Last news in Fakti

15 Април, 2024 16:00 2 305 14

Диана Дамянова: Предизборни красоти

  • диана дамянова-
  • политика-
  • партии-
  • избори-
  • кампания-
  • българия-
  • бсп-
  • пп-дб-
  • герб-
  • дпс-
  • мнение

Ново, ново, ново

Диана Дамянова: Предизборни красоти  - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ПРЕДИЗБОРНИ КРАСОТИ

НОВО, НОВО, НОВО.

Корнелия пак и отново ще прави „голямо обединение в ляво”.

То ще бъде точно толкова голямо, колкото е било и досега – от 20 до 50 съществуващи квазикомунистически огризки, като по стар модел „левите хора” са поканени да се върнат в БСП. Това коментира във "Фейсбук" Диана Дамянова.

НОВО, НОВО, НОВО

Герб, вече почувствал се победител в идните избори, ОТНОВО поставя въпроса за това Борисов да е бъдещият министър –председател.

Колкото това ще подейства мобилизиращо на избирателя на ГЕРБ, дваж повече ще подейства мобилизиращо на избирателя срещу ГЕРБ, ама нейсе.

НОВО НОВО НОВО

ДПС се кани да се яви официално във властта, сиреч да бъде избрано от народа, като повече мълчи, отколкото говори.

Което не е много ново

НОВО НОВО НОВО

Къде е надеждата се пита лидершипа на ППДБ. Като той се пита и дали тази надежда е въобще в единението ПП-ДБ, ама засега тихичко.

Пускането в национален ефир на венецианските денички обаче с нищо не помага, а присъствието на Генерала е чисто наказание за този електорат.

Там кампанията ще е в търсене на нови /за публичност/лица и нови надежди и като така – ще корабокрушира рано рано, щото и лицата и надеждите се търсят в групата на приближените” А там надежда, уви, няма.

НОВО НОВО НОВО

Ваня Григорова ще поведе себе си в изборите.

НОВО НОВО НОВО

Костадинов ще се ожесточи в антиевропейската и антинатовска пропаганда и ще сервира същата притоплена манджа, по същия хистероиден начин за същия резултат

НОВО НОВО НОВО

Божков „идва” ще се пробва пак, с разни люспи от възрожденците

НОВО НОВО НОВО

ИТН има база и ще прибере необходимата му част от протестния вот за да се намести в парламента

НОВО НОВО НОВО

Синя България ще се предложи на отчаяния полудесен избирател, като му предложи съвсем от същото и със съвсем същите думи.

Може и зорлем да се набута, щото на Борисов му трябват "разбрани" хора

НОВО НОВО НОВО

НИЩО НОВО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ

Освен ако Радев не дебне в някаква открита засада, щото с прикрита няма да стане.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба

    17 2 Отговор
    с ботоксови бузи и стара снимка ?
  • 2 Танго

    11 16 Отговор
    Основното, което всички нормални хоа искат е, всички соросоиди и козяци да бъдат изхвърлени от държаните институции ии да бъдат заменени с хора лоялни на ДПС! Особено важно е тов да бъде незабавно направено в МВР и ДАНС, и да бъде както е в Прокуратурата! Защото г-н Пеевски и Бойко се доказаха, като единствените политици, които се грижат за народа. Това всички нормални хора го видяха!
  • 3 Сила

    19 1 Отговор
    Баба Дида не я бех виждал и чувал от средата на 90 те...... Не ми е ясно поради что я ексхумирахте последния месец, два.....?!?

    Коментиран от #4

  • 4 Сила

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сила":

    Тошко Т. умре есенъска, не знам
    това събитие има ли нещо общо с тази некрофилна атака?!?
  • 5 Бендида

    24 1 Отговор
    Ново, ново, ново - Дамянова е наплюла всички партии вкупом, прави се на обективна.
    Встрани от темата, изключително антипатично същество.
  • 6 честно казано

    15 1 Отговор
    Много неприятна бабиера.
  • 7 Анонимен

    3 4 Отговор
    Дпсгерб да пенсионират у мвр и да назначат младите на Пеевски от дпс. Те са заможни, имат по две дечица красиви, добре облечени, не се шегувам, българина е на дс бойко, млади са, да раждат по три и за тия, които нямат. А и радев може да им помогне, но си искат етносите мвр, а в поделенията са пенсионери и на заплата. Имат богати села в Пловдивско, какъв го дирят в хс, но бойко ги назначаваше, идват от крумград, бягат от златото, земята била отровена, а гражданите в родопите ша ходят. От варна и в балкана. От свободен българин по хубаво нема. И в стара загора, отиват от хс в ст заг, а с пенсии и заплати, а син им от 13 г ги вкарва и като кажет на военния, да ходи, сега му се е паднало, днес е на 18, 19,тати вместо да поеме трактора на баща си и да освободи место в поделението го държат, що ли, въпрос с много въпросителни. Ама че възпитание и др да плащат, че не живеят за асансьори. Всичко следва да започне от вас, научете си децата на труд от малки, а не да чакат да им занесете и ли турите храна на масата им. Както казваше Х, всеки знае на готово да седне на масата. Щадете родителите си, стари и не толкова. Хвани мотиката, не е унижение.
  • 8 Тодор

    12 1 Отговор
    Тази жена се натрапва жестоко вече с изявите си.А това би трябвало да е точно в нейното амплоа -
    да не се натрапва по никакъв начин, защото това води до отрицателни възприятия.
    Просто преставаме да я четем и слушаме.
  • 9 досада

    9 1 Отговор
    Тази досадна особа пак я показват. Стига толкова!
  • 10 Бабов

    9 1 Отговор
    Защо я натрапват тази баба, бяхме я забравили, едно време беше "говорител" на казионните профсъюзи.Това беше преди 30 и повече години.Значи на колко години е ? Имаше един филм с герой "Вечния дядо", а тук имаме вечната баба.
  • 11 Старуха Изергил

    11 1 Отговор
    Едни и същи досаждат на обществото, включително и тази, извадена от нафталина.
  • 12 Име

    5 2 Отговор
    Ние се чудим как да избягаме някъде на друга страна - в Албания бих.

    Този глад - който ГЕРБ ми донесе, мерси - дано съм единичен случай.
  • 13 някой

    2 0 Отговор
    Не е ли време и ти да се скриеш малко?
    Доста пакости направи.
  • 14 Бойко Неборисов

    6 1 Отговор
    Г-жо Дамянова, НЯМА НИЩО НОВО. ДС продължава да управлява, вече 34 години. Схемите за управление на Държавата са запечатани със закони и конституционно. Който не е в схемата го свалят. ГЕРБ винаги е бил в схемите и сега се събира СТАРАТА ГВАРДИЯ - Митов, Ананиев, Плугчиева сигурно и още други ще бъдат сменени. Ясно е че ГЕРБ , чрез "Служебното правителство", се готви да управлява дълго, което не е НИЩО НОВО. Очаква се поне 1 година да имаме врътки с избори , което развързва ръцете за кражби и усвояване на големите пари. НИЩО НОВО.