Last news in Fakti

15 Ноември, 2013 11:15 12 237 10

TOP SECRET: Опорни Чочки

  • георги харизанов-
  • протест-
  • оставка-
  • петъчен хумор-
  • top secret-
  • опорни-
  • точки

Мисълта не може да бъде спряна - нито тя, нито полета й

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Да се чете дословно, да се изпълнява стриктно, и да се пази секретно! 

- Ако случайно не сте в спалнята си, оставяйте силна музиката преди да излезете. Работа върши също гладна котка, безпризорно куче, и всичко което ще вдига шум във въпросното помещение, докато вие не сте там. Причината е проста – тишината в спалнята ражда безумия. Това го знае всяко хлапе.

- Внимавайте с кого правите секс. Може да се заразите със СПИН. Или със социализъм. Ако не сте наследствено обременени, на всяка цена правете секс с презерватив – особено с хора, които имат вид на контрапротестиращи. Риск има и при кръвопреливането, но науката все още не е успяла да засече гена на социализма, така че там сте безпомощни по дефолт.

- Не бъдете болшевики. Не си налагайте мнението на другите, особено с протести. Ако нещо не ви харесва – има си демократични начини. Като например да си стоите вкъщи. Скачането по таваните на автомобили е екстремен болшевишки паркур, който е несъвместим със сегашното демократично българско общество. Висенето на летяща пейка – също.

- Ако случайно сте десен болшевик и имате намерение да протестирате, пригответе си ксерокопия на личната карта. Ще спестите на себе си и на органите на МВР ценно технологично време за проверка и записване, което в противен случай ще остане за сметка на българския данъкоплатец. Което е свръх некоректно, особено с оглед на растящата нужда от пари за изграждането на Южен поток. Цената расте всеки ден, трябва да се пести!

- Ако сте водач на такси, престанете да подбирате кандидат-пътниците си по признак на тяхната политическа ориентираност. Изгонването от такси на достолепна интелигентна жена, само по повод членството й в социалистическа партия, е несъвместимо с моралните и демократични устои на днешното българско общество. Партизирането на такситата е основен признак за нарастваща вълна на болшевизъм.

И последно – не преставайте да се усмихвате. Все пак животът е прекрасен. Вие също, без значение от коя раса сте, от кой пол, от коя партия и от коя фракция.

След края на работния ден и извън фокуса на обективите всички ние сме просто хора.

Нека се държим като такива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vladimir Yosifov

    1 0 Отговор
    Предлагам няколко Опорни точки* :

    * И предварително ви благодаря !
    / някой знае ли как се използваше този израз ? /
  • 2 Krasimir Petrov

    0 0 Отговор
    хм, чочка е леща, включително контактна, на чешки език! За болшевизма незнам, но си спомняте стария виц за рускинята и американеца, току-що правили секс в разгара на студената война - за награда нет долларов, толко отступление! Американците да си изтеглят ракетите от Европа. Опитайте се да накарате ангажиран с някаква кауза човек да се откаже от нея в извънработно време - боят е най-малкото което можете да получите!
  • 3 трезво мислещ

    2 0 Отговор
    Кат не остана кого да прецакат олигарсите ще се стигне дотам,че ще прецакат държавата и цялото и общество.Сега всички тези протестиращи си мислят,че го дървят някакъв,а може би и контрапротестиращите да си мислят така,после реконтра,контра на реконтрата ей егаси и белота на който го обърнахме.Всички ще загубим,аз не подкрепям нито контрата нито реконтрата,нито пък контрата на реконтрата,ще спечелят олигарсите,защото целта е нито правителството,нито президента,нито премиера,нито депутатите,те тези са само мижави пионки.Целта е по велика,а именно катурването на борда,един израз ми хареса на социалистите :''ГЕРБ са на принципа,че ако не управляват те, никой друг няма да управлява",а скоро няма да има и какво да се управлява.Овце сме се родили,овце сме били и овце ще си умрем,България можеше за последно да бъде спасена през 1997г.,а от тогава изтече много вода.Българина не може да разбере,че новия господар на тази държава не го иска,той иска да преработва земите му и да изнася продукцията,той иска да преработва шистите му,той иска да прекара газопроводи и петролопроводи,той иска да има инфраструктура за да му е улеснен транзита,той иска България да му е задния а не предния двор,той иска много леки жени с които да си изпълнява всякакви фентъзита и го постига чрез разрушаването на ценностната система и деградиране на морала,той иска послушно правителсто а не такова което да работи в полза на обществото.Овце сме ние защото все се делим,И ДА В БЪЛГАРИЯ КРИЗА НЯМА,
  • 4 трезво мислещ

    4 0 Отговор
    продължение на пост 3 :


    Овце сме ние защото все се делим, В БЪЛГАРИЯ КРИЗА НЯМА,ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ ЩЕ РАСТАТ,ЩЕ ОТКРИВАТ НОВИ МОЛОВЕ,тъпи теми с които нашето плоскоумно общество се занимаваше докато неговите кукловоди само се подхилкваха отстрани на елементарността на нашето общество, докато им подхврляха тези теми на размисли и страсти и всеки се проявяваше като спец.Седни си народе на гъза,че не те чака по добро а само по лошо,ще търсиш някои неща със свещ, но нищо няма да се върне и падне ли борда тогава ще видиш кое е от зло по зло.Олигарсите ще станат още по богати,а чуждите банки ще вземат твоите пари насреща на раздадените кредити към олигарсите, като покритие на загубите си.Нищо не може да се промени, защото ние свойта държава си я дадохме през 1997г,а сега искаме да си я върнем а това не е в сметките на някого.
  • 5 EMSKI

    1 0 Отговор
    Не разбирам ,защо сме толкова разделени,уж всички сме българи,какво толкова делим!!! Нещо ни въздейства на друго ниво,каквото и да е то...ние трябва да го преодолим и да се съберем със себе си,заедно.......или да хващам и аз пътя......колко останаха???? Бъдете БЪЛГАРИ...да се помъчим да живеем нормално..и заедно!!!! Много лесно е и едновременно трудно , но все пак нека си простим ,и продължим напред...заедно!!! НЕКА!!!
  • 6 Станислав Колев

    2 0 Отговор
    Хора осъзнайте се на България и е нужна промяна,кого защитавате хората на Доган и Станишев,не се ли усещате ,че даже техните не ги искат къто Първанов,Дончева,Кадиев,Апарухов и много други,Бъдещето е в младите хора дайте им шанс,
  • 7 BULGARINA

    0 0 Отговор
    DA DA DA DA....AZ ISKAM BULGARCHE DA SE NARICHAM Y PURVA RADOST E ZA MENE!!! KOGA NAISTINA SHTE MOJEM DA GO KAJEM S GORDOST Y DOSTOINSTVO!!!!V PARLAMENTA IMA SAMO TURCHORI Y MAFIOTI,Y BG POLITIKA NA VTORI PLAN!!!ISKAM BULGARIA S CHISTI BG-BULGARI...A NE EDIN SE KAZVAL MOXAMED,DRUGIA DOGAN,PO DRUGIA XUSEIN I T.H.
  • 8 BULGARINA

    0 0 Отговор
    SUBUDETE SE BE BULGARI!!! KOI VI YPRAVLIYAVA..VDIGNETE SE Y SVALETE TEZI KOITO NE VI XARESVAT...Y POKAJETE CHE NAISTINA STE EDNA FAMILIA EDNA NACIYA!!!!
  • 9 BULGARINA

    0 0 Отговор
    DAITE PREDIMSTVO NA MLADOTO POKOLENIE Y SVALETE MAFIOTSKOTO!!!!POKAJETE CHE NAISTINA IMATE DUMATA V TAZI STRANA!!!AKO SE VDIGNETE Y AZ SHTE VI POMOGNA.....DO SKORO DRUGARI!!!
  • 10 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    0 0 Отговор
    То убаво но защо символа на тези ранобудници е символа на ислямистите от Тунис, Либия, Египет, Сирия ,Ирак,Афганистан. Сигурно началниците от задокеана не си правят труда да нарисуват нов знак за разрушаване на поредната държава.