Last news in Fakti

28 Септември, 2014 11:46 839 0

Арсенал иска един от талантите на Левски

  • левски-
  • арсенал-
  • божидар краев

Артилеристите са изпратили скаут със специалната задача да наблюдава Божидар Краев

Арсенал иска един от талантите на Левски - 1
Снимка: БТА

Английският Арсенал е набелязал за привличане юношата на Левски Божидар Краев.

Според „Тема спорт“ артилеристите са изпратили в София един от своите скаути за Източна Европа със специалната задача да наблюдава именно 17-годишният нападател на „сините“. Руснакът Павел Кучаров вече е пристигнал в България и ще наблюдава мача между Векта Пловдив  и Левски в елитната група до 17 години. Снощи той е наблюдавал и мача между Левски и Лудогорец от 10-ия кръг на А група.

От Арсенал вече са взимали на проби един от „сините“ таланти. През зимата на 2007 г. на проби в Лондон замина Николай Димитров – Хичо. Тогава той не успя да си издейства договор.

Краев блесна в мача на Левски за Купата на България срещу Спартак Варна, където отбеляза хеттрик. Твърди се, че той е попаднал и в полезрението на италианския Удинезе, който през зимата привлече Антонио Вутов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА