Last news in Fakti

7 Октомври, 2023 11:29 5 455 60

Репутационни щети ли?! Ризова и Хекимян плачеха за Жоро Игнатов

  • цветанка ризова-
  • антон хекимян-
  • избори-
  • журналистика

Наблюдавахме глупав сеир, от който загубиха и двете страни

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След като нацията реши проблема с хляба и се разбра, че ние такъв от украинско зърно няма да ядем, телевизионният зрител се отдаде на изконните есенни зрелища в очакване на местните избори. Покрай "Игри на волята, "Фермата", "Мастършеф", "Гласът на България" и двата нови сериала "Алея на славата и "Клетката", bTV рязко надгради над основния си опонент от NOVA, удряйки го по централната трибуна с феновете на "Съдебен спор" и ""Съдби на кръстопът".

Какво толкова са пуснали, че не се сещаме?! - биха се нацупили хейтърите.

Как какво - гостуването на кандидата за кмет на столицата Антон Хекимян на бившата му подчинена Цветанка Ризова определено обра всички "Оскари" на седмицата.

Ризова влезе изненадващо за мнозина уверено и агресивно в ролята на Жана д'Арк, наемайки се с "благородната" задача да минимизира репутационните щети, които кандидатурата на бившия шеф на новините нанесе. За целта вечно учудената дама захвърли обичайното си поведение на перманентно изненадана, сякаш току-що излязла от медикаментозна кома, и захапа екс-началника си още от вратата.

Хекимян определено не бе очаквал такова посрещане и бързо доби смутен вид на хамстер, паднал от въртяща се стълба в стъклен аквариум. Зрелищно, на показ. Мис "Учудване" от своя страна бе пораснала с две педи, като учинайка, търсеща кокошките си над дувара на съседите.

Стана ясно, че медията наистина е сърдита на Хекимян за бягството, че той наистина ги е изненадал и че там са наясно с имиджовите щети, които това им нанася. За последното стана ясно още час след обявяването на кандидатурата му за кмет на София, когато излязоха с оправдателна декларация, как винаги са били, са и ще бъдат обективни.

Хекимян пробва да го удари на сантимент - как бил един от тях, идвал пръв и последен си тръгвал, и пр. битовизми от кухнята на медията, които не вълнуват никого, но пък създадоха неповторима сеирджийска атмосфера. В един момент тя доведе драгия зрител до очакването, че отнякъде всеки момент ще изскочи Жоро Игнатов и ще заяви, че не е дошъл, за да вдига скандали.

Падението бе пълно, когато домакин и гост тръгнаха "да си ги мерят", кой е задавал повече неудобни въпроси на Борисов назад във времето. Това беше апотеозът на печално-жалката картинка в студиото.

Кой и как реши, че като подмамят уж добронамерено в студиото Хекимян и Цветанка го нахока здраво по махленски, ще изчистят репутацията на телевизията? Все някой го е измислил, но това определено се оказа неумна идея с комично изпълнение. Наблюдавахме глупав сеир, от който изгубиха и двете страни.

То па една репутация, отново ще кажат хейтърите.

И трудно може да им се опонира.

Никой отдавна не се интересува от репутацията на телевизиите. Те са единствено източник на битови зрелища с дъх на пот и манджи.

Всички останали възвишени категории от морално-етичния кодекс могат да са обект на помпозни сладкодумни форуми, но извън конферентната зала за тях се споменава срамежливо и главно в минало време.

Ако въобще някой ги помни.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    47 15 Отговор
    Ризова ревеше че Бойко не я номинирал за кмет.хи хи хи
  • 3 Гачо

    76 15 Отговор
    Хъката Мъкатамян показа на цяла България колко продажна е била, а най-вероятно и ще продължи да бъде БТВ. Мисирката Ризова е същата ГЕРБаджийска подлога.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българка

    60 12 Отговор
    Кое е по-лошо от продажна, алчна мисирка. Хекимян явно е бил борисовата лимонка в БТВ. И познайте той, в качеството си на шеф на новините, какви новини е пропускал по голямата национална телевизия БТВ.
    Нима София ще бъде подарена на продажна мисирка, зад коята са алчните, крадливи мутри на ГЕРБ?

