Last news in Fakti

13 Октомври, 2017 11:38 2 492 14

Наско Сираков: Кирчо, не можеш да ме стигнеш

  • сираков-
  • домусчиев-
  • отговор

Легендата на българския футбол отговори на Домусчиев

Легендата на Левски Наско Сираков отговори на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, който се изказа остро срещу евентуални кандидатури на Сираков и Любослав Пенев на бъдещия конгрес на БФС. Бронзовият медалист от САЩ'94 стори това чрез профила във "Фейсбук" на съпругата си Илиана Раева.

Публикуваме изявлението на бившия голмайстор на Левски без редакторска намеса:

"ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, "специалистът" по футбол
ОТГОВОР ОТ НАСКО СИРАКОВ, специалистът по футбол

Днес с учудване прочетох, че Кирчо от Делиормана, обикаляйки студиа и сайтове е намесил и моето име в поредния си медиен залп. Разбира се, че нямаше да взема отношение, ако ставаше въпрос за параходи и яхти. Там си ги мерят с вицепремиера. Но той решил да прави публична оценка за това дали ставам или не ставам за футбол. Днес ще му отговоря много кратко:

Кирчо, за още 20 години да си купиш Тв- правата за българското първенство, за следващите 20 години да си купиш първенството на България по футбол, пак само ще сънуваш, че можеш да достигнеш Сираков във футбола! Продължавайте с твоите 100-150 фена със сандвичи в ръка (знам откъде са им сандвичите) да скандирате " българи юнаци" на вашите мачове, а аз гледайки ще се опитам да видя повече от едно българче в отбора - Светльо Дяков, незнайно как попаднал в отбора. Няма Що, огромен принос и огромна полза за българския футбол...

От медийните ти изявления днес разбирам, че с каквото и да реша да се занимавам, ще трябва да те питам ставам или не ставам. Не знам как ти ги ражда главата тия, Кирчо? И друго разбрах: Щял съм да се кандидатирам за президент на БФС. Комична е истерията ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фантазия и на кръга около теб! Такава кандидатура няма, ама кво ти пука.

Кирчо, аз нямам собствени медии (затова използвам тази на жена ми във фейсбук), медийни войни не отварям, но от медийни войни хич не се плаша, да си го знаеш!
Защо си мисля, че патроните, с които ме отстрелваш имат друга задача...
Успокой се малко, спри се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ!

Да си знаеш, че няма да ти е лесно с пушката срещу мен....

НАСКО СИРАКОВ".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Hold em

    13 7 Отговор
    .Няма стигане Наско в футбола
    А в хазарта пък хич
  • 3 И таз добра

    18 5 Отговор
    Голям Наско Сираков,ЛЕГЕДА
  • 4 Брат ми

    20 3 Отговор
    Браво Насе.
  • 5 Azzzzzzzzz

    22 1 Отговор
    Не харесвам кой знае колко Сираков, без да оспорвам приноса му към футбола разбира се,но такъв селтак в костюм става само да рине гюбрето на село. Без значение председател на какво се води и колко титли и дипломи си е купил селяндура се е родил като такъв, живее и ще умре като тъп и ограничен селтак, без никой да го запомни с друго освен с общите му далавери с Винету. Какво като е с костюм на Armani, като на челото му е дамгосано СЕЛЯНДУР. Браво Наско!

    Коментиран от #8

  • 6 Cska

    17 1 Отговор
    Наско не си от нашите ама си Голям евала. А пък тия башибозуци за ся са добре ама ще видим след някоя година каде ще са
  • 7 Къртев

    16 2 Отговор
    Браво на Наско! Домуса да си пасе маймуните и да не се прави на големия шеф във футбола. Лудогорец никога няма да бъде фактор в българския футбол, защото не виждам нищо българско в него, освен мръсните пари на един български сноб.
  • 8 Наш от село

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Azzzzzzzzz":

    Наш абе кой е селяка че не моо та разбера бре???
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Тоя

    6 10 Отговор
    пък ко е постигнал, че не знам???? Ако чичовото не беше контузен 94 ептен анонимник щеше да си остане....посредствен ритнитопковец, син на баща си, ако не беше той щеше да рита в дебелец вероятно...крадлив компрометиран безхаберник е Раев.
    А това което е постигнал гела се вижда много ясно от нищото направи отбор дето е реовен в ЕКТ, а тоя и венци само се чудят отде да завлекат някой лев, а в случая правят св..ки на микренския гном...

    Коментиран от #11

  • 11 Малко поне

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Тоя":

    Е тоя анонимник вкара два гола на световното и заработи двете дузпи на Стоичков с които той стана гол майстор на Мондиала, и спечели златната топка. Оценен от Уорлд Сокър на четвърто място на мондиала на позицията атакуващ халф, и можеш да си представиш в каква конкуренция. Гола му срещу Италия с глава от ранният мондиал , е записан във световните футболните учебници.
  • 12 див зализан селянин

    4 0 Отговор
    ахахаххахааха Кирчо получи една тапа,която може да си монтира в задния двор
  • 13 гощо

    6 0 Отговор
    Евалата Бат Наско!!! Кирчо нЕкви комплекси го друсат от известно време!?!? И какво направи алчният Кирчо? За да гледаме БГ първенство трябва платен канал да имаме?!?! Дано ти приседнат Кирчо!!! И вземи инвестирай в някакви БГ момчета стига води тука всякаква зган!
  • 14 прост футболист

    3 2 Отговор
    Тоя "спец футболист" Наско не знам за къф се мисли че говори така. явно мисли че е можел да играе и че разбира от футбол...това е само форма на неговите нереализирани фантазии. Видяхме го през годините колко игра и кво напрай толкова. А Кирето с неговия отбор и мениджмънт докараха звездите у БГ-то ....а спеца Наско това не го казва. То като му видиш изказването у фейса, ясно колко му сече. Може и жена му да го е писала. Нали и тя все от всичко разбира.