Last news in Fakti

8 Април, 2024 13:00 1 637 10

Диана Дамянова: Кратка история на сглобката

  • сглобка-
  • избори-
  • пеевски

Геният на Христо Иванов вижда възможност за конституционни промени и се започва- дружба, скутове, Кики и Диди и „всички са на първия ред”

Диана Дамянова: Кратка история на сглобката - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

1. Започват да се сглобяват и Борисов довежда Пеевски, помним.

2. Тук геният на Христо Иванов вижда възможност за конституционни промени и се започва- дружба, скутове, Кики и Диди и „всички са на първия ред”.

3. Някой изработва „менюто”.Как тези хора умеят да наричат собствените си политики с обидни имена?

4. Минават конституционните промени и Пеевски ни заплашва, че ще става още по-хубаво.

5. Те /ГЕРБ и ДПС/ като едни овцЕ, „без да му мислят много” по техните думи, с голяма радост и самоотвержено гласуват промените, които са изцяло в тяхна полза на първия етап- законовият. Втори етап – смяна на хората, така и така май няма да има.

6. Ето тук, на този етап ГЕРБ и ДПС са готови изцяло да поемат властта…

7. Ще имат собствено правителство , гарантирано от „менюто”, Посолството ще е доволно, щото не е Радев, реформираната с конституционната реформа антикорупционна комисия работи по новия закон, НО СЪС СТАРИТЕ ХОРА, дори се преназначават с конкурси съвсем същите хора. Впрочем, тя вече има разследващи функции и може сама да си прави разследвания, без Данс, дори без прокуратурата. Май точно такъв е и случаят в митницата

8. Сега се сещаме, че Пеевски бил най-голямото зло.

9. Сега , когато сме им дали правителство /което може да трае дълго, ама може и да не, щото КС ще го отмени с голяма вероятност/, направили сме новото конпи , със старите хора и сме сменили нула човека в онези регулатори за които става дума, та сега отиваме на избори и единственото , което ни остава е да ревем че те няма да са честни

10. Което впрочем е именно онова, което ще намали силно избирателната активност, което е в полза на познайте КОЙ.

(Текстът е от фейсбук страницата на автора)


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спри се ,

    6 7 Отговор
    ма , бабо !
  • 2 Селянин

    5 0 Отговор
    До 07юни (точно преди изборите) Сглобката ще раздава 6000 хранителни пакети.

  • 3 дедо

    6 3 Отговор
    Браво, бе, Диана! А, какво вика Вальо Златев на всички твои лакърдии! :-)
  • 4 Стършел

    1 5 Отговор
    Другарко, защо чак сега почна да грачиш от сутрин до мрак?! Явно си с натиснат бутон от някъде и от някой. Ако ли пък не си, още по-лошо-значи си недалновидна. То е ясно, че мафията пренарежда структорите си и изглежда плаща добре на някои, които да я подкрепят в "свещените дела".
  • 5 Когато и да им хвърлиш един як бой

    6 1 Отговор
    на "Продължаваме Простащината" и "Дерибейска България" все си закъснял! Ха-ха-ха-ха-ха!
  • 6 "Продължаваме Простащината"

    5 2 Отговор
    4е я ограбиме тая държава, до шушка 4е я ограбиме! Да нема ни за Бойко, ни за Делян, ни за народо! Само още един мандат сакаме и после кой от къде е! До тогава ни икономика ще остане, ни здравеопазване, ни пенсии, ни конституция, ни държава! След нас и потоп! Пунете се от яд!
  • 7 Киро Простото

    8 2 Отговор
    Не знам за вас, ама я я построих Промяната, оти по $Плана за възстановяване и Развитие$моята фирми4ка прибра един Грант от 40 милион4ета евро пари, подарък от Европейските и Българските данъкоплатци! И не е хубаво да завиждате, щото Асен4овата прибра няколко пъти пове4е, а па на Лорер4ето неговата не мойм ги преброи! Ха-ха-ха!
  • 8 Смърф4ето ДЕНКО

    5 3 Отговор
    Ама, кво толкоз бе завистници, нашият Главен Секретар на МВР си го е зарабитл "4естно" тоя 4асовник за 50 бона, дето му го подарихме ние контрабандистите! А сега кога он завърти далаверата с изборите, тогаз гледайте какви подаръци ще завалят върху му!
  • 9 Главен секретар на МВР

    5 2 Отговор
    Благодаря на Премиера за подаръка и подкрепата! Първата вноска за 50 000 полу4ена, 4акам останалите! От редоните траншове зависят изборните резултати! Денков не се стискай, бе 4овек! Маймуни с трици не се ловят, нито избори се купуват....
  • 10 Калин

    3 0 Отговор
    Никакъв гений не е Христо Иванов и точно заради неговите интереси вече 4 години няма стабилно управление