Last news in Fakti

4 Юли, 2023 11:00 3 929 119

Генерал Шивиков пред ФАКТИ: Българското племе е оцелявало и ще оцелее защото е съставено от мъже и жени!

  • генерал-
  • димитър шивиков-
  • полиция-
  • органи на реда-
  • сигурност-
  • българия-
  • хомосексуалисти-
  • джендъри-
  • бисексуални-
  • толерантност-
  • демокрация

Достигнали сме дъното на деградацията! Представителите на „различните“ се характеризират с по-висока чувствителност, психическа лабилност, непредвидимост и невъзможност да преодоляват различните натоварвания, с което са опасни не само за себе си, но и за колегите си. Ето защо няма място за подобни индивиди в системата на сигурността и отбраната, подчертава генерал Димитър Шивиков

Генерал Шивиков пред ФАКТИ: Българското племе е оцелявало и ще оцелее защото е съставено от мъже и жени! - 1
Снимка: Генерал Димитър Шивиков / личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Генерал Шивиков, терзаеме един наболял въпрос. Наскоро български полицай излезе в медиите с искане да създаде „Синдикат на различните“ в полицията. Кой е различният в полицията и в органите на реда, не се каза ясно затова поисках Вашия коментар по темата.


- В органите на реда в България, в полицията, в армията, изобщо в системата на сигурността няма цветнокожи, затова няма логика да става въпрос за служители, подлагани на расизъм. За кои „различни“ става въпрос тогава?

- Благодаря за смелия и злободневен въпрос! Вие сте един от малкото останали непродали се журналисти и не следвате политически коректния и наложен мейнстрийм в обществото ни, а отстоявате гледната точка, основаваща се на фактите и събитията, т.е. казвате истината и само истината. И така към въпроса – все си мисля, че сме стигнали дъното на деградацията и че няма накъде повече да дълбаем и ето изведнъж се случва поредната гнусотия и крайно неприемлива от гледна точка на нормалността и естествеността в природната история. Само преди броени дни някакъв индивид, представящ се за полицай гостува в най-гледаното време на една телевизия, на която нарочно не споменавам името ѝ, обяви, че в системата на МВР е създаден синдикат на полово различните във ведомството с цел за равноправие и интегритет. Чувствата, които ме обзеха ще запазя за себе си, но в праймтайма да занимават обществото ни с тази тематика е отврат. Нямам нищо лично и съчувствам на всички онези хора, които природата е наказала с полови аномалии и знам, че тези хора не афишират тези си белези и са скромни, но съм краен срещу онези, които целенасочено, брутално и отвратително занимават обществото с капризите и претенциите си. Ако не се държат по този начин и не привличат с отвращение вниманието на обществото към себе си никой няма да им обърне внимание, а камо ли да ги дискриминира. Те, напротив са привелигировани и ухажвани от неправителствени организации и политици. Нашето общество е консервативно и се е съхранило благодарение на християнските ценности и нравствени норми. За огромната част от народа е неприемливо и неестествено да има разновидности на половете извън мъжкия и женски пол. Обществото ни е толерантно към онази група представители на „различните“, които са скромни и не афишират различието си, но е нетърпимо към кресливата и арогантна група на ЛГБТИ - общност. По времето на БНА в редиците ѝ не бяха допускани гейове по медицински причини. В днешно време не знам да има пречки да служат гейове, но в кариерата си не съм бил свидетел на случай за полова дискриминация или по-специално отношение в негативен план. Изобщо, ако има такива хора те не са се оплаквали и не са били потърпевши. В конкретния случай явно се касае за втората част на тези представители, а именно кресливите, бруталните, винаги с нарастващи претенции и неизпълнени желания индивиди, които заразяват и развалят ценностната система на обществото ни. Иначе в Системата на сигурността няма дискриминация по различни критерии и белези към служителите, както е записано в конституцията, но и се прилага на практика.

