Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 18:55 10 163 116

ГЕРБ са изхабена партия, без бъдеще

  • партии-
  • парламент-
  • правителство-
  • герб-
  • пп

ПП и Демократическата партия имат някои достойнства- те са за реформа на съдебната система, за махане на Гешев, за борба с корупцията. Те са против хартиената бюлетина, с която се фалшифицират резултатите от изборите

ГЕРБ са изхабена партия, без бъдеще - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ето каква е политическа картина у нас.

ГЕРБ са изхабена партия, без бъдеще. Може да са първи на изборите, но народът повече няма да им даде властта. Освен в някаква неясна коалиция, ако има с кой. Но много им се иска да дойдат отново на власт.

ПП и Демократическата партия имат някои достойнства- те са за реформа на съдебната система, за махане на Гешев, за борба с корупцията. Те са против хартиената бюлетина, с която се фалшифицират резултатите от изборите, но двете парии имат огромен недостатък- те са възприемани като американски пионки (както в голяма степен и ГЕРБ впрочем) Прокарват американските интереси в ущърб на националните ни- пример- отказ от руски енергийни суровини заместването им с по- скъпи американски такива , покупка на американски самолети. Народът не приема крайната им русофобияти американофилия им и няма на нито една от тези партии да даде властта. им никога няма.
Затова и те търсят някакви коалиции.

ДПС силно жадува да се добере отново до властта. Но никой не ги иска, който се коалира с тази етническа пария, пропада. Така че едва ли някой ще се коалира с тази партия- корпорация.

Български възход на Стефан Янев се промъкна в парламента подобно на ПП- даде знак, че е нещо ново, че ще е по- различна от т.н. системни партии, а то и тя се оказа поредният балон- и някак си виси във въздуха, нито лява, нито дясна нито пък в центъра. При следващите избори може и да изчезне.

БСП благодарение на Корнелия Нинова, която безмилостно отстранява всеки конкурент за поста и както и или недоволните от лидерството и, прилича на гумена лодка в океана, която има пробойни и бавно но безславно потъва. Уж е против да се дава военна помощ на Украйна (за да се хареса на значителната част русофилски гласоподаватели), но от друга страна, като министър на икономиката Нинова подписваше договори за износ на оръжия към граничещи с Украйна страни, за които се знаеше, че ги ре- експортират за Украйна. БСП не се изяви в битката за реформа на съдебната система, не се включи странно защо в битката срещу безконтролната власт на Главния прокурор. Но на Нинова много и се иска да се включи някак в бъдещото управление и така да се закрепи като лидер на партията.

И БСП, както ГЕРБ и ДПС се съюзиха срещу машинното гласуване, което не позволява манипулиране на изборните резултати. Което говори, че такова гласуване не им изнася.

Възраждане е партия, която засега бележи симпатии, вижда се, че се обявява в защита на националните интереси. Срещу партията и лидера и подигравателно наричан г-н Копейкин (за да се внуши, че е човек на Кремъл) се провежда масирана пропаганда. Но ако партията и лидера и Костадин Костадинов не избегнат изяви на краен национализъм, на липса на сговорчивост и склонност на компромиси, може да тръгнат по пътя на „Атака“, която набра навремето скорост, а след това с спихна.

И при следващите избори, пак ще възникне проблемът- за кого да гласува българският избирател, който жадува да даде гласът си за нов политически субект, различен от изброените по-горе.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 141 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    63 43 Отговор
    не ме интересуват партии изобщо вече. няма да гласувам. плащал съм си данъците , помагал съм на хора/ държавата нищо не ми е дала-аз съм давал! като се избира човек с чекмедже-оправяйте се / не че и другите са свестни-ядат и пият заедно всичките и ни се смеят
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ироничен

    111 36 Отговор
    ГЕРБ ще тръгнат надолу, когато има по-добра партия да ги замести. В момента оцеляват, защото другите са по-калпави.
  • 4 Зззз

    54 56 Отговор
    Народът няма да даде властта и на ПП и ДБ. На продажници властта трудно ще бъде дадена. Същото се отнася и за Герб. Явно намесата на генерал губернатора е наложителна.
  • 5 Димитър

    89 36 Отговор
    Тоя "журналист" после да не се чуди защо му викат МИСИРКА.

    Коментиран от #11

  • 6 Гост

    110 58 Отговор
    Герп са крадци, лъжци и продажници! Това е!

    Коментиран от #17, #46, #112

  • 7 БАЙ КУРТИ

    61 14 Отговор
    Мразя политиката , особено в БЪЛГАРИЯ . ВСИЧКИ ДАВАТ ДУША ЗА НАУКА ЗА СВОБОДА НО НЕ СВОЯТА ДУША БРАТЯ ,А ДУШАТА НА НАРОДА . ТОВА е писано преди 100/130 години. Гледам , че нищо не се е променило от тогава . А сега по същество / и този дипломат не е уред .ГЕРБ , Все бита карта и пак на първо място.

    Коментиран от #28

  • 8 На този

    73 34 Отговор
    от километър му личи петолъчката на челото. Тази статия е загубено време.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 тука е така...

    42 20 Отговор
    Всъщност проблема е, че не са само ГЕРБ! Друга тема е, че и избирателите, които продължават да гласуват също са изхабени. За съжаление тези, които не са изхабени не гласуват, но имат големи претенции дрфугите, които гласуват, да избират "правилните" кандидати. Е, докато гласуват само платените избиратели ще избират този, който плаща на тях с нашите пари, а не който ще работи за общия интерес.

    Коментиран от #109

  • 11 Да-бе-да

    41 24 Отговор

    До коментар #5 от "Димитър":

    "Тоя "журналист" после да не се чуди защо му викат МИСИРКА."

    Ми-и-и платили са му , писал.
  • 12 Какви

    35 22 Отговор
    Достойнства имат кретеноидиоти и безродници от чужбина ?! Подкрепяни само от жълтопаветни глупаци ! И тоя го хранят от Козяк . Некадърен е сам да работи !
  • 13 Йона

    40 19 Отговор
    Гицко, изхабен ти е мозъка от напъване да лъжеш.
  • 14 ГЕРБ

    38 29 Отговор
    ХА ХА ХА за това всички не изхабени партии искат да имат неговият резултат на изборите

    Коментиран от #51

  • 15 Бай ГЕРБ

    38 27 Отговор
    страхотна статия . Казали са ти нещо да напишеш без да се замислиш драскаш драскаш .Ама че било глупост или лъжа е важното е че ти плащат
  • 16 12340

    27 7 Отговор
    "всички са маскари!",
    но с повече думи :)
  • 17 Само предлагам

    41 24 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    да напишеш какви са Кирчо Асенчо Спецов и друг Рашков Ако напиша аз ще ме изтрият

    Коментиран от #24

  • 18 666

    42 26 Отговор
    Тази статия е много елементарна. Някакъв човек говори от името на хората. Коя партия каква била. Тези партий са ги гласували хората и така са решили на това му викат демокрация. Трябвало нов субект. Познайте кой е "новия" субект. Не пише нова партия. Разбира се това е Радев и бленуваната президентска република.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мунчо

    30 35 Отговор
    ГЕРБ... ПП... ДБ...са национални предатели

    Коментиран от #29

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 'къф ти е проблема

    31 11 Отговор

    До коментар #17 от "Само предлагам":

    Твоя коментар ме връща в прогимназията. Когато в къщи ме подметнат за някоя тройка веднага имах оправдание, че целия клас има двойки, а тези с тройките сме най добрите. Същото се случва и при теб. Тематае за ГЕРБ, а ти намесваш Кирчо и Асенчо кто, чели те са решението на проблема.
  • 25 Бойко от Банкя

    14 18 Отговор
    Само аз мога да управлявам катуна
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Амдертлиев

    23 14 Отговор
    Изхабена,изхабена ,колко да са изхабена?Раята си харесва господарите и голяма част от тези почти нищо
    не правещите ,които са на държавна хранилка се надява на завръщането на Т. Лу па и да си изкарат до пенсийка,а някои уволнени се надяват да бъдат триумфално възстановени.Както е последните 600 и няколко години по тези земи ,интереса клати ф@ с@.Но се оказа,че не е само наш феномен,на запад нямат нищо против,но е доста по завоалирано.
  • 28 Дааааааа

    37 28 Отговор

    До коментар #7 от "БАЙ КУРТИ":

    Това ,че ГЕРБ са на първо място-НИЩО НЕ ЗНАЧИ! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ!
  • 29 Забелязалия

    21 19 Отговор

    До коментар #20 от "Мунчо":

    Гербави, пепта и дебета-едни и същи комунета!!
  • 30 видинлиика

    20 14 Отговор
    Таман за никой няма да гласувам тия са "хвани единия удари другия."

    Коментиран от #36

  • 31 ЕДГАР КЕЙСИ

    31 15 Отговор
    ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА И ПАРТИЯТА НА ........ ПИНОКИО , СА ПАРТИИТЕ НА ....... "МАДУРОВ"СКИТЕ МАШИНИ(ДНЕВНИКА Е ПОДПРАВЕН) ........ ФАКТ !
  • 32 Боко Банкянски - почетен член на БАН

    32 13 Отговор
    Ако моят ГЕРБ е изчерпана партия, то проектът ПъПъ на Прокопа и посолството е мъртвороден. Даже не беше и пария, а курoлaция от някакви измислени мижави партийки, когато с измама през софтуера на мадуровките влезе във властта.
  • 33 Хи хи хи ! Голям майтап !

    28 23 Отговор
    Как тъй Народът нямало да даде властта на ГЕРБ ? Та той посочи на кой вярва повече и това е факт , първи са на изборите .....защото не вярва повече на ПАРАПЕТИ и ДЕБИЛИ !
  • 34 Анонимен

    25 15 Отговор
    И този е ял пици с кристали.Ако иска да каже,че некадърните,ненормалните и крадливи ПП-та и Христо -плувежа,Гнома имат някакви достойнства значи наистина е много надрусан!

    Коментиран от #85

  • 35 ПП , ДБ , БВ

    10 22 Отговор
    Са партии от тира , не ме гледай какво правя , а ме слушай какво говор, ГЕРБ както е изложено в статията е ясна . Всичките търгуват държавата ни за лични и партийни интереси . Остават възможни " Възраждане " и " Пряка демокрация " пък каквото сабя покаже , може и да се случи .

    Коментиран от #38

  • 36 тука има --тука нема

    17 3 Отговор

    До коментар #30 от "видинлиика":

    Точно така, то има кой да гласува и без ти да гласуваш, но поле да не се оплюваш пак, че са ти "натресли" най големите крадци?
  • 37 Тоя умник от къде пръкна

    19 11 Отговор
    Многооооо прост беееее !
  • 38 това от мен да го знаеш

    10 4 Отговор

    До коментар #35 от "ПП , ДБ , БВ":

    С такъв избор цял живот нищо добро няма да ти се случи!

    Коментиран от #39

  • 39 а си задръж мнението за себе си

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "това от мен да го знаеш":

    Това , което си прочел и коментираш е плод от хубавините на досегашния и настоящия живот .Естествено имаш право на собствено мнение .
  • 40 Васил

    8 6 Отговор
    Това отдавна го знаем потъва като Титаник.

    Коментиран от #54

  • 41 Абе

    18 7 Отговор
    Я се скрийте!Копейкин и национални интереси?!С руското знаме в ръката!Значи никоя партия не е читава?!Само "чорапа"е надежден!Хайде към президентска република и безконтролна власт!Толкова сте жалки и прозрачни!Дали българина ще се хване на въдицата?!Ама той често е действал като мазохист,тъй че,всичко е възможно!Да има повод после да пищи!Абе юнако!ПП и другите се отказали от руското гориво!!!Не драги!Цяла Европа го направи!Свободния човек не позволява някакви побъркани кретени от Кремъл да ги изнудват!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Вивалдо

    19 16 Отговор
    ГЕРБ са номер едно, комунягите като БСП, ДБ и Продължаваме Подмяната начело с ПростоТО Кире са ЧАО.
  • 44 Електра

    15 8 Отговор
    На времето това го писах аз, за изхабена та импексова БСП. дирастия. Не знам кой баламурник го е побликува това, но народа освен на Герба на кой друг е давал власта, напоследък. Като гледам Слави се и хаби за 7 месеца, но пък от гнусния опулен Г. ном лъха само на свежест...
  • 45 Реалист

    0 10 Отговор
    Само Калина Симеонова Сакскобурготски ще оправи България.
  • 46 Путин

    9 13 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Герб са хомонационалисти!!!
  • 47 Анавв

    11 9 Отговор
    Мутрите на съд! Германия и западналите еврогейци трябва да знаят кой е Боко! Беше комунист ,после охрана на Живков ,после царят го направи главен секретар и той се справи с неудобните от СИК и ВИЗ ,така не откриха нито един убиец на десетките убити( случайности няма ) ! Говореше с Путин ,сега му е враг номер едно! Надява се на САЩ и еврогейците! Това е той !!!!???
  • 48 Хахаха

    16 9 Отговор
    Хумор и сатира .Ей Нео комунягите само дрънкате бе и нищо, едно голямо нещо.
    Така и не разбрах каква Ви е съдебната реформа и що да махаме Гешев за густото на олигарсите. ГЕРБ са си много нормални на фона на останалите сопили
  • 49 Анавв

    16 3 Отговор
    Защо премахнахте коментар 47 ? Аз съм от поколението живял при соца и съм наясно с прехода. Опитах се в съкратен вид да напиша биографията на д-р. Борисов! Ако имаше неистини щяха да бъда опроверган от някого!
  • 50 А 130 годишната

    13 5 Отговор
    Вампирка БСП е свежа като младо момиче и с нея се прави коалиция
  • 51 Българин

    9 6 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕРБ":

    Ами хайде направете кабинет у започвайте да управлявате какво чакате досега да цъфнат налъмите ли ?

    Коментиран от #53

  • 52 А бе каУн

    12 8 Отговор
    Как ще са издадена партия ,като са първи.Според теб ,кои не са изхабени?Последните ли?Да ти имам логиката.
  • 53 Управлявайте

    17 2 Отговор

    До коментар #51 от "Българин":

    Вие .Нали сте много отворени.Сега кашкавала 30 лв догодина 60.Щото сте много кадърни.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 9 Отговор
    ПП герб СА слуги на ЗАДКУЛИСИЕТО в НАШАТА
    РОДИНА
    РЕПУБЛИКА
    БЪЛГАРИЯ
  • 56 КПСС-БКП

    18 8 Отговор
    ГЕРБ е престъпна организация, чийто крадливи лидери трябва да бъдат заловени и хвърлени в затвора !!!
  • 57 Уса

    10 2 Отговор
    Останаха да гласуват само лумпените на партиите и затова ще стигнат само до върховно изтощение само физическо,защото умственото им липсва и накрая с м ъ р т.Това беше първоначалния замисъл за изчегъртването и ако някой си е мислел,че мафията ще умре бързо сега ще разбере,как се правят нещата в 21ви век.Нещата в България ще се оправят,но вече са почнали от долу на горе,защото най-горе е най-големия батак и плуват само кафяви неща.Аз съм оптимист за бъдещето на България и песимист за бъдещето на САЩ и ЕС
  • 58 Хехе

    9 4 Отговор
    Човекът сигурно харесва моментните си пристрастни проблясъци. Резонно такива статии трябва да се публикуват ден преди или ден след избори.За да може автора да претендира за някаква достоверност или усет.Сега звучи като чула-недочула селска клюкарка.
  • 59 НОВИТЕ ПРОЕКТИ ЗА 1 ДЕН

    16 6 Отговор
    ЧЕ ТО ДРУГИТЕ ПАРТИИ ХИЧ ГИ НЯМА БЕ! ИТН БЯХА ПЪРВИ, КЪДЕ СА СЕГА? КАТО МАХНАТ МАДУРОВКИТЕ ПП И ДБ ОТИВАТ ПРИ ТЯХ. БСП ОТ ВТОРИ СТАНАХА ПЕТИ? ТОВА СЕ КАЗВА ИЗХАБЯВАНЕ. ОСТАВАТ САМО ГЕРБ ЗА ГОДИНИТЕ НАПРЕД.
  • 60 Радон Керанов

