Last news in Fakti

25 Август, 2023 08:10 5 824 136

Предизвестеният край на една преднамерена глупост

  • бойко борисов-
  • прокуратура-
  • спалня-
  • пачки-
  • кюлчета-
  • снимки

Постановката с пачките и кюлчетата е толкова явна, че най-вероятно е дело на самия Борисов

Предизвестеният край на една преднамерена глупост - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вчера Софийската градска прокуратура за втори път вдигна ръце от добилия фолклорен статут случай с пачките и кюлчетата от спалнята на Борисов. Според магистратите сюжетът на снимките бил манипулиран.

От ден първий на прословутата драма, за всеки що-годе мислещ хомосапиенс, запознат с нея, бе пределно ясно, че нещо не е наред и намирисва на постановка. Само стъписващо семпло съзнание би могло да допусне, дори при неособено изтънченото излъчване на бившия премиер, че той би допуснал толкова зрелищна издънка.

Да опиташ да навредиш на лидера на ГЕРБ с толкова комично-гангстерска инсталация, би дало, и реално така се получи, единствено обратен резултат. Освен, че герберите се консолидираха около лидера си, както при глупавия му арест, бяха злепоставени и неизвестните поръчители на заданието, уж изпълнено от митичната дама Мата Хари. Е, кой да опита да му навреди, ако не опозицията, биха си казали обикновените трудови хора. А опозицията по онова време бе в насипно състояние, като над купчината ѝ се бе издигнал единствено юмрукът на президента Радев.

Толкова преднамерено театрално-анимационен сюжет би могъл да бъде дело единствено на хора, обслужващи Борисов. Разбира се, ние не твърдим, че са те, но защо да не поразсъждаваме в тази плоскост. С един удар консолидират всенародния гербелък и злепоставят като непоправимо тъпи тези, които биха посегнали толкова комично на лидера.

Всичко по темата е толкова втрещяващо глупаво, че чак граничи с гениалност. Друг въпрос е, дали е осъзнато...


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Разбойко

    91 11 Отговор
    Аз съм беден като църковна мишка.

    Коментиран от #122, #124

  • 2 По дб

    129 15 Отговор
    Сами казаха какво следва.ще перем толупа.всичко от записа се подтвърждава.измамници
  • 3 инхи

    82 14 Отговор
    При краварите няма "мой човек" там като не си им нужен ще те смачкат
  • 4 Пич

    114 10 Отговор
    Друго си е , от посолството пак да те погалят по главата !!! Всички соросоиди , които преди искаха да ударят Баце , сега са на барикадата , за да го бранят !!!

    Коментиран от #65

  • 5 Да..

    127 11 Отговор
    Той Бойко е света вода ненапита.... Честен, беден, добър.....
    На офце ли ни правите бе?

    Коментиран от #12, #22, #24

  • 6 да де

    94 8 Отговор
    "Ариел" пасти да яде пред ППДБ.
  • 7 Любопитен

    86 10 Отговор
    Притежаването на фалшиви пари не е ли престъпление?

    Коментиран от #58

  • 8 ...

    67 7 Отговор
    продължаваме прането с деб илна българия
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Галя от ПосолствоТО

    58 7 Отговор
    Докато Барба Ганьос държи правителството, няма да кажем къде си държи парите.
  • 11 Хванаха го

    68 8 Отговор
    По бели гащи А сега се чудят как да извъртят нещата че това било онова било
    Всичко е от ясно по-ясно
    Той си призна за пистолета
    а пачките сигурно някой друг му ги е поставил
    Ха ха

    Коментиран от #76

  • 12 Съдията Дред

    55 4 Отговор

    До коментар #5 от "Да..":

    То явно сме овце като ги търпим
  • 13 Да, да, постановка

    63 9 Отговор
    тя и на Петров беше такава с дупка в главата. Нека видим как великия бай Ганьо Борисов стопанисва държавата 12 години, като се крие по горички и паланки, докато десетки хиляди протестират, биени зад кюшета и колони!

    Най-бедни в Европа. Най-хулени в ЕС, защо сме бандитска държава стопанисвана от Бандит. Октоподи, седем джуджета - арестувани йок. Пенсии и заплати - не вдига. Пътища за милиарди с 2 санта асфалтова настилка, другото гепи...У. Милиарди в реактори и газови инсталации - откраднати. Всичко, което е влезло от ЕС е открадното. Върна всички роби българи от чужбина с високи заплати и условия, които западни фирми не искат да инвестират. Вместо в затвора, американското посолство отново направи така, да ни управлява изявения бандит, с други бандити, които се клеха, че никога с него няма да се съберат. Бандита за 12 години изчисти конкуренцията, я инфаркти, злополуки - катастрофи и т.н. Имения в Барселона за милиони евра. По 20 милиона на месец, данък спокоствие от Черепа, пирамидата, киято не изплаща печалби, а българите търкат и търкат билетчета, с надежда за по-добър живот в беднотия и хаос. Над 90 процента от българите в чужбина не искат да инвестират в България, защото мутрата ще им открадне печелившия бизнес.

    Коментиран от #102

  • 14 Чобанин

    51 3 Отговор
    АВА МИЛЕНЕ КАТ ЗНАЕШЕ ЧЕ БОРИСОВ СИ ГО Е ИЗМИСЛИЛ САМ ЩО МЪЛЧА ВА МИЛЕНЕ ТИ ДАН СИ ТАЕН ГЕРБЕРАСТ А АМ ЧИ МАНОЛОВА НАМЕРИ СВИДЕТЕЛ ДЕТ КАЗА ЧЕ ЛИЧНО Е ВИДЯЛ КАК НОСЯТ НА БОРИСОВ КЮЛЧЕТА ТИ ПАК МЪЛЧА ЩО ТЪЙ И УТ ДЯ НА КЪДЯ ВА ИЕЙ ТИ ДАН ШМЕКЕРУВАШ МИЛЕНЕ ИЛИ ПРОСТО БАВНО СТОПЛЯШ САМО НЯКОЛКО ГОДИНИ

    Коментиран от #25

  • 15 Ха ха ха

    30 19 Отговор
    Ха ха , колко сте жалки разни драскачи на фейкове . След като не успяхте да го оцапате Борисов , сега сте замислили ново менталноувредено мероприятие за го изкарате , че сам си е направил снимките . По голяма глупотевица не бях чувал скоро , направо поредната либиралноувредена комедия ......
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 мдаа

    57 9 Отговор
    Американска независима лаборатория каза, че снимките не са манипулирани, обаче Сарафов казва, че са. Мафията у нас си има държава. Гешев държеше на трупчета делото Барселона, за да държи под око Борисов. Това беше причината за атентата срещу него и скоростното му сваляне от поста с любезното съдействиета на корумпираните и зависими членове на ВСС. Сарафов беше инсталиран с обещанието да хвърли в кошчето досъдебното производство срещу Борисов, който уж си даде имунитета, ама се оказа, че не е деподирал такава декларация в деловодството на НС. Срещу тази услуга Сарафов получава чадър за собствените си престъпления. Това безобразие, подходящо за страна като Колумбия, но не и за европейска държава, стана пред очите на всички ни, само Сарафов и авторът на този пасквил не са го забелязали.

    Коментиран от #90

  • 18 пак комедийно шоу

    48 5 Отговор
    Скоро не бяхме чели по големи фантази с привкус на нездраво мисловно състояние .
  • 19 Българин

    40 8 Отговор
    Тулупа е изпран до бяло с помощта на ДБ, ПП и СГП. Жалка родна картинка
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 резервист

    20 18 Отговор
    Погледнете нещата отстрани и назад и ще видите че всичко което се случва през последните 2-3 години е един добре режисиран театър. Ключът към разгадаването му е отговорът на един прост въпрос: От къде Президентът Радев изкопа Просто Киро и компания?! От момента на появяването им всичко с изгонването на мутрата от властта върви все по-бързо надолу. Вижте резултатите:
    - Никакви по-съществени далавери не се разкриха и доказаха. Барселонагейт - още превеждат; магистрала "Хемус" - на съд отива футболен съдия , парите ги няма , построено е до никъде , трябват още пари... Инхаус поръчки - пак толкова.
    - Истинската власт се държи пак от същите мафиоти, както преди. Просто Киро, Джобния генерал и Пинокио са само статисти, сложени отпред за да обират псувните.
    - Свинчо, олицетворение на модела "Кой", вече е водещ законотварец и дори напира официално да води нещата, нищо че е под ударите на "Магницки".То пък едни удари.
    - Вече не се стесняват в прав текст да ни казват какво ни чака и как ще ни "оправят" на изборите. Нормално било да си приказват такива неща на сбирките. Примката около врата на Василев се затяга. Гледайте и се учете, ако нищо не сте разбрали от казуса "Иванчева"
    - Изглежда "Възраждане" ще се окажат прави, че ни се готви тотално унищожаване на държавата. Събитията в Украйна започнаха със сблъсъци покрай махането на един паметник.,
    И така: ЧЕСТИТО СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ!
  • 22 Даскал

    5 28 Отговор

    До коментар #5 от "Да..":

    Това, че политик може да не е правил това, което всеки по-простичък българин би направил, ако случайно дойде на влас, звучи невероятно в някои уши. Ами дайте още щом се издигне човек на някакъв пост да го тикнем в дранголника, щото няма начин да не краде щом има възможност. Едно време, като си купихме първия телевизор, майка ми ме наби за да не го пипам. Като съм го пипнел щяло да е късно. Да го направим и с политиците. И всичко това, защото ние бихме крали. Прав е автора. Само човек завършил помощно училище в България може да си помисли, че един премиер ще държи пари кеш, надиплени в чекмеджето на спалнята си . Що за логика ? Може би човекът на другия ден щеше да ходи на битака. Там не приемат карти, ценни книжа, и биткойни. Това не попречи на всички, уж завършили престижни западни университети, военни училища и академии, та и обикновенните русофили да дъфчат този фарс с удоволствие. Не знаят, че всичко се връща. Следващия път на тях ще им спретнат такъв идиотизъм.

    Коментиран от #34, #77

  • 23 спрете антифриза бе

    23 3 Отговор
    Типично комуноидно мероприятийце . Като не мина номера с доказателствата , сега искат да изкарат , че тая активна постановка , Борисов си е спретнал сам . Не знам на коя череша трябва да си кацнал за да го повярваш това .
  • 24 Карлсон от покрива

    11 22 Отговор

    До коментар #5 от "Да..":

    Наистина ли не разбрахте, че хартийките по 500 евро са реквизит от Киноцентъра? Ех, ако имаше снимка на спящия Боко и отвореното чекмедже, ама няма! Не, не сте офце, а затъпели от семпла, но удряща в мозъка и сърцето едновременно пропаганда българи! Същото ще стане и с БарЦелонагейт, и с Хемус, а и с Магнитски....Борисов е виновен, че го натиснаха да се прави на либерал, за да освободи място бившите комунисти интернационалисти да се правят на....консерватори! Него само избирателите могат да го накажат! И не, притежаването на фалшиви банкноти не е престъпление, ако си ги гледаш в шкафчето, но пуснеш ли ги в обръщение, вече е престъпление! Как човек, който бил имал милиард, би позволил на пияндето Рашков да го арестува, бе? Как? Е, миналата година се изкефихте до опиянение, сега иде отрезвяването и депресията! Подгответе се с нова ракийка от Миnдя!

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Факт

    19 5 Отговор

    До коментар #24 от "Карлсон от покрива":

    Лошия мАтрял до това води ,да вярва на всякакви активни мероприятия на ДС .....
  • 27 Българка

    10 17 Отговор

    До коментар #20 от "1302":

    "А и публиката не е чак толкова проста."
    Хеехееее, айде ве, не била проста!?! Щом повярваха на толкова плитко скалъпена постановка , а и продължават някои да вярват, значи доста са тия с коефициент под 30!

    Коментиран от #38

  • 28 Толкова сте

    29 8 Отговор
    Жалки че вече няма накъде постановка е това че се опитвате от 3 години да го изкарате чист като сълза
    Най голямия крадец лъжец и селяндур
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 баналности от гардероба

    17 4 Отговор
    Толкова ли не разбрахте до сега, че това са били подаръците за Рождения му ден? Влючително и мадамата (която вероятно ги е снимала преди да си тръгне). Цяла България знае...
  • 32 само като прочетеш

    11 0 Отговор
    от ден първий ?!?!?!?!???… и ти се отщява да четеш повече глупости!
  • 33 Леля Гошо

    28 5 Отговор
    Авторът ни смята за глупави, но ние не сме чак толкова глупави. Нека напомня, че Мата Хари не е митично същество. Лицето Бойко Методиев каза че знае коя е, но не огласи публично името и. Нито авторът, нито прокуратурата смятат за необходимо да научат коя е и тя да бъде разпитана като ключов свидетел. Нейните показания са важни, особено в случай че снимките са постановка-компромат. Ако е така, обществото очаква прокуратурата да залови този който се опитва да злепостави премиера и той да бъде наказан с цялата суровост на закона. И ако авторът допуска, че постановката е дело на приближени на лицето Бойко Методиев, той смята ли че това е ОК и може да остане без последствия?
  • 34 Буха ха

    22 1 Отговор

    До коментар #22 от "Даскал":

    Ако майка ти те беше била достатъчно, може би щеше да си зададеш един прост въпрос: "Кой спретна компромат на премиера и не е ли редно да бъде открит и наказан?"
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Никой

    21 3 Отговор
    По нелепа глупост не бях чел. Какво да очакваш от Факти ?

    Коментиран от #57

  • 37 Филип

    5 0 Отговор
    B.B има само" Капачки за бъдеще".
  • 38 Буха ха

    18 1 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    Щом като е плитко скалъпена постановка, кажи КОЙ я скалъпи тая постановка? Не се ли тревожиш че няКОЙ скалъпва постановка на институцията премиер на РБ (няма значение какво мислим за личността му) и нито той, нито службите, нито обществото искат да знаят КОЙ си позволява така дръзко да клати държавата???

    Коментиран от #42

  • 39 абе

    13 1 Отговор
    Автора да поразрови за техническите възможности на частното МВР на Алексей Петров и да не се изказва неподготвен. Или ще твърди и че Борисов лично е самозапалвал нещастниците по площадите за да се самосвали от власт?

    Коментиран от #56

  • 40 Поп

    16 3 Отговор
    Еее, то бива платени драскачи, но този е нагъл
  • 41 ТаУмВзе

    16 3 Отговор
    Мисирките се счупиха да крепят долния мутропитек ей! После що немаме ни журналистика, ни Държава камо ли Бъдеще!
  • 42 този КОЙ

    7 0 Отговор

    До коментар #38 от "Буха ха":

    Преди 35 години има властта да регистрира противоконституционна партия в България и никоя българска институция не можа да му се противопостави.
  • 43 Курс Брада

    11 2 Отговор
    Борисов е толкова чист, пран ли е? Естествено, с ппдб!
  • 44 флипп

    9 1 Отговор
    Баце един лев не е откраднал
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    14 1 Отговор
    Незарасналите рани на българското общество гноясаха отново. Замириса отново на тулуп демокрация. Подпорната стена на Алепу трябвало да бъде узаконена, за да построят още едно вилно селище зад нея. Барселонагейт отново е на трупчета. Шкафчетата и кюлчетата се оказаха измислица на самия Борисов. Недомислените промени в наказателния кодекс за конфискация на автомобили са бухалка, която да доубие чувството за справедливост. Драскачите на глупости, като мухи налазват раните на обществото!
  • 47 33 г. US колония стигат, времето е наше!

    16 4 Отговор
    Готово! Центруфугата завърши, ППДБ на посолствоТО изпраха Бойко, който вече е като нов.

    Сега изпират и Пеевски от Магнитски - става по-бавно и трябва голяма центрофуга..

    Дали още някой си мисли, че имаме демокрация и мнение на хората ??

    Коментиран от #52, #55

  • 48 типично

    9 1 Отговор
    Просто бетонираха коалицията.
    Още при обявяването на неколаицията всички коментатори казаха ,че това ще доведе до изпиране на ББ.

    Сега, да се правим на неразбрали, защото е политкоректно ли?
  • 49 Няма начин !

    10 6 Отговор
    Не е постановка,а факт.Но,българина е прост и крадлив и такива като Тиквата го кефят."Аз съм прост и Вие сте прости ! За това се разбираме ".

    Коментиран от #53

  • 50 АРЕС

    13 6 Отговор
    ББ е един от най големите престъпници и нац.предатели в историята на България и може да бъдете сигурни че изро.... няма да доживее да си изхарчи откраднатите от народа пари.

    Коментиран от #54

  • 51 ни съ хабете

    6 0 Отговор
    И по-големи издънки сме виждали/чували.
  • 52 Здрасти

    8 9 Отговор

    До коментар #47 от "33 г. US колония стигат, времето е наше!":

    При положение, че на 7.11.1989 в съветското посолство, съветския посланик пенсионира българския хитрец Тодор Живков и на негово място назначава доверения на Москва съветски гражданин Петър Младенов, изглежда си объркал посолството. Няма нито едно неопровержимо доказателство, че България се е откъснала от Русия. Доказват го и 75%те проруски партии в България, както и разединителя на нацията изпълняващ ролята на президент на губернията.

    Коментиран от #66

  • 53 ха ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "Няма начин !":

    БългаринА ви презира всички.
  • 54 разбрах

    4 9 Отговор

    До коментар #50 от "АРЕС":

    Ако можеш да го докажеш в съда, давай да го почваме! Иначе си си обикновен трол.

    Коментиран от #110

  • 55 Лаврентий Берия

    9 10 Отговор

    До коментар #47 от "33 г. US колония стигат, времето е наше!":

    Не, всички сме дълбоко убедени, че основата на българската демокрация е вдигнатия юмрук, Пророкът на Майчица Русия от Максуда и "новата левица"! Само един нов Отечествен фронт и миризливия ботуш на Майчица Русия стъпил на гърлото на българина е спасението от идещия Апокалипсис. Няма как да е друго Другарю! Дори и Митрофанова /пардон, Нейно Превъзходителство/ го казва това! Да "живей" Новата Задунайска!
  • 56 БСП на Бунището

    7 7 Отговор

    До коментар #39 от "абе":

    Автора забравя ,а и никой не споменава,че точно тогава бяха арестувани Комунистически Олигарси ,собственост им беше Запорирана и един избяга.Това бяха хората с неограничени финансови възможности..Хванаха телефонни разговори на Дубаеца с журналист и депутат в Парламента да организират сваляне на Власта,Главния Прокурор и съмишленици..Прокуратурата нахлу в Президентството,за Търговия с Влияние.....Започнаха Компромати срещу Борисов..БСП след последния неуспешен вот на Недоверие заявиха - Свалим ли Борисов и ГЕРБ ще се разпадне,събраха на среща 20 НПО та и започнаха " протести"....В тази плоскост разсъждавай!!!Там е заровено Кучето...

    Коментиран от #86

  • 57 Още по

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "Никой":

    Нелепи глупости!
  • 58 Ка Морган

    12 4 Отговор

    До коментар #7 от "Любопитен":

    То се оказа, че част от серийните номера са истински, както и имаше един свидетел, който каза пред депутатите, че е присъствал на рождения ден на баце когато са му подарили три кюлчета. Също така има една служба КОС в МВР, която се занимава с оръжията и боеприпасите и не чухме как е реагирала като се вида, че баце държи зареден пистолет на нощното си шкафче, ако че по закон оръжието и боеприпасите трябва да се съхраняват единствено в каса.
    ППДБ - най-добрата коалиция за пране!
  • 59 Тредстоун

    9 3 Отговор
    Абе толкова сте смешни .... , сега когато всички институции , и наши и няколко чужди казаха че това е торба с помия , сега вкарвате че самия Борисов си го причинил ... , труфели обли и гладки .....