- С една дума – има ли хомосексуализъм в армията, в органите на реда и сигурността?

- Краткият ми отговор е, че явно има хомосексуализъм в органите на реда и сигурността, но личното ми мнение е, че не трябва да се допускат такива хора в тази система, защото службата и условията за изпълнение на задълженията са тежки, отговорни, високо рискови и поради тази причина критериите са завишени, както физически, така и психологически. Представителите на „различните“ се характеризират с по-висока чувствителност, психическа лабилност, непредвидимост и невъзможност да преодоляват различните натоварвания, с което са опасни не само за себе си, но и за колегите си. Ето защо няма място за подобни индивиди в системата на сигурността и отбраната.

- Вие, като военен, български генерал толерирате ли в Системата на сигурността да ни пазят хомосексуални, гейове, бисексуални или такива, които се определят за джендъри?

- В контекста на предишния ми отговор не приемам идеята в Системата на сигурността, особено в онези структури, които оперират на терена на големите физически и психически натоварвания да се назначават подобни лица. Освен че те нямат способностите да преодоляват трудностите, те са податливи на манипулация, внушения и компроментиране, с което биха нанесли непоправими вреди в конструкцията на нацоналната сигурност.

- Ние с вас сме различни и аз не се притеснявам да кажа очевидните разлики. Аз съм жена, вие сте мъж, аз съм цветнокожа, вие сте бял, аз съм журналист, вие сте военен и т.н. Разликите между нас са очевидни, но ние не претендираме за Синдикат. Защо го правят? Какво искат да постигнат с това и защо наричат този т.н. Синдикат на „Различните“?

- Няма логичен и естествено обоснован отговор. Според природните закони има две форми на полова идентичност, няма полово разнообразие и дори по естествен път другите „различните“ не могат да се размножават и възпроизвеждат, което е неоспоримо доказателство за извратеността на теориите им за дискриминация и правото им за равноправие. Апропо, никой не отнема това тяхно право да се определят за каквито им се иска, но нормалните хора сме против натрапчивата демонстрация и публична показност на извратеността им. Те са абсолютно малцинство, но за огромно съжаление играят деструктивна роля в нашето общество, подпомагани и подстрекавани от чужди сили, за да разрушават устоите на обществото ни и да отслабват виталните сили на държавата и народа като цяло. Според мен това е глобална целенасочена политика за овладяване на обществата от световния елит, който според мен от свръхзадоволеността си е престанал да живее според естествените природни закони, а живее по правила, които те създават, но които ще ни доведат до заличаване на човечеството.

- Генерал Шивиков, за тази ли демокрация мечтаехме през 1989 година? Къде сгрешихме по пътя?

- Категорично не. Това не е онази демокрация, за която мечтаехме и за която хиляди хора се борихме. Нашата демокрация трябва да се базира на общохристиянските ценности и традиционните български морални, естетически и духовни разбирания за живота, за семейството, за децата и за Родината, защото те са в основата на нашата хилядолетна история. Джендъризма и пагубната му роля нямат място сред нас. Ще завърша с един анекдот – преди 1989 година беше забранено да се афишира човек за „различен“, след 10 ноември 1989 станахме толерантни към "различните", в днешно време е модерно да си част от ЛГБТИ – общността, дано не доживея времето, когато ще е задължително да сме такива!

Българското племе е оцелявало и ще оцелее защото е съставено от мъже и жени!

Интервю на Оля Ал-Ахмед


Поставете оценка:
Оценка 4 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така така

    39 16 Отговор
    И още 32 пола по натовски стандарт :))) ще оцелеее,ама друг път,ако се помота още малко ще изчезне
  • 2 и кво от това?

    52 27 Отговор
    Този не беше ли задигнал някакви натовски якета от склада в Афганистан?

    Коментиран от #7, #19

  • 3 Дрън дрън та пляс

    43 18 Отговор
    тоя гении къде се запиля
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 честен ционист

    13 23 Отговор
    Шивицата каза, че ще ви привикват скоро по азбучен ред и по набори по окръжията.

    Коментиран от #49

  • 6 Мъдурко

    39 17 Отговор
    Каква мисъл, какво чудо!! Исполин на мисълта - Божинката-2!
  • 7 Беееее Я си

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "и кво от това?":

    Уважавай родителът с ж.п.Белези.....във задното дуп

    Коментиран от #104

  • 8 Сила

    40 18 Отговор
    Тоя примат беше разследван за кражби на консерви и одеяла от склада на контингента ни в Афганистан...... ТОЛКОЗ ЗА ПАТРеОТА БАЛКАНСКИ мъжкар
  • 9 Хаха

    32 23 Отговор
    Този е психично болен, а история явно не е чел
  • 10 Българин

    44 40 Отговор
    Шивиков е мръсна руска подлога. Но в България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите като Радев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор.

    Коментиран от #15

  • 11 РАМБО

    31 2 Отговор
    ВЯРНО Е НО ИМА ЛЕКА РАЗЛИКА -МЪЖЕТЕ ПОЧНАХА ДА СИ СКУБЯТ ВЕЖДИТЕ ЛАКИРАТ СИ НОКТИТЕ ХОДЯТ С РОЗОВИ МАРАТОНКИ А ЖЕНИТЕ СИ ПУСКАТ МУСТАЦИ БРЪСНАТ СИ ГЛАВИТЕ ИСИ РАЗДАВАТ ТУПАНИЦИ
  • 12 ХА ХА ХА

    24 10 Отговор
    ТОВА ЗАГЛАВИЕ МОЖЕ ДИРЕКТНО ДА ГО ПУБЛИКУВАТЕ В РУБРИКАТА ЛОВЦИ НА БИСЕРИ .
  • 13 ДЕМОНОкратична деградация

    27 10 Отговор
    ЛГБД феновете на НПО хранилка
    могат да изразят несъгласиего си спрямо Генерал Шивиков с коментарЧЕ или минусЧЕ.
  • 14 Шака Зулу

    20 10 Отговор
    Умно, мъдро!
    Мунчо ще те вземе за съветник по демографската криза
  • 15 Това е безспорен

    4 13 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Факт.
  • 16 Връщай

    19 13 Отговор
    Чаршафите,бе!
  • 17 КРАДЕЦ

    17 21 Отговор
    КОМЕНТАР ОТ ПРОПУТИНСКИ КРАДЕЦ ! ТИТАН НА МИСЪЛТА.
  • 18 Механик

    15 17 Отговор
    Интересно как биха изглеждали русофилските коментари ако думите "джендър" и "третополов" се цензурираха? И защо русофилите ги обичат толкова много, може би подсъзнателно се идентифицират с тях?

    Коментиран от #28

  • 19 Булба67

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "и кво от това?":

    Някои Ета задигнаха цяла държава! И какво от това!!;?
  • 20 Последния Софиянец

    18 17 Отговор
    В страна с изчезващ народ налагат джендър идеология.Управляват ни предатели.
  • 21 🇧🇬🇪🇺💯

    16 8 Отговор
    съвременен фашизъм е Химическо стерилизиране (безвъзвратно) на деца и подрастващи в ЕС и в света е съвременен фашизъм.
    Лорер, Киро простия и Асен Василев, ПП, ДБ са про?
  • 22 Българин

    32 24 Отговор
    След като прочетох цялото интервю на другаря Шивиков, установих че той проявява възгледите на:

    1) фашист
    2) расист
    3) хо-фоб
    4) национален предател
    5) логически, исторически, правно и социално неграмотен
    6) мизантроп
    7) социално дисфункционален
    8) комплексар


    За всяко едно от тзи неща мога да приведа доказателства директно от думите му, а това интервю е абсолютен СРАМ за български военен. И такъв бил висш военен от армията. ЗАТОВА няма да ни вярват в НАТО, затова и сме на дъното, въпреки че по милост и стечение на историческите обстоятелства се оказахме на правилната страна на Историята.

    Коментиран от #25, #27, #32, #45

  • 23 Пацо

    19 12 Отговор
    Върни войнишките одеала които открадна от поделението
  • 24 Докога с тези дегенерати?

    13 11 Отговор
    Оля?

    Коментиран от #95

  • 25 Това е безспорен

    2 8 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Факт.
  • 26 🇧🇬🇪🇺💯

    12 4 Отговор
    съвременен фашизъм е Химическо стерилизиране (безвъзвратно) на деца и подрастващи в ЕС и в света в името на N-ти “джендър” е съвременен фашизъм.
    Лорер, Киро простия и Асен Василев, ПП, ДБ са про?
  • 27 Сила

    9 10 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Направо го закопа тоя питек..... БРАВО ЗА КОМЕНТАРА
  • 28 Че ти кажем

    9 2 Отговор

    До коментар #18 от "Механик":

    Поредица от препинателни знаци.
  • 29 реру

    27 6 Отговор
    Крайно време е да се учочнят понятия, звания и т.н. Шивиков както и Радев за о.з. генерали.
    Действащ офицер НЕ МОЖЕ да се занимава с ПОЛИТИКА... а защо се толерират уволнени предсрочно от армията е съвсем отделен въпрос...
  • 30 Психиатър

    16 13 Отговор
    Клинично доказано е, че индивиди, демонстриращи активно своята хомофобия в публичното пространство, всъщност са прикрити или латентни хомосексуалисти!

    Коментиран от #41

  • 31 🇧🇬🇪🇺💯

    7 18 Отговор
    Генерал Шивиков трябва да направи Политическа Партия?

    Коментиран от #59

  • 32 честен ционист

    11 9 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Алоо, ти си у НАТО само по волята и по заръката на Русия. По нейна воля ще и излезеш.

    Коментиран от #40

  • 33 Орби

    12 12 Отговор
    Взима пенсия от нато 4 хиляди лева , но и 4 хиляди лева на месец от Путин иска. Алчен човек . То е казно :
    Зелен чорап- съдран чувал! Стара народна поговорка.
  • 34 редник

    23 7 Отговор
    Браво на Оля - може би най-добрата журналистка в този сайт!

    / Нашата демокрация трябва да се базира на общохристиянските ценности и традиционните български морални, естетически и духовни разбирания за живота, за семейството, за децата и за Родината, защото те са в основата на нашата хилядолетна история./

    Ако някой не е съгласен с тези думи на генерала - да пише какви са неговите ценности...

    Коментиран от #43, #44

  • 35 Простено ти е

    8 3 Отговор
    Генерале, как не си запознат със STANAGа в НАТО за различните в братските армии? В тези армии няма бани за мъже и бани за жени, няма и отделни тоалетни. Всичко е общо, уни, мулти, култи. Напуснал си армията и не си наясно с реалностите.
  • 36 Роза

    13 3 Отговор
    В общи линии съм съгласна с това,което казва.Хомосексуалните не са подходящи за такива служби.За тях е по-добре да си кротуват.никой не им пречи да живеят,да работят и да се събират по двойки.Не отричам,сред тях има качествени и талантливи хора.Не трябва да бъдат дискриминирани,но нека да не претендират за прекалено много права.Ако всички са хомосексуални,няма да се раждат деца и човечеството ще изчезне постепенно!

    Коментиран от #71

  • 37 🇧🇬🇪🇺💯

    11 13 Отговор
    Аз ще гласувам за истината, за Генерал Шивиков!
    не за паркетният конекрадец Боко Мутрата от Банкя и неговият водещ офицер Ахмед Доган?

    Коментиран от #100

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 И си много

    12 7 Отговор

    До коментар #30 от "Психиатър":

    Прав .
    Само като го чуеш :
    Племе .

    За такива шапкари народа е обикновено племе
    ,После се чудим защо в Кремъл ползват всички за пушечно месо .

    Защото всички са от племето .
    Вождовете от Кремъл са богоизбрани .
  • 42 Българин

    14 10 Отговор
    Забравих да добавя, че другаря Шивиков проявява и качествата на:

    9) лицемер
    10) лъжец

    Например, твърди, че той се е "борил за демокрация", но всъщност когато ние се борехме за демокрация, той е СЛУЖИЛ НА РЕЖИМА преди 89та., а след това и до днес служи на сили, които се борят СРЕЩУ демокрацията в България и даже не се крие.

    А е лицемер, защото твърди, че хора от ЛГБТ не могат да издържат психически и физически на натоварванията в "системата" и са податливи, но той, "нормалния" (според него) се е подал на влиянието на руЗнаците. Няма дори да коментирам физическата му пригодност. Тоя чувал не би могъл да се мери на физическата пригодност на над 70% от хората, които се опитва (безуспешно) да засегне.
  • 43 Адрес 4000

    12 8 Отговор

    До коментар #34 от "редник":

    Оффф като чуя общохристиански ценности....
    Свръх религиозните са едни от най-извратените хора
    Скрити под маската на религията
    Религията е много лична тема и не трябва да се афишира
    Да споменавам ли църковните служители какви гадости са вършили под опеката на расото си
  • 44 Българин

    12 14 Отговор

    До коментар #34 от "редник":

    Откога мръсната русофилска измет сте единствените пазители на моралните ценности и най-големите мъжкари? Самата същност на русофилията с нейното подчинение, угодничество и роболепие пред Русия и руснаците си е форма на пасивен хомосексуализъм.

    Коментиран от #46, #60

  • 45 Ами

    12 11 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Такива като него са начело и на Руската Сбирщина.
    Ако стане война и тоя ще прати курбан хиляди на жертвоприношение, без да му мигне окото .
    Но със сигурност неговите близки и деца никой няма да има на фронта .
    По примера на Руските Терористи.

    Коментиран от #55, #57

  • 46 В България няма русофили..

    10 9 Отговор

    До коментар #44 от "Българин":

    В България има руски подлоги.
    Русофил е бил капитан Петко войвода!
  • 47 Българин

    7 7 Отговор
    "Ще завърша с един анекдот – преди 1989 година беше забранено да се афишира човек за „различен“, след 10 ноември 1989 станахме толерантни към "различните", в днешно време е модерно да си част от ЛГБТИ – общността, дано не доживея времето, когато ще е задължително да сме такива!"

    Това не се нарича "анекдот". Анекдот е синоним за виц, нещо забавно.

    Неграмотен е и пробутва жалките си комплекси за "мъдрост".

    Коментиран от #66

  • 48 ТРАКТОРИСТ НА ДТ 54

    12 4 Отговор
    Я кажете кой от вас с лакираните нокти ще тръгне на война ?За два дни македонците ще стигнат Бургас на море .
  • 49 Ама първо него

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "честен ционист":

    Да привикат ,като редови могилник.
    Да видим колко ще гори от желание да воюва , тъ.анара .
    Да даде пример .
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Интересно

    3 2 Отговор
    Като не ги приемат в системата на сигурността поради "психическа, физическа и т.н. лабилност", защо пък в другите системи са длъжни да ги приемат -индустрия, изкуство, търговия, транспорт, банково дело, образование и т.н.? Това по маловажни сектори ли са от "сигурността" (или "кво прайм ся)?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Простия Ганчо

    5 2 Отговор
    Тъп та дрънкаш къв ти е проблема с хората затова ще си останете изостанало племе и ще изчезнете светът се развива а вие деградирате
  • 55 Българин

    9 9 Отговор

    До коментар #45 от "Ами":

    Такива като него се отглеждани и продължават да се отглеждат от развъдника за национално предателство, за да парализират армията, или, не дай Боже, да я насочат срещу българите, ако дойдат пак да ни "асвабаждават" рузките им господари.

    Това е и истинската причина руЗнаците да си нямат военни бази в България - те са си отгледали инструментите за действие срещу българския народ, ако обстоятелствата го позволяват.

    Не се съмнявай, че под претекст за "защита на националните интерееси", ако опре до такива като тоя, ще избиват българи.

    Коментиран от #64

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Бляк

    1 5 Отговор

    До коментар #45 от "Ами":

    Не знаех, че Бай Дъно е на фронта и ти по неговия пример се надссмиваш на другите. Ми, ходи ти. Стига ръси акъл.
  • 58 САТЪРА НА ХАНА

    9 8 Отговор
    БЯХ СИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОГРЕБА МИЛИЯ СИ БАЩА ДЯДО ВАСИЛ
    ....
    И МОЕТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ Е ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е РЕЗЕРВАТ ЗА ДОБРИ И МИЛИ ХОРА - В БЕДНИЯ НИ НАРОД ИМА МНОГО ЧОВЕЩИНА , ТЕЖКИЯ ЖИВОТ ГО Е НАПРАВИЛ ПО ЧОВЕЧЕН ...
    ПРОБЛЕМ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРИТЕ
    СА 1% СВРЪХБОГАТИ И 10% ТЕХНИЯ ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ
  • 59 Кой бе?

    16 1 Отговор

    До коментар #31 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    Кой ще му даде пари за партия на този кашик?

    Коментиран от #80

  • 60 Друго е

    6 5 Отговор

    До коментар #44 от "Българин":

    да се подлагаш на джендъри, нали. Не е като да се възхищаваш на руските войни - освободители за мъжеството и героизма им.
  • 61 Уикипедия

    12 10 Отговор
    Силно увреден военен /русофил-ген.Шебеков.
  • 62 ха, ха, ха

    9 5 Отговор
    умнокрасивите са се възпалили! как е с вазелинчето, справяте ли се!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 честен ционист

    7 1 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    Руснаците нямат военни бази в България, само защото не биха ислали да бомбят собствена инфраструктура.
  • 65 Казуар

    10 8 Отговор
    Натовски генерал, руско мекере.
  • 66 честен ционист

    6 3 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    Много се жегваш на тема "различни". Карай го по-спокойно. За всичко си има цяр.
  • 67 Лаврентий Берия

    14 6 Отговор
    Ами той Другаря Шивиков е "НАТО-вски" генерал с Партийна книжка до сърцето и ☭ на челото! И малко лъже! На служилите в БНА ни е ясно, че такова хомофобско изказване си е чиста лъжа! Имаше много обратни - но просто се прикриваха. Тагово ги "лекуваха" със студена вода и прав ток. Ясно е, че Шивиков продава тези нео-комунистически киселици на младите. Тези дето сме над 50-те няма да ни заблуди. Нито, че е "НАТО-вски" генерал, нито относно "светлото минало"!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 българин

    11 7 Отговор
    Племето - да, оцелява, като всички плевели, а кога ще станем народ, бе фатмак гламав.

    Коментиран от #110, #111

  • 70 ами да видим

    12 6 Отговор
    Какво е състоянието на армията ни днес! Половината личен състав е в отпуск по майчинство, другата половина са като бременни! А ако недай си боже се обяви мобилизация, то умнокрасивите и лгбт+ ще се изнесат чак в Антарктида!

    Коментиран от #97

  • 71 Розке

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Роза":

    Това е цел и задача, колкото и да не ти допада. Човечеството трябва да се редуцира до размер, предвиден от ВОЖДОВЕТЕ. Затова, не трябва толерантност към провокатори (пък били те гупи или общности), предизвикващи към война с нормалното.
  • 72 яяяя,

    4 5 Отговор
    умнокрасивото ботче „българин“ пак се е възпалило!

    Коментиран от #86

  • 73 реру

    22 3 Отговор
    Бабите и дядовците на днешните фенове на Шивиков, са организирали и провеждали атентати, екзекутирали и т.н. офицерите преди 1944 год., които са отстоявали и проповядвали следното:

    "... Нашето общество е консервативно и се е съхранило благодарение на християнските ценности и нравствени норми... трябва да се базира на общохристиянските ценности и традиционните български морални, естетически и духовни разбирания за живота, за семейството, за децата и за Родината..."
  • 74 Красимир Петров

    12 2 Отговор
    И този е поредният фалшив патриот
  • 75 😆....

    15 2 Отговор
    Поредният кР.е..Те.н в генералска униформа😆

    Коментиран от #103

  • 76 Анонимен

    4 0 Отговор
    Оцеляло е защото българката е отправна
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Генерал да си

    7 4 Отговор
    Наистина ли,гусин генерал? А аз мислех,че българското племе е създадено от козли и кози!

    Коментиран от #82

  • 79 гийнирал

    4 2 Отговор
    криминалец
  • 80 реру

    19 1 Отговор

    До коментар #59 от "Кой бе?":

    "Кой ще му даде пари за партия на този кашик?"


    Все ще се намери... част от тези, които докараха мадритския дядо... някой, който се изживява като генерал-губернатор и т.н.

    Коментиран от #84

  • 81 Генерал да си

    5 0 Отговор
    Пардон, съставено от козли и кози!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Кой бе?

    12 1 Отговор

    До коментар #80 от "реру":

    Ама те не дават пари на дискредитирани и провалени личности. Този е тотална щета преди старта.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 редник

    0 2 Отговор

    До коментар #72 от "яяяя,":

    /умнокрасивото ботче „българин“ пак се е възпалило!/

    Преброих - 8 от 74 мнения са на „българин“ - това е над 10%!...

    Редакцията, ограничете мненията до 2, най-много 3 под статия!
  • 87 Адрес 4000

    8 4 Отговор
    Защо изтрихте коментарът ми ,нещо обидно ли написах.А уж сте свободна медия.
    Нали се сещате че след 25 август се приема нов закон против дезинформацията
    Ще е интересно какво ще се случи с вашата "медия":
    А изтритият коментар беше:
    Защо просто не пишете че е платена Публикация интервюто на Тоз Генерал
    Платена от Посоля
    Добре обгрижвате другата гледна точка
    Но как така не се намери журналист който да пита тоз човечец с iq на какавида,защо сипе лъжи.
    Това се отнася и за всички други руски инфлуенсъри
    Ходят само при удобни ютюбъри и журналисти
    Той получи ли повиквателна,защо някой не го пита това?
    Гнусни лъжци такива
  • 88 Диамантената ръка

    11 3 Отговор
    Шивиков, я си намери някой склад да те вземат за нощен пазач.
  • 89 ТрампЛин

    9 3 Отговор
    Той бил толерантен и нямал нищо против тези “извратеняци”?!? Квадратна глава с два пръста чело, зелени вмирисани чорапи и Без грам мозък под фуражката!!! Типичен представител на Генерал Щабната Академия Фрунзе!
  • 90 Този генерал е

    14 3 Отговор
    Срам за БА той ходеше на протестите с униформата да не го бият полицаите после обичайно за всички неуспели хора стана патриот и във всички времена иска да е център на внимание макар да няма какво интересно да каже.
  • 91 Генерала

    9 3 Отговор
    Може да е кух и прост но които пускат нескопосаните му приказки са виновни защото ака не му се дава трибуна няма хората да знаят колко е зле човека.
  • 92 Смотльо,

    3 11 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Той не е пародия ,но си пародия на човек,дженди.
  • 93 Скоро ще има инкубатори...

    7 1 Отговор
    А инвитрото е решило много проблеми...евразийско плямпало ! Норвежците да ти го втъкнат пропагандно човече...
  • 94 ТрампЛин

    11 3 Отговор
    Като всеки комунистически офицер, този служи само и единствено на БКП К КПСС, не на България и Конституцията. Така бяха възпитавани всички комунистически офицери.
  • 95 Смотльо,

    2 7 Отговор

    До коментар #24 от "Докога с тези дегенерати?":

    Себе си ли имаш предвид? Точно това си .
  • 96 Историк

    6 2 Отговор
    Не знам кое е по-срамно: въпросите или отговорите.

    Коментиран от #98

  • 97 Лаврентий Берия

    10 2 Отговор

    До коментар #70 от "ами да видим":

    А вие дето се бръснете с ☭ първи ли ще се запишете доброволци? Щото сте смели комунисти? Обаче - на страната на "братушките", а?
  • 98 Лаврентий Берия

    11 1 Отговор

    До коментар #96 от "Историк":

    В случая това е рекламна статия на тема "истинските АнтиЖендъри"! Като всеки поръчков матрял - каквото почукало - такове се обадило! Както казах тези хомофобски изказвания таргетират младото поколение. Тези дето сме минали през БНА знаем, че генерала лъже! Първо - военните комисии не се интересуваха от това. Второ - хомосексуалните се криеха. Трето - ако ги "надушеха4 просто ги пращаха в КЕЧ-а - демек - Строителни войски. Така че, айде няма нужда.
  • 99 Оля

    4 0 Отговор
    Г-н генерал, какво ще кажете за синдикатите на соросоидите и путинофилите? Те по-вредни ли са за Бългярия, от този на джендърите?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Kирил

    6 1 Отговор
    Чупи тъпомера.
    Върни одеялата дето открадна от поделението. Кокошкар
  • 102 бегаййй

    4 0 Отговор
    Но няма да оцелее с такива алчни за власт папуняци като теб.
  • 103 Диамантената ръка

    8 0 Отговор

    До коментар #75 от "😆....":

    Пази боже да не стане война, да ни вземат запас и тоя омотник да ме командва, спукана ни е работата... А колко ли още като него има?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 ууу3

    3 1 Отговор
    МНООООО УМЕН ГИНИРАЛ !!!

    Коментиран от #107

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 ПРАВ СИ

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "ууу3":

    ДА ПРАВ СИ НО ПО ДОБРЕ- МНОООГО УМЕН ГЕНЕТАЛ. НЯКАК СИ ПО БЛАГОЗВУЧНО.
  • 108 Гостът

    2 2 Отговор
    Този го пускат за дразнител на публиката. Обиколи къде каква партия имаше не става и не става. Сега решил с ЛГБТ да се захваща, а дано този път да успее.
  • 109 Урюрвкос

    2 0 Отговор
    времето е слънчево и това се дължи на Слънцето
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 за сведение

    3 0 Отговор

    До коментар #69 от "българин":

    Винаги сме били народ, дори когато са ни управлявали небългари.
  • 112 Българин

    4 2 Отговор
    Този е червена ГАД и руска подлога!!!
  • 113 Гост

    1 3 Отговор
    От военен акъл не щем.....,,Господ когато давал акъл те били на занятие,,То като цяло не ставаме ,защото ,иначе до сега щеше да стане и държаваЗа хрантутниците ще е по добре ,защото имат синдикати ,и винаги ще реват пред правителството за още Другите да му мислят,

    Коментиран от #114

  • 114 1221

    2 0 Отговор

    До коментар #113 от "Гост":

    Вие не ставате. 30-годишният "преход" го доказа!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Ха ха ха

    2 1 Отговор
    Щом такива шматки като този са генерали представете си надолу какъв интелект има във войската.
  • 117 Прав е генерала,

    0 0 Отговор
    но това се прави с цел, за да се изморяваме с такива битки с 50тия пол и онези горе да си правят каквото искат без да ги безпокоим по улиците.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.