Last news in Fakti

22 Декември, 2016 04:45 958 0

Прогноза на деня: Торино - Дженоа

  • торино-
  • дженоа-
  • прогноза на деня-
  • серия "а"

"Бикове" и "грифони" се изправят едни срещу други в 21:45 часа българско време

Прогноза на деня: Торино - Дженоа - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра срещата от 18-ия кръг на Серия "А", противопоставяща отборите на Торино и Дженоа.

Домакините са в лоша серия от три поредни поражения в шампионата. "Биковете" първо отстъпиха пред Самдория (0:2), след това не успяха в градското дерби с Ювентус (1:3), за да се стигне до лудия мач с Наполи (3:5). Въпреки това стартът на сезона за тима не беше никак лош и амбициите остават.

Дженоа също не се представя по най-убедителния начин. "Грифоните" редуват силни със слаби мачове, а в последния кръг изпуснаха почти спечелен мач срещу Палермо (3:4).

Прогнозата ни за този мач е 1 (Победа за Торино, но с голове в двете врати). Коефициентът за подобен развой на мача е около 3.5 при повечето букмейкъри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА