Last news in Fakti

22 Януари, 2017 18:03 1 258 1

Мей готова да възразява на Доналд Тръмп

  • тереза мей-
  • среща-
  • доналд тръмп

Тя ще се срещне с него в петък

Мей готова да възразява на Доналд Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Британският премиер Тереза Мей заяви, че няма да се страхува да възразява на Доналд Тръмп, ако той има неприемливи предложения, съобщи Би Би Си.

Двамата ще разговарят в Белия дом в петък. Основни теми ще са търговията и сигурността.

„Специалните отношения между двете страни ще ни дадат възможност да повдигнем трудни въпроси. Аз имам репутация на защитник на правата на жените. Някои от неговите коментари за жените бяха неприемливи. Все пай той сам се извини за някои от тях.

Речта на новия президент на САЩ при встъпването му в длъжност беше ясно послание за всички държавни лидери. Той все пак показа, че иска силни взаимоотношения с Великобритания“, заяви Мей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    6 0 Отговор
    А бе тия жени защо всичките се правят на ощипани ученички?Той и да го е казал,казал го е на няколко,които са били в обкръжението му.Другите защо сега скачат?Да не би да ревнуват,че не са били закачани и те от него,че сега да станат по известни??!?Минал заека баира,те сега се сетили да го гонят.Късно е чадо вече,така ставате смешни.
Новини по държави: