Last news in Fakti

30 Март, 2024 21:00 5 463 155

Петър Волгин: Евроатлантически страх от избори

  • петър волгин-
  • страх-
  • избори-
  • евроатлантизъм

Неведнъж съм казвал, че тези, които все още ни управляват, не са нито демократи, нито либерали. Да, наричат себе си така, но действията им говорят за нещо съвсем различно. Единственото, което ги интересува, е присъствието във властта

Петър Волгин: Евроатлантически страх от избори - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

С интерес наблюдавам как лидери на все още управляващите партии и лица от обслужващия ги медиен персонал ходят с изменени лица и кахърно повтарят: „Аууу, ще има избори! Ауууу, колко лошо! Аууу, край на стабилността! Лелеееее, застрашен е евроатлантическият път на България!“.

Даже премиерът в оставка предупреди в онова телевизионно обръщение, което според редица експерти си беше чисто нарушение на Закона за радио и телевизия, че страната може да бъде хвърлена в хаос. Имаше предвид изборите, когато говореше за хаос.

Странен е този страх на управляващите от предстоящия вот, не намирате ли? Малко ми е неудобно, че трябва да повтарям азбучни истини, ама се налага, имайки предвид поведението на присъстващите все още в управлението. Изборите са основен елемент на всяко демократично общество. Да, не са единственият, но са онзи основополагащ механизъм, без който демокрацията не съществува. И съответно всеки, който не иска да има избори, няма как да бъде наречен демократ. Защото не уважава или се страхува, или и двете, от правото на нормалните хора да изразят мнението си и да променят политическата обстановка.

Неведнъж съм казвал, че тези, които все още ни управляват, не са нито демократи, нито либерали. Да, наричат себе си така, но действията им говорят за нещо съвсем различно. Единственото, което ги интересува, е присъствието във властта. Тези хора може и да не са особено умни, но все пак си дават ясна сметка, че при предсрочните избори голяма част от избирателите ще гласуват срещу оставането им на власт. Това важи с особено сила за ПП-ДБ, за онези, които допреди девет месеца обещаваха как ще разградят „модела ГЕРБ“, ще демонтират „модела Пеевски“, след което се чучнаха именно в скута на ГЕРБ и на Пеевски. Повече от сигурно е, че наблюдавайки това поведение, много избиратели, които са гласували за ПП-ДБ, няма да повторят тази грешка на предстоящите избори. Ето защо въпросните „демократи“ и „либерали“ толкова се боят от предсрочния вот.

Има и още една причина, поради която лидерите на тази формация гледат с ужас на предстоящите избори. И тя е свързана с направените от самите тях промени в Конституцията, засягащи статута на служебния кабинет. ПП-ДБ толкова се бяха увлекли да орязват президентските правомощия, че не забелязаха, че с въпросните промени предоставят цялата власт в предизборния период на ГЕРБ. Просто защото почти всички кандидати от ограничения списък за служебни премиери са заели въпросните позиции със съдействието именно на партията на Борисов. Напълно естествено е да се предположи, че когато такъв човек стане премиер, той ще назначи министри със същия политически профил. И всичко това ще стане факт, благодарение на ПП-ДБ, които някои, неизвестно защо, продължават да считат за много умни.

Наистина е удивително как определени политици отказват да се поучат от грешките си. Преди десетина години Христо Иванов и тогавашната му евроатлантическа компания отново заедно с ГЕРБ и ДПС сътвориха някаква велика съдебна реформа. Благодарение на това тяхно творение за главен прокурор беше избран Иван Гешев и си имаме настоящия Висш съдебен съвет. После Христо Иванов и останалите юридически гении се оправдаваха, че били имали съвсем различни планове, които ГЕРБ и ДПС изкористили и подменили. И въпреки този горчив опит тези велики политически дейци отново тръгнаха да променят Конституцията с помощта именно на партиите, които ги били излъгали. Тоест продължават да настъпват мотиката и да се надяват, че тя няма да ги удари по главите. Е, удари ги.

