Last news in Fakti

29 Ноември, 2014 11:30 556 0

Марсилия мина и през Нант

  • марсилия-
  • нант-
  • лига 1

Марсилци спряха устрема на гостите, които девет поредни мача не бяха губили

Марсилия мина и през Нант - 1
Снимка: БТА/АП

Лидерът във Франция Олимпик (Марсилия) постигна много важна победа в дербито срещу Нант от 15-ия кръг на Лига 1.

Домакините на "Велодром" се наложиха с 2:0 с попадения на Флориан Товен в 24-ата и Род Фани в 39-ата минута. Така бе спрян устрема на гостите, които девет поредни мача нямаха поражение на сметката си.

Откриващото попадение в мача падна след като Димитри Пайе напредна отдясно и центрира остро в наказателното поле, където Товен успя да засече топката във вратата за 1:0. В 39-ата минута пък Товен центрира от фаул и Фани с глава насочи кълбото в мрежата за 2:0.

Така Олимпик събра актив от 34 точки и отново дръпна с 4 точки на върха на класирането пред втория ПСЖ, който обаче е с мач по-малко. Нант пък заема 6-ото място в таблицата с 24 точки в актива си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА