Last news in Fakti

23 Май, 2018 06:21 4 779 3

Български дизайнери измамиха руско семейство

  • руснаци-
  • измама-
  • златни пясъци-
  • имот
Български дизайнери измамиха руско семейство - 1
Снимка: Shutterstock

Варненската районна прокуратура е дала на съд управителка на фирма. Причината е, че последната е измамила руско семейство с 300 000 лв., като е обещала, че направи и реализира интериорен дизайн на къщата им в комплекс „Златни пясъци”.

49-годишната българка е лъгала в периода 22 юли 2011 г. – април 2014 г., че ще изработи и направи интериорния проект. Руското семейство е платило в аванс исканата сума. Парите е трябвало да послужат за покупката на мебели и за строително-ремонтни дейности в жилището на руското семейство в курорта.

Делото срещу българката ще се гледа от Варненския районен съд на 5 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Orthodox

    18 1 Отговор
    Ами от Андрешко (в мъжки и женски вариант) какво да очакваш...
  • 2 браво краво

    21 3 Отговор
    какъв е този дизайн за 300 000 лева, това сигурно само капаро..аз в махалата плащам на Айше и ми направи 6 дизайнера, все черни по черни.
  • 3 mediator37

    4 1 Отговор
    Тук е мястото русофобите да окайват и плачат за бедните руснаци с 250 лева заплата.