Не ми изглежда особено умно това поведение. А пък съвсем неуместно е да караш министри на чужди държави да звънят на Бойко Борисов с молба да ходатайства за назначаването на този или онзи за министър. Такова поведение не просто не е умно, то граничи с националното предателство. Тези политици, които разчитат на помощта на чужди държавници или които постоянно ходят до Посолството за инструктаж, предават суверенитета на страната си. С поведението си те казват следното на евроатлантическите ни партньори – помогнете ни да останем на власт, след което ще ви върнем услугата и ще правим всичко, което пожелаете.

Съвсем нормално е тези политици да се страхуват от избори. Защото на изборите гласоподавателите ще покажат какво мислят за това поведение. Тоест ще направят всичко възможно такива политици да бъдат държани колкото се може по-далеч от властта. Да, знам, че лидерите на формации като ПП и ДБ нямат особено високо мнение за сънародниците си и смятат, че с лекота могат да ги манипулират или, казано политически некоректно, да ги лъготят. Само че това е доста измамна представа. И тъкмо на избори гласоподавателите наказват подобни самозабравили се партийци. Ето защо наистина е хубаво, че идват избори.

Коментарът на автора е за предаването "Политически НЕкоректно" на БНР


Поставете оценка:
Оценка 4 от 170 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МЪРШШШШШ

    70 156 Отговор
    БЕЕЕЕ!!!
  • 3 Пали москвича!

    81 178 Отговор
    И на североизток!
  • 4 ТрампЛин

    80 129 Отговор
    Я да пробваме така: Да живее Петър с Волгата!

    Коментиран от #5

  • 5 ТрампЛин

    56 20 Отговор

    До коментар #4 от "ТрампЛин":

    Аха, ясно!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 1122

    106 26 Отговор
    Никакъв страх от избори. Страхувайте се от магнитни бури!🤭🤭
  • 8 ПаСъмАс

    61 116 Отговор
    Мазен незамръзващ слуз!

    Виждали сте я, мазна слузеста субстанция способна да приема всякаква форма на живот и да се процежда през всякакви отвори като октопод. Субстанция която винаги изплува на повърхноста и е хлъзгава при опит да я задържиш в ръцете си. Сега добавете сол или антифриз и получавате точно онази форма на живот, която като мекотело се настанява удобно и се приспособява към всякакви форми на …..управление! Точно като мекотело, защото твърдите субстанции не могат да променят формата си…на живот и съществуване. Слузестия хлъзгав антифриз не се влияе от никакви външни фактори, нищо не е в състояние да промени неговото агрегатно състояние! Нищо! Нито студа на комунистическата диктатура дори! Той е течен и хлъзгав, той е гъвкав и безгръбначен и успешно просъществува 48 години по време на Студената война. Днес същата субстанция успешно вирее в условията на Свободния Пазар. Отново гъвкавостта и безгръбначието са в основата на неговото оцеляване, с единствената разлика, че днес Слузта има възможност поне виртуално да покаже че може да съществува не само в течно мазно и хлъзгаво агрегатно състояние, но и да показва твърдост. Интересното при тази субстанция е че като преминава от течно и безгръбначно, в твърдо Чугунообразно състояние, винаги приема формата на Чугунена отливка под формата на Чук и Сърп! Неизменно!

    Коментиран от #21, #68

  • 9 Моля,моля!

    67 117 Отговор
    Не обиждайте Пешо.Той е ранима душица с меки китки.
  • 10 Бамбука

    89 45 Отговор
    Умния човек пише кратко и ясно, на подкупения глупак му трябват страници.

    Коментиран от #12

  • 11 Гоуем интеуектуал бурлак

    41 54 Отговор
    Ауууу, лелеее, въййй.
  • 12 Тръстиката

    47 57 Отговор

    До коментар #10 от "Бамбука":

    И накрая,нищо не казал.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    164 24 Отговор
    Ще гласувам за този, който ще спре подмяната на историята ни, под претекст, че досегашната била измислена.
    Ще гласувам за този, който спре да свързва просперитетът на нацията ни с натрупването на пари, и започне да го свързва с обогатяване и запазване на културата и ценностите ни.
    Ще гласувам за този, който спре да използва малцинствата за електорат, а данъкоплатците за дойни крави.
    Ще гласувам за този, който ще осъзнае, че да си произвеждаме е по-добре, отколкото да си внасяме или да даваме на концесия.

