 9 Отговор
    Долни лъжливи безсрамници, как пропускате кой започна да обижда от трибуната, и не казвайте, че Костадинов се е оприличилс с копейкин след като вие и такива като вас го наричате така. И това го правите в Парламента. След което, кой го дърпаше за вратовръзката? Аз не видях Костадинов да докосне този другия субект. Но както винаги не е важно кой започва да предизвиква и обижда(той винаги е прав) важно е да се окаля другия.

    Коментиран от #280, #324

  • 250 Йордан

    20 3 Отговор
    Колко са чувствителни продажниците и предателите. Нямат срам от нищо,не им пука,че са се превърнали в гнусни ,самовлюбено червеи,но когато им посегнеш се засягат. Такива до преди няколко години са ги убивали с камъни
  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Полирани от ПП "Възраждане"

    15 18 Отговор
    Днес е Денят на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, да не забравите руските си знамена, лъжепатриоти.
  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Бат Веско от Варна

    13 18 Отговор

    До коментар #242 от "Ха-ха-ха":

    Много ме страх от Копейкин добре че не съм в парламента да дойде на мен да ми се прави на бабаит .
  • 256 Факт

    17 7 Отговор
    "Автора" пак си е скрил името зад DW - България!
  • 257 Комон Сенс

    12 15 Отговор
    Да не би за първи път да се случва нещо подобно от трибуната?
    Копейкин играе ролята на рафинирания Сидеров.
    Прекомерната патетика кънти на кухо. Не можете да спечелите публиката с фалш.
    Двама дупи преминаха определени граници в зала и това е типично както за родния Парламент, така и за всеки друг по света.

    Освен това и другият учасник в ситуацията не блесна с интелект и адекватност, за мое голямо съжаление.

    Коментиран от #277

  • 258 Поздрави от Марешки

    12 14 Отговор

    До коментар #248 от "едно мнение":

    На два пъти ми скача и двата пъти го шамаросах. И двата пъти се опита да ме съди. И как лъжееее, като боята си. В интернет и ютуб го има.
  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 101010

    5 1 Отговор

    До коментар #242 от "Ха-ха-ха":

    Направо им треперят шортите.:)
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Ванко

    17 20 Отговор
    Копейкин много си е повярвал. Лошото е,че има малоумници които му вярват.
  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Толкова

    16 6 Отговор
    много лъжи в няколко реда. Сигурно е дОйче зеле.
  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 ю ту

    7 23 Отговор

    До коментар #257 от "Комон Сенс":

    Герб имат най-подготвените и интелигентни депутати, това е факт. Просто бате Бойко им разказа играта с грандоманщината си

    Коментиран от #282

  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Ми тю

    8 2 Отговор

    До коментар #277 от "ю ту":

    Как няма да са ? Те са от елита на БКП.

    Коментиран от #301

  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 Шшшт

    11 8 Отговор

    До коментар #48 от "Старата песен на нов глас":

    По твоите думи излиза, че след като Нато провокира Русия, Русия неправомерно е набедена, санкциониран........ Нали разбираш, че не можеш да мериш с един аршин. Значи в една и съща ситуация един път е виновен нападателя, един път ответника. Е няма такъв филм.
  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Ттт

    17 7 Отговор
    Най-тъпото е, че не разбирате сегашните накъде ни водят. Това е страшното.
  • 294 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 295 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 298 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 299 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 Асен

    12 2 Отговор
    Силите жестоко и безмилостно настъпили белия човек по врата се боят че времето на възмездието и правдата ще дойдат за тях! Силите които имат лобита из почти всички държави по света печелят от страданията на обикновените хора, но сега повече от всякога те са се заели да унищожат белия човек заривайки го с отровни храни, медийна поквара и пропаганда, радикален ислямизъм изнасилващ жените и децата му! У този враг нарича справедливата и безкрайно закъсняла съпротива на белия човек черна и зла! Нарича я такава само защото на белия човек му омръзна да бъде обвиняван в расизъм, докато истинския расист се крие в сянката на подмолния либерален фашизъм. Страх ви е че ще ви търсим сметка за отровите които слагате в храните, за това че умишлено оскъпявате живота ни карайки ни да ставаме все повече и повече капиталисти. СТИГА ПОВЕЧЕ! ВРЕМЕ Е ДА СИ ПЛАТИТЕ!

    Коментиран от #307

  • 304 Георги

    15 11 Отговор
    А.Андреев според теб какво трябваше да направи Костадинов?? Да стои и да мълчи докато го обиждат ли ?? Алоооо я помисли малко кой пръв започна!

    Коментиран от #313, #347

  • 305 Асен

    11 4 Отговор
    Защо на всякъде във всички сладки храни напълно ненужно се слага отровата наречена палмово олио? Тя запушва кръвоносните съдове и води до сърдечно съдови заболявания. Защо не се говори за това? За това е бумът в България на сърдечно съдови заболявания! И това е заради храните. Някога Българите бяхме първенци по дълъг живот сега сме една от най-големите и бързо изчезВащи нации в света и това е напълно умишлено.

    Коментиран от #306

  • 306 Дани

    8 4 Отговор

    До коментар #305 от "Асен":

    Има храни които са без палмово масло , глутен , Ета и всякакви други , чети опаковката и си купувай от тях .Не чакай търговците да мислят за здравето ти парите са им по- важни.
  • 307 Стига глупости

    7 1 Отговор

    До коментар #303 от "Асен":

    Това заплащане ще го чакаш до дълбока старост . Не се напъвай излишно нищо няма да промениш и го знаеш.

    Коментиран от #353

  • 308 Колкото и да ми хвалите копейкин

    10 15 Отговор
    В интернет и ютуб има всичко за любимия ви Костя. Имам глава на раменете и си, съставям си мнение, няма да позволя да имам полиран мозък и то от членове на ПП "Възраждане"
  • 309 Колкото и да ми хвалите копейкин

    13 14 Отговор
    В интернет и ютуб има всичко за любимия ви Костя. Имам глава на раменете и си съставям мнение, няма да позволя да имам полиран мозък и то от членове на ПП "Възраждане"
  • 310 АРИЕЦ

    8 15 Отговор
    Копейкин както и всеки русофилистик имат само една съдба,да се превърнат в нискокачествена почва,в България има достатъчно истински българи които ще им помогнат за това,русофилистика може и да е противен,но е страшно страхливо и затъпяло същество !!!
  • 311 Дика

    10 7 Отговор
    Копейкин си търси боя, тоя филм сме го гледали с Волен...
  • 312 За най-върлите защитници на копейкин

    9 15 Отговор
    Пореден скандал за пари по примера на HelpKarma – лидерът на партия „Възраждане” Костадин Костадинов, познат повече като Костя Копейкин, години смукал пари от фондация на ВМРО, разкри източник от централата на Красимир Каракачанов пред Narod.bg.
    През 2012 година Копейкин се опитва да направи вътрешнопартиен преврат във ВМРО, защото смятал, че лидерският пост му бил обещан и му се полагал. На конгреса обаче преживял съкрушителна загуба от Каракачанов, като получил подкрепата на 50 от общо 600 делегати. След това Костадинов напуснал партията, която станала един от основните си политически врагове в лицето на бившите си колеги по патриотизъм от ВМРО.

    Коментиран от #338

  • 313 Косе

    9 4 Отговор

    До коментар #304 от "Георги":

    Какво да направи? Аз на негово място щях да се засиля и да си ударя главата в стената. Подхожда му..
  • 314 Така трябва

    7 4 Отговор
    Махнете DEUTSCHE oт името си.
  • 315 А това знаете ли го защитници на Костя?

