Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 13:00 3 283 88

Адв. Емил Василев: Хазартът и жълтите медии развращават българите

  • хазарт-
  • жълти медии-
  • морал-
  • българия

На НАП и на ДАНС е много добре известно, че издателите на "Уикенд" перат пари и извършват данъчни нарушения

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Две са нещата, които тотално развращават горката ни нация - нонстоп рекламите на хазарт и безнаказаните жълти медии, които не оставиха неоцапотана нито една свястна личност в БГ.

Това коментира във "Фейсбук" адв. Емил Василев.

Всички знаят кой е собственикът на вонящия жълт парцал с елементи на порнография "Уикенд", но никой не може да го осъди за непрестанните му обиди и клевети, защото собствениците и адресите на издателя се менят непрекъснато.

Това не пречи на "Уикенд" да е на четвърто място по тираж и абсолютно безнаказано да извършва дивашката си дейност по отстрелване на последните свестни хора в държавата. Вече години наред собствениците на вонящия жълт парцал с елементи на порнография отказват да го регистрират в Министерството на културата, въпреки че законът ги задължава.

На НАП и на ДАНС е много добре известно, че издателите на "Уикенд" перат пари и извършват данъчни нарушения, понеже инкасирането на парцала по сергиите е само кеш. Знаят много добре и кой разнася саковете с пари насам-натам, за да са безнаказани действителните му собственици. Ама фигурата на един добре охранен и успял все още млад мъж се мержелее нейде в далечината. Обаче стиска ли му на някой нещо да му направи?

Че те американците по "Магнитски" само му накривиха шапката, че наште НАП и ДАНС ли нещо ще направят, дето повечето им началници той лично ги е назначавал.

Да идват танковете!

Май прав се оказа оня бивш президент. Щото ако комунизъм заменихме с мафия - мерси, предпочитам бай Тошя. Щот поне бях млад в ония "мрачни тоталитарни времена". Пък и мадамите се отличаваха с естествена красота...

Днес като в оня филм с Дъстин Хофман първо трябва да проверяваш от какъв пол е жената. А електронни устройства и социални мрежи все още не ни бяха хванали на къс пас. Понякога се питам кога бях свободен - тогава, когато нямаше никакви медии и лъжливи реклами или сега, когато е пълно с жълти порнографски медии и тотално лъжливи реклами.

Ще кажете сага: Бате Емо, ний те мислехме за демократ, пък ти какви ги ръсиш днеска... Ще дойдете на мойте години и опит и тогава ще разберете как една огромна лъжа, наречена КОМУНИЗЪМ без заменена с друга още по-голяма лъжа наречена ДЕМОКРАЦИЯ.

В годините преди 89-а никой за нищо не ме е спирал, освен да пътувам зад граница. Сега мога да пътувам дори до Пукет и Борнео, но каква полза, след като едни физически бариери бяха заместени с други, морални бариери, които ни държат в свят на порнография и и лъжливи реклами. Най-лошото е, че вървим из нанадолнището и дори не се усещаме как напълно губим всякакъв морален облик.

Сега всеки говори за съдебна реформа, за контрол на Каскета, за Шенген и еврозоната.

Не, бе тъпанари, много по-проста и човешка е реформата от която се нуждаем - спиране на хазартните реклами и забрана на порнографските жълти медии.

Първо главите си трябва да проветрим и да възродим истинския смисъл на думата МОРАЛ, пък тогава ми говорете за всичко останало. Защото реформите нямат смисъл, когато хората, към които са насочени, са заринати в лъжливи реклами и порнографски медии и отдавна са престанали да различават доброто от злото.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    70 3 Отговор
    Че то има ли други медии!?!?!?

    Коментиран от #48

  • 2 Проктолог

    6 72 Отговор
    РуЗЗофил да говори за морал е все едно пр-ка да говори за осъдителни сексуални отношения.

    Коментиран от #10, #20

  • 3 Загрижен

    69 5 Отговор
    Напълно е прав, НО, но на кой му пука? Робите си гласуват за престъпни тикви или въобще не гласуват. Някакви политици, но не по образование, а по добро стечение за тях на обстоятелствата ни прават луди, ама на Ганчо пак му е през @№@. Цените са по-високи от ЮК и сащ взети заедно, Ганчо е оптимист, па не му дреме. Здравеопазване 0, няма. Ганчо е над нещата. Абе важното е нафта да има за бйе Йем Вйето, да се лее чалга и първака да е поне 60 градуса. Със здраве!

    Коментиран от #6

  • 4 Адам Хилтън

    41 0 Отговор
    Щото обикновените медии само кУлтУрни хора канят (само чалгари, рапъри чалгари и политици чалгари).

    Коментиран от #7

  • 5 няма място за сравнение

    16 6 Отговор
    Физическите бариери ви бяха поставени, а срещу порнографията ще си слагате бариерите сами!
  • 6 Мдаа

    7 63 Отговор

    До коментар #3 от "Загрижен":

    Цялата му драсканица е пълна с лъжи и вътрешни противоречия, а ти му пригласяш с още по-големи. Щото имахме "здравеопазване" затова влязохме в 90те номер едно по сърдечно-съдови, белодробни и ракови заболявания. Щото сега нямаме здравеопазване, затова сега българите живеят с 5 години по-дълго от последния път когато сме били в "хубавото". От тия от соца 80% не смеете да се усмихнете, щото зъбите ви са леш, това е от "доброто" здравеопазване. Как няма да са ти високи цените, Лукойл на колко държи бензина и горивата - а получиха СПЕЦИАЛНО изключение и внасят свръхевтин в момента петрол. Или викаш -- аааам за тях може, те са си екстра така, нЕма да ги пипате? А за "първака" най-милеете точно руЗЗофилчетата. Нормалните хора отдавна не се занимават с кокошкарски изпълнения.

    Коментиран от #11, #30, #66, #85

  • 7 мдаа

    5 31 Отговор

    До коментар #4 от "Адам Хилтън":

    Как иначе да ви създадат носталгия по комунизма? Без чалгизация и простотия не става.

    Коментиран от #9, #13

  • 8 Роза

    39 4 Отговор
    Прав е!Една огромна лъжа беше заменена с друга огромна лъжа!Щото "париите презрени" обичат да ги лъжат!"И така-до края на света!"
  • 9 Помнещ

    8 38 Отговор

    До коментар #7 от "мдаа":

    Мутрите ги създаде генерала от ДС, Любен Гоцев, а през Комунизма се слушаше турбо фолк на всякакви "звезди", включително и от шофьорите в градския транспорт, които така "ограмотяваха и окулутряваха" нацията. Адвокатчето лъже като съдрано какво е било през Комунизма, но то за ултимативната цел - да покаже колко е било "хубаво" какво са малко неистини?

    Коментиран от #29, #47

  • 10 Какво ти пука

    37 1 Отговор

    До коментар #2 от "Проктолог":

    дали е русофил и еврофил, ако мисли за националния интерес. Свикни, че има и такива и гледай всички ние да сме по-добре.

    Коментиран от #12

  • 11 Фофо

    45 3 Отговор

    До коментар #6 от "Мдаа":

    Имаш нужда от професионална помощ. Сам си противоречиш. От 9 млн., защо станахме 6 млн. барабар с всички поне 2 млн. бразилци? 90 г. по доглад на ООН бяхме на 24 МЯСТО В СВЕТА по благоприятен начин и БВП на населението!!! Къде сме сега, "драги"???

    Коментиран от #15

  • 12 Проктолог

    2 14 Отговор

    До коментар #10 от "Какво ти пука":

    За чий национален интерес обаче?

    Коментиран от #14

  • 13 Спокойно, ефенди

    22 1 Отговор

    До коментар #7 от "мдаа":

    Избърши пяната от устата и пускай телевизора, там ще ти кажат истината и ще ти стане пи-добре, нали?
  • 14 Аз мисля само за един

    13 1 Отговор

    До коментар #12 от "Проктолог":

    Ти за колко нации се тревожиш?

    Коментиран от #16

  • 15 Мдаа

    4 30 Отговор

    До коментар #11 от "Фофо":

    Опорките не ти помагат. "Станахме" защото хората искаха да ИЗБЯГАТ от комунизма и като им се отвори възможност се юрнаха да бягат. Затова и комунистическите другаре пазеха с автомати границите ни, но не някой да не влезе, а някой да не излезе. Я цитирай тоя "доклад на ООН" да го видим. Щото аман от комунистически лъжи.