    Коментиран от #64

  • 60 Намирисва

    7 6 Отговор
    Че вече опрахте разбойко. Чистичък и девствен.
    Евала продажници, ще горите с него.
  • 61 УЙКО- КАЛЕКО

    8 6 Отговор
    НЕ ВИ ЛИ ВТРЪСНА ВЕЧЕ ОТ ТОЗИ БОРИСОВ.САМО БУЦИ ЛИ Е ВИНОВЕН ,ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЪГНА КАКТО ТРЯБВА.ЗАБРАВИХТЕ ЛУКАНОВИТВ КУФАРЧЕТА,БОНОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ, КОСТОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ,ЦАРСКОТО ОПРАВЯНЕ ЗА 800 ДНИ,И НАКРАЯ ПРЕДИ БОКО ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.КОГАТО СЕ НАЛИВАХА ОСНОВИТЕ НА СЪВРЕМЕННАТА КОРУПЦИЯ(1989- 1997) БОКО ОЩЕ ДЪРЖЕШЕ ШЛАНГА ИЛИ ОХРАНЯВАШЕ ТАТО.ПОЧТИ ДВЕ ГОДИНИ БОКО И ГЕРБ НЕ БЯХА ВЪВ ВЛАСТА И КАКВО НАПРАВИХА НОВИТЕ С ЧЕТИРИ СЛУЖЕБНИ И ЕДНО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВА?
  • 62 Артилерист

    10 4 Отговор
    Г-н Генев безстрашно се търга на амбразурата, бранейки мутрата Борисов. Предлагам на г-н главният редактор на Факти да се заеме и със забелване на Барцелона гейт. Не вярвам там случая да му се види толкова нагласен и комичен. Особено като се има предвид, колко светкавично аверите на мутрата опразниха и къщата и бутика, и изнесоха моделката далеч от любопитните хорски очи...

    Коментиран от #68, #95

  • 63 Се чудя

    7 2 Отговор
    Само се чудя с какво перат ПП/ДБ Борисов - свински сапун,веро,Ариел или едновремешната синка? Ша го ощавите бреее... хаймани.

    Коментиран от #74

  • 64 Лаврентий Берия

    8 6 Отговор

    До коментар #59 от "Тредстоун":

    Всъщност основата на вилнеещата в България путинофилия е абсолютно неграмотната и непознаваща собствената си история прослойка от населението, на която познанията са заменени с десетки години набивани от комунистите в главите "братски" клишета. Така вече има прослойка фанатични неграмотници готови на всичко, само и само да не прочетат и не познаят собствената си история. Кое поражда учудването ти?
  • 65 Ханко от село Осеня

    8 7 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    от какво да го бранят , от това да не е на власт въпреки че е за пореден път е кандидата с най много гласове на суверена , от какво да го перът след като няма никакво повдигнато обвинение , за каква барикада говориш , той народа е от страната на Борисов , вие сте от другата с партенките на ватниците , стадото около прецидента , курнела и копейката все отбор предатели .... , да не забравяме и платените латерни които са много кресливи кога трябва да се сипе дъжд от л......а
  • 66 33 г. US колония стигат, времето е наше!

    10 10 Отговор

    До коментар #52 от "Здрасти":

    На кой свят живеете бе?
    Cлeд прoмeнитe 1990 CAЩ ни нaлoжихa плaнa Рaн-Ът прoмeнихa кoнcтитуциятa зa кoнцecии и грaбят прирoднитe ни рecурcи, нacтaнихa Coрoc и фoндaциитe му, иcкaхa и бeз дa питaт cи нaпрaвихa 4 вoeнни бaзи в cтрaнaтa ни, cтaнaхмe фрoнтoвa тeритoрия c пушeчнo мeco.
    ,,
    Всеизвестно е, че партията му ГЕРБ е замислена, създадена и финансирана от Баварската фондация „Ханс Зайдел“(Ханс Зайдел е нацист ,който след 1945 год. като вижда дебелия става американски шпионин и така отървава дръвника). Фондацията всъщност е изкуствено създадено НПО от ЦРУ за контрол и финансиране на политически инженеринг в Европа, Борисов е техен вербуван кандидат и сътрудник от август 2005 год., а Цветанов бе закачен паралелно с него… Освен това, това за ГЕРБ е и официално представено на нет страницата на „Ханс Зайдел“

    Бойко Методиев Борисов сам си признава, че тази фондация е създала ГЕРБ и досега всеки месец финансира партията.
    Т.е. управлява ни НПО, на което Борисов е подчинен.

    Коментиран от #71, #72, #73

  • 67 бай Иван

    7 0 Отговор
    "От ден първий на прословутата драма, за всеки що-годе мислещ хомосапиенс, запознат с нея, бе пределно ясно, че нещо не е наред и намирисва на постановка. Само стъписващо семпло съзнание би могло да допусне, дори при неособено изтънченото излъчване на бившия премиер, че той би допуснал толкова зрелищна издънка"

    Ето с такива глупости в статии ни баламосват как всичко в държавата цъфти имаме един министър председател който се пошегувал като сам си правил постановки, ама ние сме много глупави да му разберем шегите . АБЕ ЗА ИДИлОТИ ЛИ НИ ИМАТЕ С ТАКИВА СТАТИИ. Даже днеска някакъв от "Маркет линкс по една от американските телевизии обясняваше ,че при изследването, което направили се било ПОВИШИЛО ДОВЕРИЕТО В БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА след като Сарафов я поел. Имало едно успокоение в обществото. Аз сега на очите ли да си вярвам, дето ежедневно по уличите има шествия срещу скапаното ни правораздаване или на "Маркет линкс" .Там между другото този същият още такива глупости изсипа за политическото състояние на обществото ,което били констатирали , но са обект за друг коментар.

    Коментиран от #79

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Понтира ли тона

    3 2 Отговор
    трифонов или ми прилича на съжалително депресантски - за загуби и жал . Ще го арестуват за барцелона и бориславова . избиха с офшорката асан , след него ще хакнат и ограбят друг, а после ще фалират банка за да изгуби пари трети . схемаджии и съветници .
  • 70 Суха съчка

    7 5 Отговор
    Милен много добре знаеш на кого е поставката но те страх да напишеш не я приписвай ББ не е негова.Не съм симпатизант на ГЕРБ.
  • 71 Тредстоун

    10 5 Отговор

    До коментар #66 от "33 г. US колония стигат, времето е наше!":

    блябляблябля ...плява и въздух под налягане , аз знам за руската пета колона която яко спонсорира предатели на отечествота м такива като прецидента , импексова копейката партийката юруш навремето и тя беше захранена за това факти бол
  • 72 Лаврентий Берия

    7 2 Отговор

    До коментар #66 от "33 г. US колония стигат, времето е наше!":

    Да, да, така е Другарю! После ни изтровиха с Кем-трейлс, носилиха ни с ваксини които ни опидераzтиха, и накрая ни пратиха на Украинския фронт! Доказано от Пророка от Максуда с лилявите венци! Кожй не е "свидетел"?! Апропо - планът Ран Ъп за който дуднеш не, че не е приет най паче от Андрей Луканов и ко! Не, че не е обсъден с ЦК на БКП! Но е важно да вкараш "твоята гледна точка"!

    Коментиран от #84

  • 73 когато не знаеш по-добре замълчи.

    8 2 Отговор

    До коментар #66 от "33 г. US колония стигат, времето е наше!":

    Аз съм живял всичките тези години. Определено не ми бе по-добре, когато долара стана 3500лв, а Румен Гечев ни бе обещал мине ли долара 3000лв, да си подаде оставката. Същия този експерт, ни лук ял, ни лук мирисал, до ден днешен ръси мозък за икономическото развитие на България.

    Коментиран от #78

  • 74 Лаврентий Берия

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "Се чудя":

    Аз пък се чудя, лесно ли е кога човек е клоун, ама не от смешните?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Бай Иван

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "Даскал":

    "Само човек завършил помощно училище в България може да си помисли, че един премиер ще държи пари кеш, надиплени в чекмеджето на спалнята си . Що за логика ? Може би човекът на другия ден щеше да ходи на битака".

    Като добре познаваме човека от помощното училище от Банкя, който ни натресоха за премиер въобще не съм изненадан. Когато имаш незаконни пари които ти носят в чували и не знаеш поне в момента какво да ги правиш си спиш при тях. За пример по времето на Васил Илиев е имало в офиса им един гардероб пълен с пари в кеш , защото по това време тези "бизнесмени" не бяха турили още белите якички. Преди години имаше една снимка на едни люлински бандити дето се бяха снимали точно като хайдути с пушки над ограбена хазна с пачките с пари от грабежи. Та като знаем откъде идва човека от Банкя какво те учудва ,че си спи до парите?
  • 78 Лаврентий Берия

    9 1 Отговор

    До коментар #73 от "когато не знаеш по-добре замълчи.":

    Е, то не, че Р.Овч. не ръси моZък в енергетиката - нищо дето навремето беше легенда в енергийните далавери! Не, че пикаещия по фонтаните Румен Петков не ни съветваше какво е сигурност! Въобще, кога ли са знаели да замълчат? Срамуващ се комунист?! Безсрамието е в кръвта им.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 много интересно

    4 3 Отговор
    Тези фалшиви снимки докараха цяла една нова генерация жълтопаветници в българската политика. Всичките влезнаха в Парламента благодарение на омразата си към Борисов.
    Да не забравяме, че в деня в който правителството на Борисов обяви, че България официално влиза в чакалнята за Еврозоната, разединителя на нацията вдигна юмруче и се изцепи "Мутри вън, Да си върнем България". Върна я. На мутрите. Сега предполагам по-добре живеете?
  • 81 Умен по цялата глава

    6 1 Отговор
    .Само за златното съкровище отнето от Дубаеца той би унищожил всеки докоснал ги България..Това са Три Хиляди Уникални Артефакта без Аналог някъде...Всички чакаха от Него,а и се Надяваха да ги има,да покаже Компромати срещу Борисов,а той нарисува Комикси....Комикси....Хахахах Нарисува Комикси и снимка как Борисов спи. А Баневи...А Миньо Стайков....Само за хотел Маринела прегазват всеки....Толкова за Компроматите и КОЙ ги реализира!!!
  • 82 Записите

    3 1 Отговор
    Които циркулират в интернет и те вероятно са постановка... Ще кажат ,че Любо Нейков или Ненчо Балабанов говорят на тях?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 33 г. US колония стигат, времето е наше!

    3 5 Отговор

    До коментар #72 от "Лаврентий Берия":

    Амиии, Ран-Ът, Ханс Зайдел“ и Кем-трейлс ( имат си патентен номер) са ФАКТ.,не конспирация.
    Колкото и да не ви се иска.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Леллее

    6 3 Отговор

    До коментар #56 от "БСП на Бунището":

    Напълно съм съгласен, и аз така виждам последователността. Плюс, че тъкмо поизлизахме от Ко-вид вълната, с която се бяхме справили относително добре, предвид състоянието на медицината ни. Интересува ме също някой ще потърси ли сметка на червените за разфокусирането на борбата с епидемията? Колко хора от протестите се изпозаразиха и починаха? Колко не спазваха мерките, дрънкаха срещу щаба, а после срещу ваксините? Защо имаме най-висок брой починали на 1000? Как това беше тема на Радев и Нинова, на Сидеров и Копейкин, ама после се снишиха. Само на Господ ли да разчитаме да си платят за белите?

    Коментиран от #99, #136

  • 87 Земята е плоска, а кемтрейлс са бул.ит

    3 1 Отговор
    Не е ли по-лесно да се редуцира населението с един "безобиден" вирус по целия свят, та трябва някой да налива милиарди в кемтрейлс? Много плоска опорка.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 минувач

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "мдаа":

    Е то амерската лаборатория няма какво друго да каже.За всички непредубедени беше ясно ,че всичко е манипулирано за да се сготви Боко.Така козяците яхнаха здраво БГ за да няма мърдане от правилната линия.Назначиха послушковци,които се оказаха гола вода.Същите крадци ,които не крият ,че за това са дошли.Само,че онай поне нещо строеше криво ,ляво.А тези само лапат.Като симеончовите хора с пътеките и беседките.

    Коментиран от #93

  • 91 лесно е

    5 0 Отговор

    До коментар #88 от "Буха ха":

    Държавния глава и некои новополитици като видимо потъпкват Основния закон на България, някой направил ли е нещо?

    Пьотр Толстой ви го каза - Болгария наша.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Аз са обърках

    1 3 Отговор

    До коментар #90 от "минувач":

    Викаш Копейкин, Нинова и Сидеров, а и президента работят за ... Козяк?
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Един

    4 2 Отговор
    Едно мога да кажа със сигурност.Ако не беше уйдурмата срещу Боко тези момчета от Левски сега щяха да са живи.И щеше да има път като хората.

    Коментиран от #98

  • 97 стъписващо семпъл

    4 1 Отговор
    Да, това беше елементарна топка.
  • 98 втори

    3 0 Отговор

    До коментар #96 от "Един":

    И много много други. Но това е трудно за възприемане от еднопистови индивиди с базови физиологични нужди.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 пак

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Да, да, постановка":

    Бате, като ти гледам правописа имаш много книжки да прочетеш, докато започнеш да се справяш с българския език. Темите, по които разсъждаваш, са по-сложни от граматиката му. Нямам надежда за теб и за още 80% от популацията.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Ъъъъъ

    5 2 Отговор
    Е, обещаха да го изперат и го изпраха.
    И децата знаят, че снимките не са монтаж.

    Коментиран от #105, #118

  • 105 чудесно

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "Ъъъъъ":

    поименно ако може
  • 106 Всички знаят

    5 2 Отговор
    Ами, не е нужно да си психолог, за да видиш от далече манталитета и управлението на мутрата и да прецениш, че историята с чекмеджето и пачките е истинска! Явно опитите за избелване продължават!

    Коментиран от #115

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Кюлче в чекмедже

    8 2 Отговор
    Освен забавните снимки с чекмеджето и многото данни за крупни финансови престъпления, злоупотреби и корупция, чисто криминалните изяви та тъпата тиква са достатъчни, за да не излезе от затвора, никога.
    Обаче прокуратурата в бг явно не може или не желае да работи, подобни пружеци, които се опитват да извислят някакви оправдания за великия индиански вожд, предизвикат само отвращение и погнуса.

    Коментиран от #114

  • 109 Борисов

    4 1 Отговор
    Има много защитници тук
    Всички те са застъпници на СГЛОБЕНАТА ПЕРАЛНЯ
  • 110 Айде

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "разбрах":

    Не изземвай работата на нефелната прокуратура! Народът раздава правосъдието с лопати!
  • 111 Синя София

    3 2 Отговор
    Авторът май е получил една пачка от чекмеджето...
  • 112 БСП на Бунището

    4 2 Отговор
    Организатора на ,"компроматите" и Протестите каца днес ...Мечтата му се сбъдна.- Нов Главен прокурор..Да видим кой ще го "изпере"..Нарисувал е много нови Комикси като Доказателство за Невинност!!!
  • 113 Очевидно

    3 2 Отговор
    Рейтингът на "факти"хич не е случаен!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Панайот

    1 7 Отговор
    Ако народът беше дал мнозинство на Промяната този вече щеше да е в затвора. Като продължават да гласуват за руски и турски партии така ще е. Промяната с тази малка подкрепа нищо не може да направи. Ръцете й са вързани. Народът сам си е виновен за съдбата си.

    Коментиран от #117

  • 117 9874

    5 0 Отговор

    До коментар #116 от "Панайот":

    Няма как да нормален да гласува за харвардските негодници.
  • 118 7654

    4 3 Отговор

    До коментар #104 от "Ъъъъъ":

    Толкова е ясно, че са монтаж и то нескопосан.
  • 119 ППто

    3 2 Отговор
    ПП - Прането Продължава!
  • 120 Срам и позор за България!

    6 5 Отговор
    Ченгетата на Радев ДС, заедно с руските служби у нас, спресната тази глупост. Която много наши политици повтаряха от сутрин до вечер. Някои ривяха с мегафон в ръка, като магарета.
  • 121 Ченгетата от мракобесната ДС, позор!

    6 3 Отговор
    Няма по-тъпи и продажни от комунистите, социалистите БСП,Възраждане, ПП,ДБ...

    Коментиран от #126

  • 122 Глупако

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Разбойко":

    За Борисов, да води успешно държавата, на най-високите й постове, е много по-важно от парите, безценно е.
  • 123 Абе

    6 2 Отговор
    Ние можем да си правим предположения всякакви, но работа на полицията и прокуратурата беше (и все още е) да се разкрие КОЙ стои зад тоя зле скалъпен опит за набеждаване и уронване престижа на водеща политическа личност ! Далеч съм от мисълта, че Бойко е светец, но на политическата сцена трябва да се действа с коректни и почтени методи, а не по този начин ! За доброто на всички !

    Коментиран от #127

  • 124 Няма по-алмни от кому-социалистите

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Разбойко":

    Тъпигьозът неможе да схване, че за някого е по-важно, да е на върха в политиката и държавата, от парите.
    Защото той би постъпил така, би крал, крал, докато му приседне. Като Радев, БСП -ххардлйънерии/ДС, ПП,ДБ...Последните върнаха комунистите във властта, изпраха ги, кото Терзиев, Рашков, Гечев...
  • 125 411

    0 0 Отговор

    До коментар #114 от "9876":

    Има, има, бъди спокоен.
  • 126 Има

    0 1 Отговор

    До коментар #121 от "Ченгетата от мракобесната ДС, позор!":

    Това са всички останали
  • 127 Престъпленията на ДСник не се разкриват.

    4 1 Отговор

    До коментар #123 от "Абе":

    Никога, нищо не се е разкрило, когото го е извършили ДС. Трябва тотална смяна на състова на капутите от ДС на Радев, които той лично, посредством Рашков, инсталира във властта като изхвърли необременените с ДС и компетентни кадри на ГЕРБ.
  • 128 толупа

    3 1 Отговор
    аааа така моите момичета па и момчета язе съм невинен български патриот и никога не съм крал от българия
  • 129 Казуар

    2 2 Отговор
    Снимката на проснатият Борисов на спалнята фалшива ли е.

    Коментиран от #130

  • 130 Много сте зле

    4 1 Отговор

    До коментар #129 от "Казуар":

    Снимките са автентични от айфоня на кифлата, която веднага ги е продала. Купувачът е решил, кога е бил най-подходящия момент да ги пусне, защото резултатите бяха окончателно изтрещяване на премиера, масови протести срещу правителството и жалки и смешни оправдания на прокуратурата.
  • 131 Мнение

    4 1 Отговор
    Милене, Милене, вятър те вее на бял евроатлантически кон!

    Не просто записите са самата истина, а бяха потвърдени от американски компании (справка репортаж с Елена Йончева)!!!!!

    Но да предположим, че ви вярваме (поне малко) на вас продалите душите си за центове?!
    Защо Кингпин (зеленчука) не даде слюнка за днк тест с детето на мис бикини???????????????
    Щото е очеизкормващо ясно, че ППДБ изпълниха заканата си от записът (да изперат Боко)!!!!!!

    Само, че Господ гледа!!! А както знаем, глас народен е глас Божи!
    Затова уверено мога да заявя към всички перачи на Боко по веригата (политици, прокурори, съдии и "журналисти"), дългът ви за плащане към народа , токущо стана гигантски!!!
    Рано или късно всеки си плаща!
    Помнете го това!!!

    Коментиран от #135

  • 132 Боби

    1 0 Отговор
    До 123 : Една от прос.ти.тут.ките, които редовно е ползвал развратникът, тя го е приспала и го е снимала и това е ачик ясно и без експертизи. А чекмеджето е било нещо като каса - взима и дава, където трябва. И понеже е гангстер, има си и пищак на шкафчето...
  • 133 Казуар

    0 0 Отговор
    Пачките за Борисов са доставяни от ятаци и ятачки.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "Мнение":

    ....ай стига с това чекмедже, от 10-15 чекмеджета показани във видеоклипа, баш това се отвори...По-нескопосана манипулация не може да се измисли!!!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.