    Коментиран от #17, #91

  • 15 Роки

    55 115 Отговор
    Да отиде в Москва там само за един се гласува от 2000 година . Или в Северна Корея и Китай.

    Коментиран от #59

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Българин

    111 38 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Подкрепям. Има и такива партии, някои малки, някои не. Гласувам за такива, защото това е посоката, която трябва да следваме.
    Брюксел е хванал надолнището и ни влачи към тоталитаризъм, фалит и война. Ние имаме свой път, като суверенна неутрална държава. Приятели с всички, слуги никому.

    Коментиран от #23, #26

  • 18 Мъдрият

    152 57 Отговор
    Точно в десетката и правилно както винаги!

    Браво Волгин! Един от малкото достойни и истински журналисти!

    Коментиран от #43, #82

  • 19 Гост

    125 6 Отговор
    При демокрацията изборите решават нещата. При диктатурата изборите са нещо забранено и елитът се плаши от тях.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ХА ХА ХА

    50 32 Отговор
    ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ БЪЛГАРОБАНДИТИЗЪМ Е ИЗПРАН ВЕЧЕ И В ЕС.МОЖЕ ДА ГИ РАЗВАЛИМ И ТЯХ КАТО СЪВ.СЪЮЗ.

    Коментиран от #27

  • 23 ТрампЛин

    28 28 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    Като периода 1944 - 1989?

    Коментиран от #28

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Плонж по гръб

    35 54 Отговор
    Не го знаете? Пецата Волгин го знае и днес го приложи под Коцето К. Зашеметяващ синхрон! Няма такъв!
  • 26 Яяяяяя

    96 24 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    За каква държава говорите? На мястото на НРБ има една територия със затихващи функции, може да служи само за полигон или буферна зона

    Коментиран от #51

  • 27 Бърнс

    40 22 Отговор

    До коментар #22 от "ХА ХА ХА":

    И след това ще развалим и Евразийския съюз.
  • 28 Българин

    95 5 Отговор

    До коментар #23 от "ТрампЛин":

    Ние такъв период в новата си история не сме имали. Минаха достатъчно поколения и още не сме изтрили робския и слугински манталитет от генома ни. Причината е проста - героите гинат за родината си, Киряк Стефчовците и Рачко Пръдлетата се снишават и размножават.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ХАХАХА

    65 25 Отговор
    Мекерета са тези на снимката двама ,от които се молеха жално и милно единият пред камерите на БНТ ,другият от парламентарната трибуна ,защото Америка против България ще си помисли дали пак да си хАби доларЕте за бити карти.
  • 32 Явор

    36 84 Отговор
    Един от най-глуп@вите и безидейни журналисти стъпвали някога в БНР.Всъщност най-глупвият.

    Коментиран от #96

  • 33 Ама и Коцето се раздаде!

    34 55 Отговор
    Преди да влезе в НАТО България имала временно над 400 патента за оръжие, което произвеждала. Повечето били чешки. Ама като влезнала в НАТО спряла да произвежда, щото нали? Ама и Чехия била влязла в НАТО, ама Коцето някак не се е есетил за този аспект.
    Обаче сме били нарязали ракетити Скъд, защото сме влязли в НАТО. Те всъщност не бяха Скъд, ами СС-20, и ги нарязахме, защото САЩ и СССР през 1987 г. сключиха договор за премахването им. А в НАТО влязохме чак през 2004-та. Той и Волгин не ги вдява датите, ама потвърждава на Коцето лакърдиите.

    Такива ми ти работи, другари възрожденци.

    Коментиран от #34

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Мис Ирка Атанасова

    45 16 Отговор
    Волгин, кандидат на Възраждане за евродепутат.

    Коментиран от #38

  • 36 Хава Нагила

    36 40 Отговор
    А помните ли, когато Пецката Волгин го бяха поканили в Израел? Платили му екскурзията, развели го по забележителностите, срещнали го със стари български евреи. И какво предаване направи! То възхвали, то носталгии, то екстаз! На финал изпя Хава Нагила и няма как да е финиширал сух. Тогава си рекох, че ако ми трябва поръчков журналист него ще търся.
  • 37 Браво Волгин

    67 35 Отговор
    Вскя дума, точно в десетката! Много е болезнена истината, за тези същества ПП и ДБ, нагли и вулгарни!
  • 38 Ахаааа

    32 29 Отговор

    До коментар #35 от "Мис Ирка Атанасова":

    Искал в Брюксел да ходи...Евраци да прилапва...Че при тоя курс на рублата...

    Коментиран от #39, #55

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Кютуклиева

    33 43 Отговор
    Нито дума истина и логика в плещенето на Пецата.Излага ни съсловието!

    Коментиран от #41

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ппдб

    38 17 Отговор
    Са чао три процента
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Фактъ

    22 49 Отговор
    Това грозно нещо Волгин какво е ? Човек ли е , жена ли е , мъж ли е ?

    Коментиран от #47, #110

  • 46 Перо

    53 3 Отговор
    Има хора, които изкараха пенсия и 34 г. професионален стаж като депутати! За толкова десетилетия ни променят и сме променени на това детедже: най-висока смъртност в света, най-нисък жизнен стандарт в ЕС, пълен колапс на образование, медицинско обслужване, армия и МВР, икономика, най-много починали от Ковид , на глава от населението, най-много професори и генерали на глава от населението! Едни и същи хора са винаги в листите за избори! Едни и същи са и амортизираните партии! Какво ново може да очакваме и да се случи от една система с псевдо-демокрация от 34 г. За това време резултата за положително развитие е нулев!
  • 47 Киноман

    13 29 Отговор

    До коментар #45 от "Фактъ":

    Мяза на Извънземното от филма
  • 48 Гост

    22 52 Отговор
    Още не мога да разбера как този псевдо журналист продължава да занимава всички, чрез трибуната БНР с неговите тенденциозни и пристрастни коментари. Кога най-после ще го разкарат.

    Коментиран от #50

  • 49 Българин

    40 19 Отговор
    Прав е Волгин
  • 50 А аз още не мога да разбера

    28 16 Отговор

    До коментар #48 от "Гост":

    Колко трябва да е глупав човек, за да удари дъното да драска евтини лъжи и простотия за жълти стотинки на боклуците ПП и ДБ!

    Коментиран от #54

  • 51 напротив

    13 3 Отговор

    До коментар #26 от "Яяяяяя":

    Не можете да я използвате за буферна зона и това ви докарва до нервни изблици.
  • 52 Към Волгич,и останалата иzмет,

    14 42 Отговор
    И еврото приемаме и пълноправен Шанген, и американски АЕЦ ще имаме и в НАТО и в ЕС ще сме поне още 100 години.

    Коментиран от #66, #67, #72, #111

  • 53 Кога българина

    15 37 Отговор
    Е живял по добре и е имало развитие ??
    При комундетата може би ?
    Да ама не .
    Всичките плачещи са комунисти жалещи по миналото
    А волгата е срам за гилдията журналист
    Да ходи в раша и да говори там нещо срещу путлер
    Направо в Гулаг заминава

    Коментиран от #62

  • 54 Мис Ирка Атанасова

    9 2 Отговор

    До коментар #50 от "А аз още не мога да разбера":

    Колкото Мара... Повече не е възможно...
  • 55 Мис Ирка Атанасова

    4 1 Отговор

    До коментар #38 от "Ахаааа":

    Джофро, не ме тъъъркай ма!
  • 56 бе плюете волгин

    10 11 Отговор
    явно не знаете коя е Виза Недялкова
    Тя беше по - неполезна от Волгин
    И не знаете кой е баща на съпруга и.
  • 57 Пфу

    10 41 Отговор
    Волгин защо е на свобода? Работи против българския народ. Руски дисидент.

    Коментиран от #60, #63

  • 58 Сатана Z

    29 10 Отговор
    За две години във власта,Кирчо се сдоби с още една дъщеричка от друга майка.Както го е подкарал нагона ,ще кара докато направи мъжко на някоя съпартийка от ПП :Палавите Повлекани.
    Затова е тук,да купонясва за наша сметка с "Бело",жени и леля Асена за ортачка.
    А Шишко и Бочко такива парчета ги въртят на малкия си......
  • 59 отиди в Китай

    25 2 Отговор

    До коментар #15 от "Роки":

    и ще си зададеш въпроса
    Защо сме бедни и живеем в мърсотия
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Баба Кина

    13 2 Отговор
    Не, само, ти! Ще стане факт много скоро. И ще ги боли...
  • 62 Впрочем

    14 33 Отговор

    До коментар #53 от "Кога българина":

    Волгата няма ниво да бъде журналист и в Ботсвана.
  • 63 Татарчев

    8 15 Отговор

    До коментар #57 от "Пфу":

    За държавна измяна-от 6 до 15 години.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 тома

    30 14 Отговор
    Каквото и да пишете за Волгин човека си е прав отвсякъде защото и аз съм измамен от тези предатели и президента радев

    Коментиран от #69

  • 66 Аха

    41 9 Отговор

    До коментар #52 от "Към Волгич,и останалата иzмет,":

    Само дето можеше да приемеш еврото, без да предаваш Македония и българската история! Можеше в Шенген да влезеш, без да си напълниш страната с бежанци терористи! Можеше и АЕЦ да имаш за 7 милиарда, вместо за 37! Можеше и в НАТО да си, без да купуваш на хартия и на осморнии цени американска скрап! Но за целта, не трябваше да има национални предатели и безродници като ПП, ДБ и ГЕРБ! А тогава нямаше да има и опростачени деца от същите тези!

    Коментиран от #76, #92

  • 67 Той и Хитлер строеше

    15 4 Отговор

    До коментар #52 от "Към Волгич,и останалата иzмет,":

    1000 летен Рай но издържа само 12 години
  • 68 ПаСам не си разбрал,

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "ПаСъмАс":

    колко дълго си въртял в ръцете си галяма размръзяваща се екстрементна топка.
  • 69 Къде

    3 7 Отговор

    До коментар #65 от "тома":

    пък намеси Радев? И ти ли си опростачена? :))
  • 70 Голата истина

    5 15 Отговор
    Без герп нищо не става и есента пак ще са първи
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ти, който не си иzмет,

    11 4 Отговор

    До коментар #52 от "Към Волгич,и останалата иzмет,":

    кажи, кога това ще се отрази за добро на българите!
  • 73 Реалността

    9 25 Отговор
    Руските наколенки като другаря Волгин са прави, че тези, които ни управляват не са никакви евроатлантици а прикрити руски наколенки. Разликата между него и тях е, че те се крият, а той не.

    Не е вярно, че ги е страх от избори - ако ги беше страх нямаше постоянно да ни пращат на такива.

    Реалността е, че Кремъл им нарежда да създават политическа криза след политическа криза, точно за да съботират пълноценното участие на България като член на ЕС и НАТО. Де фкато насилствено със подобни саботажи ни отделиха дори от Румъния, и вече дори не се крият, че не им пука за европейския път на България. И ГЕРБ и ПП и ДПС, да не говорим за Възраждане, БСП и ИТН са проруски партии.

    Коментиран от #75

  • 74 Ае копейките

    8 12 Отговор
    Измислете нещо.За плюсове и минуси нищо няма да ви платят.
  • 75 Откъде пък

    9 0 Отговор

    До коментар #73 от "Реалността":

    ПП НСА руска партия.Я кажи клюката.

    Коментиран от #77

  • 76 Мдаа

    3 2 Отговор

    До коментар #66 от "Аха":

    Това го пишеш всеки ден.Слабичко.

    Коментиран от #78

  • 77 Реалността

    8 15 Отговор

    До коментар #75 от "Откъде пък":

    Руския чорап Радев ги доведе и гарантира за тях лично.

    Оказа се, че нито Кирчо, нито Кокорчо са някакви "западни" ами историята им ОТДАВНА е свързана с мутрите в България.

    Само тези два факта са достатъчни.

    Коментиран от #79

  • 78 Да се лъже е жалко занимание

    15 7 Отговор

    До коментар #76 от "Мдаа":

    Типично за пропаднали хора без морал и ценности, продали си бъдещето на шарлатани като ПП и ДБ!

    Коментиран от #83

  • 79 Чорапи се носят на краката пале

    9 5 Отговор

    До коментар #77 от "Реалността":

    Те се обуват, а не водят! ПП и ДБ ли те опростачиха?

    Коментиран от #80

  • 80 Не бе

    11 1 Отговор

    До коментар #79 от "Чорапи се носят на краката пале":

    Опростачен е от ГЕРБ, другата из мет в България!
  • 81 Тореро

    3 15 Отговор
    Слава на Русия и комунизма
  • 82 Леле...и това

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Мъдрият":

    го написа,за паничка каша ли?

    Коментиран от #84

  • 83 До 00.02 ч.

    5 12 Отговор

    До коментар #78 от "Да се лъже е жалко занимание":

    Ще го напишеш още 15 пъти.Тегава е службата при митрофаня.

    Коментиран от #85

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ХаХа

    12 1 Отговор
    Кире, много сте се качили на черницата ва, глей клона се е счупил и всички от дс сте се катурнили на земята. Не е шега работата а мед е
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 оня с коня

    9 21 Отговор
    Поставилото се в БЕЗПРЕКОСЛОВНО подчинение на Руския ЧОРТ и Пророка му Путин Същество Петър в безпримерните си Старания за Угодия се отказва РИТУАЛНО от Род и Родина,преименувайки се на руската р.Волга/или пък на допотопната Автомоб. Марка "Волга" - казва ли ти някой/.И тук възниква Актуалният въпрос:КАК ТАКА коскоджа ми ти Паметник на пъпа на Сф бе Деинсталиран и Депортиран,а това про-руско КопеУе е оставено все- още да бръщолеви Токсичните си Руски Опорки по Национ. Радио на Европейска България?!

    Коментиран от #90

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Айвън

    3 5 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Демек за БСП или?
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 България 🇧🇬

    18 3 Отговор
    Банда гнусни мършави идиоти ПП 👹 ПРОДАЖНИЦИ НЕГОДНИЦИ
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Потомствени червари

    14 2 Отговор
    И най интетесното в случая е, че тези започват да "пестят", като ни набиват от екрана, че щели сме да похарчим едни колко си пари за избори.
    УЖАС!
    Та те харчат повече за ку... вите си около тях и то народни пари.
    Тези са до един за панделата и да си играят там на семейство.
    Нали са толерантни, ще име добре!
  • 96 Право оро

    9 1 Отговор

    До коментар #32 от "Явор":

    Няма глупави журналисти пич или пи/ко.
    Има послушни и мислещи!
  • 97 оня с коня

    3 5 Отговор

    До коментар #90 от "Я пробвай вместо Путин":

    Безликий,не се разправяй и пиши Минуси - ТУЙ ЩИ ОСТАНЕ

    Коментиран от #99

  • 98 Ами че тя

    17 4 Отговор
    Ами че тя си е в Хаос! Такова беззаконие и през социализма не се бе виждало! Човек чак би се Зачудил кое от техните действия е Законосъобразно! И оная Пръ --д ---н --я ще ми се прави на света вода Ненапита! И това ми било Академик!
  • 99 За минусите

    8 2 Отговор

    До коментар #97 от "оня с коня":

    и плюсчета си има тролеи комплексари! Ти пробва ли вместо Путин, да драснеш марсианец, да видиш, дали ще изглеждаш по малко глупаво?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Е да

