Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 09:02 18 544 80

Лицемерието на българското потекло

  • български-
  • произход-
  • израел-
  • хамас-
  • денков-
  • габриел-
  • йотова

Стига! Спрете популизма! Действайте!

Лицемерието на българското потекло - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако са с български произход и все още нямат български документи, смятам, че това е наша първостепенна задача по-скоро да получат такива, още повече, че практиката показва, че по-лесно се освобождават тези, които имат двойно гражданство. Това коментира вицепрезидентът Илияна Йотова пред журналисти по повод съобщената от вицепремиера Мария Габриел след завръщането им с премиера Николай Денков от Израел информация за двама заложници с български произход, държани от "Хамас".

Ако са с български произход…
Значи ние още не знаем какво е потеклото на тези хора, но вече произвеждаме новина, че трябва да се грижим хората с българско потекло. Вицепрезидент - Илияна Йотова, вицепремиер – Мария Габриел, говорят колко са загрижени… Що за пр, що за поведение, що за отношение. Важното е, че трябва да се каже нещо, да се изтъкне нещо, за да разберат хората колко сме загрижени. Чиста проба политическо лицемерие. Войната Израел – „Хамас“ е близо. Премиерът Денков посети Израел и е важно да се каже нещо. Нали медиите чакат новини. Колко сме загрижени за хората с българско потекло. Нали управляващите трябва да звучат политкоректно, за да се харесват на масите. Нали държавата трябва да е държава за всички.

Ако са с български произход…
Какво? Стига! Спрете политическия популизъм!

Йотова още не знае какви са, искат ли да са българи, не искат ли… Но предлага паспорти, защото терористите освобождавали хора с двойно гражданство. И като разберат терористите, че заложниците МОЖЕ и да имат българско потекло, ще се впечатлят на момента и ще ги пуснат. Ще ги уплашим „Хамас“…

Какво политическо двуличие. И всичко това защо, защото премиер и вицепремиер са били в Израел, за да ги подкрепим като братска страна. Подкрепата – добре. Такава е мисията на кабинета, защитава я.

А какво прави вицепрезидентът, какво прави кабинетът за хилядите с доказано българско потекло, които са онеправдани някъде по света?

Днес на територията на Украйна и Молдова живеят повече от 300 хиляди българи. Такава е официалната статистика. Още много, ако не и още толкова, не се самоопределят, но по родов корен и селищен произход са българи. По цялата територия на бившия Съветски съюз – в Приазовието, Крим, Северен Кавказ, Урал, Казахстан, Средна Азия и в далечния север има българи.

Една част от тях – т. н. бесарабски българи – са най-близо до днешните държавни граници на България и през последните десетилетия активно контактуват, идват за обучение и работа, а някои се преселват и за постоянно в прародината.

Най-висока е концентрацията на българско населения в Болградски (61%), Арцизски (39%) и Тарутински (38%) райони на Одеска област в Украйна. Българите съставляват и голяма част от населението на Одеса. Българи живеят компактно също в Измаилски, Саратски, Килийски, Татарбунарски райони на същата област, както и в Приморски, Бердянски, Приазовски райони на Запорожка област.

Какво да кажем за българите в пограничните села в Сърбия. А за българите в Северна Македония. На Християн Пендиков му дадохме български паспорт, след като го пребиха. Какво направи българската държава за него преди да го пребият?

Не казваме, че за хората в плен на „Хамас“ не трябва да се прави нищо. Не е така. А и вече премиерът каза, че каквото е трябвало, било направено. Добре е да се грижим за българите по света. Но нека не го правим, за да се покажем, че сме загрижени, а да го правим, защото така трябва. Вече писахме защо искаме да имаме германски паспорт… Пак по темата Израел – „Хамас“.

Иначе е лесно да се говори, да се каже нещо, за да се покажем.

Стига! Спрете популизма! Действайте!


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 152 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тия са безмозъчни

    145 6 Отговор
    ПодлиЗурки слуги и трубадури
  • 2 срам ме е от тези

    175 7 Отговор
    тия безмозъчните знаят ли че украйна има многохилядно българско общество? там също има война на тях защо не давате паспорти???

    Коментиран от #61

  • 3 българин 777

    171 5 Отговор
    двама крадливи грозници конкурс да бяха направили по противни нямаше да ги намерят
  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    81 21 Отговор
    Габриел Денков са Пример за Лицемерие а Григорова Показа и то в Ефир Истинската си Същност с обидите

    Коментиран от #63

  • 5 Факти

    82 7 Отговор
    А колко палестинци са родени в България
  • 6 дипломацията е важна ,

    12 59 Отговор
    по добре късна и малко , но да има . Има ред за получаване на поданство . Вече се вижда края на хамас . Добре е и Ердоган да се посети . Конфликта има две страни .
  • 7 Срам

    84 9 Отговор
    Че закона за българското гражданство не дава никакво предимство дори на лицата по произход с един родител българин.Трябвало по дългия ,общ,бюрократичен ред. Правят Родината машеха и на собствените си деца.
  • 8 ццц

    78 9 Отговор
    ...адмирации за статията!

    Коментиран от #77

  • 9 Механик

    123 11 Отговор
    "Ако са с български произход, а все още нямат български документи" ???????????????
    Ами, най-вероятно тия "българи" не са имали интерес от такива документи и такова гражданство.
    Що чак сега се сетили да искат?
    Палестинците, палестинци, израилтяните евреи. Няма тука такъв-онакъв произход.
    БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ И ИМАМЕ БЪЛГАРСКИ ДОКУМЕНТИ!
    п.п.
    И е крайно време да се отмени двойното гражданство. Всеки който има такова, да се самоопредели какъв иска да бъде у да се откаже от другото си гражданство!
    Не може да ми се вейнеш по запада и плюеш родината си, а като си дойдеш да си правиш зъбите тука, аз да ти плащам масрафа.

    Коментиран от #23, #32, #35, #46, #59

  • 10 Какво ли говориш......

    11 72 Отговор
    В Украйна Българите искат оръжие а нас ни е болно каски да изпратим.
    Май ти търсиш популизъм.
  • 11 Свързочник

    105 4 Отговор
    Примитивна манипулация на общественото мнение! Вижте, Хамас отвлече един българин, следователно сме за Нетаняху! Характерно подлизурство към по силния, дори когато той няма нужда от това. Но, нали трябва да се засвидетелства геополитическо чинопочитание! Но, бандеровци унищожили един българин в Одеса не проблем! Сигурно е бил сепаратист - путинист!
  • 12 Виктор Ю

    92 7 Отговор
    Изтребват един народ. Къде? В Близкия Изток. Има ли свидетели този факт? Един свидетел, целият Свят. Виждат ли го атлантическите правителства? Преструват се, че Не.
  • 13 Перо

    112 5 Отговор
    Цял държавен самолет отиде в Израел, абсолютно ненужно и със задкулисни цели! Известно е, че голямата част от еврейте, живеещи в БГ, разпродават всичко и се изселват в новите земи, през 1948 г., без да ги интересува повече нищо, свързано с БГ! Минават 5 поколения, без да знаят нищо за БГ, не разбират езика, никога не са имали БГ произход или потекло! След отдавна скъсани връзки, сега режима в Тел Авив употребява БГ правителствените мишоци и ни създава проблеми с мюсюлманските страни, да спасяваме хора, без БГ гражданство, в една чужда война и окупирана зона! Единствено гражданството предполага правен интерес, а от заложниците няма нито един човек, който е имал или има БГ гражданство и това го знае всеки студент по право! Проявеният слугинаж още повече подкопава авторитета на страната!
  • 14 дедо

    89 5 Отговор
    Бабите и дядовците им били с български корени ...ами какво чакаха до сега да се определят като българи ,мога да хвана бас че не знаят една дума на български.
  • 15 Хе-Хе

    80 12 Отговор
    Ето такива, лустросани и с научни титли са най големите световни престъпници! Вижте българската история! Най големите насилия са ставали, когато начело на държавата са ,,професори" и най добре е бил народа при необразования Тодор Живков!
  • 16 Откровение

    83 6 Отговор
    Просто ме е срам от тези, които управляват България. И при Социализма ме беше срам, че СССР е слънцето и въздуха за всеки жив българин и че се опитваха да прикачат България като 16-а република. И сега ме е срам, че чинно-поклоннически слушаме атлантическите ястреби за всичко. Не зная защо се получава така? Преди изборите бяха про-форма, а сега, когато уж не са, защо пак избираме хора-чуждопослушковци? Такава е цялата Нова История на България - поредица от национални катастрофи заради чуждопоклонници.
  • 17 УСА боклук

    76 5 Отговор
    Дали пък не са далечни роднини на Лорер или на Паси?
  • 18 Мнение

    32 3 Отговор
    За българско гражданство трябва да се кандидатства онлайн в Министерство на правосъдието, а не през посолства и консулства, където отговорът на подадените документи се чака над две години.
  • 19 боко

    51 2 Отговор
    Академико пр--т,а знаят ли Българската азбука колко букви има остави,че не говорят Български или евро атлантиците така казват глу---о академичен
  • 20 Одит

    60 3 Отговор
    Сега се сетили, че имат потекло! А досега псуваха България и не искаха да чуят за нея!
  • 21 Иван

    42 2 Отговор
    Как се доказва българско потекло?

    Коментиран от #25, #36

  • 22 Здрасти

    29 2 Отговор
    Усещам плюене към едните и възхваляван на жирафа и мравчо.
  • 23 любител

    64 4 Отговор

    До коментар #9 от "Механик":

    абсолютно прав си пич като им дойде яйцето на задн---а стават българи като го срещнеш в чужбина и недай боже поискаш помощ не те и погледлежда. стига с тези дивотии.или е българин и не се срамува от това или не е. такива се сещат за Б-я само когато закъсат и най вече турците които не знаят и дума български и се бият в гърдите че са турци но само по време на избори. Б-я е за българите и всички които живеят тук а не на майна-а си. защото ние понасяма всичките несгоди и радости в родината си.
  • 24 Паднал от небето

    68 1 Отговор
    Габриел една седмица беше в Сащ дойде се изкъпасе и с недоносчето академик Сапунчо за рачичка хайде на следваща командировка. Каквото са и издиктували в Сащ да издекламираха една небивалица. Биле българи 2 или 3 поколение в Израел. Дали знаят те самите за фантазиите на Грабиела . Тя Грабиела идва в България само да зареди самолета и банковата си сметка и някоя снимка не особено приятна за гледане с което поема за следваща командировка.
  • 25 любител

    25 0 Отговор

    До коментар #21 от "Иван":

    то не се доказва то или ти е в сърцето или не. място за двуличие няма.
  • 26 БГ-произход е финансова категория

    23 2 Отговор
    А защо се мълчи гузно, че Пендиков беше бит в Охрид от персони с български паспорти, които са се обявили нотариално за "българи" - за да си купят БГ-паспорти?! Сега и самия Пендиков се обявява за новоосъзнал се "българин" - докато получава привилегии, облаги и "стимули" за това, че е използван във фалшивите и лъжливи БКП+ДС-пропагандно-догматични и провокационно-рекетьорски спец-акции в Македония, чрез които в Б-ия частно се "усвояват" милиони от бълг. бюджет! Въпрос на време са спиране на привилегиите и облагите за Пендиков, който наново ще се "осъзнае" като не-българин!

    Коментиран от #78

  • 27 бай Иван

    47 0 Отговор
    Чиста проба политическо лицемерие. Войната Израел – „Хамас“ е близо. Премиерът Денков посети Израел и е важно да се каже нещо. Нали медиите чакат новини. Колко сме загрижени за хората с българско потекло. Нали управляващите трябва да звучат политкоректно, за да се харесват на масите. Нали държавата трябва да е държава за всички.

    И.Д.И.О.Т.И мила моя майно лю . И.Д.И .О.Т.И !!!!!!!!!!!!!!!
    Хора не виждате ли ,че ви управляват такива ,които искат нас да вземат за такива.
    Отвлечените били май български граждани по потекло , щото бабите или дядовците им май живели някога в България, ама май само са живели, ама май не знаеме те като какви се чувстват , ама дали въобще пък знаят къде е България камо ли Йотова, Денков и Габриел. Ама летят едни самолети до Израел с едни изявления от мястото на събитието като ,че аджеба не може от България да се водят разговори . Сега явно" катерицата" и "жирафа" организират тайна операция с тяхно участие да проникнат през тунелите и геройски да освободят заложниците. През това време Йотова ще изготви паспортите и ще им ги връчи на летището пред строена цяла делегация, когато Денков и Габриел с изнурени погледи и следи от прах, сажди и кръв по лицата ще изведат по стълбичките за ръка спесените "наши сънародници" пред погледа на репортерите предаващи "ексклузивно " от двете големи телевизии, които цял ден ще правят предаване за завръщането на спасените. В студията ще говорят Папионката , химика банкер, Шаламанката, белата
  • 28 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    21 3 Отговор
    Акооо,едно дете е родено в Нормално,тоест Морално Българско семейство,ако е имало нормално детство с МАЙКА и Баща ,ако е било обичано от баби и дядовци,то никога не би се захванало с политика и власт.Вижте кои са около ,дявола......прочетете историята на "Трактора",на другите герои.....преди него........Ще разберете защо сте недоволни от тези,които ви управляват и защо търсите "Гоо",но не го намирате........Как да го намерите,като "Годо" не е там, сред избранниците на дс.......пс.Не свикнахте ,ли????Целият ви живот е под шапката на службите....От раждане до смърт.....и след смърта,също!
  • 29 бай Иван

    46 3 Отговор
    В студията ще говорят Папионката , химика банкер, Шаламанката, белата Цецка, Бъчварката , Кремчекрадова, Пасито и най-вече Роската Плевнелиев да разкаже за неговите подвизи в борбата с тероризма описани изключително подробно във втората част на "Приключенията на барон Мюнхаузен" .
  • 30 Туй дето него знаеш

    29 1 Отговор
    Имали Австриец с двойно гражданство. Няма защото или си Австриец или какъвто си искаш
  • 31 Ггг

    46 2 Отговор
    На снимката са най продажната измет
  • 32 Нова

    39 7 Отговор

    До коментар #9 от "Механик":

    На кого пък ти плащаш зъболекарска помощ? Всеки сам си плаща лекарски и зъболекарски услуги. С твоите 25 евро на месец здравни осигуровки плащал бил за другите. Алоуу. Плащам 400 евро на месец социална и здравна осигуровка в Европейска държава като самоосигуряващо се лице и при нужда нищо не се плаща в поликлиники и болници. Вас ви работят да доплащате дори за добър ден от доктор. Плащал масрафите той... тук става дума за съвсем различно нещо. Хора, които не знаят български, никога не били в българия, им се дават лесни паспорти да пътуват и работят в цяла европа. А сега и уж български заложници хванали в Израел. Сигурно пра- внуци на някой джу, минал през България преди 80 години. И цялото ни внимание трябва да е да спасяваме разните евреййи, а и палестински "българи" вече ви докараха да храните. Българчета били. Като че нямате достатъчно на хранилката във факултета
  • 33 безработен

