Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Юли, 2023 21:00 11 076 230

Какво би станало, ако Русия победи?

  • румен радев-
  • владимир путин-
  • българия-
  • русия-
  • война-
  • нато-
  • ес-
  • иво беров-
  • украйна-
  • възраждане

Най-вероятно проруските ни политици виждат изгоди за България

Какво би станало, ако Русия победи? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Иво Беров:

"Ами ако Румен Радев излезе прав...", простодушно каза по една от националните телевизии един университетски професор, човек несъмнено образован и мислещ, но сякаш възприел изконно българската житейска боязън "да не се мина и да не настина",

Опасение, което, разбира се, не е основано върху някакви ценности, било то европейски или цивилизационни, нито е признак за целенасочена политика, а е просто отглас на простонародното: "дали този път ще познаем кой ще победи, за да застанем на негова страна, или пак ще се минем, като изберем губещите..."

Върху тази простонародна и донякъде всенародна дори боязън, споделяна, както се вижда, и от представители на най-образована част от обществото ни, до голяма степен се крепи иначе необяснимото доверие, отбелязано от социолозите, към съвсем посредствени политици като Румен Радев или към хитреци като Костадин Костадинов.

Радев, Нинова и Костадин просто искат Русия да победи

Може, при добро желание, да се предположи, че въпреки пропутинската си политика президентът е безкористен в своите виждания и наистина си мисли, че победа на Русия ще бъде от полза за България. В случая трябва да се отбележи и неизбежното и досадно лицемерие, с което обществото ни свикна и което сякаш вече не забелязва. Защото няма (или най-малкото не би трябвало да има) човек, който да не осъзнава, че ако демократичният свят не помага на Украйна, то Русия, с огромните си човешки, суровинни и военни възможности, ще спечели войната.

И всичките приказки и уверения на Румен Радев, на Корнелия Нинова, на Костадин Костадинов и на техните депутати, че искат мир, всъщност означават не друго, а желание Русия да победи, което ако не е користно, се крепи може би на убеждението, че след тази победа ще настъпи изгоден за България "мир".

Най-вероятно руските и проруските ни политици виждат изгодите за България по следния начин: Западът постепенно, а пък може и бързо, ще отмени санкциите срещу Русия, след което стопанското развитие на Европа, а покрай него и това на България ще дръпне силно напред. Към страната ни отново ще потече евтин руски газ, ще се увеличат инвестициите, ще заприиждат отново руски туристи и въобще ще настанат времена на благоденствие и развитие, особено за нас - българите, защото този път не сме се минали, а сме познали победителя и сме се прилепили към него. И поради тази причина ще сме съвсем подходящи за посредници между Русия и Европейския съюз.

Какво би станало, ако Русия наистина победи?

Съвсем вероятно е след тази въображаема победа Русия на Путин да избие без съд и присъда най-малко 20-30 хиляди украинци, да осъди на смърт или да дълги години затвор най-малко 50 до 100 хиляди души, да покрие Украйна с концлагери, да обяви всичко това за "денацификация", но на нас и на доста наши управници няма какво да ни пука, ние ще си гледаме България и българските интереси, защото сме, нали, националисти и родолюбиви българи. Или най-малкото консерватори.

Разбира се, Русия ще си присвои голяма част от Украйна и ще наложи в остатъка ѝ покорно на Путин тоталитарно управление, но това нас въобще не ни засяга, ние ще си се радваме на евтиния газ.

Такива са най-общо са вижданията на българските путинисти. И ако приемем, че са безкористни, то те при всички случаи са следствие на недодялано въображение. Защото ако се стигне до внос на евтин газ, който си представят като основната полза от въображаемата руска победа, то евтинията няма да трае повече от няколко месеца, след което цените отново ще си стигне до предишните пределни висоти, като Русия вече много по-нагло ще ги използва за стопанско и политическо изнудване. С газовото изнудването ще се засили и влиянието на проруските ни партии и на "Възраждане" като руска партия под прикритие. Като крайната цел на тези партии ще бъде излизане на България от един и без това обхванат от националистически и центробежни сили Европейския съюз.

Резултатът: бедна и изолирана България

А постигането на тази цел неизбежно ще доведе страната ни до дълготраен икономически застой, до обществено израждане, подобно на това в Русия, с опасността България да бъде отхвърлена, може би завинаги, от общността на развитите държави.

Но след думите на президента Румен Радев, че Украйна иска да воюва за сметка на Европа, предположенията, че пропутинските му увлечения се дължат на глупост, а не на корист, вече могат да бъдат заменени с много по-вероятната възможност за целенасочени негови действия. При всички уверения, че се предприемат в името на България, те всъщност представляват предателство тъкмо спрямо избора на България. Нещо, което припомня действията на някогашния украински президент Янукович, който се опита да замени европейският избор на Украйна с евроазиатски. Знаем какви бяха последствията...


Поставете оценка:
Оценка 3 от 227 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    66 36 Отговор
    Българската цивилизация се простира от Адриатика до Аляска и винаги побеждава.

    Коментиран от #229

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хахахаха

    305 42 Отговор
    Без да съм чел статията, само мернах третата точка. Резултат: бедна България. хаххахх
    То пък сега направо цъфтим и връзваме от богатство. А някои може и да получават грантове и други такива, ама масата българи се чудят как да свържат двата края

    Коментиран от #19, #24, #45, #164, #169

  • 4 Гост

    238 49 Отговор
    Как се побеждава ядрена държава като Русия с обикновени оръжия?Няма как да стане.

    Коментиран от #18

  • 5 мдааа

    270 46 Отговор
    Не разбрахте ли, че с ракети и танкове няма да стане? Ако искате мир, седнете на масата и говорете. Но не ви дават, нали? И защо да ви дават? Краварника богатее и избива славяни без да праща свои войски на фронта.

    Коментиран от #66

  • 6 васИк атанасова

    150 17 Отговор
    ЧЕ КОЙ СЕ СЪМНЯВА В ТОВА ?
  • 7 12343211

    103 9 Отговор
    Да не бъркам темата "война" с българския интерес... Изопачението за сметка на истината.
  • 8 комунистче

    131 11 Отговор
    тогава тулупа ще каже, че лично той е искал газовата тръба да излиза от морето при Варна, но главанаците са му попречили

    Коментиран от #160

  • 9 Сатана Z

    96 34 Отговор
    След победата на Русия ,на България ще бъдат върнати Македония и Беломорска Тракия.И перлата в короната: Солунската митница.
    Единственото условие е: "Да предадем съюзниците си и техните подлоги."Това вече сме го тренирали и с Германци и с Руснаци.Знам как се предава съюзник когато стане дебело.
    Z

    Коментиран от #83

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Царя

    143 28 Отговор
    Винаги с Германия и никога срещу Русия.

    Коментиран от #59, #189

  • 13 Мда

    32 131 Отговор
    Дали наистина Радеф, Нинова и копейката мислят лошото на България, или са пълни и заблудени глупци и не осъзнават какво предстои, как мислите?
  • 14 Ама и Президента ви каза

    181 35 Отговор
    И кво толкова неясно има... Президента просто каза истината... ЦАРЯ Е ГОЛ!!!
    За спиране на войната е нужен незабавен МИР и има две решения:
    1. Бързо ... Зеленчука вдига белия байряк и се отива към мирни преговори. Няма война, която да не е завършила с преговор, а колкото по рано толкова по малко жертви и разрушения!!!
    2. Бавно... варене на жива жаба на бавен огън т.е. наливане на масло в огъня(джепанета) и изчакване последния 0краинец да се яви при Спасителя бай Св Пешко и се отива на безусловна капитулация с всички последствия за Укрия или каквото ще е останало от нея...
    Или в най добрия случай когато реши Путин!!!

