Last news in Fakti

23 Август, 2022 21:00 35 059 242

Какво се случва с парите на "Възраждане": Елена Гунчева и други бивши партийци разкриват детайли

  • възраждане-
  • елена гунчева-
  • пари-
  • костадин костадинов-
  • партийни пари-
  • партийни субсидии

Плащат ли членски внос във "Възраждане"?

Какво се случва с парите на "Възраждане": Елена Гунчева и други бивши партийци разкриват детайли - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Парите, които влизат в партиите (чрез субсидията - б.р.), попадат в едни огромни черни каси. Прикрита форма на узаконена политическа корупция." Думите са на лидера на партия "Възраждане" Костадин Костадинов и са изречени преди парламентарните избори през 2017 година. Избори, на които неговата политическа партия получи 1,11% и съответно правото на субсидия. Субсидия, която беше декларирал, че ще върне, но това така и не се случи. Пред ДВ бивши членове на партия "Възраждане" повдигат въпроси не само за изразходването на средствата, получени от субсидията, но и за парите от членския внос, който според тях партията събира, както и за безотчетните пари, които се полагат на депутатите и които също влизат в партийната каса.

"Личното ми мнение е, че няма как да е работил по специалността си"

След като Костадинов Костадинов си закупи луксозна вила край Варна, през 2020 година прокуратурата започна разследване за длъжностно присвояване в особено големи размери. "С граждански договор за работа като юрисконсулт в София председателят на партията доказва доходи, за да придобие къщата в село Константиново", казва пред ДВ бившата депутатка от "Възраждане" Елена Гунчева. Самата тя обаче поставя под въпрос правната компетентност на Костадинов.

На сайта на партия "Възраждане" четем, че през 2011 година Костадинов е завършил право във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Публична информация за това дали и къде е практикувал след това няма. "Знам, че Костадинов има юридическо образование", казва Гунчева. "Но личното ми мнение е, че няма как да е работил по специалността си, защото при правни въпроси в партията и парламента е показвал, че не е практикувал право." Друга бивша членка на партия "Възраждане", която пожела анонимност, е на същото мнение. "Лично Костадинов е казвал, че повече от 300 дни в годината обикаля България - как може да бъде юрисконсулт на нещо?", пита тя. Отправихме запитване към партия "Възраждане" къде е практикувал г-н Костадинов и на коя компания е бил юрисконсулт. До публикуването на тази статия не получихме отговор.

Плащат ли членски внос във "Възраждане"?

В член 40 от Устава на ПП "Възраждане" четем: "Всеки член на ПП ВЪЗРАЖДАНЕ има следните задължения (...) Да плаща редовно членския си внос". Въпреки това в Годишния финансов отчет на партията за 2021 година, подаден пред Сметната палата, пише, че "за 2021 г. ПП Възраждане няма приходи от членски внос". Как е възможно това? Същия въпрос задават Елена Гунчева и други бивши членове на партията, пожелали да останат анонимни.

БСП например декларира 1 милион и 169 хиляди лева от членски внос през 2021 година, ГЕРБ - 1 милион и 53 хиляди лева, ДПС - 466 хиляди лева, ИТН - 168 хиляди лева, "Да, България" - 447 хиляди лева.

"Аз съм заплащала членски внос още когато бях кандидат за депутат от гражданската квота на партията, обикновено между 20 и 100 лева един-два пъти в месеца", казва Гунчева пред ДВ. "На всяко събрание на организацията задължително има точка за членски внос и се събира такъв", допълва тя. Но казва още, че квитанции за тези суми не се издават, поне не в пловдивската структура, на която е била член.

"Бях в ръководството на една от структурите. Членският внос се води незадължителен, но всички дават пари, които уж се пишат в някакви тетрадки", казва пред ДВ друг бивш член на партията, който предпочита името му да не бъде споменавано. "Само на едно събрание събрахме около 1200 лева", спомня си бившият представител на "Възраждане".

Над 300 хиляди лева от парламентарната група

След като напусна партията в края на юни, Елена Гунчева обвини председателя Костадин Костадинов, че е принудил парламентарната група да превежда на сметката на партията сумите, получени като безотчетни пари, които се полагат на депутатите за приемни, сътрудници и мероприятия в избирателния район. "Първото решение, което ни накара да подпишем Костадинов, още преди да влезем в Народното събрание, беше, че тези пари ще се превеждат по сметка на партията и тя ще решава как да се разходват", обяснява Гунчева пред ДВ. "Не съм виждала платежни документи или отчети за тези пари, нито някой ни е уведомявал как се разходват."

Но за каква сума става въпрос? Безотчетните пари представляват 2/3 от основните депутатски заплати - над 3200 лева на месец и общо над 300 хиляди лева за депутатите от "Възраждане" през целия живот на 47-ото Народно събрание, пресмята Гунчева. "Въпреки въпросите към него, Костадинов отказваше да отговаря къде са похарчени парите, както и лично ми отказа от тези пари да бъде отворена приемна за депутатите на партията в моя избирателен район", твърди бившата депутатка. През юни Костадинов обясни, че партията е дарила 10 хиляди лева от тези пари на семейството на Петко Хинов - член на "Възраждане", който почина след боледуване от Ковид-19 в началото на годината. 28 хиляди лева пък били вложени в нов тираж на безплатен учебник по родинознание. Изпратихме запитване до партия "Възраждане" за какво е използвана останалата част от събраните средства, но до публикуването на тази статия така и не получихме отговор.

Автор: Александър Детев


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 218 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коце Копейкин

    161 110 Отговор
    На китарата Коце Жабата.Удрии тез мангизи не сме ги изработили.Веднаъж се живеййй.
  • 3 българин

    159 167 Отговор
    Коцето е проект на борисов и дпс, парите отиват в чекмеджетата.

    Коментиран от #73, #216

  • 4 Нямах сили

    250 229 Отговор
    Да прочета повече от половината от този пасквил
    Не съм фен на Възраждане обаче чак такъв страх от това да дойде сравнително читав човек на власт просто е недопустимо

    Коментиран от #7, #8, #56, #81, #211, #232

  • 5 Израждане

    211 159 Отговор
    Копейката е като циганска джебчийка - и една стотинка е готов да открадне!
  • 6 Фабриката

    210 192 Отговор
    За клевети и компромати работи под пълна пара
    Колкото повече се плюе по Възраждане толкова повече колебаещите се ще се ориентират към тази партия

    Коментиран от #225

  • 7 Запознат

    96 76 Отговор

    До коментар #4 от "Нямах сили":

    коцето е читав, да добре.
  • 8 Петко

    100 51 Отговор

    До коментар #4 от "Нямах сили":

    Откъде знаеш, че е читав?

    Коментиран от #16, #23

  • 9 Ленин

    175 40 Отговор
    Гунчева,ами ти къй кияк търсеше във Възраждане? Копейчици?
  • 10 Мдааам

    191 30 Отговор
    Забавно. Карат се бивши и настоящи "възрожденци", кой - какво е откраднал и защо не го споделил.
    Гунчева сега се прави на щипана госпожица. Ама защо си трайкаше преди? ПускАли й мръвки - мълчала, спрели й ги и тя зинАла!

    Коментиран от #67

  • 11 мдда

    131 113 Отговор
    Излезе тъмната история на Костята на яве..

    Коментиран от #70

  • 12 Дани

    53 138 Отговор
    Много Честен и почтен политик, който никога няма да навреди и направи това за което е обвинен. Дори мисля и не мога да преценя той или ББ е по честен и почтен. Дано успеят заедно да изведат БГ от разруката и хауса! Умишлена е!

    Коментиран от #191

  • 13 пламен

    132 85 Отговор
    Костя, от как захвана политиката купува по два имота годишно

    Коментиран от #193

  • 14 Само след

    105 120 Отговор
    месец и малко възраждане ще ви .аебе с 200 джендъри и политпроститутки. Дано оправдаят подкрепата.

    Коментиран от #29

  • 15 Копейка - Она утонула !

    107 83 Отговор
    Я кажи копейка, по колко пари продаде място в листите на cekтата - 6 цифрена сума? Защо излъга хората като ти е ясно, че парламент няма да видиш повече ?

    Коментиран от #24

  • 16 Нямах сили

    118 102 Отговор

    До коментар #8 от "Петко":

    Видяхлуксозната вила която си е купил Коцето.
    Самият той публикува документите с които е теглил заем от банка с дългосрочно изплащане за да си купи това имотче
    Освен това още преди години когато не беше да влязал в политиката той издаде един буквар възоснова на такъв буквар изучаван от децата преди 9 септември и го разпространяваше безплатно на всеки желаещ
    Искате ли още,?

    Коментиран от #182

  • 17 Аз ще гласувам

    151 134 Отговор
    За Възраждане

    Коментиран от #28, #213

  • 18 Хааа

    95 78 Отговор
    Кво да става бе уважаеми. С.и.г.а.н.и.н.а краде. Отделно ежемесечно лапка от ония със специалните операции. Здравей, живот.
  • 19 пенсионер 1

    156 99 Отговор
    Много ги е страх от Коцето!Голямото плюене започна!
  • 20 Някой

    129 64 Отговор
    Не съм му фен на Костадинов,но зелето защо си вре носа в българския политически живот. Първо да се обърне към проблемите на Германия и недонсчето ЕС

    Коментиран от #214

  • 21 Няма да

    136 86 Отговор
    Можете да го очерните тъпа сороска медия
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Нямах сили

    72 68 Отговор

    До коментар #8 от "Петко":

    Видях "луксозната" вила която си е купил Коцето.
    Самият той публикува документите с които е теглил заем от банка с дългосрочно изплащане за да си купи това имотче
    Освен това още преди години когато не беше да влязал в политиката той издаде един буквар възоснова на такъв буквар изучаван от децата преди 9 септември и го разпространяваше безплатно на всеки желаещ
    Искате ли още,?

    Коментиран от #41, #68, #79, #150

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ние българските простаци

    92 89 Отговор
    Ще гласуваме за КОНСТАНТИН от възраждането
  • 26 Варна

    117 90 Отговор
    Костя го познавам лично и мога да кажа, че е една мижитурка, която с дребни тарикатлъци завлича всеки, който го е съжалил и му е помогнал.

    Коментиран от #27, #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 И аз ще

    102 97 Отговор

    До коментар #17 от "Аз ще гласувам":

    Гласувам за Възраждане

    Коментиран от #33

  • 29 В нова Загора

    57 44 Отговор

    До коментар #14 от "Само след":

    Преди месец бна изборите кандидатът на Копейкин има 2%.
  • 30 Учил се

    65 35 Отговор

    До коментар #26 от "Варна":

    От Бялата Златка.Златката е оригалът.Този ментето

    Коментиран от #149

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ПСИХО ЛЯВ ВЪЗРОЖДЕНЕЦ

    43 33 Отговор
    ОНЯ(.....)С МАСАТА ПОНЕ СЕ „БИЕШЕ” А ТОЯ(.....)САМО ГО.....ПЛЮЯТ....😀😀И ЧЕРЕН ПЕЧАТ В ТЕСКЕРЕ👍
  • 33 Тука

    19 24 Отговор

    До коментар #28 от "И аз ще":

    Сте двама

    Коментиран от #40

  • 34 Дойче веле

    93 57 Отговор
    Най скапаната и лъжлива медия
  • 35 какво,какво

    54 30 Отговор
    нова вила за коцан 😊
  • 36 Не лъже.

    80 65 Отговор

    До коментар #27 от "Варна":

    И аз съм от Варна Копейката си е мижитурка.

    Коментиран от #215

  • 37 Копейка - Она утонула !

