Last news in Fakti

4 Септември, 2014 12:30 679 0

Русия сгази Азерите преди мача с България

  • азербайджан-
  • русия-
  • българия

Берти Фогтс се оправда с експериментален състави обяви целите пред отбора си

Русия сгази Азерите преди мача с България - 1
Снимка: БТА/AP

Съперникът на България в предстоящите евроквалификации Азербайджан загуби с 0:4 от Русия в контрола, играла се в Химки.

Това бе първият мач за отбора на Фабио Капело, след незадоволителното представяне на СП Бразилия 2014. Два гола отбеляза Александър Кержаков (6, 12), а другите два бяха дело на защитниците Сергей Игнашевич (41) и Владимир Гранат (81).

Българският национален отбор излиза срещу Азербайджан в първата си евроквалификация от този цикъл на 9 септември в Баку.

Селекционерът на Азербайджан Берти Фогтс заяви, че въпреки разгромната загуба от Русия с 0:4 целта пред отбора остава класиране за Евро 2016.

На пресконференцията след мача Фогтс заяви, че до мача с България на 9 септември ще коригира грешките, които е видял.

"Направихме много грешки. Хубавото е, че ги видяхме преди важния мач с България. Основните ни проблеми бяха в защита. Продължавам да вярвам в моя отбор. Пък и като домакини играем по-добре. Целта ни е класиране на финалите на Евро 2016", заяви Териера.

Той призна, че е използвал експериментален състав и ще излезе със съвсем друг срещу България. "Мачове като този срещу Русия са нужни за провеждането на експерименти. За съжаление не видях това, което исках. Но ако това беше официален мач, щяхте да видите друг състав и друг футбол в наше изпълнение. Пак повтарям: готови сме да се борим за излизане от групите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА