Last news in Fakti

7 Юни, 2023 13:00 3 323 130

Манол Глишев: Аман от Радев и Копейкин

  • румен радев-
  • президент-
  • костадин костадинов-
  • нато-
  • руска агресия

Ще ни лъжат, че се боят от така наречената джендър-идеология, че пазят българския лев и че милеят за суверенитета и мира

Манол Глишев: Аман от Радев и Копейкин - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Наслушахме им се, нагледахме им се. На това безобразие трябва да се сложи някакъв край

Добре, вече на цяла България ѝ е ясно. Част от българските политици искат да извадят страната ни от Европейския съюз и НАТО. Иска да я вкарат в руската сфера на влияние. Не искат демокрация, не искат парламент, не искат свободни медии. Искат авторитаризъм, твърда ръка, единоначалие, а прокуратура и полиция да размахват нагайка над всеки несъгласен. За тази цел хора като Радев, Копейкин, Нинова и примерно Трифонов ще правят всичко. Даже и смешното, даже и глупавото, даже и самоунизителното. Те ще служат на руското посолство и ще се правят, че не знаят в какви съюзи членува България.

Ще ни лъжат, че се боят от така наречената джендър-идеология, че пазят българския лев и че милеят за суверенитета и мира.

В мирно време това можеше и да мине за легитимно. Но сега вече е нетърпимо. Радев уж трябваше да е президент на всички български граждани, дори и на тези, които все пак не сме гласували за него. Само че се оля. Оля се, както даже и Велислава Дърева не се е оливала. "Оля се повече, отколкото беше възможно дори за Волен Сидеров.".

Поведението на този путинист вече не е просто предателско, то е направо истерично. Да си излезеш от Народното събрание преди химна и клетвата на новото все пак легално издигнато правителство – това вече не е само злобна постъпка, то е и обида към нацията. Простащина е. А уж се очакваше само Борисовите хора да са способни на простащини.

Затова, без повече претенции за изтънчен език: аман от съветски фатмаци. БНА трябваше отдавна да е приключила съществуването си. Варшавски договор няма. Ние сме част от източния фланг на НАТО и недалеч от нас се води война. Така че президентът би трябвало да си наляга парцалите, както е по силата на Конституцията, а не да си надскача правомощията и сянката. Не за друго, ами защото от високо се пада болезнено.

Дали Радев ще бъде предложен за предсрочно сваляне пред Народното събрание? Може би не. Българите, за съжаление, сме търпеливи хора, а и всеки следващ президент ще е по-слаб от сегашния проруски резидент, така че може би народните представители ще удържат поне формална троха от достойнството на държавния глава. Не че сегашният заслужава такива жестове, но държавата не започва и не свършва с него. Той, впрочем, винаги може да бъде съден за поведението си: веднъж свърши ли мандатът, свършва и безнаказаността. Може точно от това се бои оперетният латиноамерикански генерал от спешената авиация?

Колкото до Копейкин – е, видяхме и неговия опит да събере автобусите с лумпенпролетариат. Жертвите на социалната несправедливост в България не са малко, но и не са мобилни, когато руското лоби не задели навреме достатъчен бюджет за рейсове до София.

Знаете ли, вече не вярвам в заплахите как „Из“… „Възраждане“ щяла да стане първа политическа сила. Явно няма да е днес. Въпреки цялото пънене и пъчене, въпреки диктаторските стойки и сериозната московска подкрепа, диващината у нас все пак си има предели. И те са горе-долу достигнати. Крясъците в Народното събрание ще продължат, но междувременно динамичната фронтова обстановка на няколкостотин километра от нас прави русофилството все по-неизгодна политическа авантюра. Контраофанзивата започна. Част от бойните действия се водят вече директно на предвоенната руска територия. Колко време още ще смеят да нахалстват путинските елементи в нашето Народно събрание?

Скъпи съграждани, не се успокоявайте предварително. Предстоят изпитания. Но президентската „република“, сиреч неосъветската диктатура се отлага. Съвсем скоро ще е очевидно за всички колко несъстоятелни са били изхвърлянията на Радев и Копейкин.

И ми се ще да им задам един въпрос, макар и риторически: другари, това вашето струваше ли си риска от съд и затвор?

За FrogNews: Манол Глишев


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 111 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Радев

    95 41 Отговор
    Избора на народа.а вие сте едно голямо нищо

    Коментиран от #88, #96

  • 3 Пич

    92 29 Отговор
    Обяснявам просто , за да разберат и по неинтелектуалните ! Междучовешките отношения се промениха ! Демокрацията на запад умря , в момента , в който умря комунизма на изток! Ако някога на запад се живееше добре , не беше , защото капиталистите са човечни , а заради големият страх , да не възникнат комунистически движения в самият запад , и да унищожат капитализма !!! Сега , решиха , че няма заплаха , и ще наложат глобализъм , под формата , на див капитализъм !!! Затова , Бойковците , Кирчовците и Ристовците , бяха шамаросани безогледно , за да станат истински правоверни , пред западните имами !!! Така че - аман от аматьори !!!

    Коментиран от #12

  • 4 КовидманЯк

    89 27 Отговор
    Манол глиста пак изпълзя.
  • 5 Хихихи..

    55 17 Отговор
    Много рано почна с "аман-аман" Манолчо,това е само припева,куплетите следват като товарен влак,стегни се!
  • 6 БРАВО на Мънол:)

    53 16 Отговор
    Аз бих се боял да си побикувам снимката,ако приличах на него.....

    Коментиран от #86

  • 7 Хйкхфмнфогл

    53 16 Отговор
    А ти кой си, та не разбрахме? Като чета инфантилните ти излияния, ще дойде да си платено сорисоидна, про евроатлантически мекере. Що правиш тук в България?! Хващай пътя и дим да те няма.....

    Коментиран от #75

  • 8 БАИ ДЪН

    52 14 Отговор
    И НА МЕН МИ ПИСНА ОТ КОКОРЧОВЦИ И ТИКВИ
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Веселяка

    7 32 Отговор
    Аз гласувах за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 иначе въобще не ми дреме 😆 разбрахте ли, шматки 🤣
  • 11 ХАЙДЕ СЕГА

    32 12 Отговор
    КАТО ИМА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН.10 Г НА БОЙКО ОРЕШАРСКИ МУ БЕШЕ ВИНОВЕН СЕГА НА ПП-ДБ РАДОСТИН ВАСИЛЕВ И СЛУЖБИТЕ СЕГА КАТО ОЦАПАТ РАБОТАТА ЩЕ НАМЕРЯТ НЯКОЙ ДРУГ
  • 12 Иво

    20 10 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Точно казано.
  • 13 НЯКОЙ

    19 31 Отговор
    Да се говори е лесно, да се свърши нещо полезно за обществото е досто по-трудно ! Какво е направил за хората досега Костя руски, освен да им размътва мозъците, а Радев - освен да обърква хората като криволичи ту на дясно, ту наляво, но никога напред !? И ако някой реши да поразмисли кой накъде ги води и защо, може би ще разбере безсмислието в говоренето на някои хора ?

    Коментиран от #20, #89

  • 14 Билкара

    26 10 Отговор
    Манол е маргинал
  • 15 фенче

    27 9 Отговор
    нямаш индустрия, нямаш армия, нямаш образователна система, нямаш адекватна социална система, в какво точно се състои суверенитета ти, ти си оставен на милостта на големите държави, ние сме вече зависима територия само, регион в ЕС, който говори за суверенитет, с идеята да получи дивиденти, е популист и мошенник
  • 16 Умирам от смях

    41 8 Отговор
    Манолито!!! Отново от дузпа в тъч. Какво стана с Бойко, Гешев, Пеевски? Кой? Кой е в коалиция с тях, Манолееее!!! Това момче трябва да е под постоянно психиатрично наблюдение.
  • 17 резервист

    29 9 Отговор
    Ти ли мишко недоучена ще даваш акъл на хората? Първо завърши образованието си, после седни да попрочетеш стойностна литература пък после може да седнеш ДА РАЗГОВАРЯШ С ХОРАТА. Виж го ти истърсака неден!
  • 18 Хаха

    30 10 Отговор
    След като се гушнаха умнокрасивия планктон с хората където 10 години ни проглушаваха ушите, че са мафия. Сега е време да си намерят други врагове за да могат да са спокойни за предателството им и да го обяснят на не толкова умния им електорат. А колкото до този е един анонимник с малко сиво вещество.
  • 19 Иван Грозни

    22 9 Отговор
    Аз мога да напиша нещо за подобни мушмуроци от гледна точка на демокрацията/ако това нашето е демокрация/, но против човек избран от народа с над 50% от гласовете никога/ с изключение на бепрецедентния случай на г-н Банов/.
  • 20 Смея ти се много

    14 6 Отговор

    До коментар #13 от "НЯКОЙ":

    Какво направи Ицхака, Наско пигмея, Киро Острото, Кокорчо, Боци, Сокола, Кой?, Манолчо, Асан Гейнов? Какво? Какво?
  • 21 Манолееее,

    17 10 Отговор
    Нящо да кажеш за това кво се твори в момента в НС?"кой,кой,кой...предложи Пеевски?""Магнитски" ще твори Конституция?Толкова псувни бих изписъл тук,ама ще ме блокират!
  • 22 аноним

    17 10 Отговор
    Аман от манолглишевци и сие родинопродавци.!
  • 23 Казуар

    14 9 Отговор
    Генерали родени в семейства на комунисти не са никакви натовци, просто симулират.

    Коментиран от #35

  • 24 Край

    22 12 Отговор
    Радев е пряко и мажоритарно избран от повече хора отколкото ПП и ГЕРБ взети заедно. Той има представлява повече хора от всичката тая пасмина. Радев е и стълб на стабилност за страната.

    Коментиран от #34, #43, #54

  • 25 # идиоти вън

    15 7 Отговор
    Аман от болни мозyци, които се изживяват на нЕкви рупори, но могат да бъдат само гкас от Карлуково!

    Коментиран от #40

  • 26 оня с коня

    10 9 Отговор
    аман от глишевци!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Мим33

    12 9 Отговор
    Абе,кой си ти,че ще казваш кой е крив и кой прав.Народа се е изказал и след като е така значи,че той е прав.Що се отнася до укроофанзивата,че е започнала ще видим къде ще свърши.Всяко начало има край,а те ще бъдат попилени и Крайна освободена от зелени мафии...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Съдията Дред

    13 8 Отговор
    Манолчо, и на нас ни писна да дават трибуна на несъстоятелни особи като тебе, ама не пискаме. Апропо, не си ли малко възрастен за студент, все пак си на 40. Разбирам, да беше второ висше, ама ...
    Чудно, кой те храни, Манолчо ? Или те е срам да го напишеш, щото е тоя, за когото си мислим, нали?
  • 31 Българин 🇧🇬

    13 8 Отговор
    Аман от новоизлюпени "политолози"-лакеи на Вашингтон и Турция (натото) !
  • 32 Българин

    12 13 Отговор
    Ето каква България искат Копейкин и Радев. Покорно навела глава, заела позиция "партер" под зоркият поглед на руският генерал-губернатор!

    Коментиран от #60, #107

  • 33 провинциалист

    9 7 Отговор
    Глишо, песента "кой не скача е червен" се изтърка преди 30-тина години по митингите и демонстрациите.
  • 34 Българин

    8 13 Отговор

    До коментар #24 от "Край":

    Ако не бяха гласовете на ДПС това НИЩОЖЕСТВО нямаше да стане президент бе приятелю. А освен това трябва да целува ръцете на Бойко Борисов, че издигна Цецка Цачева за президент. ДПС и Борисов са факторите, които направиха селянина от Славяново президент.

    Коментиран от #41

  • 35 Българин

    8 14 Отговор

    До коментар #23 от "Казуар":

    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите като Радев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор.

    Коментиран от #51

  • 36 Тредстоун

    10 12 Отговор
    Прецидента , куклата на решетников и подлогата на сатрапа , копейката са си плюли в мусурите и скачат по заповед на господарите си , импексова просто скача , белким някой сипе и в нейната ясла един наръч рублички .... , като цяло са паразити , но скоро ще ги забравим , и тях и господарите им ....
  • 37 Град Симитли

    13 8 Отговор
    Аман от маноли--глишеви, пейкови.....!
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 12 Отговор
    А на мен ми се повръща от национални предатели и българофоби като тези от петата колона на Москва.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Така е

    5 15 Отговор

    До коментар #25 от "# идиоти вън":

    Прав си! Той Манол Глишев точно това е написал човека - болните мо зъци Копейкин и Радефффф са си за Карлуково, а поради щетите, нанесени от тях и за затвора по избор.
  • 41 Българин

    5 6 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    Ало, Анадола, айде вземай думата за теми свързани с Турция. Тук не българи и антибългари нямат право да се произнасят!

    Коментиран от #49

  • 42 Онзи , който не знае

    10 3 Отговор
    Попитах, кой е този Глистев ?
  • 43 Бъркаш

    7 10 Отговор

    До коментар #24 от "Край":

    Ако не бяха ПП, Радеф никога нямаше и да помирише втори мандат. Обречен беше. той затова и се направи на демократ гадният рашист.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Реалност

    11 6 Отговор
    Радев го избраха близо 3 милиона българи, а теб краварска подлого те знаят само в американското посолство!

    Коментиран от #52

  • 46 Вирус

    7 2 Отговор
    Тоя какъв е великан и от кой пол е
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Тези, които не можеш ги разбра,

    7 2 Отговор
    кога казват истината на избирателите си и кога лъжат, се опитват да извинят собствената си безпринципност с обиди, пропагандни клишета и нападки по Президента.
  • 49 Българин

    7 11 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. Доброволните руски роби не сте българи а само роби. Ненавиждани от българите и презирани от руснаците, защото знаят, че продалият собствената си родина ще продаде и господарят си!
  • 50 8976597598

    5 15 Отговор
    Хубава статия , браво на Манол!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Истината

    6 12 Отговор

    До коментар #45 от "Реалност":

    Недоразумението от Дондуков 2 е комплексирано, дребнаво и отмъстително човече, с нисък интелект, голямо его, огромен морален дефицит и силни руски зависимости! Вреден и опасен за България и българите. Позор за страната!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Абе крайчо

    6 10 Отговор

    До коментар #24 от "Край":

    Миризливия зелен чорап е избран за кукла, да обединява нацията а не да я управлява България. А той узорпира власта и направи подкотовка за преврат. Когато гласува за фатмака а и сега какво пише в конституцията? БЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА!!!! Всички други действия са престъпления против РЕПУБЛИКАТА/НАРОДА/.
  • 55 Ти си

    11 0 Отговор
    А бе Глишев 20 години не рева срещу Бойко сега се дере срещу президента. А ма и ти си прав за себеси - пишеш това което е най-добре платено за момента (и ти си човек и ти хляб трябва да ядеш па било той гербаджийски) ......
  • 56 тц тц чо,

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "тц тц":

    Абе джендо транслето, я се провери.
  • 57 Само питам

    5 10 Отговор
    Радев няма ли някой по-умен съветник, който да му каже, че да правиш политика е по-трудно отколкото да се въртиш на лоста?

    Коментиран от #106

  • 58 Предателите на целия народ

    4 14 Отговор
    Много точен коментар Това са хората които работят против България дори вече явно Радеф Нинова Копейкин Чалгаря Трифонов
  • 59 Перо

    13 2 Отговор
    Каква демокрация има в БГ, фасул смотан? Най-голямата кочина и джендъризъм в ЕС! Тоя още не е осъзнал, че е робски унтерменш, който други го вкарват в Истанбулската конвенция, без никой да го пита!
  • 60 Естествен Интелект

    10 3 Отговор

    До коментар #32 от "Българин":

    Отдават ПОЧИТ ма! Краварите не знаят смисъла на думата.

    Коментиран от #63

  • 61 Абе Джендо транслей,

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "тц тц":

    Защо си мислиш за най, най по, по най ?
  • 62 Българин

    6 14 Отговор
    А колкото до Копейкин.... Копейкин просто е един тарикат, който е разбрал, че в България има много хора, които не искат да им говориш истината а да им говориш това, което те смятат, че е истина. Тези хора се чувстват прецакани и неуспели в живота и са решили, че ЕС, НАТО и САЩ са виновни за това. И за да им е комфортно искат някой непрекъснато да им повтаря, че не те а някакви тъмни сили са виновни за проваленият им живот. Затова Копейкин непрекъснато повтаря, че България е американска колония, всичко се решава в американското посолство, ЕС ограбва България, западните капиталисти са довели българският народ до просешка тояга а приемането на еврото ще ни унищожи като нация. И предлага просто решение - България да възстанови суверенитета си като излезе от ЕС и НАТО. Но не казва, че ако това стане, България ще спре да съществува.

    Коментиран от #64

  • 63 Българин

    4 14 Отговор

    До коментар #60 от "Естествен Интелект":

    Какъвто Радев такива и троловете му. Демонстрират непрекъснато нисък интелект, беден речник, липса на морални задръжки, казармен хумор и пасивно-агресивно поведение.

    Коментиран от #65, #113

  • 64 Естествен Интелект

    5 3 Отговор

    До коментар #62 от "Българин":

    Не се напъвай - не ти се отдава... Ама глад, а?

    Коментиран от #66

  • 65 Естествен Интелект

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "Българин":

    Не съм гласувал за него втория път... Нещо да кажеш????
  • 66 Само питам

    6 11 Отговор

    До коментар #64 от "Естествен Интелект":

    Чудя се, когато пукне Путин и се разпадне Русия кого ще боготвориш и чий задник ще лижеш? Май ще се ориентираш към китайските другари.

    Коментиран от #73

  • 67 Т рекс

    5 13 Отговор
    Какъв президент е тоя,да излезе на българския химн,ама толкова му е акъла на фатмака.

    Коментиран от #93

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Пи Шок

    14 2 Отговор
    по-скоро аман от държавни изменници. Ако България оцелее до следващи избори, тези посолствени еднодневки отиват в септичната яма при царя
  • 71 Хахде възражданеци

    3 11 Отговор
    Оспорете, че не развявате руски знамена, че, копейката е основоположник за агитация с руски флаг. И не лъжете че е Самарското знаме, фалшификатори възражданеци, на московския трикольор сте исвезали самарската емблена. Само за това заслужавате съд.
  • 72 Бар Дак

    10 1 Отговор
    тези ПъПети на посолството обърнаха парламента на коптор
  • 73 Естествен Интелект

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "Само питам":

    Аз нямам нуждата да лижа - не съди по себе си!

    Коментиран от #79

  • 74 Армейска мъдрост

    4 10 Отговор
    Фуражката деформира главата!

    Коментиран от #125

  • 75 ПУТИН

    3 11 Отговор

    До коментар #7 от "Хйкхфмнфогл":

    МОЕТО МОМЧЕ, ЗАВЪРНИ СЕ В СИБИР И СРЕДНИНАТА, ТУК ЩЕ ТИ ДАДЕМ БЕЗПЛАТНО ЗЕМЯ - НИЩО ЧЕ ПЪТИЩА НЯМА
  • 76 Бравоооо

    2 6 Отговор
    Бравоооо
  • 77 Коз Як

    10 3 Отговор
    на този дори името му звучи нечистоплътно. Достоен колега на бузанков
  • 78 Българин

    5 13 Отговор
    Недоразумението от Дондуков 2 ще бъде първият български президент, който ще бъде изгонен от Президентството с процедурата "импийчмънт".

    Коментиран от #81, #115

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Дух Хач Сити

    8 2 Отговор
    каква е врътката сега - разчитат, че за седмица две народът ще забрави държавната измяна и всичко ще тръгна по старому? Да ама не
  • 81 Бас Тун

    4 2 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    само дето няма такава процедура бахахахахахаааа

    Коментиран от #87

  • 82 Роки

    3 1 Отговор
    Гони студентките и избегвай да разсъждаваш
  • 83 прост шоп

    10 2 Отговор
    Съд и затвор? Защото имаме собствено мнение, различно от партийното поръчение на Ббрадъръ?
    Абе това не го ли играхме вече...
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 полк.К. ЖИВКОВА

    4 4 Отговор
    Как може да говорите така за президента!?!?
    Аз съм му била адютантка и съм му много признателна за всичко ,което направи за мен и за брат ми близнак, и днес като натовски офицери от Служба Военно Разузнаване продължавам както и началникът бригаден гененерал В. Венев да служим на интересите на Върховният Главнокомадващ!
  • 86 Дааа

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "БРАВО на Мънол:)":

    При еЛГеБеТетата няма такива задръжки, уродливостта е добродетел!
  • 87 Вероятноста да няма

    1 6 Отговор

    До коментар #81 от "Бас Тун":

    Израз бахахахахахаааа е по голяма от колкото процедура импийчмънт. Закъснахте фатмакови, да суспендирате конституцията.
  • 88 Това е Радев

    5 11 Отговор

    До коментар #2 от "Радев":

    Радев е изменник на народа!

    Коментиран от #90

  • 89 Възражданец

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "НЯКОЙ":

    Най-мразим да мислим.
  • 90 Бок Лук

    8 4 Отговор

    До коментар #88 от "Това е Радев":

    записът каза, че изменниците са кики и корки
  • 91 мдаааа

    6 4 Отговор
    глишев... звучи ми като педалчев
  • 92 Глав

    3 1 Отговор
    Главната причина за проблемите на населението е вродения тапегьозлък.Т.е. съчетанието между м.инсуфициенцност тростотия и зъл нрав.Така се раждат.Докарани са селяци 10 поколение по градовете и не са мръднали ни с акъл ни с култура.Не случайно скапаха образованието чрез неразбрани учебници и ниски заплати на учителите.Има едни на изток добре организирани които са царе на лупавите народи.
  • 93 какъв бил президента

    7 1 Отговор

    До коментар #67 от "Т рекс":

    Българин, който не може да слуша как поругават химна, респ държавата. Друг е въпросът, че той докара пепейците ...
  • 94 Тест, колко са Българските предатели

    3 6 Отговор
    Радев искаше да суспендира конституцията. България е парламентарна република и заради това се състави това правителство, да се спази главния закон. Ако парламента реши да е президентска република, така да е но действащ пРезиден да въдворява президентска република е страна приумица, да не кажа болен бозЪк.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Айде бе...

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Радев":

    На кой народ? Българския или руския? Защото в малка България народите са даже повече от два.
  • 97 В Българската история

    4 6 Отговор
    След време ще се пише за Румен Радев, първия опит да се суспендира конституцията.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 прокопи

    3 10 Отговор
    Тази фалшива и нищовършеща длъжност- президент, трябва да бъде премахната.

    Коментиран от #105

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 защо

    0 1 Отговор
    Подписвам се под горното:
    Манол Глишев
    Понеже е дълго, това е краят.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 За пръв път да се съглася с теб от части

    3 4 Отговор

    До коментар #99 от "прокопи":

    Прав си, но не може ей така с лека ръка. Нужно е държава да има преставителна власт и друга изпълнителна. Вярно в България са несъразмерно раздути. Парламента е мястото да решат, да го пуснат на широка дискусия и да гласуваме. Но тия опити на Радев??

    Коментиран от #114

  • 106 Те са му казвали....

    2 5 Отговор

    До коментар #57 от "Само питам":

    Но фатмакя има професионални увреждания.

    Коментиран от #111

  • 107 Цайса....

    0 4 Отговор

    До коментар #32 от "Българин":

    Тази госпожа в средата, клекналата...тя ли свири на орган в патриаршията в Москва?????

    Коментиран от #117

  • 108 флипп

    6 1 Отговор
    Проблема, видите ли, не бил в държавната измяна, проблема бил, изтъкването на факта, че сме свидетели на държавна измяна. И то възможна най-очевидна и нагла. Нямам думи!!

    Коментиран от #109, #112

  • 109 Абе флиппчо

    0 2 Отговор

    До коментар #108 от "флипп":

    Като нямаш думи какво дращиш?
  • 110 пенко

    5 0 Отговор
    АМАН И ОТ МАНОЛ ГЛИСТ С ЕР !?!?!?!?!?
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Леле русофилчо

    0 0 Отговор

    До коментар #108 от "флипп":

    Наистина нямаш думи.
  • 113 Емигрант

    4 2 Отговор

    До коментар #63 от "Българин":

