Last news in Fakti

11 Юни, 2019 11:50 1 564 2

Проблем след проблем за Джеймс Бонд

  • пайнууд-
  • рами малек-
  • джеймс бонд-
  • даниъл крейг

Отложиха завършването на 25-ия филм от легендарната поредица

Проблем след проблем за Джеймс Бонд - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Срокът за завършването на 25-ия филм за Джеймс Бонд отново беше удължен и от месец септември бе преместен за октомври-ноември, съобщава в. "Сън".

Отлагането се дължи на травмата, получена от изпълнителя на главната роля Даниъл Крейг и заради участието на актьора Рами Малек, злодеят в лентата, в предварително заплануваните снимки в друга продукция.

Удълженият срок ще даде възможност на екранния агент 007 Даниъл Крейг да изкара своя курс за рехабилитация и да се появи в пълна форма на снимачната площадка. Но когато той се възстанови, тогава пък Рами Малек ще трябва да участва в други планирани снимки и по този начин пропада съвместната им работа.

Отлагането на завършването на филма се състоя по-малко от седмица, след като ситуацията на снимачната площадка в студията "Пайнууд" излезе от контрола на пиротехниците. Те правеха ефект с огнено кълбо, когато се разнесоха три последователни взрива. Наранявания получи член на снимачната група, беше разрушена част от покрива на павилиона и бяха избити пет панела от страничната му стена.

Въпреки всички тези неуредици, създателите на филма уверяват, че той ще излезе на екран както е планирано - през месец април 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ториното

    1 1 Отговор
    Лошо, Гошо!
  • 2 007...

    1 1 Отговор
    Не ви ли омръзна да заблуждавате хората с тези простотии?Що за”ГЕРОЙ”е давате за поука?Що за забавление?Що за начин да изперете милиони долари (да ги отмъкнете) от простолюдието наречено ХОРА?