Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 16:02 1 770 25

Тикат Кирил Петков към избори 2 в 1, но без машини, ако не "клекне" за коалиция с ГЕРБ

  • кирил петков-
  • избори-
  • ултиматум-
  • герб-
  • дпс

Нали само от народа се интересуваше бе? Нали само за негова угода работеше?

Тикат Кирил Петков към избори 2 в 1, но без машини, ако не "клекне" за коалиция с ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Людмил Цветков за tribune.bg

Кирил Петков поставял условия - можело да се мисли за коалиция с ГЕРБ едва след 9 месеца, ако ГЕРБ били изпълнителни, удовлетворявали желанията им. Кой си ти бе, Кики, да поставяш условия? От билото на коя височина?

От тази от последните местни избори, когато ПП-ДБ получиха ПОЛОВИНАТА от гласовете за общински съветници на ГЕРБ ли? А първият тур на местните избори е реалният пропорционален вот, показващ нагласите на хората. Според последната проверка на общественото мнение от края на миналата година хората предпочитат дясното управление на ГЕРБ 2 към 1 пред лявото на ПП-ДБ. Кой е Кирил Петков да поставя условия, не се ли интересува от мнението на народа?

Нали само от народа се интересуваше бе? Нали само за негова угода работеше? Е, на, хората са казали - при бъдещо коалиционно споразумение министерските кресла трябва да се разделят 2 към 1 за ГЕРБ. Това е народната воля, изпълнявайте я. А да питам ли кога Киро и Асен ще ни компенсират са тези предни ужасни 9 месеца, нас, българския народ? С какво ще ни компенсират? С какво ще компенсират разяждащата инфлация, множащите се корупционни практики, упадъка на обществения морал и тоталния психологически стрес? С какво? И кога?

Ние на празни обещания не вярваме - досега ПП-ДБ не са изпълнили НИТО ЕДНО. Така че Борисов да не отстъпва, коалиционно споразумение при 50-50 подялба на креслата е минималното изискване на дясната общност в България за съществуване на правителство. Минималното. Нека има предвид Бойко Борисов, че тук се търгуват не пари и отношения между партньорите/враговете от Сглобката, а съдбата на българския народ. Никакво отстъпване. Докога?

Като не искат от ПП-ДБ, изходът е лесен - избори 2 в 1, като преди това се отмени изцяло машинното гласуване. Със сигурност ПП-ДБ ще се сринат. А от ДАНС, Прокуратурата и останалите релевантни институции да се самосезират за множеството налични сигнали и доказателства за ГРУБА манипулация на изборните резултати с прословутите машини на Смартматик, компанията, която е уличавана във фалшифициране на резултатите в десетки страни по света, след надлежно проведени одити и съдебни експертизи. Надлежните органи ще е хубаво да направят и един цялостен одит на логовете от машините от последните няколко избора, да не би случайно да се окаже, че редица народни представители всъщност НЕ СА такива, не са избрани законно. Защото тогава какво ще правим и как ще делим? Може ли да се дели властта и министерски кресла с незаконно избрани представители?

Да избира Кирил Петков - минимално 50-50 или 2 в 1 избори през юни без машини. Където ПП-ДБ ще се сринат.

И още едно предупреждение към ПП-ДБ с техните постоянни претенции - не се залъгвайте, че като узурпирате властта, можете всичко. Има по-големи сили там на небето, които вие не разбирате, пренебрегвате ги, но рано или късно те ще си кажат тежката дума. Никога не забравяйте поговорката "Господ забавя, но не забравя."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой

    19 32 Отговор
    Статията е писана от руски шпионин!
  • 2 БгТопИдиот🇧🇬

    34 14 Отговор
    Кирчо гнясен фитилчо....

    ще дойде видовден и правосъдната система ще те захапе за престъпления срещу държавността !
  • 3 бай село

    27 8 Отговор
    никой не го кара да кляка,може и на четри крака

    Коментиран от #18

  • 4 В. Борисов

    30 13 Отговор
    Този неадекват, заедно с онзи международния престъпник - Ококорения са за гилотината, какви избори им се привиждат.

    Времето изтича, скоро ще дойде народния гняв, цялата политическа мафия ще си получи заслуженото.
  • 5 Лост

    23 6 Отговор
    Хайде тогава графата -не подкрепям никого да се признава за реално гласували хора и с нейния процент да се вадят брой депутати.Да не се окаже ,че процента ще е по-голям от 50%?
  • 6 Трябва

    28 7 Отговор
    Наистина трябва да го тикнат в затвора,този плужек
  • 7 нашия

    28 5 Отговор
    Аджамии.....Кирчо и Кокорчо не знаят ,че ГЕРБ и ДПС ги прегръщат за да ги удушат....а може би знаят нно гледат да "кешират" и да се се изсулят след това на "някой остров"...../??!!!
  • 8 родител

    29 7 Отговор
    А ако боко яхне държавата и народа , изчезвам с цялото семейство от тази мафиотска територия .С тези управляващи няма живот !!
  • 9 Пп дб са вредни

    23 16 Отговор
    за Държавата,но и герб са не по малко вредни!Само заради антируската им риторика и изпращането на оръжия на Украйна срещу Русия,не бива никой да гласува за тях! Само Възраждане, единствената Българска партия в България!
  • 10 БиБи

    5 35 Отговор
    Нашият лидер е само един. Господин Борисов, евроатлантик, европейски доказан политик с рейтинг над 200. Дано се върне да има ред в хауся!