    объркал си се силно... Демонстрират непрекъснато нисък интелект, беден речник, липса на морални задръжки, казармен хумор и пасивно-агресивно поведение тези, които с ала бала и шмекерии окупират властта. А Радев не само е високообразован, но показва и завидно богата обща култура. Ама друго си е да разчиташ на "сицилиевата долина"... и дс не можееш без да сричаш написаното.
  • 114 прокопи

    2 4 Отговор

    До коментар #105 от "За пръв път да се съглася с теб от части":

    Естествено, че трябва да има парламентарна дискусия по този въпрос, но нито един до сега не е повдигнал въпроса от трибуната. Нито един. Държавата трябва да има представителност пред международната общност и може би има вариант това да не е длъжността президент. Преди години имаше крясъци, колко били орязани правомощията на президента. А сега? Какво се случва от страна на тази институция? Докара ни до пълен хаос. Прекалено завишени функции. Това трябва да се ограничи по някакъв начин.
  • 115 Соломон

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    3 Безумието на човека изкривява пътя му, И сърцето му негодува против Господа.
    4 Богатството притуря много приятели, А сиромахът бива оставен от приятеля си.
    5 Лъжливият свидетел няма да остане ненаказан, И който издиша лъжи няма да избегне.
    Българино,
    20 Слушай съвет и приемай поука, За да станеш мъдър в сетнините си.
    21 Има много помисли в сърцето на човека, Но намерението Господне, то ще устои .
    (Притчи Соломонови гл.19)
  • 116 Глисте.в

    10 2 Отговор
    Заради такива писачи без грам критично мислене и дори малка близост с истината, се случи този преврат.
    Гли.ст Ев, да те светнем - по последни данни единствено Радев се ползва с голямо одобрение от народа! Като политик. За пипи- то разбрахме от тях самите, че си знаят - не повече от 10%, за другите май няма и толкова.
    А пък на последните, засега, избори, единствено Възраждане получи гласове без шашми, алабализми и купен вот, да си знаеш когато си пишуркаш глупотевините...
  • 117 ТЪ Па Нар

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "Цайса....":

    ъТи виждал ли си орган и знаеш ли как се свири на него. Не си, защото си Про Ста К
  • 118 2293

    10 2 Отговор
    Радев е избран от народа,и ако не беше той и сл. правителство щяхме да изпукаме.Такива лизачи като вас предават народа си.Тука няма нищо общо с Русия.Зс разлика от някои генерали ,,сега европейски ,Радев е Натовски генерал.Смешно е че точно него го представят за предател. Той не ходи да се съветва и да пие кафе в посолства.
  • 119 соломон напасания

    7 1 Отговор
    Къв тоя глист Глишев , че да ми дава тон в живота !? Вчера се пръкнал на Земята и тва г-но ще ми задава начина ми на живот а какво трябва още да подарим освен златото си , Тецовете си и пр . Подарили сме каквото сме имали , рекет за УЖ самолети също сме си платили остана един гол зад--к
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Анонимен

    6 0 Отговор
    Радев не ви е виновен, че се прегрупирате гербдпситн пеевски христо, диагнозата е шизофрения. Бандитска България.
  • 123 Факт

    2 0 Отговор
    Не сме фен на никого, но отблизо наблюдаваме и си казваме мнението.
  • 124 ГЛИШЕВ Е ГЛИСТ

    8 0 Отговор
    ГЛИСТ Е ГЛИШЕВ
  • 125 ДДТ

    2 0 Отговор

    До коментар #74 от "Армейска мъдрост":

    Така ли било? А аз се чудех защо Тиквата и Гнома са толкова алтави!
  • 126 Чобанин

    3 0 Отговор
    АВА ГЛИСЕВ АВА МНОО ВА ПЛЮВАТ ВА КОЛКО ПОВЕКЕ СЕ ИЗХОЖДАТЕ ТОЛКОЗ ПОВЕКЕ ВА ПЛЮВАТ И ДА ТИ КАЖА НЕ Е ЛЕТЕН ДЪЖД НЕ Е
  • 127 бягай бе

    2 0 Отговор
    мазен глист....
  • 128 Хайрсъзина

    3 0 Отговор
    Аман от драскачи като Манол Глишев
  • 129 Гуня

    2 0 Отговор
    Тоя Глишев се опитал да напише нещо ама каруцар да го беще писал щеше да е по добре.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.