Last news in Fakti

8 Юли, 2014 17:09 914 0

Борислав Стойчев: Завръщам се в Левски с високи цели

  • борислав стойчев-
  • левски-
  • високи цели-
  • мигел бедоя секейрос

От Левски обявиха официално и трансфера на Мигел Бедоя Секейрос, който подписа с тима за две години

Борислав Стойчев: Завръщам се в Левски с високи цели - 1
Снимка: Levski.bg

„Всеки, който идва в Левски, знае, че идва с най-високите цели. Аз не се откроявам от другите. В момента отборът е нов, с доста млади момчета. Надявам се да се справим”, сподели защитникът на Левски Борислав Стойчев дни преди началото на новия сезон в българското първенство.

Бранителят се завърна в тима, след като бе в клуба и през 2006 година, когато „сините” достигнаха четвъртфинал за купата на УЕФА и влязоха в групите на Шампионска лига.

„Удовлетворен съм от трансфера си в Левски. Надявам се в бъдеще да имам още по-големи успехи на „Герена”. Не се чувствам стар, но все пак съм на 28 години, по-възрастен от младите момчета. Надявам се с моя помощ и тази на по-опитните момчета да се справим”, сподели Стойчев в интервю за клубния сайт на „сините”.

Защитникът заяви, че методите на работа на новия треньор Пепе Мурсия му допадат: „Тренираме с топка, което е добре и се харесва на момчетата. Очаквам новото първенство да е доста оспорвано. Ще има доста отбори, които ще искат първото място. Надявам се ние да сме сред тях”, завърши футболистът.

В същото време стана ясно, че полузащитникът на Левски Борислав Цонев се е присъединил към лагера на отбора в Правец. Младият халф претърпя операция на коляното, след като скъса предна кръстна връзка. В момента Цонев се придвижва с помощта на патерици и се появи на сутрешната тренировка на отбора. Полузащитникът започва възстановяване и заедно с другите двама контузени свои съотборници Пламен Илиев и Владимир Гаджев провежда специални упражнения с физиотерапевта на отбора Бойко Петров.

„Сините” обявиха официално и трансфера на Мигел Бедоя Секейрос. Испанецът подписа договор за две години. Секейрос идва в тима като свободен агент. Преди това Мигел е играл за отборите на Нумансия и Хетафе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА