Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 09:09 4 299 137

Жалкият вой срещу Тагарев

  • тодор тагарев-
  • оставка-
  • военен министър-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски

Напъните за оставка на военния министър са продължение на споровете кой да оглави МВнР

Жалкият вой срещу Тагарев - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Новият конфликт по линия на персоналните промени в правителството на сглобката след още неслучилата се, но нелепо митологизирана в аванс ротация, е естествено продължение на еженето за поста външен министър.

Борисов и Пеевски в хор поискаха оставката на военния министър Тодор Тагарев, който без преувеличение символизира персонално безусловната подкрепа на държавното ни управление към Украйна.

Кирил Петков, с присъщото му детско учудване към околния свят, сравнимо само с това на Цветанка Ризова, нямал обяснение защо му искат оставката, пък толкова бил харесван от властите в Киев.

А отговорът е простичък. И е същият, както при разправиите кой да е първият ни дипломат след първите 9 месеца на това, дето си е коалиция, ама уж нали не е.

Тагарев, извън съмнение, е най-големият "ястреб" сред овластените в момента у нас, както и сред постоянното присъствие на пронатовски и русофобски анализатори в ефира. В едно "ято" с единомишленици като Велизар Шаламанов, ген. Съби Събев и пр.

За ПП-ДБ, към които принадлежи по номинация, той си е абсолютен отличник. Кусурите, които му приписва ГЕРБ със забавената помощ за Украйна, са единствено от провинциална завист, че не е техен. Ако Тагарев беше предложение на ГЕРБ, Борисов нямаше и да помисли да го хули, дори да беше забавил нарочно с още три седмици военната техника за Украйна. И щеше да държи на него, колкото показва, че държи на Мария Габриел.

Всъщност, двете министерства - МВнР и МО - в момента са най-важните за управляващите, защото чрез тях могат да изразят безусловната си подкрепа за Украйна, а това, освен, че е лесно, е и важно за техния имиджа пред Европа, НАТО и САЩ. Доколко последните се вълнуват от сърдечните трепети на сглобчовците е отделен въпрос.

За друга "сериозна политика" по сектори у нас в настоящата ситуация трудно може да се говори.

Както ПП-ДБ иска да се чува гласът му в Европа /по нелепото твърдение на Денков/, така за същото лелее и ГЕРБ, колкото и да се правят там, че са воздигнати над тривиалната суета. Искат техните хора да ги хвалят и галят "големците" - нищо извънземно.

Единствената разлика между двете министерства е, че едното разполага с неизмеримо повече възможности за специфични финансови операции и няма да бъде особена изненада, ако това е другият мотив за вълчия вой срещу Тагарев.

Твърде човешко...


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 98 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    210 12 Отговор
    Кой вие срещу Магарев ? Хората му се подиграват , като на всеки селски идиот !

    Коментиран от #19, #73

  • 2 Абе

    222 15 Отговор
    на 90% от бг граждани искат неговата оставка!

    Коментиран от #17

  • 3 Сс3мпа

    189 9 Отговор
    Хахах ястреб? Нашио предател, те го наричат национален герой...

    Коментиран от #112

  • 4 горски

    164 6 Отговор
    Напоследък евро-гео-пропагандата силно се е активизирала.Явно нестабилноста в бъдещето се компенсира с виене...
  • 5 Шерлок

    161 7 Отговор
    От посолството дадоха пари на слугите защитават Тагарев шпонина на ЦРУ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ........

    118 3 Отговор
    Като ги избирате по разни манастири кой да е в Манастирски съвет поне гледайте да не са луди,които са готови да бутнат държавата в първата възможна война ако ще и в Африка да е.Тагаренко не е добре и сам да си ходи в Червено море!От такива после може и репарации да плащаме освен чертежи.
  • 8 Жоро

    116 4 Отговор
    Воденето на васална политика от страна на Европа по отношение на САЩ не е от вчера и от днес. Това е основен проблем в европейската политика в последните 15-20 години.
  • 9 Реалист

    7 85 Отговор
    Боко, шиши и пРезидента кРадев са руски еничари!

    Коментиран от #16, #55, #57

  • 10 Пепераст

    104 4 Отговор
    Отличник, бе! Отличник е нашият Тагарев. Радвайте му се и пак гласувайте за нас. Шаламанов и генералсъбев също са отличници, но Тагарев е първенец.

    Коментиран от #36

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Аре стига с този Тагарев бре

    118 5 Отговор
    Достатъчно е че хората го мразят. Да изчезва.

    Коментиран от #15

  • 13 Гръч

    105 6 Отговор
    Украински селяндур е тагаренко страхлив,като зеленски и бенбен ходжас
  • 14 Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲

    113 7 Отговор
    Тагаренко е национален предател и мястото му е в затвора

    Коментиран от #27

  • 15 От Добри...

    94 5 Отговор

    До коментар #12 от "Аре стига с този Тагарев бре":

    ... Джуров насам няма истински министър на отбраната!!! Всички се оказаха търговци!!!

