Last news in Fakti

24 Май, 2019 12:14 1 539 1

Голяма победа за холивудска легенда

  • джефри ръш

Актьорът Джефри Ръш спечели делото за клевeта срещу него

Голяма победа за холивудска легенда - 1

Австралийският актьор Джефри Ръш спечели делото за клевета срещу него, като ще получи общо 2,9 милиона австралийски долара обезщетение за понесени морални и финансови щети, предава Асошиейтед прес.

Носителят "Оскар" даде на съд издателство на вестник и журналист, които го обвиниха в неприлични действия спрямо актриса. Шестдесет и девет годишният актьор успя да осъди издателството на вестника от Сидни "Дейли Телеграф", както и журналиста Джонатън Моран за две статии и постер, публикувани в края на 2017 година.

Съдията Майкъл Уигни отсъди в полза на Ръш и постанови той да бъде обезщетен с допълнителни 1,98 милиона австралийски долара за минали и бъдещи финансови щети, свързани с опетняването на името му.

Магистратът се произнесе по делото в полза на Ръш и през месец април, когато присъди първото обезщетение на ищеца да бъде в размер на 850 хиляди австралийски долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    5 0 Отговор
    При нас се съдят за по 2 - 3 хил лева ... 10 години