    9 14 Отговор
    Той сигурно предпочита демокрация по руски - да има само едиин сериозен кандидат, и резултатите да се знаят предварително ! Ами върви там бе Петре, да живееш както на теб ти харесва, България явно не е адекватното място за тебе !
  • 103 Разочарован

    7 1 Отговор
    Пишман станах от мушенници и шарлатани.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Сичко

    4 4 Отговор
    Ппдб та бивши БКП та
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲

    15 3 Отговор

    До коментар #52 от "Към Волгич,и останалата иzмет,":

    Нато и ес са пред разпад па ти си седи там ако искаш и 200г

    Коментиран от #115

  • 112 Критик

    5 7 Отговор
    Всички "демократични" боклуци ще оттекат в канала. Но име малко. Трябва СМЪРТНО наказание за предателството им.

    Коментиран от #141

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 ХА ХА

    4 2 Отговор

    До коментар #111 от "Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲":

    Е па ти нали ше си си добре, кво пръцкаш тогава?
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Гориил

    1 3 Отговор
    Какъв е този евроатлантически страх? Френското Шарли Ебдо и съветското списание Крокодил. Индия ще разработи ядрена ракета, способна да унищожи цели дълбоко в Китай.
  • 118 Ти кой

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Димитърчо":

    Беше?😃🤡
  • 119 Един

    8 13 Отговор
    Волга, ти по-добре кажи как любимеца ти Путлер никой не може да го измести 5 мандата. 25 години не можа ли да се намери по-добър от него?
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Доротея

    12 15 Отговор
    Нали никой не си прави илюзии, че в руското национално радио може да съществува водещ журналист с условното име Питър Хъдсън/Мисисипи /Мисури, който да води откровена проукраинска и проамериканска/западна пропаганда? Русофилите трябва да палят по три свещи на ден за демокрацията, която съществува днес в България, защото ако имаше закони подобни в Русия на никого от тях нямаше да мине през ум да защитава по форуми и социални мрежи руската агресия срещу Украйна и да агитира срещу ЕС и НАТО.

    Коментиран от #129

  • 122 БгТопИдиот🇧🇬

    4 2 Отговор
    Ваклук до ваклука майно льо !!
  • 123 Филипа

    4 4 Отговор
    Волгин яко заработва за евродепутат от Възраждане, второ място в листата им.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Прав е волгата

    1 0 Отговор
    Най-демакратична и либерална е била октомврийската РЕВОЛЮЦИЯ /пуч/, като крепостните са убили освободителя си със семейството му.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Волгин е велик

    11 2 Отговор
    Волгин добре ги посоли. Дано бъдат изметени на изборите. Част от твърдият им електорат ще гласуват за заплатата си, но по умните ще напуснат потъващия кораб ПП и ДБ. Пребоядисването е важно умение на псевдо политиците.

    Коментиран от #131, #132, #152

  • 128 Даааааа

    2 6 Отговор
    Най демакратично е сталинизма, прилаган от сталинскиа имитатор военнопрестъпник путлер.
  • 129 За един пробит долар

    7 0 Отговор

    До коментар #121 от "Доротея":

    Ма тя много демократична била цензурата в България бе? Вместо да те тикнат в затвора, не ти дават част от Американските пари, и тъй като други пари няма в продадената България, те обричат на мизерия. Трябва ли да се сърдим на Посолството че раздава парите на Сорос само на наведени подмазвачи, които биха продали и майка си за един пробит долар.
  • 130 пиdep oлгин

    1 1 Отговор
    еvpazийски страх от vaze лин
  • 131 Волгата стана велик

    2 5 Отговор

    До коментар #127 от "Волгин е велик":

    Като се прекръсти от хубавото българско име Петър Петров Георгиев,
    на великото руско име Петър Волгин.
  • 132 Пребоядисването не нанася щети

    3 6 Отговор

    До коментар #127 от "Волгин е велик":

    Щети нанасят патриоти под български национален флаг защитават русия и руски интереси в БЪЛГАРИЯ.
  • 133 Шаран БГ