    Коментиран от #21

  • 11 След изборите!

    29 8 Отговор
    Кирчо и Кокорчо много добре знаят че те и ДБ няма да са в парламента!
  • 12 А ти пък кой си бе,

    10 6 Отговор
    Людмилчо!?
  • 13 Мааани Мааани

    19 2 Отговор
    Ама нема да има и ала бала с Президента...
  • 14 ИНЖ1

    16 3 Отговор
    Пак старата песен, че машините са "пипани". А протоколите-пасквили не са "пипани"!!! Абе като изборите не са важни, защо се хвърля толкова енергия да бъдат манипулирани???

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 СТАРА НОВА ТОЛКОЗ

    3 6 Отговор

    До коментар #14 от "ИНЖ1":

    СХВАЩАШ ТОЛКОЗ
    ТА И ДАН РИВЕШ И ДА РИВЕШ СЕ ТАЗ
  • 17 Простия Киро изпадна от краварската

    10 5 Отговор
    Сглобка и повлече леля Асена Спецова, Пинокио и чичо Наско! Жалки сте по ДБ, ама много жалки само Галя от Козяк ще ви съпътства!
  • 18 ще има да чакате

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "бай село":

    Няма да ви клекне!
  • 19 Българин

    9 1 Отговор
    Използвайки основно манипулативни прийоми, престъпна дезинформация, а на моменти дори и откровени лъжи, един неуспял бивш социалистически прокурор от село Батин и един нереализиран емигрант – пицар от Канада, прикрити зад фалшив „евроатлантизъм”, не спират да хвърлят кал по българските контраразузнавачи. С това те не просто пречат и саботират ефективната работа на служителите в Агенцията, но напълно съзнателно (освен ако не са пълни идиоти – струва си допуснем подобна възможност), те правят откровена услуга на всички онези, които имат интерес от слаба българска държава и осакатени служби за сигурност.

    Коментиран от #25

  • 20 Жмуц

    1 1 Отговор
    Единствено зависи от посланик Кенет Мертен!

    Коментиран от #24

  • 21 Казуар

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "БиБи":

    Когато Бойко след изборите разбра, че няма да управлява изпадна в шок и каза, че е правил много грешки, като се е правил на европеец. Сега той и барбарона Пеевски са първи евроатлантици.
  • 22 КИРО Е МЪРТЪВ БЕЗ ФЛАШКИ !

    2 0 Отговор
    НИКАКЪВ ОСТРОВ НЯМА ДА КУПИ , ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯДЕ И НЕГОВИТЕ НАКРАДЕНИ ПАРИ !
  • 23 Дедо Пене

    0 1 Отговор
    КАКВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ ИМАМЕ С ГЕРБ, КАТО БОЙКО Е ПРИЯТЕЛ НА ПУТИН, КАТО МУ ПОДАРИ ТУРСКИ ПОТОК ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ЗА 3млрд.лв.???
    МОЖЕ БИ ДЯСНОТО МУ Е, ЧЕ МРАЗИ НАРОДА И ОСОБЕНО ПЕНСИОНЕРИТЕ КАТО ИСКА ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ДОХОДИТЕ И ОТПУСКАНЕ НА КОНТРОЛА ЗА ЕВРОПАРИТЕ ЗА ДА ПЪЛНИ ОТНОВО ШКАФЧЕТА И ОФШОРНИ СНЕТКИ И ДА ХВЪРКЯ ПАЧКИ ОТ ДЖИПА???
    МУТ.РАТА ВИНАГИ СИ ОСТАВА МУ.ТРА И НИКОГА УМЕН ПОЛИТИК. ПИПАЛАТА НА ГЕРБ СА ОБХВАНАЛИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, КАТО КОЗА НОСТРА!
  • 24 Канадец с два езика

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Жмуц":

    МЕРТЕН СЕ ЧЕТЕ ЗА ФРАНКОФОНИТЕ, А ТРАНСКРИПЦИЯТА НА АНГЛИЙСКИ Е МЪРТЪН!!!
  • 25 Аз съм прост като Бочко

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Какви секретни служби ве ц.ървул като снасят всичко на ФСБ на джуджето Путя и няма досега никой от тях осъден на ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР за шпионаж и дейност срещу суверенитета на Родината?
    Това са службите на Мут.рата, Гумен Гадев - все приятели на руския диктатор!!!