Last news in Fakti

11 Март, 2018 16:41 3 372 23

Валери Симеонов: ДПС във властта!? Мокри сънища!

  • валери симеонов-
  • обединени патриоти-
  • нфсб-
  • дпс

Лидерът на НФСБ не мисли, че ДПС имат скорошен шанс за участие във властта

Валери Симеонов: ДПС във властта!? Мокри сънища! - 1

„По принцип ДПС е партия на дървените философи, които боравят с купешки приказки, чуждици и шаблони, които самите те не разбират. От ДПС колкото и да дрънкат, каквото и да пеят, каквито и маанета да припяват, мога да Ви уверя, че в момента няма никаква ситуация те даже да сънуват "мокри сънища" за връщане във властта. Няма нито ситуация, нито скоро ще имат този шанс. Това каза вицепремиерът Валери Симеонов в интервю за в. "Банкер“ по повод амбициите на ДПС да влезе в управлението на държавата, независимо дали след преформатиране на правителството и коалицията, или след предсрочни избори.

За напрежението в коалицията "Обединени патриоти" в последно време Симеонов обясни, че когато се работи, се появяват разминавания и има търкания.

"Сигурен съм, че и занапред ще има търкания. Някои са преодолими, други - не. Някои са от значение за работата на коалицията, други са все по-малко значими. Нали се сещате, че няма как коалицията да се разпилее заради една Катя Анева (пиарката на ВМРО - б.ред.) например", коментира вицепремиерът и лидер на НФСБ.

"Журналистите, образно казано, са пиранки в мътна Амазонка, които настървено търсят някаква плячка. Оставете какво приказват медиите. Много по-важно е каква работа върши малката коалиция и каква работа върши голямата. След две, три, четири седмици всички приказки за напрежение в нашата коалиция ще бъдат забравени. И хората няма да преценяват за тези четири години работа дали сме се карали, или сме се обичали. А ще преценяват какво сме свършили. Това е най-важното. Трябва да се подчертава, че тази коалиция работи и бих казал - по най-успешен начин. За десет месеца са направени неща, които не са станали за 29 години. И някак си хубавите неща - положителните, успехите да остават удавени в калта на опозиционното плюене. Това ми е болно на мен", допълни Валери Симеонов.

По думите му един от безспорните успехи е миграционната политика. "Между другото, някой отчита ли, че в България няма имигранти? Що така бързо го забравихме? Най-малък е мигрантският поток в България - нулев, в сравнение с всички държави в ЕС. Даже в Швеция, във Финландия има много повече бежанци, отколкото в у нас. Някой да го забелязва това нещо? То е успех на правителството, на това правителство. Всички тези неща отиват на кино, като започнем да се занимаваме с поредните фобии на политическата Шушана, на чалга звездата, която води опозицията от скандал на скандал. Обидно е, дребнаво е", заяви вицепремиерът Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостенин

    30 14 Отговор
    Аз виждам само скандали,но не и работа
  • 2 Jjjj

    29 21 Отговор
    Да ти с.... в устата, Валери!
  • 3 кучето шаро

    27 13 Отговор
    Валери Симеонов: - Една птичка ми каза, че употребяваш наркотици!Волен Сидеров : - Очевидно вие сте този, който ги употребява, щом птичките разговарят с вас...
  • 4 123

    14 23 Отговор
    Абе, прав е - махнаха дпс-ту, деформаторите и достовете от властта. Няма мигранти. Спряха "конвенцията". Ако оправят и закона за разширяване пределите на неизбежната самоотбрана, халал им изцепки, скандали, простии, чез...

    Ще гласувам за тях, макар че не съм гласувал отпреди царо на заро.
  • 5 ккк

    24 15 Отговор
    Симеончо,вие се РАЗЛАГАТЕ!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ицо

    21 10 Отговор
    Те ще се разпаднат от собствената си глупост!!! За сега се крепят поради това, че има нежелание БСП пак да идва на власт!
    Валерката е ясен - човек не си сменя фамилията току тъй ...
  • 8 mediator37

    16 25 Отговор
    Колкото по-дълго ДПС и червените кхмери са извън властта, толкова по-голям шанс да я бъде България.
    Да живеят Обединени патриоти!
    Валери Симеонов- премиер- това е най-добрият вариант за България, но засега е неосъществим.

    Коментиран от #15

  • 9 Хмм

    14 17 Отговор
    Този ще си получи османския шамар!
  • 10 Иванов

    17 20 Отговор
    Само заради това ще гласувам пак за него.
  • 11 hard

    21 8 Отговор
    От няколко години виждам разпад само в Дпс с ония Местан ага.А Бсп се разпадат всеки ден и самоизяждат на всеки час от отвътре на "стари" брънтии и "млади" брънтии.То за това г-жа 48% всеки крвка за да приктива този разпад!!¡Много е прав Симеонов особено за Дпс тъй като те без Бсп не могат да бъдат на власт и обратното Бсп без Дпс не става!!!
  • 12 boreto2

    18 3 Отговор
    Колкото по бедни , толкова по малко бежанци. Защо ли искат в Швеция и Финландия? Ми то бежанците са по богати от нас.
  • 13 jambazina

    10 11 Отговор
    Обединените идиоти предадоха избирателите си и ще платят за това на следващите избори, но дотогава ще бадат измислени други коалиционни партньори - например Б.Димитров и С.Трифонов.

    Коментиран от #20

  • 14 ГОСТ

    20 4 Отговор
    ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ Е 100 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ВЪВ ВЛАСТТА ДА СА ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ ОТКОЛКОТО ДПС КОЕТО, ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ АКО БЯХА ОТКАЗАЛИ ДА НАПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ. НО СА МАЛКО В ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ДА МОГАТ ДА ИЗПЪЛНЯТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ АНГАЖИМЕНТИ. ГЕРБ ИЗПЪЛНЯВА СОБСТВЕНА КРАДЛИВА ПРОГРАМА БЕЗ МНОГО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТЯХ.
  • 15 кучето шаро

    13 8 Отговор

    До коментар #8 от "mediator37":

    - Кога най-после българите ще живеят в нормална, демократична, развита страна?
    - Когато емигрират.
  • 16 МММ

    11 13 Отговор
    Най противното създание което се е раждало някога.
  • 17 9у9р

    7 7 Отговор
    Близльо то и теб няма да те има у властта,нито оня шкембак войвода/ма той хитър ще се отърка другаде,дето има келепир/,а болен най добре ближе от години вече,та ти ще го ......най много.
  • 18 ХАСАН

    7 12 Отговор
    Симеонов продажник...няма бежанци защото твоите хора организират канала...тоя е готов за няколко сребърника не странаиа ст а майка си да продаде
  • 19 Руските свине

    16 6 Отговор
    Са дали заповед на руските гниди Симеонов да бъде сатанизиран подобно на Плевнелиев. Затова са всичките напъни на рубладжиите.
  • 20 Един от хората

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "jambazina":

    А Партия,, ВЪЗРАЖДАНЕ"????
  • 21 родолюбец

    6 5 Отговор
    Симеонов,не си приписвай заслуги!Че няма бежанци,не е твоя или на правителството заслуга!Няма,защото дори те не искат да останат в скапаната ни държава!Това е истината!А някакви лични твои заслуги и с бинокъл не се виждат.И ако имаш поне микрон мозък в главата,постарай се поне да допринесеш ДПС да изчезне от хоризонта,защото тя е заплаха за националната сигурност,а не да плещиш глупости!!!
  • 22 Реалист

    6 5 Отговор
    Браво Валери!!!
    Истински БЪЛГАРИН!!!
    Спечели ме за избирател - всеки който защити българския президент от разпасал се поп-контрабандист заслужава уважение. Нищо че после льотчика мълчи като виетнамец в тръстика.
  • 23 Гост

    0 0 Отговор
    Това е параван за червените вълци и някои други ... местните помаци ги използват за посредници при сделки с ИД и поради нашумялото име на България в Световната преса, тези фашисти играят примитивна хибридна война с помаците ... и Симеонов и Доган и Сидеров ... са от една и съща школа!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове