Last news in Fakti

19 Октомври, 2014 15:40 637 0

Локо би Ботев в напрегнат мач, „бултраси” нахлуха на терена

  • локомотив софия-
  • ботев пловдив-
  • а група-
  • бултраси-
  • нахлуване

Около 500 привърженици на Ботев подкрепиха своите любимци в столицата

Локо би Ботев в напрегнат мач, „бултраси” нахлуха на терена - 1
Снимка: БТА

Локомотив (София) победи у дома Ботев (Пловдив) с 3:1 в среща от 12-ия кръг на българското първенство. Двубоят бе много напрегнат, като се стигна и до нахлуване на част от гостуващата агитка на терена.

„Железничарите” откриха резултата още в 15-ата минута след груба грешка на вратаря Стаховяк. В 28-ата Том удвои след удар от далечно разстояние. Десет минути по-късно Цветков центрира топката, която обаче срещна ръката на футболист на Локомотив. Главният съдия Георги Димитров не отсъди дузпа, което вбеси ултрасите на Ботев.

Малко преди края на полувремето част от тях се отправиха към терена. Наложи се наставникът на „канарчетата” Велислав Вуцов да ги успокоява, за да не се стигне до по-сериозни сцени. За да нахлуят на терена, „бултрасите” на Ботев изкъртиха едно от загражденията на стадиона.

В 78-ата минута Локомотив уби интригата с трети гол във вратата на гостите, който бе дело на Цветелин Чунчуков. Така столичани записаха шеста победа от началото на сезона и се изкачиха на пета позиция във временното класиране с актив от 20 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА