Last news in Fakti

26 Декември, 2016 13:33 12 664 4

Странен подарък на кмет за Коледа

  • кмет-
  • коледа-
  • испания-
  • пенсионери

Кметът на малкото градче Лозия, разположено в близост до Мадрид и наброяващо 700 души, е поканил на традиционната Коледна вечерника на пенсионерите, стриптизьорки. Едва ли е странно, че на възрастните хора този „подарък” не им е допаднал, пише британското издание Mirror.

По думите на очевидци, виждайки стриптизьорките, повечето пенсионери са станали и са си отишли. Имало е обаче и такива, на които шоуто за възрастни им е харесало. Това обаче не е спасило кмета Мануел Хименес от обяснение пред недоволните за странния си рождествен подарък.

Кметът е заявил, че „представления от такъв тип” организира не за първа година, а че е традиция на поздрави за празника по този начин възрастните хора на градчето. На второ място Хименес отбелязва, че разголената жена се е появила чак към края на шоуто и трето стриптизьорките са били облечени в прозрачни костюми в телесен цвят.

Жителите на града обаче са възмутени, че данъците им отиват за толкова съмнителни мероприятия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    8 7 Отговор
    на къде върви светът
    на Рождество Христово такъв светъл християнски празник
    кмет дарява стриптийз на пенсионери
    вместо да им даде коледни добавки

    Коментиран от #2

  • 2 а ся

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Васичка Атанасова":

    Такава мръсотия , пък всеки я практикува . Толкова подло дело , пък всеки си мисли за това по няколко пъти на ден . Мръсотията му с мръсотия . Предлагам на всеки които си помисли за на комшията жената и обратното ... (на комшията жената да си помисли за нас) , да се самобичува . На къде върви тоя свят ? Защо по дяволите се движи напред ? Ако не да се движи назад , поне да спре !!!! Не вижда ли , че не искаме да възприемем нищо ново , различно и логично ? Не разбира ли , че ни е най - добре когато сме слепи . Толкова ни е добре да сме тъпи . Не случайно , отстояваме собствената си тъпотия толкова яростно и безкомпромисно !!!! Толкова ни е приятно когато мислите ни са там , а говорим за друго . Но какво пък от това , инаги можем да се оправдаем като използваме думата "морал " . Нищо ,че на тази дума не и е точно там мястото .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    5 1 Отговор
    Кметът намерил решение на проблема с пенсиите! Ще им докара сърдечен удар и готово, няма вече пенсионери :)