    41 1 Отговор
    лицемерието при сегашните управляващи им е заложено генетично. не ни уведомиха за новия дълг от 2,3 милиарда евра ЕКСТРА! кой ще го връща не знам но със сигурност кои няма да връщат защото ще го гепят и ще се разпилеят по островите си ЗНАМ!
  • 34 Жмръц

    47 0 Отговор
    Ние,българите би трябвало да се срамуваме от такива ръководни "фактори".В кавички е,защото те са пионки.Само ги местят,след като им кажат какво да правят.Толкова безпринципност в управлението на България не е имало никога!Никога!Да не говорим за предателство,спрямо българите.В една нормална държава тези отдавна щяха да са порицани,най-малкото.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 С тест

    7 11 Отговор

    До коментар #21 от "Иван":

    за интелигентност.
    Ако изкараш под 80 точки значи си с българко потекло.
  • 37 НЕ ЗНАМ

    32 2 Отговор
    това ли заслужаваме и тези лицемери с академични титли които са плагиатствали много за тях защото в БГ е така да ни управляват в лъжа и ни правят на луди май ние нужен някой прост и неук от правец да ни управлва тия са се много изучили и най вече да крадат и сега пак 2,3 милиона евра заем ! академика и тая до него ли ще го връщат или ще излетят до месец с правителствения самолет за някой остров....
  • 38 Бай Хуан

    32 3 Отговор
    За да си с българско потекло баба ти и дядо ти трябва да са биле българи да са говорили български и да са имали български имена.
    Тука се оказва в случая, че ни баба ни дядо са биле българи , а пра баба и пра дядо са били евреи български граждани, което е съвсем различно. Та тия заложници правнуци ептен нямат досег с българското.
  • 39 Митев

    28 1 Отговор
    И на това чудо му викат цвета на нацията ",антисгобка,обединение по интереси или крадливо и предателско управление , объркващо е, направиха хората на луди мислят единствено и само за себе си,пък и за какво друго да мислят нали утре българи няма да има, държава също,ама видите ли как щели да ни съдят бъдещите поколения,Господи,Господи,слез моля ти се и си събери версиите.....
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 И тук

    4 6 Отговор
    Буря в чаша вода. За нещо толкова маловажни...
  • 42 бобо

    33 1 Отговор
    А какво прави кабинетът за онеправданите българи тук, в България! Пък Денков се разходи в Израел, според медийните публикации, само заради това, че имало двама заложници с български произход! И какво от това, едно голямо нищо.
  • 43 Демократ

    38 3 Отговор
    Българските управници изобщо не се интересуват за българите,които живеят извън България, така както не се интересуват и от живеещите в нея. Тях ги интересува как да използват и манипулират гласа им на избори,за да са на власт. Това е отношението им към България. Много българи живеят в Румъния,където има цели български села и румънското правителство се грижи за тях, не българското ,цялото наше Възраждане е свързано с Румъния, но българските управници от 80 години насам оставиха да рухнат даже сградите българска собственост в Букурещ, символите на борбата за българската свобода, много българи живеят и в Албания и там има цели български села,но в България даже не се споменават. Войната на Путин срещу Украйна не трогна управляващите да се погрижат за съдбата на 500,000 българи,които живеят там, Путин им е по-важен. Това се нарича политика на национално предателство. Българите от областта Македония на България и сега живеят и в Гърция и в Албания и в Македония и пазят Родината в сърцето си, но управниците- не. Няма как да просперира държава,управлявана от безродственици.
  • 44 Местни

    34 0 Отговор
    Само българите в България нямат право на защита. Те са робите на властта, те ще връщат заемите за заплатите на чиновниците и финансовите изцепки от политкоректност.
  • 45 Спас

    4 22 Отговор
    Май не са ходили само за това ама кой да каже.само си чешате езиците щото сте без работа озлобени бивши пенсионери от селата.
  • 46 Перо

    32 0 Отговор

    До коментар #9 от "Механик":

    Ако БГ правителството има право да защитава хора по света, на база произход, то ще трябва да защитаваме всички от РСМ, които са с БГ произход, но са граждани на РСМ! Има правен интерес само на база гражданство, не на измишльотини като произход или потекло! Що за глупост е това “загриженост”, без никакво правно основание? Пълен слугинаж!!!
  • 47 Перо

    31 1 Отговор
    Сами се бутаме между шамарите и ни провокират, да ни мразят мюсюлманските страни!
  • 48 Търновец

    27 1 Отговор
    Да добавя - имаше република Кабардино - Болгария на връх Кавказ и Болкарците са чисти Българи - аз съм бил свидетел на сватба, Чувашите са също Българи, за съжаление тогавашното посолство в Москва не правеше нищо, а двамата в Израел са внуци на Евреи отказали се от Българско гражданство и ние не им дължим нищо. Също правителството тегли нов заем и можем да влезем в дългова спирала

    Коментиран от #56

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Макробиолог

    22 0 Отговор
    Не е лошо правителствата накрая да свършат нещо полезно за българите в БГ ,пък после да видим кой сват,кой брат.
  • 51 Авиокомпания "БАЛКАН"

    23 0 Отговор
    Гад Зееви е признателен на братска България. И не само той.

    Коментиран от #53

  • 52 Яко

    12 0 Отговор
    Правителство , всички оправят само на нас ни го набиват .
  • 53 Търновец

    14 1 Отговор

    До коментар #51 от "Авиокомпания "БАЛКАН"":

    F 16 са морално устарели и много скъпи, но част от тях се правят в IAI от Израел, и в София Синедрионът и подлогите ни предадоха. А около 1990 Филип Димитров ускорено даде Българско гражданство на 200000 Евреи от Израел, Българи от други страни чакат много дълго.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Гай Турий

    16 0 Отговор
    Политически недоразумения и мижитурки. Нищожества като прецедента преди години. Срам за страната ни. Да се пръждосват колкото се може по-скоро.

    Коментиран от #58

  • 56 Тервий

    10 2 Отговор

    До коментар #48 от "Търновец":

    Те са тюрки и говорят тюркски езици, нищо общо нямаме. Последните генетични изследвания го доказват Най-близко сме до румънци, гърци, италианци, келти,сърби и хървати. Което е напълно логично.

    Коментиран от #73

  • 57 БАЙ СТАВРИ

    11 0 Отговор
    ИСКАМ ГАБРИЕЛ И ДЕСИ ОТ ДУЛОВО И ДВЕТЕ ДЕДО ПОПЕ
  • 58 Гай Турий

    15 1 Отговор

    До коментар #55 от "Гай Турий":

    Политическо недомисляне и опасност за националната сигурност са такива внезапни файтонджийски впрягания на тия политически калфи. Да не се учудваме, ако ни повторят бургаския сценарий, като наказание за налудничавата политическа подкрепа на вечния враг на палестинците.
  • 59 Кан Тервел

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Механик":

    Не си ти, който ще каже кой какво гражданство да има. Българите с двойно гражданство, които си правят зъбите тук си плащат, нито ти, нито някой друг българин им плаща сметките. Моят брат е канадски гражданин, прави си по принцип зъбите в Канада и ползва там здравеопазването, което е безплатно. Лятото като беше тук с жена си и племенника ми се наложи да вадим спешно зъб на племенника ми. Отидоха при български зъболекар и си платиха. Жена му получи някаква алергия, отиде на дерматолог и понеже не е здравно осигурена, плати си за частен прием и готово. Даже лекарите са доволни от такива пациенти защото си плащат на частно. Иначе по темата, да, чист популизъм на нашите политици. Българите в Украйна трябва да имат българско граждаство и възможност да се преселят в България.
  • 60 Нина

    14 0 Отговор
    Много точно написано.Защо държавата за едни мисли а за други не.За едни майка за други мащеха. За едни сватба а за други брадва.То накрая така излиза инак нашите политици само си чешат крастата.
  • 61 Ироничен

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "срам ме е от тези":

    Вероятно не са поискали.
  • 62 Ти РЕШАВАЙ кой е той ?

    4 0 Отговор
    ГЛИСТ или ЗАПАРТЪК ?
  • 63 Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А вие козлудуи защо сте обиден на Григорова? Да не сте и ви л@йномет?Ами да , и затова се обиждате.
  • 64 ганю

    7 0 Отговор
    Баба Яга е мафия и е виновна за войната в украйна ама ще гризне дървото
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Обикновен човек

    17 0 Отговор
    Така и не стана ясно защо бяха в Израел? Нещо на килимчето ли?

    Коментиран от #74

  • 68 ВащаМама

    8 0 Отговор
    Посветени шушукат с, че една скромна закуска на хаджидимовската шалвартия в Брюксел е струвала колкото едномесечната пенсийка на баба ми,която има 40 г.трудов стаж в ТКЗС- то.Направете сметка за времето, през което щраусът е млатил гащи в полза на Родината из Европата - колко парички е излапал само на закуска на данъкоплатеца.
  • 69 ВащаМама

    8 1 Отговор
    Посветени шушукат с, че една скромна закуска на хаджидимовската шалвартия в Брюксел е струвала колкото едномесечната пенсийка на баба ми,която има 40 г.трудов стаж в ТКЗС- то.Направете сметка за времето, през което щраусът е млатил гащи в полза на Родината из Европата - колко парички е излапал само на закуска на данъкоплатеца.
  • 70 ВащаМама

    10 0 Отговор
    Посветени шушукат с, че една скромна закуска на хаджидимовската шалвартия в Брюксел е струвала колкото едномесечната пенсийка на баба ми,която има 40 г.трудов стаж в ТКЗС- то.Направете сметка за времето, през което щраусът е млатил гащи в полза на Родината из Европата - колко парички е излапал само на закуска на данъкоплатеца.
  • 71 Ддд

    7 0 Отговор
    Посолството вижда в бежанците потенциал за размирици и обърна курса на България срещу мюсулманите ,Правителство от ма,лоумници .Тоя Дренков е пълен тъпир.
  • 72 факуса

    4 0 Отговор
    ами от креатури без морал и чест какво да очакваш,кат червеи се гърчат да се докопат на върха
  • 73 Госта.

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Тервий":

    Точно те са истински българи,а ние тук смесени и говорим славянски език.
  • 74 Защото

    8 0 Отговор

    До коментар #67 от "Обикновен човек":

    Защото два правнука на някогашни български български поданици са по-важни от два милиона етнически българи в Украйна,Молдова, Румъния, Гърция, Сърбия и Македония.
  • 75 М даааа

    6 0 Отговор
    Този кабинет бе заченат в грях (с благословията на Сатаната САЩ) и върши непростими грехове спрямо народа с всяка секунда от своето съществуване!
  • 76 Смаян

    0 1 Отговор
    Бедата за автора е ужасяващо. Нашите политици искат да спасят двама ЕВРЕИ. А за автора това е нечувано престъпление. Най- вероятно е член на някоя антиеврейска организация. А защо не - съветник на Хамас? А юхамас не освобождава евреи. Хамас избива евреи.
  • 77 Енчо

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "ццц":

    Браво на брата на Хитлер! Самият Хитлер би завидял на горния антисемит.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 СЗО

    1 0 Отговор
    Популизма ще спре когато свършат тъпанарите....
  • 80 Саид Алзахер

    0 0 Отговор
    Денков още се прави на мъж.
    А на реално е мишка.
    Търси съчувствие защото не е женен,
    и иска да го харесват още и още жени.
    Абе дядо, не се ли виждаш вече на какво приличаш.