Last news in Fakti

2 Декември, 2023 17:00 5 330 95

Антон Тодоров: Хенри Кисинджър е вербуван от съветските служби в средата на 40-те в Германия

  • кисинджър-
  • сащ

Той е един достатъчно примитивен и праволинеен лобист, с не много ясно разбиране на войната, която днес се води от Русия

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Хенри Кисинджър е сред създателите на една от най-капитулантските и вредни за свободния свят и поробените от Съветите източноевропейски държави теории за т.н. "детант" (разведряване) през 70-те години. Тук глупави и несведущи хора се надпреварват днес да го хвалят - истината е, че Кисинджър е предател и съветско-рашистка подлога. Но тукашните отрепки не познават истинските факти, те се ръководят от опорки, от клишета, от наслоени с времето венцехваления на Кисинджър. Няма го истинското познание за делата му.

1. Те не знаят, че Кисинджър е вербуван от съветските служби в средата на 40-те в Германия, където е в качеството си на служител на американското военно контраразузнаване. Американският специалист по разузнаване Франк Капел посвети на темата обширно разследване, поместено в книгата му „Хенри Кисинджър – съветски агент", която беше изета от обществените библиотеки в САЩ (и не само там).

2. Те не знаят, че Кисинджър е разследван в САЩ в началото на 50-те години заради прокомунистически тези и действия.

3. Те не знаят, че в своята книга „Кисинджър: Тайната страна на държавния секретар“ покойният американски журналист и консерватор Гари Алън разкрива смайващи, но в края на краищата напълно логични подробности за предателството на Кисинджър. Един от основните мозъци, архитектът на т. нар. detente – разведряване, човекът, на когото възложиха да прокара пътеките към "разбирателството и взаимно изгодното сътрудничество" между САЩ, Китай и Съветите и да признае поражението на страната си във Виетнамската война, главният американски дипломат Хайнц Алфред Кизингер, известен като Хенри Кисинджър, не само е обвиняван за разоръжаването на Америка. Той се оказва един от главните помощници на комунизма, респективно болшевизма. В края на Втората световна война Съветите създават в Полша своя шпионска организация, позната като ОКРА, подчинена на СМЕРШ – подразделение на НКВД. Основната ѝ задача е да внедри свои агенти в британското и американското разузнаване. Началник на този кръг бил генерал на име Железников, а пряк ръководител – някой си полковник Кужун. След пореден провал този Кужун бил разпитан лично от назначения от Москва тогавашен началник на полското контраразузнаване Дмитрий Вожнйесенски. От него получил списък с имената на вербуваните съветски агенти в редиците на съюзническите войски. „Един от тези шпиони бил Ърнст Боузънхарт, назначен за чиновник в щаба на американското военно разузнаване в Оберамергау, Германия. Преди през 1951 г. да го арестуват по обвинение в шпионаж, Боузънхарт предал на Москва неназован брой свръхсекретни документи. Друго име в списъка на Вожнйесенски с агенти на ОКРА било на агент „Бор“, който работел заедно с Боузънхарт в Оберамергау. След съответната актуализация на този списък, извършена през 1954 г., се казало, че „Бор“ се е завърнал в Съединените щати и по онова време бил в Харвардския университет, а освен това работел за Централното разузнавателно управление. Според списъка истинското има на „Бор“ било сержант Хенри А. Кисинджър.

3. Те не знаят, че Кисинджър в края на 60-те години създава т.н. "канал Кисинджър-Добринин" (Анатолий Добринин е тогавашният съветски посланик в САЩ, останал на тази позиция над 20 г.). Много често Кисинджър е информирал Добринин за свръхсекретни решения и действия, преди да информира американския президент.

4. Те не знаят, че Кисинджър е един от главните виновници за краха на САЩ във Виетнам. САЩ не губят войната с виетконгците, загубата им е натрапена от Кисинджър. Тукашните отрепки дори представят това като изключителен дипломатически успех на Кисинджър.

5. Те не знаят, че Кисинджър е обикновен лобист на Съветите и после на Русия на Путин. При първата си среща с руския военнопрестъпник Кисинджър му казва, че всички читави хора са дошли от службите - това в оправдание на подполковника от КГБ, който с притеснение споделя на Кисинджър за тази си битност. Кисинджър му разкрива своето минало на служител на американското военно контраразузнаване в средата на 40-те г.

6. Те не знаят, че Кисинджър има значителен принос в разрушаването на кариерата на Никсън, докато в тесен кръг го нарича "впиянчен лунатик".

7. Срещите на Кисинджър със съветския диктатор Брежнев през първата половина на 70-те години на миналия век са толкова чести, че за американския преговарящ се наложило да построят специално помещение в резиденцията на генсека на ЦК на КПСС в Завидово, по спомените на Александър Бовин. Колко от вас, които четете това, знаете кой е Бовин? Апропо, в свое интервю през 2003 г. Кисинджър разкрива, че Брежнев му е харесвал много и затова е създал специални отношения с него - с масовия килър на въстаналата през 1968 г. срещу съветското иго Прага!!

8. Те би трябвало да знаят, че Кисинджър е един "достатъчно примитивен и праволинеен лобист, с не много ясно разбиране на войната, която днес се води от Русия, който не разбира каква е природата на тази война и какви биха били последиците от един неправилен финал на тази война", по точния израз на Михаил Подоляк преди година.

Тукашните журналя и "анализатори" са точно това, което мисля за тях - безполезна колекция от счупени грънци, които не стават за нищо. А, не, сгреших - стават единствено за лош пример. Поради липса на познание основно. Апропо, нужно ли е истинско познание на някого в тази държава? Would?

(Текстът е от Фейсбук страницата на Антон Тодоров)


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 107 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Любопитен

    101 18 Отговор
    Тая тиня от къде изплува??
  • 5 Мда

    91 16 Отговор
    Доста празни приказки беа абсолютно никакви доказателства. Това стана ежедневие при яростната атлантическа пропаганда...

    Коментиран от #78

  • 6 Премятал

    37 14 Отговор
    ги е като изкусен жонгльор , а те са решили , че са го вербували !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РЕАЛИСТ

    103 10 Отговор
    Значи "Те не знаят" , но Антон Тодоров всичко знае.

    Коментиран от #87

  • 10 Мишел

    120 15 Отговор
    Истината тук е , че съветските служби са вербували само умни хора, а американските само като Антон Тодоров, Асен Агов, Иво Инжев...

    Коментиран от #19, #62, #65

  • 11 Русия

    14 23 Отговор
    Как руснаците крадяха технологии?

    Коментиран от #25, #28

  • 12 Лендлийз

    69 12 Отговор
    Жалка статия
  • 13 ЖАЛКО

    34 8 Отговор
    Жалко, че журналита А.Тодоров се появява все по рядко по медиите, но когато говорим за каквото и да е случващо се у нас, всяка информация /за случващото се/ може да започне с думата жалко!
  • 14 без имена

    11 45 Отговор
    интересна статия.тодоров не човек , който говори без факти.

    Коментиран от #85

  • 15 Сандо

    31 5 Отговор
    И най-вероятно от малкия тогава Путин.Тоя човек отдавна не общува със себе си.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Българин

    4 17 Отговор
    ФАКТ
  • 18 Моряка

    60 12 Отговор
    Мислех,че тази лайнопръскачка отдавна се е гътнал от злоба срещу всички.Но той се спотайвал в дупката си,очаквайки да му дойде времето да оплюе някоя голяма личност.Но за пореден път се самооплю.

    Коментиран от #45

  • 19 Сандо

    36 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мишел":

    Тия не се нуждаят от вербуване,а от вписване във ведомостта на самопредложилите се предатели.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Плешива, куха,

    38 6 Отговор
    Кратуно, всезнаеща, що не се завреш там, дето слънце не грее!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гост

    31 6 Отговор
    Глупости на търкалета
  • 25 Откраднаха и атомната бомба от САЩ

    22 10 Отговор

    До коментар #11 от "Русия":

    Откраднаха и ракетните двигатели от немците - ФАУ.
  • 26 Мемфис

    15 38 Отговор
    Лизачите на руски Zaдници веднага се наежиха.
  • 27 гордиевски

    36 6 Отговор
    НА А. ТОДОРОВ ТАЯ СНИМКА МУ Е ДАДЕНА ОТ ПАРК ХОТЕЛ МОСКНА, КОГАТО СЕ УСУКВАШЕ ОКОЛО МОНТЕРЕЙ ..............
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Наглецо !

    51 7 Отговор
    Ако ,не беше Кисинджър (евреина),щеше да има Трета Световна война.Тони-Шайката ще се задави от жлъч и простотия ! Жалкар !
  • 30 В.В.П.

    26 6 Отговор
    Ахахаха..Пълна лудница хора!!!..РОССИЯ има оръжие да затрие 18 пъти Света...Ахахз..Хенри е ,,Секретар на сащ .пез 60 и 70 те .Пъклен бълвоч ..Ахахаха ..
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Тоя от снимката прилича..

    6 0 Отговор
    ..на Брежнев
  • 33 Не случайно Хитлер наричаше руският

    18 24 Отговор
    еврейски болшевизъм най-голямата опасност за Запада. Той много добре знаеше, че англо-американското еврейство действа в пълна координация с руските болшевики!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 555555

    11 19 Отговор
    Ами всичко е истина,трябва да си абсолютен делетант за да не си чувал за агента на КГБ с агентурен псевдоним Бор- Хайнц Алфред Кисингер.
  • 36 Кисинджър "дръпна" Китай от СССР!

    11 23 Отговор
    Иначе Третата Световна война отдавна щеше да е факт!
    Откъде толкова акъл у русофила да го асимилира това?

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Много хора изпаднаха зад борда

    9 16 Отговор

    До коментар #37 от "Куха лейка":

    по " демокрацията". Не всички имат акъл да изкарват пари. Затова си мечтаят за СССР!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Благодарение на "дърпането" от

    27 0 Отговор

    До коментар #36 от "Кисинджър "дръпна" Китай от СССР!":

    СССР китайците бяха заляти от американски технологии. Така САЩ си отгледаха по-опасен враг и от Русия. Та това е приноса на Хенри за днешното положение!

    Коментиран от #74

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Чики-Рики

    16 3 Отговор
    Ако наистина си ти автора,.... Рудолф,жив ли си?! Къде изчезна?! Липсваха ми глупостите ти!
  • 44 Вражалец

    15 2 Отговор
    Тогава А. Тодоров да каже ,защо сега Байдън го изпрати в Китай.
    Защо бе посрещнат там на най- високо ниво?
  • 45 Спас

    8 2 Отговор

    До коментар #18 от "Моряка":

    Този не е изчезнал.Подвизава се по руските телевизии уж като патриот.Преди време агитираше че работодателите трябва да си разделят печалбата с работниците и пр. др. глупости.Съмнително е и дали му плащат зца тия бълвочи щото е зависим човек.
  • 46 Дън Бай

    12 6 Отговор
    А. Тодоров и К. Методиев един и същ ги е клатил яко. Болката минава, споменът остава.
    Разбира ти сви..я от Хенри Кисинджър.
  • 47 ХА ХА ХА

    20 5 Отговор
    АБЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО , ТАЯ СТАТИЯ НА ФАЛШ Е ВСЕ ЕДНО ДА НАПИШАТ , ЧЕ ПУТИН Е АГЕНТ НА КРАВАРИТЕ ! ГОЛЯМ СМЯХ ! ХАЙДЕ НЕ ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ ЗНАЕМ , ЧЕ МОЖЕТЕ !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ПОЛ

    17 2 Отговор
    "СМАЙВАЩИ НАПЪЛНО ЛОГИЧНИ ПОДРОБНОСТИ".АБЕ АНТОНЕ,АКО БЕ НАПИСАЛ СМАЙВАЩО ПОДРОБНИ ФАКТИ ЧОВЕК ДА ТИ ПОВЯРВА.ЧУДИМ СЕ ЗАЩО ПРЕДИ ДА ПОЧИНЕ КИСИНДЖЪР НЕ НАПИСА ГОРНИТЕ НЕБИВАЛИЦИ?!
  • 50 ха ха

    11 0 Отговор
    Кисинджър е отявлен глобалист. Ментор на Шваб в Харвард. После е водеща фигура на сенчестата глобалистка клика на Билгербергите. Нищо чудно цялата му руска връзка от онова време да е част от световния заговор от онова време да бъде разбит Западният индустриален потенциал в името на зелени химери. Като резултат всичкото производство се изнася в Китай, а всички зелени са платени от Газпром. Зеленият преход според Давос трябваше да се случи с междинна крачка през природния газ.

    И не на последно място подмяната на населението - основен идеолог на отворените граници. И познайте, в последното си интервю, преди смъртта да го настигне, заявява, че Германия е допуснала грешка с толкова много миграция!!!! Усещал е, че идва Страшнияд съд за него... Оттам и угризенията... Господ да му прощава глупостите в земния му път!
  • 51 ТОМОВ

    2 1 Отговор
    ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ, КАТО ЧЕТЕШ НЕЩО - НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГО РАЗБИРАШ.

    Коментиран от #66

  • 52 РЕАЛИСТ

    22 2 Отговор
    Хайде малко факти. Хенри Кисинджър е роден в Бавария в семейство на немски евреи. Истинското му име е Хайнц Алфред Кисинджър. Пра пра дядо му през 1817 приема името Кисинджър от местните минерални бани Бад
    Кисинген. Хенри Кисинджър е политическия представител на голямата петорка еврейски фамилии, които управляват Света. Бил е в предизборния щаб на Нелсън Рокфелер, когато се е кандидатирал за президент. Така че , Антон Тодоров може да си пише , каквито глупости иска. Кисинджър е човекът , който се е грижел, да няма Ядрена война, щото голямата петорка не иска да завърши животът си в бункери.
  • 53 оооо, антоне,

    18 3 Отговор
    къде се загуби бе, шайкаджия?!? беше почнал да ми липсваш, само агент ивайло беше на амбразурата, сега и ти пак се появи! кво, сега към пп-дб ли ще се присламчваш?!? много си прозрачен бе, утре ако се завърти палачинката и майка си и баща си ще оплюеш! смешник!
  • 54 Майор Майор

    8 2 Отговор
    Толкова много разбирачи,чак да го заболи главата човек.Агентите ги научават,когато се издънят.Кой ще им разказва на журналистите неща от кухнята.Колкото разбраха кои са организаторите на стрелбата срещу Кенеди или Улоф Палме.Бегаите да си редите мазетата,че след малко почва По света и у нас.....
  • 55 белоглав политик

    6 1 Отговор
    За Джеймс Уорлик и скандалите около него защо нищо не пишете?
  • 56 иво

    11 2 Отговор
    "Красимир Тодоров"всичко знаете никой нищо не знае как така даже ЦРУ, ФБР , Пентагон където работят хиляди никой нищо не знае освен теб ? Не лошо да се преглаждаш на лекар нещо сякаш не е в ред. Ако беше такъв досега биха го унищожили сто пъти.
  • 57 Отдааавна се знае

    3 8 Отговор
    Кисингер е .иб.ан б.ок.лук.
  • 58 Поп

    11 3 Отговор
    Никой нищо не знае, само малоумният автор е запознат:))))
  • 59 Стамболов

    12 2 Отговор
    Българските журналя са толкова зле, че дори не стават и за лош пример.
  • 60 АНТОН ТОДОРОВ Е БАКЛУК наБАКЛУЦИТЕ

    12 3 Отговор
    ПЛЮ ПЛЮ БОЙКУ ПО СЛЕ МУ СТАНА СЛУГА И ГО ФАЛИ ЛИЗА БЛИЗА....АНТОН Е ЗАВЪРШИЛ В ЛеНИНГРАД.С ДВЕ ДУМИ ТАМ Е СТАНАЛ ЧОВЕК И СЕ Е ОБРАЗОВАЛ.СЯ ПЛЮЕ ПО УЧИТЕЛИТЕ СИ.КЪВ НЕЩАСТНИК ТРЯА ДА СИ.....АКУ БЕ ЯПОНЕЦ ШЕШЕ ДА СИ НАПРАВИ СЕПУКО НООИ ТОЙ Е АНТОН БОКЛУКА.РОДИТЕЛИТЕ МУ СА ДЪРТИ КОМУНИСТИ НО С ДЕЙСТВИЯТА СИ ТОЙ ГИ ОМЪРЛЯ И ТЯХ КО ДА СА ЗАНИМАВАШ С ТАКВИЗА НИКАКАВЦИ АМАН...

    Коментиран от #61

  • 61 АНТОН Е ВЕЛИК БОКЛУК

    14 3 Отговор

    До коментар #60 от "АНТОН ТОДОРОВ Е БАКЛУК наБАКЛУЦИТЕ":

    ДОКАЗА И ОКЕПИЗИ МИ 5 МИ 6. ЦЪРЪУ ЕФБЕРЕ ИНТЕРПОЛ И СИЧКИ ЗАПАДНИ СЛУЖБИ ПРОСПАЛИ ДВОЙНИЯ АГЕНТ КИСИНДЖЪР?!?!! НО НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ АНТОН БАКЛУКА ПИШЕ ТАЯ ГАДОСТ СЛЕД СМЪРТТА НА КИСИНДЖЪР....ДОООЛНА РАБОТА.КАК ША СА ЗАЩИТИТИ ЕДИН МЪРТЕЦ ОТ БАКЛУКА АНТОН.ЩО НЕ Я НАПИСА ТАЯ ГАДОСТ ГА БЕШЕ ЖИВ КИСИНДЖЕРААА....

    Коментиран от #80

  • 62 ЕВАЛАА МИШЕЛ

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Мишел":

    ВИЙ ДАМА ЛИ СТЕ.СБИТО ЯСНО И ТОЧНО.ДЕТ СА КАЗВА ...В ЧЕЛОТО.....
  • 63 Макробиолог

    9 1 Отговор
    По това време нема череши,що правиш там горе?Бързо слизай докато не си измръзнал.
    ....Х.К. убедил Америка че е загубила в Виетнам,обратно на истинското положение,...неам нерви....А.Т.е титан на фейсбука.
  • 64 ЗА ЕДНА ШАЙКА СТАВА ДУМА

    5 3 Отговор
    ДА ПОПИТАМ "АвТОРА" .............СЛАДКО ЛИ Е КЪДЕТО ПЛюШ ДА ЛИ жЕШ ....ОТ ПАДЪК.....?
  • 65 Бай той Толстой

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Мишел":

    Абсолютно вярно.Наели са ги за пет долара.
  • 66 Както виждаш те дори не разбират

    1 6 Отговор

    До коментар #51 от "ТОМОВ":

    какво си написал! Няма "+", няма "-".
    Всичкото е русофил!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Митко

    8 1 Отговор
    Тоя тъп народ не разбра ли ,че евреите служат на тяхна си еврейска кауза, и на нищо друго. Бил руски агент , бил агент на ЦРУ дън дрън
  • 69 Гал

    7 2 Отговор
    Тоя са го изпуснали от 4-ти километър.
  • 70 Елцин

    4 1 Отговор
    Всички са на мнемие , че Кисинджер е в основата на края на студената война . Велик , велик ......
  • 71 мунчо

    5 2 Отговор
    този трябва да спре наркотиците
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Руснаците за него

    12 3 Отговор
    Тони Шайката е шемет. През 1975г. Кисинджър успя да излъже Брежнев да подпише трите кошници от Хелзинки, отдели Китай от СССР и накрая изработи трите съветски пуяка - Андропов,Горби и Елцин. За него руснаците казаха - умен,хитър и коварен враг.
  • 74 някой

    8 1 Отговор

    До коментар #41 от "Благодарение на "дърпането" от":

    Просто американците , не очакваха китайците да са по умни и образовани от тях. Мислеха , че това е още Китай на Мао , пред когото е имало два проблема - Как да се изхрани Китай , и как да се облече Китай. И това което организираха на площад Тянанмън , мислейки това мероприятие ще доведе до падането на поредната голяма крепост , предадена отвътре . Но Китай разбра от кого всъщност трябва да се пази , и кои са му истинските врагове . Иначе политиката на Кисинджър е била най-вярната , що се касае за ползата на САЩ . Проблема се оказа новата млада и лекомислена американска администрация , която не беше на висотата на Кисинджър , и много скоро ще берат горчивите и плодове . Те вече ги берат . Около 80% от световните патенти , и иновации се създават и реализират в Китай. А руснаците са избягали далеч напред във военните и енергийни технологии.

    Коментиран от #79

  • 75 Ххххххххххх

    4 3 Отговор
    Толкова лъжи на едно място не съм чел скоро време.
  • 76 Шаро

    4 3 Отговор
    Тая злоба подметка що диша още?
    За този няма хубав човек!
    Абсолютен некъдърен злобар!!!
  • 77 Читател

    5 2 Отговор
    Такива глупости дори и Дойче Веле не би публикувала .
  • 78 Анджо

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мда":

    Как така няма доказателства, книгите защо се конфискувани.
    Много ясно защо, само , че не знам дали не е бил двоен агент и дали в крайна сметка щатите са били по голямият губщ,и за това , не са дали да се побликуват книгите.
  • 79 Анджо

    0 1 Отговор

    До коментар #74 от "някой":

    Ти чел ли си нещо за китай, та пишеш глупости. Той действително ги съсипва, но следващият преизидент сменя политиката на китай. Обаче тоя ги води пак към пропаст

    Коментиран от #81

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ДжонАн

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Анджо":

    Явно либералните ценности са ти кумир
    Как пък все сащ са прави , къде са стъпили трева не никне..
    Четеш ли .
    Пазарна икономика , където ти е евтино , там купуваш , да но не е така според сащ .
  • 82 А така

    3 1 Отговор
    Я напиши Горбачов от кой е вербуван в средата на 80 -90 .
  • 83 ГПУ и Магнита

    4 1 Отговор
    И Рейгън , Буш , Клинтън , Байдън ли са вербувани .
    Голяма мисирска статия .
    Заслужава си 100 долара .
  • 84 Ау ау ау

    3 1 Отговор
    DW имате си конкурент .
    Вземете се в ръце , този ще ви ,, закрие,,
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 титан на мисълта

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Доживяхме и това, евреите да се плюят едни други! Фамозно изпълнение!
  • 88 УМЕН

    4 1 Отговор
    Толкова глупости на едно място и дИво мИнджев не може да напише. Колосите на соросоизЪма се конкуррират могъщо в заработването на центове
  • 89 Правоверен

    3 1 Отговор
    Защо такива незнайковци ,като автора на тази статия-помия,обиждат инакомислещите,наричайки ги тукашни отрепки?
    Сега сигурно пак ще ми блокирате коментара,ама все ми е тая.Вие,големите "професионалисти" му мислете.Моята съвест е чиста и не пиша глупости или евтини пропаганди.

    Коментиран от #95

  • 90 Сивата котка

    0 1 Отговор
    Антоне, да не следиш Ифандиев на сайта му? По едно време единомишлено му гостуваше в тв предаванията му...
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Пловдив

    1 1 Отговор
    МОДЕРАТОРА ДА ПИЕ ТОПЛА СПЕРМА В ЗИМНИЯ ДЕН
  • 93 Дрис Мертенс

    1 0 Отговор
    Много се радвам за Хенри.Такъв б..лук като него се ражда веднъж на сто години. Да е жив и здрав човекът :)
  • 94 сатир

    1 0 Отговор
    Точно за отре.пки като долните форумджии пише авторът! Той цитира изследвания, за които тукашните от.репки не са и чували - те викат "що си със шапка". А. Тодоров дава един куп доказателства, за това което твърди, тукашните форумни отр.епки даже не могат да прочетат написаното, камо ли да го осмислят. Не говорим те да напишат нещо подобно. Затова - справедливо е да живеете като най-до.лни от.репки, справедливо е да сте на дъното по доходи и стандарт в ЕС, справедливо е да се най-пре.зряната с.ган в Европа. Бо.клуци!
  • 95 Защото сте от.репки

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Правоверен":

    Точно за отре.пки като горните форумджии пише авторът! И най-малкото, което може да се направи срещу вас е да бъдете оби.ждани! Той цитира изследвания, за които тукашните от.репки не сте и чували - те викат "що си със шапка". А. Тодоров дава един куп доказателства, за това което твърди, тукашните форумни отр.епки даже не могат да прочетат написаното, камо ли да го осмислят. Не говорим те да напишат нещо подобно. Затова - справедливо е да живеете като най-до.лни от.репки, справедливо е да сте на дъното по доходи и стандарт в ЕС, справедливо е да се най-пре.зряната с.ган в Европа. Бо.клуци!