    71 60 Отговор
    Копейки, като сте толкова много, защо преди месец на изборите в Нова Загора получихте 208 гласа от 22 992 възможни ? Защо на площада ви няма никакви, даже с безплатен транспорт от ДПС ? Защо събраните подписи за изборите са едва 3800 и ТРИ , във Варна щяхте да ядете бой - камерата на А1.

    Коментиран от #98

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Отворете си очите

    107 57 Отговор
    Как не ви е срам да се занимавате с такива идиотщини. Всеки ден се пишат за кражбите на всички депутати по един или друг начин, за това по колко имота и какви притежават, но вие не спирате да плювате по Костадинов. Ако задължително трябва да си чешете езиците започнете с Борисов, Василев, Петков,Иванов, Нинова, Гела,
    Рашков........... Няма да се съберат всички, които имат мнооого повече от Костадинов, така че имате огромен плац за разнищване как и откъде са придобили всичко.

    Коментиран от #46, #88

  • 40 Ще видим

    57 31 Отговор

    До коментар #33 от "Тука":

    На изборите колко сме

    Коментиран от #44

  • 41 Кочо

    6 11 Отговор

    До коментар #23 от "Нямах сили":

    Искаме.
  • 42 Нищо ново

    39 21 Отговор
    Сидеров ги караше да подписват декларация,че му стават гаранти.
  • 43 Малеей, страх.

    96 60 Отговор
    Страх ги тресе сopoс..дитe, че Възраждане ще ги отнесе. И под вола теле ще търсят, стотинки и копейки ще броят, само и само да изровят някой компромат. Ако не намерят пък, ще си го измислят.
  • 44 Давам ви 3% .

    46 63 Отговор

    До коментар #40 от "Ще видим":

    Най-много!

    Коментиран от #118, #199

  • 45 Павел пенев

    114 54 Отговор
    Гнусните нищожества от другите корумпирани партии няма да оставят Костадинов и партия Възраждане да постигне победа на предстоящите избори. Ето сега в компроматната война се намесва и фашизираната медия DW. Но това не е зле за партия Възраждане, тъй като до сега не съм видял някой да има добро мнение за DW и да вярва на нейните гадни лъжи.

    Коментиран от #51, #212

  • 46 Копейкин

    54 59 Отговор

    До коментар #39 от "Отворете си очите":

    Статията е за копейкин и шайката му измамници, това и коментираме. Пък може на някой да му се отворят очите и види поредния проект на ГЕРБ-ДПС.

    Коментиран от #54, #63

  • 47 Сиганин

    61 38 Отговор
    ние сиганите ше гласумаме за коцето щото той е наш човек сиганин
  • 48 Сух

    87 54 Отговор
    Значи пише ли го това тази антибългарска медия, трябва да се знае, че ТОВА Е ПАРТИЯТА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА..
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    47 39 Отговор
    в ГРАД КОЗЛОДУЙ имаше ДЕСЕТИНА от партия Възраждане хората от ГРАДКОЗЛОДУЙ им викахА АББДАЛЕ но СЕГА ги няма ЧУПКА
  • 50 Израждане са измамници!

    58 60 Отговор
    Да четат гов.едата, подкрепящи Израждане, ама те не могат и затова зомбирани повтарят мантрите на Копей.ката до втръсване!
    А он си харче еднолично парите от субсидията...

    Коментиран от #53

  • 51 Ква победа,бе ??

    52 48 Отговор

    До коментар #45 от "Павел пенев":

    Тоя ще се радва и на един процент да лапне субсидията.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Копейкин вече няма подкреящи го

    55 51 Отговор

    До коментар #50 от "Израждане са измамници!":

    Има шепа тролове в няколко от най четените сайтове.Да се създава илюзията за подкрепа.

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Ще видим

    46 19 Отговор

    До коментар #53 от "Копейкин вече няма подкреящи го":

    На изборите
  • 56 Преминаващ оттук

    64 29 Отговор

    До коментар #4 от "Нямах сили":

    Много си прав приятелю. Голям страх ги тресе политиците схемаджии. Но далаверата ще свърши. Този наш задръстен народ все още не е усетил глада и мизерията.
  • 57 Хахахаха

    88 39 Отговор
    Щом DW правят черен PR на Възраждане значи определено за тях ще гласувам.
    Не харесвам DW,защото доста клевети написаха по адрес на България и българите наскоро.В Турция много добре направиха,че ги забраниха.

    Коментиран от #65

  • 58 Гледайте в YouTube

    75 32 Отговор
    Човека сам си показа и разведе репортер в "прословутата" си къща аз го гледах в Тубата, нито е крил нито е крал нещо,за разлика от всички останали, които нито казват(а лъжат) нито показват притежанията си които далеч надхвърлят къщата на Костадинов,да не говорим за милионите и милиардите(като суми) които окрадоха от държавата.....
  • 59 Голям рев

    61 34 Отговор
    Соросняците са в паника и има защо
  • 60 Гост

    22 26 Отговор
    Поредните "оправячи"
  • 61 Само Възраждане

    67 34 Отговор
    Вън сороските платени медии от България
  • 62 Абе,ония лумоппените,

    45 51 Отговор
    Които преди гласуваха за умрелтаАтак,сега при другият умреляк Копейкин,ли отиват?
  • 63 Свали си очилата

    75 31 Отговор

    До коментар #46 от "Копейкин":

    Не, статията се опитва да изкара Възраждане измамници, за да не се занимават хората с истинските крадци, лъжци и измамници и както виждам им се получава сред простия народ.
  • 64 Костя от Павликени

    49 52 Отговор
    Костя къде са парите, костюма ти струва 4000лв., твоите избиратели нямат какво да ядат! Костя върни парите! Ти си мошеник на дребно Копейкин!

    Коментиран от #237

  • 65 Кажи честно

    42 27 Отговор

    До коментар #57 от "Хахахаха":

    Ма верно ли, че статията на ДВ те накара да гласуваш за копейката .. ;)))) ШЪ мЪ уморите :)))

    Коментиран от #72

  • 66 Сандо

    55 27 Отговор
    Какво да се случва?Който се изправи против правилната евроатлантическа линия или се купува,или го предават,или ... .Тоя филм сме го тледали вече неколкократно и с нищо не може да ни изненадат.Но най-лошото е,че никога справедливостта не възтържествува,особено откакто ни натресоха западната демокрация.Та и сега ще ни играят старите игри с предизвестен край.

    Коментиран от #183

  • 67 факт

    21 9 Отговор

    До коментар #10 от "Мдааам":

    НЕ задавай въпроси.Не е за теб тази хапка.
    Кой с кого се кара и спори е само в простата глава на гл редактор ,циганския отдел на шайзето посрано и ти за гарнитура
  • 68 Питай Стария от приди 10 ноември

    41 38 Отговор

    До коментар #23 от "Нямах сили":

    Знаем го буквара на Коця, писан е в Масква хан Аспарух бил руски княз, и българите били от руското коляно това пише вътре! Не може да си последен на село и да искаш да си пръв в града.

    Коментиран от #197

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Мамул

    34 21 Отговор
    Точно Дойче Веле....Мерси!
  • 72 Хахахаха

    51 30 Отговор

    До коментар #65 от "Кажи честно":

    Да.От няколко месеца ме дразнят от DW.Рейн им пресъхна от клевети по адрес на България.Някакви фалшиви снимки слагаха...чакам с нетърпение да идват изборите хаха.Направо ме убедиха за кой ще е щом го клеветят.
    А онази Гунчева не е много добре...преди време искаше Русия да била пращала бомби по НС.Тя е опасна за себе си и за околните.Осигурете й лекар,а не й давайте да се изказва.Може да има някакви халюцинации...не знам.
    Сигурно ще ме изтрият.
  • 73 зъб

    14 18 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    а по точно проект на Козяк...
  • 74 Непознат

    50 36 Отговор
    Предателката гунчева нарочно с малко име понеже е дребна душа вместо да бъде по ниска от тревата тя постоянно е в ефира
    Аз съм от Възраждане отскоро,но от 10 години нямам и не гледам телевизия
    Това не е телевизия
    Това е теле екранът от книгата на Джордж Оруел
    Отказах като подарък плазма за 2 бона именно затова
    Как пък за толкова години тия телевизии не казаха нещо позитивно
    А все почват тоз умря другия умря
    Облъчване на хората а никой не го видя

    Коментиран от #78, #80, #108

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ХОРА АТАКА АТАКА

    13 27 Отговор
    И ПАК АТАКА !!!ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!!!!

    Коментиран от #83

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Лъжи и манипулации!

    35 15 Отговор

    До коментар #23 от "Нямах сили":

    Копейкин никога не е писал тази книга, там е само редактор, финансирана от Врабевски. Има я онлайн там си пише, ако я пожелаеш като книжка е 24 лв. + доставка.
  • 80 бръкни в контакта

    13 3 Отговор

    До коментар #74 от "Непознат":

    да те осветли прозрение.
    омммлммммммм

    Коментиран от #96

  • 81 Кико

    36 35 Отговор

    До коментар #4 от "Нямах сили":

    Надявам се не го мислите сериозно, че точно този индивид е "читав". Направете проучване във Варна колко човека ще кажат че е "читав" . Ще останете учуден от резултата . Не мога да разбера как толкова народ му се вързва на меко казано странност словоред
  • 82 Наско

    51 37 Отговор
    Заливайте с лъжи колкото си искате, но аз и повечето мои познати ще гласуваме за Възраждане.

    Коментиран от #105

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Абсолютно Вярно

    21 10 Отговор

    До коментар #75 от "От израждане":

    И протест правят а водача им се включва онлайн 😁😁😁.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Кико

    13 8 Отговор

    До коментар #39 от "Отворете си очите":

    Защото много му знае устата и приказва колкото да не заспи
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 И какво от това?

    33 21 Отговор

    До коментар #75 от "От израждане":

    От ДПС също са български граждани.Не виждам нещо лошо в това да са били заедно.За сметка на това украинските русофили заробиха България да слугуват на Украйна.Все още прекалено много пари им се дават от нашия джоб,а по другите страни ги накараха да работят.
    Честно казано лидера на ДПС се държеше по-добре от Кирчо и беше загрижен повече за българските граждани.
    Относно ваксините Константинов беше против задължителните.Който иска да се ваксинира,а който не иска да няма проблем.Аз примерно не съм от рисковата група и не искам ваксина.Вече го карах леко.

    Коментиран от #100

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Белата Златка

    18 11 Отговор
    Абе този ми изяде хлябът!!!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 бузю

    22 3 Отговор
    бах маа му , дорде ми побликуват коментара и вече премахнат , то аз не можах да го прочета , кога свари мода ??
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Ами да

    31 3 Отговор
    Подобно е положението във всички партии, но там си траят! Който "трябва" получава пари, ей така! Наложителна е пълна промяна на политическата система, вкл. на Закона за политическите партии!
  • 98 Ами толкоз-2 процента и половина.

    18 16 Отговор

    До коментар #37 от "Копейка - Она утонула !":

    Толква горе-долу и на изборите.Никскъв по ама за парламента.Това значи,че Копейкин няма да има имунитет.
  • 99 Наблюдател

    22 20 Отговор
    Може ли да ми каже някой каква е разликата между Копейки и Волен Сидеров? И тъй като разликите са несъществени то коментара за съдбата им е излишен!

    Коментиран от #104

  • 100 Друг прочит

    10 8 Отговор

    До коментар #90 от "И какво от това?":

    Ники Тапата-ръбъла - " Всеки може да се учи от ДПС "
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Там е работата,че Сидеров е хитрец.

    23 18 Отговор

    До коментар #99 от "Наблюдател":

    И засега се отървава.Обаче на глупака Копейкин няма да му се размине гяволъкът.

