Last news in Fakti

26 Октомври, 2014 19:19 550 0

Важни успехи за Ювентус и Удинезе

  • ювентус-
  • удинезе-
  • серия а

Юве се откъсна на върха в Серия А на три точки пред Рома

Важни успехи за Ювентус и Удинезе - 1
Снимка: БТА/AP

Италианските шампиони Ювентус успяха да победят отборът на Палермо с 2:0, с което се откъснаха на три точки в класирането пред втория Рома.

Този път българинът Ивайло Чочев не взе участие за своя Палермо и изгледа мача от скамейката.

Резултатът в срещата бе открит от Артуро Видал, който се възползва от добро подаване на Тевес и с прецизен шут отбеляза за 1:0. Фернандо Йоренте вкара втория гол в срещата в 62-та минута, възползвайки се от добро центриране и пронизвайки вратата на Сорентино за 2:0. В самия край на мача пък Джовинко удари гредата на Палермо, пропускайки да направи победата на своя отбор класическа.

В същото време отборът на Удинезе се наложи над Аталанта и временно се изкачи до третото място в Серия А.

Антонио Ди Натале даде преднина за домакините, след като открадна една топка от защитата на Аталанта и с мощен удар от около 20 метра откри за 1:0. Крайният резултат бе завършен от Теро, който завърши свой индивидуален пробив с изключително атрактивен ножичен удар за 2:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА