Last news in Fakti

17 Февруари, 2018 16:52 2 316 10

ЦСКА изпревари Лудогорец след разгром

  • цска-
  • лудогорец-
  • верея-
  • каранга

"Червените" победиха Верея с 0:5

ЦСКА се представи отлично при подновяването на първенството, побеждавайки с категоричното 5:0 Верея. Мачът от 21-ия кръг на Първа лига се игра пред препълнените с фенове на "армейците" трибуни на стадион "Трейс Арена". Голмайсторът Фернандо Каранга беше над всички, пише "Блиц". Таранът вкара две от попаденията, а по веднъж точни в мрежата на юношата на ЦСКА Даниел Наумов бяха Енрике Рафаел, Роланд Алберг и резервата Хеан Бланко.

Успехът изкачи "армейците" на първото място. ЦСКА събра 50 точки и има с две повече от Лудогорец, който утре домакинства на Славия и може да си върне лидерството. Мачът на "Лудогорец Арена" е от 15:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 овчо

    6 13 Отговор
    аз може да съм овца но това за мен е ЛИТЕКС до живот,,,
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сенко

    4 8 Отговор
    Само половината фенове на ЦСКА мафиота Ганчев и приближените му лапачи които и майка си биха продали за една заплата твърдят че това е истинския отбор. Добре че има и по горни инстанции от псевдосъдилищата в България където хората не ги интересува кой какъв е. В Лозана е истината. Тогава ще видя какъв ще е коментара на всички разбирачи и най вече на (новоизбрания) президент на БФС.Той много добре знае за какво става въпрос

    Коментиран от #4

  • 4 Ekspert

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Сенко":

    Сенко абсолютно си прав за всичко!!Но нали знаеш че удавник за сламка се хваща !!Та и те припознавачите така !!Абе тия припознавачи само при нас живеят!Жалко за хората дето минаха през тоя измислен клуб и изгоряха със сумата пари !!!!И за съжаление никога няма да си ги вземат защото са попаднали на голяма мина!Факт!
  • 5 Българин

    3 3 Отговор
    Това във друга държава няма как да се случи !!Тука при нас мафията работи .Но Шенген ще има през куково лято!Европа не можем да заблудим.Ганчев мафиота трябваше най малкото да бъде във кауша!
  • 6 Скапана държава

    2 4 Отговор
    От десет дерета вода докараха само и само това недоразумение наречено Цецка фалирало отювсякаде да го докопат до агрупа!!И за всичко това са виновни двама уж Левскари Б Михайлов и Б борисов!!!!!!!!!!

    Коментиран от #9

  • 7 Еврошампион

    6 1 Отговор
    Завистта няма граници, давайте кефите ме. ЦСКА с тире или не , Литекс или Етрополе, ще си стане шампион и ще си играе в Европа, воден от боса си супер мафиот. А отборчето от покрайнините с крадените пари от помощи на бившия комунистически функционер спас руски бавно и методично отива към историята.Поколенията няма и да го помнят, ще знаят за българския гигант ЦСКА.
  • 8 Стратега

    4 1 Отговор
    Браво лъвове .ЦСКА е бил и винаги ще бъде.Говедата и домуса треперят.И от шеста дивизия да тръгнем пак ще възскръснем и ще ви мачкаме.Гриша Ганчев е велик.
  • 9 МСМ

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Скапана държава":

    Не само че си неграмотен, а си и прост.
  • 10 гощо

    2 0 Отговор
    Който е на Армията той е ЦСКА!!! Всички отбори се промениха нито Левски нито който и да е са в оригиналния вариант! Всичко е АД, ЕАД, ООД и т.н