Last news in Fakti

20 Април, 2024 12:58 1 689 19

Карлос Контрера: С аферата „Живко Коцев“ Промяната стана мафията!

  • карлос контрера-
  • софия-
  • живко коцев-
  • промяна-
  • корупция-
  • мафия

Защо Петков, Василев и ген. Атанасов още не са разпитани?

Карлос Контрера: С аферата „Живко Коцев“ Промяната стана мафията!  - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Аферата „Живко Коцев“ разкрива механизмите за управление на Промяната. Случаят е показателен как ПП-ДБ разбират и практикуват управленските механизми. Накратко - престъпно!

Това коментира във "Фейсбук" общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Така прогресивните, модерните, умно-красивите осмислят властта, така я упражняват - в разрез със закона. Какво се оказва - всичко от записа се потвърждава. Брутално, безогледно ползване на властта, институциите за користни цели - в случая организирана схема за контрабанда, корупция, длъжностни престъпления. Учудващо е, че обществото приема някак случващото се едва ли не с примирение.

Имаме афера, в която самият главен секретар е привлечен като обвиняем за престъпления в условията на организирана престъпна група! Престъпна група! И то по времето и с участието на хора, които морализаторстват и до днес, представят се за новото в политиката, за борци с корупцията, за честни и почтени. Скандално!

Все още Асен Василев и Кирил Петков не са разпитани - главата на хидрата. Защо? А генерал Атанасов, който е лансирал Коцев в МВР? Прокуратурата сякаш гледа да мине по перваза, за да не се стигне до истинска операция „Чисти ръце“, която да стигне буквално до върховете на държавата. Очевидно има натиск и страх да се разрови до край.

Имаме директор на Митниците пряко обвинен за контрабандни канали. Лансиран и назначен от Асен Василев, който още не е разпитан...

Промяната се оказа инструмент на мафията. Да не кажа самата мафия. И в челните редици - главния секретар на МВР! Какъв Шенген, бе, ненормалници! Нас във фоайето няма да ни търпят с такъв пробив в службите. Страшно безобразие, епично безобразие! Някой задава ли си въпроса, че този същият Коцев е имал пълен, неограничен, абсолютен достъп до оперативна информация, данни, разработки, специални разузнавателни средства? Защо никой не рови и разследва в тази посока - какви други ги е дробил Коцев начело на МВР?! Щом е обвиняем за ОПГ с контрабанден канал, представяте ли си какво друго е вършил с цялата информация и власт!

Коцев до някъде е и жертва. Интересно е с какво е държан в зависимост. С какви компромати, включително от личния му живот и някои особености, да кажем пикантни? Нима ДАНС не знаят и нямат информация? Някой е държал с данни Коцев и по този начин е бил послушен главен секретар. Защо мисля така - защото при обемите информация, до които е имал достъп, почти безграничната и безконтролна власт над оперативните разработки същият почти плачейки е отишъл да се моли за защита в КПКОНПИ и Прокуратурата. Това прави слаб, зависим човек, а не човек с власт. Т.е. има и други неща, от които главният секретар Коцев е умирал от страх.

Прокуратурата, МВР, ДАНС дължат отговори, за да се очистим най-накрая от подобни клоуни във властта, от техните ментори и кукловоди!

Народът чака справедливост и възмездие!


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига

    22 12 Отговор
    ръси тъпни , бе , "Умник" !
  • 2 Последния Софиянец

    13 16 Отговор
    Като се прегърнаха с Мафията и те станаха Мафия.
  • 3 ТаУмВзе

    7 20 Отговор
    Мафията се врътка на ръчно от Козяк. Територията е Приключила Вчера и тва е. Директно да се гласува за Посолство и тва е за Робът овца. То се виде, че със уж партийки нема да стане. Нормално е, след 700 годин Робия де.
  • 4 Казуар

    20 11 Отговор
    Контрера, ти освен контра, можеш ли друго нещо да бъдеш.
  • 5 Българка

    24 14 Отговор
    Това Нещо с "благозвучно" българско име още ли не е разбрало, че ПП-ДБ се противопоставят над изнудването, рекета от страна на деветото джудже-Сарафов, пеевския министЕр Калин СТоянов и други бухалки на мафията за отстраняването на Живко Коцев. От ПП-ДБ ясно казаха, че бившият секретар на МВР не е техен член, че не твърдят, че е невинен, но и ниКОЙ не може да го уличи в престъпление без доказателства. И до сега няма водач на ОПГ за контрабанда. И тази контрабанда е процъфтявала най-вече и най-дълго при управлението на ОПГ ГЕРБ-ДПС. А защо лидерите им не са разпитвани и с повдигнати обвинения?
  • 6 Бамбука

    20 4 Отговор
    Контесата започнаха да го пробутват, като заместител на старите гърбави. Скоро и на тая ще се изпразни батерията.
  • 7 Истината

    24 1 Отговор
    Хайде по-полека, 12 години окрадахте България, направихте правовата система политическа бухалка и службите не са в цветущо състояние. Вие сте мафията.
  • 8 За протокола

    7 11 Отговор
    Те се опитаха да влязат в мафията с взлом и да я овладеят, но се надцениха.
    Пропуснали са някои много важни уроци от семейството, училището и живота.
    Сигурно са правили бизнес по това време.
  • 9 Иван

    15 0 Отговор
    Този ли го казва, че той виси по общините - какъв е този, то се изисква работа, прави далавери с крайградските автобуси та София - там са милиони.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 виктория

    9 2 Отговор
    ибрикчия борисов,това е контерата!!
  • 13 правилно

    6 5 Отговор
    какво пржмяна подигравка жива подмяна синове дъщери и деца на разни партизани номенклатурчици и ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ вече 35 години и преди това още 45 години това и деиствителноста в БЪЛГАРИЯ КАКВА ПРОМЯНА ХРИСТЯ МАИКА КОМУНЕСТКА ТАНАСЧО КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСУРОР ВЪЗРОЗИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС РА ОТ ПРОМЯНАТАКОВ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛЕДОВАТЕЛ И ОЩЕ И ОЩЕ

    Коментиран от #18

  • 14 Иван

    7 1 Отговор
    ПП вдигнаха веднага пенсиите - поне това - пенсия 100 лева - ми ти си инвалид, а ти дават 0 лева.

    Садизмът на предишните партии беше очевиден - то си личи и по "телесните" признаци - охранен, наиграл се - наспал се, тръгнал да обяснява нещо си.
  • 15 МВРО

    7 0 Отговор
    шкембе войвода и слугите му говорят.
  • 16 Тома

    6 0 Отговор
    Където са кинтите там е и мафията моето момче Питай агент иван за това
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 безпартиен

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "правилно":

    Най-точният коментар,но ВЛАСТ СЕ ВЗИМА С ОРЪЖИЕ И СЕ ЗАДЪРЖА С ПИСАЛКАТА!!!!Тези взели властта вече са предали писалката на деца и внуци!
  • 19 Алена

    0 0 Отговор
    🍓 Г­­о­р­­­е­­­щ­и­­ ­м­­­о­м­­­и­­­ч­­е­т­­а­ ­­­в­­и ­­о­­­ч­­­а­­к­в­­­а­­т 👉 ­­𝗡­­­­𝗨­­𝟮­­𝟭­­.­­𝗙­­­­𝗨­­𝗡