    Коментиран от #106, #226

  • 105 Само възраждане

    36 24 Отговор

    До коментар #82 от "Наско":

    Само Възраждане
  • 106 Колкото

    26 20 Отговор

    До коментар #104 от "Там е работата,че Сидеров е хитрец.":

    Повече плюете повече ви влиза и скоро ще го усетите
  • 107 Яловата кретенска пропаганда

    32 12 Отговор
    продължава с пълна сила 7/24.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Такааа

    31 23 Отговор
    Коце , Коце знаех си че си пълен и твърд капиталист , облякан в кожата на уж източно настроен русофил , червен другар с грижа за хората! Ти си една голяма лъжа , която ще разберът много хора но ще е късно! Ти пак ще се нагушкаш с парите на тези , които вкараш в парламента !

    Коментиран от #115

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Не харесвам Костадинов.

    22 18 Отговор
    И аз и моето семейство и познатите ми няма да гласуваме за Възраждане Обаче много ме кефи как занули Бялата Златка!Последният е съвсем подлуднал.

    Коментиран от #116, #187

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Стига бе

    47 18 Отговор
    Та това са смешни пари!!
    Я дайте да видим какво се случва с парите на "Америка за България" щото там са милиони - да се види, кои политици от кои партии са се облажили!?
  • 115 Решението не едно!

    29 24 Отговор

    До коментар #109 от "Такааа":

    Висока избирателна активност.И за тези забравяме завинаги.Едва влязоха и то при ниска избирателна активност.Копейкинн от това най-много го е страх.И ще загуби депутатската си карта.

    Коментиран от #130

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Ха- ха

    6 6 Отговор

    До коментар #112 от "Възрожденец":

    Кой го казва?
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Паскалева

    26 11 Отговор
    Злостно написано....което означава субективно...
  • 121 Вибратор

    40 12 Отговор
    Абсолютни да не казвам какви са тия бивши членове на Възраждане щом говорят пред медия на издръжка от Америка за България
  • 122 Копейкин

    28 9 Отговор
    Да си оглежда хубаво джипа.Особено от долу.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Алооо

    29 25 Отговор
    Измамници от класа са, тези от Възраждане...

    Коментиран от #126

  • 126 Ще се изпоядът

    21 14 Отговор

    До коментар #125 от "Алооо":

    Един друг за пари.На изборите бързо ще изтрезнеят.Виж къде са предшествениците им от катастрофиралата хАтака.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Тома

    26 15 Отговор
    Костя иска да е като боко тиквата милиардер

    Коментиран от #142

  • 129 Даааа

    28 28 Отговор
    Абе Копейкин, за човек с леви възгледи ,много те влече към западния лукс! В момента в който си задържал субсидията и не си я върнал , ти вече си откраднал от БГ народ ! И сега какво , явно искаш още ! Дано не получиш това за което лакомиш !
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Факти

    24 7 Отговор
    Скоро и вие ще си ходите!
  • 134 Запишете си ги

    5 1 Отговор
    https://fakti.bg/about
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 ТИР

    40 23 Отговор
    Ей ,,Цял ден Костадинов та Костадинов,,,, че има Форд и Къща,,, Явно е прав че са сила,,,щом така Яко ревете ,,,
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Анонимен

    34 1 Отговор
    Не всичко е много пари. Кола до кола. Не може човек да се размине, кво ревете. И богатите повече плачат. Много са стиснати. Животът е кратък, живейте ден за ден. Чудя се на някои натегачи политици. Иди копай канали, какво като си политик. На запад много работят и не се унижават. От бг преди години напуснал БГпрофесора и за 16 г на запад, купил за 500000 апартамент на едното си дете. Човек като седне на масата и знае, че тази чиния, велица и т. н. е купена с тия две честни ръце. Средата липсва в Бг. Тук си е диктатурата на дс... Рушветска Държава.
  • 141 Хохо секса

    29 20 Отговор
    Копейкин не е злодей!
    Просто измамник...
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Копейката

    23 24 Отговор
    Парите от членски внос са си мои . Къща подържам, строя още една . Тия пари са мои и никой от Наяждаме няма право да ми се меси как ги харча .все едно , някой да държи сметка на ББ,как харчи парите от чекмеджето.
  • 144 Анонимен

    7 16 Отговор
    Не пиша за хора, които не познавам, но много млади, завършили право су, на запад са негови тролове и ни убеждават за Костадин . Не ме еня България, както турците за Туркие. Да я оправят, стига да могат, но първо трябва да се започне с обноските, но как един диктатор над 60 години, би се променил, ако е бил, разбира се. Ще ти помогнат навън разни учени, преподаватели, ти куцаш тук, съвети, без рушвети, а тук даваш и ти пишат без знание
  • 145 Рецидивист

    30 21 Отговор
    Копейката явно е рецидивист. Него не го ли изгониха от ВМРО през 2011г.пак с обвинения че окрал членски внос? Нещо такова имаше ли?

    Коментиран от #166

  • 146 Хайде бе Коста

    25 16 Отговор
    Върни парите бе !
  • 147 Анонимен

    8 2 Отговор
    Иванчо и Бойко няма да работят, с на деди парите ще живеят, докато свършат и като свършат започва да се работи. Дано дядо Бойко разбира от шега.
  • 148 Анонимен

    20 3 Отговор
    Бойко остаря, народа български остаря. Младите навън. Мъката е там, където падне огъня, там гори.
  • 149 Белая

    20 9 Отговор

    До коментар #30 от "Учил се":

    Викаш единия е Белата Златка .а тоя мургавия значи е Черната Златка .
  • 150 Искаме още

    20 15 Отговор

    До коментар #23 от "Нямах сили":

    Като не е така луксозна ,ти изтегли един кредит като Копейкин и си построй до неговата къщичка . Ще ти стигне ли цял живот да можеш ,да го върнеш . Няма да можеш само мястото да купиш ,гений.
  • 151 123456

    38 18 Отговор
    щом и ДВ извикахте на помощ - ясно е - време е за Възраждане !
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Аз ще гласувам

