Last news in Fakti

30 Юли, 2023 20:00 10 526 169

ДА СИ ТАТУИРАШ „Свобода или Смърт”

  • татуиране-
  • свобода или смърт

Та да се върнем на днешния „герой”… Мъжкар. Мачо. Имал макетно ножче под ръка… И „Свобода или Смърт” на кожата си. Ама не и под кожата…Не мога да приема, че подобни примати се разхождат свободно по улиците. Просто защото правораздаването ни е… на моя възраст. Изкривено, още съществуващо по теориите на Вишински, а бе съветско повече от пенсионерите, гласуващи за БСП… а вече и с алтернатива за израждане.

ДА  СИ ТАТУИРАШ „Свобода или Смърт” - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Бреейй, като да Черешовото топче да е гръмнало! И Боримечката да се извика, та да не се плашат женурята…

Усещам се, че за онзи балкански бабаит, все едно му говоря на европейски – кой е тоа Боримечката и какво е черешово … а бе топче, нема значение, важното е, че иска „свобода или смърт” , само за кого, не е ясно. Ма кво значение има, като няма смисъл?!

Това, че съм от бившите хора, в пред-пенсионна възраст, с всички изкривявания на „реалния социализъм”, през който съм изживял първите си 25 години, не пречи да имам усещането, че махалото замина за маса млади хора в другата крайност. Свобода не означава слободия. Свободата не е чалга и дрога, не са „лесни” кинти и безнаказаност, свободата е … смисъл на съществуване. Свободата е право на избор, правото да постигаш цели, правото да си част от обществото. Мдаа, дори и правото да се татуираш… Щото кожата си е твоя, употребявай я за свои цели…

Но да употребяваш и смъртта за свои цели, не звучи свободно. В девиза „Свобода или Смърт” за непосветените,”Смърт” означава борба до край, за да се осъществи първата част – „Свободата”! В този девиз НИКОЙ не иска смърт, никой не се бори за смъртта! Но това е границата, която онези герои са решени да преминат, за да има Свобода!

Та да се върнем на днешния „герой”… Мъжкар. Мачо. Имал макетно ножче под ръка… И „Свобода или Смърт” на кожата си. Ама не и под кожата…Не мога да приема, че подобни примати се разхождат свободно по улиците. Просто защото правораздаването ни е… на моя възраст. Изкривено, още съществуващо по теориите на Вишински, а бе съветско повече от пенсионерите, гласуващи за БСП… а вече и с алтернатива за израждане.

Да, мнението ми си остава консервативно – с татуировки са пиратите и пандизчиите.

За мен Свободата е да съм с чиста кожа.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 154 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БСП за България и Радев

    187 10 Отговор
    Татуирал е наказателния кодекс. Сега след шума по медиите трябва да получи присъда отнемане на "Свобода", което значи автоматично "Смърт". Извергът сам го е поискал и трябва да се уважи
  • 4 КОТарАК

    72 16 Отговор
    тук може да става и въпрос за наркотици! служил съм в Стара Загора-ясни са ми нещата там/ въпреки че беше отдавна , едва ли са се подобрили. дори и пиян , едва ли ще стигнеш до там.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 реру

    44 42 Отговор
    Така е... Не си патриот ако не се въодушевяваш от... Промяната пък на символи и надписи по
    националния герб май се водеше за поругаване и т.н.

    Коментиран от #19, #113

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мата Космата

    108 18 Отговор
    Не виждам разлика от Тулупа и този изверг!

    Коментиран от #20

  • 11 УЖАС

    103 6 Отговор
    Ама този е само за есене, а прокурора който го е пуснал за затвор за 5 години.

    Коментиран от #17, #55

  • 12 Хохохо

    76 76 Отговор
    Татоса няма нищо общо с престъплението на лекето.почнахте да използвате случва за да заклейми те патриотизма.

    Коментиран от #62, #134

  • 13 Сталин

    133 21 Отговор
    Всички татуирани с бради и вързана коса на кок като на бебе, трябва да се водят на отчет в психиатрията и под наблюдение на полицията и социалните служби

    Коментиран от #92

  • 14 Калпазанин

    62 43 Отговор
    Докато не заиграе сопата нема се оправим, аман от ли ерастив и краварогейски ценности
  • 15 Българка

    130 8 Отговор
    Касапинът работи само по втората част "смърт". Извършеното садистично издевателство е опит за убийство. Но най-страшно е, че голяма част полицаи,следователи, прокурори и съдии, които издържаме , защитават насилниците, а не жертвите на насилие.
    Този случай не е единствен. Насилниците се изживяват като недосегаеми мачовци и са сред нас. Докато няма строги наказания не само за насилниците, но и за тези държавни служители, които ги покровителстват, няма правосъдна реформа. Крайно време е скъпоплатени съдии, прокурори, следователи да носят персонална административна, финансова и наказателна отговорност
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Някой

    55 2 Отговор

    До коментар #11 от "УЖАС":

    Да те светна - пускат съдиите.
  • 18 Сух

    34 94 Отговор
    Ивайло, изглежда в казармата са те вземали за жена, много комплекси имаш. Мен лично ми харесва да виждам словата на Апостола навсякъде. Нали знаеш или не, че всеки влага смисъл като се татуира. Някои по повърхностен, други не. Не съди хората по себе си! И между другото пределно ми е ясно, че целта е българщината и присвояване и на малкото, което ни остана, самочувствието да сме българи. Прекалявате вече и не се чуди ако някой ден непознати хора те спират и те пребиват редовно, знай че предателите никой не ги долюбва и никой не ги съжалява..

    Коментиран от #23, #122

  • 19 Хахахаха

    41 45 Отговор

    До коментар #8 от "реру":

    Ти пък не си истинско ЛГБТ, ако няма татуирани Сорос и Асен Василев!

    Коментиран от #86

  • 20 ха ха ха аха ха

    19 4 Отговор

    До коментар #10 от "Мата Космата":

    А ааа тулупа.го.еаа на този му предстои.
  • 21 а ааа

    71 9 Отговор
    Този е от потните патриоти на патриотични кебапчета и патриотична бира.
  • 22 Строител

    56 4 Отговор
    Най-невероятното от цялата история е че момичето е още живо,което означава че или острието е било тъпо или тоя е късметлия или го е правил прецизно и бавно без да застраши артерии или вени (което звучи много грозно и болезнено за девойката)
    Който е боравил с подобен остър предмет знае колко е остър ( не съм експерт ) но това нещо е по-остро от скалпел.....

    Коментиран от #96

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 АБВ

    84 2 Отговор
    Такива животни не трябва да излизат от затвора
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Сух

    25 42 Отговор

    До коментар #23 от "Бай Ганьо":

    Честно да си кажа не прочетох статията. Първия абзац и част от втория и реших да не си го пречинявам. Всеки ден ни заливат с антибългарски послания и вменявания на малоценност. Наистина ми писна. За това така реагирах. След коментара ти довърши писанията му. В случая е прав, че
    садиста не заслужава да носи тези велики думи на себе си. Но не го оправдавам да съди за всички татуирали себе си с подобни слова. Аз лично нямам такива татуировки. Да не забравяме, че нали за това скачаха едно време, американския начин на живот, е на имаме го. Що пускат?!

    Коментиран от #32

  • 29 Анонимен

    31 19 Отговор
    Пускал е постове за Бойко, защо автора ни натрапва БСП и Възраждане. Гербер си е.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 А някой знае ли го

    17 45 Отговор
    Ивайло Михайлов? Един банкер, който обижда стотици милиони хора по света, че щом носили татуировки били затворници и пирати. Г-н банкер, татуировките са измислени още във онези времена на траките, най-вече от аристократичната класа, която се е маркирала с тях. Ето какво пише и Херодот! Тракийските благородници извеждат произхода си от Хермес (Ерми), затова се татуират с него. Това в книжки по банкиране няма да го прочетете.
  • 32 Ветеран от Протеста

    54 35 Отговор

    До коментар #28 от "Сух":

    Не сме скачали да имаме Американски начин на живот,пич...Скачахме да имаме Право на собственост,Право на труд където поискаме и Свобода на Словото...Защото преди това ги нямахме тези Права в Комунистическия Лагер.Бяхме крепостни и Безправни роби на Руския комунистически Окупатор...Ама като те гледам,ти повече пискаш,че това се е случило...Щото Най- големите Садисти и Човекоядци са точно в Русия...Ако не вярваш прочети за Чикатило!!!

    Коментиран от #33, #34, #35, #36, #38, #88, #95, #98, #130

  • 33 Българин

    16 12 Отговор

    До коментар #32 от "Ветеран от Протеста":

    Я кажи за Ричард Рамирес?
  • 34 Мога да ти кажа

    37 41 Отговор

    До коментар #32 от "Ветеран от Протеста":

    че спрямо времената преди 89-а, тогава имаше повече свобода от сега! Дъртите комунисти измряха още през 90-те, и оттогава се оправдавате с тях. Спрете се бре козяци! Точно от господарите ви в краварника е измислена тази дума комунист, ако не знаете! Мързи ги да дишат, камо ли да протестират, а после комунистите от гроба им виновни, че и пречили. Демократи ви управляват от 34 години. Банани колкото искате на цената на кило пържоли!

    Коментиран от #43

  • 35 Сух

    33 16 Отговор

    До коментар #32 от "Ветеран от Протеста":

    Възможно е, не споря, факт е обаче, че американците си имат даже тв канал представящ във вид на филм, престъпниците и психопатите им. Относно това, не знам за какво сте скача ли, но виж какво е, и не са ви виновни руснаците, както се опитвате да го представите, ами вие самите, защото избор след избор не си отворите очите да видите, кой ви мисли добро и кой точи ножа. И ето това имаме, садист и пропаднали младежи. Това е бъдещето, свиквайте, тези няма къде да ги скрие, това е което отгледахме. И пак питам за кво поискат, нали това си избраха? До колкото знам и имам спомени, в онзи така не свободен строй, такива като този садист не оцеляваха. Ощи при първи симптоми и в кауша. Сега какво стана, 12-14 год Борисов, сега пепейци, и свитата на президента и накрая изкачат с някви осъдителни изявления, ще кажеш, че те нямат нищо общо с това. Вече 32 отива 33 години българското общество деградира и само плюене по него колко не ставало и всяква друга помия. Е, ми поеме те си отговорността, това отгледахте..

    Коментиран от #48

  • 36 А сега?

    35 12 Отговор

    До коментар #32 от "Ветеран от Протеста":

    Нищо не произвеждаме, нищо не правим, и само наркотици европейски средства усвояваме! Един грък ако сее дини взема от Европа 10 пъти повече, отколкото българския производител! След това продава дините на безценица, за да отчита дейност и унищожава нашия производител! Свободен пазар, но различни субсидии!
  • 37 От Възраждане всички са такива

    53 47 Отговор
    Типичния подръжник на Възраждане. Там са само дъното, важно е Рашия да плаща за дрогата и макетните им ножчета, но се борели да освобождават България. От такива ние трябва да се овободим.
  • 38 петров

    43 3 Отговор

    До коментар #32 от "Ветеран от Протеста":

    чикатило е украинец, не че тогава имаше някаккво значение, нали всички бяха от СССр, но понеже в последно време се отбелязва. за по-точно.
  • 39 патето Яки

    59 0 Отговор
    Убиеца на Милен Цветков беше татуиран целйя с кръстове , този е същия изрод.
  • 40 Аз му

    17 2 Отговор
    Татуирах ТАКСИ като доиде в панделата ще го возя напред назад
  • 41 Ила с Чук

    38 27 Отговор
    Почваме да плюем всичко българско. Скоро ще трябва да се извиняваме, че имаме български имена и говорим български. Е да, ама няма да мине вашата, козеци

    Коментиран от #47, #58

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ветеран от Протеста

    26 10 Отговор

    До коментар #35 от "Сух":

    Налазихте ме всички..Няма лошо - за това скачахме по Площадите - за Свободата на Словото...Дълбока тема подхващаш..Според мен обаче Организираната Престъпност оглавявана от ДС на БКП и техните политици сега от БСП прецакаха България във всички аспекти,но Най- ужасното са каналите за дрога,които унищожават поколенията....Трябва да ти е ясно,че това е Организация в която се разпределят Приходите обхващаща дилъри,МВР,Прокуратура,Съдии и Политически Партии,които управляват....А дрогата не прощава....

    Коментиран от #66, #83

  • 49 Коз Як

    17 16 Отговор
    Киртака има татоировка на Байдан младши. Само казвам
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Хи Мен

    28 16 Отговор
    истинският български патриот има татуировка на украинското знаме и турския султан. Това е едниственият патриотизъм, одобрен от посолството
  • 52 Боклуците на Боклука

    9 9 Отговор
    Толкова глупав коментар, не съм чел от един месец насам. Сигурно коментатора е от ДПС!!??
  • 53 Шкембе Войвода

    8 2 Отговор
    Вашата м...ма
  • 54 Мнение

    34 3 Отговор
    Този индивид е комплексиран страхливец, който ще разбере за свободата в затвора. Такива не ги искаме свободни.

