Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 06:57 5 197 35

Омръзна ми зализани стартъп продукти да ни поучават

  • калоян методиев-
  • атанас пеканов

Пеканов не ми знаел фамилията...

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Обадиха ми се, че Пеканов ме обсъжда и се прави, че не ми знае фамилията по БНТ. Калоян еди кой си. Много добре я знае. Бях председател на Стратегическия съвет на президентството, където същия Пеканов беше редови член. И СВ-то му трябва да е някъде при мене. Мога да му изкарам и указа, за да му опресня паметта. И номерата дето ги въртеше да пие кафета с членовете един по един „тайно“, за да си прави лоби и опит за преврат на предишния председател.

Омръзна ми разни зализани стартъп продукти, които идват от чужбина да поучават, да си мислят, че всичко им се полага по право и да се правят на интересни. С някакъв стаж в чужбина и една стипендия от БНБ си станал служебен вицепремиер на 20 години. Лична отговорност носиш да сме последната държава в ЕС, която не си получи парите по ПВУ (другите държави отдавна си ги изхарчиха), защото не си управлявал и един човек преди да станеш икономически вицепремиер. Икономист без ден стаж в реалната икономика. Обикаляш кафенетата да те покани някой да оглавиш нещо и накрая се опитваш да си правиш ПР на чужд гръб. Много е лошо на 20 години да те качи асансьора без да спира по етажите. Губиш представа за живия живот и реалността.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 115 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калоянчо,

    43 39 Отговор
    паричките ли свършиха?!? 🤣🤣🤣
  • 2 Струва

    63 8 Отговор
    ли си човек да обръща внимание на някакъв си шумкарски внук ? А у какво може да се очаква от такъв , с привилегии от соца , та до днес ? И винаги виснал на джоба на народа !

    Коментиран от #8

  • 3 Калпазанин

    78 7 Отговор
    Има ли някакъв смисъл от написаното, щото и двамата са ми непознати, само се замислих какъв е тоя "вицепремиер" на 20 години и то икономист да не е се е изучил в утробата на майка си
  • 4 Механик

    62 31 Отговор
    Всички радеви калинки са като Пеканов.
  • 5 Този е

    29 10 Отговор
    пудел на крушовската!
  • 6 Седесар

    50 7 Отговор
    А ти бе, хамелеон политически, как наистина ти беше името? Как от СДС стигна до БСП?

    Коментиран от #14, #18

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Геша

    53 10 Отговор
    Този зализан кариерист Пеканов, със захаросаната мутра, не го харесах още като го видях. Президентът направи много и то големи кадрови грешки. И още не е излязъл и честно да каже на народа кой му на тресе и го застави да даде власт на канадеца и на неговият съучастник Василев.

    Коментиран от #13

  • 11 хихи

    33 16 Отговор
    Да отдадем почит с минута мълчание на прецедента Радев, който ни ги натресе Хардвардските Измамници
  • 12 хихи

    25 5 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Тук е въпросът "Прецедента безплатно ли ни ги натресе или прибра комисионна?
    И в двата случая лошо за него и много лошо за нас
  • 13 Българин

    21 28 Отговор

    До коментар #10 от "Геша":

    Какъв "канадец"? Кирето живее в България постоянно от 2007ма година.

    Това с "канадеца" ви го пусна Радев и стоящата зад него ДС, за да ви лъжат, че ще ви управляват "западни".

    Бащата на Кирил Петков е замесен във всякакви далавери с мутраците, със заменки на земи и прочие в околностите на София.

    Още ли има заблудени, които се връзват на руските лъжи за "западните" Кирчо и Кокорчо?

    Радев не е правил никакви кадрови "грешки". Кирчо и Кокочро бяха ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ДОВЕДЕНИ ОТ ДС чрез Радев, да го ИГРАЯТ "опозиция" на Радев, за да съберат десния вот, и така властта да остане пак под контрола на Кремъл. Затова въртяха и сукаха и пак дадоха газа ни на руско-турската Боташ +, затова отказваха газови доставки от предварително закупени слотове, затова само приказки за това как щели да "преследват" Лукойл, и вместо това правят всички грешни ходове, за да не плаща и т.н.

    Не проказките, по делата им ще ги познаете, а Кирчо, Кокорчо, Бокаса и сие продължават да работят за Кремъл

    Коментиран от #16, #30

  • 14 БСП в Бунището

    23 1 Отговор

    До коментар #6 от "Седесар":

    Ами " Асансьора на Живота"след СДС , спрял на етажа на БСП и Калоян ,как му беше фамилията, кво да прави - казал си ,тука ще е...
  • 15 Тоз наемник поучава!?!?

    15 14 Отговор
    Пеканов, като най добре знае какво правят ПП и сини мошета е трън в очите и перото. Свиквайте, скоро ще е Премиер от Президентската партия!

    Коментиран от #33

  • 16 На 50% си

    20 6 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Викаш по делата? Ми по делата Кирчо и Кокорчо ги язди ЦРУ. Толкова изпечени мошеници са, че измамиха и Радев и службите му. За Русия работили, божкеее. Гунди и Котков са живи и здрави и са на един остров, дето ще запазя в тайна, ДС направи и таз магария.5754

    Коментиран от #17

  • 17 Българин

    12 11 Отговор

    До коментар #16 от "На 50% си":

    С постове в стил "една жена пред блока" не вярвам да си мислиш, че някой приема насериозно написаното. Даже не е "пред блока", ами е "на двора на село".

    Пка ще повторя, действията на Кирчо и Кокорчо са само демонстративно уж противопоставяне на Радев. Дори и прослувутия запис с "посолствоТО" има същите белези: като се започне от ала-балата НЕ С КОГО ДА Е А С РАДЕВ, и се мине през самия запис, който удобно изтече за да внушава на обществото, че Кирчо и Кокорчо били "управлявани" от посолствоТО. Кирчо с натъртването като за да привлече вниманиеТО към думте СИ. Все едно знае, че някой ще го записВА.
  • 18 Някой

    11 3 Отговор

    До коментар #6 от "Седесар":

    Като видиш Корнелка, не питай за Калоянчо.
  • 19 Киро КокорБойков

    11 0 Отговор
    Присмял се хърбел ма щърбел.
  • 20 Калояне

    8 17 Отговор
    И преди и сега не знам кой си и за какво се бориш а Пеканов го знаят всички защото е свестен и умен а теб с подобни качества не те свързвам.
  • 21 00001

    21 2 Отговор
    Пеканов го е казал точно, нищо че е комунист. На 20 години и без никакъв опит комунисти са го сложили на власт, и те са му дали и БНБ стипендия. Но факта си е факт праивтелството и Нс не работи, няма положителни резултати и никой няма да даде пари без положителни резултати. Иначе всички в НС и Правителството и държавнат Администрация са временно на тези длъжности, нищо не трае вечно, и вместо когато имат възможност да изчистят и подредят страната,те гледат само как да оркраднат. Но след някой друг месец или година, ще се приземят в мъсротията, престъпноста, бедноста и мизерията който са създали и ще трабва да живеят с техните си постижения. А тогава по пътя надолу, ще срешнат и всички хора върху които са стъпвали по пътя си нагоре, и няма да им бъде много приятни срещи.
  • 22 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    11 5 Отговор
    Изританият от ПРЕЗИДЕНТА заради далавери и некадърност отново лае и плюе...
  • 23 БгТопИдиот🇧🇬

    17 4 Отговор
    Омръзна ми зализани стартъп продукти да ни поучават.

    ПекаНчо е същият продукт на матрицата(стартъп) като останалите киртаци !
  • 24 Фен

    15 1 Отговор
    Ми той, Радев, една сюрия такива довлече!

    Коментиран от #25

  • 25 Трифонов

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "Фен":

    И сигурно Радев с остен ви заведе да прогласувате за тях?! Че даже два пъти. Вторият след като вече се бяхте убедили на 100% в нещата, които се пишеха за тях и преди първия път. Ама-а-а-а... кой да чете?! Па кой да мисли?!

    Коментиран от #27

  • 26 ЧОЧО

    6 0 Отговор
    Не е виновен тая дето яде зелника,като вярвате на всеки появилсе лъжец така ще .То не беше измисления цар лъжец,разни хардварчета още колко други. Ще на доят и ще си живуркат,ако мислите , че мислят за вас лъжете се.Няма никъде такива управляващи толкова да са против народа си.
  • 27 Българин

    7 1 Отговор

    До коментар #25 от "Трифонов":

    От самото начало плана за Кирчо и Кокорчо е бил да го играят "отцепници", за да симулират, че българите имат "избор" и да ги излъжат да гласуват за обратното на Радевата диктатура.

    Оказа се, че те са били част от плана на ДС как да си запази властта, като ги представя за "европейци".

    Плашеха българите с Радев, за да изберат "по-малкото зло".

    "Разрива" между Радев и тях е пълен театър, както медувпрочем между Радев и Боко и между Боко и ПП.

    Уж все са в "разрив" помежду си, но един на друг си подават топката и бързо "забравят" атаките си към другите.
  • 28 нннн

    10 0 Отговор
    Не се коси, Калояне. Пеканов е византиец по рождение. Със златна лъжичка в устата е расъл. Стартъп, но от сой. Чудя се на президента. С антиконкурс ли си избира любимците. Малко от тях са читави.

    Коментиран от #29

  • 29 Българин

    3 4 Отговор

    До коментар #28 от "нннн":

    Алелелее.

    Казваш "чудиш се" на руския чорап?

    И за какво се чудиш?

    Пак ли ще ни пробутвате басните за това, че бил "наивен" и са "го подвели"?

    Коментиран от #32

  • 30 Моарейн

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    За кой Кремъл работят Кирчо, Кокорчо, Бокаса и сие? За оня на "Козяк", нали? И всичката им работа е подчинена на едно - господарите да са доволни, че имат толкова послушни изпълнители на спуснатите от амбасадата задачки, нито една от които не е в полза на България.

    Коментиран от #31

  • 31 Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #30 от "Моарейн":

    "За кой Кремъл работят Кирчо, Кокорчо, Бокаса и сие? "

    Има само един Кремъл. Тоя, на който Бокаса построи газов поток с нашите пари, същия, на който същия тоя "европеец" Боказа набута в ръчичките стотици милиони от неплатени данъци от Лукойл, същия, за който Кирчо и Кокорчо продадоха българската газопреносна мрежа на "партньора" им Ердоааан.

    Същия в името на който Кирчо и Радев правиха предизборно "ала-бала".
  • 32 нннн

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Може и американски чорап да е. Отрочетата му - все яростни русофоби са. Или просто е неумен. Казват, военните имали една гънка - от фуражката.
  • 33 ха ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Тоз наемник поучава!?!?":

    По-добре да си гледа "академичната кариера"! И без друго само това повтаря...
  • 34 един

    5 3 Отговор
    Наследниците на комунята ще почнат да си вадят очите един друг, платената от народа софра взе да се свива,някои започват да изпадат от борда,по-Борисово време тия работи ги нямаше,всички комуня лапаха и всички бяха доволни!
  • 35 КАЛОЯНЕ

    8 0 Отговор
    МОМЧЕТО Е БОЛЛУК ЯСНО
    А ТИЯ ДЕТ ГЛАСУВАХА ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО КАКВИ СА
    МАЙ КРЕ........ТЕНИ АМИ АДЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ ЯСНО
    ДАМИ И ГОСПОДА ВИЕ СТЕ КРЕ.......НИ