    36 19 Отговор
    За Възраждане
  • 154 Дойче веле

    37 22 Отговор
    Много сме и ще гласуваме за Възраждане да живее България
  • 155 Дойче веле

    28 15 Отговор
    Най големите маниполатори след изборите ще сте забранени

    Коментиран от #164

  • 156 Коцето

    20 25 Отговор
    е в политиката да прави пачки,ако някой не е разбрал най.после да го разбере от хората ,които са му яли попарата и стига реклами на това вредно копейче.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Гражданин

    28 5 Отговор
    Елена Гйонсуратова -борец срещу корупцията..Според нея във Възраждане е най голямата корупция в държавата.Щях да напиша хубавото Ленче -но тя никога не е била хубава.И затова е станала адвокат поне пари да печели.Но нещо напоследък я окъсало та все поглежда към субсидиите и си иска нейният дял.И момата няма да остави тази работа току така.Нали затова се е захванала с политика.
  • 159 Започна се

    37 8 Отговор
    При толкова много партии и партийни каси, точно тази на Възраждане е проблемна..... Страхът от Възраждане започва видимо да плъзват по медиите. Смръднята от немското зеле го доказва.

    Коментиран от #162

  • 160 Явор Б.

    33 13 Отговор
    Ей , бе много ви е страх от Възраждане ей !!! Колкото повече ги хулите , толкова повече хора започват да им стават фенове и да осъзнават че това е партията за която да гласуват , включително и моя милост . Видяхме ви всички кой как гласува в парламента за област Македония ! Колко ме беше яд че си бях дал гласа за итн и си мислех че Славчо е патриот но , уви . Само Възраждане от сега нататък и дано да спечелят да ви гледаме сеира тогава че повече от 30 г вие гледате сеира на народа

    Коментиран от #161, #184

  • 161 Оххоо

    8 8 Отговор

    До коментар #160 от "Явор Б.":

    Сега пък Македонията...Дай нещо друго.
  • 162 И защо

    11 16 Отговор

    До коментар #159 от "Започна се":

    Някой изобщо трябва да го е страх от ппръдльовците на Копейката?!!!

    Коментиран от #165

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 За Дойче веле не се тревожи.

    12 21 Отговор

    До коментар #155 от "Дойче веле":

    След изборите възраждане ще изчезне.
  • 165 Ще има

    21 3 Отговор

    До коментар #162 от "И защо":

    Съд и затвор за националните предатели

    Коментиран от #167

  • 166 Да.Точно

    9 10 Отговор

    До коментар #145 от "Рецидивист":

    За кражба на членски внос беше.
  • 167 Значи

    10 19 Отговор

    До коментар #165 от "Ще има":

    Ще има арест за Копейкин.Скоро.

    Коментиран от #201

  • 168 Чоко

    12 22 Отговор
    Парите на Възраждане, освен че се харчат за кефа на Костя Копейкин, се дават на безброй троляци и платени лумпени протестиращи за абсурдните каузи на Копейката.
  • 169 Стига с тая Нова Загора!!!

    6 7 Отговор
    Ние българските простаци не се бяхме още организирали за там!
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Другият един

    27 9 Отговор
    Страх страх страх Този път май бившите комсомолци партийни секретари висши ченгета от ДС и Тяхните наследници всичките сега върли орли натовци си намериха майстора Не могат да го контролират и спадат в паника и създават компромати Е това е правилният човек най после Това е българският Орбан Щом плюят без спир значи страхът е голям А вижте слагаческите медии само кого канят Всеки друг не и Костадин
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този пасквил

    19 7 Отговор
    Много се задържа да дразнят симпатизантите на Възраждане защо ли
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Копейкин-

    11 18 Отговор
    Крадецът на субсидии.Държавни,народни пари!

    Коментиран от #190

  • 178 5577

    23 10 Отговор
    Как звучи само Парите на Възраждане. В нарицателно. Да ви призная честно не дочетох статията. Предизборните хватки ми идват в повече. Бая кух мерак има журналиста за парите. И аз в нарицателно да се изразя.
  • 179 Истинският

    17 7 Отговор
    Колко много неблагодарници има в тази държава. Трябва да ви сложат маските дори когато ходите в банята и тоалетната и по 20 дози ваксини.

    Коментиран от #180

  • 180 Важното

    8 13 Отговор

    До коментар #179 от "Истинският":

    Е че Копейкин се ваксинира.Зелен сертификат си извади.Карантина пази.Протестира онлайн.

    Коментиран от #181

  • 181 Истинският

    9 5 Отговор

    До коментар #180 от "Важното":

    Въпрос на личен избор както е по конституция!
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Роко

    5 3 Отговор

    До коментар #66 от "Сандо":

    И да се върнем отново към феодализма и ще бъде рай.Урааа
  • 184 Роко

    10 21 Отговор

    До коментар #160 от "Явор Б.":

    За възраждане гласуват най нескончаемите примати.Това са предимно почитателите на една държава която още показва мумии в мавзолеи.Даже в родината на мумиите египет няма мумии.Егати праисторическата държава РАША и да вървим с нея напред
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Пловдивчанин

    4 16 Отговор
    Кака Ленче, има само едно спечелено дело - срещу собствената си майка!
    Не, че не е права за крадливия Костя!
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Бесарабски българин

    12 18 Отговор
    Коцето се "разведе" със жена си, и си живеят заедно, но за да краднат едни пари са готови и жена му за безследно изчезнала да обяви, за да вземе пари от застраховката, отново от съдрания гръб на Българина.
  • 189 Най най

    9 17 Отговор
    Поредният измикяр като Сидеров .
  • 190 Дебили

    24 5 Отговор

    До коментар #177 от "Копейкин-":

    А кой разследва имотите на на хора от другите партии? Кой им прави отчет на техните субсидии? Хванали се с къщурката на Коста ... А тия с имения за десетки милиони кой ги проверява?
  • 191 Ти си

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Дани":

    голям "хитрец"...Само как тънко го пришиваш към ГЕРБ....Някои може и да "клъвнат"
  • 192 Иван Петров

