Last news in Fakti

19 Януари, 2018 13:43 15 733 23

Потрошиха кола на автомонтьор в Сандански

  • bmw-
  • сандански-
  • монтьор

Майсторът Кирил П. се разпитва за връзки с пернишки автоджамбази

Лек автомобил "Ауди" осъмна изпотрошен в Сандански, неизвестни срязали 4-те гуми на колата и счупили задното и стъкло с камък, съобщава struma.com.

Луксозният автомобил бил паркиран пред дома на собственика, известен автомонтьор в курортния град. Той депозира спешна жалба в полицията за увреждането на колата.. Неуредени взаимоотношения, или авто мафиотски акт на сплашване, е случилото се с Кирил П.?. Това е въпросът, на който трябва да отговори полицията.

Автомонтьорът влезе в полезрението на ченгетата миналата година, когато бе арестуван, заради открита в гаража му крадена кола. БМВ, откраднато от София бе докарано от пернишки автоджамбази в гаража на Кирил П., като колата бе "охранявана" от застрахователя в Сандански Иван Й.
Тогава полицията проследи краденото БМВ, пилотирано от друг автомобил, управляван от застрахователя.

Колата спря пред гаража на Кирил и полицията щурмува работилницата му.
Твърдеше се, че БМВ-то е откраднато, за да бъде префасонирано, или разфасовано в гаража на автомонтьора, а не се изключваше и застрахователна измама. Докъде стигна разследването на този случай е неясно.

По увреждането на колата му в момента работата продължава. Майсторът Кирил П. се разпитва за връзки с пернишки автоджамбази, които атакуват региона, в търсене на коли за крадене. Факт е, че миналата година изчезнаха над 10 луксозни возила, част от които бяха намерени в гаражи в Пернишко, приготвени за разфасоване, припомня struma.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko 88

    1 42 Отговор
    Жалко за колегата
  • 2 аз ли съм не съм ли

    28 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тогава полицията проследи краденото БМВ, пилотирано от друг автомобил, управляван от застрахователя.
  • 3 Настрадин

    45 42 Отговор
    Всички гаражни"сервизи" трябва да се закрият.Работят с не оригинални части и обслужват всички марки без нужната компетенция и обучение.

    Коментиран от #4, #5, #7, #11, #15, #18

  • 4 Гост

    65 8 Отговор

    До коментар #3 от "Настрадин":

    А големите сервизи нали работят с оригинални части . Работил съм в Юнитрейд , и всички ламарини се купуват от Интеркар , лично съм махал лепенките на който пише Тайлинд , Китай , Турция. После обеждават клиентите ,че всички части са оригинални от Германия. Точно малките сервизи са по коректни от горемите , работят с втора употреба ламарини но поне са оригинални.

    Коментиран от #6

  • 5 Stefko 88

    30 9 Отговор

    До коментар #3 от "Настрадин":

    Ето тук не съм съгласен. Мога да докажа , че много от големите сервизи са мародери и работят лошо, а що се отнася до колегите и частите ние работим с такива части , каквито клиента може да си позволи да закупи . Защото оригиналното масло да речем на vw + филтри и ангренаж (подчертавам оригинални) сумарно струват повече от автомобила в някои случаи. А дори почти винаги минават средната стойност на целия автомобил. Не мисли че като има някъде голяма табела частите са супер добри. Аз лично слагам качествени продукти защото признавам рекламация на клиента и ми е важно да не аварира, а на хора без пари просто не им върша работа , защото знам , че не могат да си позволят качествени части и не искам да ми излезе име на лош монтьор поради техните лични несгоди. За пари излизаме това не ни е хоби, затова работим добре. Знаеш ли , че когато аз бях в техникума практиката ми беше в сервиза на Тойота на Цариградско или Балкан стар например, в началото на срока се правиха групите за практика и ходихме "млади и зелени" ако мислиш , че нищо не сме чупили ........ Едно момче още му звънят от сервиза на Тойота като "закъсат" меко к
  • 6 Настрадин

    5 15 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ако ти спрe Range Rover Velar не можеш капака да му смениш ,едно масло да смениш...

    Коментиран от #23

  • 7 Stefko 88

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Настрадин":

    меко казано има сервиз и тях в Редута. И какво работи си човека . При това много добре . Клиента сам избира къде да отиде , но помни че голямата табела няма да ти оправи колата а момичетата под нея , а там хора с умения различни. Точно тези , които са сами и могат да си позволят да те върнат умеят да работят , защото имат работа и постоянни клиенти и се оправят и без голяма табела.
  • 8 Наблюдател

    10 0 Отговор
    Не го мислете, колата съм сигурен, че е застрахована, така че проблема е никакъв.
  • 9 на госта поста

    38 6 Отговор
    Интересно всички "майстори" скочихте . Само да попитам колко данъци плащате , колко ви е данък печалба ,какви осигуровки плащате ? Приемате ли рекламации , носите ли отговорност - финансова , наказателна и морална за неземния си високо интелектуален труд . Май решихте че сте един вид машиини "лекари" с по 300-400 лв надник с тройки от техникум .Докато на такива умствено осакатени тарикати се дава поле на изява ,доста хора ще страдат .
  • 10 ГОРАЗД