    8 13 Отговор
    „Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта, носещ прекрасното име „Възраждане“. Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него.
    Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи, зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки. И такъв човек иска да управлява? И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.
    Не си познал, Костадине!“, е написал Павлов.
  • 316 В интернет пише за Костя

    7 7 Отговор
    Четете и ще разберете за копейкин.
  • 317 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #199 от "С.В.":

    някои копира никът ми господине ПРИЯТЕН ДЕН
  • 318 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 319 Иван

    8 10 Отговор
    Този Костадинов е историк и трябва да знае, че такива крайности и слугинаж на другите не водят до добър край. Опита показва, че са само загуби и няма да изброявам случайте в нашата история. Повечето историци политици за никакъв грездей не стават(Драгомир Драганов, Георги Седевчов, Андрей Пантев и Божидар Димитров).
  • 320 86 d ASV hkki

    14 5 Отговор
    Какво плюете Костадинов ве българи. Та вие се продавате на злото и САЩ, какво ви става. Нищо хубаво не чака Бългерия навела на САЩ. На мен така нагло и долно някои келеш да ми дръпне вратовръзката веднага му пляскам шамара. Как се овладя коцето незнам. Браво Костадинов мачкаи фашагите.
  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Хохохо

    8 13 Отговор

    До коментар #20 от "Не съм привърженик на Костадинов":

    Този младок не говореше за Костадинов,говореше за г-н Копейкин, странно защо Костадинов се идентифицира с Копейкин, и да сериозно и отговорно каза "на този тъпак ще му разбия носа", и не младока отиде при Костадинов, а този път наистина Копейкин отиде при младока. Да не би да си гледал друго предаване???

    Коментиран от #326

  • 323 Зорница

    17 8 Отговор
    Прав е Костадин Костадинов.на тия боят им е малко.

    Коментиран от #327

  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 Копейкин си купува олио с копейки

    7 10 Отговор
    Копейкин завинаги ще си останеш познат под това име на хората .Ставаш за срам всеки ден а безмозъчните ти вярват защото говориш много, облъчваш ги с пропаганда денонощно. Чакат нещо ама няма да го дочакат.
  • 326 Баш Майна

    4 1 Отговор

    До коментар #322 от "Хохохо":

    Ха ха, какво предаване да е гледал тоз ПЕНСОНЕР, сигурно кибичи само пред турски и ХЕНДИЙСКИ сериали.
  • 327 аре тихо

    6 3 Отговор

    До коментар #323 от "Зорница":

    Селянке по-добре си гледай саксиите и миризливите манджи
  • 328 1010

    7 8 Отговор
    По Времето на ББ Костя, щеше да бъде понижен до местният идиот.. Не че, съм фен на ББ.
  • 329 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 330 Лея 13

    5 8 Отговор

    До коментар #104 от "Дембо":

    Ми даа,има!Той един такъв в бяло милият и сега има световна конспирация да го очернят.Щото той е голям фактор в българската политика тоя мошенгер.Ще обърка плановете на българските и световните политици:))Я стига глупости!Нали всички нормални, мислещи хора виждат за каква пр о тив на тварь става дума! Човек със сметки в евро, който не знае руски език,ама иначе е "радетел" за руски уклон в България.Вярваш ли си сам!? Всички политици изповядват чужди,в някои случаи фалшиви идеи.Ама като този политически Квазимодо имаше само още един такъв.И той отдавна вече е в историята.
  • 331 Абе

    6 6 Отговор

    До коментар #17 от "3.14К":

    Умнико!Казвам го в кавички! Нали се сещаш,че въпросните списъци може да ги направят други и ти,Копейкин и сие да попаднете в тях!Може пък да се намери някой майчин и бащин,който да поправи грешката,която допуснахме през 90 - те години,като ви смятахме за сънародници,малко пообъркани!Но сега вече не мислим така,затова умната!

    Коментиран от #386

  • 332 Лея13

    7 8 Отговор

    До коментар #50 от "Аре":

    Да.Предател е бай ти Костя.На първо място е в листата!
  • 333 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 334 Ами

    2 3 Отговор

    До коментар #36 от "бтр":

    Ще се присъединиш към армията на и.диотите!Няма нужда да го афишираш!Просто си вземи гегата от село,за друго не ставаш!
  • 335 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 336 историк

    14 5 Отговор
    Щом видя дойче веле, вече знам че ще оплюят за нещо България, как ни веднъж не видяха нещо хубаво в страната и народа ни. Колко ли плащат за тези статии, интересно каква е тарифата- за плюене, а за хвалене на народа, сигурно разликата е доста голяма? Пък и защо чужда медия ще се меси във вътрешните работи, ние не плюем по техните партии по вестниците, нашите са си такива каквито са, не им е работа да обсъждат. Ние ще си решим коя да изберем, да не сме малоумни, наша си работа е.
  • 337 Смешни сте копейки

    8 13 Отговор
    Да предупредя ,троловете генерират фейк лайкове на малоумните се коментари. Ние разумните сме мнозинство на площада се видя , но Митрофанова плаща за държанката си Копейкин, както олигарх купува лайкове за изгората си .
  • 338 Лея 13

    6 11 Отговор

    До коментар #312 от "За най-върлите защитници на копейкин":

    Повечето от тези неща не ги знаех,но и без тях ми беше ясно що за човек е другарят Копейкин.Точно такъв е, както го е описал бившият му съпартиец-човек без морал,без принципи и готов на всичко, само и само да постигне целта си.А целта е- колкото може повече копейки в сметката.Които после задължително се обръщат в евро:)
  • 339 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 И аз да кажа

    7 11 Отговор

    До коментар #20 от "Не съм привърженик на Костадинов":

    Ми сигурно си самият Костя, щом смяташ, че се държал възпитано и отговорно?! Кой хукна на трибуната със закани, сякаш са му бръкнали....? Кой отиде да се ежи и посяга при седящия депутат? И глутницата на Възраждане, дето се скупчи- направо резил. Много ги жегна казаното, което си е истина, ама удря по имиджа им сред малоум.ните им привърженици, може някои да се усетят как ги лъготят.
  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 344 Луди всякакви

    6 18 Отговор

    До коментар #242 от "Ха-ха-ха":

    Сам Костадинов е ярък измамник, а който го харесва е за жалене, щом не вижда маймунското му крякане, перчене, лъжи, закани и яхване на всяка популистка вълна, породена от раздухване на страхове. Естествено, че лъжите му трябва да се разобличават, защото са опасни- много от онези, които не се ваксинираха си отидоха без време- вижте статистиката за починали миналата година и за намалената продължителност на живота в България и сравнете процента неваксинирани с процента на смъртността в другите страни от ЕС! И президентът ни има роля в това- Господ да им даде заслуженото, особено ако са го сторили не по съвест, а под руска диктовка ( а всъщност и двамката-ваксинирани)!
  • 345 УМНИК

    16 6 Отговор
    КОСТАДИНОВ САМО ГОВОРИ И НИЩО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НАПРАВИ ! ВРАГЪТ Е ОТ ЯСЕН ПО - ЯСЕН ! ГОСПОДИНЧОТО СЕ ОПИТА ДА ПРОВОКИРА КОСТАДИНОВ , ЗАЩОТО ВЕЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАЗБРА ЩО ЗА ЗЛИ НЕЩА СЕ ВЪРШАТ С НАС БЪЛГАРИТЕ ОТ ЕДНИ НИКАКЪВЦИ И ТЯХНИТЕ САТЕЛИТИ ! НА ТЕЗИ ИМ ВИКАТ МЪРТВИ ДУШИ ! ЖАЛКИ ПЕНДЬОВЦИ ! АКО КОСТАДИНОВ СИ Е КУПИЛ КЪЩА И И БЛЯ БЛЯ ОЩЕ , КАКВО СИ КУПИХА : КОСТОВ , СОФИЯНСКИ , ПАСИ , ВС ДОСЕГАШНИ ПРЕЗИДЕНТИ , БОРИСОВ , И ОЩЕ СТОТИЦИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ " ХАЙДУТИ " БЪЛГАРСКИ ! ЦЕЛТА НА АМЕРИКА Е БЪЛГАРИЯ НА ВСЯКА ЦЕНА ДА Я ОПРОПАСТЯТ И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ДА НИ ДОКАРАТ , АМА НЕ ! ДОСТАТЪЧНО НАУЧИХМЕ ЗА " ДЕМКРАЦИЯТА ИМ " ЩЕ ПРОЛИВАТ КЪРВАВИ СЪЛЗИ И ЩЕ МОЛЯТ БОГ ЗА ПРОШКА ! ДНЕС Е СВЯТ ПРАЗНИК ВОСНЕСЕНИЕ ХРИСТОВО , ГОСПОД ДА ГИ ВРАЗУМИ !
  • 346 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 348 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 349 Пречи ли ви лакейчета!

    14 8 Отговор
    Скоро народа ще ви измете а не костадинов.Той ще бъде министърпредседател ,а неговата партия ще управлява.Всичкии лакеи,които са предавали и продавали България,за последните 32 години,ще бъдат ефективно осъдениАз вярвам на Баба Ванга а не на Нашите продажни политици а още по малко на ДВ.Тя е казала в прав текст,че когато България е в най голямата си разруха,ще дойде човек от морето и ще застане начело на България,като осъществи нейното спасение.

    Коментиран от #355, #359

  • 350 Копейкин си знае името и престъпленията

    6 11 Отговор

    До коментар #348 от "Излагате се и компрометирате себе си..":

    Единствените които се излагат са Копейкин и вие последователите му зомбита без мисловна дейност.

    Коментиран от #396

  • 351 Ал Тъпоне

    3 2 Отговор
    Не думай! Такива ли хора си избрахме?
  • 352 Баро

    3 7 Отговор
    Споко бе хора видяхме с първия такъв модел (волен и атака) ходи ходи по въжето и пада когато заблудените попрогледнат малко
  • 353 Асен

    3 1 Отговор

    До коментар #307 от "Стига глупости":

    Не те разбирам. Какво заплащане? Опитвам се да предупредя хората и всъщност съм променил много неща. Всичко може да се промени стига човек да го пожелае. Видял съм го, живота ме е научил на това. Всичко може да се промени стига да има воля и търсене . А търсенето е въпрос на правилна информация.

    Коментиран от #362

  • 354 киро

    9 4 Отговор
    ахахх доста плитка статия,Костадинов може да е казал на жаргон,4е 6те ги кара по списък,не е нужно да го има,предателите се помнят наизуст,войната в Украйна скоро 6те свър6и,както и изолацията на Русия,тогава 6те ги видим
  • 355 Баро

    6 5 Отговор

    До коментар #349 от "Пречи ли ви лакейчета!":

    Изчерпал си всички възможни лечения единственият ти шанс е карлуково
  • 356 Асен

    5 3 Отговор
    За това се старая да информирам хората.
    Вярвам в добродетелите и морала и че не всичко са пари и интереси.
  • 357 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 358 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 359 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 360 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 361 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 362 Нищо не можете да направите

    6 10 Отговор

    До коментар #353 от "Асен":

    За такива като под ботуша на руския агент Копейкин няма промяна.
  • 363 Матео

    5 9 Отговор

    До коментар #197 от "С.В":

    Как смяташ ,че една опропастена държава в продължение на години, би могла да се възстанови за няколко месеца? Всичко е от останалото правителство,и преди него,и още по-преди. Не знам,хора, но аз искам да живея я среда в която мога да съм свободен и децата ми да не ги е страх да казват какво,кой харесват и обичат,и симпатизират. Ако господин Костадинов дойде на власт, тежко ни. Ще се избием взаимно. Това ли искате? Гражданска война? Трябва да сме обединени ,да мислим с главите си и да пазим свещеното право да изразяваме мнение и свободна воля. Костадинов е опасен. По-добре да работя и да имам пенсия с която ще мога да отида на заслужена почивка,отколкото да ме е страх да изкажа мнение и посред нощ да ме изкарат и айде в каменоломната на Белене.
  • 364 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 365 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 366 Матео

    4 4 Отговор

    До коментар #208 от "Лея 13":

    Благодаря за този коментар! Кеф ми е да чета образовани и грамотни хора.

    Коментиран от #394

  • 367 Матео

    6 13 Отговор

    До коментар #207 от "Кочо":

    България винаги е била продажна руска марионетка.

    Коментиран от #404

  • 368 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 369 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 370 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 371 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 372 Ева

    8 14 Отговор

    До коментар #368 от "Пешо от Ямбол":

    Никакви избори по време на война.Копейките са най- малката партия и това им е много. Не искаме руски слугинаж в България .
  • 373 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 374 Матео

    5 13 Отговор

    До коментар #126 от "Хахаха":

    Гледах. Реакцията на Костадинов е като по учебник- когато човек не може да приеме истината ,но знае,че е истина,той или напада или бие. В случая се вкисна,щото съвест гузна,мила майно льо:) Факт.
  • 375 Гошо

    11 5 Отговор
    Каква агресия и каква обида?! Не съм фен на Костадинов, но прегледайте записа от въпросната сцена в парламента. Това което е описано в статията определено не са факти.
  • 376 Абе не знам,но

    16 4 Отговор
    Но всички са се настървили срещу Възраждане.Без изключение.Прави впечатление, че атаките срещу БСП заглъхнаха.Преди появата на Възраждане, БСП беше денонощната тема - от сушата до градушките,все тях обвиняваха.Но сега, се стреснаха доста от Възраждане.С тази галопираща инфлация,със дивата спекула, която вече наричат" законнна" защото живеем в пазарна икономика, единствено Възраждане говори без заобикалки- в прав текст.Което вече е опасно,много опасно .Както за нашите юнаци( независимо опозиция или управляващи), но най много за онези- отвън,който ги държат на къс,метален повод.При едни предсрочни избори ( независимо кога) нещата тук ,в държавата,толкова ще се влошат,че Възраждане ще се превърне в непреодолим фактор във Парламента. А това е смъртна заплаха за големия Шеф и неговите евро марионетки.

    Коментиран от #377

  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 379 Адвокат

    5 7 Отговор
    Че малко бой яде във Варна.
  • 380 Михаил

    13 3 Отговор
    Ами другите да не са по добре? Защо никой не защитава Българския интерес? Приемем ли еврото ще станем още по бедни. Може и да е измамник но поне подскача за разлика от другите подлоги
  • 381 Матей преображенски

    13 3 Отговор
    Този инцидент заслужава специален коментар,а той е следният:произнасянето на обиден прякор от някакъв предварително подготвен провокатор не е случайно,целта е била именно да се предизвика емоционална реакция и незабавен отговор,може би и физическа разправа.Може би някой не е забелязал ,но провокаторът осъществи и физически контакт,за да предизвика по-остра реакция,хвана вратовръзката на Костадинов и я дърпаше надолу,този път не сполучи,а той очакваше един юмрук в зъбите.После се намесиха много хора и сценката се разтури.Пак повтарям ,такова нещо ,на подобно място,не може да стане случайно,целта не е хулиганска ,а чисто политическа.Виждате какви акъли дава ДВ,да арестували Костадинов и да го съдят. Той е отговорил на обидата,а според закона двете обиди взаимно се обезсилват.Дори Костадинов има повече основание да дири сметка ,защото обръщението към него беше по радиоуредбата и се чу от много повече хора.А за списъците има какво да се спори,доколкото е известно,по новия закон за въвеждане на полицейщина и произвол,списъци може да прави всеки мерзавец,свързан с властта и клеветник,може да те наклепа и очерни ,да те вкара в списък на свързани лица,демек ОПГ,И това се адмирира от властта.
  • 382 Спонжд БОб

    14 6 Отговор
    Охо само чакам предсрочни те избори и веднага пускам моя глас за Костадинов, че от про американски крадци ми писна
  • 383 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 384 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 385 Браво

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "Обществено известен":

    Точно казано
  • 386 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 387 Белене

    8 4 Отговор
    За Костадинов не знам! Но ако знаете какъв списък аз си водя за америкианските НПО-та... идея си нямате какъв ще го ядете
  • 388 Весела

    5 3 Отговор
    Украйна,туристи,пак морето.Писнс ни.Товс е България,неУкрайна.Не ни занимавайте с тях .

    Коментиран от #405

  • 389 Наблюдател

    4 1 Отговор
    Коментарите са 387, а това се води представителна извадка. Как мислите, куклите от кукления театър и кукловодите ще бъдат ли спокойни на следващите избори!?

    Коментиран от #393

  • 390 Емил

    7 9 Отговор
    Нормално е простолюдието да подкрепи псевдо патриота Костадинов.
  • 391 черният списък

    6 4 Отговор
    Всяка американска подлога в списъка ! Всеки българин със списък в джоб.Цяла България на списъчен отчет !

    Коментиран от #403

  • 392 Реалист

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    Нещо черно и страшно съм му вдигнал на костака:)

    Коментиран от #401

  • 393 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 394 Лея 13

    0 4 Отговор

    До коментар #366 от "Матео":

    Аз също ти благодаря! Предпочитам да казвам това, което мисля, защото по принцип такива псевдо патриоти, както и проруските сили, които им плащат за да ги ползват за собствени цели,ги мразя безплатно и от дъното на душата си:)
  • 395 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 396 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 397 Млад българин

    1 2 Отговор
    Черно и страшно ще бъде за националните предатели, като: ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, БСП, а спокойно може да се добавят и хора от ИТН и ВМРО
  • 398 За забрана на НПО-тата

    0 1 Отговор

    До коментар #61 от "Крайно време е":

    В България съм абсолютно да. Но да се веят подривни руски дейности в РБ, не съм изобщо ОК. Дали ще ми тровят живота НПО-та или руската феодална (посткомунистическа) система, за мен е еднакво вредно и убиващо желанието за живот в родината.
  • 399 Е, ама те точно затова лаят!

    0 0 Отговор

    До коментар #161 от "По тихичко":

    Защото са малобройни и трябва да вдигат повечко шум около себе си, та дано повече хорица да се подлъжат. Карат на принципа "няма ЛОША реклама"!
  • 400 Ха ха

    0 1 Отговор

    До коментар #152 от "Да бе да":

    Ами и аз се сдобивам с подобен тен с помощта на слънцето или солариуми. Но като намаля посещенията на слънце и солари и... За 20-ина дни изгубвам тена. Ако другарят Костадинов знае някой магически начин за поддръжка на тена, моля да сподели. Пък аз ще го имам едно наум при едни ДАЛЕЧНИ бъдещи избори. Но само ако сподели тайната за тена.
  • 401 Хубаво, хубаво ще да е,

    0 1 Отговор

    До коментар #392 от "Реалист":

    щом се смях с кеф на сюрприза, който си приготвил на к.к.
  • 402 На същото мнение съм.

    0 1 Отговор

    До коментар #195 от "777":

    ТрЕбва да му проверят гените за да видим какво ще излезе. Но пък руснаците са светлооки, русокоси, с много светла кожа. Май няма да излезе с руски гени, да знаеш...
  • 403 Ми от толкоз американски имена в пустия

    0 1 Отговор

    До коментар #391 от "черният списък":

    списък, толкова ще нарасне списъка, че коци не може го носи в джоба. А ако го врътне на file, то телефона му нЕма да издържи на толкоз GB и ще бъгне. Както и да го върти коци, най-добре е да се НЕ захваща с работи дето НЕ са му по възможностите. Да си гледа рахатлъка у варненско и да прави слънчеви бани повече витамин D.
  • 404 И точно затова, е крайно

    0 1 Отговор

    До коментар #367 от "Матео":

    наложително СЕГА да прекъснем тази практика. От нас зависи! И не вярвайте на социологическите налучквания! Нито българите в чужбина ще гласуват за герб или възраждане, нито масата българи ще се надупят отново на герб, пък за възраждане - забрави изобщо. 45 години комунизъм + над 30 години преход => е крайно време българинът да е спрял вече да вярва на химери и да е започнал да вярва повече в себе си!
  • 405 Веселке, отскокни до русия и ще ти се

    1 0 Отговор

    До коментар #388 от "Весела":

    оправи бързо кефа. Пък може и да ти хареса и да решиш да останеш. Опитай!