Last news in Fakti

3 Май, 2023 13:03 3 916 68

Какво се случва в България преди руснаците да сглобят новото правителство

  • стефан гамизов-
  • руснаци-
  • българия-
  • ново правителство

Сега е време да оценим колко ни е зряла демокрацията и според мен резултатът е трагичен, защото виждам как Кирил Петков е "изхвърлен" от проектокабинета на ПП-ДБ (както поиска Бойко Борисов), а всъщност само той е проблемен на руснаците, защото въпреки всичко предаде оръжия и боеприпаси на Украйна в началото на войната. В този проектокабинет са Асен Василев и Даниел Лорер, които Бойко Борисов назова като напълно приемливи за него, разбирайте за Москва

Какво се случва в България преди руснаците да сглобят новото правителство  - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на енергийния експерт Стефан Гамизов на страницата му във Фейсбук

Да поясня какво се случва в България преди руснаците да сглобят новото правителство без хора в него, които много не искат, или да оставят марионетката си Радев на власт, макар първото да е по-вероятно.
Когато Путин дойде на власт през 1999 година той имаше популярност от 2%, а сега в България управляващите ни русороби и русоробски в мнозинството си парламент има скромната подкрепа, ако е подкрепа, на 30% от българите - другите не могат да понасят въпросните субекти и институции.
Да се върна пак в Русия през 1999 година, защото същите хора както ще разберете сега управляват и нас, както и действат по същия начин, макар Слава Богу сме в ЕС и НАТО, а Русия е пред възмездно военно наказание, което ни спасява поне засега да действат театрално, а не брутално и садистично.
Та годината е 1999 година и последваха серия от атентати в Русия и Дагестан в периода 4–16 септември с общо 307 убити, а ранените са над 1700.
Николай Патрушев, който сега през 2023 година е втората най-силната фигура в Москва едва не се проваля в тази поредица от инсценирани през 1999 година терористични актове в полза на затвърждаването на Путин на власт като "силен и непоколебим лидер", защото три чувала с хексоген не се взривяват в мазето на жилищен блок в Рязан, защото просто уплашени хора виждат как агенти на новото КГБ с вече името ФСБ ги внасят там.
Патрушев е шеф на ФСБ тогава.
Путин произнася следното:
"Ще преследваме терористите навсякъде. На летището, значи на летището. Ако ги намерим, извинете, в тоалетната – и там ще ги трепем в крайна сметка. Край, въпросът е окончателно приключен".
Така. Какво се случва сега в България.
Напомня ли ви всичко по-горе на случилото се вчера и чухте ли повтарянето на думата “тероризъм”?
Същото по своята същност и цел.
Инсцениран е атентат срещу държавно лице, който Слава Богу е жалка театрална постановка, защото никой не трябва да умира и то със семейството си в резултат на конспирация за власт с цел кражба на милиарди и продължаване на руската хибридна диктатура в България.
Театрален атентат (това е вътрешното ми лично убеждение), защото сме и в ЕС и НАТО, което означава, че всяко нещо повече може да доведе до идване на западни криминолози и специалисти по тероризъм и конструкцията на конспирацията да се разпадне.
Какво цели тази конспирация?
Властта да остане в проруските марионетки, които служат на диктатурата в Москва и те да продължат безнаказано да ограбват българите.
Сега е време да оценим колко ни е зряла демокрацията и според мен резултатът е трагичен, защото виждам как Кирил Петков е "изхвърлен" от проектокабинета на ПП-ДБ (както поиска Бойко Борисов), а всъщност само той е проблемен на руснаците, защото въпреки всичко предаде оръжия и боеприпаси на Украйна в началото на войната.
В този проектокабинет са Асен Василев и Даниел Лорер, които Бойко Борисов назова като напълно приемливи за него, разбирайте за Москва.
Защо са приемливи мога да обясня подробно, но не му е времето.
И така. Какво да правим?
Време е да се разделите с илюзиите си.
Нещата в България са вече много, много далеч и отвъд "нормално криминалното", а са в полето на окупацията на държавата ни от чужда враждебна сила, която ползва за тази цел български политически тайни по същество вече истински терористични сговори.
Не е случайно, че хората участващи в тези сговори имат генезис и свое начало от българските комунистически служби за сигурност и са свързани с Москва - те служат на тази терористична руска държава от самото начало.
Всичко това поставя всички нас, тези 70% неприемащи всичко това, в положение на неизбежна мирна отбрана, за да оцелее държавата ни, народа ни и всеки един от нас.
Не е време вече да се делим, защото имаме враг, който е чужд и иска само злото на българите и България.
САЩ и Великобритания, както и чиновниците в Брюксел имат особени задължения към нас сега.
Подчертавам думата задължения в тази ситуация и няма да обяснявам защо - те знаят много добре с какво допринесоха във времената преди санкциите по Магнитски и престъпната война в Украйна, за да стигнем до тази българска трагедия.
Идва времето не на умниците, а на смелчаците и да видим имаме ли съюзници или сал сами сме срещу путинските садисти!