    21 8 Отговор
    Партийната субсидия за "Възраждане" , включваща и безотчетните пари на депутатите й (след 2021) очевидно са разходвани основно за създаване партийни структури (от 2917-та до днес), за издаване пропагандни материали и за др. мероприятия. В резултат, тази партия преодоля 4-процентната бариера и влезе в НС през ,2021.
    Относно намека на Елена Гунчева, че има вероятност за злоупотреба с партийната субсидия за закупуването на "луксозна вила край Варна" , мисля, че това е малко вероятно по две причини : г-н Костадинов изгражда лидерска партия с ясни цели (напускане на ЕС/НАТО) и следва да запази името си пред електората споделяш тези цели. На второ място следва да припомним, че партия "Възраждане" се появи след затихване на партия "Атака", на Движение "Русофили" и други организации, фондации с идеална цел симпатизиращи на режима на Путин. Беше необходимо, всички те да се обединят в една политическа сила, с наличните си имоти и авоари, което се постигна през 2021.
    Остава въпросът, кой всъщност е г-н Костадинов, защо така бързо се утвърди в условията на крехко гражданско общество ?
    Аз не вярвам, че този човек е толкова наивен и безотговорен за да злоупотребява с партийни средства за лични цели. Той има кауза, която се споделя от всички настоящи и бивши членове и симпатизанти на БСП, на "Български възход", на "Атака", на движение "Русофили" (вероятно и на други организации), за които членството на България в ЕС/НАТО е безперспективно, пагубно и опасно.
    И ако в
  • 193 Пламена

    21 5 Отговор

    До коментар #13 от "пламен":

    А следиш ли останалите, които са се захванали с политика по колко имота придобиват на година. Или само Костадинов ти бърка в окото
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Иван Петров

    7 7 Отговор
    P.S.: ...и ако все пак има обществен интерес, или просто любопитство с какви средства г-н Костадинов се е сдобил с луксозен имот край Варна, то отговорът следва да дадат онези среди с влияние, с финансии и с опит, които споделят неговата кауза.! Мнението ми е, че тези среди са извън България

    Коментиран от #200

  • 197 Та то

    5 3 Отговор

    До коментар #68 от "Питай Стария от приди 10 ноември":

    града се напълни с първи в града, които са били последни на село.
  • 198 Коментар

    26 7 Отговор
    Троловете и тролиците, тролят ли тролят срещу единствената пробългарска партия???!!!

    А медия като ДВ е толкова "достоверна", колкото и Борисов като се кълне, че никога не е лъгал народа!!!

    Възраждане ще спечели изборите!
    А Гунчева и останалите тролове, ще си получат заслуженото!!!
  • 199 Не е важно

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "Давам ви 3% .":

    колко даваш ти, а колко ще "преброят" машинките
  • 200 Коментар

    26 8 Отговор

    До коментар #196 от "Иван Петров":

    На репортажа на оня Васил -репортерчето, ясно се вижда, че тоя т.нар. "луксозен имот" е в същност една скромна къщурка в покрайнините на града!!!

    Вие виждали ли сте къщата на Севдето????
    А къщата на мис Бикини???

    Айде да не търсим сензация там където я няма!!!

    Само Възраждане!!!
  • 201 Така де

    13 2 Отговор

    До коментар #167 от "Значи":

    За кокошка няма прошка, за милиони няма закони
  • 202 Бай Танас

    25 10 Отговор
    Сто пъти по добре Възраждане на власт от колкото Продължаваме позора !!! Успех !
  • 203 М даааа

    21 9 Отговор
    Хиляди пъти по-добре Възраждане отколкото Продължаваме падението!

    Коментиран от #206

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 🇨🇳 Менте

    7 11 Отговор

    До коментар #203 от "М даааа":

    Виж им гласуванията по теми като Ф16 и статиите на Костадинов като "Новото Средновековие". Нищо общо с това, което говорят. Възраждане е един проект, имитиращ Атака, но имащ за цел да дръпне гласовете от Атака и да изпълнява поръчки, докато хвърля прах в очите. Уж е за Русия, уж е против зелените сертификати, ама само уж. Костадинов организира антиkовид протест, на който дори не се появява...
  • 207 Точен

    18 6 Отговор
    Общо субсидията на Възраждане няма 200 000 лв. От тях 80 % са дадени за ин-витро само за български семейства. А ГЕРБ са получили зя 12 г 95 000 000 лв. Поредната лъжа на немско-фащкого зеле.

    Коментиран от #239

  • 208 Бунтата

    18 9 Отговор
    Проблема е,че ги е страх от Кожето да не вземе да спечели изборите и всички да ги умъкне в затвора!!!
    Гунчева е продажен политик,и този продажен политик ще управлява България

    Коментиран от #217

  • 209 Пловдив

    7 10 Отговор
    Тъмна картинка с партийните пари, а
    Това са парите на народа,гласувал за тях?Купил си Константинов луксозна къща...наскоро..
  • 210 Дългият

    9 14 Отговор
    трябва да си,много..ама много.. гламав,за да гласуваш за тази партия....По добре за БСП...за Български възход...отколкото за този проруски питомец...Копейкин...
  • 211 неееееееее

    8 14 Отговор

    До коментар #4 от "Нямах сили":

    НЕКА НЯКОЙ ДА КАЖЕ СЕГА ,ЧЕ ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ ПРОЕКТ И ПАТЕРИЦА НА ГЕДБ И ДПС?!?
  • 212 Дааааааа

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "Павел пенев":

    С тези широко затворени очи едва ли ще видиш нещо!!
  • 213 неееееееее

    7 13 Отговор

    До коментар #17 от "Аз ще гласувам":

    ВЪН ВЪЗРАЖДАНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, ПРОЕКТ НА ДПС И ГЕРБ!!
  • 214 И кой го казва

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Някой":

    никой ли?
  • 215 Дърт Варненец

    0 1 Отговор

    До коментар #36 от "Не лъже.":