    Коментиран от #206

  • 15 Град Симитли

    68 11 Отговор
    генчо дайнов ще изтрезнее, ат ласт! :))
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Настрадамус

    142 35 Отговор
    Какво би станало, ако Русия победи? Ами ще победи и атлантически нацизъм в Украйна няма да има. Избори и правителство после. Китай ще възстанови за нула време Украйна и огромна безмитна зона ще стане и категорично докато се гърчим в атлантическа мизерия ще им завиждаме на просперитета.

    Коментиран от #26

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 краси

    46 149 Отговор

    До коментар #3 от "хахахаха":

    Ако въшливите,впиянчени мужици победят,днешна РБ ще ти се стори рай,пред това ,което ни чака!Но,никога пияниците не могат да победят ЕС,Г-7 ,Япония,Ю.Корея,Австралия и всички най-развити страни в света!

    Коментиран от #44, #140, #156, #195

  • 20 Урюрвкос

    105 22 Отговор
    Унгария и Сърбия имат свое мнение всичко останало е под американски диктат. България бързо си нулира отношенията с Русия с олимпийски рекорд по гонене на дипломати. Тепърва се почва от културата, ръченици, кино, театър някоя мазня с блажна боя след това лютеници, сиренца, и така след 20год може да ни извадят визи.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ААРЕД

    105 19 Отговор
    Е как да не знаем грузински снаиперисти наети от сорос барабар със фашисти правят майдан .
  • 24 Дядо Гъдю

    97 19 Отговор

    До коментар #3 от "хахахаха":

    Съвсем правилно.
    .Девелето ни плаши с,,бедна България",а ни предлага ,,Ограбена България".
    В първия случай -няма келепир за Запада,във втория случай-има келепир.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Поражение за Зелен ски

    103 13 Отговор
    Хайде да видим , какво би станало ако Русия победи ?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гост

    138 20 Отговор

    До коментар #18 от "Не си наясно като всеки русофил":

    ФАЩ воюват срещу слабаци,като Виетнам, Афганистан,Ирак, Сирия, Либия.Срещу Русия не им стиска да се изправят.Затова използват Украйна като
    прокси.
  • 30 Анонимен

    64 11 Отговор
    Хахахахахаха,много платени експерти се навъдихте,от футбол до ядрена фисзика
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Пародия

    83 15 Отговор
    Когато руснаците победят по цял ден ще гледам в тубето клипчето как Асенчо изритва от колесара на самолета Кирето,след което повтаря знаменитата си фраза от предишния парламент: ,,да го ду...ваш"
  • 34 Настрадамус

    120 21 Отговор
    Какво би станало, ако Русия победи?......... Усещане нямате ли хора, как ни подготвят лекичко за добрата новина ? Украйна явно ще мята кърпата скоро.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 123123123

    26 114 Отговор
    Тоя трябва да си заминава. Какво става ако едините победят или ако другите победят. Мен изобщо грам не ме вълнува. Но едно знам със сигурност. Тоя Радев трябва да си заминава.
  • 37 Аххмед

    50 10 Отговор
    Какво би станало, ако Русия победи?......веднага отивам да си бера джилезо
  • 38 НЕ Какво би станало, ако Русия победи?

    106 21 Отговор
    А Какво би станало, КОГАТО Русия победи?
  • 39 И АЗ ИСКАМ РУСИЯ ДА ПОБЕДИ

    129 30 Отговор
    както 80% от българите
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Платените списачи на НЕМСКА ВЪЛНА

    89 10 Отговор
    да си пишат за германските проблеми. Глейте си там Алтернатива за Германия да не катурне властта. А ти Иво време ти да доиш козите на село
  • 42 е, бях се притеснил

    76 10 Отговор
    днеска цял ден се тревожа, къде го ивчето, данго е ударил слънчевия удар / все пак на годинки е/ ,че не се е изплюл още?!? кво ще стане бе, ивчо?!? най много да ти спрат грантовете и да останеш само на пенЦията!
  • 43 САТЪРА НА ХАНА

    54 16 Отговор
    АКО РУСИЯ ПОБЕДИ
    ...
    ЩЕ ПОЧНЕ ПРОЦЕСА НА ОБЕДИНЕНОТО НА
    МАКЕДОНСКИТЕ , ДУНАВСКИТЕ И ВОЛЖКИТЕ
    БЪЛГАРИ :))
    ...
    ТАКА ДЕ , ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ СИ Е ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ
  • 44 Коча

    38 9 Отговор

    До коментар #19 от "краси":

    Да бе супер държави.... Момче, момиче и то... Освен мъжка и женска тоалетна и трета за то
  • 45 ХОХОХО

    28 94 Отговор

    До коментар #3 от "хахахаха":

    Ами върни лентата назад, когато България не е в ЕС и НАТО, средата на 90 те години. Долара 3000 лева, хляба 1000 лева,а заплатите за цял месец 50 долара. Хиперинфлация, цените на стоките се качват ежедневно,но заплатите НЕ,фалиращи банки, които не гарантират влоговете, финансови пирамиди.....глад и мизерия сред населението..... Ето това ще се случи. Бъди сигурен,че е мноооого различно от този живот. Сомалия ще ни се вижда като богата държава.

    Коментиран от #96, #161, #200

  • 46 Кен Еф

    56 10 Отговор
    Прозорецът на Овертон се движи. Атлантите подготвят държанките си за предстоящата капитулация
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ГруЮ

    53 12 Отговор
    Ами статистически погледнато, през последните почти 200 години, Русия е водила десетки войни, като е загубила две от тях-Кримската и Първа световна. Резултатът от последната е такъв, че такива като Беров още ги гонят нощни кошмари с участие на мъже с будьоновки. Та не виждам защо статистиката да е различна и сега.

    Коментиран от #75, #213

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    13 56 Отговор
    В сънищата на Радев
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Сатана Z

    14 61 Отговор
    Нравится не нравится Нато разширяется! ботокса пак е с кръвно в мазето.

    Z
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    16 61 Отговор
    Разпада се алкохолния султанат, ботоксовия срахливец го карат за Хага!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ох разплаках се истерично от

    74 11 Отговор
    заплахите които ни очакват. Ама ще ядем истински зеленчуци без нитрати и ГМО(е банани няма да има), безопасно месо без стероиди, третите няма да ни намигват, задължителна работа и безплатно здравеопазване и образование.
  • 57 Ако победи Русия

    62 7 Отговор
    Умрайна няюа да я има
  • 58 Некой си

    73 11 Отговор
    България трябва винаги да има добри отношения с Русия.Обратното е пагубно за нас.Историята го доказа.

    Коментиран от #60, #65

  • 59 Последния Софиянец

    9 63 Отговор

    До коментар #12 от "Царя":

    Винаги с Германия и винаги против рабссия
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Путинодебил

    19 58 Отговор

    До коментар #58 от "Некой си":

    Добрите отношения с рашистите вървят ръка за ръка с най-скъпата газ, скъп бензин и неплащане на данъци от Лукоил, в по-далечни времена, затворени граждани зад желязната завеса, работещи за мизерни пари, а комунистическите debili които управлявана крадаха и спестяваха долари, взеха се на мерцедес и им се доставяха храни със самолет от западна Европа всеки ден, естествено за сметка на к.епостниците.
  • 66 Лудия касапин

    10 47 Отговор

    До коментар #5 от "мдааа":

    Украинците им казаха,ще говорят когато руснаците напуснат и последната педя украинска земя преди войната. НЕ виждам Русия,да прави стъпки в тази посока,което значи,че не искат преговори.
  • 67 Това нама как да стане, но

    8 37 Отговор
    На пилона ще се ядат патриотични кебапчета под руски флаг и знаем кой ще е домакина.
  • 68 Русофоб търкач смотан

    34 3 Отговор
    А Какво би станало, ако Русия победи?
  • 69 "ВРАГ НА НАРОДА"

    34 10 Отговор
    ивУ б€рOFF Н€ $АМО ПРИЛИЧА НА ром, АМИ НАПРАВО $и € жив ази$ (ва$ко - п€ д€ ра$ко)!

    P.S.

    ПРОЩАЙ украйна(П.ТКА ви М.АЙНА),СТИГА С това нато-Най-Агр€$ивната Т€рори$тична Организация( made in u$a)!!!

    КОЙТО СЕЕ ВЯТЪР ЩЕ ПОЖЪНЕ БУРЯ!
    $ такива "$ъюзници" КАТО $АТАнато И ВРАГОВЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ!

    С НАМИ БОГ, ПОБЕДА ЗА НАМИ!

    ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА ОТ циони$тит€(нато-фаши$тит€) БЪЛГАРИЯ И БРАТСКА ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ-ОСВОБОДИТЕЛКА!!!

    БОГ И РУСИЯ ДА ПАЗЯТ ПРАВОСЛАВИЕТО, БЪЛГАРИЯ И СВЕТА ОТ циони$тит€- $ащ(нато) ,изра€л, британия, канада, ав$тралия, нова з€ландия, япония...!!!
  • 70 Русофоб търкач смотан

    49 8 Отговор
    Много ясно че Русия ще победи !
  • 71 Сандо

    59 10 Отговор
    Ще гледаме най-големия сеир в живота си - преобразяването на нашите фанатични евроатлантици в гидове и агитка на азиатските варвари!Само затова си струва победата на Русия - ще бъде уникално зрелище със всичките му салтанати,овладени до съвършенство от нашите верни носители на евроатлантически ценности.
  • 72 Архангел

    41 7 Отговор
    Няма Украйна,няма проблем
  • 73 Вещерът от Пещера

    11 39 Отговор
    Не съм много сигурен,че нашите "путинофили",като Румен и Корнела искат Русия да победи.В такъв случай "бащицата" ще им отправи "питане",защо толкова ентусиазирано родните комунета-русофили продават оръжие на Украйна.Те са лицемери по дефиниция и се надяват да спечелят и от двата лагера.Надяват се Русия да отслабне значително,за да не им раздава "шамари" и в същото време да са и необходими,за да "върви далаверата".Дори Копейкин е наясно,че при победа на Русия,той става излишен.Кремълските фашисти ще си намерят някой много по-надежден и "идейно" близък екземпляр,като Николай Малинов,а "копейката" в най-добрият случай,ще е портиер на "руският културно-информационен център" на "Шипка 34".
  • 74 Бай Иван

    42 8 Отговор
    Вие,какъв мислите че ще е резултатът от войната.Русия ще ги бие,като стой та гледал.Ако трябва и ядрено оръжие ще играе.

    Коментиран от #227

  • 75 Сандо

    28 7 Отговор

    До коментар #48 от "ГруЮ":

    Не е точно така.Приема се,че Русия губи Кримската война,но това се отнася само за Крим,а не за другите места,в които руснаците печелят,така че може да се преме за равен резултат.Всъщност някои историци приемат,че това е първата световна война.Безусловно Русия губи Руско-японската война.А що се отнася до Първата световна война - там много неща са спорни,но безспорно е само едно - ако не са били болшевиките,то Русия е щяла да бъде победена и раздробена.

    Коментиран от #205

  • 76 тука е така...

    50 2 Отговор
    Далече назад, през соца, имаше един виц:
    Вуте застанал на Лъвов мост и цяла седмица не мърда от там. Минава Нане и го пита.
    - Какво чакаш тук бе?
    - Ами чакам американците!
    - Е, преди 40 години пак стоеше тук и чакаше руснаците.
    - А като ги чаках не дойдоха ли?
    Та така, чакахме руснаците - те дойдоха, чакахме американците и те дойдоха. Ние обаче сме все в същата безизходица и окаяно положение. Или трябва да се вземем в ръце и сами да си вкараме в ред държавата, или вече да чакаме марсианците, а като дойдат и те, след тях пак да застанем на Лъвов мост. Без да сме наясно какъв го чакаме, както винаги.
  • 77 Това е виц, но и русофилите не си го пож

    11 41 Отговор
    Ще минем само на съветски автомобили, за които ще се чака 15-20 години, за Интернет забравете, цензуриран и само речите на резидента и някой съветски филм за победата на могучая.

    Коментиран от #159

  • 78 Какво би станало, ако Русия победи?

    50 14 Отговор
    Всенародни празненства в България ....100%

    Коментиран от #81

  • 79 Стана време

    40 11 Отговор
    Да си сипем по една ракия за победата на Русия
  • 80 професор Вучков

    36 5 Отговор
    Иво Беров забогатя с няколко шекела, след тази статия...
  • 81 ТрампЛин

    13 45 Отговор

    До коментар #78 от "Какво би станало, ако Русия победи?":

    Нито русия ще победи, нито празненства ще има!

    Коментиран от #84

  • 82 Вальо

    19 8 Отговор
    Ако Радев, Гешев и Каракачанов направят партия ще отвеят ПП-ДБ-ГЕРБ

    Коментиран от #94

  • 83 Естествен Интелект

    30 5 Отговор

    До коментар #9 от "Сатана Z":

    Кьотек до Драва...Историята се повтаря на 50-100 години.... Този път до офиса на велевци...
  • 84 Ще имааааа

    23 2 Отговор

    До коментар #81 от "ТрампЛин":

    Категорично !
  • 85 Естествен Интелект

    29 5 Отговор
    Ако ПАК се разберете за полско - ще си имате отново обща граница...Само не правете Барбароса, че този път над Райхстага ще е подобно на нашето знаме, а не червеното....
  • 86 Така така

    55 10 Отговор
    ,Победата ше бъде за Русия Правдата е на нейна страна! Сащ предизвикаха този конфликт за да закърпят бюджета и за да създадът шит между германия и Русия с цел да не си сътрудничат и да не узграждат ориятелски отношения поради тази причина същоте организираха и взривовете на потоците,а поради една друга причина същите килъри сащ създадоха и ковид 19

    Коментиран от #88, #89

  • 87 Българин

    8 2 Отговор
    ХА ХА ХА
    АКО ЦАПА И МИРИША

    Коментиран от #117

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ТрампЛин

    11 43 Отговор

    До коментар #86 от "Така така":

    Казано е! Това което човек си направи сам, и Чичо Сам не може да му стори!!! Ватниците се навряха сами в капана и изхода е ясен-разбита русия, обединена Европа, още по-могъщ Чичо Сам!
  • 90 а ааа

    10 31 Отговор
    Ще ви заградим и с бодлива тел да не бягате от рая на руский мир
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ДВ ако спрете да лъжете какво би станало

    39 5 Отговор
    Ще ви спрат парите от краварника!
  • 93 Козела

    34 6 Отговор
    Човечецът още бълнува, че Запада и проксито Украйна ще спечелят! Какъв наивитет! Загуба на Русия означава падане на Путин от власт и хвърляне на тази огромна страна в тотален хоас. Вероятно ще има и отделяне на територии, като кавказките Чечня, Дегестан и т.н. Залогът за Русия е повече от голям и тя ще направи всичко за да спечели.

    Коментиран от #104, #106

  • 94 Диамантената ръка

    8 20 Отговор

    До коментар #82 от "Вальо":

    Плюс Корнела и Костадин и сме готови за референдум за присъединяване, вместо евро, рубли и копейки...
  • 95 100%

    22 4 Отговор
    ДРУГА АЛТЕРНАТИВА .....НЕМА..!
  • 96 Гост

    36 10 Отговор

    До коментар #45 от "ХОХОХО":

    Това стана след като Виденов изгони Сорос и долара за наказание стана 3000 лева.
  • 97 Коментар

    16 7 Отговор
    Бъгнали сте се яко!Във всяка една война всички губят и най-вече обикновените хора.В случая с Украйна-Русия едва ли ще има победител.Най-вероятно ще е някакъв компромис.Това да не ви е мач?!Или филм от сорта "Игра на калмари"?!
  • 98 Кочо

    40 14 Отговор
    Освен Радев, Нинова и Костадин, да победи Рукя иска всеки нормален човек! Защото противтото означава да победи сатанистката секта управлявяща Запада и света да се превърне в отвратителна клоака от дегенерати без пол, а содомитите да бъдат възвеличавани като цвета на човешкия род!

    Коментиран от #101

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Токсик

    40 11 Отговор
    Русия победи още на 24-ти февруари 2022, сега само затвърждава победата ! От началото на военната операция украинските и натовските нацисти не са спечелили нито метър на фронта и згубиха колосални количества хора и военна техника, а също са претърпяли пълен край в икономическо и геополитическо отношение, т.е. евроатлантиците са инкасирали само огромни минуси, докато Русия е постигнала точно обратното!

    Коментиран от #102

  • 101 4ти километър

    7 9 Отговор

    До коментар #98 от "Кочо":

    Време е да се прибираш. Отпуската ти свърши.
  • 102 Зов за помощ

    11 10 Отговор

    До коментар #100 от "Токсик":

    Боже, ела си го прибери този!
  • 103 Фатки

    30 5 Отговор
    ...Ще направи за смях колективния запад и НАТО.
  • 104 Бивш канадец

    38 11 Отговор

    До коментар #93 от "Козела":

    Май Зелето забравят какво каза Путин - за какво ни е свят без Русия? Което означава че или Русия печели, или целият свят губи. И съм сигурен, че не блъфира!

    Коментиран от #112, #126

  • 105 Мислещ

    30 10 Отговор
    Като избивахо Българи и имаше концлагери Защо не се намеси нато?????Ти драги предател ще Уредиш Украинскиа въпрос.Когато хитлер гореше живи хора Путин не беше роден.Украинскиа проблем и Сирииската воина и Иракската кои бомбардира .НААА ТОО ООО.
  • 106 Без съмнение

    4 14 Отговор

    До коментар #93 от "Козела":

    Скоро това всичко на Русия ще свърши.
  • 107 Пха ха ха ха

    25 7 Отговор
    Русия ще победи

    Коментиран от #134

  • 108 Пха ха ха ха

    22 5 Отговор
    Дв трябва да бъде забранена в България и изгонена
  • 109 Българин

    25 5 Отговор
    Либерастиии каде ще бягате

    Коментиран от #113

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Опълченец

    7 13 Отговор

    До коментар #104 от "Бивш канадец":

    Много те кефи какво е казал Путин, а?
  • 113 Опълченец

    6 7 Отговор

    До коментар #109 от "Българин":

    КАдето си искаме, а ти кАде ще бягаш? Ти защо си бягал от часовете по бАлгарски език?
  • 114 Северозапад

    33 8 Отговор
    Зеле, оставете Русия, не сте дорасли за такива коментари. По-добре коментирайте ЕС - как САЩ ги нахендриха с газа - освен над 890 млрд евро директни загуби, че и 1.2 трлн евро помощи за фирмите и населението заради скъпите газ и ток? САЩ им гръмнаха СП, и си затраяха като пу...! И как ЕК принуждава страните членки да вземат заеми, за да плаща на бандерите - отделно над 80 млрд евро, които като кеш и оръжие подари на Белоноско?
  • 115 Софиянец в повече

    25 7 Отговор
    Беров, заглавието трябва да бъде "Когато Русия победи". Май сам сте си вярваш на написаното, а?
  • 116 Ам чи

    33 5 Отговор
    ПЪРВО ИВО БЕРОВ ЩЕ СТАНЕ ПРЪВ РУСОФИЛ СЛЕД ТОВА ЕВРОПА ЩЕ ТЪРГУВА НОРМАЛНО С РУСИЯ И НЯМА ДА СЛУГУВА НА САЩ ПОСЛЕ САЩ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ОПРАВЯТ ДЪЛГА НЕ ЗНАМ КАК ОЩЕ НАТО ЩЕ СИ СЕДНЕ НА ЗАДНИКА А САЩ ЩЕ ПРЕСТАНАТ ДА РОВЯТ ПО СВЕТА ПОСЛЕ НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА И МНОГО ОЩЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА
  • 117 Българин

    0 7 Отговор

    До коментар #87 от "Българин":

    Миришеш осера се
  • 118 чисто и просто

    7 26 Отговор
    Очевидно ДВ пуща "всякакви" статии. Тази е пълна със странни внушения. Първо, нито Радев, нито Нинова нито Костадин искат Русия да победи. Те просто си вадят хляба като представляват интересите на Русия. А сметката я плаща българския народ. Те са "смели" когато застават на страната на Русия, защото зноят че ако Русия загуби, никой няма да ги накаже. Но ако Русия победи, тогава те ще колят и ще бесят. Така както са правили дядовците им.
  • 119 Слепок

    28 4 Отговор
    "ако Русия победи" - голям смях. И няма как да се по друг начин след като е замесена тролската и антибългарска медия ДойчеЗЕЛЕ. Тези измамници даже не знам защо още не са забранени и филтрирани в БГ ???
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Госあ

    4 24 Отговор
    Класика. По времето на Рейгън Русия ползваше същите канали и схеми и като резултат СССР се разпадна. Запомнете!. Ако един чип е струвал на международния пазар 1000$ при рехавите ограничения преди, сега Русия го купува за мин 2000$. Той чипа пак си струва 1000$. Това е схемата. Войната се води Украйна да не загуби и Путин да не спечели. Това гарантирано ще доведе до промяна в Русия отвътре, каквато е и целта. Путин ще го стискат за гушата, но и ще си го подкрепят толкова че да му изцедят възможностите, но и да удържи да не почне гражданска война. Чичо Сам пресмята всичко в пари.Поняли?

    Коментиран от #123

  • 122 ТрампЛин

    14 18 Отговор
    Какво би станало ли? Същото което би станало Ако Хитлер беше премазал Европа. И отговора на тази макар и минимална възможност трябва да е решителен!!!
  • 123 ТрампЛин

    12 23 Отговор

    До коментар #121 от "Госあ":

    Един артист от Холивуд разсипа СеСеСеРе, друг артист от Киев-Филм ще довърши русия!

    Коментиран от #124

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 ТрампЛин

    6 8 Отговор
    Ще затварям за днес пичове, изкарах за едно белене на анукса, за вас не знам. Мръсна работа няма

    Коментиран от #127

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Адам Хилтън

    9 0 Отговор

    До коментар #125 от "ТрампЛин":

    Аз с небелен ходя, само покрай прайда го замивам
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Слава на Р У С И Я

    21 6 Отговор
    С
    Л
    А
    В
    А
  • 132 Поп

    21 4 Отговор
    Авторът е откровен идиот
  • 133 Име

    17 2 Отговор
    По цел ден само за това коментари, ами - има архиви - Втората световна война, Русия си побеждава и други факти.

    Просто - ги дразниха с години, Но не е правилно и тяхното - трябваше да оставят да се изнервят западняците и - те сами щяха да сгрешат, но явно е накаква шахматна история, нищо не знаем.
  • 134 коги

    5 13 Отговор

    До коментар #107 от "Пха ха ха ха":

    Преди три или след три дни ще победи???!!!
  • 135 Мнение

    20 4 Отговор
    Няма нищо странно в това,да се публикуват добре платени поръчкови статии с пропагандни цели, като тази!
  • 136 Уса

    27 5 Отговор
    Вече 33 години живеете без Русия.Какво се е променило толкова за всичкото това време?Каква е била България с Русия и какво е спечелила и загубила под западно управление?Какво знае и какво не знае българина,как се живее в родина превърната в колония,чиято единствена цел на съществуване е да пази задника на богатите колониалисти бивши робовладелци..Вие никога няма да станете американски щат и вечно ще се редите за американска виза макар и вече да няма смисъл,защото Америка бавно затъва в собствената си лакомия.Един приятел наскоро ми вика: "Америка може да загуби тая война но ще се прероди отново,защото са най-хитрите на тоя свят ползвайки ресурсите на другите държави за сметка на своите.Когато другите останат без ресурси Америка ще използва своите и отново ще бъде номер едно".Това се знае от целия свят и до днес му викаха "бизнес",но има един проблем.Хората вече са други по-тъпи и мързеливи с всяко следващо поколение.Те не се интересуват от къде идва ресурса или храната в магазина дори ще забравят какво животно е стояло върху пилешките бутчета може би стоножка с яки баджаци.Ето какво ще стане,ще живеем в пещерите и делкаме стрелите отново
  • 137 Анджело

    20 3 Отговор
    Беров, кога Президента е казал подобно нещо бе мушмул, Нинова или Костадинов? Трябва 30% от хонорарите да ги даваш на Радев, другите на Нинова и Костадинов...
  • 138 Чики-Рики

    22 4 Отговор
    Друго си е да си пипаш дясното ухо (било то и дори да си оправяш слушалката), докато се ръкуваш с БГ Премиера!....За Зеления става дума!А иначе до автора на статията, изключително малко са (да не кажа,,хич,,) историческите случи,в които Русия е губила война и ми се струва, че определенията от типа ,, посредствени,, политици са най- уместни в момента за Ивайло Мирчев, Тодор Тагарев,И бивши такива, като Велизар Шаламанов, Соломон Паси и още цял звезден рояк родни,, гастрольори,, , които така и не можаха да си намерят,, мястото,, в политпародията на родната действителност!Но със сигурност на новите,,ястреби,, ,ще започнат да им се случват някои неща , на един по един и то много -скоро!

    Коментиран от #143, #150

  • 139 ГОЛЯМ СМЯХ

    29 5 Отговор
    "дълготраен икономически застой,"

    като гледам как цъфтим и връзваме 33 години от тая демокрация се оказа че не можем да боядисаме това което е построено по времето на комунизма

    ама пък в кауфланд има банани които никой не купува те това беше важното банани да има

    Коментиран от #204

  • 140 Анджело

    15 6 Отговор

    До коментар #19 от "краси":

    Украинците мислиш не пият а? Че те са едни и същи пяндурници и украинци и руснаци
  • 141 Хубавото е

    21 4 Отговор
    Че започнахте да допускате условности и възможности за резултати в полза на Русия. Има напредък. Ако продължите в този дух и смените подигравателния тон във вашите антируски статии, това би било добър знак - опичате си акъла и хитро се готвите да обърнете лопатата във фурната. Типично по български, за съжаление.
  • 142 Биво Еров

    22 4 Отговор
    Ако Русия победи, всички юроатлантици ще обърнем палачинката и от страстни русофоби ще станем заклети русофили. Важното е глупости да дрънкаме и да ни плащат
  • 143 Ленд Лийз

    2 11 Отговор

    До коментар #138 от "Чики-Рики":

    ПСВ я губи! А ВСВ... учи, ибмбецилче
  • 144 Ван дер Любе

    10 27 Отговор
    Ако Русия спечели войната, това означава да няма Украйна, но не и край на войната. Ще последват Молдова, Казахстан и други. Като свършат страните, били в СССР, ще дойде ред на такива, които са били много близки и т.н. Дали това е в наш интерес. От историческа гледна точка, нека си спомним, че Русия е нападала България през Първата световна. Нищо че се води за освободителка. Но ние сме платили цялата война със земя - Добруджа, Поморавието и с пари (същото и след Втората). Каква ще ни е ползата. Нека всеки си огледа къщата и каже колко електроуреди от Русия си е купил, колко коли, колко познати има, които си пращат децата да се учат в Русия? Включително такива БСП - за децата на Стефан Данаилов и Нинова знаем, но сигурно е така и за много други. Ще бъде интересно след няколко години, когато Копейкин си прати сина в Щатите или Западна Европа. Така че в цялата тази политика няма грам безкористност, може би допълнена с глупост.

    Коментиран от #153, #221

  • 145 Г-ца каприз

    17 4 Отговор
    "но на нас и на доста наши управници няма какво да ни пука, ние ще си гледаме България и българските интереси"....
    Ей това наистиа е най правилния ход.....защото до сега винаги сме робували за чужди интереси....застъпвали чужди каузи....а ние за сметка на това сме винаги в калта...
  • 146 Мим

    17 4 Отговор
    Ако Русия по бързо победи след като никой не се меси с оръжия за зеления ще има по бързо мир,иначе ще има мир пак ,когато Русия победи, до тогава не....
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Човек

    6 32 Отговор
    Няма смисъл да разсъждаваме върху някакви фантастични сценарии. Трябва да бъдем реалисти. Срещу Русия е изправен блок с 40-50 пъти по-голяма икономика, много по-модерна и мощна армия. Тя със сигурност ще загуби войната. Нашият интерес е да се позиционираме по най-добрия начин преди развръзката. С президент като Радев това е невъзможно, но поне можем да минимизиране щетите. ПП-ДБ с ясно съзнание жертваха бъдещето си в политиката (правейки компромис с ГЕРБ) за да ни спасят от Радев, който беше реална заплаха за европейското ни бъдеще. Без това правителство ние бяхме загубени. Както каза Кирил Петков в изтеклите записи - не е важно дали ние ще изчезнем като партия, важна е само България. Този човек е национален герой, но малцина имат потенциала да го осъзнаят.

    Коментиран от #151, #173

  • 149 Мнение

    26 3 Отговор
    Най хубавато нещо, което би станало на земята е, агресивния блок НАТО,да бъде разпуснат и а отидее там където му е мястото! На бунището на историята !!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Замислите се

    21 2 Отговор
    Ако Путин иска за отстрани(убие) Зеленски някой може ли да го спре. Значи не иска.
  • 153 Абе

    11 3 Отговор

    До коментар #144 от "Ван дер Любе":

    Съвсем скоро няма да има запад,а само великия изток ще бъде и пребъде. Слава на Русия и комунизма.

    Коментиран от #162

  • 154 Абе

    8 4 Отговор

    До коментар #120 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Прост,по прост..най прост. Слава на Русия и комунизма
  • 155 КовидманЯк

    19 2 Отговор
    Беров спри алкохола и наркотиците и американските грантове и си лекувай главата!
  • 156 КовидманЯк

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "краси":

    Джаф, джаф...ол.игоф.ренче наивно, порасни.
  • 157 БЪЛГАРИН

    25 3 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ И ИСТОРИЯТА ЩЕ ГО ДОКАЖЕ, НО ЩОМ МИСЛИТЕ, ЧЕ РУМЯНА КОЛАРОВА И ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА СА "ПО ВЕЩИ" , А И ДРУГИ КАТО ТЯХ, ПО ВОЕННИ ВЪПРОСИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА, ПРОБЛЕМА Е ВАШ!
    ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БА И ГЕНЕРАЛ ОТ СЪЩАТА, ОСТАВЕТЕ ГИ И НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ЛАКЕИТЕ И ДОНОСНИЦИТЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ, НЕКА СЕ РАДВАТ НА СЛУГИНАЖА СИ! УТРЕ СЪЩИТЕ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ НА 180 ГРАДУСА, КОГАТО ВОЙНАТА СВЪРШИ И ПАК ЩЕ ТИЧАТ И ПЛЕЩЯТ, ТОВА КОЕТО ИМ Е НАРЕДЕНО ОТ ПОСОЛСТВОТО, САМО ЧЕ ЩЕ СИ ПРЕПИШАТ ЧЕ ТОВА КОЕТО ВИЕ КАЗВАТЕ СЕГА, ЧЕ ТЕ СА ГО КАЗАЛИ, А НЕ ВИЕ. ДОНОСНИЦИТЕ И СЛУГИТЕ НА ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ, НЕ ПОЗНАВАТ НИТО ЧЕСТТА, НИТО МОРАЛА, НИТО ИМАТ СРАМ! БОГ ДА ИМ ПРОСТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #165

  • 158 Не ако, а когато

    11 2 Отговор
    Въпрос на преговори.
  • 159 Абе

    14 3 Отговор

    До коментар #77 от "Това е виц, но и русофилите не си го пож":

    Друго си е да караме европейските трошки ...и да има банани
  • 160 Иво

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "комунистче":

    Той за тази тръба и куче подари.
  • 161 Бай Хой

    11 2 Отговор

    До коментар #45 от "ХОХОХО":

    Това беше когато демокрацията победи.
  • 162 Демократ

    4 15 Отговор

    До коментар #153 от "Абе":

    Великият изток имаше много векове време да се докаже, но защо ли не успя и хората му отидоха на Запад? Това обаче е въпрос за мислещи хора, които поне имат памет, защото България 45 години беше официално част от този велик изток и още 34 години скрито я управляват същите мозъци и затова сме на дъното. Това се казва доказано на място развитие в България вече 80 години. Болшевиките 100 години пречат на развитието на света както могат- с войни ,въстания, диверсии,саботажи,сега и с кибератаки, не се чуват обаче постиженията на човешкия ум,а само дрънкането на оръжия,където са ненадминати- въоръжението им поглъща 70% от финансовия им ресурс. Сега се видя и че голяма част от него са откраднали властимащите в Русия милиардери. Богати диктатори, беден народ и държава, това великия изток.
  • 163 Хаха

    11 4 Отговор
    Че то само нискоинтелигентни и заблудени, като аФтора на тоя п. сквил за жълти центове си въобразяват, че Украйна ще "победи" Русия!? Скоро идва времето да избира дали да виси на колестника на някой самолет на път за държава с "ценности" или да обърне плочата и започне да хвали Путин! Вероятно второто, защото в "ценностните" държави дРъвени философи за жълти центове не им трябват, а бачкатори за същото! Пък нашия "философ" е с две леви ръце, не е научен на труд и на две магарета слама не може да раздели...
  • 164 1944

    2 12 Отговор

    До коментар #3 от "хахахаха":

    само да те светна дрогарю текезесар , че средната работна заплата у нас е ДВА пъти ПО ВИСОКА от тази в матушката ви. както каза една известна личност рООсия е единствената страна която с толкова много е постигнала толкова малко.

    Коментиран от #168

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Механик

    16 2 Отговор
    Не "ако победи" , а "когато победи".
    И да. Какво ще направите, че ми е интересно?
  • 167 682

    18 2 Отговор
    Ядрена сила не може да бъде победена. Кое не е ясно?
  • 168 Хаха

    14 4 Отговор

    До коментар #164 от "1944":

    На теб, дрОгарю, само "заплата" и "пари" са ти в главЪтЪ - смисъл на съществуването ти и основна атлантическа "ценност" наред с третия пол, дрогата, гмо-то, ваксини, пландемии, гмо и зелени енергии...
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 вече без Зеле

    15 2 Отговор
    DW - то вече трпери и се трсе от ужас, ще го спрат, ако Русия победи. хахаха....
  • 171 🇧🇬🇷🇺

    22 2 Отговор
    АЗ И ОЩЕ БЛИЗО 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ РУСИЯ ДА ПОБЕДИ .

    Коментиран от #215

  • 172 Тате каза

    9 1 Отговор
    Не си ври пръста там където скърца !
  • 173 Касапин

    9 4 Отговор

    До коментар #148 от "Човек":

    ЗА ИКОНОМИЧЕСКИЯТ ПОТЕНЦИАЛ СИ ПРАВ А СЕГА ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ЧОВЕШКИЯТ ФАКТОР И КВО ВИЖДАШ НЕЖЕЛАНИЕ НА ЗАПАДА ДА ПРАТИ АРМИЯ НЕЖЕЛАНИЕ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ УКРАИНЦИТЕ ДА ЗАГИВАТ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И ЗА КЕФА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГИ КОРУПЦИОНЕРИ ВИЖ САМО КОЛКО МЪЖЕ УКРАИНЦИ СА ЗАД ГРАНИЦА АМИ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО НА ФРОНТА А ЗА РУСИЯ ВЪПРОСЪТ Е НА ОЦЕЛЯВАНЕ И РУСНАЦИТЕ ЯСНО ГО СХВАЩАТ НЕ ЧЕ НЕ СА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ПОДОБНИ НА УКРАИНСКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ТА ПРИМЕРА Е ФИНСКАТА ВОЙНА А ЗА ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА БЕРОВ Е ПРАВ КОЙТО НЕ ГО КЕФИ ЧЕМОДАН ВОКЗАЛ И ЛОНДОН
  • 174 Алооооооо

    10 2 Отговор
    БЕРОВ ЗА СЕГА ПОБЕЖДАВА САЩ ЕВРОПА ГУБИ УКРАЙНА БАВНО ПОЧВА ДА ИЗЧЕЗВА РУСИЯ СЕ МЪЧИ ДА СЕ СПРАВИ С ГЛУПАЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ СРЕД ГЕНЕРАЛИТЕ И ПСЕВДОИНТЕЛИГЕНТИ СИ НО СЕ ДЪРЖИ КИТАЙ ИНДИЯ И ИРАН СЕ ГУШАТ А ДАЛИ РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ АМИ МНОГО Е ВЪЗМОЖНО НО УКРАЙНА И ЕВРОПА ЩЕ СА ТОТАЛНА ЩЕТА
  • 175 🇺🇸🇮🇱🇬🇧🏳️‍🌈🚾

    18 3 Отговор
    УЖАСА ЗА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ У НАС Е ,ЧЕ РУСКА ПОБЕДА МОЖЕ ДА ЗНАЧИ КРАЙ НА ГЕЙ ПАРАДИ ,СОФИЯ ПРАЙД И СПИРАНЕ НА ГРАНТОВЕТЕ ОТ НПОтата НА СОРОС И АМЕРИКА(ЗА)БЪЛГАРИЯ,А ТОВА СТАНЕ ЛИ ТОВА Е КРАЯ И НА НАШЕНСКИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЖЪЛТОПАВЕТНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ.
    ТЕ ЗАТОВА СА ТАКА ПОБЕСНЕЛИ.
  • 176 То тя Русия

    11 3 Отговор
    наистина ще победи и в това тяма съмнение, победата им е вързана и който го проумее овреме ще спечели. Западналия свят и кравартика губят всичко.
  • 177 Бамбука

    5 2 Отговор
    Няма нищо стойностно в позицията на един лицемерен съюзник.
  • 178 златоград

    3 3 Отговор
    Другарю Беров, не знам какво би станало с Русия но европейския континент който се простира до уралските планини според един тибетски монах ще бъде новият Атлантически океан и Япония ще потъне а Атлантида ще се появи ........ "за да могат "онези отгоре" да ни направят още еврейчета" а много от сегашните маймуняци дето играят чалгадемокрация ще си заминат горе на небето.
  • 179 РУСКА 🐻

    14 3 Отговор
    АМИ АКО РУСИЯ ПОБЕДИ ?КАК ТАКА НАЛИ БЯХТЕ ПРЕД МОСКВА ЩЯХТЕ ДА ГО ПРЕВЗЕМАТЕ ПУТИН БЕШЕ БОЛЕН ОТ РАК НЕ БЕШЕ ДОБРЕ С ГЛАВАТА РУСНАЦИТЕ СЕ БИЕХА С ЛОПАТИ НЯМАХА ПАТРОНИ РАКЕТИТЕ ИМ СВЪШИХА МАРТ МЕСЕЦ МИНАЛАТА ГОДИНА ,А КАКВА СТАНА ТЯ СЕГА АКО РУСИЯ ПОБЕДИ ЕСТЕСТВЕНО ,ЧЕ ЩЕ ПОБЕДИ КОЙТО СЕ СЪМНЯВА ВЪВ ПОБЕДАТА НА РУСИЯ НАД ЗАПАДНИТЕ ФАШИСТИ ЗНАЧИ НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА

    Коментиран от #198

  • 180 Майстора

    9 2 Отговор
    Няма как държава с ядрено оръжие да загуби.Иначе ...
  • 181 Сова

    11 3 Отговор
    Ако Русия победи 80% от народа ни ще се радва! Защо ли ? Защото Русия е права в случая. Ако фашистите в Украйна не бяха убивали руснаци , българи , мохамедани , това нямаше да се случи. Но тези украинци са децата и внуците на избягалите от Германия в Украйна фашисти след втората световна война. ,, Да би мирно седяло , не би чудо видяло ."
    ,,Око за око, зъб за зъб" Те ще убиват , а Русия ще ги гледа ? Хак им е !
  • 182 Тъпо соросоидче

    7 3 Отговор
    Ако Путин победи, ние с Иво бързо ще притичаме при Митрофанова за да се вредим за 4000.
  • 183 Сова

    15 3 Отговор
    Ако Русия победи 80% от народа ни ще се радва! Защо ли ? Защото Русия е права в случая. Ако фашистите в Украйна не бяха убивали руснаци , българи , мохамедани , това нямаше да се случи. Но тези украинци са децата и внуците на избягалите от Германия в Украйна фашисти след втората световна война. ,, Да би мирно седяло , не би чудо видяло ."
    ,,Око за око, зъб за зъб" Те ще убиват , а Русия ще ги гледа ? Хак им е !

    Коментиран от #184

  • 184 123

    2 7 Отговор

    До коментар #183 от "Сова":

    Глупост , след глупост , след глупост . Всичките болнофили повтаряте само едни и същи небивалици .
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Мишо

    11 2 Отговор
    Тия защо се мъчат да пишат - всички искаме Русия да победи!
    И анкетите по медиите го доказват.

    И по времето на СИВ бяхме 27 място в света по жизнен стандарт, днес в ЕС демократично сме с десетки места надолу .Факт.
  • 187 Слава на Русия

    13 3 Отговор
    Че кой не иска да победи Русия, може би малоумни и като този написал тези глупости.
  • 188 АРЕС

    9 3 Отговор
    Светлина,радост,успехи,няма да има соросо... и НАТО,джендърчета и тн. ето това ще стане.ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • 189 факуса

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "Царя":

    излиза,че цар борис е бил предател,и като такъв можем да конфискуваме всички имоти сега на вампира от мадрид
  • 190 Aлфа Bълкът

    3 6 Отговор
    Радев е американско мекере на републиканците, снимката го доказва. Путин направо не може да го диша!
  • 191 Пореден

    13 2 Отговор
    Клозетен анализ. Надявам се да не му плащат за глупостите.
  • 192 Българин

    4 16 Отговор
    Румен Радев е национален предател и жалък папагал.

    Коментиран от #199

  • 193 Тихон

    10 3 Отговор
    Дойчевеле и ИвоБеров. Гнус!
  • 194 Много ясно какво ще стане

    10 3 Отговор
    Иво Беров ще виси, а и много други русофоби
  • 195 факуса

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "краси":

    що ли най развитите са най задлъжнели и не плащат дълговете си,а вдигат тавана
  • 196 Лъчезар Начев

    17 2 Отговор
    Твърде ограничено и едноплоскостно мислене. Тази война няма да бъде спечелена нито от Украйна, нито от Русия. Но светът ще се промени. А ние продължаваме да сме ограничени блюдолизци, без собствено мнение и интереси. Европа ще загуби от тази война и ние заедно с нея.
  • 197 Вельо Дойчев

    7 2 Отговор
    Иво Беров е най-безпристрастният, умен, аналитичен, незаменим мисиряк в държавата.
    Надпреварата е голяма, но той води уверено.
    Хахахаха аааа...
  • 198 Целите на тази война

    1 9 Отговор

    До коментар #179 от "РУСКА 🐻":

    са различни за воюващите. Русия иска да завладее цяла Украйна, а ако може и Молдова, Прибалтиките и части от Полша. Украинците искат да изгонят агресорите от страната си, около 100км са от победата, за Крим са 250км. и нямат намерение да влизат в Русия, още повече да анексират нейни територии. Да водиш завоевателна война с ядрено оръжие срещу една съседна неядрена държава с 4 пъти по-малко население е недопустимо за целия свят включително и за тия които се смятат за приятели на РФ.

    Коментиран от #203

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 М3 голд

    7 1 Отговор
    Този пасквил показва няколко неща:
    И НАТО и DW го знаят, че Русия ще победи. Затова бързаха. Техните протежета в България подариха за един ден двата ядрени реактора. Само и само да не довършим АЕЦ Белене. Затова увеличават 4 пъти окупационните войски у нас (в тях ще имало даже албанци).
  • 202 Никси

    7 1 Отговор
    ако Русия спечели войната , всички козяшки тъпанари вън от наща Държава , а останалите боклуци дето крадяхани със задниците 34 години , ги набутай по затворите , Референдум за Нато и Брекзит от Европа както направи Англия , самостоятелна държава , щото и те видяха дебелия и знаеха кво може да стане с тях и се усетиха на време , само овцете тука още спят зимен сън , надспахте Мечките !!!.
  • 203 Радо

    5 1 Отговор

    До коментар #198 от "Целите на тази война":

    Имаш температура бе човек , от къде ги мислиш тия бисери ? Нищо от това което бръщолевиш не иска Русия ! Русия не иска да има американци в Украйна , ....и това е ! Изпълнят ли това условие , войната ще спре моментално руските войски ще се изтеглят, териториите ще си останат пак украински . Ама попитай твоите любимци искат ли го това, ... май не , а !
  • 204 Искаш да кажеш:

    0 0 Отговор

    До коментар #139 от "ГОЛЯМ СМЯХ":

    " като гледам себе си". Не обобщавай моля те!
  • 205 ГруЮ

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Сандо":

    Прав си на 100%. Не споря:)
  • 206 Бат Мишо

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ама и Президента ви каза":

    недей лъга хората
    ИМА ВОЙНИ ЗАВЪРШИЛИ БЕЗ ПРЕГОВОРИ и не са 1-2 - завършили с пълното изтребление на победените
    При падането на Казан столицата Булгар и т н татарите избиват всички българи ДО КРАК
    разярени от първата загуба при Самара на Субадай
    ТАЗИ ВОЙНА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ПРОТАКА ТОЛКО ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОЧНО ТАКАВА
    вждеща до ПЪЛНО ИЗТРЕБЛЕНИЕ на 1-2 народа или цяла планета
    Нека притиснат Путин да стената да отвори стратегическия арсенал ПОСЛЕ ЩА ПИТАМ с кого ще преговаряш и как ще се срещнете из ядрените пепелища

    Коментиран от #208

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Бат Мишо

    1 2 Отговор

    До коментар #206 от "Бат Мишо":

    ПС ако някой тук се съмнява че стратегическия арсенал може да унищожи 4 пъти по голяма планега от земята
    вече друг въпрос - става въпрос за обикновенно незнание и непознаване на съвременните оръжие за масово унищожение , психотронните бактериологическите и гео оръжията пробиващи озонния слой - доколкот зная -някакъв газ влизащ в реакция О3 и правещ го кислород О2 новите руски термоядренни заряди на основа на кобалт с добавен литий позволяващи достигане на 50-100 гига тона в транспортируема мощ - Посейдон и Цар бомба
    за разлига от американските толеми бомби НЕТРАНСПОРТИРУЕМИ поради големия обем И СГЛОБЯВАНИ НА МЯСТОТО НА ТЕСТА като сичките Касъли там браво мраво дет достигат 15 Мт НО НЕТРАНСПОРТИРУЕМО УСТРОЙСТВО до врага което го прави безмисленно

    Коментиран от #209

  • 209 Бат Мишо

    4 2 Отговор

    До коментар #208 от "Бат Мишо":

    ПОВТАРЯМ тази война в Украйна подпалена от памперса и безмерната наглосакска лакомия
    и водена некомпетентно от същия памперс който с неадекватна политика УСПЯ да изнасили СК Китай и Иран и Индия да заемат противоположен лагер
    ИМА ВСИЧКИ КАЧЕСТВА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В 3 та СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАВЪШВАЩА БЕЗ НИКАКВИ ПРЕГОНОРИ
    с тотално изтребление на народи или ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА
    и ВСЯКО ПРОТАКАНЕ я приближава до тоя момент със посягането към стратегич арсенали ВОДЕЩИ ДО КРАЙ БЕЗ ПРЕГОВОРИ- просто няма да има кой с кой да преговаря накрая
  • 210 Сух

    9 1 Отговор
    Пак някви ценности, европейски, ненам си кви.. Кво точно имате предвид под европейски ценности? Защо един не е излязъл и да формулира какво точно означава това? Да знаем ние въобще отговарят ли на нашите, българските, онези които бабите и дядовците са ни възпитавали. Жива пропаганда са подобни статии, писани от антибългари. Безродници!

    Коментиран от #211

  • 211 Сър Пичук

    0 3 Отговор

    До коментар #210 от "Сух":

    Стой си с ценностите възпитавани от днешните притежаващи и управляващи де факто България - "Вечна дружба"; "Дружбата с СССР (Русия) е нужна на България както слънцето е нужно на всяко живо същество"; "Дружба от векове и за векове" и так далее.
  • 212 ИЯО

    3 1 Отговор
    Русия вече е победила ...
  • 213 Русия

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "ГруЮ":

    Не е загубила Първата Световна Война. Все пак се бие на страната на печелившата коалиция. Ако не са били болшевиките и революцията, Русия щеше да си заплюе цяла източна Европа още през 1918... Ленин е платен саботьор и след неговия преврат Русия просто спира участието си във войната, изтегля се от фронта и там започва люта гражданска война. Четете историята, господа!
  • 214 Като теглим чертата

    6 0 Отговор
    До 1989 г с Русия (СССР) 27 място по Индекс на човешко развитие на ООН, 9 млн население, спортна и космическа сила и още много други.
    След 1989 без Русия (със ЕС) - последни по жизнен стандарт, 70 и някое място в света, 6 млн население, пустеещи села и цели райони, .
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 ганю

    0 1 Отговор
    Русия ще победи
  • 217 ганю

    1 1 Отговор
    като теглиме чертата ЕС ни разказаха играта
    бързичко от там да излизаме
    и с Русия Германия и Япония сме работили и постигнали най много
    ала без тъпите продажни днешни политици.
  • 218 Ганю

    2 1 Отговор
    Както казаха Сащ с магнитски повечето политици тука са боклуци
    що не ги опечете на ел.Стол?
  • 219 Ццц

    1 2 Отговор
    Когато Русия победи Тагарев ще си сложи руското змаме ма профила а Бойко ще лази в краката на Путин.
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Ха,ха,ха

    1 1 Отговор
    А дано! Искам да видя Пасито кво ще прави, Тагарев де ще се дене ? Да му мисли цялата атлантическа пасмина .
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Путлер може и да си вярва

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ама булгаристанската простотия е бегранична!
  • 230 резервист

    0 0 Отговор
    Много си сдържан, бе човек! Аз мисля, че заради изтощението от войната в Русия няма да достига продоволствието и ще почнат да ядат европейци. Понеже сме по-близо, ще почнат от нас! По-специално от по-пълничките, защото са по-сочни. Сега като се замисля, спешно почвам да отслабвам, за да оцелея. Ама че идиот!