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОЛИТ КОРЕКТ

    70 9 Отговор
    Айде бе 2 дена я дупчите със сачми тая шкода. Покажате какво сте направили да се посмея, че ми стана скучно.
  • 2 Кретен

    88 20 Отговор
    С кретенски внушения !!!

    Коментиран от #51

  • 3 Оффф

    86 20 Отговор
    Аман от "експерти" вече !
  • 4 Стефан Гамизов

    85 23 Отговор
    АЗ СЪМ ГОЛЯМ ПЛА/ТЕН ПА/РА/ЗИТ
  • 5 американското гаменче Гамизко

    86 22 Отговор
    пак изкара 3 цента нацяло
  • 6 Супер

    34 25 Отговор
    За да е най приемлив за Русия, трябваше да сложат Костадинов за премиер
  • 7 Хаха

    86 20 Отговор
    Тоя с жълтата книжка пак му се превиждат руснаци. Тая държава е пълна с циркаджии на хранилка. Гледай твойте "евро атлантически" партии да сглобят нещо никой не им е виновен, че се надбягват кой да захапе повече от баницата
  • 8 Развеселен

    24 62 Отговор
    България е близо до блатото Русия и винаги ще е подгизнала от нейната мръсотия.
    Единственото спасение е да се пресуши блатото!
  • 9 Я глей...

    50 17 Отговор
    Ама тоя НагЪзов жив ли е бре... десетина години глас не му се чуваше!!!!
  • 10 Българка

    52 9 Отговор
    Наистина трябва да дойдат експерти по антитероризъм и разследват фарса. Недопустимо е тези, които са съпричастни към инсценировката, да я разследват/ прикриват
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ха ха хаа

    62 13 Отговор
    Стига бре хора, къде видяхте руснаци при ГЕРБ, СДС, ПП, ДБ, ДПС? Че това са най-евроатлантическите партии.
  • 13 Васил

    60 16 Отговор
    Слава богу че идва краят на хора като манипулатора Гамизов!
  • 14 СталиН

    66 18 Отговор
    Алоо хайванин Стефан Гамизов ти ква трева пушиш,значи новия американски посланик е всеки ден в министерски съвет,а руснаците сглобяват новото правителство- шизофреничен плъх
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Герак Митко

    35 5 Отговор
    Щом баце ще гу одобрява да не изпуснем Пашата, Маджо, Маргините, бат Венци на образованието задължително, Брендо на финансите, и за да има и от други партии може и Слави Бинев.
  • 17 Хич кок

    50 7 Отговор
    Този кърлеж нали беше "енергиен експерт" ,сега ... какво и експерт по тероризъм и политика ли стана ?! То бива дебелоочие и профанщина , ами и това на тулупа на снимката - хич не бива.
  • 18 Хихихи..

    43 11 Отговор
    От Козяк го сглобяват,кво се прайте на шарани?

    Коментиран от #24

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ончо

    34 7 Отговор
    Поредния цирк за малоумници вярващи на режисьорите на такива зле скалъпени холивудски буламачи. Първо бяха 3 кл. тротил, сега били по-малко, от професионалисти станаха аматьори, цирка е пълен, и най-жалко от всичко това е, че Гешев е жив и здрав.
  • 21 Некой си

    38 9 Отговор
    Комисионерът гамизов директно обявява хората, отказали да гласуват за простокиро и гнома атанасов, за русороби.
    Толкова болшевишки подход не сме срещали повече от 5 десетилетия.
  • 22 БЪЛГАРИН

    31 12 Отговор
    Какво се случва в България преди руснаците да сглобят новото правителство?!
    Ама руснаците на "Козяк" ли се преместиха?! Не съм разбрал. :-)
  • 23 Демократ

    23 6 Отговор
    Това е трагедията на България, много точно описана.Националните предатели са във властта, вместо в затвора.
  • 24 Напротив

    8 21 Отговор

    До коментар #18 от "Хихихи..":

    Нее е от Козяк, от Раша е!