    8 0 Отговор
    Разбираемо е – П.Волгин не мисли како нас "правите евро-атлантици", има различно мнение от нашето, дори дава думата понякога по националното радио на отявлени русофили. Но ние сме истински ДЕМОТРАТИ и РОДОЛЮБЦИ и това не можем да го понесем !!
    Явно ще се успокоим единствено и само тогава, когато такива индивиди като П.Волгин ги няма никъде по света ! Само ще се кротнем, ако по цял ден слушаме Иво Инджев. , Каква задълбочена мисъл, какви универсални познания за престъпната Русия !! Интересно -от къде ли ги има ? Има и други словоохотливи госпожи и господа, които можем да слушаме непрекъснато и само "мед да ни капе на сърцето". Ама , ха де – има го и П.Волгин.......... И какво като показва различни гледни точки, на различни хора или самият той не мисли като нас ??? Но излиза, че той не е лош човек, защото в ефир не дава думата на хора, които много добре познават историята и на Велика Британия и на САЩ. Мале, мила мале...такива какви ще ги "накъдрят" за сегашните ни приятели и някогашни бомбаджии /43-44г/........? Че да се влюбим окончателно в Русия ? Сакън, не , не бива !! Ние сме покръстени "нато-овци" и всички шенгенци са наши братя !!
  • 134 Хаха

    3 5 Отговор
    Личният папагал на Путин е отново на линия.
  • 135 ТИГО

    0 3 Отговор
    Волгин не го дишам ма и тия се "Изпон@,ср@ха@"
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Ади сега

    0 3 Отговор

    До коментар #136 от "А сига ве":

    Верно ли? Кви ли още детски спуска мутрофанова на опростачените деца от помощното училище руски културен център на НПО,то към посолствоТО на московието.
  • 140 Ами пробвай се

    2 3 Отговор

    До коментар #136 от "А сига ве":

    Иди да лаеш в рашистан при военнопрестъпника
    Не защитавай путлера задклавиатурно а на фронта зад пушката.
  • 141 Краен

    0 2 Отговор

    До коментар #112 от "Критик":

    Всички "патриотични" боклуци ще оттекат в канала. Но име малко. Трябва СМЪРТНО наказание за предателството им.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 БОКО ЩЕ ПРАТИ ППДБ В ТРЕТА

    2 0 Отговор
    ГЛУХА , А МОЖЕ И В ЗАТВОРА !
  • 145 Браво на Волгин

    4 0 Отговор
    Отново перфектен с чувство за хумор
  • 146 Ами така си беше

    4 0 Отговор
    „Аууу, ще има избори! Ауууу, колко лошо! Аууу, край на стабилността! Лелеееее, застрашен е евроатлантическият път на България!“......++++
  • 147 наистина е хубаво, че идват избори

    2 0 Отговор
    Няма спор по това.
  • 148 50-60 лв от бюджета на всеки гласувал

    0 0 Отговор
    Наистина е хубаво, че идват избори но и висока избирателна активност е нужна за да се чуе тежката дума на народа и влиянието на твърдите партийни ядра да бъде сведено до нула. Само така Парламент и МС ще имат представителност и ще са легитимни.
  • 149 Реформатор ПП

    0 3 Отговор
    Този човекоподобен е вреден!Къде
    СЕМ?
  • 150 Ден

    3 1 Отговор
    Браво на Волгин!
  • 151 Алексбг

    1 5 Отговор
    А пък коментатърчето , Петър (Пьотър ) Волгин го е страх ,до не изпусне филийката със зехтин и чубрица дето му я подхвърлят от руското посолство ,като на добро куче. Имам усещането че в случая съм познал...-:)-:)-:)
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ДЪРЖАВА ИМА НО ХОРА НЯМА ..................
  • 155 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    1 0 Отговор
    След като Троянското магаре Волгин, оваканти про-рашиското лоби от превзетото ни БНР, като отиде на гурбет в омразната му Европа за да печели евра като про-рашиската Ел Йо, БНР остана подвластно на Великова и лобито на Прокопито. Дано поне Евро-парламента да приеме закон, който е рашист и подкрепя гнусното плешиво джудже, да му се плаща в рубли по стандарта на рашиската държава...