    Коментиран от #9

  • 6 Тахумба

    42 11 Отговор
    Не харесвам Оризовата. Не става, но мутричката на Кекемянчето е достатъчно красноречива.
  • 7 Ако някой не знае

    61 8 Отговор
    Хляб и зрелища водят до празни селища и друг народ на територията.

    Коментиран от #58

  • 8 Б.Б

    27 10 Отговор
    Дай те на народа зрелища ,за хляба трябва да работят
  • 9 бтв е гроб-дпс

    43 10 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    царство на турските сериали и фейк нюза
  • 10 Гинес

    23 10 Отговор
    Най големия цирк е България
  • 11 българка

    39 8 Отговор
    Чалга журналисти! Също като чалга певците, които съсипват народната музика, повечето български журналисти превръщат истината в полуистини и откровени лъжи!
  • 12 Тредстоун

    17 27 Отговор
    Ей такива мнения дадени от олигофрени на хранилка най много ме кефът , как квичи неистово опозицията , дали от страна на импексова , или от страна на израждане и чалгата , няма значение , Борисов им го нахули пак с тоя ход , сега латерните да лопат менчето , суверена ще реши кой , другото е пунта мара
  • 13 Стамен

    14 26 Отговор
    Авторът освен платени статии друго пише ли?

    Коментиран от #21

  • 14 Порно

    12 8 Отговор
    Who is Жоро Игнатов?

    Коментиран от #19

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мдааа

    26 2 Отговор
    Това, че не гледам телевизия имало и лоши страни- да изпусна такова шоу!
    Ще се наложи да го преживея, макар и трудно!
  • 17 Право на мнение!

    28 8 Отговор
    Хекимян е предател! Той трябваше да бъде деполитизиран като журналист от btv, а всъщност е бил от ГЕРБ! И сега Хекимян ЛЪЖЕ, че бил "независим" - няма как да бъде "независим", той като издигнат кандидат за кмет от ГЕРБ трябва да бъде преди всичко ЛОЯЛЕН на партия ГЕРБ, които стоят зад него с пълтата партийна каса и го финансират!!! Това не е "безплатен обяд" за Антон Хекимян!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Хахаха

    11 3 Отговор

    До коментар #14 от "Порно":

    От "Съдебен спор".
  • 20 Мнение

    25 4 Отговор
    Хекимян ако е независим кандидат, както се опитва да лъже, трябваше сам да финансира кампанията си. А сега ГЕРБ му я финансират и нали знаете, който плаща, той поръчва музиката. Хекимян е кукла на конци на Борисов.
  • 21 редник

    12 3 Отговор

    До коментар #13 от "Стамен":

    /Авторът освен платени статии друго пише ли?/

    Хм, че нали и той за пари работи...
    По-важното е, че ако някой напише мнение с подобни изразни средства - ще бъде назабавно изтрит...
  • 22 не на нас

    14 9 Отговор
    Хекимянката е пълен отврат - спор няма , ама ... барем ,нито дЕдковците му са били генерали от ДС и членове на ЦК на БКП ,нито баща му и майка му са били полковници от ДС ,нито е станал мулти-милионер с паричките на БКП/ДС. Все пак ,арменчето само се е избутало от г-н Никой до шеф на новините на БТВ. Само е драпало по стълбицата и само се е доказало ,като /добър или лош/ някакъв журналист с чието мнение се съобразяват. Така че - не на нас тези опорки ,моля !

    Коментиран от #28

  • 23 Иво

    19 2 Отговор
    Нова и БТВ имат нужда от прочистване на тъпите предавания и още по тъпите водещи. Гала и Ризова са най омръзналите и досадни лица. Но шанс за промени няма. ТВ мафията е много силна и непробиваема.