    Коментиран от #31

  • 25 Васко делчее

    23 6 Отговор
    Тия подметки ли говорят за руска зависимост!!! Та те са функция на САЩ-ското посолство (съжалявам, но държава Америка няма), а говорят зависимости....
  • 26 Някой

    31 6 Отговор
    Гамизов, определено на теб са ти криви руснаците за всичко. Явно по този начин си изкарваш прехраната. Като най-древната професия. Гадно, ама трябва да се яде, да се ходи по луксозни почивки ,да се купуват скъпи къщи и коли... Не те разбирам, ама ти е простено. Човещинка.
    Иначе, говорисе че новото правителство ще се направи под натиска на американското посолство. Че и не го крият - привикват ключови елементи в амбасадата си. Тъй че, и пеленачетата са наясно, че тезата ти издиша. Направо е съдрана!

    Коментиран от #35

  • 27 Кучи зъг

    21 5 Отговор
    не мога да схвана какво бращолеви този набеден "енергиен експерт". май от всичко вдява и от КГБ и от фсб и НКВД и от ФБР знае, всичко знае тоз Гомнизов!
  • 28 хихи®

    13 4 Отговор
    дирли, дирли дишка Гамизов на на на на на ...ка
  • 29 Перо

    18 6 Отговор
    Какъв “анализатор” е тоя джендър!

    Коментиран от #32, #33, #34, #37

  • 30 123456

    18 4 Отговор
    Ей, Газмиска - ти беше ли на среща да свериш часовника ...
    За 33 години твоите свободни идоли докараха страната до разграден двор - даже без вързано куче , няма два болта на кръст , няма грам надежда в хората .... САмо едни крадци , едни цсигани и ... и толкова ...
  • 31 Некой си

    19 4 Отговор

    До коментар #24 от "Напротив":

    А, бе, умник!
    Раша ли е виновна, че 75% от българите не гласуваха или не подкрепят никого?
    Къде ви намират?
  • 32 Този джендър

    4 14 Отговор

    До коментар #29 от "Перо":

    А волгин мендър! ха, ха, ха къде ви отиде другото мнение, русороби?
  • 33 Аз съм джендър от мъжки род

    2 5 Отговор

    До коментар #29 от "Перо":

    А ти като не си пол що си ? То от Марс ли ?

    Коментиран от #38, #41

  • 34 Българин

    2 13 Отговор

    До коментар #29 от "Перо":

    Абсолютно вярно! Друго си е товарищ Вацев , предсказал превземането на Украйна за две седмици... 😂
  • 35 Румен Решетников

    2 13 Отговор

    До коментар #26 от "Някой":

    Че то и за предишния парламент се говореше, че американското посолство е наредило да се направи кабинет! От "ВъZбуждане " лягаха и ставаха с това прозрение! Имаше ли правителство? М?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ти сигурно си

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "Перо":

    Тротинетка.
  • 38 тц тц

    9 0 Отговор

    До коментар #33 от "Аз съм джендър от мъжки род":

    Беше в мъжки род когато беше Даниел, откакто стана Емили тротинетката си безполово:)

    Коментиран от #39, #43, #45

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Хахаха

    19 2 Отговор
    70% от българите били против Русия, затова ли Гамизов и другите джендита като чуят думата референдум и пълнят памперсите:)))
    А истината я знаят всички българи, които са с IQ по голямо от номера на обувките им - 90% сме с Русия, а правителството ни се съставя от Козяк.
  • 41 Аз съм джендър от мъжки род

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Аз съм джендър от мъжки род":

    Физически и мисловно. Не съм раздвоен като вас носещи два флага.
  • 42 БРЕЙЙЙ

    13 0 Отговор
    ТОЗИ ГАМИЗОВ ГОЛЯМ УМНИК СЕ ИЗВЪДИЛ БРЕЙ САМО РУСНАЦИТЕ СА НИ ВИНОВНИ НА НАС А ПРОСТО КИРО НИ Е НАЙ ТАЧЕН КАДЪРНИК ОТ КЛАСА
  • 43 Ехе много тъпани имаш на главата си

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "тц тц":

    Пак съм полов, ви неджендърите, тоест Тота от Марс сте безполови.

    Коментиран от #46

  • 44 тц тц

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "цт цт":

    Дойдох ама не ме пуснаха в килията ти, а и си била заета да си блъскаш главата в стената:))) Чувам, че ще избегнеш затвора защото не е ясно в кой да те пратят, но те чакат години в лудница:)))

    Коментиран от #47

  • 45 невежите неджендъри,

    1 8 Отговор

    До коментар #38 от "тц тц":

    Джендърите са пол, род а неджендърите като вас нямат пол, род.

    Коментиран от #49

  • 46 Ядосан Българин

    7 0 Отговор

    До коментар #43 от "Ехе много тъпани имаш на главата си":

    Абе изрод, нищо не ти се разбира, сигурно е заради меките ти китки!

    Коментиран от #48, #50

  • 47 Не лъжи

    6 0 Отговор

    До коментар #44 от "тц тц":

    Бедполовите са в лудницата а от там няма съобщение за избягъл безполов.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Бесен Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "Ядосан Българин":

    Неджендърите са с меки китки и глезени, всичко разбираш но това са приомите на безполовите, неджендърати защото не знаят що е джендър.
  • 51 кнаус 485

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кретен":

    ДА ТАКЪВ Е ТОЯ "РАЗБИРАЧ".....БОКЛУК ДО БОКЛУКА......
  • 52 Матей преображенски

    13 4 Отговор
    Руснаците ще сглобят ново правителство чак когато наритат урките и гринговците.А това сега се опитват да го пробутат от козяк16,начело с бойко,чийто тежък бас от преизподнята взе да се чува по-често.Опитва се да набърка и Възраждане,нямал нищо против да го подкрепят,колко глупашко изявление.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 незнайко

    13 2 Отговор
    Случва се това, че САЩ се чудят как да сглобят правителство след като БЪЛГАРСКИЯ НАРОД вече не вярва в ТЯХ !!!
  • 55 Стефан Гъзимов

    12 0 Отговор
    не ми четете коментарите у фейса, обикновено ги пиша пиян....
  • 56 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 4 Отговор
    Машала Гамиз! И понеже Бойко е руска "марионетка" изпроводи предишният им посланик Макаров, като се облечe с тениска, а "новите" от ПП веднага наградиха Макаров с орден «Мадарски конник» 1-ва степен, но връчен му в Москва...., нали? А помниш ли как нашия президент мигаше когато патриарх-полковник „Кирил московски“ публично му се караше?
  • 57 Гост

    11 1 Отговор
    Русофобията в България придобива застрашителни размери,който идиот се нас...е,все рснаците са му виновни

    Коментиран от #61

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Анди

    7 0 Отговор
    Големи напъни на този анаЛизатор!!! И при факта, че въпросните пионки са на отчет на Козяк, вина има Кремъл! Какво мисловно разстройство и немощ!!!
  • 60 Тим билдинг

    5 0 Отговор
    И с 48 000 000$не можаха да си назначат правителство.Ще вийте към Атлантика,народа не иска мравояди,жаби разградски и ококорени специялни.
  • 61 Домакина

    0 3 Отговор

    До коментар #57 от "Гост":

    Неизбежно е, 500 години турско и от тогава до сега руско. Кой да е виновен ?

    Коментиран от #64

  • 62 Пламен

    4 0 Отговор
    Какъв кошмар!! Козяк по трудният начин да разберат, че българите ВСЕ още ги има, и МИСЛЯТ! Сорос да пусне още някоя програма за подрастващите ЛГБТта - Истанбулски конвенционери. Отпуснете ФАЩ драги, някой милион за Ромското включване. Фуражката тихомълком ще ви разпише едни 3-4млрд. за няква дърта втора ескадрила. Жалко им е на всички разочаровани, притеснени чакащи роза, но и ППто си отиде от БГто. Поредният ялов евроатлантически проект - ЧЕСТИТО!!!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Булба67

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Домакина":

    Е, баш пък ,,досега" , от 1989 ,,сменихме " посоката на ,,задните си части!
  • 65 жалко но е така

    2 0 Отговор
    Всеки изглупилник , псевдожурналя и третокласен адвокатин вече е "ЕКСПЕРТ" ,и пише и драска всякакви глупотевини - това е нивото на българина , това е нивото и на атентаторите - посредствено като на болшинството българи експерти .....
  • 66 Именно

    0 0 Отговор
    По бруталната денонощна американска пропаганда се разпознава лъжата!
  • 67 НИМА РУСИЯ Е МОНТИРАЛА ТИЯ БОКЛУЦИ

    0 0 Отговор
    АЙ СТИГА БЕ - БОКЛУЦИ !
  • 68 ТИЯ ДВАМАТА ПИКОЧНИКА

    0 0 Отговор
    ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВАТ ! ДА СЕ ИЗЧИБВАТ ДОДЕ МОГАТ - НЯМА ДА ПОВТАРЯМ !