Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 14:59 3 063 148

Васил Терзиев пред ФАКТИ: Очаквам подкрепа от всички, които избират бъдещето

  • васил-
  • терзиев-
  • ваня-
  • григорова-
  • избори-
  • кмет-
  • софия-
  • балотаж

Чувствам се мотивиран да бъда кмет на всички софиянци, казва кандидатът

Васил Терзиев пред ФАКТИ: Очаквам подкрепа от всички, които избират бъдещето - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Битката за София? Васил Терзиев срещу Ваня Григорова… Въпрос на избор… Кандидатът на ПП-ДБ и „Спаси София“ Васил Терзиев пред ФАКТИ.

- Г-н Терзиев, чувствате ли се вече кмет на София?
- Чувствам се мотивиран да бъда кмет на всички софиянци. Впуснах се в битката за София заради убеждението, че успехът на един човек е много по-ценен, когато го предаде на другите, за да може следващото поколение да е по-добро от нашето. Моят избор не е да кажа: „Оправяйте се.“ Моят избор е да кажа: „Сега трябва да направя нещо за всички, които са направили нещо за мен – учителите, квартала, града.“ Правилният избор е да си склонен да платиш цената да живеем на по-хубаво място. То няма да се промени от само себе си. За себе си знам, че да направиш нещо хубаво за някой друг ми дава най-много смисъл на живота.

- В каква степен изпълнявате плана си в кметската кампания. Балотаж предвиждахте ли?
- Борихме се за победа на първи тур, но социологията през цялото време твърдеше, че ще има балотаж и той не ни изненада. Очаквахме да има сблъсък на идеи, а реалността показа, че има много неща, които трябва да се променят. Например, да не се стига до циркове, които обезверяват хората, да няма активни мероприятия ден преди изборите. Да няма изчезнали гласове, като тези за мен от секцията във Френската гимназия и в “Младост”. Очаквам подкрепа от всички, които избират бъдещето.

- Какво мислите за Ваня Григорова като опонент...
- Мисля, че с лекота обещава неща, които не просто не знае как ще изпълни, а няма и как да бъдат изпълнени. Като как ще прекрати концесията на “Софийска вода”? Откъде ще вземе пари да плати неустойката на концесионера? Откъде ще вземе пари за нова техника? И какво ще прави с тези 1000 души, които изведнъж ще останат на улицата. Освен това зад нея стоят крайно леви хора, които искат да тласнат София обратно в миналото.

Изумително е как действа истинският популизъм в най-чист вид - няма програма за управление, но има манифест.

В който има откровени заблуди, като тази, че населението на София намалява. Национализация и Общината да е собственик на всичко е най-лесният начин да има корупция на всяко ниво в местната управа. Ние точно от това искаме да се спасим - от корупцията. И ще сме абсолютно безкомпромисни към порочните практики.

Ще е страшно София да фалира.

Никой не иска столицата ни да прилича на една огромна “Топлофикация” - с огромни дългове за наша сметка.

- 10% разлика добра преднина ли е за вас…
- На балотажа нещата са различни. За мен е добре в неделя хората на София да направят правилния избор. Той не е само ляво-дясно. Той е цивилизационен - между миналото и бъдещето. Искаме ли ускорено развитие на София като европейски град? Искаме ли модерно общество? Искаме ли прозрачно и отговорно управление? Искаме ли демокрация? И още - ако гласуваш против всичко това, ти всъщност гласуваш против себе си. Защото от избора в неделя следват четири години от живота на всеки от нас.

- Очаквате ли подкрепа от ГЕРБ на балотажа и това част от „сглобката“ ли е?
- Очаквам подкрепа от всички, които искат да живеят в град с възможности за развитие. Подкрепа от всички, които искат бъдещето на децата им да е свързано с този град. От всички, които искат да виждат къде отиват парите от данъците им и това да не са грозните плочки и тротоари и безкрайните ремонти.

- Кой е в по-добра позиция – вие като водач или тя като втори?
- Моята преднина има значение, разбира се. Тя показва ясно каква е правилната посока - към бъдещето, към развитието на София и превръщането ѝ в модерен европейски град.

- Каква подкрепа ще търсите в Общинския съвет, след като ПП-ДБ-"Спаси София" няма мнозинство?
- Много пъти съм казвал, че ще търсим подкрепа по теми. Когато си избран да защитаваш публичния интерес, не можеш да упорстваш и да отказваш да направиш най-доброто за града. Особено когато едно предложение е добре обсъдено и има прозрачна цел. Все пак всички 61 общински съветници са избрани да представляват интересите на съгражданите ни и те трябва да са наясно, че добрите идеи трябва да се подкрепят.

- Отпадането за първи тур и връщането на машините за балотажа оказа ли влияние на изборите?
- Със сигурност оказа влияние на доверието. Ниският вот това показва - обезверяване заради хаоса, който институциите творят. За мен, за нас, като поколение, ще бъде огромен успех да преборим този начин на мислене, че “… нищо не зависи от мен”. Напротив, всичко зависи от нас. От нас зависи да няма рекордно висок процент невалидни бюлетини. Колкото повече хора излязат и дадат гласа си, толкова по-малък шанс имат лошите практики.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    138 15 Отговор
    Такова бъдеще вече го чакахме преди 89 година ,сега пак има да чакаме ,за такива като вас и миналото и бъдещето все розово ! А, благодарско ,аз ще гласувам за Григорова, въпреки че мин.неделя не гласувах.

    Коментиран от #89

  • 2 681

    131 16 Отговор
    Каза човека на ДС от близкото минало.

    Коментиран от #20

  • 3 Питам

    127 15 Отговор
    След като го е страх да влезе в диспут с опонента си, как ще защитава интересите на Столицата? Или ще бяга от проблемите.
  • 4 Русофил

    27 134 Отговор
    Ромката путинофилка Григорова ще бъде тотална катастрофа за София.
    София ще бъде превърната в гето. Кражбите на Фънди ще бъдат като
    бакшиш в ресторанта, в сравнение с обирите при Ванчето.

    Коментиран от #17, #37, #43, #67, #138, #145

  • 5 Мнение

    120 16 Отговор
    Очаквам да не спечелиш,за да има София бъдеще! От Еди дебат те страх с опонента ти! Срам и резил!
  • 6 Трезвомислещ

    109 17 Отговор
    Всички пари на този индивид са от откраднатия Пенсионен Фонд, който е бил 30 000 000 000 милиарда и мистериозно изчезва след 1989 година!!!!!

    Мислете хора за какви паразити гласувате, защото Трихинилозата ще ви се види като лека настинка ако този паразит стане кмет на София.

    Коментиран от #55

  • 7 Според мен

    88 14 Отговор
    хич да не чака от умрял писмо. Да купи букет цветя на Григорова и да се маха.
  • 8 да, ще избираме бъдеще,

    91 12 Отговор
    но без теб!
  • 9 Ъхъъъ

    60 9 Отговор
    подкрепа от всички, които избират НЕ бъдещето а миналото на ДС !
  • 10 Мерси

    66 8 Отговор
    Не рискуваме за бъдещото ограбване.
  • 11 Петър Ставрев

    89 11 Отговор
    Кое бъдеще бе Васко? Това на ДС - БКП ?
    Всичките ти роднини и дядо и татко и майка са офицери от ДС в БКП !!!
    Дори дядо ти е генерал от ВКР-ДС към БКП на др. Тодор Живков.
    Това ли е бъдещето с червено родословие и червено ДС - БКП рамо при изборите?
    Благодаря, но няма да гласувам за БКП и за ДС.
    Заради вас ние внуците на нормалните хора в държавата бяхме ощетени още тогава и сега се гласите да ни ощетите отново, че и децата ни!
    Мерси и си остани със здраве !!!

    Коментиран от #83

  • 12 Блестящ анализ на Костадин

    17 41 Отговор
    Докато анализирах нашите резултати обаче поръчах една бърза справка за нашите противници по време на кампанията - както на национално ниво, така и в София. Оказа се, че в София кандидатката за кмет на БСП и на мафията ГЕРБ има абсолютна медийна доминация, особено изразена през последната една седмица. Тук публикувам данните само за един ден, вторник, но и всички останали дни и седмици са горе-долу така. Ето защо няма как да не задам следните два въпроса:

    1. Как се осигурява толкова пълен (и много скъп) медиен комфорт в среда, изцяло доминирана и буквално притежавана от американските медии в България?
    2. Как така американските медии, които не спират да клеветят и нападат Възраждане всеки ден от години насам, са толкова ласкави или в най-лошия случай просто мълчаливи по отношение на Ваня Григорова? Същите тези медии публикуваха 117 отрицателни публикации за нашият кандидат Деян Николов (средно по 4 на ден) и нито една отрицателна публикация за Ваня Григорова. Нито една!

    Отделно от това прави фрапантно впечатление меко казано лежерното отношение на ГЕРБ към изборната загуба в София. Борисов, който преживява изключително болезнено всяко изборно поражение и в момента обикаля страната като линейка, за да се бори със зъби и нокти за всеки балотаж на свой кмет, буквално още на първия ден след първия тур обяви подкрепа за кандидатката на БСП. Човек ще рече, че е работил за нея още преди първия тур:)

    Аз имам отговорите на тези въпроси, разбира се, но ми е

    Коментиран от #29

  • 13 Блестящ анализ на Костадин

    8 36 Отговор
    Продължавам с анализа на Коцето за изборите от преди малко -" Аз имам отговор на всички тези въпроси ,но ми е интересно да чуя и вашите. Иначе жалко за столицата чиято алтернатива на ГЕРБ е Григорова ( която с радост прие тяхната подкрепа с които уж се бори), една личност проектирана в лабораториите на олигархията , която стои зад нея и й плаща най скъпата кампания за кмет на столицата досега. И мислите че го правят безплатно ли? Не, всичко ще е за сметка на Софиянци! Но всеки си носи кръста"
  • 14 Да знаем още от сега

    32 3 Отговор
    Има ли зависимости, които да го компроментират?
  • 15 Коч Ина

    49 6 Отговор
    Колко ли ще изберат ДС бъдещето с привкус на тъмно минало?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мнение

    25 1 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    Майка ми казваше, Бог да я прости,на слепия слепчо не казвай,синко!
  • 18 Русофил

    27 29 Отговор
    Честита победа отсега на Ваня Григорова! Борисов лично я подкрепи в интервю пред Соня Колтуклиева с думите - "В неделя аз лично ще гласувам за Григорова и призовавам всички симпатизанти на ГЕРБ които също излязат да гласуват за нея която е по добрия кандидат"👍🤘 Всички нейни съплеменници от кварталите Христо Ботев откъдето е Ваня, Орландовци ,Красна Поляна ,Факултета и Казичене откъдето бе убитото преди месец от полицай 18 годишно ромче също декларираха подкрепа за тяхната съплеменничка! 90 хиляди роми ще излязат от тези квартали масово за Ваня и избирателната активност при тях ще е 90 процента! Ваня обеща веднага като встъпи да премахне Украинските знамена от общината и всички учреждения и да запази МОЧА. ПОБЕДА

    Коментиран от #23, #27

  • 19 Оклук!

    41 6 Отговор
    И дядо ти и бащейко ни омайваха с "бъдещето".Скрий се да не те открият е вашата родословна,пфу..
  • 20 Иванов

    31 7 Отговор

    До коментар #2 от "681":

    Терзиев каза нека мафията победи даго д,,,, софиянци
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Фейк Р

    40 6 Отговор
    С ДС отроче към прогрес. Нормално, той е закърмен с крадени народни пари, защо да сменя модела като работи.
  • 23 Тапа Нар

    38 6 Отговор

    До коментар #18 от "Русофил":

    що бе, искаш да гласуваме за баш комунист от ДС ли?
  • 24 немо

    40 8 Отговор
    Слава на БКП бе Васко! Ти си наше момче комунистче, не се срамувай да си кажеш. Кръвта вода не става
  • 25 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 55 Отговор
    Григорова се Оказа Маша на Мафията и Копейките Григорова е Ромка а Ромка няма да Управлява СОФИЯ
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ХАХАХА

    30 9 Отговор

    До коментар #18 от "Русофил":

    То нали простотокире и парапетка са руси ,синеоки "истински " чистокръвни българи ! ХАХАХА
  • 28 Болярче

    10 34 Отговор
    ДС е само в главите на болните мозъци.Нещата са сериозни и да оставим шегите.Тук трябват действия.Ваня да си я вземат в БСП и да се надприказват с Корнелия.

    Коментиран от #88

  • 29 Мдаааа

    18 3 Отговор

    До коментар #12 от "Блестящ анализ на Костадин":

    Ами питай Борисов и Пеевски.
  • 30 от ЦК на БКП

    16 9 Отговор
    Ние всички от ДС, ВКР и ЦК на БКП, ще подкрепим др. Терзиев за по-добри социалистически бъднини на НРБ.
    Пролетарий от вси страни - съединявайте се. Утре сте на манифестация пред Паметника на съветската армия.

    Коментиран от #146

  • 31 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 38 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    Факт ГОСПОДИНЕ Григорова е подлога на Мафията Олигарси Контрабандисти Тя е Ромка а те ни Мразят СОФИЯ няма да има Кмет Ром иначе България Изчезва

    Коментиран от #82

  • 32 Точно пък за ДС

    26 7 Отговор
    Ще гласуваме.....
  • 33 Факти

    18 0 Отговор
    Аман от пейзани
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Анти расист

    6 6 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    Това проблем ли е?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 В Терзиев??? 33 г чакаме все Бъдещето!?

    35 6 Отговор
    Но идват все Продажници, крадци и Лъжци!? НИЩО ДОБРО НЕ ВИДЯХМЕ ОТ ДВАМАТА, КМЕТОВЕ, ПРЕДИ ТЕБ, Борисов и Фандъкова!! Кражби Нагласени Обществени поръчки Хиляди замени за НАШИ хора, по Схемата"Кон за кокошка"Нищо ново и добро не очакваме нито от теб нито от Бонев, най малко Някакво Светло бъдеще!!! СОФИЙСКИЯ КРАДЕЦ И Антоан също Яко крадоха и разпродаваха на свой хора,, "Кон за кокошка" схемата при тях работеше безотказно! Не ставаш Васко Терзиев!!

    Коментиран от #87

  • 40 То ако зависеше от..

    7 29 Отговор
    10-те ромски троляка тук Григорова щеше да е кмет още на 1 тур. В анкетата на този сайт преди първия тур ромката имаше 48 процента а на изборите 21...Терзията 14 а на изборите 32...За радост Софиянци гласуват а бе ромските тролове тук от дивите села
  • 41 пешо

    24 6 Отговор
    партизан за бой се стяга , иска да е кмет
  • 42 ххммм

    27 3 Отговор
    Бъдещето не е на ДС.
  • 43 пешо

    17 5 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    ти си краварско говедо
  • 44 Дааааааа, за тва иде реч!

    29 6 Отговор
    Малко история за по-бавно развиващи се
    комунизъм-ссср-вор дачков-васил терзиев
    Кандидатурата на Терзиев е дълбока перверзия на дълбоката и безочлива комунистическа номенклатура, която не слиза от екран, маскирана като евроатлантическа потрес
  • 45 Галя от EmbassyTO

    40 7 Отговор
    Този горкият явно е похарчил всичко наследено от ДС и сега иска да окраде и Столична община - страхливо, без да участва в дебати
  • 46 Илиев

    24 6 Отговор
    Такава подкрепя ще получиш, че свят ще ти се завие....
  • 47 един

    4 27 Отговор
    Всичките комунисти имат бойна задача от БКП,да пишат коментари и плюят по Васил Терзиев и ДС, в което те самите по-един или друг начин са участвали/със доноси и т.н./,участват и сега с негативните си коментари,лъжи и манипулации,и забележете срещу заплащане или други привилегии,така както го правеха и преди 89-та!

    Коментиран от #51

  • 48 Ъхъъъъ

    28 2 Отговор
    Чакахме бъдещето и дочакахме ДС
  • 49 гост

    26 2 Отговор
    Бъдеще с минало на ДС ... Купи си номинацията ...
  • 50 А пък ромалето Ванка

    6 21 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    Има къщичка.За един милион.Заплатата ѝ е 2 000 лева.
  • 51 потуран

    12 5 Отговор

    До коментар #47 от "един":

    И кво според теб трябва да сложим пребоядисани управленци от НРБ на чело на държавата и София ли?
    Викаш НРБ и социализма бяха си хубави и блюстителите на онзи ред да ни управляват и сега а ?
    Нещо не ме кефи идеята ти
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Вуте

    19 2 Отговор
    Че чекаш, момче. Много че чекаш.
  • 55 Кирпич

    5 20 Отговор

    До коментар #6 от "Трезвомислещ":

    По добре не ходете да гласувате Няма за кого

    Коментиран от #94

  • 56 Дедо ви...

    32 4 Отговор
    Тази издънка на бившата Държавна сигурност, която ни набута в това блато, от което три десетилетия не можем да се измъкнем и все още се опитва да контролира политиката. Отличителната черта на Васко Десежабата е, че е послушен и гледа като теле във фирма на Бил Гейтс. Досегът му с реалния живот е гледането на телевизионни реалита. Но е удобен. Ваня Григорова изглежда е по приемлива, със сигурност има повече мозък от десеиздънката, който, ако се наложи, на два жълтопаветника прайда не може да раздели! Така, че по здрав разум тя е изборът.
  • 57 пари и власт

    26 1 Отговор
    Кире, на този роднините ли репресираха баба ти и дядо ти? Колко милиона струваше издигането на кандидатурата му?
  • 58 Хари

    21 2 Отговор
    Сега ви спряха лекарствата, забраниха и на лекарите да ви ги изписват, какво още да очаквате от ДС.
    Да дойдат вечер и да ви викнат за кратка справка от която никога няма да се завърнете.
    Румънците що се оправиха по-добре от нас? Щото изтриха Чаушеску а ние нашите си ги запазихме понеже сме шушумиги и го показваме с повод и без - страхливи шушумиги всеки ни мачка както си иска!
  • 59 КовидманЯк

    17 2 Отговор
    Васко е ухо.
  • 60 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    4 21 Отговор
    МИ ЧИ ТО
    ТОВА ѝ Е ЗАДАЧАТА НА Т.НАР.„СИНДИКАЛИСТ„ ВАНЯ.....
    ДА ФАЛИРА ВСИЧКО ЧАСТНО
    И КАКТО В РОДНИЯ ѝ КВАРТАЛ...
    НИКОЙ ДА НЕ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ...☝
  • 61 Факти

    21 3 Отговор
    Пък аз очаквам Ванчето да ти натрие ге...ката мутра! Няма да гласувам за никой от двамата защото и двата хал хабер си нямате с какво се захващате и столичани не са длъжни да Ви търпят глупостите! НО ще се изкефя да ти видя нас..та физиономия в понеделник! Категорично не Ви одобрявам за кмет на София, Не ставате! За морал не мисля да отварвм темата!
  • 62 гражданин

    25 3 Отговор
    Дори десет човека да откажа да гласуват за Терзиев ще се чувствам удовлетворен и изпълнил гражданския си дълг! Как имат наглоста потомствени кадри на ДС и БКП да се кандидатират за такива важни постове ?!?

    Коментиран от #93, #123

  • 63 Герб

    2 17 Отговор
    По-добре Силициева долина,отколкото Марица изток.Плевнелиев .
  • 64 Уса

    24 1 Отговор
    Отрочетата на ДС сте мотивирани вечно да управлявате и гоните българите от родината.Трябва да спрем 33 годишното ДС вредно управление
  • 65 Софийски имоти

    2 17 Отговор
    Колкото и да не искате,София ще е на другарят Младенов.Всичко си дойде на мястото.И да скачате и да нескачате ще я приватизираме дружно.
  • 66 мани беги

    13 2 Отговор
    кфо бъдеще имат хората с такъв крадлив комунистически помашки помияр ва пф
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Хаха

    19 3 Отговор
    Предпочитам каката от Абисин маала пред пасивен Хей, потомък на ДС!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Мнение

    18 2 Отговор
    Когато спечели тоз субект балотажа в неделя,да ми се обади на домофона! Лично аз съм убеден че ще го спечели на куково лято!
  • 71 Право на мнение!

    6 27 Отговор
    Изберете Васил Терзиев за кмет на София, умен, добре образован, културен, компетентен и с богат управленски опит! Стига учителки по руски, чисточки и пожарникари са се натискали за кметове! Изберете интелигентни и ерудирани хора с опит, политически елит, а не устати прости хорица.

    Коментиран от #80

  • 72 Нито сте либерали нито консерватори

    22 2 Отговор
    Захаросано намазано мамино момче. Не, не ми харесват хомосексуалисти.Как гласуват за тях хетеросексуални мъже и жени, уж били консервативни. Нямат никаква логика.
  • 73 Гръч

    15 3 Отговор
    Онези,които Тодор Живков е гонел от партията,защото са престъпници го свалиха от власт и 33 години опоскват България.ЕС и САЩ ги подкрепят
  • 74 !!!?

    8 4 Отговор
    Демонизирането на Държавна Сигурност е контрапродуктивно защото тя е задължителна за всяка държава. Но ДС в условията на "диктатура на пролетариата" тя е откровено фашистка !!!?
  • 75 Врачка

    15 3 Отговор
    Вижда ми се, че Боко и дебелото момче знаят резултата.
  • 76 Тарикат

    17 2 Отговор
    Такова бъдеще ....ние в мизерията , ти на Бахамите ..не благодаря...Гласуваме за Ваня Григорова, тя поне е истинска
  • 77 Иван

    14 0 Отговор
    За тебе ще гласувам,ама на куково лято.Гледай си милионите и си трай.
  • 78 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 1 Отговор
    Рибата е Още в Морето Терзиев Сложил Тиганът на Печката
  • 79 И кво стана с деня за размисъл?

    5 4 Отговор
    Нали не се допуска агитация в деня преди изборите? Тази статия както какво се изявява?

    Коментиран от #84

  • 80 Хаха

    11 0 Отговор

    До коментар #71 от "Право на мнение!":

    Е, пропуснал си най-важното качество на ДС потомъка - тежко зависим, вероятно документиран подобаващо пасивен любител на мъжки ласки! Тази зависимост ще бъде използвана срещу него да върши безобразия от кукловодите му, съхраняващи тежките компромати!
  • 81 987

    13 0 Отговор
    За теб глас Н И К О Г А!!!!!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Пепи

    13 0 Отговор

    До коментар #11 от "Петър Ставрев":

    Изхода е само един, ЛУСТРАЦИЯ! Сетете се сега, как в другите постсъветцки държави тя стана отдавна а в България, дори не е започвала! Това е решението, но щом навремето СДС не го направиха, сега ще гоним Михаля и ДА техните синчета и внуци ще ни управляват! Младото поколение не се интересува от ДС и БКП, те не са и чували за поразийте им! Виждат, млад, успял човек с пари, говори на техния език, нищо, че е малко с обратни наклоности но то сега е модерно и са готови да оставят бъдещето си в ръцете на такива хора! Жалко за Бг. и София! С този индивид не бих се и ръкувал, но явно аз съм от поколението от 70 г. и не ги рабирам много нещата!
  • 84 нощвите

    11 0 Отговор

    До коментар #79 от "И кво стана с деня за размисъл?":

    Това не е деня преди изборите - изборите са в неделя.
    Може да си агитираме каквото си искаме, тук сме само IP адреси...
    Нали си наясно с това че едно IP може да се ползва от 100 човека - така че пиши си смело и на воля и си агитирай яко закон тук не те лови а то и без това закони нема
  • 85 Тези

    16 0 Отговор
    които избират бъдещето, не гласуват за лъжци и мафия като ПП и ДБ. Само глупав човек може да си даде гласа за лъжци, продажници и мафия като вас.
  • 86 данчо танкиста

    14 0 Отговор
    Ако беше Добри Журов жив и Петър Младенов, а те беха приятели щеха да гласуват за унуката на бай Васо, техен приятел от ВКР на ДС
  • 87 не се оплаквайте

    1 9 Отговор

    До коментар #39 от "В Терзиев??? 33 г чакаме все Бъдещето!?":

    Дори като ви идва на крака не го виждате. Тежък случай сте вие...
  • 88 Пепи

    10 1 Отговор

    До коментар #28 от "Болярче":

    МАЙ БОЛЯРЧЕТО Е БОЛНИЯ МОЗЪК, ЧОВЕКА САМ СИ ПРИЗНА ЗА МИНАЛОТО НА РОДНИНИТЕ СИ! БИВА ЗАБЛУДА, МА ЧАК ТАКАВА! НА ДНЕШНО ВРЕМЕ ТРУДНО МОГАТ ДА СЕ СКРИЯТ ОЧЕВИДНИ ФАКТИ, НО ТРЯБВА ДА ИМАШ ОЧИ ДА ВИЖДАШ И УШИ ДА ЧУВАШ, А НЕ СИ КОН С КАПАЦИ!
  • 89 да де

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХА":

    Даже и приказките са му от времето на ДС дядовците му. Тогава ни призоваваха с БКП към светлото бъдеще напред, явно унуката нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил.
  • 90 СКАЛАТА

    11 0 Отговор
    Терзиев еДС
  • 91 И двамата

    11 0 Отговор
    ЖалкиПудела Каменов и Терзиев да си го навра
  • 92 Будещето на децата ми НЕ Е

    16 0 Отговор
    г@й общество , така че - БЕЗ ТЕБ !
  • 93 Боре

    13 1 Отговор

    До коментар #62 от "гражданин":

    Браво човек, много точно казано! Но за съжаление тук в Бг е така, минаха години, старите забравиха, младите не знаят, на другите не им дреме и воала ..младо бизмесменче, милионерче, с рода от върхушката на БКП, сигурно няма общо и с парите на тати и дядо..лошото е, че го издигат ДБ и ПП, който уж са големи антикомунисти. Ха, ха, смях голям! Но докато има балами, ще има и тарикатчета като Васенцето!
  • 94 Ха ха ха

    13 1 Отговор

    До коментар #55 от "Кирпич":

    Ама наистина имаш разбъркан кирпич вместо мозък. Значи да не ходим, за да изберат ДС отрока , а? Сладур невинен. Пуста неокастрена!

    Коментиран от #111

  • 95 НЯКОЙ

    12 0 Отговор
    Четейки коментарите изобщо не се изненадвам защо и африканците ни задминаха и защо скоро ще се простим и с държавата си. Повечето хвърлящи ,,мозък,, тук живеят във вчерашният ден и нито искат да видят нито искат да знаят че и ситуацията в света и ситуацията у нас е в процес на дълбока промяна. Ние още си играем ( грижливо стимулирани от ползвателите) на комунисти и евроатлантици и ако попиташ каква е разликата между едното и другото никой не може да ти отговори аргументирано и ясно. Ще получиш злобни плюнки. А то вече е едно и също с лека козметика при второто. Един прост въпрос към пишещите ,, братя,,. Ако по думите на самия Терзиев, е налял 5 милиона в предизборна кампания и партия ПП колко очаква да си върне обратно и откъде ще ги вземе. Ами от нашите джобове естествено. Никой не дава пари Бадева, без да си е направил сметката. До тук и със всички красиви алабализми на Терзиев. И дявола е обещавал Рая докато е прибутвал билет за Ада. Говорим за 5 МИЛИОНА, по думите на самия Терзиев. А вие още си играйте на ,,комунисти,, и ,, демократи,, .

    Коментиран от #99

  • 96 Някой

    14 1 Отговор
    Каза и правилни неща, но в някой отношения прави негативно впечатление. Изглежда комплексиран и много го е страх. Да се притеснява като за нещо ново е нормално, но неговото е прекалено. Отказа дебати. И тези в самото начало по БНТ за по градове, а не само пред изборите които определя за циркове. Сега искаше съветници, където да говорят вместо него. Съветниците вече са избрани. Единственият въпрос е Григорова съветник ли ще е или кмет. Но за техните той не се е кандидатирал за съветник, че да има такава дилема.
    София винаги е бил европейски град, защото се намира на континента Европа. Както Русия от преди си държи над 38% от територията на Европа. А даже част от Казахстан е в Европа - там свършва Урал. ЕС не е Европа и никога няма да бъде. А управляващи по света направо се побъркват. Трябва да се гони нормализация. Дори ЕС сега няма общо с ЕС преди 30 години, да не говорим от както произлиза от миньорски съюз създаден на 9.5 в чест на победата над нацизма. Като нищо ЕС и НАТО съществуват заради победата на съветската армия (тук идва Трети УКРАИНСКИ фронт) и не случайно и в САЩ е имало паметник на съветската армия, макар и махнат.
  • 97 Ех, Васко!

    18 4 Отговор
    Който мисли за бъдещето, избира Ваня. Тя има качествата. А ти си мислиш, че с пари всичко се купува...
  • 98 Такова бъдеще

    18 3 Отговор
    На милионери от ДС не ни трябва. Аре у лево....
  • 99 Пепи

    15 2 Отговор

    До коментар #95 от "НЯКОЙ":

    Изхода е само един, ЛУСТРАЦИЯ! Сетете се сега, как в другите постсъветцки държави тя стана отдавна а в България, дори не е започвала! Това е решението, но щом навремето СДС не го направиха, сега ще гоним Михаля и ДА техните синчета и внуци ще ни управляват! Младото поколение не се интересува от ДС и БКП, те не са и чували за поразийте им! Виждат, млад, успял човек с пари, говори на техния език, нищо, че е малко с обратни наклоности но то сега е модерно и са готови да оставят бъдещето си в ръцете на такива хора! Жалко за Бг. и София! С този индивид не бих се и ръкувал, но явно аз съм от поколението от 70 г. и не ги рабирам много нещата!
  • 100 Герб

    3 20 Отговор
    Васко не съм гласувал за теб Но като гледам кой стои зад ваня григорова Се чувствам длъжен да не си остана в къщи както мислех .А да гласувам за тебе .Както виждам изглежда че се . налага . Пак ние избирателите на герб да спираме червената напаст Тази път в столицата ни.

    Коментиран от #103

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Някой

    9 3 Отговор

    До коментар #100 от "Герб":

    Ще ревеш като Бойко, как бил репресиран и не влезнал в ДС, каквото му било желанието.
  • 104 какво да говорим

    16 3 Отговор
    Ясно е, че Григорова ще бъде новият кмет - разумна, с дар слово, преживяла какво ли не, самоиздигнала се, харизматична. И опонентите й да спрат да размахват червената заплаха, защото срещу нея е изправен христоматиен представител на пребоядисаните комунета - щом споменат комунисти/БСП/русофилия ни напомнят за произхода на Васко Маслото и сами си правят лоша услуга.
  • 105 Анонимен

    11 1 Отговор
    Без значение за кого, но от ромите нима няма стойностни, а на запад всичко е от тях, и животът им е ок. Не е ли индиец в Лондон?!?? Много сте захкупени всички. Др ЧИРКОВ, даже и Живков е с индийски корени?!!?
  • 106 ГЕ Йо Ве Те

    17 2 Отговор
    Васко, ти си нашият кмет. Заповядайте на прайда с Бонев, по прашки и с пера завряни както си му е реда.
  • 107 Редник

    12 1 Отговор
    Терзиев, имаш грешка, ти си част от миналото и не можеш да си част от бъдещето. Няма как да гласувам за минало...
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Шопендар

    4 0 Отговор
    Народа и през 1989избра бъдещето в софия,и какво стана,пак получава светлото бъдеще,или нещо подобно.доживяхме да нямаме избор.този път и бог не може да помогне на софия,на българия,и на българите.амин.
  • 110 Градовете са като интегралните схеми

    3 0 Отговор
    Много транзистори на една място не трябва да има пустеещи жилища
    Селото е като дънната платка обслужваща всички функции на компютъра
  • 111 Моряка

    12 1 Отговор

    До коментар #94 от "Ха ха ха":

    То че е потомък на ДС, нищо.Нещото е, че с Бонев ще опедерястят цяла София.Но софиянци си го заслужават.Хак им е, сега да си стискат задниците и да се учат да се оглеждат и назад.Но няма да свикнат отведнъж.Отначало ще боли.
  • 112 Боби

    6 2 Отговор
    Сега е моментът да видим чиста , красива и модерна София
    Всеки сам да прецени кой може да доведе столицата до един европейски град

    Коментиран от #113, #127

  • 113 ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #112 от "Боби":

    е значи ще гласуваш за григорова
  • 114 БРАВО

    3 1 Отговор
    Такова плюване не бях виждал скоро .
    Явно трябва да си върнем фандъкова , мръсните и кални улици , далаверите с поставените фирми , счупените плочки иииии.......плюването веднага ще спре !
  • 115 Перо

    11 2 Отговор
    Каква професия и опит в общинската дейност и практика има тоя олигофрен, когато от нищо не разбира! За това избяга и от дебат с Ваня Григорова! Отново ни чакат мошеничества, като при газа, посредници между държавата и потребителите, за сметка на последните!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Срам и позор

    7 0 Отговор
    Нищо лично, но само помислете партиите, като изразител на интересите на обществото какви кандидати за кмет ни предлагат след 33 г. "демокрация" за лице на лицето (имам предвид столицата) на България - да избираме между пед/ал и ци.ганка. Сигурно след още 33 години ще избираме между обикновен трав.ерс и същество от 33 пол! Срам и позор!
  • 118 Хаха

    5 2 Отговор
    …които избират бъдещето с ДС!
  • 119 абе

    9 4 Отговор
    избираме терзията получаваме киро истината и кокорчо далаверката много светло бъдеще се очертава очаквам тока да стане на режим и бензина 4,5лева! екстра!
  • 120 бай Даньо

    9 1 Отговор
    Съжалявам че не съм софиянец да гласувам ПРОТИВ тоя ...
  • 121 БЪЛГАРИН

    10 3 Отговор
    ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАНЯ, А НЕ ЗА ШАРЛАТАНИ И ПЕ....ДАЛИ! ДА СПАСИМ СОФИЯ ОТ ПРЕ.... СТЪПНИ...ЦИТЕ!
  • 122 коко

    9 1 Отговор
    потомственият милиционер ще загуби от цигaHkaта
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Обяснение

    10 1 Отговор
    Е тоя не е просто внук на нашите, а е и пед.дал! Затова!
    А много ми е интересно родения със сребърна лъжичка в устата, кога поледно е пътувал с автобус, освен когато е бил ученик и са ги возили на екскурзия някъде?
  • 125 хамлета

    2 0 Отговор
    чудим се за новата ромска червена перла ли да гласувам или за червената издънка младия меринджей... кой от тия двамата е по-червен ???
  • 126 Тома

    7 0 Отговор
    Не вярвайте на този защото ще ви излъже а също така и за кмет на Варна.Този благо за Варна излъга много моряци от фирмата си като не им плати заплатите за месеци
  • 127 бобо

    6 0 Отговор

    До коментар #112 от "Боби":

    За да бъде една столица "европейски град", зависи в голяма степен от жителите на тази столица. Като се има предвид как куцао и сакато се пресели в София, малко трудно този град ще заприлича на европейски! Че софиянци, например, не си плащат парното, нещо, което в Еропа е недопустимо!
  • 128 Говоримите езици на хората са

    1 3 Отговор
    Езици за програмиране и обектно ориентирано програмиране на околната среда
  • 129 Долу БгКлептоП с ДС

    2 0 Отговор
    БКлП+ДС-ВКР-СмерШ дигиталното бъдеще не ме въодушевява!
  • 130 Таня

    5 1 Отговор
    Ха-ха-ха. Бъдеще с ПП и ГЕРБ. Това вече го видяхме. Това може да е бъдещето на Терзиев, но то е различно от бъдещето на софиянци.София се нуждае от сърцат и смел човек с визия. А г- н Терзиев се оказа страхливец.
  • 131 Въпрос

    1 5 Отговор
    Софиянци, възможно ли е да сме изпростяли до такава степен, че да избереме една циГ... ка за кмет на най-глемия град? Как може да имаме доверие на човек като нея, която само знае да плямпа безспир, а в същото време нищо конкретно не е постигнала и като икономист в Подкроа, а и като "софиянка". Ако, недай Боже, стане кмет, тя ще побърка всички ни, воглаве с подчинените й в кметството. Некомпетнтна, а с огромно его и самочувствие, избива комплекси, плува някъде във фантазиите и небесата, но няма покритие за всичко това. По-зле е и от Фандъкова. Фандъкова поне е по-скромна, докато тази е нахална, нагла всезнайка. Жалка ни майка с тази, защото за нея с пълна сила важи поговорката "Пази Боже сляпо да прогледне"...
  • 132 Наполеончо Макарончо

    2 0 Отговор
    БКП+ДС-терзията: "Като как ще прекрати концесията на “Софийска вода”? Откъде ще вземе пари да плати неустойката на концесионера? Откъде ще вземе пари за нова техника? И какво ще прави с тези 1000 души, които изведнъж ще останат на улицата."
    ОТГОВОР: Парите за рекетьорската неустойка и техниката ще се вземат от банковите сметки и имотите на БКП-номенклатурата , ДС-агентурата (вкл. ДпС) и от шкафчетата на мутро-ГЕРБерастията, които корупционно сключиха тая концесия при тези условия! А хилядата служители ще станат общински служители на Общинска фирма" Битово Комунални Системи" без служебни лимузини за лично и партийно ползване!
  • 133 Роза

    2 0 Отговор
    Не разбирате ли,че който и да стане кмет ,нещата не зависят чак толкова от неговата личност!Всички,преди да ги изберат,дават големи обещания,някои от думите им дори може да са искрени!Но като седнат на кметския стол,и като видят реалностите,всичко става съвсем различно и те лека -полека забравят какво са говорили предизборно!Нима Фандъкова някога не говореше големи приказки,а се оказа една безлична кукла на конци!Кмета,който и да е той,зависи от политиката и от политиците, а за да им угоди,трябва да е много гъвкав!Ако не е такъв, политиците по един или друг начин ще го изритат и ще сложат такъв ,който им е угоден!Запомнете думите ми!
  • 134 Гошо

    1 0 Отговор
    Бегай бе пedал
  • 135 КОЗЯК ГЕРБ ДПС СДС ПП ДБ

    1 1 Отговор
    БОКО ОБЪРНА ХАЛКАТА
  • 136 Един прост шарлатанин

    3 0 Отговор
    Тъпа смешка
  • 137 Истина

    2 0 Отговор
    Представляваш една каста за която обикновения човек за друго не може да се сети освен за майка ви. Не си нашия човек .
  • 138 А ПО ЛЕКО

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    ЩО СЕ НЕ СКРИЕШ вЕ ОТ ПАД ЪК..................?
  • 139 ПО ТОЧНО

    1 0 Отговор
    ДНЕС И ТИКВУНИЙ СЕ МУ ДАДЕ СТА ДОТО
  • 140 Шарл Атан

    4 0 Отговор
    Вие разбирате ли какви крадци и лъжци ни насаждат?! Значи нали оня министър на "електрическото" управление е с охрана защото каза, че бил заплашван? И защо не се казва кой го бол заплашвал?! От толкова интерес по изборите и от толкова медии (коя от коя по-независими и..." от всички гледни точки")...и никоя не каза кой го бил заплашввал!! Е ако не знаете (аз съм независим и нищо не зависи от мен)... но си е баш така та тоя който го е заплашвал е Киро 100про! Той го е питал има ли деца и всякакви такива подсещащи въпроси.. И сега..представяте ли си...децата на министър Йоловски ходят с охрана! Даже в часа влизат с охрана ! Предаставяте ли си вашето дете - съученик на неговото... и в часа по история например освен учениците и учителя дето ти говори за Калоян или Бенковски...има двама -трима горили с автомати или пистолети? Айде избирайте..Крадци и лъжци! Срам и позор!
  • 141 Е ,не

    4 0 Отговор
    Едва ли този е бъдещето ?
  • 142 ТЪРЛЪКОВ ЧАКА ОТ УМРЕЛ ПИСМО !

    2 0 Отговор
    ПИШИ СИ ЗАВЕЩАНИЕТО ЧЕРВЕЬО ! ТИ СИ ВЕЧЕ МИНАЛО !
  • 143 АКО СЕ ГЛАСУВАШЕ ПРОТИВ КОНКРЕТНО ИМЕ

    2 0 Отговор
    ТОЗИ ЩЕШЕ ДА ПОЛУЧИ ВСИЧКИТЕ БЪЛГАРСКИ ЕЛЕКТОРАЛНИ ГЛАСОВЕ ! ДОРИ И УСМИВКАТА МУ Е КАТО ЗА ПОГРЕБЕНИЕ !
  • 144 БРАВО

    1 0 Отговор
    ДР.ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ДЯДОТО НА КАНДИДАТА,СЪПАРТИЙЦИ.
  • 145 1917

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    А ппедалчето със слушалката - слуга на ПосолствоТТОО с какво е по-добър, може би с родословоното си ДС-дърво?????
  • 146 СмерШ Телериков

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "от ЦК на БКП":

    След 1990 лозунга стана: "КДС-ари от всички управления - "усвоявайте" общонародната собственост!" Сега искаме да "усвоиме" и остатъците от общинската собственост!
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Ний ша Ва упрайм

    0 0 Отговор
    Бъдещето??? С пушка облечен в американска униформа след църен терминатор в Украйна