    Коментиран от #94

  • 55 Възмутен

    19 0 Отговор

    До коментар #11 от "УЖАС":

    "Ама този е само за есене, а прокурора който го е пуснал за затвор за 5 години."
    ==========
    Пак пишете по инерция. Пуснал го е съдията.
  • 56 Ауууууу7

    13 2 Отговор
    Възмути българските чалгари(които могат да четат нещо по-различно от "маймуницата" в чатовете) с това дето си написа,бе Автореее....,,тц,тц,тц, стига ща дигнат кръвно.....
  • 57 До сега не съм срещал стойностен човек

    31 15 Отговор
    На който патриотизъмът да му струи от татуировките. Този свинчуга от израждане не прави изключение, 90%от потомците на максудец са такива

    Коментиран от #70, #81

  • 58 Не плюем българското

    14 6 Отговор

    До коментар #41 от "Ила с Чук":

    Плюем ГМО -то ,дето се е пръкнало под топлите грижи на едни коалиции за повече от едно поколение "българи"
  • 59 Цецо

    11 20 Отговор
    Да си татуирам полумесеца тогава, че да не преча на Коментатора, че май е от Анадола.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Възмутен

    36 3 Отговор

    До коментар #12 от "Хохохо":

    "Татоса няма нищо общо с престъплението на лекето.почнахте да използвате случва за да заклейми те патриотизма."

    Да оправим грешките:

    ТатУсЪТ няма нищо общо с престъплението на лекето. Почнахте да използвате случАЯ, за да заклеймиТЕ патриотизма.

    Нормалните патриоти нямаме татуировки, но пишем правилно. Инак - твърдението е вярно, поне за заклеймяването.

    Коментиран от #67, #69

  • 63 Зомбайо

    30 3 Отговор
    Момата и тя умаше татуси. Значи според автора един пират или пандисчия нарязал друга пиратка или пандизчийка. И не, не подкрепям татусите. Мразя ги и никога няма да се татуирам, или да позволя на децата ми да се татуират, докато живеят с мен. Татусите са грозни и гротескни, особенно се "радвам" да гледам разни бабикерки по черноморието с увиснали цици и раздърпани татуси, жалка гледка.
  • 64 Какво да прави клетият татуиранде бил

    9 5 Отговор
    Знаете ли какъв срам е за патр Еот гаджето му да му слага рога с ДПСар
  • 65 Абе разбирачи

    36 1 Отговор
    На кого от тези истински българи дето са се били и умирали по думите " Свобода или Смърт" му го е писало по задника като на днешните извратеняци???
  • 66 МаДа

    7 7 Отговор

    До коментар #48 от "Ветеран от Протеста":

    Налази те само един т р о л и той е на заплата у сайта.
  • 67 Татуса

    20 1 Отговор

    До коментар #62 от "Възмутен":

    Показва наяве мнооооооого,колкото и да не ти се иска да повярваш,комплексарите си мислят,че татуса ще ги спаси от комплексите им....
  • 68 188

    16 15 Отговор
    Само не разбрах каква е връзката между Боримечката,черешовото топче и случая с момичето. Ако е татуировката "свобода или смърт", то статията е изключително тъпа и повърхностна.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ром от Максуда

    25 10 Отговор

    До коментар #57 от "До сега не съм срещал стойностен човек":

    Моля не обиждай ромите ,при нас няма чак такива бох луци .Костя е копанарин не е от нашите

    Коментиран от #72

  • 71 Имамбаялдъ

    22 1 Отговор
    Да очакваме ли комплексаря садист да се самоубие след катоо му отнемат окончателно свободата? Едва ли, той освен всичкото е и стряахливец.
  • 72 Браво бе ромале

    12 5 Отговор

    До коментар #70 от "Ром от Максуда":

    Достойно ест!
  • 73 Сандо

    16 7 Отговор
    А откъде дойде модата на татуировките?И защо я насадиха?Не си мислете,че това е случайно.

    Коментиран от #74

  • 74 Справка

    9 9 Отговор

    До коментар #73 от "Сандо":

    Виж някои украински "новообичаи"
  • 75 Гошо

    11 16 Отговор
    АвторчЕ! Много са пениш, остави хората на мира и държавата да си свърши работата!
    Сайтче долно , на гърба на мишките кат нас си изкарвате заплатите
  • 76 Про Шляк

    7 17 Отговор
    истинските българи си татуират украинско знаме и поломесец

    Коментиран от #80

  • 77 Часът на мунчо

    13 1 Отговор
    Сега може да си татуира и тарифата на съдебния състав, за да видим колко струва свободата, другото е безплатно като попадне на такъв дебил.
  • 78 Кочо

    17 8 Отговор
    Намериха един психопат с татуировки на Левски и Ботев и се опитват да дискредитират с този всички нормални родолюбци и българи обичащи и милеещи за родината си! България е жалка колония, медиите и са лукави пропагандни канали , а част от българите са с безвъзвратно увредена психика от неистовата американска пропаганда! Има психопати които са татуирани от главата до петите с християнските символи и с такива изобразяващи Господ и Света Богородица! Но това не компрометира Светата православна вяра и Божеството! Ппестъпника да си пжнесе справедривото наказанше, тжй не е събиратерен образ на никого!
  • 79 Бок Лук

    10 7 Отговор
    аз съм про-европейски и про-атлантически патриот и съм си татаирал крилатата фраза на пуси - вайната му на православието. Като я покажа и ме пускат в посолството без проверка
  • 80 Истинските българи

    14 11 Отговор

    До коментар #76 от "Про Шляк":

    Пишат полумесец.Откъде ви копа Копейката,бе?
  • 81 Това е безспорен

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "До сега не съм срещал стойностен човек":

    Факт.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Сух

    18 4 Отговор

    До коментар #48 от "Ветеран от Протеста":

    Прав си за това. Дрогата и цялата промивка на съзнанието на поколението, което ще наследи България е и нещото, което ще я погуби. Но за това са виновни тези, които ни управляват вече 33 год. Старите комунисти, преоблечени днешни евроатлантици и отрочетата им, които и в момента ни управляват. Те сформираха тази реалност. В момента се изтипосват и спекулират с тази човешка драма. С цялата си наглост даже се правят на загрижени и се възползват, продължават с игрите си. А автора това ми е интересно, защо започва да плюе следствието, а не първоизточника? Когато закараш колата си на ремонт и ти я върнат също толкова счупена, дори окрадена, и учукана кой е виновен, колата или "автомонтьорите"? Сравнението не е абсолютно най-подходящо, но смисъла е един. И въпроса, защо трябва да плюем по всичко българско, това сме ние, майките ни бащите ни, пра родители и деца?! Защо слага всички под един знаменател, и защо не плюе по извършителите, изначалните..
  • 84 Тони

    14 1 Отговор
    Защо го пишете Георги Николаев, след като се казва Георги Господинов? Някакво внушение ли се опитвате да направите?

    Коментиран от #109, #114

  • 85 Татуиран що е то

    10 7 Отговор
    Видиш ли татуиран, знай най-вероятно е барманче, сервитьорче или таксиметров шофьор
  • 86 ЦЪК!

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "Хахахаха":

    Признавам само хората ,с татуировка на...Барни Ръбъл...
  • 87 Из Мет

    13 11 Отговор
    не си истински българин, ако нямаш украинско знаме на профила и не кажеш купейка поне веднъж на ден
  • 88 Извинявай,но...

    8 8 Отговор

    До коментар #32 от "Ветеран от Протеста":

    ...чичко Сорос,бая те е облъчил...!
  • 89 Пърдензъл Уошингтън

    4 8 Отговор
    истинският българин не гласува и подкрепя посолството в усилията му да разруши България. Всичко друго е путинизам
  • 90 Хала Пеню

    7 9 Отговор
    истинският българин се присмива на тези, които уважават отживелици като българското знаме и българската история
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Нека да пиша

    6 5 Отговор

    До коментар #13 от "Сталин":

    И,такива като теб също . Там в клиниката може да беседвате със Ленин, Троцки ,Наполеон.
  • 93 Олиглот

    9 20 Отговор
    истинският българин мечтае да се върне под турско робство, за да направи напук на Русия
  • 94 Ха ха

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "Мнение":

    А защо не .Утре може и щерката на Гешев да дефилира,пардон,да скалпира
  • 95 Ха ха

    13 4 Отговор

    До коментар #32 от "Ветеран от Протеста":

    Чикатило е украинец,омбре.Явно 34 год.не ти стигнаха да поумнееш,но такъв ще си си ви всеки веков.
  • 96 Само питам

    5 5 Отговор

    До коментар #22 от "Строител":

    Много добре си запознат с детайлите.Ханибал Лектър да не ти е рода ?

    Коментиран от #111

  • 97 Само питам

    7 9 Отговор

    До коментар #43 от "Не можеш":

    А Кой те накара да гласуваш за ПП- ДБ ,а не за "Възраждане" ,ДругарЮ?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Иво

    20 10 Отговор
    Това е резултата от руския патриотизъм. Казах че руската фашистка организация иZраждане трябва да бъде закрита и нейните членове съдени никой не обърна внимание. Тази неофашистка агресивна банда е проводник на руския нацизъм и агресия. Ще има и други престъпления извършени от нейни членове.
  • 100 Ган Йо

    8 15 Отговор
    Това са внуците на демокрацията. Дедите на този са скачали, защото не са черевени, и от толкова подскоци са отгледали този субпродукт
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Братята Кабабик

    9 12 Отговор
    Не може да си истински българин без да мразиш всичко българско и да подкрепяш окрайна

    Коментиран от #115

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Да ви кажа

    13 5 Отговор
    Тоя е от шайката на Атака от времената на болния....
    Няма как да си е сложил Тату в рамките на година
    Атакист на наркомана Волен

    Коментиран от #108

  • 105 Е той

    9 1 Отговор
    Тоя дали е прочел една книга през живота си !

    Коментиран от #116

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 шибидак на рама

    1 1 Отговор

    До коментар #103 от "Банан на рама":

    Кога има банани та да ги ядем?
  • 108 Болен е алкохолик.

    3 7 Отговор

    До коментар #104 от "Да ви кажа":

    Наложницата му е наркоманка.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Име

    4 0 Отговор
    Трябва да се издирват причинителите на поведението, това е биологически известно. Нулева дейност.

    И при най-свирепият социализъм имаше хулигани. Значи - трябва от училището, аз не знам - всичко е в татуировки - засега са страхливи - то е ясно къде ще стигне.

    Не става въпрос за физически някакви извращения - но поне-малко от малко.
  • 111 Нашийник

    6 0 Отговор

    До коментар #96 от "Само питам":

    Не е необходимо да си експерт, достатъчно е да си работил достатъчно време с тях, за да знаеш някои неща. Специално китайските боклуци по 10 за 2 лв. не могат да отрежат и хартия върху стъкло, без да се изтъпят, при японската OLFA нещата коренно се променят. Ако е такъв резецът, може да не се съмняваш, че стига до кокал, без да се усетиш. От 27 години работя с такива инструменти и разновидностите им.
  • 112 Шамара

    1 4 Отговор
    Ти истинско ЛГБТ ли си? Щото си падам по тях.
  • 113 Реалист

    17 1 Отговор

    До коментар #8 от "реру":

    Ако дойде турския аскер първи тези ще избягат:) техните номера минават на жени и слабаци:)
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ТОЯ БОКЛУК ГО Е НАЗНАЧИЛ КИРО

    3 9 Отговор

    До коментар #105 от "Е той":

    а бойко е прочел предговора на винету ! и до там ! после рекет и шапка на тояга !
  • 117 Кой иска да има 31 пола,

    8 10 Отговор
    а не както Бог е повелил да са само два? Дайте да си отговрим на тоя въпрос, щото ако някой се опитва да "изтласка" Бог, то това е тоя който очевидно не се съобразва с божиите наредби.
    Та, кой иска да изтласка Бог? Путин ли, който забрани всякакви ЛГБТ прояви и афиширане, или тия които налагат силово ненормалното и не богоугодното???
    Не, Путин не е велик като Бог. Но това че е велик и че ви разкава играта е очевидно.
  • 118 гумата

    11 0 Отговор
    Защо един празноглав садист е на свобода?
  • 119 ТрампЛин

    13 3 Отговор
    Този е ял кебапчета заедно с Янко-Ловеца на мигранти, на връх Рожен. Пили са бира на корем и са си повдигали патрЕотското самочувствие.
  • 120 Гост

    12 5 Отговор
    Ватенките отново обърнаха темата Украйна ,русия.Същите психопате сте,призоваващи унищожението на един народ.Радва ме,че обеществото реагира и се задействаха институциите,че ако не бяха медиите тоя садист нищо нямаше да получи.

    Коментиран от #121

  • 121 ТрампЛин

    10 1 Отговор

    До коментар #120 от "Гост":

    Общественото мнение е Сила, която не вирее в България! Това е първата проява на някакви заченки на Гражданско Общество.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 оня

    7 2 Отговор
    вече 33 години всичко е лека телесна повреда. Важно е ,че има банани
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Урюрвкос

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "Ветеран от Протеста":

    Чикатило е украински националист от Сумска област но колил и бесил в руската Ростовска област
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Урюрвкос

    1 2 Отговор
    на балансата (вид кантар с две чаши и средна опорна точка) от ляво са сложени татуировките на мъжкар, мачо насилник и нека видим в другата чаша на кантара татуировките на слабата, унижена.....и сами да си направим изводите
  • 133 ДжафДжаф

    3 5 Отговор
    Ми, че то такива са 70% от днескашните до 30-35 годишни. Останалите 30% са джендърчета, последователи на ватмана с климбата и с обувките от $1500, направени от крокодилска кожа. Те това е положението другари. Искахте евроатлантически ценности и си ги получихте.
  • 134 Иван Иванов

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хохохо":

    Напротив, точно в това е проблема. Повечето "патриоти" са такива само на татуси и на знаменца, показност без грам покритие - просто комплексарщина. Да си патриот не означава да веееш байряка, и после да идеш на чалготека, да чертаеш линии в кенефа и други подобни "патриотични" изяви.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Ако си беше татуирал

    1 8 Отговор
    Знамето на ЕС, по доволен ли щеше да бъде автора? Стереотипите са нещо, което спестява време, да има такъв момент с "патриотично" татуираните до някъде, но това изобщо не е темата и байряка на Рожен не е татуировка.
  • 137 Ихааа

    1 7 Отговор
    Автора опериран с макетен нож
  • 138 И сигурно

    11 1 Отговор
    този изверг е топфен на израждане.
  • 139 Този изрод

    12 2 Отговор
    е типичен представител на Израждане!

    Коментиран от #141

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Бай Иван

    2 2 Отговор

    До коментар #139 от "Този изрод":

    А на привършениците на Бойчето какво трябва да е татуирано на ръцете "Ние крадем, ама няма кой да ни хване"
    Наказателната отговорност е лична .Запомнето го! Тя е лична и всеки си носи отговорността за това което прави . Ако аз открадна няколко милиона от някой проект и си татуирам на ръката "Бойчето е моя идол " това ще е вярно и какво ще искате да забраните ГЕРБ ли или ще задържите Бойко ? Аман от ид.и.оти писатели!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 кална вена

    1 4 Отговор
    и ся всички с такъв татус да се линчуват! ахахахах...скоро да не се налага да спирате коментарите и гласуванията.....
  • 144 Новите патриоти

    7 0 Отговор
    Такива примати оскверняват святи за българите символи!!! Много са като него, псевдо патриоти, псевдо българи....

    Коментиран от #156, #157

  • 145 Картоф

    4 0 Отговор
    Такъв силен лозунг, на тялото на такъв неподходящ човек, жалко че само се слагат някви надписи, кръстове, гербове и т.н. а зад тях няма нищо друго освен желание за внимание.
  • 146 Павел пенев

    5 0 Отговор
    При социализма само циганите и затворниците имаха татуировки. Сега ежедневно по всички тв канали ни показват брадати мускулести татуирани талибани с празни глави и силиконови татуирани проститутки,мажоретки, плеймейтки и каква ли не измет по избор на водещите журналисти. С такива простаци ли ще градим демокрация и евроатлантически ценности? Нима СЕМ не вижда какви идиоти журналисти канят себеподобни събеседници? До кога ще е така? Няма ли да бъдат сменени тези платени политически лакеи,като се започне от Кошлуков и Бойко Василев?
  • 147 Матей преображенски

    3 2 Отговор
    Бедата е ,че такива неща взеха да стават ежедневно и либерализма е необясним,толерантност към престъпника.Властта нехае,особено ако деецът е на високо положение,просто приканва към самоуправство,дори към поява на хайдути,но види се все още ножът не е опрял в кокала,както вървят нещата ,въпрос на време е.Съдебната система е корумпирана и тромава,а разбойниците се множат,золумите все повече по украински.

    Коментиран от #151

  • 148 АНАРХИСТЪТ

    1 3 Отговор
    Ако властваха жени като ТАТУ в България, такива като тоя нямаше да съществуват. Ако Лена и Юлия от ТАТУ бяха тук и те щяха да се възмотят от тая МУТРА. Крайно време е България да стане Матриахална държава, където жените да командват, а мъжете да бъдат потиснати, ако не се сбъднат моите думи, такива като г-н ,,Свобода или Смърт ще продължават да вършат такива съдистични методи към жените. Долу Патриархата, да живее Матриархата.

    Коментиран от #150

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 къв анархист си ти

    2 0 Отговор

    До коментар #148 от "АНАРХИСТЪТ":

    с тоз матриархат?
    Свободен си от акъл и елементарни познания.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 факти само истински

    1 0 Отговор
    подобни татуси едно време си правеха симпатизанти от партия атака сега всички извършили тежки криминални деяния и катастрофи завършили с отнемане на животи са татуирани яки такъв беше семерджиев и тоя отнел живота на журналиста не знам дали е съвпадение или са много малоумниците в държавата ни

    Коментиран от #155

  • 153 Петров

    1 1 Отговор
    Възраждане или смърт!
  • 154 прозрачно

    3 0 Отговор
    Замазвате простия факт, че и нападателя и жертвата са роми, като фокусирате вниманието върху някаква татуировка.
    Всичко друго, освен татуировката, ви е неудобно и се правите на разсеяни.
  • 155 има резон

    0 0 Отговор

    До коментар #152 от "факти само истински":

    Има връзка между зависимост от татуси и зависимост от дрога.
    И двете показват невъзможност да се намери вътрешен покой.
    Но това не означава, че всички татуирани са такива. Някои се зарибяват с първия малък татус и продължават.
    Същото с обеците.
    И двете трябва да се избягват.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Патриоти?

    1 0 Отговор

    До коментар #144 от "Новите патриоти":

    Вождиските партийки се павят по един еиднствен принцип - целокупния партиен актив да има по-малко акъл и по-малко знания от вожда.
    Това не са партии, камо ли патриотични.
    Под вожда са наредени ром-пияница-ром-пияница- роднина на вожда -ром- пияница......
  • 158 Почит към жертвите

    1 1 Отговор
    Трябва да се отдаде съпричастност към нарязаното момиче и пребития французин. Те двамата бяха жертви на този зловещ Мутреско-Чалгарски Режим. Бяха жертви на двама побойници. Единия Мутра Охранител, а другия Мутра Спасител на Плажа. Докога ще търпим Мутрите в България. Отдавам почит към момичето и французинът, те нямат вина.

    Коментиран от #159

  • 159 не думай

    0 1 Отговор

    До коментар #158 от "Почит към жертвите":

    Нищо общо нямат двата случая.
    Ефечещият се чужденец е бил леко ступан от спасителя под афект. Отнопшенията и мса били такива, че са били от години на ръба на боя. Нищо му няма , апропо.

    Нарязаното момиче е много тежъкй случай и не може да се сравнбява с лекото ступване и една пукната вежда, която мианва за 2 дни.

    И още нещо - за радост и двамата са живи и здрави, и не са налага да им отдаваме почит.

    Научете български в трофермата и тогава се правете на манипулатори онлайн.
  • 160 Почит към жертвите

    1 0 Отговор
    Аз отдавам почит, че са наранени зверски, а не че са починали. Нямам това предвид
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Почит към жертвите

    1 0 Отговор
    Също така не може да делим събитията. Едното насилие е лошо, другото е добро. Hе може така. И двете събития са страшни.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 АНАРХИСТЪТ

    0 1 Отговор
    Ще има мир, когато жените командват света. Слава на ТАТУ, слава на Лена и Юлия и слава на матриархата.
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Дейвид

    0 1 Отговор
    Хайде да не политизираме едно брутално криминално престъпление. Да сега е модно да се политизира всичко и като в онзи стар социалистически виц за краставицата, всичко да се върти и извърта накрая, че едва ли за всичко е виновна Русия, или Съветският съюз от недалечно минало. Нека само да припомним два факта. Преди няколко години американски, натъпкан със синтетични л-а хубостник одра жива приятелката си. Колкото до Съветският съюз и социализма - въпреки многото си негативни черти и недостатъци, не допускаха да се развие уличната култура а оттам и уличната престъпност. По соц. времената, този "сладур" щеше да е обхванат от Детска педагогическа стая още при първия зародиш на хулиганско поведение. При неуспех, следва ТВУ ( Трудово възпитателно училище - за по-младите и неосведомени читатели). Там знаеха как да се оправят с такива. Да са ви честити новите евроатлантически ценност.!!
  • 169 Фен4е То

    0 0 Отговор
    Типичен продукт на новото време !! Фен на ДБ и юроценостите !! Гледаме клипове вкарахме цялата помия на западния свят !!