    Коментиран от #26

  • 16 Пха ха ха ха

    77 4 Отговор

    До коментар #9 от "Реалист":

    Козяшки глашатаи
  • 17 Аман

    11 90 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    "на 90% от бг граждани искат неговата оставка!"

    Над 90% в хоремага ти. При нас в града е обратното.

    Коментиран от #106

  • 18 Българин 🇧🇬

    75 5 Отговор
    Жалък сороски вой поръчан от Галя
  • 19 Щирлиц задумался!

    66 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Не е ястреб, а папагал- натовски папагал! Това, че е министър на отбраната е едно голямо постижение на руското военно разузнаване!🦜🌈
  • 20 харесван бил от властите в Киев.....

    88 4 Отговор
    Да ходи в Киев тогава ! Тук е България. А относно партньорите ....когато ние почнем да избираме министрите на отбраната на САЩ, Германия и Франция тогава и те ще избират кой да е в България. Аман от комплексари и неадекватни боклуци...35 години само на такива се нагледахме.
  • 21 интереси и пари

    75 4 Отговор
    Тагарев, на чии служби служиш? Кой ти плаща?
  • 22 Чочо

    65 4 Отговор
    Да се маха.
    Човек ,който ми говори за война....да се маха.
    Да ходи да се навоюва в Украйна.
    Нали ми е втора родина.
  • 23 Хохо Бохо

    72 3 Отговор
    Магарев е обикновен измамник. Говори високопарно за да изглежда умен, а не е. Нито е умен, нито кадърен. Разгледайте цялостното му творчество и посочете поне един успех, с поне едно нещо с което се е захванал, посочете една структура в МО, на която е бил началник и която се е развила и постигнала нещо. Ще се изненадате, няма такава. Този е един обикновен лаладжия, който маскира тоталната си некадърност с умни приказки, когато трябва да се работи и постигат резултати е кръгла нула. Издъни се и в напъните да се атлантизира. Пълен провал

    Коментиран от #35

  • 24 дядо поп

    59 2 Отговор
    А бре Миленчо , кой освен бандата на Кирчо и Кокорчо го поддържа този Стмболийски бек. Но явно на натовци и западните партньори им харесва такъв балуш. Затова и ще стане пределно ясно , Борисов и Пеевски врътнат ли задниците , значи , че от посолството така искат. Много добре , тарикатите Боко и Пеевски се насадиха на пачи яйца и след дни ще гледаме големия джюмбиш!
  • 25 Слава

    4 40 Отговор
    Богу , че не се подава на тъпи провокации !
  • 26 Добри Джуров

    61 3 Отговор

    До коментар #15 от "От Добри...":

    Никога не е ходил с охрана ! Един шофьор само имаше но пък обикаляше поделенията с хеликоптер без да ги информира предварително и по бункерите се вреше даже и с редниците си говореше. Лично наблюдение имам. Питаше ги за наряди, отпуски, храна ....

    Коментиран от #68

  • 27 Моряка

    48 3 Отговор

    До коментар #14 от "Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲":

    Забравяш как се постъпва с национални предатели.В София въжета бол.И красиви дебели клони.
  • 28 Ей това ми хареса👍!

    39 1 Отговор
    ,,...е и важно за техния имидж пред Европа, НАТО и САЩ. Доколко последните се вълнуват от сърдечните трепети на сглобчовците е отделен въпрос."
  • 29 Струиник Сицилиански

    44 2 Отговор
    За да подадеш оставка се изискват поне някакви остатъци на достойнство. При този индивид дори и тези остатъци липсват. Като булдог е. Заапал е кокала и няма да го пусне !!! Ама, като се замислиш, тоя няма нужда от оставка. Харакири или сепуко е удовлетворяващо !!!
  • 30 Гай Турий

    46 1 Отговор
    Тошо шпионът е вреден, опасен и не е българин по съвест, освен че е селянин от Пиринско, което е петно за района. Кандидатите да го заместят Шалом-анов, Гъби Гъбев, или гяура, са същите продажни мекерета на козяк. Но цялата постановка, която ни разиграват козяците чрез своите магнитски марионетки - двамата баш тулупи в страната днес, е че шпионът следва да бъде изтеглен вече, след като свърши всичко по пъклените дела, които имаше като заповед да извърши. Вече не им трябва. Да дойдат следващите, някои от списъка им на агенти. Такива са правилата на играта. Време е да настъпи едно възраждане и да измете цялата кохорта от българомразци и предатели.

    Коментиран от #42

  • 31 Военен

    5 56 Отговор
    Тагарев е първия военен министър, който започна да действа за модернизирането на българската армия, което умишлено не се случваше, откакто България стана чрен на НАТО, за да бъде най-слабата и уязвима, пета колона на Кремъл. Тагарев има ясни позиции и действия, които дразнят всички русофили във властта и затова го атакуват непрекъснато. Това е много жалко за България, която върви по много мъчителен път, начертан в Москва и изпълняван от българските им послушници. Армията ни,както и държавата ни, не заслужават това. Нашите достойни и способни военни трябваше да работят в професионално и материално обезпечена среда, добре платени и уважавани така, както се полага на защитниците на Родината.

    Коментиран от #62, #84, #107

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Много гнусно бре !

    37 0 Отговор
    =====МВнР и МО - в момента са най-важните за управляващите, защото чрез тях могат да изразят безусловната си подкрепа за Украйна, а това, освен, че е лесно, е и важно за техния имиджа пред Европа, НАТО и САЩ. ====== И къде Е България в цялата работа ? И впрочем нищо от това не е сред основните функции нито на МВнР нито на МО ! Украйна трябва да ни е приоритет точно толкова колкото и Буркина Фасо. Нито българи вече има там, нито български инвестиции......
  • 35 Гай Турий

    39 0 Отговор

    До коментар #23 от "Хохо Бохо":

    Че е провален като "атлантик", това е много радостно. Не ни трябват боклуци атлантици, 100 % национални предатели. но Тошо си е скрита къртичка. Освен че обслужи файкяните с тлъсти сделки за техни боклуци на тройна цена за нас, подари на укравермахта каквото можеше по списък, някак си е много полезен и за Русия, че изпраща в укранистан шлака, лесно унищожаеми мишени и гарантирано на 100 % утилизиране на обслужващия ги персонал. Изобщо троен агент, безочлив, безскрупулен антибългарин.
  • 36 Моряка

    36 2 Отговор

    До коментар #10 от "Пепераст":

    Все със съветски дипломи.Това е условието да станеш член на атлантическия кучкарник на Пасито.Или да си син на АБПФК или голяма бивша номенклатура.Откачаш шланга от Руския клуб и го закачаш на Атлантическия.С готовност за обратното.
  • 37 френолог

    35 2 Отговор
    Физиономията му отлично би послужила за илюстрация на думата "подлец/продажник" в енциклопедия.
  • 38 КУКУРУКУ

    33 0 Отговор
    ТАГАРЕНКО АЛАБАЛОВ И ГЪБИ ГЪБЕВ
    ОСОБЕННО ЦЕННИ ЗА БЪЛГАРИЯ УКРОМИСИРИ
    ТЕ ТИЯ СА ТОЛКОВА ЗАВИСИМИ ЧЕ СА ГОТОВИ ДА ОТНЕСАТ СОПАТА САМО И САМО ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАДАЧКИТЕ ЗА КОИТО ИМ Е ПЛАТЕНО
    АМИ ЧЕМОДАН ВОКЗАЛ КИЕВ , БАРАБАР С ДЕНКОВ
    ДАЙТЕ МУ И ДЪРВЕН МЕЧ НА ЛЬО...ЛЬОГОФРЕНА
  • 39 Фен

    24 1 Отговор
    Е, Миленчо, голям фен си на националните предатели! То не къса ризи за Радев, за Кики, а сега и за Тагарев.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 В. Борисов

    26 2 Отговор
    Жалкия тагаренко е история, бе момче, не се хаби за тоя.
  • 42 Моряка

    24 1 Отговор

    До коментар #30 от "Гай Турий":

    Абе може и да се изметат,но ако метлата е Калашник.

    Коментиран от #46

  • 43 ТаУмВзе

    32 1 Отговор
    Тагаренко е окраинец! Нема толко клекнали продажници ей.
  • 44 ЧАК ПЪК ЖАЛЪК

    23 1 Отговор
    ЖАЛЪК Е ВОЯ НА КИЕВСКАТА ХУНТА
    А ТОЯ ТОЙ С ЕАМО ЕДНО МЕК.....РЕ
  • 45 Боклуците на Боклука

    26 1 Отговор
    Тагарев е пълен боклук.
  • 46 ПОВЯРВАЙ МИ

    17 2 Отговор

    До коментар #42 от "Моряка":

    КАЛАШНИК ЩЕ Е
    КУПИ СИ ЖИЛЕТКА

    Коментиран от #69

  • 47 По коя телевизия се излъчва Парламента

    25 1 Отговор
    Защо БНТ даже не излъчват какво се говори там .Всякакви глупости и ергени а парламента го няма
  • 48 Редактор че,

    24 0 Отговор
    Тоя не се справя, бе. Това, че бил харесван в Киев, че бил ястреб, че бил ..., не върши работа. А, той такава не е свършил, или не в достатъчен обем. Предполагам, че не си служил в БА, иначе щеше да знаеш какво представлява мотопехотна дивизия качена на десетки БТР-и. Идва ли можеш и да си представиш каква сила е. Приказките на подобните ти за консерви, трошляци и тн са пълни кръчмарски лаици. И докато Тагарев се тутка войната ще приключи. За съжаление не в добра посока.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Каунь

    27 0 Отговор
    Ей като чуя за Кирил Петков и се сещам за една доста популярна навремето прическа тип "Канадска ливада"
  • 51 Жалко е едно

    32 2 Отговор
    Мисирковци да защитават
    Национален предател
    Много е жалко
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ОНЯ С КАЛАШНИКА

    31 0 Отговор
    Който зашитава и се застъпва за този б..оклук л. @йно Тагаренко е още по голям б..о клук и л...@йно и от него
  • 54 Пълна цезура

    33 0 Отговор
    Тагарев сега в Парламента му задават въпроси и нито една медия не го излъчва директно. Пу да ви и журналята......

    Коментиран от #64

  • 55 Аха

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Реалист":

    А ти си 🇮🇱🏳️‍🌈 и 🐖🐷
  • 56 Пълна цезура

    19 1 Отговор
    БНТ 3 ми излъчват водна топка.....
  • 57 Атлантист-

    20 3 Отговор

    До коментар #9 от "Реалист":

    Кирчо, Кокорчо и Тагаренко са любимци на Посолствата и никой няма да може да ги помръдне с пръст
  • 58 Моряка

    18 2 Отговор
    С тези унижаващо ниски заплати на професионалните войници сме едно голо ду......пе.Някой да е виждал военнослужащи по улицата?Срам ги е хората.Пък и никой не иска да влезе в месомелачка.И кого да защитава? Колонията на САЩ ли?
  • 59 Пълна цезура

    22 0 Отговор
    А БНТ 1 за спектакъла Златна котка..... Парламента никъде го няма
  • 60 Сипиро картечаря

    23 2 Отговор
    На Галя от посолствоТО🇺🇸искам да и се иzцвъкам и свърша на сурата...
  • 61 ИВАН

    26 3 Отговор
    Този тагарев, изобщо не е в ред с главата - има вид на доказано луд, но явно е удобен
  • 62 От кои ,,Военни" си?!

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "Военен":

    От преди 1989,или след 1989...?!

    Коментиран от #86

  • 63 Пълна цезура

    22 3 Отговор
    Във война ще ни вкарат и няма да разберем даже

    Коментиран от #83

  • 64 Преди поне...

    11 1 Отговор

    До коментар #54 от "Пълна цезура":

    ...БСТ ги излъчваше...
  • 65 Господин Ганев

    3 18 Отговор
    Абсолютно не съм съгласен с вас. Тагарев е ястреб безспорно, и точно заради това ГЕРБ и ДПС искат смяната му, крещейки че искат още по-изявен ястреб. А всъщност използват ротацията за да бутнат малко тежест на уклона си за сервилничене на Путин без да го казват открито. Сега и Копейката ще ги подкрепи. А също и Трифончетата. А всъщност и Копейката и те са патерици на ГЕРБ и ДПС за поддържане на отношенията им с Путин. Защото гербаджиите и дпс са разногледи - в американците и европа са компроматите срещу тях, а в Путин са кинтите, които тепърва ще могат да трупат. Отделно искат да са наясно на коя страна ще се наклонят везните за да могат и те да вземат страна. Това се опитват да балансират.

    Коментиран от #75

  • 66 Перо

    25 2 Отговор
    Агентът на ционисткия режим в Киев Тагаренко рано или късно ще бъде съден за държавна измяна!
  • 67 Е, миленчо ганьов от дълго време се

    14 1 Отговор
    преструваше какъв е, сега поне открито си каза - дрон4000!

    Браво дрОгарю!
  • 68 СЪЛЗА И СМЕХ😂1986/1988+3...

    2 9 Отговор

    До коментар #26 от "Добри Джуров":

    ...И „ЗАДЪРЖАШЕ ”ВОЙНИЦИТЕ ОЩЕ 3 м.😀

    Коментиран от #81, #129

  • 69 Моряка

    25 2 Отговор

    До коментар #46 от "ПОВЯРВАЙ МИ":

    Жилетката може и да те спаси от 5.45 мм.джендърски Натовски дрънкулки.При 7.62 мм.Калашник никаква жилетка не те спасява.ПовЕрвай ми.Загиваш за славата на юнаците Денков,Кирето и Тагаренко и за милиярдите на Домусчиевите и на Боко.
  • 70 Хахаха

    19 1 Отговор
    "Кирил Петков, с присъщото му детско учудване към околния свят, сравнимо само с това на Цветанка Ризова, нямал обяснение защо му искат оставката, пък толкова бил харесван от властите в Киев."

    Браво, само за това изречение маркирам пет звезди на автора, разсмя ме!
  • 71 Мухаа ха!

    20 2 Отговор
    Какъв " ястреб" е тагаренко? Проскубан п,як,който тича пред вятъра.Абсолютно са прави Пеевски и Борисов,да му искат оставката.Този е готов не само да опразни целият ни наличен Арсенал,да ни загроби с нови ,милиардни поръчки,щом Шефа помръдне с вежда,но утре спокойно ще подпише и двустранен договор с 🤡,за да покаже колко е Йес сър! Все повече се убеждавам,че неслучайно , точно такива са били изпращани в СПА центрове,от народният съд.
  • 72 Настрадин Ходжа

    16 1 Отговор
    Нищо не става от чуждопоклонника Тагаренко!!!
  • 73 Аааа не така.

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Като искат оставка да рекат кой трябва да турим. Какво толкоз не му харесват? То важното е че ние изсулихме милиарди на щатите за хвърчила и други подобни, а пък сега министърът бил виновен и дай да го сменим. И като го сменим какво ще стане? Нищо!
  • 74 Жалкият вой

    17 2 Отговор
    Щом Бойко и Пеевски му искат оставката човека е пътник... Каквото и да пишете е без значение и си губите времето в безмислени неща. То и Гешев не искаше да си е подаде оставката ама....
  • 75 Хлъц

    14 3 Отговор

    До коментар #65 от "Господин Ганев":

    Ако си служил в казарма - добре! Ако не си служил, ще разбереш( да пази Господ) ,как точно такива,ще те изпратят на заколение,без да им трепне окото.Нищо не може да те отърве.Един месец подготовка на някое поле- колкото да те научат откъде се зарежда Калашника,подпис под знамето,и на влака.В усрсйна хиляди неслужили си вярваха,че ще ги подмине.Но ги прибираха ,и пробират от домовете,улицата,магазина- директно, като улични котета.

    Коментиран от #90

  • 76 Абе хора защо Парламента е цензуриран

    20 3 Отговор
    Какво се случва в тази държава ? Военен режим ли ще обявяват ? Кажете бе?
  • 77 бонбо

    12 2 Отговор
    "Ято единомишленици" - всички получили военно образование в бившия СССР, днес пребоядисали се кто първи евроатлантици!
  • 78 опа...

    16 1 Отговор
    магаренко е за публичен разстрел.....не може да преставлява и да дава изявление за цяла България,при резултат от 15 %,вече и наполовина по-малко...
  • 79 Нито една телевизия не излъчва Парламент

    18 0 Отговор
    Вътре Денков, Тагарев..... На въпроси в пленарна зала отговарят и пълна цензура се налага . Нормално ли ви се струва това?
  • 80 По НОВА речта на оффцата Навалная

    13 1 Отговор
    Ще ми дават а парламента ще цензурират. И това ми било медия
  • 81 Джурко

    15 0 Отговор

    До коментар #68 от "СЪЛЗА И СМЕХ😂1986/1988+3...":

    Задържането беше поради други причини - дори при събирането на три набора българската войска беше 270 000 души срещу над 600 000 редовна турска армия. Но бай Добри мислеше за България, докато тоя престъпник Тагаренко е готов на всичко, за да изпълни указанията на посолството.
  • 82 фейкти

    10 0 Отговор
    Барабар главният редактор с ястребите, но пропуска, че ППДБ са неделимо сглобени с ГЕРБДПС от половин година.
  • 83 Моряка

    11 0 Отговор

    До коментар #63 от "Пълна цезура":

    Като сме такива заспали овце............ Американците отдавна направиха филма "Мълчанието на агнетата",ама кой да прави аналогия.Само че там агнетата ги пращат в скотобойната,а тук ни готвят за украинската месомелачка.
    "....конец известен- все в земле лягут,все прахом будет- М.Горки."

    Коментиран от #92

  • 84 777777

    11 1 Отговор

    До коментар #31 от "Военен":

    С 50 ГОДИШНИ АМЕРИКАНСКИ ТАРАТАЙКИ НЕ СЕ МОДЕРНИЗИРА АРМИЯ, КОЯТО И ДА Е ТЯ! ЗА БЕЗУМНИТЕ ПАРИ ДА НЕ ГОВОРИМ!

    Коментиран от #98

  • 85 Пасажер

    13 1 Отговор
    Който го харесва, да си го вземе. По бързо ще приключи войната.
  • 86 Моряка

    11 1 Отговор

    До коментар #62 от "От кои ,,Военни" си?!":

    Ами то след 1989 г. военните ги уволниха,а най тарикатите преминаха в Атл.клуб под флага на Пасито.По ТВ показват понякога на втора линия някой генерал или адмирал,но то е за каумфлаж.

    Коментиран от #104

  • 87 Гризел

    5 0 Отговор
    "Благодарим Ти, Господи, Боже Вседържителю, Който си, Който си бил и Който идеш, задето си проявил Твоята голяма сила и си се възцарил!
    И разлютиха се народите, и дойде гневът Ти и времето да бъдат съдени мъртвите, и да дадеш отплата на Твоите раби - на пророците, на светиите и на ония, които се боят от името Ти, малки и големи, и да погубиш губителите на земята."
  • 88 Лагрестин

    9 2 Отговор
    Откога на натегачите им викат "ястреби"?
  • 89 ТАКА ЛИ

    9 3 Отговор
    бе Ганев ти не си ли следиш във вашите ФАКТИ какви са мненията и настроенията към този министър на повече от 95% от българите , които ви четат и си пишат становището или то не е важно? .този е най ниско наведения догаждач бил евро- атлантик ама учил в Москва /кои учеха в Русия че не се сещам подсети ме моля там/ и случайно ли е работил у време оно в киев??? този с цел бързо вземане на лични комисионни направи /страхотни/ бързи сделки със USA за милиони долари без решения на парламента !Онзи ден бил поканен на важна среща в Париж ами цяла България видя че никой не го посрещна дори на вратата им и после в сутрешния блок излъга нагло за тази среща колко важна била и бил с най важните и какво отношение имали лично към него .... е тоя прескочи и киро 8000 и кокорчо в класацията им!
  • 90 За себе си говоря

    3 6 Отговор

    До коментар #75 от "Хлъц":

    Служил съм. Две години. От София съм и ако трябва още ще служа. Защото имам доблест и свободно мнение. Не ми плащат ни Галя (без да я знам дори коя е), ни посолството (в Америките не съм стъпвал), давам работа на украинци итн. Последното е да не си хабите храчките по мой адрес. Измислете друго. Въпреки, че то какво друго да измислиш при рефрен, да слушаме Русия, пардон Путин, защото явно за теб това са идентични понятия. Страх ме, не ми се мре, посолството ви плаща, Галя ви инструктира итн… това си знаете, щото руската разведка е ниско интелигентна. А аз знам друго, ако съседа ти има проблем, бързай да помагаш, защото ако той не си го реши, следващия си ти. Дали ще е Украйна, Молдова, Латвия или друга държава е без значение.
  • 91 Гризел

    4 2 Отговор
    Който иска да се спаси,нека повярва в Бога и във възкръсналия Спасител на човеците-Иисус Христос!
  • 92 ХаХаХа

    5 0 Отговор

    До коментар #83 от "Моряка":

    Ти вярно ли си гледал “Мълчанието на агнетата”? Кой беше в главната роля? Чакай, че се обърках Владимир Владимирович или Антъни Хопкинс?

    Коментиран от #135

  • 93 Продължаваме Порнографията

    11 2 Отговор
    Жалкият вой на Тагарев трябва да се каже. Това са БДСМ отношенията в сглобката - щом се бият, значи се обичат.
    Тагаренко политизира армията, което е противозаконно, наложи цензура в медиите им и върна ЗКПЧ-тата.
    Дава обещания извън правомощията си, като да пренаписва учебниците по история, което изобщо не е негова работа.
    Разпорежда се с техника, която е извън министерството му като полицейските БТР-и.
    Опасно обезоръжава българската армия лишавайки я от критични за отбраната ни комплекси като ПВО, радари, артилерия и кой знае какво.
    Излага на риск от ответен удар територията на България, като продава българската земя за НАТО-вски бази, над които нито той, нито някой друг в България ще има контрол какво се случва.
    Само за пример военноморската база във Варна е на острова. Падне ли ракета там, ще запуши езерото и ще срути Аспаруховия мост, което ще превърне живота на цивилните в ад.
    Изводът от всичко това: Тагаренко е престъпник и плаче за Народен съд!

    Коментиран от #120

  • 94 Ха Ха ХА

    10 0 Отговор
    Тоз катър още ли шава ?
  • 95 Малкият Тагареф

    13 0 Отговор
    На заплата при наркомана
  • 96 Ивелин Михайлов

    12 0 Отговор
    Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява за оставката на тагаренко и да бъде мобилизиран за фронта!
  • 97 Долу фашизма, долу Тагарев

    13 1 Отговор
    Тагарев е фашист и вреден за България точно това фатално време за България и света!
  • 98 Военен

    3 11 Отговор

    До коментар #84 от "777777":

    Вие русоробите мрази те толкова много САЩ,е като чуете,че нещо е американско полудява. Съветската армия въоръжи българската преди 80 години и още е на съветско въоръжение, но то не е таратайка, а е прекрасно, както е прекрасен и Путин, вероломния убиец. Заради вашите чугунени съветски глави България не може да тръгне напред като Румъния, която отдавна скъса веригата с Кремъл.

    Коментиран от #99, #118

  • 99 Какъв военен си ти

    6 1 Отговор

    До коментар #98 от "Военен":

    безказарменик жълтясал
    Тъпунгер
  • 100 Разочарован

    7 1 Отговор
    Аз повече няма да гласувам за ПП. Подлъгаха ме тия калпазани, ама и аз серсем как им се вързах на приказките. И на тоя Кирчо пробиотика, и на оня другия Кокорчото. Абе излъгах са ама сега наказателен вот ще им дам.
  • 101 Разочарован

    6 1 Отговор
    То да им дадеш наказателен вот, ама те виж как са се вкопчили във власта като пиявици и не пускат. На всичко са готови защото знаят какъв ритник по "д"-то ще изедат на изборите.
  • 102 Хамид

    10 2 Отговор
    Гнусния Тагаренков веднага да подава оставка.
    Тоя нанася непоправими вреди та БГ.
  • 103 Моряка

    13 1 Отговор
    Все със съветски дипломи.Това е условието да станеш член на атлантическия кучкарник на Пасито.Или да си син на АБПФК или голяма бивша номенклатура.Откачаш шланга от Руския клуб и го закачаш на Атлантическия.С готовност за обратното.
  • 104 Военен

    3 7 Отговор

    До коментар #86 от "Моряка":

    Не можете да приемете, че СССР и Варшавския пакт вече не съществуват. Вие сте били най-доволни, когато България е била въоръжена само със съветски танкова и ги е пращала по нареждане на Москва да убива и мачка всеки несъгласен, както беше в Унгария през 1956 г., в Чехия през 1968 г. и в Полша през 1980 г. Така сте възпитали и децата си - вечна всеопрощаваща любов към Кремъл, на който се кълнете във вярност, а не във вярност към България и вечна омраза към САЩ, защото Кремъл така ви е наредил. Парите ви обаче са в долари и Евро и обучавате и пращате в САЩ и Европа децата си, за да ги мразят по-силно, като живеят техния "тежък" живот, а не живеят свободно и прекрасно в Русия и нямат влогове в рубли.