    Ти с какво си по добър.
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Заблуден

    2 8 Отговор

    До коментар #208 от "Бунтата":

    Кого ще вкара в затвора.Този е поредната патерица. Ти наясно ли в кои реце е МВРпрокуратуратаИсъдебнатаСистема.
  • 218 Само

    15 6 Отговор
    Възраждане
  • 219 Феникс

    24 2 Отговор
    Щом дойчето се включи в плюенето явно нещата са зле и Коцето ще има най малко 20 процента подкрепа! Явно това е знак че и аз ще ида да гласувам от доста дълго време! А Немците да си гледат в своята паница и да се готвят за военно положение през зимата заедно със Швеция! Те вече се запасяват със оръжие и средства за борба със безредиците!
  • 220 Много гневна

    20 5 Отговор
    Процентите на Възраждане за предстоящите избори започнаха доста да се повишават и "конструкторите" на управлението у нас се чудят как да ги компроментират-нищо ново под Слънцето.

    Коментиран от #223, #230

  • 221 Лили

    12 15 Отговор
    Ей , голям шмекер.Боже опази Б-я от такива управници.И не само Копейкин си купи палат в с.Константиново, Варненско, но и купи апартамент от 120 хил.евро в кв.Младост на името на жена си. И за да не последват разследвания, се разведе с фиктивен развод , след което гръмна цялата общественост във Варна.След тази грамадна корупционна сделка, сега лакомия далавераджия Коце Костадинов отново зарибява наивни шарани за спечелване на предстоящите избори и даже дава фалшиви прогнози, че негови соц.агенции му отреждали първото място.Това е един опасен опитен манипулатор, изкован от кражби и лъжи, който в предизборните си речи,вкарва и цитати от стих.на нашите велики възрожденци Ботев и Вазов и даже любимият Левски.Тази нечувана наглост се възприема за истина от многа доверчиви хора и те започват да възприемат кариеристичното му мислене за свое верую.Ако умните граждани разбират действията на този супер шарлатанин, те няма да гласуват за него.
  • 222 Щом

    14 4 Отговор
    Щом цялата анабизаторска паплач плюе Възраждане,значи Възраждане са прави и всички вкупом плаше.утарници ги е страх.
  • 223 Настанала е

    14 3 Отговор

    До коментар #220 от "Много гневна":

    всеобща мобилизация против Възраждане. И защо? Защото страх лозе пази.

    Коментиран от #229

  • 224 Цуца

    7 10 Отговор
    Този измислен лидер не прави нищо различно от предшественика си Волен Сидеров. Жалко за избирателите му, които гласуваха за него, дано сега се осъзнаят и го изпрарят в историята, както ще се случи и с другата грешка ИТН
  • 225 Драйфус

    9 11 Отговор

    До коментар #6 от "Фабриката":

    Зависи от интелекта на избирателя,много хора няма да повторят грешката си да гласуват отново за Възраждане.Но други харесват идеята на Коце да върне трудовите лагери,путинизма и едноличната диктаторска власт - те ще си гласуват за него!
  • 226 Киркор

    4 9 Отговор

    До коментар #104 от "Там е работата,че Сидеров е хитрец.":

    Сидеров е на светлинни години пред Коцето!!!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 възраждание

    4 7 Отговор
    Кръв повръщам пари не връщам ми е девиза-Коста
  • 229 Мииии, не

    6 8 Отговор

    До коментар #223 от "Настанала е":

    Просто е интересно колко е коефициентът на интелигентност на гласоподавателите, а иначе Коцко си е стар тарикат - като има а дали що да не прибера някой лев.
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Хахаха

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Нямах сили":

    Коцето Копейкин - читав човек?!?
    По-голям майтап не бях чувала! 😀
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 СТАНИМИР

    7 2 Отговор
    ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН СЕ ПОЯВИ НА ХОРИЗОНТА И ВЕДНАГА ЩЕ ГО ОКАЛЯМЕ ! ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ОГОДА НЯМА НА НИКОЙ ! ЧОВЕШКОТО ОКО Е АЛЧНО И НЕНАСИТНО , САМО ШЕПА ПРЪСТ ЩЕ ГО ОПРАВИ ! ДОКАТО МИСЛИМ САМО ЗА ПАРИ , НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИМ , САМО ЩЕ ГУБИМ !

    Коментиран от #238

  • 235 Иванов

    4 0 Отговор
    Ходих на няколко събрания на Възраждане, дори бях в листата… но никога не съм плащал членски внос! Всичко става доброволно. Други неща ме накараха да се отдръпна мен, но тук пишат пълни тъпотии.
  • 236 КАРАТАНАС

    4 2 Отговор
    ОМРЪЗНАХА НИ ЛЪЖИТЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ! ЕДИН ЧИТАВ НЯМА , ЛОЕНИ ТОПКИ ,ГЕЛОСАНИ , БЕЛОСАНИ ,ЖИВИ БУДАЛИ ,! ДА ГИ ГЛЕДАШ И СЪС СЪЛЗИ ДА СЕ СМЕЕШ ! ГРАМ ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ НЯМАТ ! ЗАЩО СА ТАКА ПЛИТКОУМНИ ???????
  • 237 До Просяка от 64

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "Костя от Павликени":

    Бате, бате ! Дай два лева, децата бо;ни, жената избега! Няма пари ни за цигари и ни за рИкия!:)
  • 238 Ивката

    1 2 Отговор

    До коментар #234 от "СТАНИМИР":

    О-года, О-года, Станимирчо ! Всички симпатизанти на руската партийка сте на това ниво !
  • 239 160 000 лева

    0 1 Отговор

    До коментар #207 от "Точен":

    дадени за инвитро? Да не бъркаш - може би са 1.6 милиона. Как се купува къща на брега на Варненското езеро е нова кола иначе?

    Коментиран от #241

  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Нова кола

    0 0 Отговор

    До коментар #239 от "160 000 лева":

    то пък да беше нещо, а то Форд...
  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.