    26 2 Отговор
    Аз не съм майстор,клиент съм,напълно поддържам напълно мненията на майсторите по горе,най-коректни и съвестни са малките сервизи,с течение на времето ти опознават колата и си помнят клиентите,по-рядко си измислят повреди,по -често си правят труда да сменят само консумативи и детайли,вместо цели възли.Винаги съм имал по няколко автомобила с различно предназначение и на различна възраст,минал съм и през официални сервизи,и през големи и през малки,за мен по-големи мошенници и некадърници от тия в официалните сервизи няма,майсторите в големите сервизи са такива,които не са успели да завъртят собствен бизнес,мога да разказвам дълго,ама ме мързи толкова да пиша!
  • 11 ччяя

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Настрадин":

    Такъв коментар може да направи само човек,който не се е сблъсквал с обслужване от официален дилър.Кола обслужвана само в такъв сервиз за 4 години нито един път не е сменян филтър на купе,а всеки път се вземат пари за него.Нещо дребно, нали!А дали са му сменяли маслото,като няма как да се провери.А относно качеството на резервните части,пазара е голям цени има за всеки джоб,кеф ти оригинални,кеф ти някакви по евтини .Ако сервиза ти дават възможност да избираш,ти сам решаваш какви части да ти сложат в колата според възможностите ти.
  • 12 БОКО

    4 0 Отговор
    Ние кво да напрайм,да му опрайм щетите ли?
  • 13 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор
    ЛОШИ ХОРА СМЕ
  • 14 Патриот

    7 2 Отговор
    Във фирмените сервизи работят хора, които им е през оная работа за удовлетвореноста на клиента. Те си знаят заплатата, а както знаем за българският предприемач той думата "бонуси" не я познава. За това и няма за какво да се хабят.
    В сервизите и гаражите там е друга бира. Въпреки, че и там 95% от хората си заслужават... заслуженото. Особено когато тезе велики корифей на автомобилното дело започнат да работят на принципа проба-грешка. Взема пари - няма резултат... и така докато смени точната част.
  • 15 Пазарна икономиса

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "Настрадин":

    И всички майстори от гаражните сервизи трябва да спрат да подбиват цената и да си подадат документите за работа в големите сервизи които са собственост на пълни идиоти обаче баджанаци на кмета ...
  • 16 ЬЯАО

    8 4 Отговор
    ГОЛЕМИТЕ ОФИЦИАЛНИ СЕРВИЗИ СА ПОД ДАНЪЧЕН КОНТРОЛ И ЧЕ ЛЪЖАТ С ЧАСТИТЕ Е ЯСНО ЩОТО ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ ПО ПРИНЦИП ПОЧТИ НЯМА,НО. ГОЛЕМИТЕ СЕРВИЗИ ДАВАТ КАСОВ БОН И ФАКТУРИ ПО КОИТО МОЖЕШ ДА ГИ СЪДИШ ЗА НЕКОРЕКТЕН РЕМОНТ,ДА СЕЗИРАШ КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СЪЩО.ДА НЯМА ТАМ ДОБРИ МАЙСТОРИ ПРИЧИНАТА Е ЧЕ ВСЕКИ ДОБРЕ ОБУЧЕН РИТВА СЕРВИЗА И ИЗЛИЗА НА ГАРАЖ ЗА ДА МОЖЕ ТОЙ ДА ВЗЕМА КОМИСИОНАТА ОТ ЧАСТИ ДО ПРОЦЕНТА ЗА ПО ОБОРОТНИТЕ.ДА СЛАГА НАЙ-ЕВТИНИТЕ,ДА КРИЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ И ДА Е ЧОРБАДЖИЯ КОЙТО РПАБОТИ КОГАТО МУ СЕ ИСКА И КАКТО МУ СЕ ИСКА.ТАКЪВ ГАРАЖ РЯДКО ПАДА ПОД 1000 ЛЕВА ЧИСТО НА ДЕН. ПАСТИ ДА ЯДАТ УЧИТЕЛИ ИНЖИНЕРИ И ДОКТОРИ-ТЕ ТОЛКОЗ ЗА МЕСЕЦ НЕ ВЗЕМАТ СЛЕД ДАНЪЦИ.
    СЪВЕТ-НЕ ПЛАЩАЙТЕ НА РЪКА ИСКАЙТЕ КАСОВ БОН И ВИКАЙТЕ ПОЛИЦИЯ АКО ВИ ОТКАЖАТ.

    Коментиран от #21

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 100

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Настрадин":

    Никой не те вика там.Ходи си във фирмен сервиз и не пречи на хората да си изкарват прехраната! Да видиш във фирмените как е.
  • 19 Ааа

    0 2 Отговор
    Жалко за колата дано арестуват тези хулигани
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Боцмана

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "ЬЯАО":

    Браво колега точно това , което го мисля и знам си го описал, за по 5 години къщи за по 300хил.лв. си направиха пък ако им видиш оборотите не може да купи вратите на къщата , никой не ги пита как става тази магия.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.