Last news in Fakti

7 Септември, 2016 14:39 1 273 2

Каналджии бяха осъдени на по 2 години затвор

  • каналджии-
  • осъдени-
  • затвор

Двама мъже от София се признаха за виновни за противозаконно подпомагане на чуждестранни граждани да преминат през територията на страната, се споразумяха с прокуратурата, като получиха ефективни наказания.

Георги Ковачев и Петър Цветков са осъдени, за това че на 29.08.2016 г., в землището на Китен, по Републикански път 11-99, в съучастие като съизвършители, с цел да набавят имотна облага, противозаконно подпомогнали 20 чуждестранни граждани от Република Афганистан и Република Пакистан /сред тях е имало 5 души ненавършили 16 г. възраст) да преминат през територията на Република България, чрез използване на микробус.

Ковачев и Цветков са осъдени и получават ефективно наказание от по 2 г. „лишаване от свобода“ за всеки от тях.

Наказанията трябва да бъдат изтърпени при първоначален „строг“ режим в затвор.

На двамата мъже е наложена и „глоба“ в размер на по 5000 лв.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд- Царево, е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Пълен цирк
  • 2 За едни сватба а за други брадва

    0 0 Отговор
    За върхушката подпомагаща разрухата на арабите - Чест и Слава, командировки, коктейли , хотели, рум сервис и фондове дебели. На тахтабите дето никой за хора не ги счита - по две години че хайр той да не види. Ами че съседа от юг нали Европата му дава пари за същото буулук. А не убава работа ама българска !