    Коментиран от #110

  • 105 777

    8 0 Отговор
    Като го гледам този нац. предател започвам да съжалявам, че си сдадох личното оръжие, когато напусках армията.
  • 106 Ха ха ха ха

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "Аман":

    Козяшкият телалин се самопровъзгласи за гражданин! Толкова си е повярвал, че се самообяви за мнозинство. Те затова господарите му ги лови рак, като чуят за референдум. Защото знаят какво е истинското мнение на народа. Нелегитимни престъпници, национални предатели.
  • 107 Моряка

    11 0 Отговор

    До коментар #31 от "Военен":

    Какъв военен си бе,таранхоло.Поне щеше да знаеш,че първото голямо унищожение на армията беше по настояване на Щатите от дуета Ф.Димитров - Луджев,а второто от Боко - Аню Анев.Не си ли пътувал из България- навсякъде останки от казарми.Изтърбушени за скраб. от мургавелите.
  • 108 Артилерист

    6 0 Отговор
    На Тагарев няма да му се размине за това отношение към Русия. Само си припомните как завърши земния си път бившия седесарски външен министър Ст. Ганев, които искаше "да напляска" Русия. Оня ден писах една сентенция за Русия, а сега ще я повторя специално за американския агент Тагарев. Русия дълго запряха, но много бързо пристига...
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Моряка

    6 0 Отговор

    До коментар #104 от "Военен":

    А бе ти изкукуригал ли си или си стара реститутка.Да,по рано България беше въоръжена със съветски танкове,но бяха 2500.Сега пак сме със същите съветски,но по щат - 60.Останалите ги нарязахме още през 1991.Виждал съм ги разфасовани в огромния двор на Търговишкия танкоремонтен завод.Шаси да шаси,купол до купол, вериги до вериги.В стройни редици.

    Коментиран от #126

  • 111 по-подходящо

    4 0 Отговор
    Заглавието трябва да бъде " Воят срещу жалкия Тагарев "
  • 112 катран

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сс3мпа":

    всички русофоби имат в килера портрет на Путин..а преди това на Живков,Димитров,Сталин..Когато дойде момента ще видите колко бързо соросоиди ще станат русофили..Катарзис .
  • 113 Антитрол

    6 0 Отговор
    "Дали ще е Украйна, Молдова, Латвия или друга държава е без значение"

    Като гледам за вас има огромно значение защото плюете само по Путин и руснаците а никакви ви няма например за палестинците или за иракчаните или пък за либийците или пък за сърбите - защо така бе господа евроатлантици - защо са ви двойни стандартите пак или на господарите ви всичко е позволено но ако някой направи нещо като тях трябва да се оплюе.

    Коментиран от #124

  • 114 Ван дер Любе

    0 3 Отговор
    Винаги ме е учудвало за неправилната употреба на "русофобски" и "русофилски" и свързаните понятия. Аз се счиам по-скоро като русофил, доколкото се възхищавам на постиженияната на руския народ като култура, наука и някои други области. Но съм силно против политиката, която се води от Русия под ръководството на Путин и тези около него, които в момента са военопрестъпници, престъпници спрямо руския народ и други народи. Няма как да кажа браво на Русия, т.к. е имало Достоевски, то й е простено да избива другите народи. Просто в момента Русия се е превърнала в зловещо копие на Германия. Не може да се уважа всичко това, което е Русия в момента. В един конфликт, винаги трябва да се помага на жертвата, а не на агресора. Ако някой не може да ги различи (или не иска да го направ0), това е негов проблем.
  • 115 Аз съм z

    4 0 Отговор
    Скоро ще дойдем да освободим България .
  • 116 Шок

    4 0 Отговор
    Кое е това рядко щастие, което е списало това?
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 АЛО

    4 0 Отговор

    До коментар #98 от "Военен":

    ТИ СИ ТОЛКОВА ВОЕНЕН КОЛКОТО АЗ СЪМ ТРЪМП! А МИНИСТЪРА КАТО ИСКА ДА ПОМАГА ЛИЧНИЯТ ПРИМЕР В АРМИЯТА Е С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЕФЕКТ ДА ГРАБВА МЕШКАТА , ШАНСОВИЯТ ИНСТРУМЕНТ И ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ МУ ДАДЕ ак47! ако няма да си получи от тилова служба в МНО в БГ
  • 119 факти и само истински

    3 0 Отговор
    Тагарев бил професор не съм разбрал в коя област но след като се е изучил в Москов е най и по ,после на един
    хабилитиран професор особено ако е и шев на катедра получката е много по висока от тази на министъра /това е факт /е няма комисионни от подписване на договори с USA за внос на скрап може би затова не иска да си подаде оставката или разчита буда и шиши да не го отвеят... автора тук от ФАКТИ май не чете и не вижда хората какво му мислят на тоз шпион
  • 120 Моряка

    4 0 Отговор

    До коментар #93 от "Продължаваме Порнографията":

    Грешиш,приятелю.ВБ- Варна е в пристанището.На острова се намира Кораборемонтния завод,Петрол и редица по дребни фирми.И бившето средно старшинско военоморскоучилище,отдавна закрито.
  • 121 истината

    5 0 Отговор
    Докато Тиквата и онова нещо от ДПС са в политиката ще има корупция ,яко крадене и държавата няма как да се оправи с тия боклуци в парламента.Целият свят разбра ,че в България има само една ОПГ и това е прокуратурата + следствието като част от нея ръководена от ГЕРБ и ДПС. Това е истината.
  • 122 геноцид

    5 0 Отговор
    "Кирил Петков, с присъщото му детско учудване към околния свят, сравнимо само с това на Цветанка Ризова, нямал обяснение защо му искат оставката, пък толкова бил харесван от властите в Киев." Ами Кирчо , товари го на влака и го пращай на любителя на " бяло сладко " да го прави министър на отбраната на 404 .......
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 ГРЕШКА

    4 0 Отговор

    До коментар #113 от "Антитрол":

    първо не съм русофил но съм учил /малко/история ,УКРАЙНА много отдавна се е превърнал в някакво копие на фашистка германия като при Хитлер още когато Лидера на СССР Никита Хрушчов /от украински произход/ пуска от Сибир земляка си Степан Бандера и шайката му от изявени фашисти азовци /помилва ги /от доживотен затвор наложен от съветският съд за избиване на стотици хиляди украинци, руснаци етнически българи и мародерства с изключителни размери в периода 1936 до 1944 година. а и след това за което са предупреждавани в периода до 2014 не еднократно
    от Русия докато си показват окончателно рогата и облика с поведението си на Майдана през 2014г. само че Украйна и вожда им наркоман нямат капацитета на германия и на Хитлер от 1933 година това е малката разлика и затова не им се получават нещата за водене на военни действия но успяват с изнудване/рекет/ над ЕС и САЩ финансово най вече и оръжия от НАТО за лични облаги чрез търговия ...

    Коментиран от #125

  • 125 Историята

    2 4 Отговор

    До коментар #124 от "ГРЕШКА":

    Ти си чел путинската история, защото си чугунена глава с една гънка в мозъка, свързана с Кремъл.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Атмаджа

    3 0 Отговор
    Ако използваме терминологията на Пеевски,Тагарев е едно "бау-бау",което джавка и си мисли,че плаши Русия.
  • 128 Атмаджа

    2 0 Отговор
    Костовистите са вредни за страната.Нинова е била в неговата партия,а сега е начело на БСП и тя пропада.Христо Иванов се вклини в народните протести и уж щеше с ПП да чегърта мафията,сега си направиха "сглобка".Като личности Нинова,Хр.Иванов,Радан Кънев,ген.Атанасов са все костовисти;партии като СДС,ДСБ/ДБ,РБ,Да България,БСП са все костовистки партии.При тях се случи масовата приватизация на предприятия за 1лв.,през 90-те години.
  • 129 27 месеца служба

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "СЪЛЗА И СМЕХ😂1986/1988+3...":

    И кво.....хубави времена бяха.
  • 130 Радио Ереван

    0 0 Отговор
    Ауууууууууууууууу, много пъти ауууууууууу.
  • 131 фбр

    4 0 Отговор
    Тагаренко е скапан укрофашист !
  • 132 ДБил

    1 0 Отговор
    Русофобите на власт приключват по един и същи начин досега.
  • 133 7777

    2 0 Отговор
    Няма никакъв вой срещу Тагаренко, има омраза и ненавист към един войнолюбец чуждопоклонник и национален предател! Тагаренко е толкова мразен и нежелан, че дори измести от първото място абонирания в анти класацията Плевнелиев!
  • 134 987

    1 0 Отговор
    Тагарев е вреден за България! Най-добре е да отиде в Украйна и да е полезен там!

    Коментиран от #136

  • 135 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "ХаХаХа":

    Добър, но неуместен хумор.И двамата са велики в своето амплоа.Подсети ме за друг държавник,освен Путин,който да е обявяван от списание Форбст за най влиятелен човек на годината.
  • 136 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #134 от "987":

    И на Тагаренко ще му дойде времето.Народният съд 2 забавя, но не забравя.
  • 137 Съдията Дред

    0 0 Отговор
    За да има мир - Тагаренко в Житомир, после на фронта