Last news in Fakti

10 Юли, 2014 14:02 15 405 1

Трима футболисти се отказват от националния отбор на Бразилия

  • бразилия-
  • футболисти-
  • мондиал

Майкон, Сезар и Фред може повече да не носят бразилската фланелка

Трима футболисти се отказват от националния отбор на Бразилия - 1
Снимка: БТА/AP

Трима бразилски национали могат да сложат край на кариерата си в представителния тим на страната, съобщи gianlucadimarzio.com

Разгромната загуба от 1:7 в полуфиналите на Световното първенство и негативното отношение на бразилските фенове явно е подтикнало част от играчите на селесао към крайни действия. Напускащите са 34-годишният вратар Жулио Сезар, 32-годишният защитник Майкон и 30-годишният нападател Фред. За последния това не е изненадващо, тъй като по време на целия Мондиал той търпя неспирни критики от бразилските и чуждестранни фенове.

Очаква се през следващите дни ръководството на бразилската футболна федерация да уволни и селекционера Луис Фелипе Сколари. Това най-вероятно ще стане след изиграването на малкия финал от Мондиала. Там Бразилия ще срещне отбора на Холандия в спор за третото място на шампионата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Това се казва предатели...докато печелеха бяха хубав отбор, а сега предават отбора...
    Те тези бразилци много се правеха на велики обаче немците им разказаха играта на тези надути чернилки .