    Коментиран от #18, #24

  • 16 Проктолог

    0 9 Отговор

    До коментар #14 от "Аз мисля само за един":

    Ами, кажи го де, за чий национален интерес?

    Коментиран от #19

  • 17 Сталин

    18 5 Отговор
    То това е целта на ционистите,да унищожат гоите с ваксини,войни и глад ,внимавайте за Шоломон Паси,като вкара България във войната и натоварят българските цървули на влака и го пратят да гние в окопите някаде в Украйна,имам прекрасни снимки как кучетата ръфат труповете на убитите и изоставени укро питеци по полетата на Украйна

    Коментиран от #32

  • 18 Ей!

    24 4 Отговор

    До коментар #15 от "Мдаа":

    Нали ти казах да пускаш телевизора (т.е. новата радио точка). На новите комунисти да не се окажете по-опасни от старите? Поне предните не са ни вкарвали във война...

    Коментиран от #21

  • 19 Хахаха

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "Проктолог":

    Май не си най-острата мотика в хамбара, а?

    Коментиран от #23

  • 20 Реалист

    33 1 Отговор

    До коментар #2 от "Проктолог":

    Всички ли които казват нещата с истинските им имена са русофили ? Русофилството няма връзка с лъжливата демокрация. Ама никаква !

    Коментиран от #22

  • 21 Мдаа

    3 20 Отговор

    До коментар #18 от "Ей!":

    Няма ли цитатче? Знаех си. Не ти хареса обяснението защо сме намаляли. Ами, така е, другарю, истината боли, особено ако живота тие минал в заблуди и самозаблуди. Виждам, че си свикнал да те командват и затова си мислиш, че така се прави и даваш такива съвети.

    Коментиран от #46

  • 22 Проктолог

    3 9 Отговор

    До коментар #20 от "Реалист":

    Нещо по същество имаш ли да кажеш?
  • 23 Проктолог

    2 7 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    Толкова сте затънали, че чак не можете да си извъртите езика да го кажете. Такива "българи" сте вие.

    Коментиран от #25

  • 24 Фофо

    21 3 Отговор

    До коментар #15 от "Мдаа":

    "Симпатяга", кво да ти цитирам, линк не щеш ли да ти дам? Я си напрегни малко нещото на раменете, което използваш само за украса и се ограмоти сам!
    Юрна ли са и избягали викаш... Олелеее, кой лъжеш, бре юнак??? За твое нещастие все още се извършва на всеки 10 г. препрояване на населението. Данните са публични. Само при тоя, дето ти плаща с кюмур за печката ти, избягаха над 900К. 90 г. границите бяха отворени и у нас на струи се лееше демокрацията ама и това не знаеш. Спирам да се занимавам се теб, защото си евтин трол на Боко българоубиеца!

    Коментиран от #37

  • 25 Въртим го,

    9 2 Отговор

    До коментар #23 от "Проктолог":

    но не по команда, другарю. Не искаме един режим да го заменим с друг. Ако си забравиш навиците от комунизма може да видиш, че и новите ни братя не са по-убави. Но бъди здрав и не се мъчи с тези неща, сложни са.

    Коментиран от #33

  • 26 мнение

    10 1 Отговор
    мисля че всички медии са жълти

    Коментиран от #67

  • 27 Опа

    12 0 Отговор
    А най вече го развращава българската политическа
    класа

    Коментиран от #61

  • 28 Краварска медия

    6 2 Отговор
    Милите ,,факти,,те умили зорите направо,само ,,истини,,и никави физиономии на криско...
  • 29 хахахахаха помнел той

    16 5 Отговор

    До коментар #9 от "Помнещ":

    щом помниш че шофьорите на автобусите са слушали турбофолк значи не знаеш че той излезе с края на соцвремето…преди това я нямаше тази музика “турбофолк” за теб соца е след 80-85г. година а точно тогава цру започна да си вре носа в държавата ни но какво ли помниш ти не си бил роден тогаяа сигурно

    Коментиран от #31

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Помнещ

    6 9 Отговор

    До коментар #29 от "хахахахаха помнел той":

    Значи, ЦРУ ти е пускало турбо-фолка? Пак ли "гнилия" Запад ти е виновен за разврата в режима, другарю? Впрочем, резиденциите на Политбюро бяха фрашкани със западен лукс МНОГО преди ерата на турбофолка, бил съм в Евксиноград още в края на 70те, та лъжите датират от МНОГО преди това. Нали за някакъв "образцов строй" ни говорехте?

    Коментиран от #49

  • 32 В каква война сме,

    1 5 Отговор

    До коментар #17 от "Сталин":

    фашисте?
  • 33 Проктолог

    0 6 Отговор

    До коментар #25 от "Въртим го,":

    Толкова си затънал, че не смееш да кажеш кои са "националните" интереси, които тоя пасквил "защитава". Кажи, другарю, или не можеш?

    Коментиран от #63

  • 34 Ааха

    4 0 Отговор
    А бай Тошо, що тъй викаше на строя "недоносче"?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хазарта е

    6 0 Отговор
    заплаха за националната сигурност!
  • 37 Мдаа

    3 10 Отговор

    До коментар #24 от "Фофо":

    ""Симпатяга", кво да ти цитирам" Как "какво", нали изпляска нещо за доклад на ООН, явно си го чел, значи ще е елементарно за теб да го цитираш. Или не си чел нищо такова и лъжеш на едро? Точно защото на всеки 10 години се прави преброяване, затова знам, че като се отвориха границите и народа се юрна на вълни навън. И всеки път, когато комунистите се добираха до властта (а това е в доста случаи през последните 32 години) следваше нова катастрофа, и нови избягали. А България и ДОСЕГА не е демократична държава, пак благодарение на господарите ти, които дори сега, след като падна маската на руския фашистки режим, пак се опитват да ни набутат обратно в лапите им. А това с "Боко" вече видяхме какво му беше предназначението - да даде властта в ръцете на кремълския слуга в Президентството да си прави режим на Радевшенко. САМО за това ви беше тази тактика. На вас не ви дреме Боко какъв е.

    Коментиран от #39

  • 38 Демократ

    13 0 Отговор
    Трагедията в България се дължи точно на това- шестващата лъжа, беззаконие и грабеж,безочието,наглостта и липсата на морал в толкова дълго управляващите безкнижовници от ченгесарницата.
  • 39 Фофо

    11 1 Отговор

    До коментар #37 от "Мдаа":

    Абе, гербераст, твоят господар тиквун I яко ти плаща, щом си на амбразурата в момента. Тва комунистите сте верно на всеки километър и по всяко време.

    Коментиран от #42

  • 40 Тома

    11 0 Отговор
    Прост народ слаба държава.Доказано от всякъде и класация последната дупка на кавала
  • 41 Паун

    4 4 Отговор
    Уикенд е с най-високия тираж, около 50 000 броя, има няколко пенсионерски. Дневен Труд падна на 8 000 бр, а 24 часа е два 4-5 хиляди. Затова оставете Уикенд, нещо което реално има читатели
  • 42 Мдаа

    6 10 Отговор

    До коментар #39 от "Фофо":

    Другарю, аз за Боко никога не съм гласувал, нито ми е приятен, но руЗЗките фашисти сте ми ОЩЕ по-неприятни, та не ми е все тая дали ще се криете зад борбата срещу Боко, за да ни доведете нещо 10 пъти по-зловещо. Аз за теб няма нищо да казвам, ще оставя хората да си направят сметка от драсканиците ти.

    Коментиран от #43

  • 43 Фофо

    11 1 Отговор

    До коментар #42 от "Мдаа":

    Я сега направи принт скреен и го прати у Банкя. Тиквата много ще ти се зарадва как работиш за шкафчето и у неделя. Такива като тебе и крадеца тулуп от Банкя сте за доживотен пандиз, бе симпатяга.
  • 44 Много са изперкалите

    7 1 Отговор
    Престанете да вменявате че е имало комунизъм някаде!
  • 45 Ван дер Любе

    9 0 Отговор
    Много е прав, че хазартът о жълтите медии перат пари, на пазарът за храни, енергоносители и други от първа необходимост са подчинени на картели, които определят цените както им скимне (не случайно цените на някои стоки тук са по-високи от Франция, Германия и т.н.). Въпросът е кой ще го оправи това като властта е завзета от такива подкупни политици като ДПС, ГЕРБ, БСП, Радев (напоследък), разните патриоти - Атака, ВМРО и сега Възраждане. Има много да се рине, а българския Херкулес е изгонен от България.
  • 46 Верно ли

    9 1 Отговор

    До коментар #21 от "Мдаа":

    Само от тази твоята истина, не ми стана ясно ти какво още висиш и см.рдиш тука? Аз съм от поколението при което се отвориха границите и никога не ми е минавало наум да емигрирам. Пътувам, да, но винаги се връщам. А ти какво правиш тука още, освен да см.рдиш?
  • 47 Какво

    9 4 Отговор

    До коментар #9 от "Помнещ":

    помниш ти и на колко години си бил тогава ? Понеже и аз помня - какъв турбо фолк те гони ? По онова време имаше политика за национална интонационна среда. Всички изпълнители имаха в репертоара си определен процент българска забавна музика. Имаше комисии, които заверяваха репертоара им, имаше прослушвания за качество и професионализъм . А сега - пълна боза, всеки,който намери пари и спонсор се събужда "звезда". За един ден.
  • 48 Хазартен Бос: Всичко пламна

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    От новата болест която е страшна----- онлайн игрите !!! И запомнете едно : Единствено и Само Казиното ПЕЧЕЛИ !!!!!!!!!!! всички други губят
  • 49 О, значи

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "Помнещ":

    бил си в Евсиноград още в края на 70-те... Значи не ти е чист косъма, а сега плюеш
  • 50 Иванушка🇺🇲

    6 8 Отговор
    Ех адвокате какви са тия бисери дето ги ръсиш. Нали с тази уста после ядеш. Не те ли е гнус. Нали твоя любим комунизъм ни наложи капитализъм. Същите хора ама вече назначени като милионери с нашите пари. Това не е западна демокрация а пародия. Като се налапаха червените решиха да си върнат комунизма пак за наша сметка. Назначиха си др. Радев и хоп президентска република. От какво не си доволен. Твойте червени другари пак са на власт.
  • 51 Жоро

    17 1 Отговор
    Основно се рекламира по телевизията хазарт,бързи кредити ,дамски превръзки и лекарства ,повтарят ги до отврат ,голямо промиване на мозъци
  • 52 Прав

    12 0 Отговор
    е адвоката. Погледнете рекламите по телевизиите - хазарт и лекарства. Други няма.

    Коментиран от #57

  • 53 Част от глобална стратегия

    13 4 Отговор
    В статията е отразена чистата истина на обикновения, честен човек. Но горчивата истина е, че ние сме в схемата на един глобален проект по намаляване на населението и прибиране на природните богатства на всички поробени страни. Ние сме една от тях. Развращаването на младежта, алкохолизирането и хазартът са част от предварително планирана стратегия. Но ние българите сме майстори на пасивната съпротива и имаме опита и уменията да й противостоим. Просто възпитавайте децата си да не участват в подобни мероприятия, да не влизат в тези капани. Мнозина го правят тихо и кротко. А предателите няма да видят добро нито на този свят, нито на онзи.

    Коментиран от #54, #58

  • 54 Ван дер Любе

    12 1 Отговор

    До коментар #53 от "Част от глобална стратегия":

    Удобно извинение. В моментът България е поробена, но не от някаква външна сила, а от българската мафия, която произтича от ДС, БКП, Комсомола и други такива организации. Някои от тях са свързани с други страни, но те пак са наши търговци на нашите интереси. Така че няма нужда от конспирации, при нас е проблемът. С нашите дерибеи трябва да се борим.

    Коментиран от #55

  • 55 Благодаря!

    11 1 Отговор

    До коментар #54 от "Ван дер Любе":

    Българската мафия е сложена да управлява от външни фактори. Това е начина, по който те управляват подчинените територии. Вярно е, че нашата мафия граби прекалено много. Това разрушава държавата, хората я напускат. Ти обръщаш внимание на същия въпрос, но от другия му аспект, който аз не разгледах подробно. Благодаря!

    Коментиран от #59, #65, #78

  • 56 Румен Американеца

    15 0 Отговор
    Тръгнах да търсв книжарница в голям софийски панелен жилищен комплекс. Няма и няма, но през пет метра игрални зали, бързи кредити, заложни къщи, аптеки и цигари/алкохол.

    Коментиран от #60

  • 57 Това не са лекарства

    7 0 Отговор

    До коментар #52 от "Прав":

    А хранителни добавки употребата на които често маскира сериозни заболявания и после е късно за лечение.
  • 58 Леля Гошо

    14 1 Отговор

    До коментар #53 от "Част от глобална стратегия":

    Важна част от стратегията е опростачването на народонаселвнието. Мисля че им се получава. А в това че един бивш премиер с гордост оповести че е прочел една книга и е прост се крие ясно послание към младите: Няма смисъл да учите, да четете, да се образовате, в тази територия простият може да постигне всичко без да си обременява излишно мозъка.
  • 59 СССР

    3 11 Отговор

    До коментар #55 от "Благодаря!":

    Външния фактор е само един и това е путинска Русия. Те заразиха Европа и света с колосална корупция. Милиарди долари се перат през хиляди фирми по целия свят. Пирамидата NEXO също е с руски капитали. Нашите олигарси с кого търгуваха до скоро.
  • 60 Пешо

    2 5 Отговор

    До коментар #56 от "Румен Американеца":

    Кой ти чете книги бе. Много се загрижил за книжарница.
  • 61 ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Опа":

    + 10
  • 62 Викенд

    1 6 Отговор
    Браво Емилчо. До сега не знаех че има такова нещо -"Уйкенд". Добре че беше ти, та да се поинтересувам. И...
    Къде пишеш? - (място за отговор)
    Да беше предложил едни критерии, по които да се ориентираме кои медии трябва да бъдат забранени. Колко броя трябва да бъдат голите снимки в тях, на коя точно Златка да са, Колко пъти имат право да споменават една държава с Р, кой и по какъв точно начин да контролира тези показатели, униформен и въоръжен ли трябва да е или може и само с подготвени актове и фишове и т.н.
    Пък и не се пъни много по въпроса, защото адвокатите по Тошово време бяха точно толкова бедни, колкото всички други хора/ Ако сега постигнеш онзи стандарт, ще загубиш много от хонорарната част на приходите си. Все пак, демокрация е -всеки с всекиго за всичко се съди. А за къде е ищецът без адвокат?
  • 63 Аз ти казах,

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Проктолог":

    но докато мислиш с телевизора, ще продължаваш да задаваш глуповати въпроси...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 правото черво

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "Благодаря!":

    Това, което наричате "игрални зали" всъщност са читалищата, които Боко Тиквата построи за децата.
  • 66 Елементарно Уотсън

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мдаа":

    Високата продължителност на живота е свързана.с ниската раждаемост, намалява детската смъртност.
  • 67 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "мнение":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 68 Не е вярно

    6 0 Отговор
    Двете затъпяват българите. И всичко се прави с цел. Навсякъде само реклами за хазарт.
  • 69 За протокола

    9 1 Отговор
    Най-много българите се развращават от простотията. А тя блика отвсякъде - от улицата, от семействата, от училищата, държавните институции, от "бизнесите", от медиите, от политиците, от Парламента, дори от Правителството и Президентството.
    Трябва да образоваме и възпитаваме младите, че и по-старите и всичко ще си дойде по местата. Жълтите медии ще останат без читатели, а някой образован и съвестен "фактор" ще се сети, че рекламите на хазарта са вредни и ще ги забрани.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ачо

    6 0 Отговор
    Много е вярно ама кой има гащи да се захване с тази операция.Аз бих я подкрепил.Какво като изритаха Божков.Тези сега да не би да са по свестни.Ама и прост народ -да се надява да спечели опт хазарт.Бачкане му е работата и КРЕАТИВНОСТ.
  • 72 Читател

    5 0 Отговор
    Много коментиращи са прави за всичко и стигам до извода че ние сме си виновни за всичко и най големия враг сме си ние.Има и външна намеса вина е имало но в последните години ние се самоунижаваме.
  • 73 не само те - янките също

    4 2 Отговор
    "Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила
    на САЩ за измамване и оглупяване на хората от
    социалистическия свят. Незабелязано ще подменим
    човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим
    единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем
    грандиозна по мащаби разложителна работа, ще
    изтръгнем социалната същност на литературата, ще
    насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ
    към секса, насилието, садизма, предателството -
    тоест безнравствеността. Нужни са писания,
    осмиващи естествеността и почтеността като
    архаични отживелици. Простащината, наглостта,
    лъжата и измамата, пиянството и наркоманията,
    животинския страх сред хората, безсрамието,
    доносничеството и още много пороци заложени в
    човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме
    поколение след поколение, ще предизвикваме
    ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем
    човек с консумативна психика на елементарен
    потребител. Всичко това ще извършим под девиза:"

    "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
    Фостър Дълес 1956

    Коментиран от #75

  • 74 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    3 0 Отговор
    Относно "Уикенд", щом има търсене, ще се намери предлагане. Аз лично даже не знам, че имало такъв вестник. За мен дори" 24 часа" са жълт вестник.
  • 75 хммм

    2 4 Отговор

    До коментар #73 от "не само те - янките също":

    Бла-бла!
    Явно не си бил още роден по онова време и не знаеш какво е то "Желязна завеса" и дали може да прехвръкне нещо през нея.
    Не знаеш, че за слушане на западна музика арестуваха, за западни танци дори убиваха, заглушаваха се дори сръбските радио и телевизия, да не говорим, че не можеше да се докопа човек до никакви вестници или списания. Само за приказки с чужденец човек си навличаше сериозни неприятности.
    Като си нямате представа за някои неща, не се занимавайте с тях, защото сте смешни и жалки!

    Коментиран от #84

  • 76 ФУТУРОЛОГ

    2 1 Отговор
    На калпав народ , хазарта му пречи. Всякакви оправдания са лишени от смисъл. Отварянето на границите беше жизнено необходимо за да се изчисти народа български от шлаката. Има малки народи , които са си много добре . Швейцарците например не мрънкат денонощно като българите колко крив бил светът. По добре малък , но качествен народ , отколкото голям народ , но деградирал.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Ван дер Любе

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Благодаря!":

    Не е баш така, т.к. това явление беше видимо във всички соцстрани и в Русия, Чехия, Полша, България и Румъния и т.н. По-скоро е резултат от комунистическите партии, тайните служби. За мен така наречената промяна е направена от втория ешалон и тайните служби, които никой не е познавал. Но при нас е много изродено.
  • 79 Верно е

    2 0 Отговор
    Ще дойдете на мойте години и опит и тогава ще разберете как една огромна лъжа, наречена КОМУНИЗЪМ без заменена с друга още по-голяма лъжа наречена ДЕМОКРАЦИЯ.

    Коментиран от #80, #81

  • 80 Обаче

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "Верно е":

    "Лъжа" е демокрацията за тези, които чакат някой да ги "оправи". Демокрацията не е за мързеливци и готованковци.
  • 81 За протокола

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Верно е":

    Демокрацията дава права, а доколко ще се възползваш от тях е отделен въпрос.
    Образно казано, соца се грижеше да си нахранен и да имаш покрив, но до там, докато при демокрацията имаш свобода. Това са различни категории, които са несравними. При нея също можеш да си нахранен и с покрив в затвора, но никой не иска да е там, нали.
    Птичката не иска в кафеза, въпреки че е нахранена и на сигурно, а предпочита свободата, въпреки всички опасности. Свободата е естественото състояние на всяко живо същество.

    Коментиран от #83

  • 82 Надежда.

    0 0 Отговор
    Браво, много добра статия, скоро не съм чела нещо хубаво. Не знам, какво да напиша, но не бих чела статия от Тео Ушев за нищо на света. Този човек пълен с омраза.
  • 83 Съгласна съм

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "За протокола":

    С твоя коментар за свобода, но защо ЕС лишава граждани от свобода да избират например какво да гледат, аз например искам да гледам руска тв, а те я спряха, това е демократично нали?
  • 84 Надежда

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "хммм":

    Не разбрах, в коя държава си живял или аз нищо не разбрах. Ужас, какви глупости.
  • 85 Антикомунист

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мдаа":

    Да много си прав за тоя ,щом демокрацията е по голямото зло от режима на живков, тоя и режисьора сашо морфоф са петата колона на комунистите, завоалирани псевдоморалисти плюещи западните ценности и възхваляващи руския начин на живот.
  • 86 113

    1 0 Отговор
    Вси4ки медии в Бг , са жълти , не слу4айно са на 113 място .
  • 87 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    бРАВОС!ИЗКАРА,НЕКОЙ ЛЕВ.
  • 88 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    За ЖАЛОСТ,76,ОСТАНАЛА Е,МНООООООООООООООООООООООООООГО,ШЛАКА.НИЩО УБАВО,КАЧЕСТВЕНО-НЕМА.НАВЪН Е!