    12 6 Отговор
    Гицов - жалък путлерист! Безсмислено е на се коментират думите на такивабезсмислени екземпряри!
  • 61 Тсм

    8 0 Отговор
    Колкото БСпП изчезна за 30г преход.
  • 62 Хм Хм

    6 1 Отговор
    Г-н Гицов, мисля, че малко си бавен, в следствие на което си спрЕл.
  • 63 А НАРОДА СИ ИСКА ГЕРБ

    19 9 Отговор
    КАТО МАХНЕМ ГЕРБ, ДРУГОТО ВИДЯХМЕ, ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА! ДВЕ ГОДИНИ РАДЕВ СЕ ИЗМЪЧИ С ПеПе-ТАТА, С ЧАЛГАРИТЕ И СЪС СЛУЖЕБНИ И НЕ СТАВА И НЕ СТАВА.

    Коментиран от #65

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 мечтай си

    4 6 Отговор

    До коментар #63 от "А НАРОДА СИ ИСКА ГЕРБ":

    70 % знаеш къде ви пратиха.
  • 66 МНОГО ИСКАТ НО НЕ МОГАТ

    14 9 Отговор
    ОТ 13 ГОДИНИ ГЕРБ СА ПЪРВИ! СЕГА ПАК! МАДУРО ГИ НАПРАВИ ВТОРИ ЗА 7 МЕСЕЦА И КВО? ВЕЧЕ ГО КАНЯТ БАЦЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДА ИМ НАЛИВА АКЪЛ В ТИКВИТЕ И НИКОЙ НЕ ГИ ЧЕГЪРТА ОСВЕН САМИТЕ СЕБЕ СИ. НАЧЕГЪРТАХА СЕ ПАРТИИТЕ НА ЗЕЛЕНИ, БЕМБЕНИ, МАЯ, ТАНЯ, ЛУПИ, КАПОН, ТРИО БАБИКЯН, ЧЕРЕПА, СОФИЯНСКИ, ТРИФОНОВ, АБВ, КУНЕВА, БОЕЦ И ДРУГИ ОЩЕ ПО-ДРЕБНИ.
  • 67 оня с коня

    12 8 Отговор
    Авторът на Статията твърди,че ГЕРБ е Изхабена Партия и веднага след това изтъква "Преимуществата" на ПП и ДБ - че те са за Махането на Гешев и Борба с корупцията.Не пропуска авторът да заяви че който е за Хартиена Бюлетина,значи иска да Фалшифицира изборите,т.е. ГЕР пак са "у Човала".Да погледнем обаче какво става с "Неизхабените" партии - ами те просто СЕ РАЗДЕЛИХА с НС като например ИТН и "Изправи се",а ПП върви Твърдо по техните стъпки!И питам аз Автора на Статията:След като Въпросните "Неизхабени" Партии тотално изчедват от Политическия Хоризонт,дава ли си сметка Той че Българския Избирател е на КОРЕННО РАЗЛИЧНО Мнение от неговото,след като е поставил "Изхабената" според Автора Партия ГЕРБ на ПЪРВО МЯСТО?Накрая ОТНОВО Авторът Гицов изтъква че на следващите Избори щяло да има Проблем- За кого да гласува българския Избирател...АЗ СЪМ Бълг. Избирател Гицов и без никакъв проблем ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ И БОРИСОВ за да се върне Предвидимостта на Бизнеса,Сигурността на Хората ,Контрол над Инфлацията,нормални цени на горивата,Нулев Мигрантски Наплив и т.н.- нещо против да имаш?!!
  • 68 Хаха

    13 1 Отговор
    Големиглупости бе Антоне !!
  • 69 Чичовци

    2 2 Отговор
    Герп,ДПС,СДС,ааатака,НДСВ,Итн,и бсп-бкпссрожби на ДС-БКП "Марссиско-Ленински"тип,а Възраждане са отчайващи русофилско-мутрофановско съсловие-корпорация.Така,че всичко е ясно:Кои са българите сред тях,а?!.
  • 70 Българин

    14 9 Отговор
    ИЗХАБЕНАТА ГЕРБ МАЧКА НА ИЗБОРИ С МАШИНИ И БЮЛЕТИНИ
    САМО ЩЕ СИ МЕЧТАЕТЕ ГЕРБ ДА ИЗЧЕЗНЕ

    Коментиран от #102

  • 71 пенсионер

    2 2 Отговор
    Антоне, не ти отива на снимката и надписа отдоло да пишеш такива повърхностни статии. Герб се роди от битката за завода за отпадъци в София когато Сергей Станишев отказваше терен на кмета на София тогава Боко Борисов да изгради завод за рециклиране на отпадъци. София беше зарината с отпадък и кмета беше принуден да ги извозва до Силистра. Тогава се появи идеята за ГЕРБ и хората припознаха в нея Строителя на Нова България. С всичките му недостатъци, ГЕРБ построи Магистрала Тракия и започна строежа на Магистрала Хемус. След нещастните избори на 4 Април 2021 строежа спря и не се вижда кога ще продължи. Това поставя Северна България в много неизгодна позиция и човик от Северна България трябва да е намразил децата си за да гласува за Партията на Президента.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 наблюдател

    12 9 Отговор
    В момента ГЕРБ няма алтернатива. ГЕРБ е единствената градивна партия и човек трябва да е намразил децата си да гласува за Партията на Президента или която и да е друга издънка на БКП.
  • 75 наблюдател

    14 9 Отговор
    В момента ГЕРБ няма алтернатива. ГЕРБ е единствената градивна партия и човек трябва да е намразил децата си да гласува за Партията на Президента или която и да е друга издънка на БКП.

    Коментиран от #98

  • 76 5577

    7 4 Отговор
    Какво разбрах от цялата патаклама. Не е важно кой ще управлява, важното е ГЕРБ да го няма. По деветосептемврийски с революция. От Тошово време не бяха повдигани обвинения на мутри нацокали се още от соца и видяхте ли какво стана. Политиката изчезна. Леви и десни се обединиха. Възкръснаха политически трупове. На улицата се появиха хора разбиращи от прокурорски дела.
  • 77 Какво сте Нацвъкали Борисов на снимки

    5 8 Отговор
    От горе до долу!! БОРИСОВ И УСМИХНАТ СИЕ мутра ит СИК а ГЕРБ са Сикаджийска-ДС Шайка!! Никой нее забравил 12 год Мутренско Управление на Мутрата от СИК и Ченгетата от ДС!!
  • 78 Метроном

    3 2 Отговор
    Няма за Вас по-добри партии! Такива заслужавате!
    Те партиите са все от родени и възпитавани в нашата татковина отрочета, а всички знаем как у нас тачим кражбицата и рушвета! Българина с кръвен данък неможеш го уплаши, само му остави възможност да си разменя рушвети и да покрадва! Кой колкото може. Едни на дребно, други с чували!
  • 79 Дрън дрън та пляс

    3 5 Отговор
    Народа е прост и ще си гласува за крадливата мафия
  • 80 Антон асенов

    2 9 Отговор
    Браво на автора. Взел ми е мислите.
    Естествено троловете да беснеят.
    Още веднъж браво.

    Коментиран от #88

  • 81 Хахаха

    7 2 Отговор
    И това го казва един изхабен соц.мислител.Аиде стига с тия дърти соц.тарикати.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Реалист

    8 1 Отговор
    Вече ни е ясно чия медия е тоя достоен за недостойните вестник. Не си падам по ГЕРБ, ама хич. Но да ми веричаете ПП и ДБ, айде по-кротко. Достойни били! С кое? Че са цветарки? ДБ на кой не пристана за да е във властта? А ПП знаят ли въобще каква партия са, че народа не знае, то не бяха леви, ама май са крайно десни! Шизофрения! Или по-точно казано, една е сърцевината, точно обратната е боята! Разбира се че има свестни хора в партиите, но докато политиката им е поръчкова и не е в интерес на народа, а на определени групи, всички политически сили в България ще бъдат считани за антибългарсси от народа! Всички, без изключения!

    Коментиран от #96

  • 84 друг реалист

    6 4 Отговор
    Наистина Кирил и Асен, докато бяха на власт, взеха изключително полезни за националният ни интерес, външно политически решения, като подкрепата за Украйна и изгонването на руските шпиони. Това обаче се оказа недостатъчно, за доверието на по голямата част от народа и те останаха втори! При още едни избори обаче, те ще отпаднат още по назад, защото по отношение на вътрешната им политика, и тоя кредит на доверие им е незаслужен!

    Коментиран от #93

  • 85 Любопитен

    4 6 Отговор

    До коментар #34 от "Анонимен":

    И къде е достойнството на герб бре? Май никъде!!!!

    Коментиран от #103

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Гицов малоумник

    7 2 Отговор
    Явно отдавна си продал достойнството си, защо не знаеш какво е то.
    Продажни жалки партии като Пп и ДБ да ги даваш за пример? Цирк! Жалки!
  • 88 асане

    4 0 Отговор

    До коментар #80 от "Антон асенов":

    гласувай за единна индия 😄
  • 89 Не трийте истини

    8 4 Отговор
    Няма как една партия да е достойна след като се крие зад трети пол! ДБ са долниПедераси, ПП също
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Един път предалГъза си

    10 3 Отговор
    Може да предаде всичко и всеки. ДБ са такива. ДолниГнусниПедали
  • 92 Светата Троица

    6 1 Отговор
    Смисълът на разделението на властите е политиците да не могат да си назначават удобни съдии и прокурари. Ако този принцип се наруши, октородът ще превземе властта. По тази причина смятам ПП и ДС за партии на мафията в България.
  • 93 прах в очите

    5 2 Отговор

    До коментар #84 от "друг реалист":

    Те изтониха обслужващия персонал. Мутрофанова остана да дава инструкции.
  • 94 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 5 Отговор
    ЗАТОВА ЛИ ...... ГЕРБ Е ...... ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА НА....... ИЗБОРИТЕ ....... НЕЩАСТНИЦИ ........ ФАКТ !

    Коментиран от #97

  • 95 Амиии

    8 3 Отговор
    Всеки си приказва както му е угодно Ако Герб са изхабени какво да кажем тогава за БСП Партия мъртвец
  • 96 Следващия реалист

    4 1 Отговор

    До коментар #83 от "Реалист":

    Лошото е ,че всички партии намиращи в парламента са се наредили на опашка за политическия салам! А още по лошото е че,12 години в България се реализира олигархични капитализъм по руски образец, който дори се пренесе и в съдебната система! Явно има групи от хора, които се чувстват комфортно в тази ситуация и те със зъби и нокти ще бранят тази си позиция!!
  • 97 Алоууууу

    4 9 Отговор

    До коментар #94 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    "ЩАСТЛИВЕЦО" .ГЕРБ НЕ САМО ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДЯТ, НО НЯМА И ДА Я ПОМИРИШАТ ПО ВЕЧЕ!!!!
  • 98 Наблюдавал

    4 3 Отговор

    До коментар #75 от "наблюдател":

    Много скоро "безалтернативната" ще отзове на бунището на историята! Има достатъчно място за нея!!
  • 99 лидерът им е с

    3 6 Отговор
    Нарцистично личностово разстройство в протрахирана декомпенсация
  • 100 Чиро

    5 8 Отговор
    герб 12 години лапаха като невидели,и сега пак искат,ама няма да стане.
  • 101 модел

    2 2 Отговор
    Не е проблемът в отделните партии, а в корупционно-клиентелисткият модел на управление! "Партия и обръчи от фирми" - много точно казано в "откровението" на Ахмед Доган!
  • 102 Баш Българин

    7 0 Отговор

    До коментар #70 от "Българин":

    НЕ САМО .ЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ, НО ЩЕ СИ И МЕЧТАЕШ ДА Я ИМА .....ИМА......ИМА.........ИМА...........ИМА
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Шопо

    5 3 Отговор
    На следващите избори партиите на войната ще бъдат наказани.
  • 105 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 1 Отговор
    НЯМА 2 ГОДИНИ ....... И ИЗБОРИТЕ ДОКАЗАХА ....... КОИ ПАРТИИ СЕ ИЗХАБИХА ! ! !...... РЕЗУЛТАТИТЕ ГОВОРЯТ КРАСНОРЕЧИВО ........ ВЪПРЕКИ ...... " МАДУРО"ВСКИТЕ МАШИНИ ...... ФАКТ !
  • 106 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 1 Отговор
    НЯМА 2 ГОДИНИ ....... И ИЗБОРИТЕ ДОКАЗАХА ....... КОИ ПАРТИИ СЕ ИЗХАБИХА ! ! !...... РЕЗУЛТАТИТЕ ГОВОРЯТ КРАСНОРЕЧИВО ........ ВЪПРЕКИ ...... " МАДУРО"ВСКИТЕ МАШИНИ С (ДНЕВНИКА Е ПОДПРАВЕН) ...... ФАКТ !
  • 107 Ха ха ха

    4 2 Отговор
    Ха ха . Авторчето , както винаги със жалките си напъни за бъръщолевене . Защо не каже , как така гербеджиите са изхабена партия без бъдеще , пък са постоянно първи на изборите ????
  • 108 Вай вай

    3 2 Отговор
    Всички знаят че автора е специализиран в поръчковите съчинения , та дори и не си струва да му четеш балалайките .
  • 109 Ветеран

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "тука е така...":

    Сбито и точно "разкритие", като дори не личи навлизане към причините. А сред много от негласуващите се чува все по-силен ропот срещу облагите от властта- заплати, бонуси, привилегии.Дори пенсионерите все по-често се учудват на продължаващата база за заплата на депутат от 3 бр.средни заплати в публичната сфера, което още при въвеждане на "ПЛОСКИЯ ДАНЪК" трябваше да бъде незабавно променено (всъщност при прогресивната данъчна скала ТОВА ОЗНАЧАВАШЕ ПОД 2 БРОЯ ТАКАВА ЗАПЛАТА!?, защото повече от една от тях оставаше при касиера още в момента на изплащането й). И сега тези космически за обикновения труженик възнаграждения са като магнит, за всякакви люде и най-вече за всякакви партийни функционери и недолюбващите трудовото изпотяване, като дори не се коментират като част, а защо не и начало?, на набъбващата от дълго време и трайно инфлация У НАС.
  • 110 ИСКАТ, НО НЕ МОГАТ

    3 1 Отговор
    ДА ВРЪЩАМЕ ПО-СКОРО БОЙКО, ЧЕ С ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ СЪВСЕМ ЩЕ ПРИКЛЮЧИМ ДЪРЖАВАТА СИ! ТАКА СТАНА И ПРЕДИ С КОСТИНБРОД. ГОДИНА И ПОЛОВИНА И БСП-ДПС СЕ СРИНАХА?
  • 111 Пенсионер

    5 1 Отговор
    Нали точно народа постави ГЕРБ на първо място на изборите и пожела да направят правителство. Как така народа не дава властта на ГЕРБ. нещо си противоречите.
  • 112 Ннн

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Пп са некадърници,завършили някакъв курс в харвард, завършили други университети без икономически профил, а имат фалшиво самочувствие,че могат да управляват държава,но уви - справка доклад на Данс. Освен това са и тотални лъжци и много алчни с голяма наглост, просто не стават за ръководители и затова ще си ходят, ще ги изхвърлят хората какво биха дузпата на Слави.
  • 113 некадърници

    1 1 Отговор
    ПП са просто едни некадърници. При това много елементарни. И затова ще се явят на Бай Ставри да им набие канчетата.
  • 114 Рибар

    1 0 Отговор
    Изхабена партия ама друг път ! Няма по решителна, можеща и подготвена партия в България, няма и да има ! НИКОГА !
  • 115 Козметик

    1 0 Отговор
    Това заглавие подхожда на една друга столетна партия, ама хайде да не я назовавам, че някои може да се обиди !!! В следващия Парламент ще са даже под чертата !!!
  • 116 Стоян Хлебаров

    0 0 Отговор
    Антон Гицов Ченгетата във Факти.бг,започнанаха да дават думата на десетия си ешелон комунисти...До десетия се изчерпиха...Ще ги познаете по някоя глупост,която пишат....Например,че Копейкин и Възраждане,били набедени за русофили-те не само са такива,а са от бойния отряд на руското посолство! Какво и кого повече трябва да наклеветят и да покажат русофилията си? Като влязат с пушките в парламента ли!?