    Коментиран от #38, #45

  • 24 Павел пенев

    20 3 Отговор
    Не си правете илюзии и не лъжете хората. Хляб от украинско зърно ядем отдавна, а нашето отива за износ защото е качествено.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    Точен Коментар Уважаеми Бате Милене
  • 27 Наблюдател

    12 6 Отговор
    Напротив, разбра се, че ще изядем целия изкупен на безценица от американски фирми украински ГМО, с обеднен уран боклук. Но равните евро угоявани фермери ще получат за това още пари като компенсация от нашия джоб. Но така е в колониите, ядеш боклук и плащаш скъпо, колониалния данък е жесток, но поне е само в пари за сега. Украйна го плаща с кръв на господарите.
  • 28 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "не на нас":

    не Става така трябва да си имаш Вуйчо Владика
  • 29 Йеронимус БОШ

    11 1 Отговор
    Тотално ПАДЕНИЕ - и морално , и човешко , и журналистическо , и слугинско !

    Коментиран от #34

  • 30 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    Пътят Към Адът е Осеян с Добри Намерения а и
    Розите имат Бодли

    Коментиран от #46

  • 31 Ровя В явоР

    12 3 Отговор
    РЕПУТАЦИЯТА на Хекимян не може да се срине , просто защото той НЯМА такава !
  • 32 Ялова волЯ

    15 1 Отговор
    С прякор като МалкиЯТ Барек и с посочването от Борисов ........КАКВА РЕПУТАЦИЯ може да имаш ?
  • 33 ОлятО тялО

    14 2 Отговор
    А тиквата Борисов си стои нейде в Банкя и се кефи на това , което е надробил ! Важното е , че го ИЗПИРАТ успешно и е неДОСЕГАЕМ ! Жалко !

    Коментиран от #60

  • 34 Моряка

    16 2 Отговор

    До коментар #29 от "Йеронимус БОШ":

    Какво се чудиш,бе Йори.Доскоро в публичното простраство се конкурираха две твари с излъчване( и външно, и вътрешно) на съскащи змии очиларки- Десислава Атанасова и Цветанка Ризова.Сега Сега с крехките си раменца ги разбута и излезе с една идея напред отчайващо отблъскващата трета очиларка- Цънцарова.( то пък една фамилия).Ами Цветанка затова се пени-белким възтанови позицията си на първа пепелянка.Още малко от злоба ще и изникне и рогче на носа.Не забелязваш ли?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ЧЕКМЕДЖЕ

    15 2 Отговор
    Само на мен ли Ризова ми прилича на бобър , който доскоро е гризал дърветата в бента ?

    Коментиран от #39

  • 37 ЛегнаЛангеЛ

    17 2 Отговор
    Питаха ли Хекимянов какво мисли за ......журналисти - МИСИРКИ ? За Проста Кърджал П-тка ? За набивам им го с 200 ? За Тулупите и Матрияла ? За чекмеджетата ? За Мата Хари ? За Барселона ? За това , че и Магара да сложи - ще го изберат ? За Ало Ваньо ?...................нещо много въпроси се насъбраха и все НЕЗАДАДЕНИ !!!!!!!! Защо ли ?
  • 38 Моряка

    14 0 Отговор

    До коментар #23 от "Иво":

    За Гала съм съгласен,винаги превключвам канала щом зърна угодническите физиономии на екипа и особено усърдието, с което участниците безцеремонно си отнемат думата един от друг.Естествено по нахалство над всички се извисява Патрашкова.Макар че рошавата и главица отдавна не е родила и една сносна мисъл.
  • 39 Моряка

    10 0 Отговор

    До коментар #36 от "ЧЕКМЕДЖЕ":

    Почти чудесно сравнение.Само че бобъра не захапва от раз събеседника,когато последния е неугоден на власт имащите.Даже Очиларки,Пепелянки и усойници кълват само когато ги настъпиш.А Цветанка захапва от угодничество към Началника и Посланика.
  • 40 Квадратен кръг

    10 2 Отговор
    БОЙКОВЩИНАТА се лее по всички медии и ни залива със своята ПРОСТАЩИНА , ЦИНИЗЪМ , НАГЛОСТ и САМОВЛЮБЕНОСТ !
  • 41 ДВАМА СЛУГИ НА ВЛАСТТА

    6 1 Отговор
    Наблюдавахме глупав сеир, от който загубиха и двете страни
  • 42 Парцалев

    11 3 Отговор
    Какъв Хекимян, каква Ризова, какъв Терзиев?
    Не виждате ли, че те са извадка от посредственостите населяващи тази територия. Те са вие, те са ние. Некадърници и интересчии.
  • 43 ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ ЕКРАНА

    4 1 Отговор
    Състезанието по мързел в България има двама победители
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Григор

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Иво":

    Че ти и Гала ли гледаш:)))
  • 46 Моряка

    8 1 Отговор

    До коментар #30 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Това Екзюпери го е казал за малката Розичка от планетката на Малкия принц.Нямал е предвид нашата отдавна прецъфнала Ризова, на която са останали само бодилите.Пък и чистата планетка на Малкия принц няма нищо общо с боклукчийницата,наречена Земя.

    Коментиран от #54

  • 47 Марешки

    6 1 Отговор
    Хекимянката яко се изложи с общите си приказки , въпреки че явно въпросите са му били дадени предварително . Отговаряше сякаш е чел от уикипедия .
  • 48 Хам пръц умян

    9 1 Отговор
    Колегата Хекимин е още много млад дихател и няма хабер колко масура трябва да извърти, докато стане фактор...

    В политиката това е работа, не удоволствие...
  • 49 Злати Минкова

    0 12 Отговор
    На всичките кандидати да им се изтропаш на лицата. Само Терзиев е достоен за кмет на София
    Ние в червен бряг да му мислим понеже и тук комуне до комунето.
  • 50 Ценител на свободното слово.

    6 1 Отговор
    Ризова не зададе въпрос на Хекимян за сексуалната му ориентация.
  • 51 всикао

    7 2 Отговор
    Тая очилата Риза е една от най долнопробните платени мисирки в ефира. Толкова е отвратителна и гнусна че чак го хваща срам човек че и тя се води за хомосапиенс. Платена гнусна и отвратителна с поръчковите си интервюта. И тая вече поне 20 г. манипулира и лъже българите и задава правилните отговори на айдуците, а на всеки друг като змия съска и манипулира. Гнусна работа. А с левия тротоар Хакманян дето се е объркал с държавите и за кмет в България се кандидатира а не в армения интервюто беше падение и бездарие, мИрси.
  • 52 Тиквето🎃

    5 3 Отговор
    Кво се пънете бе,абдали .Купил съм "брадчедите" и точка .Още на първия тур МатаХакимян печели.

    Коментиран от #59

  • 53 уууууу

    7 2 Отговор
    Ризова е най-противната гроззна и мазна мисирка в мултивселената. Оставка!
  • 54 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "Моряка":

    Благодаря Ви
  • 55 Плашилаки

    3 0 Отговор
    От известно време не гледам телевизия, така че изобщо не ме интересува. Току-що си пуснах дЕбата на Терзиев и Хекимян по Дарик и с това закрих предизборната кОмпания :)
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 хе хе

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ако някой не знае":

    Хибридници, на ваше място щях да се притеснявам за собствения си народ.
  • 59 забавно

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Тиквето🎃":

    Никога не подценявай протестния вот! На всички балотажи ще гласуват против вас!
  • 60 забележка

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "ОлятО тялО":

    Само такива като "разплуто тяло" си мислят, че да те менажират е признак на недосегаемост.;)